Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Quito:
Gyönyörü szép a neve a kislányodnak de még gyönyörübb maga a kishölgy.

Hettie:
Nekem inditották a szülést de elötte valo nap közölték enni már éjfél után semmit nem lehet inni szabad de csak teát vagy vizet..Na de utánna 2 big mac azonnal lecsuszott.. :oops:

Bujka:
Milyen édesek a fiaid .Nagyon hasonlittanak egymásra..Ne is válogass szivessen nézegessük a babákat mindig..

Rolex:
Zsofika nagyon szép kis hajasbaba..Épp összeillenek a fiammal séroügyileg :D

gesztenye:
Mi a patak és a Göncöl sarkánál lakunk majdnem(nem a hid alatt!! :lol: :lol: )

beuka:
Marvin alapjáratban nyugis baba alig van hangja szomszéd meg is lepödött hogy már itthon vagyunk.mert még nem is hallották a hangját..bár az elsö éjszakák nyügisek voltak csak kézben akart aludni,de ma éjjel ott tartottunk hogy 2-7-ig aludt.Akkor is én keltettem mert majdnem szétturrantak a cickoim..De lehet csak csel volt a mai éjszakára..

Krisszi :
Megnyugtattál a házasélettel kapcsolatban..Bár nekem hol van az még.. :(

Ákata:
Jobbulást apának..

Melodia:
Ha ez megnyugtat én abban a farmeromban ügyintéztem ma amit elötte hordtam.. 11 kg leugrott egyböl..Még 3 van rajtam de az talán a cicimen ül..

Rönci:
Maradjon csak bent még a lurko ..

Ma elindultam elintézni a papirokat a Taj kártya 5 perc alatt megvolt de az anyagi dolgok ügyintézése kész katasztrofa..Csupán 44-en voltak elöttünk szinte mindenki aprobbnál aprobb gyerekkel..Erre az informácionál megkérdezi egy hölgyemény hogy kisgyerekkel nem engednék-e elöre (kb 1 éves gyerek ült a karján)..Majdnem elkapott az idegbaj..Mondtam is neki otthon vár a 9 napos babám..a végén ugy döntöttem postázok mindent..nem tudom igy mennyi ideig tart majd..

Szép délutánt mindenkinek..

Ime az én kis ürhajosom:

Kép
Vendég

Sz_kata:

Igen kérték az igazolást a korházban kaptuk.Szerintem a kezelöorvosod is kiállitja neked..
Vendég

Sziasztok,

Piciza, én még most is szedem az elevitet a szoptatás miatt, mert nagyon nincs étvágyam, nem is merek egy csomó mindent enni Kincső pocakfájása miatt, és kell a vitamin, ásványi anyag mindkettőnknek. A terhességem alatt is szedtem végig,és a baba nem lett óriás, pedig engem azzal riogattak folyamatosan.
A terhességem előtt nem szedtem (mivel minek?), és a frissen rászokott cigi és unikumok mellett estem teherbe. Bennem is volt a görcs 9 hónapig, hogy nem ártott-e a 2-3 hetes csöppemnek a pocakomban!

Egyébként nem egyedi a mi csodánk, igaz lehet az, hogy nem kell görcsösen akarni és sikerül. Melódia, csak próbálkozzatok gyorsan, nagyon szaladnak az évek! Nekünk hamarabb kellett volna próbálkoznunk, csak mi először a hátteret akartuk megteremteni: lakás, munka, karrier és hipp-hopp 30 évesek lettünk!
Anikó
quito

Sziasztok, Lányok,

én is beteg lettem.
Elég ramaty éjszakánk volt, reggel elaludtunk, maratoni etetés után orvos (szerencsére nem kell a csajoknak antibiotikum, csak köptető), most haza, hami volt a gyereknek, most kicsit összekapom a házat... Mindannyian láztalanok vagyunk, szerencsére, csak taknyosak, nyűgösek... És én semmilyen náthátlanítót nem szedhetek (nem is szoktam - igaz, beteg se vagyok, csak szökőévenként). Elevitet, csipketeát nyomok, hogy hamar levonuljon rólam a kór. Még jó, hogy lehet így is szoptatni, bár a gyerekek most nem szopnak túl intenzíven, gyengécskék, kell a pótlás cumiból (még jó, hogy abból azért megeszik a szép nagy adagot).

Kata,
az orrszívó nem a vízszerű takonynál (bocs) kell, hanem a bentragadt trutyinál. Lilinek még a porszívós se szedi ki, néha alig tud szopni, szörcsög, a cucc viszont nem szed ki semmit. Ezért kell az orspréj (ugyanazt a tengervizest vettük, mint amit Melinda ajánlott, ki is próbáljuk - erre hittem, hogy 15 hótól lehet adni, holott naptól :roll:) A kézi orrszívó egy nagy szar, teszem hozzá.

Mamy,
választ lásd fent :wink:

Házasélet: nálunk is beindult, és olyan nagyon jó, mint régen. Úgyhogy az általam előrelátóan, de feleslegesen beszerzett síkosítót még unokáink is használni fogják :wink: :lol:

Vmelyikőtök írta a cumit, hogy rosszabbul szopott utána a baba. Érdekes, nálunk üvegből is kapják, mégsincs gond a szopással, igaz, a játszócumi nem kell nekik. Biztos ezt is bébije válogatja.

Dorka,
mi volt borzalmas a fejésben? Suttogó I-et rendeltem én is, mint Mamy.

Melinda,
jó hallani rólatok... Édesek a csemeték nagyon!

Rolex,
nagyon édes a te kisbabád is! Szörnyű volt a császár ezek szerint?

Krisszi,
mivel én nem vezetek (kéne gyakorolnom sokat), mindenhová tolom a gyerekeket - már ahová a távolság okán tudom. így aztán nem is hiányoznak... Ha meg kocsival megyünk, akkor is jönnek velünk (már kétszer teszkóztunk, többször voltunk fagyizni is).

Nemsoká jön a házassági évfordulónk, az étterembe már babákkal megyünk.

Ruha-dolog: rám egy-két farmerem már feljön, persze a kedvenceim még nem... Én nemigen fogyok a szoptatástól, mert már tök jól tudok etetés közben is enni az ágyon. Meg sajna mostanában tökmagbuzi lettem, ami valahogy nem tesz jót az alaknak... Januártól szeretnék eljárni tornázni, hogy nyárra már penge legyek...

Most megyek, puszi mindenkinek!

ákata2

Sziasztok!

