Sziasztok!!
Képzeljétek, a lányom ma megsimogatott!!
Eddig csak csapkodással fejezte ki a szeretetét, de ma megsimizte az arcom..Majd meg zabáltam!!
Manó!
Most néztem, hogy még meg sem köszöntem a bókot!!Köszike!!
Mi is déltől alszunk kb3-ig, most majd nem tudom hogy lesz..Talán a vonaton elalszik... Azt sem tudom miben viszem..Venni kellene egy esernyőre csukhatós babakocsit..
Köszi az útvonalat!
Forti!
Neked is köszi útvonal! Mi a rákra szavazunk..
Mi a határideje az utalásnak?
El se merem mondani, hogy egy édességnagykerben dolgoztam..Megkérdezzem a zacsikat? Bár bonyolult lenne, mert igy még el kellene küldenem neked, igaz? Tavaly mi 6FTért adtuk a zacsit, vagyis adták, mert már én nem dolgoztam
Beszti!
Thanks your advice!
Nyuszi!
Köszönjük a bókot..
Ilke!
Örülök, hogy nálatok nem az volt a gond..
Nem baj az, egyen csak..Te meg győzz főzni neki
..
Szilcsike!
Örülök, hogy nincs harag..Jobban vagytok már fog ügyben?
Gumicukor!
Köszönjük az infot!
Szegény sógornőd.. Amatőr vagyok a témában, de mintha azt olvastam volna valahol, hogy jó, ha kitisztitják a méhet, mert nagyobb esélye lesz az újabb babának..De lehet, hogy ez egy spéci eset volt..
Judy!
Én itthon sosem adok Mendire cipőt.Nem is gondoltam rá. Nekünk kicsinek mindig azt mondták úgy az egészséges mezitláb..
Mendi már szinte szalad. Nálunk csak a nappaliban van padlószőnyeg, a másik szobában parketta, a konyhában, és az előszobában pedig linoleum. Mendi harisnya+zokni kombinációban garázdálkodik itthon, ahogy már a képen láttátok..
Ugyanez a vita volt a friss babák topikban.. leirtam a véleményem mert nem birtam megállni, de szinte le lettem b..va.. Pedig én úgy olvastam, hogy otthon nincs szükség cipőre..Azt viszont elismerem, ha vki azért ad a babura, hogy ne fázzon fel.. Én úgy oldottam meg, hogy a "veszélyes" helységek ajtaját bezártam.. igy nem lehet gond..
A csúszkálásról még annyit, hogy Mendi ha a parkettán megy, se szokott elesni, pedig látszik, hogy kicsit csúszkál..Már rutinos?
Panda!
Én még nem voltam bárányhimlős
Lehet, hogy hülye vagyok, de nem tudom mi a különbség a lakás és a cipő közt..Mert a cipő max a bokáját tartja. De a talprésze ugyanolyan nem? Meg azt is olvastam, hogy a gyerekeknek nem szabad eleve lúdtalpbetétes cipőt venni, mert igy ellustulnak, vagy ki sem alakulnak azok az izületek, amik tartják a "boltivet"..
Na, ennek utána fogok nézni, mert már idegesit a téma..
Szülinap:
Boldog szülinapot Ádámnak, Szilvinek, Enikőnek, Christofernek, Andinak!!!
Bocs, hogy lassitom a netet..
Banyóci!
Jujj, szegény Gyurci!!
Jól megoldottad a cipő-nemcipő kérdést
Csics!
Szurkolok a mielőbbi gyógyulásért..
Sasha!
De jó, hogy ki tudtad aludni magad! Jó, hogy bevált a csodagolyó..Este én is kipróbáltam, mert fájt a fejem..10 perc alatt elmúlt..
Betti