Új privát üzeneted érkezett!

Judy,Betti
Nekünk a kukiviszgálat folyamatos kb. fél éves kora óta, azóta kell a fürdéskor huzogatni óvatosan. A drnő is mindig megnézi.
Daninak minidg mondom, hogy most fütyköskezelés lesz és nem is tiltakozik. Most már szépen jön hátra rajta a bőr, már csak egy picike van vissza belőle.
egyedül az szokta zavarni, ha feláll a pelusban a kis kukija, azt nem szereti és olyankor ki kell bontani a pelusból, míg összeplöttyed. Apukája szokta mutatni, hogy csomagoljam vissza, ha ilyen előfordul máskor is, hogy ne legyen neki kényelmetlen.

Lúdtalp
Ortopéd orvos elmondása szerint nem lúdtalp van, hanem a boka fordul befelé. Ilyen korban pedig a lábboltozat még csak alakulóban van. Nézd meg vizesen milyen a gyerek ábnyoma.

Ilke
Hamarosan utalok én is, megkaptam a mail-t köszönöm!

Forti
Nekünk van halacskán, rád bízom, melyiket választod a fürdőjátékhoz!

KépKép
KépKép
gumicukor

Forti: köszi akkor a szám kellene elküldöd nekem a számlaszámodat, hogy utalhassam OTP keresztül fogod kapni...
e-mail címem: olga@ahol.com
Most rohanok mert már a család elindult én meg ittt ülök.
Köszönöm mégegyszer Picus
picus

Gumicukor!

Igen, az én dokim is mindig tart kukivizsgálatot és ő is azon a nézeten van, hogy fürdéskor megmosni mindig, amíg a bőr engedi. Én így is szoktam. De most szerintem ő rá is segített egy kicsit a vizsgálatnál, piros is volt utána Gergőnek, kamillázni kellett, bár nem nagyon engedte, de most már szép. Talán jobb, mint a későbbi műtét.
És honnan tudod, hogy mikor van a pelusban ágaskodásKép
Lúdtalp
Teljesen meg vagyok zavarodva, hogy most kell-e cipő rá ittbent, vagy nem, mindenki mást mond. Most a doki azt mondta minél több mezítlábazás legyen. Gergő még nem indult el, csak kapaszkodva száguldozik. Viszont nálunk kő van pár helyen, meg parketta. Szóval nincs mindenhol szőnyeg és nincs padlófűtés. Eddig mamuszban járattam, most csak két zokni van rajta, de félek, hogy megfázik.
Szerintetek?

megyünk vásárolni a hétvégére, vasárnap jönnek a szüleim Gergőt köszönteni.
Pusz
Judy és Gergő
Judy

Lányok
Most megyek a Tescoba, megveszem akkor a könyveket meg nézek mikizacsit is.

Forti

Kép
Kép
forti

Judy!

Én ugy tudom, hogy a kövön, parkettán (betonon) a mezitlábazás semmit ne ér, csak olyan helyen, ahol a lábnak igazodnia kell a körülmányekhez, az egyenetlen talajviszonyokhoz (kint a szabadban), ezért bent az a lényeg, hogy a gyereknek tartsa a lábát a lábbeli, azaz olyat kell rá adnod, ami jó minöségü (végülis ezt hordja egész nap). Talán a legjobb ilyen célra olyan szandál, amit kintre vennél neki. Nátán most egy Siesta szandált hord idehaza, szerencsére nem volt pluszköltség, mert az elsö 18-as szandálja, amit nyáron vettünk, még jó neki (cipöben már nem lenne jó a 18-as, mert végigéri a lába). Persze ez jó kis elmélet, mert egyébként sokat van mezitlábKépKép vagy zokniban, föleg fönt, ahol nincs hideg (padlószönyeg van).
De azért igyekszem figyelni rá.
De egyébként igen, én is ugy tudom, hogy ilyenkor még mind lúdtalpasak.

Panda!

Én már nem is emlékszem a bárányhimlös gyerekeimre (1 (!) éve voltak), jó ha átesik rajta. Egyiken sem látszik semmi, szerencsére nem kapargatták, csak arra kell vigyázni. Semmiféle egyéb tünetet (láz, levertség) nem okozott, csak a pöttyök.

Forti!

Akkor hogy ne okozzunk gondotKépKép: a másik legyen halacska vagy kacsa.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Megjártuk a dokinénit, azt mondta, nem biztos, hogy bárányhimlő, mert nem tipikus helyen jött ki (pár hólyagos pötty a hátán, 1-2 a hasán), úgyhogy hétfőn vissza kell mennünk.

Na, de nem bizti, hogy eljutok ma valami bankba, így próbálkoznék az internetbankkal. Nekm van szerződésem, jelszavam is, de még sosem használtam. Van 3 szám, de nem tudom, melyik lehet a belépési kód. Anno elmondta a csaj, de olyan rég volt, hogy nem is emlékszem Kép. Tudna valaki segíteni, melyik lehet a 3 közül??? Szóval, van egy POS (belépés)engedélyszám, egy POS (érvényesítés) engedélyszám, és egy Házibank Azonosító.