Gyorsan egy pár sor, mert Beni már mocorog. Persze a tegnap írtak ellenére ma elég vacakul alukál :(

Még egy kis adalék az orrszívás kategóriához. Ahogy Mamy is írta, hogy ha sokat trüsszög egy ilyen pici babóca, az még nem gond, csak ők így fújják ki az orrukat és távolítják el a beszaladt porszemeket.
Nekem mindkét gyerkőcnek az elején elég érdekes, néha (elsősorban sírásnál) hörgős, hangos légzése volt, ami először megijesztett, de a gyerekdokink megnyugtatott, hogy ez bizonyos esetekben természetes. Például nagy súlyú babáknál, mert náluk még a testsúlyukhoz mérten nem elég tág a légcsövük és ezért adják ki ezt az érdekes hörgős hangot. Úgyhogy ilyenkor is meg kell nyugodni, majd elmúlik, amint megerősödik a légzőszervük.
Viszont ténylegesen akkor van orrszívásra szükség, amikor egyértelműen halljátok, hogy szörcsög a trutyi, ahogy a levegőt veszi a baba. Beninél is egyérelművé vált számomra, amikor bizony elő kellett kapni az porszívós orrszívót, mert féltem a trutyi lerakódásától. Előtte egy kis anyatej vagy tengervizes orrspray és szívás. Ezeket a pici babákat még nem igazán zavarja a dolog, Beni a legelején (amikor még a felszíni trutyit szívom) simán pislog, nézelődik, de ahogy mélyebbről is jön a trutyi, akkor már sírdogál, de nincs mit tenni. Megjegyzem Marci leizzad közben, most hogy már 2 éves, rúg-kapál, csíp, ordít közben, de nem akarom, hogy komoylabb baja legyen.
Egyébként, hogy megnyugodjatok, próbáljátok ki, hogy alig érezhető az orrszívó ereje, ha a kezetekhez rakjátok.
Mi kipróbáltuk az elemes orrszívót is, hát mit ne mondjak, jóval kevesebb trutyit szedett ki, mint a porszívós és sokkal drágább.

Bocsánat, hogy ennyit okoskodom, de inkább elmondom a tapasztalataimat, amik az elmúlt 2 évben rám rakódtak rám. Elhitetitek, én sem élvezetből szívom porszívóval a gyerkőcök orrát, hanem a szükség visz rá.
Minden orrszívásra szoruló babócának jobbulást! Kata, Neked külön is mennek a gyógypuszik!

Egyébként köszönöm a Srácok dícséretét! Tegnap elfelejtettem megdícsérni én is a babócákat, egytől egyik gyönyörűek!!! :D

Sz_Kata!
A terhesgondozást végző doki tutira kiad ilyen igazolást. Az én dokkerom is kiállított, de a kórházba is kaptam, így azt használtam fel. Egyébként olyan hülyeség ez a külön igazolás, amikor ott van a terhes kiskönyv. No mindegy, ez ugye Mo. :roll:

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Anikó!!

Köszi a bíztatást, hát mi se akarunk sokat várni a tesóval, de azért legalább 2 évet igen, mert tudod nekünk van egy nagy iskolás is, össze kell szoknunk, hogy hogyan megy 2 gyerköccel!!De nagy korkülönbséget nem szeretnénk, mert sajna a lányom, és pici között sok lesz!! :roll:
szerintem az lesz, hogy védekezünk, is meg nem is, olyan természetes módszerekkel egy darabig, aztán majd meglátjuk!!
habár nálunk az andrológus azt mondta, hogy soha nem lesz természetes úton babánk, de én hiszek benne, hogy csodák igenis vannak... :wink:
Elöttünk sajna még elég sok minden elöttünk van, pl. lakásszerzés, mert elég későn kerültünk össze, de a baba volt a lényeg. először arra törekedtünk, hogy ő sikerüljön!!

Elevitről: én már a lombik elött elkezdtem szedni, aztán a doki 12. héten leállított róla, hogy nem akar óriásbébit!! hát mondanom se kell, hogy így is nagynak saccolják, Elevit nélkül!! és mivel bejött a beteges korszak a lányomnál is, elkezdtem szedni a Maternát, semmi kedvem prüszkölni a szülőszobán!! :roll: ettől már nem lesz nagyobb a baba!! szopi alatt is szedni fogom, a lányommal végig Maternát szedtem, és se a terhesség alatt, se utána nagyon sokáig még náthás se voltam!! :wink: úgyhogy én mindenkinek szívből ajánlom a Maternát, és az Elevitet is!!

Tina!!

Köszi a bíztatást, szerencsére nem szedtem fel sokat, és nagyon reménykedem, hogy nekem is lemegy a szülés után a nagyja!! Lányomnál úgy volt!! Végső esetben, ha annyira nádszál leszek, visszakérem anyutól a gatyáimat!! :D

Szkata!!

Nagyon tetszett a Jagermeisteres vitaminvédő javaslatod!! :D :D Jót nevettem rajta!!
Az elöttem lévő tájékoztatás szerint csak a terhesgondozást végző orvos igazolása kell, hogy a szükséges alkalommal részt vettél terhesgondozáson, és a baba születési anyakönyvi kivonatát kérik! Kórházi igazolásról szó sincs!! :shock:

Ákata!!
Saknálom, hogy betegek vagytok, mielöbbin gyógyulást kívánok!!
és csak sittogva jegyzem meg, hogy a sikosító nagyon frankó dolog ám, sokmindenre lehet használni!! :oops: Jujj, miket írok én itt óriási pocakkal!! :oops: :lol:

Puszi mindenkinekMelódia

Kép
Kép
melódia78

Lányok,
nagyon köszönöm a gyógypuszikat, édesek vagytok!
Biztos hatnak majd! :lol:

Melódia,
például? :wink: :wink: :lol:

Melinda,
nagyon jó, hogy leírtad a porszívózást, én azt hittem, utána kell cseppenteni :oops: :cry: Tengervizes izét vettünk mi is, mingyá kipróbálom Lizán, úgyse alszik a drága...

Elevit: szedtem végig, és ha emiatt nagyobbak lettek a kis koraszülött fiókáim, akkor dupla hála neki!
Terhesség alatt egy trüsszentésem nem volt, pedig állítólag olyankor az immunrendszer a béka sejhaja alatt van. Most bezzeg megtalált a nátha :cry: Ma el is kezdtem szedni újra.

ákata2

Kata,
nekem a dokim állított ki igazolást, azzal ment Anyu intézni az anyaságit meg a többit. Viszont a kórházi záróm végén is van egy igazolás, amit meg a háziorvosnak adok le (ő vett táppénzre anno). Szerintem a nőgyógyászod vagy aki a szülésben segített, biztos tudja, mi a teendő. Úgy tudom, a pénz akkor jár, ha részt vettél bizonyos számú terhesrendelésen, és nem akkor, ha kórházban szülsz.

