Sziasztok,
üdülésügyben: asszem már írtam, hogy elvileg a 2. harmad a legtutibb: elmúlik a rosszullét, és még nem túl nagy a pocak. Másrészt nekünk azért is jó, mert ez tavaszra (max nyár elejére) esik, és akkor még nincs ezer fok sem.
Szerintem akkor - márha a dr nem mond mást, nem vagy veszélyeztetett stb - nyugodtan lehet menni, még akár hosszabb autóútra is, csak gyakran meg kell állni, kicsit tovább tart. Repülni is simán engednek, csak az utolsó 2 hónapban kell hozzáorvosi papír, ha jól tudom.
Mondjuk a körút az azért nem annyira ideális, mert fáradékonyabb lehetsz, fáj a derekad esetleg a sok üléstől, ilyesmi. De pihizős-kirándulósat sztem nyugodtan tervezzetek
Prütyi,
én is elzavartam a férjem síelni (múlt szombattól egy hétre) szóval szalma vagyok, és hát valóban nem túl felemelő
Gyerekkel meg pláne nem.
Én a helyedben elengedném, ha szeretne menni. Annyi minden megváltozik majd a babával. Ne érezze úgy, hogy még meg sem született, de már akadályozza valamiben.
Biztos vagyok benne, hogy ő is nagyon örül neki, várja, akarja, csak a férfiakban kicsit lassabbban érnek meg ezek a dolgok.
Enyémférj pl focizni járt szerda esténként 8-tól, utána sörözés, éjjel jött haza. (Ez sztem rendben is van, neki is kellenek a haverok) Én soha nem mondtam neki, hogy ne menjen, járt is a terhességem alatt, de aztán mikor hazajöttünk a babával -mivel ütközött a fürdetéssel - szép lassan lemondogatta, először egyet, aztán még egyet. Magától. És így soha nem kellett hallgatnom, hogy "miattad", hiszen az ő döntése.
Hidd el, amint otthon a poronty, ott fog csücsülni a szoknyád mellett
De persze ez csak az én véleményem, neked kell eldöntened, hogy mit teszel
Megann
irigy-irigy-irigy!!! Ez nem igazság, én meg itt skubizom az újpesti latyakot
Rokica
hm...hát, nem kellemes szitu az biztos. Hozzáképzelem az ex féltékenységét, látván a garapodó családot és a csinos-pocakos kismamát (gondolom nőből van ő is
), nem irigyellek.
Tanácsot adni nem tudok, max azt, hogy legyél nagyon kedves velük.
Utolsó hónapban Balcsi...hát-hát. Nemtom, ráadásul te aug végére vagy írva, akkor még nagy meleg is lehet, ami ugyan kellemesebb a Balcsinál, de ha elkezd kinyílni esetleg a méhszáj (sokaknak az utsó pár hétben kinyílik 1-2 ujjnyira) akkor úgyse nagyon lehet fürödni. Lehet, hogy én a Bp-i légkondit választanám a helyedben
Na, megyek, apukám levitte a kisfiamat csavarogni, gyorsan összepakolom a játékait.
(Nekem tökjó, mert a szüleim egy emeleten laknak velünk, és így hogy nincs itthon a férjem, sokat segítenek. Meg amúgy is.
)
üdv
Penna