Lúdtalp
Csak, hogy egy újabb "szakember" tanácsait halljátok Kép.
A mezítlábazás valóban jó a lábnak, de inkább csak természetes talajon (fű, homok stb.), mert akkor erősödnek kellően a lábizmok. Persze, bent is lehet mezítláb, sőt, amíg nem indul el a baba, addig jó is, hogy cipő nélkül is megtapasztalja, milyen állni, járni. De szerintem egész napra nem kell mezítláb hagyni, jobb egy szandi, ami jól tartja a bokáját.
Bár nem láttam senki gyerekét, de azt mondják a nagyon okosok (lehet nekik hinni Kép), hogy természetes, ha a kisgyereknek, amikor elkezd járni "lúdtalpa" van. De ez nem igazi lúdtalp (=bokasüllyedés), csak az izmai még nem olyan erősek, hogy rendesen tartsák a bokáját. Ezért ajánlják a mezítlábazást, mert akkor tényleg a lábizmok dolgoznak, nem a cipő tartja az izmok helyett a bokát. De, mint mondtam, SZERINTEM, igazán ez csak természetes talajon éri el a célját, lakásban felesleges egész nap mezítlábazni. Lehet, de nem egész nap. Ja, és mamusz vagy 2 zokni, szvsz mindegy, egyik sem tartja a bokáját. Mamuszban is (persze, ha nem kemény a talpa, hanem az is valami szövet, nekünk ilyen van) ugyanolyan, mint zokniban.
Na, ennyit a szakvéleményről Kép...

Beszti!
Nem hiszem el, hogy Nátánnak olyan pici a lába Kép! Ádám őszi cipője, és a benti szandija is 23-as, és egyik sem nagy neki, épp csak egy pici hely van a lábujja és a cipő vége között...

Na, megyek, mert a fiam nem bírja nélkülem.

Panda

panda
Halásztelek

Panda!

Nem az én gyerekemé kicsi (lehet, hogy egy picit kisebb az átlagnál, de a gyerek sem óriásKép), a tiedé hihetetlenül nagy. Beninek (pedig ö nagy lábon él), most 4,5 évesen 28-as a lába...
Ja, egyébként nem bélelt kinti cipöje 19-es, a bélelt pedig 20-as (és jó lenne, ha kihúznánk vele a telet, mert nem szeretnék 8-10e Ft-ért megint cipöt venni).

Forti!

Irtam MJ/Móninak mélt (nem tudja olvasni a topikot mindig), és nagyon örült neki, hogy lesz a buli, és az összegeket is átutalta nektek.
Ugyhogy légyszi vedd fel a listába:
MJ/Móni + Christopher

Ja, és hogy el ne feldkezzünk rólunkKépKép:

Fodbetti!

Boldog szülinapot tegnapra ÁdámnakKép.

Szilcsike!

SzilvinekKép boldog szülinapot!

Kép
Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szilcsike!
Boldog szülinapot SzilvikénekKépKépKép!

Forti, Ilke!
UtaltunkKép!

Judy!
GergőKép! Édes lehet! Gyurci is egész nap a fülénél tartja a telefonokat, de nem mond hozzá semmit!

Sasha!
Hát az a legszebb, hogy még nem jött ki, csak épp jönKép! Egy picike csücsök van csak kint belőle. Amikor belenéztem a szájába, elborzadtam rendesen.
Először totál kicsúcsosodott az egész, majd elkezdett "rongyolódni", aztán a pici csücsök, majd a leesett inydarabKépKépKép! Bocsi, nem horrorizálni akarok, de igy voltKép! A Chamomilla nekünk elég jól bevált, minden éjszaka alszunkKép, és nem is keveset, ált. reggel 10-igKép! Hogy telt az éjszakád?

Forti!
Mi halacskát kérünk, ha lehet:! Gyurci szereti a halas játékokat!

Lúdtalp: Mivel én is mindig, mindenhol mást és mást hallok a legyen cipő a lakásban, vagy ne legyen kérdéssel kapcsolatban, igy nálunk kb. fél nap cipő, fél nap anélkül megoldás van. Mivel nálunk is padlófűtés van, ez nem okoz gondot.
Gondolom most nagyon sokat segitettemKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Fodbetti!
Persze Ádámnak is nagyon boldog szülinapotKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Megvettem a könyveket, akkor még 1 db kell majd! Mikizacsi nem volt, azt majd megnézem az Auchanban!

1. Forti+Levi+Apa
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi+Apa
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike+Apa
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo+Apa
8. dec8+Hanna+Apa
9. Judy+Gergő+Apa
10. Ilke+Lili+Apa
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani+Apa
13. Szilcsike sógornője+kisfia
14. Beszti+Beni+Nátán+Apa
15. Manó+Emma
16. Banyóci+Gyurci+Apa
17. Szabóbetti+Mendi+Apa
18. Sasha+Gabcsi
19. Picus+Andi+Apa
20. MJmóni+Christopher

Szilcsike
Szilvikének nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok!!

Fodbetti
Ádámnak nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok!!

Írom ám a fürdőjátékos igényeket!! Kép Csak bele ne zavarodjak!