ákata2

Kedves Lányok,

Köszönjük a sok szép bókot. Majd lesz még fotó. Csak a mi gépünkön (pont!) nincs több.

Mamy, Ákata,
Rémálom volt a császár. Azt hittem belehalok. Az a perc, amikor Zsófit kivették szép volt -magamhoz is tértem, iszonyatosan elkábított az EDA, nem bírtam nyitvatartani a szemem, majd kiderült, h rosszul reagálok a morphinra. Nem részletezem tovább. Az a lényeg, h Petit inkább kivitték Zsófival a karjában. Azt mondta úgy néztem ki, mint akit megszállt valami boszorka.
A végeredmény megérte.
rolex

Én ugy tudtam hogy lehet enni, de majd rákérdezek legközelebb a CTG-n a szülésznőnél. De ha nem lehet, akkor az gáz, mert nagyon szarul tudok lenni ha nem eszek, ha éhes vagyok. ugyhogy nem tudom mi lesz. :roll:

Melódia
Hétvégén nekünk is meglesz a pelenkázó, ugy néz ki. :D

Rolex
Nagyon szép Zsófi baba :D

Beuka
Rossz éjszaka. :( 4-6ig én sem aludtam, aztán kimentem enni majd elaludtam. Vajudtál? Az nem lehet hogy valójában is fájt? Nekem mindig ugy van, hogy amit álmomban érzek, az valóban ugy van. Én is szültem már álmomban, de semmit nem éreztem, viszont ha valami fájt álmomban,az a valóságban is ugy volt.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Hettie:
A kórházban már csak csokit és szőlőcukrot lehet enni vajúdás alatt.Én sem tudom,hogy bírom majd ki(lehet olyankor nem éhes az ember,mással van elfoglalva).
Ilyen éjszakám azért nekem is van,hetente,hogy hajnalban nem tudok visszaaludni,és kakót kell innom.

Krisszi:
A Jageres vitamin nagyon megnevettetett.

Melódia:
Nem gond ha csak lombikkal lehet babátok,a lényeg,hogy lehessen.
Csak heti 1* dolgozom,3-4 órában,de jövő héten befejezem.De szerencsés vagyok,hisz babázom olyankor.

Szkata:
Már a többiek is leírták,orrszívó csak akkor kell,ha beteg és szörcsög a baba.Szerintem a hangja rémísztőbb.

Mamy:
Ne aggódj,nem lesz Geszti orrának baja.Akkor lenne rosszabb,ha beteg és nem szívnánk ki,mert lejjebb terjedhet a fertőzés,és enni sem tudnak úgy.
Ez egy szükséges rossz.

Tina:
Persze,marad még Mírácska a pociban,tudja,hogy itt jó neki.
Édi az űrhajósod.

Ákata:
Nátha? :cry: :cry:

Rolex:
A lényeg,hogy megérte!!!!

KépKép
rönci

Sz_Kata:
ne parázz - hívd fel az egykori dokidat és mondd meg az asszisztensének, hogy kéred ezt a 4 alkalmas igazolást, állítsa ki és beugrasz érte. Szerintem nem kell magyarázkodnod, és ne említsd az otthonszülést. Köteles kiállítani.

Hettie:

Jó hírem van - nálunk a MÁV-ban mindent lehet enni-inni akár császár akár nem. Nekem indították a szülést és ettem műzliszeleteket, banánt meg reggel egy szendvicset is. Ott az az elv, hogy ha valakit mondjuk vakbéllel műtenek, akkor sem lesz üres a gyomra.
Merthogy ezzel a császár alatti esetleges altatás, spinál kockázatát akarják csökkenteni általában, hogy a műtét alatt vki kihányja és megfulladhat. De tessék én tele gyomorral lettem megműtve.

Á_kata:
Fejés - hát az hogy nagyoooon fáájt!!!
De miután 10 percig csináltam már nem fájt annyira. De az Avent azért rendesen megdolgozza szegény cicikét, a babóca sokkal kíméletesebb!!!

Lányok.
Annyira szuper, ma először 10 percig gőgicsélt Bendus! Nézte az ágyneműhuzaton lévő napocskákat és egy-egy hangon dumált nekik. megzabálom!

Iza:
Szerintem nyomjad az Elevitet, mert abban pont annyi a folsav, amennyi ideális a nyitott gerinc megelőzéshez. és én kívánom nagyon Iza, hogy Te nyisd meg a 2007 őszi babák topicot!!!!

Puszi,

Dorka

Ciao,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok!

Rolex!
Szép a kislányod. Császár :( remélem már jobban vagy.

Bujka!
Nagyon édesek a fiaid. A nagyobbik szemmel láthatóan imádja az öcsikét. :) Látom nálatok is vannak tejkiütések, ti kaptatok rá vmit? Nekünk a dokinéni tegnapelőtt vmi kénes lemosható krémet adott, de 2nap alatt javult is. Nálatok is van a nyakán elöl, hátul?

Beuka!
Köszi az igyekezetet a mondókákkal kapcs. :)
A címem: astax2@vipmail.hu. Köszi ha elküldöd.

Melódia78, Gabriel 79, Piciza!
Nektek is köszi a mondókás oldalakat. :) Már el is mentettem.

Krisszi, Mamy!
Örülök, hogy rendben a házasélet. :D Jó kilátások remélem...
Én először a Plusba mentem egyedül, de nagyon jó érzés volt, kicsit kimozdulni. :) Azon kívül még nem voltam sehol, csak beszaladtam 1-2boltba, amíg a kocsiban vigyázott anya a kicsire.
Kedvenc farmer: hát...még pár hónap és remélem beleférek. nagy a pocim még, kell vagy 8cm, hogy össze tudjam zipzárazni. :(

Pizica!
Elevit: tavaly szeptembertől szedtem, december végén jött össze a baba, még mindig szedem.

Mamy!
Örülök, hogy Geszti jól viselkedett tegnap. :)
Kata ma éjféltől reggel fél 7ig aludt, mint tegnap :) :) Előbb is fel felsírt, de abbamaradt...Alszik tovább.

Anikó!
Milyen szép, hogy összejött a baba. Már amikor az ember szinte lemond róla vagy beletörődik, hogy orvos, lombik...akkor jön össze. Biztosan nagyon örültetek. :)

SzKata!
Úgy érezted magad mint egy szűzlány. Ismerős. :D Zokni :D

Tina73!
Ari nagyon a kis űrhajósod. Hirtelen Krisszi fiára hasonlított, de visszanéztem, azért van különbség. Asszem a fórumon 1-2fiú hasonlít egymásra nem? Jadey is írta, hogy SZKata fiára is hasonlít a kicsi. Érdekes. :) Olyan ari mind.

