A jó kis alvásainknak lőttek. Szabi a hétvégi autózáskor összeszedett egy kis orrcsorgást, tegnapra alig kapott levegőt, 4ig kb fent voltam, 10 perces alvásokkal. Porszívó, anyatej, tengeri sós levegő, minden volt, biztos nagyon utált, de legalább rövid időkre kapott levegőt és tudott aludni. Annyira kidőlt, hogy egész f7ig tartott az éjszaka, mikoris felébredt és ébren is volt, amíg Nati be nem jelentette igényét a reggelire. Most második órája alszik, ami teljesen szokatlan nála. Én is megpróbáltam, de kb 5 percenként elkezd fuldokolni, ami felébreszt. Szerencsére ő tovább alszik. Remélem este már jobb lesz és gyakorolhatjuk tovább az éjszaka átalvását.
Babzsák,
A szoptanít jól szokott működni, csak figyelj a csőre, hogy mikor kell váltani.
Barbi,
Nem tudom, milyen cukrot használsz, de szőlőcukor jobb, mint a sima.
Hajhullás:
A terhesség elején nekem mindig iszony megindul a hajnövekedés, fél év alatt jó 10 centit nőtt, de inkább többet. A fodrász viháncolt is, hogy milyen kis édes a hajam azzal a sok rövidkével a hosszú mellett. Nekem csak annyi jött le, hogy áll, mint a szénaboglya. Most fizetem az árát, hullik. De egyszer csak elmúlik.
Rokica,
Szabi is hasonló technikát alkalmaz. Leteszem a kiságy végébe, ő átmászik és a felső rácsra feltorlódik. Már tartok is ott egy takarót, hogy mégse a rácsba koppanjon. Amíg nincs teljesen fent, nem is reagálok a nyüszire, addig csak küzd. Megfordulni nem fog egy darabig, de a mászásban már profi
Pann,
Natival én is sokszor csináltam, hogy megvártam, amíg felkel. Aztán pár hetente csinált olyant, hogy kihagyott egy etetést, azaz aludt vagy négy órát. Én meg nagyokat szentségeltem, hogy akár aludhattam volna. Most már rutinosan elalszom én is, csak kár, hogy azért ez este 9kor nem megy. Pedig az a leghosszabb alvása.
Jókor szórakoztál te is az adóbevallással:) Én már 20án megcsináltam
Sági,
Ha szép lassan hízik kevesebbet, azzal nincs semmi baj. Egy hét meg tényleg nem mond semmit. Nappal egyre több izgis dolog van, nem érnek rá. Ezért éjjel szokták bepótolni
A héten beszéltem egy játszis ismerőssel, 5. hónap körül van a babója. Napközben van, hogy 2x eszik, éjjel meg kétóránként kéredzkedik cicire. Egy kicsit ki van ütve tőle, de nem tud mit csinálni, ez van.
Kami,
Nem hiszem, hogy megnyugtat, de Nati is az egyik oldalra fordult, amikor kézben volt. Kizárólag a jobb oldalára, és amikor visszafordítottuk, vonyított és mint akiben rugó van, visszafordult. Nála ez nem születési tartás volt mondjuk, hanem hülye szülői. Teljesen magától elmúlt, ahogy erősödött. Szabinál már figyelünk erre, de a helyzet változatlan.
Hason balra, kézben jobbra. Ki érti ezt?! Az az öt hónap már nincs olyan messze, csak kár, hogy fáj neki.
Bendegúz,
Kakaó
Én még most sem adok, minek a gyereket izgatószerekkel és cukorral tömni?!
Ahogy Kami írta, olvassuk az írásaidat, ha úgy is tűnik, nincs reakció. Mindenki eléggé elfoglalt a maga bajával, próbál reagálni, de sokszor nincs rá energia. Meg is kell egymást előtte jól ismerni, vannak, akik már tizen annyi hsznél tartanak, ott könnyebb reagálni, mert ismerjük az előzményeket. De mindig is lesznek olyan hszek, amire senki nem mozgatja füle botját sem, írja azt bárki. Így működik egy fórum