Forti

Kép
Kép
forti

Zsuzsa

unokatesóval annyi, hogy ismét kellett vizeletvizsgálatot csinálni a sógornőmnek. ma tudja meg az eredményt.
Sajnos változatlanul vérzik, ráadásul darabosat, ami arra utal, hogy lehetett ott valaki Kép Ha keddig nem múlik a vérzés, akkor lehet maradt bent még darab és azt el kell távolítani. Kép Most azon drukkolok, hogy ne kelljen semmit kaparászni odabent.
Kicsit el van kenődve a sógörnőm, de mivel csak 1 év múlva terveztek bébit, így annyira nem baj, de azért mégis bántja.
A doki annyit mondott, lehet a peteérés végefelé volt megtermékenyülés és már nem volt annyira életképes a pete, vagy rosszul ágyazódott be és azért nem maradt meg. remélem minden jó lesz, még ha nem is lesz baba, azért ne legyen semmi más beavatkozás.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Banyoci
ilyenröl még nem is halotam .Oltás nem hiném hogy a szabbin csepptöl lázasodna be gyurci szerintem szerintem ö ilyen alapbol ez az oltási reakcio .Petikének is volt höemelkedése a kombinált oltásoktol de atol még ugyan ugy ad védetséget és a höemelkedésen kivül kutyabaja se lett az oltásoktol eddig .

Betti
köszi Kép hát remélem a jövöhét végére meggyogyul petike mert most ugy állunk az oltásal hogy 1hétel elhalasztva nem most kedden kapja meg a 15hós oltást hanem következö héten .

Dec8
nekem akor mázlim volt hogy fogadott a közelünkbe lévö magán fogorvos másnap mert este felhivtam hogy iszonyuan fáj a fogam és másnapra beszoritot engem 2betegközé igaz enek a többi beteg nem örült mert ök viszont csusztak az idöben de a fö hogy készen lett a fogam viszont jövöre meg kell csináltatnom a többi fogamat is mert valoszinü hogy elég sok lyukas,rossz fogam van Kép .

Sasha
Petikének is ilyen BURÁGOS autoja van most kapta az Én nagynénémtöl (anyukám testvérétöl) de ö még csak ütögeti ledobja de semmi féleképen nem gurigatja ahogy azt kéne bár az tetszik neki ahogy én játszom az autoval Kép akor nevet Kép.

Apák
ne Aggodj Sasha az én párom se jön mert dolgozik amugyse élvezné az ilyet Kép .

Forti
nekünk mindegy mien állatka csak ne legyen tul hangos mert akor megijed petike Kép utálja a tul hangos játékokat Kép

Mano
a 85busz nem jár erzsébeten tudtomalKép az a örsvezér tér és Köbánya kispest között közlekedik Kép ez Biztos Kép

Ilke
nem mert nekem nincs bankártyám az csak a páromnak van de ö meg nem bizik az ilyenekben meg mi még a réggi bevált modon fizetünk készpénzel a csekekett meg postán adjuk fel Kép a séta meg kimondotan kell Kép ugyhogy ha nem tejesen nagy gond én inkább maradok a postai csekknél Kép amugy az emailod megkaptam mindketött Kép.

Szilcsike,Fodbetti
BOLDOG SZÜLINAPOT A gyerekeknek Kép

Pusz csics és petike
csics

Helló!

CSODA történt. MIt nekünk napkitörés, valószínü, hogy semmi köze nem volt a dolgokhoz. Jön a foga a kincsemnek, és tegnap reggel elkezdtem neki a dagolni a Chamomilla CH30-at. Délben már egyhuzamban 3 órát aludt, és éjjel nyikkanás nélkül a 12-öt. Csak azért morgott, hogy betakartam, de amint levettem róla a paplant aludt is tovább... hát biztos melege volt.Kép Most is alszik, igaz, így kibírta ebédig és csak 3/4 1-kor aludt el, de az még beleférKép Tök jó, úgy örülök, ennek az azonnali hatásnakKépKépKép

Jajj de jó sokan megyünkKép

Csics!
Gabi néha, ha olyanja van, akkor fogja az autóját és elkezdi tolni. 4kézlábon és akkor körbeautózza a lakást.

Jajj, új dolog. A telefont a füléhez rakta és mondta, hogy HAAAA és utána belebeszélt a babanyelvénKép

Ilke!
Megkaptam a mailt!

Betti!
Aranyos lehet Mendi isKépKépKép A Chamoilla 15 gondolom gyengébb, márcska a számokból kiindulva, de tévedni emberi dolog. Én már azért vettem homeos bogyit, mert már túl sok panadolt kapott. Ez utóbbi azért gyógyszer...

Banyóci!
Nem semmi ez a fog ügy. Köszi, képzeld 12 órát lehúzott egyben éjszaka, leszámítva a morgását, hogy betakartamKép
puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Köszi a cipős tanácsokat. Azért látom itt sincs egyértelmű nézetKép Valahol ez a 2 zoknis megoldás nekem se tetszik, mert csúszkál, meg hideg a padló. Azt hiszem a 3 cstaos Siesta szandi lesz rajta és azért néha mezítlábazni is fogunk.

Judy
Judy

Sziasztok!!
Képzeljétek, a lányom ma megsimogatott!!
Eddig csak csapkodással fejezte ki a szeretetét, de ma megsimizte az arcom..Majd meg zabáltam!!

Manó!
Most néztem, hogy még meg sem köszöntem a bókot!!Köszike!!Kép
Mi is déltől alszunk kb3-ig, most majd nem tudom hogy lesz..Talán a vonaton elalszik... Azt sem tudom miben viszem..Venni kellene egy esernyőre csukhatós babakocsit..
Köszi az útvonalat!

Forti!
Neked is köszi útvonal! Mi a rákra szavazunk..
Mi a határideje az utalásnak?
El se merem mondani, hogy egy édességnagykerben dolgoztam..Megkérdezzem a zacsikat? Bár bonyolult lenne, mert igy még el kellene küldenem neked, igaz? Tavaly mi 6FTért adtuk a zacsit, vagyis adták, mert már én nem dolgoztamKép

Beszti!
Thanks your advice!