ÁKata!
Jobbulást! Jó, hogy nem kellett a sikosító, de látom bekészültél minden eshetőségre. Remek, hogy jól alakultak a dolgok.

Hettie!
Nekem a dokim azt mondta, hogy rágót és szőlőcukrot vigyek a szülőszobára mert hogy 4ujjnyi -ig ehetek. De a műtét miatt pár korty vizet ihattam csak. Előző este ettem, aznap semmit, ugyhogy alig vártam, hogy vége legyen, és műtét után ihattam. Őszilevet, abban volt legalább kalória.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok Lányok,

Önző módon csak magunkról egy pár szót: ma 2 hónapos Ádám, volt kinn nálunk a gyerekorvos beadni az oltást. Ez a pici fiú hősiesen viselte, épp hogy csak kiabált egyet, amikor megszúrták, de utána semmi sírás vagy hiszti. Nekem viszont szar érzés volt, hogy őt szurkálják… Egyébként itt Gödöllőn 2000 Ft-ért jön ki az orvos, úgy döntöttünk, nekünk ennyit megér, hogy házhoz jön.
Éjszakai alvás nálunk nagyon-nagyon könnyen és jól alakul: este 7-kor utolsó szoptatás, aztán Ádám alszik reggel 6-ig. Nem akarom elkiabálni, de most már egy hete minden egyes éjszaka így zajlik. Lányok, ez csodálatos dolog, hogy már nem vagyok annyira fáradt és kómás, mint az első hetekben. Nekünk nagyon bejött a külön szobában, saját kiságyában altatás, így csináljuk az első naptól fogva. Bár nem tudom, hogy ez összefüggésben lehet-e az éjszakai alvással. Viszont napközben szinte sosincs benn a szobájában, mert mindig magunk körül tartjuk a nappali-konyha-étkezőben, hogy minél jobban része legyen az életünknek. Maximum akkor rakom be a szobájába az ágyába, amikor elaludt napközben. Az az érzésem, hogy szerencsésen nagyon hamar megtanulta az éjszaka és a nappal közötti különbséget, talán emiatt megy az éjszakai alvás is.
A szívfájdalmam viszont még mindig a szoptatás: nincs elég tejem, így majdnem minden alkalommal tápszert is adok neki a szoptatás után. Köszönöm mindenkinek, aki az éjszakai felkeléssel és fejéssel kapcsolatban tanácsot adott: fejek este 10 körül, mielőtt lefekszek, és felhúzom az órát éjjel 2-re, hogy akkor is fejjek. De már nem stresszelem rajta magam, csak remélem, hogy legalább így kitart minél tovább.
Mindenkinek nagyon szép hétvégét! (bár nálunk semmi különbség nincsen hétköznap és hétvége között…)

Viola

Ja és még valami fontos, amiről már mások is írtak: a házasélet tényleg olyan jó, mint szülés előtt!
fj35

Halihóó!

Á_Kata! :)
Sajnálom, hogy Te is megbetegedtél :( MIelőbbi jobbulást mindannyiótoknak!!! Én épp ma gondolkodtam azon, hogy a várandósságom alatt (kopp kopp) semmi bajom nem volt.
Tök jó lesz négyesben a házassági évforduló!! :)

Rolex! :)
Sajnálom, hogy ilyen rossz lett végül a szülésed, de nagyon jó a záró mondatod!! :) ÉS az a lényeg :)

Hettie! :)
NA jó hallani, hoyg meglesz a pelenkázó! Nem tudom, lehet, hogy azért álmodtam mert voltak fájdalmaim, most már szinte minden nap fáj az alhasam, szerintem kezd fáradni. Biztos megengednek majd valamit, hogy egyél, mert az sem jó, ha elájulsz!
Én sjna szőlőcukrot, meg csokit nem ehetek a cukrom miatt :(

Anikó! :)
Akkor tényleg nem csoda a Kincső név :) :wink: mi febr. 21-én mentünk a KAáliba első konzira, és febr. 25-én teszteltem egy kétcsíkosat :) :wink:

Edi! :)
Küldöm az e-mailt!

Melódia, Gabriel! :)
Akkor ezek a vad álmok biztos már a végét jelenthetik :) :wink: :wink:

Iza! :)
Én is csak folsavat szedtem utána, a magzatvédőt már amikor biztos lett, akkor kezdtem el szedni. Akkor ezek szerint nemsokára kezdiket a babprojektet? :)

Rönci! :)
Akkor használd még ki az éjjeleket :)

Sz_Kata! :)
NE haragudj, hogy így rákérdezek, de már ilyen jól begyógyult a sebed? Ez nekem nagyon bíztató, mert szegény férjem már nagyon "éhezik" a "normál" sexre :) :wink:

Lányok hétfőn jön a hidegfront!
Kíváncsi vagyok, hogy vajon meghatja-e a még bent lévő bébiket :D :D :D

Kép
Kép
beuka

Viola! :)
Ez nagyon jól hangzik!! Mi is úgy tervezzük, hogy kezdettől fogva külön szobában lesz a baba. Olyan jó hallani, hogy meg is lehet valósítani. Sokan mondják, hogy úgysem fogom bírni ...

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Jó ötlet volt a dalok és mondókák felvetése, mert így sok hasznos oldalt adtatok meg és lehet majd böngészni. Bevallom már én is gondoltam rá, de időm még nem volt arra, hogy utána is nézzek.

Rozus!
Akkor most menjen a drukk, hogy még egy kicsit bent maradjon? Ti mikortól álltok készen a fogadására?

Hettie, Melódia!
Én a fájások alatt gondolni sem tudtam az evésre, hanem arra koncentráltam, hogyan lehetne minél hamarabb átvészelni a fájásokat. A párom viszont egy nedves törölközővel rohangált a csap és köztem (fájások szüneteiben), hogy a szám ne száradjon ki, mert az innivalót sem kívántam. Viszont a párom első mondata az volt, miután a babócát elvitték a gyermekorvoshoz megnézetni, hogy most már azért jó lenne enni valamit :lol: . Én zacskós croissant vittem be és gyorsan legyűrte :lol: .

Ákata!
Nálunk kavart be a szopiba a nyugtató cumi használata, de most már 3 napja megvontuk tőle és azóta újra nagyon ügyesen és erősen szívja a cicit. Ma már egy kicsit túl mohó is volt és életében először a nóziján is kifolyt a tejcsi :roll: . Nekem választanom kellett és inkább szoptatok és hallgatom a sírását, de még egyszer nem adok neki cumit. Nagyon szerencsések azok, akiknél ez nem jelent problémát.

