A hétvégi alvásaink remekül sikerültek. Szombaton és vasárnap is végigaludta az éjszakát 8-5 között. Remélem, így marad egy darabig, csak nehogy nagyon megszokjam
A kajával nem haladtunk, úgyhogy tegnaptól szopihetet tartunk. Amikor csak lehet, tömöm a szájába, dupla cici stb. Egy kicsit ijesztő volt, hogy az átaludt éjszaka után is belefért két cicinyi tej, mikor máskor egy is sok. Most vagy megnőtt a gyomra vagy a tej kevesebb. Mindegy melyik, a mennyiségen akkor is dolgozni kell.
Deako,
Látom, hasonló cipőben járunk. Nálatok mit jelent az, hogy nem halad az evéssel? A kajálást nem méricskélem, de heti szinten Szabi most nagyon visszaesett, ahogy írtam is. Két hét múlva dokinéni, majd ő mond valami okosat. Addig tejet szaporítunk.
A tápszer szerintem sem kell egy-két nap nem evés miatt. Nálunk kb két hete tart, hogy kevesebbet hízik, de még adok neki legalább ennyi időt.
Ágiboldi,
Az aggodalmam a visszaesés miatt van főleg. Szinte egyik napról a másikra fele annyit sem hízik, mint előtte. Mivel nem látok semmi egyéb gondot, annyira azért nem aggódok, várok még pár hetet, hogy alakuljanak a dolgok.
Nagyon szépen hízok Boldi
A tej lehet, hogy tényleg több a nem aggódás miatt. Végülis a szopis teák is ezen az elven működnek.
Lehet, hogy a kirándulással kéne kezdeni a légzésfigyelő elhagyását? Az a 20. hét már nincs is messze.
A forgós hangfalát mi leragasztottuk papírzsepivel. Nagyon az idegeimre tud menni pár hónap hallgatás után.
Timocska,
A mérleggel nekem is az a bajom, hogy nem lehet teljesen bízni benne. Hogy is tudna rendesen megmérni egy rúgkapáló gyereket, aki ráadásul kilóg a tálcáról. Már volt olyan, hogy kétszer egymás után megmértem és 40g volt a különbség. Ezért sem paráztatom magam a kaják mérésével.
Csongria,
Lehet, hogy a nem gyerekes emberek hülyülnek. Én már azt sem szeretem, ha Natihoz nyúkálnak idegenek, hát még egy csecsemőhöz, aki alszik! És ők sem.
Kocsiban ölben utazott? Szabi utálja a kocsiülését.
Én meg félek kivenni, úgyhogy ha megyünk valahova, ki-be járkál. Amint megnyugtatom, berakom, ahol elkezd elégedetlenkedni. A mosdós fürcsi nagyon jó ötlet
A tápit szerintem nem kéne mikrózni. A védőnőkről megvan a véleményem, én inkább a leírást követném. Sokan termoszba rakják a forralt vizet, akkor steril is marad és tovább meleg. Összekeverni meg pár mp, nem kell előre megcsinálni semmit. Főként a sétákhoz jó.
Kami, Timocska,
Ha valaki panaszkodik, hogy 6kor ébreszti a kölök, gondoljon rám. Addigra én már az ebédet főzöm, elmosogattam, legalább egyszer, de inkább 2x pelust cseréltem. És nagyban azokon a napokon merengek, amikor f8kor ébredtem, hogy utána dolgozni menjek, és szenvedtem tőle.
Rokica,
Nálunk is van éjszakai ébredés és felsírás, pedig Robi ott alszik Natival. Néha hetekig semmi, aztán egy éjszaka több is. Majd csak kinövik egyszer, végülis legfeljebb majd amikor a saját lakásába költözik, akkor kialszom magam.
Lillu,
A kenguban, kendőben úgy öltöztetem, hogy ne érjen a bőre hozzá, azt fedje ruha. Sapi nincs, csak ha fúj a szél vagy nagyon tűz a nap. Zoknit is adok rá, ha nem rugiban van.
Ha ez meleg, mi lesz veletek a kellemes júliusi kánikulában?