Nyuszi!
Köszönjük a bókot..

Ilke!
Örülök, hogy nálatok nem az volt a gond..
Nem baj az, egyen csak..Te meg győzz főzni nekiKépKép..

Szilcsike!
Örülök, hogy nincs harag..Jobban vagytok már fog ügyben?

Gumicukor!
Köszönjük az infot!
Szegény sógornőd.. Amatőr vagyok a témában, de mintha azt olvastam volna valahol, hogy jó, ha kitisztitják a méhet, mert nagyobb esélye lesz az újabb babának..De lehet, hogy ez egy spéci eset volt..

Judy!
Én itthon sosem adok Mendire cipőt.Nem is gondoltam rá. Nekünk kicsinek mindig azt mondták úgy az egészséges mezitláb..
Mendi már szinte szalad. Nálunk csak a nappaliban van padlószőnyeg, a másik szobában parketta, a konyhában, és az előszobában pedig linoleum. Mendi harisnya+zokni kombinációban garázdálkodik itthon, ahogy már a képen láttátok..
Ugyanez a vita volt a friss babák topikban.. leirtam a véleményem mert nem birtam megállni, de szinte le lettem b..va.. Pedig én úgy olvastam, hogy otthon nincs szükség cipőre..Azt viszont elismerem, ha vki azért ad a babura, hogy ne fázzon fel.. Én úgy oldottam meg, hogy a "veszélyes" helységek ajtaját bezártam.. igy nem lehet gond..
A csúszkálásról még annyit, hogy Mendi ha a parkettán megy, se szokott elesni, pedig látszik, hogy kicsit csúszkál..Már rutinos?

Panda!
Én még nem voltam bárányhimlősKépKép

Lehet, hogy hülye vagyok, de nem tudom mi a különbség a lakás és a cipő közt..Mert a cipő max a bokáját tartja. De a talprésze ugyanolyan nem? Meg azt is olvastam, hogy a gyerekeknek nem szabad eleve lúdtalpbetétes cipőt venni, mert igy ellustulnak, vagy ki sem alakulnak azok az izületek, amik tartják a "boltivet"..
Na, ennek utána fogok nézni, mert már idegesit a téma..

Szülinap:
Boldog szülinapot Ádámnak, Szilvinek, Enikőnek, Christofernek, Andinak!!!

Kép

Bocs, hogy lassitom a netet..

Banyóci!
Jujj, szegény Gyurci!!
Jól megoldottad a cipő-nemcipő kérdéstKépKép

Csics!
Szurkolok a mielőbbi gyógyulásért..

Sasha!
De jó, hogy ki tudtad aludni magad! Jó, hogy bevált a csodagolyó..Este én is kipróbáltam, mert fájt a fejem..10 perc alatt elmúlt..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Lehet, hogy kidobtok, de :
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Jajj de jó, akkor jövünk mi is mikulás bulizni.

Forti, Ilke,
Küldtök nekem is egy számlaszámot?
Forti,
Látom már megvettél valamit a mikucsomagba, ha nem mész már arra, akkor mondd meg, hogy mi az ami kell, és megveszem Kép
...olyan izgatott vagyok, pedig még messze van a mikulás. remélem, lili jól fogadja. Bár szerintem nem lesz gond, mert eléggé barátkozós.

Na azért rólunk is írok egy kicsit...
Lili két hete elindult, azóta napról napra egyre ügyesebben megy. Már 8 foga van. Eszik mindenfélét, de akedvenc aza natúr joghurt/kefír. Hisztizni nagyon tud. 9 kiló körül van, a magasságát azt nem tudom.

...na most rohanok, mert furi hangok jönnek a nappaliból.

pusz,
gömb
gombolyu

1. Forti+Levi+Apa
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi+Apa
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike+Apa
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo+Apa
8. dec8+Hanna+Apa
9. Judy+Gergő+Apa
10. Ilke+Lili+Apa
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani+Apa
13. Szilcsike sógornője+kisfia
14. Beszti+Beni+Nátán+Apa
15. Manó+Emma
16. Banyóci+Gyurci+Apa
17. Szabóbetti+Mendi+Apa
18. Sasha+Gabcsi
19. Picus+Andi+Apa
20. MJmóni+Christopher
21. Gömbölyű+Lili

Gömb
Nem kell, még megyek úgy is vásárolni! Számlaszám megy!

Betti
Határidő? Végül is nincs. Gondolom mikiig megérkezik! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Csak hogy el ne felejtsétek milyenek vannak:
Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Akik még nem mondtak semmit (viziállat):
Conti, Panda, Kataa, Rit, dec8, Judy, Sasha, Picus, Gömb, MJmóni

Forti

Kép
Kép
forti

Lányok,
Látom a cipő a téma, bár csak a végébe sikerült bele olvasnom. Nekem a védőnő azt mondta, hogy mesterséges talajon kell cipő, természetes talajon nem. Szóval én szeretnék venni itthonra Lilinek szandit. De még nem tudom milyet (a Siestát nem ajánlotta) Úgyhogy fogalmam sincs róla, hogy mi a jó. Ja és még téli cipője sincs. Valami csini kis bakancsot szeretnék. Ma voltunk a Madrinában, de olyan árak voltak...Ami tetszett cipő az 16000 Ft volt. Biztos nagyon szipi-szupi, de egy télre kicsit soknak tartom Kép

Forti,
A halacska és a teknős között vacilálok. Gondolom a teknősnek mozog a lába. A halacska mit csinál?

gömb
gombolyu

Apa leszavazott engem! Lehetne módositani a halacskát teknősre?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
Persze amíg meg nem veszem lehet módosítani! De csak finoman, mert a végén még megzavarodok! Kép Kép

Gömb
Úszik! Kép Amúgy gondolom a farkát mozgatja. Nem tudom, én is csak a képen láttam még őket. A teki az evez, mert olyanunk van.