Rolex!
Gratulálok a kis szépséghez. A császár miatt meg ne aggódj, mert a végeredmény mindennél fontosabb :lol: .

Én azon csodálkoztam, amikor többen is le akartak beszélni az elevit szedéséről 3 hónap után, mert mindenki attól félt, hogy óriási bébink lesz. Én már a baba előtt 1 évvel is szedtem, mert eredetileg akkorra terveztük a kicsit, sőt végig a terhesség alatt (nem is volt különösebb gond a vérképemmel) és mégis 3 kg-mal jött a világra :shock: . Úgyhogy én nem igazán láttam az összefüggést az elevit szedése és a nagy baba között.

Gesztenye
gesztenye78

Köszi mindenkinek a válszokat kaja ügyben. De lehet hogy - ahogyan Gesztenye is írta - a fájások közben nem is éhes az ember, mert mikor nekem megjön, annyira rosszul vagyok, görcsölök, hogy aznap szinte alig bírok enni. Hát majd meglátjuk mi lesz.

Tényleg izgi, hogy ki lesz a következő. :D Szerintetek?

Beuka
Mi is, vagyis én ugy terveztem hogy a baba velünk alszik 6 hónapos koráig, és utána kerül a saját szobájába, de lehet hogy majd még később, mert a mi szobánk és a babaszoba elég messze van egymástól. Ha közel lenne, akkor merném külön is tenni. Nektek biztos közel van a 2 szoba egymáshoz. Akkor biztos nem lesz gond, ha külön van.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok csajszik,

Bocsi, visszaolvasni csak felületesen tudok, elnézést, ha kimaradna valami. Mi még "szokogatjuk" a dolgokat, szopi, no alvás néha, plusz háztatás és Jade, em panaszkodom, de egy kicsit fáradt vagyok :wink:

Ákata: Szegénykék, nagyon sajnálom, hogy lebetegedtetek. Remélem hamarosan már a nátha is elszáll, küldök egy kis enrgiát. Ja, az most nkem sincs :lol: Akkor gyógypuszikat!!! Nagyon édesek a lányok, anyumnak is megmutattam, teljesen oda-meg vissza volt!!!

Rolex: Tündéri kis gyönyörű hercegnőd van!!! Hmmm, Bencusnak milyen jó dolga lesz :lol:

Bocsi Rönci, csak addig, amíg Csabi nem engedi Míra közelébe a fiamat :lol:

Ma már kellett szegénykémnek Infacolt adni, annyira szenvedett... Fránya ez a sors, nem tudom, miért kell az ilyen pindurkáknak is szenvedni...

Siba: Remélem már jobban vagy lelkileg is. A bal cicim még mindig tropa, annyira fáj, hogy tegnap éjjel végigbőgtem egy szopit :cry: Ettől függetlenül tényleg szólj, ha segíthetek, remélem lesz még elég tejcim...

Viola: De jó nektek, klassz, hogy Ádám így alszik, remélem mi is hasonlóképp leszünk nemsokára :roll:
Án már annak is örülök, hogy amikor alszik Bencus, mellette tudok porszívózni, fürdeni, főzni stb. Jade mellett mindez nagy luxus volt :shock:

Finishelőknek hajrá-hajrá, bár ha jól látom, mindenkinek van még néhány hete, de ki tudja...

KépKép
Kép
jadey

Még volt egy kis időm visszaolvasni...

Szkata: Házasélet, Hmmm, én már centizek :lol: :lol: :lol:
Jópofa a Jagermaisteres sztorid, én Jaddel voltam ugyanígy, csak még egy go-kart versenyen is réstózt vettem, persze úgy, hogy poénból állandóan egymásnak ütköztünk :lol:

Piciza: Már hiényoltalak, pedig biztos voltál, csak én nem :lol: Remélem minden ok Veletek in England. Nincsenek szép üj képeid??? Legalább egy kis virtuális kiruccanást tennék :lol:

Rolex: Nem hangzik től jól ez a csaszi história.. Majd mesélj, persze csak ha akarsz. Én is analfabéta vagyok ehhez a vonakzó ügyhöz, de még nem adom fel... Sikíts, ha már tudsz valamit, Én is fogok :wink:

Quito: Kincső naggggyon cuki. Van még képed???

Bujka: Ezek a képek.. Hihetetlen, mennyire szereti Marci a tesóját, Jade is ugyanilyen, állandóan puszilgatja, őlelgeti, néha már félek, nehogy összenyomja :roll: Persze ez így sokkal klasszabb, mintha féltékenyek lennének..

Tina: Marvin nagyon szép, annyira gyönyörű színe van a bőrének és hibátlannak látszik. Mintha szolizott volna :lol: Én, mint hófehérke, irigy irigy :lol:

Mamy: Jót mosolyogtam... Halász Judit, tegnap épp azt kerestem. Persze csak egy üres cd tokot találtam, amitől a falra tudok mászni, de nem adom fel... Én ugyanis detto nagy fan vagyok, minden Karácsonykor ott a helyünk a koncerten egy barátnőmel, a gyerekek " csak" nézik, mi meg könnyes szemmel énekelünk :oops:

Jó(BB) éjt Mindenkinek :lol:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Elevit-ügyben én is csak azt tudom mondani, hogy én végig szedtem, és most is szedem a szoptatás miatt. Úgy is ajánlják, hogy terhesség és szoptatás időszakában a megnövekedett vitamin és ásványianyag-szükséglet kielégítésére.
És annak ellenére hogy végig szedtem, (nekem is mondták hogy abba kéne hagyni mert "óriás baba lesz" - tiszta röhej, én már ezt akkor sem hittem el) Geszti egyáltalán nem lett óriás, szerencsére. Olyan kis tökéletes, és egyáltalán nem sovány. Sőt, jó kis hurkái vannak :wink: Most már egyébként 4.3 kg, de amikor megszületett, akkor sem volt vékony, akkor is voltak hurkák.

Éjszakai altatás:
mi eleve úgy terveztük, hogy velünk egy szobában fog aludni Geszti, fel sem merült, hogy nem. Másfél szobánk van egyébként, ha nagyon akarnánk, meg tudtuk volna oldani a külön szobát, de valahogy elképzelni sem tudom, hogy ne halljam a szuszogását, a kis neszeket. A sírást ígyis-úgyis hallja az ember, akár külön szobában van, akár nem. Szerintem nem (csak) ezen múlik, hogy meg tudja majd különböztetni a nappalt és az éjszakát.

