Vezso
Igen,meg vagytok dícsérve
Tök jó,h nem csak babás témák merültek fel,csak kár h nem tudok gyakrabban jönni.
Ezek szerint van élet anyós nélkül is
Férjed mit szól hozzá,h nem vagytok jóba anyóssal?Nem bántja?Mi eddig is kerülgettük egymást,jó sokszor kiosztott már,persze mindig a hátam mögött,pl a vetélésem után kiselőadást tartott,h én gyilkoltam meg a gyerekeket(ikrek voltak,12. hétben halt el a terhesség),mert nem szerettem őket eléggé.Ettől kezdve nekem a feje tetejére állhat,nem lesz köztünk jó viszony,a gyerekem miatt disztingválok,mégiscsak az unokája,de ha így folytatja,én is inkább a konfrontálódást választom,aztán lesz ami lesz.Csak én meg sajnálom a férjem is,mert annyi baja van és akkor még én is tetézzem egy kis családi viszálykodással...
Ja.és hogy mit szeretnék csinálni?Nem tudom,valamit tanulnom kéne,de fogalmam nincs h mit,na meg most el se tudom képzelni,annyira lefoglal a gyerkőc,h elképzelhetetlennek tartom,h most tanulni kezdjek.Max egy nyelvet,az izgin hangzik,de mást most nem tudok elképzelni.
Ti is Dentinoxot használtok a fogzás fájdalmainak enyhítésére? Akinek már nagyobb gyerkőce van(minimum 1 foggal rendelkező
kérdés:
Nektek is volt olyan fogzáskor,h eszeveszetten sírt a gyerek akár fél órán át a fájdalom miatt?Vagy csak én fogom rá a fogzásra?Eddig csak 1x volt ilyen,de még a védőnőt is felhívtam,mertegyszerűen elképzelni nem tudtam miért sír így a fiam.
Ja.És a fogzástól lehet tök híg a kaki?Biztos nem hasmenés,mert naponta 1 max 2 kaki van,de az olyan híg,hogy kifolyik a pelusból.Ráadásul a feneke ahogy kinéz,az kriminális!Megint lesz egy túránk a Heim Pálba,bár anyu bőrgyógyász ismerőse azt mondta a fogzás miatt megváltozik a széklet összetétele,és ha érzékeny a baba bőre,nagyon csúnyává válhat és nem lehet vele semmit tenni
Sokat levegőztetem,ennyi,de már nem tudom mit kenjek rá...Az se jó,ha minden nap mást kenek rá.
Képzeljétek úgy volt,holnap megyünk Balcsira 1 hétre,erre most telefonált a párom,hogy lerobbant a kocsi,vinni kell szerelőhöz.Teljesen lekonyult az orrom,gondolhatjátok
Még egy kérdés:ha még augusztusban kapom a tgyás-t,már elkezdhetem intézni a gyedet?A Teve utcában lehet csak beszerezni igénylő lapot v esetleg máshol is? Mindenképp személyesen kell ezt intézni ugye?Ha jól vagyok informálva,megint minden létező iratot be kell mutatni.Szerintetek más országban is így megy ez,h kisgyerekes anyukák hátukon a csecsemőjükkel fülledt helyiségekben kígyózó sorokban állnak a pénzükért?Röhejes.
Virág