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

1 rák rendelKép

Judy
Judy

Beszti
Megjött az utalás!

Forti

Kép
Kép
forti

Szisztok

Ilke

Penzt kuldtem.Kép

Panda

Mikor belepsz keri az azonositot, ezt a bank adta, meg a 7 jegyu jelszot (szamsor), amit te valasztottal amikor a szerzodest kototted es elso belepesnel a rendszer ezt automatice megvaltoztattatja veled. Remelem ez segit.Kép

Gomb

De jo hogy itt vagy, tok regen irtal mar!Kép

Gumicukor

Sajnalom a sogornodet. Drukkolok hogy hamar osszejojjon megint a baba. Nekem a barnazas az 5-6 heten kezdodott, betoltott 7 het utan az UH mar latta a manot most is, meg Emilianal is. De talan az 5. het meg nagyon korai.

Beszti

A tablaban a pocaklakom kora az en szamitasaim szerint 8 het.(kedden toltottem,tehat a maradek 32 het)

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Mi egy kicsit elvesztunk,de a Matav a hibas ,mert 10 napig tartott mig athelyezte a telefonvolnalat ide: )Na tegnap beszereltek,de a ferjem az IKEA iroasztalt ma allitotta ossze igy ma van vegre net.
Eselyem sincs, hogy vegignezzem az archivot de latom a buli szervezodik,nagyon ugyik vagytok ILke,Forti.
Szoval mi is megyunk Apaval es utalom en is penzt hetfon (Forti a Te szamlaszamodat nem talatam,ird mar meg lecci megegyszer,es rakot szeretnenk: ).)

Koszi szepen a gratulaciokat a noveremnek,aranyosak vagytok.3 nap utan mar otthon is voltak es a baba nagyon ugyesen szopizik.Anyukam naluk van es kenyeztetei oket: ))

Rolunk:
Alex 1 evesen es 3 hetesen elindult egyedul!!!Azota nagyon ugyesen megy,csak akkor fogom a kezet ha rossz iranyba megy.Imad mindent felfedezni es az utcan ismerkedni foleg gyerekekkel es sapkas bacsikkal: ))
Felmaszik az agyra de le is tud maszni: )
Mondja hogy gyere meg adjal,persze azert babas valtozatban.
Vettem vegul egy Be be Go esernyokocsit,ami elfer az utasterben igy nincs a regivel tele mindig a csomaftarto.Azt lent hagytam anyueknal es igy ha megyek nem kell vinni magammal.
Beraktuk a szemben uleset is az autoba,nagyon jol erzi magat benne,de ha almos ebben is jol elalszik es nem csuklik le a feje: )
Rogton megszokta az uj lakast,mar rutinos kotozo lesz Alex is.

Mano
Mostmar raerek en is es kb ilyenkor alszik Alex is ugyhogy inkabb delelottre szavazok mert akkor legalabb jol elfarasztjuk oket es jot alszanak: ))

Ilke
Pocoknak mostanaban nincs net de megkerdezem oket is es megirom hogy jonnek-e.Ok?
Rit
Persze,mostmar hogy van kocsim,mehetunk barhova: )

Judy,Szilcsike,
Igy utolag is nagyon boldog szulinapot a kicsiknek es minden jot!!

Na megyek mert leragad a szemem.

Pusz ja es hianyoztatok am rendesen: )

Kataa es Alex

Kép
Kép
kataa

Csics!

Igazad van!Kép Mi lakunka 85-ös vonalán, azért ugrott be. Majd holnap megnézem melyik buszra gondoltam, de valami hasonlóKép

Forti!

TEKNŐSKép De ha más jut az is jó leszKép

Boldog szülinapot az ünnepelteknek!

Kataa!

Akkor majd megbeszélünk egy időpontot, d elehet hogy a jövő hét nekünk ne jó, eddig hétfőre, keddre meg lehet hogy szerdára is van programunk, esetleg péntek vagy a jövő utáni hét?

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Nyuszi drága!KépKép

Adj már egy hivatalos kiirás-napot légysziKépKépKép. Amikor én a pocaklakót beirtam, nem voltál még orvosnál, ugyhogy csak tippeltem a korát. De most már tudod a kiirás dátumát, ha megadod, akkor aszerint már teljesen pontosan fog számolni (abból számolja ki).

Gömb!

Mi a baja a védönödnek a Siesta cipökkel?
Egy vélemény a rendelöböl (valószinü minden orvos mást mond, ugyhogy tessék megint egyedül okosnak lenniKépKépKép):

Mikortól és milyen cipö

Egyébként én nagyon szeretem a Siesta cipöket, ami nekünk van, szép is, azért annyira nem is drága (8 e Ft-ért vettük a téli béleltjét, igaz cipövásáron), mint amennyiért te láttál cipöt.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ma megyek az Auchanba, aki még nem írt, hogy mit szeretne és most még délelőtt gépközelbe kerül, írjon! Ha nem sikerül, igyekszem olyat választani ami aranyos.
Kb. 10-ig vagyok itthon.