Viola!
Ne hari, de valahogy nekem ez túl soknak tűnik, persze nem akarok belekotyogni, de nem sok az az idő este 7-től reggel 6-ig?... Igaz hogy alszik, de szerintem biztos éhes szegény. Én nem bírnám ki hogy ne adjak neki legalább egyszer közte, mondjuk éjfélkor. Persze felébreszteni nem kell, de nem lehet hogy felébred magától, csak nem halljátok, ő meg nem sír?... Tényleg bocsi, nem kritikai szándékkal írom, csak olyan fura, hosszúnak tűnik nekem ez a 11 óra evés nélkül.
Nálunk a bevált rendszer az, hogy 11-12 óra között kap utoljára hamizni, utána letesszük és az esetek 99 %-ában jól el is alszik, és reggel 6-7-ig alszik.
Egyébként az oltást hová adják? Mi jövő csütörtökön megyünk... Jaj szegény Gesztikém...
Oltás ügyben egyébként mikor is kell kifakadnia a bal vállon lévő oltás helyének? Amit 1 naposan kapott a kórházban? Nekünk már csomósodik, meg kicsit lila a helye, és kemény, de még nem fakadt ki. Dokinéni szerint rendben lesz, de mi van ha nem fakad ki? Úgy tudom, akkor meg kell ismételni az oltást?... Na majd csütörtökön megkérdezem, akkor úgyis megint megnézi a doki.

Ákata!

Hálistennek Geszti is pont ugyanígy viszonyul a cici-üveg-cumi triumvirátushoz. Azaz rendesen, erőteljesen cicizik, és üvegből is ügyesen, sokat eszik, a cumi viszont nem tartozik a kedvencei közé. Pár szívás után általában repül.
Síkosító: :wink: :lol: micsoda előrelátás!!! Klassz hogy nincs rá szükség :wink: Bár nekünk császárosoknak azért kicsit talán könnyebb a "regenerálódás" odalent... :wink:
Nátha: :cry: mielőbbi jobbulást mindannyiótoknak! Szedd az Elevitet, az tényleg jó! Én is szedem megállás nélkül, Apa meg a Béres Aktivált eszi minden nap.
Megírnád annak az orrcseppnek (vagy spraynek) a nevét amit használtok? Először én is inkább azzal kezdeném, mint a porszívóval... :roll: (ha szükség lenne rá).

Rolex!
Sajnálom, hogy ilyen rossz élmény volt a csaszi. Bár nem hiszem hogy össze lehetne a kettőnként hasonlítani, mert engem altattak, így semmit sem láttam és hallottam az egészből. Bár azt azért sajnálom, hogy nem láttam Gesztit amikor kiemelték, az az egy élmény hiányzik az életemből, hogy lássam véresen, mázosan, és meghalljam ahogy felsír. De Apa mindent elmesélt részletesen.
Meglátod, hamar rendbe jössz, elfelejted az egész tortúrát, hiszen van egy gyönyörű kislányod!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy

Beuka :Én frontérzékeny vagyok, de Bencus egyáltalán nem volt az :lol: Én is mindig abban bíztam, aztán csak a bent ragadt babák fóruma segített rajtunk, ugye Kata??? :lol:

KépKép
Kép
jadey

Jadey!
Halász Judit fan-club :wink: :lol:
De viccet félretéve, tényleg nagyon jó! Imádom! Szép gyerekkori emlékek, amikor Anyu feltette a recsegős bakelitet... :lol:

Kép
mamy

Szkata: Majdnem elfelejtettem, ma mutatom anyumnak Petibabát, erre azt mondja, hogy azt ő tegnap látta, hogy felraktam Bencét... Nekünk is van kék csíkos rugink, persze nem csak a ruha miatt tévesztette őssze őket :lol:

KépKép
Kép
jadey

Néhány új kép Bencusról

Kép

Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 133.38.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
jadey

Oltással kapcsolatban: Én mindig "csaltam" egy kicsit és adtam egy órával előtte Panadol szirupot Jadinek, így kevésbé fát és nem lázasodott be tőle. CSak ötlet.. Persze ő sosem bőgütt, viszont én...

KépKép
Kép
jadey

fát=fájt
bőgütt= bőgött

Bocsi, tényleg jó éjt :lol:

KépKép
Kép
jadey

1160804966.95.doc
1160804978.61.doc
1160804990.94.doc
1160805002.7.doc

Itt vannak az általam gyűjtött dalocskák. Szétszedtem és így tudtam felrakni.
Ha valakit érdekel.
Természetesen szívesen fogadok minden olyat, ami hiányzik belőle (van egy pár természetesen, ami hiányzik :))

Bea

Kép
Kép
beuka

Gesztenye! :)
BEvallom, én azért kezdtem el keresni, mert rájttem, hogy zenét úgysem tudok a bébivel hallgattatni a pocakban, akkor már egyszerűbb, ha én énekelek neki (Őket állítólag nem zavarja, ha anyukának nincs olyan jó hangja :lol: ) szereti is, ha énekelgetek, csak kiderült, hogy már nem emlékszem annyira a szövegekre.
Az biztos, hoyg mindenképpen hasznos lesz később is :) Jó éneklést :)
Én is végig szedem az Elevitet, és 3 kg-osra saccolják a picikémet :)

Hettie! :)
Igen, nálunk egymás mellett van a két szoba, ráadásul úgy lettek megépítve, hogy az ajtóik egymás felé szögben vannak (nem 180 fokot, hanem kb 120-at zárnak be (na ezt jól megmagyaráztam :shock: :? :? ) Ráadásul tettünk be egy ágyat nekem a babaszobába is. majd kiderül, hogy lesz :)

Jadey! :)
Gondoltam, hogy valami ilyen "okok" miatt nem tudsz jönni.
Nagyon édesek a gyermekeid!!!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Mamy,

legelso oltasnak 3 honapos korara kell egyertelmuen megmutatkoznia. Felpuposodhat, valadek folyhat belole, de nem szabad semmivel kenni, kezelni, csak gyakrabban kell a kombidresszt cserelni. A gyerekorvos nekunk legalabbis igy mondta. Ja, es az oltast a bal combba adjak.
Az ejszakai alvas egyebkent nekem is gyanus volt egy kicsit, igy erre is rakerdeztem tegnap a doktornonel: azt mondta, hogy ne aggodjak, egyszeruen Adam hamarabb allt at erre a rendszerre, mint atlagosan a babak, de emiatt ne aggodjak, minden rendben. Megvizsgalta, megbeszeltuk a heti sulygyarapodasait, szerinte teljesen minden rendben. 3720-szal szuletett, 3500-ra esett vissza a sulya, aztan gyakorlatilag masfel kilot hizott azota 2 honapos korara, most 5100 gramm. Napkozben 3,5-4 orankent eszik, anyatejet eloszor, utana tapot, ha szukseges. A szobaink ajtajai egyebkent mindig nyitva vannak, szoval halljuk, hogy mit csinal. Egyebkent ma ejszaka hangos nyogesekre ebredtem fel haromkor, mert napkozben nem volt kaki es ilyenkor ejszaka jon ra a kakilas, kimentem a nappaliba csondben, hallgattam, ahogy nyomja a kakit, aztan amikor vegzett, akkor gyors pelenkazas, majd szoptatas. De ha nem kiabal ejszaka, akkor szerintem nem ehes, mert egyebkent uvoltene. Egyebkent minden ejjel bemegyek hozza, megnezem hogy rendben van-e, amikor kimegyek keso este meg ejszaka pisilni.
Egy kicsit ugy ereztem a szavaidbol, hogy szerinted elhanyagoljuk a gyermekunket, de errol szo sincs. Napkozben ngyon elenk, sokat fenn vann, sokat kinn vagyunk babakocsival setalni, ejszaka viszont nyugodtabb es hosszan alszik. Lehet, hogy egy kicsit aggodosabb vagy, mint mi... Persze, hogy nincs harag :)