Kataa
Te is hiányoztál ám nekünk! Kép

Gumicukor
Szegény sógornőd! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Szilcsike
Boldog szülinapot Szilvinek !!!

Manó
Én most vettem mancinak Melaniát télre és az is ugyanakkora mint a mamusz. A bolt Csepelen a sétáló utcai HÉV megállóban van, van ott egy üzletház. Olyan kínai bolt féle, de kint van a kirakatban.

Szerintem mi el tudunk vinni valakit a bulira, délpest, dél buda, csepel-sziget környékről. Megdumcsizzuk, persze szűkösen de azért csak beférünk Kép

Betti
Hanna csak az apját hajlandó simogatni Kép, de azt nagyon. nekem továbbra is tépi a hajamat Kép

Forti
Ma utalok, úgyhogy csak hétfőn fog megjönni Kép Rákot kérünk, vagy teknőst.

Cipő
Nálunk Manci vászon cipőben jár, télra meg kapott mamuszt. Főleg a hideg meg a csúszkálás miatt. Én azt hallottam hogy ha már cipő van rajta, akkor tartsa a bokáját Kép. (azt is hallottam hogy a lányoknak ovis korukban magasszárú cipőben kell járni és akkor lesz jó lábuk, mert úgy fejlődnek az izmok Kép)

Üdv
dec8
dec8

Pénz elutalva de valóban csak hétfőn fog megérkezni.

Pusz
dec8
dec8

Halihó!

Úgy tűnik, sikerült mindenkinek átutalnom a pénzt Kép. Remélem, hétfőn ott is lesz, kérlek, feltétlen írjatok, ha nem!!!!!! Ez volt az első akcióm, hátha béna voltam.

Forti!
Neked 1700,- Ft-ot utaltam, mert Noéminek nem kell könyv, gondolom, annyi elég lesz. Ha nem, akkor a bulin még adok Kép. Látom, lekéstem a rendelésről, de én épp azt akartam írni, hogy mindegy, mit veszel Kép. Az se baj, ha mindkettő egyforma.

Ilke!
Én az eredeti kétgyerekes összeget utaltam (3863,-), a különbséget majd rendezzük.

Beszti!
Tényleg nagy lába van Ádámnak, de végülis 85 cm magas, ha 18-as lenne a lába, eldőlne Kép.
Noémi is ilyen nagy lábon él, ő 3,5 éves, és neki is 28-as lába van, mint a Te Benidnek. De a téli cipője, a bélelt, már 29-es, hogy kényelmes legyen. De ő is magas, 104 cm volt 3 hónapja.

Cipő
Mindenki mást mond Kép, úgyhogy végeredményben mindeki döntse el amga, mi a jó Kép. Tulajdonképp minden véleményben valami igazság, de meg is lehet cáfolni, szóval ránk van bízva Kép.

Ádám tényleg bárányhimlős, akármennyire is nem tipikus helyen jöttek ki az első pöttyök. Már mindenhol van néhány hólyag, szerencsére eddig nem sok, remélem, nem is nagyon lesz több. Bár, őszintén szólva nem értem a dokinénit, mert lehet, hogy nem tipikus helyen jött ki először rajta, de a hólyagok annyira kifejezetten "bárányhimlősek", hogy ha nem lett volna övsömöröm, akkor is felismerem. Na, mindegy.
Kíváncsi vagyok, Noémi is elkapta-e. Tegnap lement Anyuval Pécsre a tesómékhoz, ma telefonáltak, de még nincs rajta pötty.

Szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Hát mi ma is egyedül vagyunk, mert apa vizsgázik. Próbáltam korrepetálni matekból, de ki emlékszik már pl a mátrixok inverzéreKépKép
De legalább szép idő van és jönnek holnap anyukámék. Gergő szülinapját köszöntik még utólag. Anyukám baba széket és asztalkát szeretne venni az unokájának, úgyhogy megyünk a Kikába. Hát, kiváncsi leszek hogy fog üldögélni a fiam a kisszékénKépKép

Kataa
Üdv újra a fedélzetenKép Ti is hiányoztatok, gondoltam is, hogy mire újra jössz, már biztos elindult AlexKép Gratula NekiKép Jó, hogy csak a Matáv volt a gond és nem más miatt hallgattálKép

Jó hétvégét
Judy és Gergő
Judy

Panda!

Ne aggódj, a szomszédban a gyerekekröl sem birta eldönteni a doki (nem a mienk), hogy bárányhimlösek-e, pedig nem lett vona mindegy. (Az anyukájuk akkor volt utolsó idös várandós, és ugye az újszülött miatt egyáltalán nem mindegy. Ugyan korábban nem gond (nem ugy, mint a rubeolánál), viszont a várandósság utolsó idejében azért az lehet, legalábbis fokozottabb figyelmet érdemel). Aztán fél évre rá tényleg azok lettek, de azt se tudta elöször diagnosztizálni, csak amikor már mindenkin mindehol kijött (még az én gyerekimen is).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hello

Ma megint rohangaltunk a lakassal kapcs ugyekben.Megrendeltuk a zuhanykabint es a konyhabutort is: )
A konyhastudioban a tulaj csaj nagyon jo fej volt ,nem zavarta Alex,sot be volt rendezkedve, mert egy masfel eves mellett ujra babas .Ja es mar van egy 17 eves fia is,a kozepsore 17 evet vartak,hat nem semmi,ez aztan a kitartas.

Forti,Ilke
Pocok hetfon tudja megmondani hogy jonnek-e,de eddig 90% hogy igen: )Ja es O ugye 2 gyerekkel.

Mano
Nekem is csak a szerda jo ,mert csutortokon megyek a nagyiekhoz hetvegere.
Ha a szerda neked nem jo akkor majd a kovetkezo heten: )))

Panda
Adam pottyeinek jobbulast!!!

Judy
En is gondolkozom ilyen kis asztal szek kopozicion majd a szobajaba,de a tesom gyerekeibol kiindulva ritkan ulnek ott: )
A KIKAban nagyon aranyosak vannak,nekem is tetszettek.

Pusz
Kataa es a ma 13 honapos Alex

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Akkor legyen inkább a jövő hét utáni hét. Akkor is cska a szerda jó neked? Mert nekem akkor még mindegyKép

Amúgy Emma megint lázas, meg hányt éjjel, bevittük az ügyeletre, és semmit sem látnak rajta,semmi ok nincs. Úgyhogy vagy vírus , vagy a foga vagy gyomorrontás. Mondjuk ez utóbbit kétlem.

manó

KépKép
manó

Beszti!

Egyszer írtad hogy vettetek Nátánnak a Brendonban az autósüléshez fejpárna szerűséget, csak nem találom az archívban. Meg tudnád mondani mi a márkája, neve? cska hogy ha emgyünk megtaláljam, mert eddig az újszülött szűkítőt tettem be neki, d emost mrá nagyon nem jó, beleizzad.
Köszönöm.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Forti, tudom, hogy késő választani, de a rákon kívül nekünk bármi jó, mert az már megvan.
A férjemnek van ilyen internetes utalási lehetősége, de még sosem használta, és közölte velem, hogy nem is emlékszik a jelszóra, valami évszám. Ráadásul külföldön van. Na nekem három rossz próbálkozás után sikerült felfüggesztenem a belépőkódját. Sebaj, átmentem az én bankom honlapjára, kiderült, hogy itt is van utalásra lehetőség, csak előbb szerződni kell. Jövő héten remélem meglesz.
Ilke, neked majd személyesen adom oda a lóvét, ha találkozunk a játszón. Ma voltunk ott a hugommal meg a lányokkal, nagyon tetszett nekik, hogy bokáig érő avarban csoszoghattak. Egy csomót taknyolt emmiatt, mert nem látszódtak ki a padkák.
Megsasoltam ma a helyszínt is, mert elmentünk a megatoysba is, hát az én lányom tuti nem mer felmászni erre az emelvényre, szerintem nagyobbaknak való.

Szilcsike, boldog szülinapot SzilvinekKépKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Forti, Ilke,
Mi is szeretnénk menni a Mikulásra Solymival. Apa nem tudom, hogy ráér -e majd, de remélem, igen...
Elkülditek a számlaszámokat a parazita@freemail.hu/ra? Köszi! Ugye 1.000,- Ft az ajándék? A részvételi díj mennyi? Pontosan hol van az a Kölyökpark?

Zita
parazita

Hát, a fél4 necces, mert Solymi akkor szinte tuti, hogy alszik... Nem baj, ha később megyünk? Meddig tart?

Ma voltam taek-won-do-zni (kb. 2 év óta először), nagyon jó volt, csak már sokat felejtettem.

Zita
parazita

Sziasztok lányok,
itt a hűtlen Kíváncsi! Kép
Sajnos nem tudom a lépést tartani veletek, olyan termékenyek vagytok, ez az oka annak, hogy nem írok ide. Pedig időnként szívesen írnék, de tényleg, ennnnyire szorgalmas csapattal nem tudom felvenni a versenyt! Ha meg nem tudom, mert képtelen vagyok végigolvasni, hogy kivel mi történt, írni is nehezebb. Kép Azért gondolok rátok! Most pl Pocokra, hogy mit tudtok róla, miért nem látom a nevét ősidők óta??? Aki tudja, megtisztelne, hogy válaszol?
Csók!
Kíváncsi
kíváncsi

Kíváncsi!

A napokban irta Kataa, hogy Pocoknak nincs netezési lehetösége, ezért nem írt régóta.
Azért nyugodtan írhatsz ám, legalább azt, hogy mi van veletek.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Forti
Hogy sikerült a vásárlás? Kaptál mindent? Jelezd majd légy szives, ha megkapod a pénzt!

Ilke
Tőled is várom majd a visszajelzést, ha megérkezik az utalásKép!

Kataa
SziaKép! Én is hiányoltalak ámKép! Csodálkoztam, hogy igy eltűntél! Gratula Alexnak az elinduláshozKép! Milyen az új helyen?

Panda
BárányhimlőKép! Jobbulást ÁdámnakKép!

Manó
Jobbulást EmmánakKép!

Gyurci ma egész nap olyan nyügi voltKép! Most már állandósult az inyvérzés isKép! Csodálkozom, hogy ennek ellenére egyáltalán tudott aludni délután, meg most este is időben ment alukálni. Kiváncsi vagyok lesz e sirás éjszaka!

Puszi:
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

sziasztok, visszajöttünk, tök jó volt!!! - csak az a baj, hogy híztam Kép mindezt Erdélyben, jó, mi??? Most drasztikus fogyóba kezdek, mert ez tarthatatlan!!!!
de először is kezdek visszaolvasni.