Viola
fj35

Jadey,Bencus annyira cuki.Annyira klassz lehet puszilgatni.Igazi kis hörcsögpofi.

Köszönöm a segítséget vitamin ügyben.
Akkor szedem baj nem lehet belőle...Mondjuk decembertől. :wink:
Itt Pregnacare-nek hívják.Nagyjából olyan mint az Elevit.400mikrogramm folsav stb...Csak ebbe nem tesznek A vitamint.Mert az káros lehet nagy mennyiségben,és a napi táplálékkal bőven elég jut a szervezetbe.Itt minden élelmiszerre ami A vitaminban gazdag ráírják,hogy terhesen csak mértékkel vagy inkább ne.Még az A vitaminos krémekre is :shock:

Beuka,tök jó hogy ennyi dalszöveget összegyűjöttél.Itt énekelgettem reggel :lol: Olyan jó volt.Tiszta ovihangulat...

Na szép hétvégét mindenkinek!

puszi Iza
piciza

Dear Krisszi,

Egész éjjel azon járt az agyam, hogy Téged elfelejtettelek... pontosabban a jegyzetem másik oldalán volt felírva a Nektek szánt néhány sor... ( No nem ezért nem tudtam aludni, csak tegnap éjjel műsor volt nálunk :wink: ) Szóval Ricsi szemei... Hááát, jó néhány csaj lesz körülötte, az tuti :lol: Mi a véleményed a 31 év korkülömbség a nő javára??? :lol: :lol: Még biztos lesz néhány ép csontom és nagyon rendes vagyok :lol: Csak vicc volt. Anyum azt mondta, hogy annyira különleges pofija van, nagyon vadító lesz!!!

Elmenetel téma:Jót mosolyogtam rajta, elképzeltelek... Buborék a fejed körül, benne Ricsi képe és vezeted a kocsidat, potyognak a könnyeid, no nem azért, mert olyan jó elszabadulni, hanem azért, hogy mikor érsz már haza... :lol:

Nekem is van hasonszőrű sztorim: Jade egy éves volt, még javában szopizott, de az egyik barátnémnak akkor volt az esküvője, a szertartás után a bátyámékhoz vittem őt aludni, akkor először... Igaz, hogy tök jól érezte magát, uncsitesó néhány évvel idősebb, együtt pancsiztak a kádban, stb. Én 5 percenként telefonáltam, a tesómék már agyvérzést kaptak tőlem... Persze JAddel minden rendben volt, őgy aludt, mint a bunda :lol:
Én meg a lagzi kellős közepén arra lettem figyelmes, hogy a gyönyörű vilégoszöld estélyimen cicitájékon két hatalmas folt tátong... Elkezdett folyni a tejcim, rohantam fejni a mosdóba-kézzel- a vendégek, akik éppen akkor jöttek be WC-re , tátott szájjal néztek... Biztos maradandó élmény volt nekik is :lol:

Másik eset: 2 évesen, a barátaim diszkóba hívtak, apuék mondták, hogy menjek nyugodtan. Kérdeztem, hogy mikor találkozunk, azt mondták, hogy éjfélkor a Nyugatinál.. :shock: Hékás, én olyankor aludni szoktam... Úgyhogy a tánci is tolódott még egy évet :lol:

KépKép
Kép
jadey

Beuka :Küszi a bókokat, szerintem is tündériek, én vagyok a világon a(z egyik) legszerencsésebb anyuka!! A másik- Ti vagytok, lányok :lol:

Köszi a dalokat, szuper ötlet volt!!!

KépKép
Kép
jadey

Piciza: Ezt még tegnap este írtam Neked, csak gondolom átsiklottál felette:
idemásolom:

Piciza: Már hiényoltalak, pedig biztos voltál, csak én nem Remélem minden ok Veletek in England. Nincsenek szép üj képeid??? Legalább egy kis virtuális kiruccanást tennék

KépKép
Kép
jadey

Tényleg jó puszilgatni, néha már tiszta apja és morog, ha "piszkálom" a csókjaimmal..

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok Lányok!

Beuka, a szülésem fantasztikus volt. A végére lettem rosszul, amikor már Zsófi rég az apja kezében volt...Lehet, h csak szavak, de nekem fontos.:) A dalok nagyon jó ötlet!!!
Mamy, én is félálomban voltam- igaz, amikor kiszedték Zsófit kipattant a szemem és teljesen magamhoz tértem. Halász Judit bakelit- nekem is bejött. :))
Jadey, még messzire se kell menniük..:) Szuperek a képek. Szerintem kérjünk segítséget a vonalzóhoz.
LÁNYOK, elfelejtettük, h kell vonalzót csinálni...HELP!
Piciza, VITAMIN legfeljebb még egészségesebb leszel. Nekem teljesen rendbehozta a körmeimet, bőrömet etc. SZeretnék tanácsot kérni tőled, jön a barátnőm nemsokára Londonból, mit kérjek tőle, mi érni meg jobban kint? (baba cucc) Köszi!!
rolex

Lányok, egy kis nosztalgia... Nem semmi, hogy mi már ezt is tudunk :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
jadey

Még 3:

Kép

Kép

Kép

Bocsi, nem tudtam beforgatni...

KépKép
Kép
jadey

Rolex: Igaz, de azért szem előtt tartjuk majd őket. Rejtett kamera és társai :lol:

KépKép
Kép
jadey

Jadey,
Jaj de jó emlék! Milyen jó meglepi!!!
rolex

Persze, Jadey, messziről követjük őket..
rolex

Próba
rolex

Sziasztok!