Gumicukor
legközelebb nézz el a Köztársaság téri játszótér másik sarkába is, ott van nekünk való hinta Kép ugyanis a kicsiknek való játszó részt külön rakták a nagyokétól Kép

Puszma
Rit és Dodesz

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Nem most végeztem a vásárlással, csak most jutottam gép közelbe mióta hazajöttünk Fótról.
Szóval bevásároltam, megvettem a 23 db viziállatkát. Naaaagy kavalkád volt, sokkal több fajta volt mint amit az újságban közöltek a képet. Kipróbáltam mindet Kép , volt közöttük nagyon gagyi is. Pl. rája, meg csikóhal. Na hogy az hogy úszik azt nem tudom!
Lényeg a lényeg megvannak, ígyekeztem a kupac aljára lejutni hogy teknősöket bányásszak, de úgy látszik mindenkinek az kellett mert csak egy-két darab volt. Rákot két félét vettem, meg halacskát meg mittomén már mit! Télapózacsit viszont nem kaptam, volt ugyan, de csak akkora méret amibe a könyvet nem tudom beletenni. De lehet hogy a nagyobb zacsiba sem fér bele a vizijáték mellé, mert az is be van csomagolva ugye, és a csomagolás 2x akkora mint az állat maga. Szóval nem tudom hogy fogom becsomagolni! Ötletet kérek!!!!!

Beszti
Megvettem Beninek az autót is, kinyitható ajtókkal, sport változat, sárga! Kép

Nem úsztam meg a vásárlást labda nélkül!! Velem volt Levi, úgyhogy becsúszott egy mosolygós labda. Van szeme szája, és vigyorog.

Kérdésem is lenne: Ha jön Pocok 2 lurkóval és Zita is Solymival, az ő ajijukkal mi lesz? Mondjuk holnap megint megyünk Fótra, majd megpróbálok megint bemenni az Auchanba. Remélem sikerül.

Kataa
Tudsz kommunikálni Pocokkal? Mind a két gyereknek jöhet a vizi játék és a mesekönyv?

Forti

Kép
Kép
forti

Kataa
Előző üzi stornó!! Hülye vagyok, megvan nekem Pocok száma! Már írom is az sms-t neki!

Forti

Kép
Kép
forti

Banyóci
Mindenképpen jelzem ha jött zsé!! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

banyóci
vicces vagy: személyesen én is alig ismerek pár embert KépKép

Forti
még jó, hogy maki csak plüssből van: amúgy lenne mit szagolgatnia Levinek KépKép - jó a kép!
most nézegetem a miki-bulis listát: a kedvenc számom a 7 és pont mi vagyunk a 7. helyen KépKép

Ági
De jó, hogy írtál!!!! Simizd meg Olivér búbját a nevemben Kép

Miki-pénz
Bocsi, de én még csak most jöttem haza, holnap utalom Fortinak az 1000-t, és Ilke: neked is utalnám a 2263-t, csak küldd el légyszi még1x a szlaszámod, véletlenül kitöröltem azt a mailt Kép

szabóbetti
legalább láttam!!! Kép már néztem a profilod, de abban nincs kép Kép - tényleg édi KépKép

csics
de jó, hogy minden rendben van a pocaklakóddal!! Tényleg, mi lesz a neve??

Gömb
Hurrá!!! - azért megpróbállak holnap hívni, talizhatnánk már valamikor!!!!

Szilcsike
Boldog szülinapot így utólag Szilvikének!!! KépKép

Forti
Azért nem mondtam semmit, mert nem voltam itt!! - viziállat: Barna halszerű valami v. teknős - legalább nekem is meglepi lesz KépKép
- ja, látom már mindegy KépKép akkor lesz ami lesz, esetleg, ha lehet kérnem akkor ne ez a rák ami a képen van, mert olyanunk van Kép

Kataa
Milyen az az esernyőkocsi amit vettéL???? - most én is azt hajkurászok, csak nehéz megtalálni, amit megálmodtam Kép pedig nekem is a kocsiba kéne. - hehehe mióta megvan (6hét) már több mint 2000 km-t nyomtunk bele Kép

rólunk:
Dodesz imádta Erdélyt, hatalmasra nőtt az étvágya ott és rengeteget aludt. Naponta 2x is 2-2,5 órát + éjjel is rendesen. Így alaposan kivette részét a hátihordozós-alvásból. Kép be kell majd szereznem neki hozzá egy fejpárnát, mert irtóra léekókadt így a feje. Nagyon barátkozott mindenkivel és önállósította magát teljesen, nem volt állandóan a seggemben Kép Az utcán viszont nagyon rendes: nyújtja a kezét és mondja is, hogy ke-ke, hogy fogjam meg az övét KépKépKép - és tud szaladni!!!!

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Forti!

nem semmi ez az ajándék beszerzésKép

Zacsira így hirtelen a télapós reklám szatyornál nincs jobb ötletem, én ilyenbe szoktam tenni ha valaki valami nagyobb dolgot kap télapóra sé nem fér el a zacsiban. De az kb akkora mint pl egy intersparos szatyor, lehet hogy az meg óriási a könyvhöz.

Emma jobban van, remélemKép nem csak elkiabálom, délután már szépen evett és nem hányt ki semmit. Mondjuk még kicsit melegnek éreztem, na majd holnapra kiderül.

manó

KépKép
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?