Ma lettünk 8 hetesek, ennek örömére felteszek pár friss képet. Ma készültek :lol:
Visszaolvasni most nincs időm, de próbálok még jönni ma.

Ilyen angyalian tudok aludni:
Kép

Jó húsban vagyok, igaz?
Kép

De érdekes az a lámpa...
Kép

Kép
mamy

Sziasztok, Lányok,

állt itthon a net, úgyhogy alábbiakat szövegszerkesztőből másolom most be:
Nagyon köszönöm a jókívánságokat, lassan, de gyógyulunk, illetve a gyerekek nálunk jóval gyorsabban, és ez a lényeg!
Fél tizenegyig este volt ugyan egy kis cirkusz, de aztán reggel hatig alvás, akkor egy nagy adag hami, és még mindig alszanak a drágák (fél tíz van), ami azt jelenti, hogy össze tudtam kapni a lakást, és már ebédet is főztem. Most ledőlök egy kicsit pihenni, amíg rá nem csatlakoznak a cicire.

Ja, és Melindának örök hála, a tengervizes orrspréj nagyon jól bevált orrszívás előtt. Fellazítja a trutyit, és könnyű kiszívni. Nincs is szörcsögés azóta (azért most még szívok egyet.)

Írtátok páran idegenkedéseteket az orrszívástól. Hát erről annyit, hogy - aki még emléxik, ide is írtam róla - én anno a fenékben való lázméréstől irtóztam, és elolvastam egy csomó szakirodalmat az alternatívákról. Biztos voltam benne, hogy én aztán soha-soha nem fogok popsiban lázat mérni, mert az megalázó a gyerekre, és biztos fáj is... Ehhez képest most minden etetés előtt lázmérőzök, és csak röhögök egykori aggályaimon (egyáltalán nem fáj nekik, és még nem láttam pirulni őket a megaláztatástól). Ezzel együtt be fogok szerezni egy fülhőmérőt is, hogy a gyerek ne azalatt fázzon meg, míg csupasz az alsó fele, illetve hogy ne kelljen tisztába tevéshez kötni a dolgot.

Na, most pihenek egy fél órácskát... Puszi nektek!
pihenés persze nem volt, kelt a férjem, dumáltunk... Lányok fél tizenegyig aludtak, és a kaja után visszaszenderedtek, és alszanak most is!
Épp túl vagyunk az ebéden, lassan keltem őket.

Mamy, az orrspréj neve: Sterimar. Én befújok, utána porszívózok. Csak úgy nem szedi ki ám az sem a taknyot, sajna... De amióta használjuk, sokkal jobb a lányok orra.

A többit még nincs időm visszaolvasni, de majd jövök... Puszi - Kata

ákata2

Jadey,
tündér ez a két gyerkőc... Álomszép mind2...

ákata2

Köszi Kata :lol:

KépKép
Kép
jadey

Rolex : Hmmm, azt hittem szólsz, ha rájöttél... Ezek után kénytelen voltam magamtól rájönni, de sikerült :lol:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Gyerkőcök nagyon szépek!!! Én még mindig nem bírok kicsinyíteni...nem tudom, mikor lesz fent kép.

Melinda, tündéri a Marci a tesójával!!! ez Jade-re is igaz!

Siba, téyleg úgy van, ahogy Ákata mondja: Tegyél magasról a tejtermelésre, a grammokra, csak tedd mellre, ha kéri, és hidd el, be fog állni. Ha van otthon egy adag "lélektani" tápszer, akkor nyugodt leszel, hogy ha bármi van, akkor tudsz nekik adni. De nem lesz rá szükség! Drukkolok!

Mamy! Nálunk szerencsére nincs hasfájás, pedig gergő így egy hónaposan 220 grammot nyomat be etetésenként...De néha ő is visit evés után, ekkor vetjük be a szélcsövet. Óriási pukik távoznak, na meg nagy adag kakik, olykor sugárban, ha nem vagyok elég gyors, akkor rám...vagy a bézs padlószőnyegre...
utána nagy csend és alvás a jutalmunk. (rendzserint a mi ágyunkban, mert ugye ott sokkal, de sokkal kényelmesebb... hajnalban például a mellkasomon aludt 2 órát, szinkronban horkolva apával..nagyon kellett nevetnem!

Boróka, tudtommal csaszi után egy év a türelmi időszak...asszem, az én dokimnál is így van. Ő azt mondja, császár után simán lehet hüvelyi szülés, ha minden ok.

Lányok, melyik jobb, a kenguru, vagy a hordozókendő?
még nem vettünk egyiket sem, és nem akarok hülyeséget csinálni....

Házasélet...én már 3 hete akarom...most 4 hetes a baba :oops: . tiszta ciki. de valahogya szülés óta sokkal nőiesebbnek érzem magam, és rám eszerint fordítva hatnak a hormonok...(minden köny azt írja, hogy csökken a vágy, stb..). Mindenesetre kivárom a 6 hetet..

Na, megyek, mert a bébi fürdeni, pelenkázódni, és SZOPIZNI akar, de azonnal...

Puszi: Krisztiangel
Vendég

Sziasztok!

Gyerkőcök nagyon szépek!!! Én még mindig nem bírok kicsinyíteni...nem tudom, mikor lesz fent kép.

Melinda, tündéri a Marci a tesójával!!! ez Jade-re is igaz!

Siba, téyleg úgy van, ahogy Ákata mondja: Tegyél magasról a tejtermelésre, a grammokra, csak tedd mellre, ha kéri, és hidd el, be fog állni. Ha van otthon egy adag "lélektani" tápszer, akkor nyugodt leszel, hogy ha bármi van, akkor tudsz nekik adni. De nem lesz rá szükség! Drukkolok!

Mamy! Nálunk szerencsére nincs hasfájás, pedig gergő így egy hónaposan 220 grammot nyomat be etetésenként...De néha ő is visit evés után, ekkor vetjük be a szélcsövet. Óriási pukik távoznak, na meg nagy adag kakik, olykor sugárban, ha nem vagyok elég gyors, akkor rám...vagy a bézs padlószőnyegre...
utána nagy csend és alvás a jutalmunk. (rendzserint a mi ágyunkban, mert ugye ott sokkal, de sokkal kényelmesebb... hajnalban például a mellkasomon aludt 2 órát, szinkronban horkolva apával..nagyon kellett nevetnem!

Boróka, tudtommal csaszi után egy év a türelmi időszak...asszem, az én dokimnál is így van. Ő azt mondja, császár után simán lehet hüvelyi szülés, ha minden ok.

Lányok, melyik jobb, a kenguru, vagy a hordozókendő?
még nem vettünk egyiket sem, és nem akarok hülyeséget csinálni....

Házasélet...én már 3 hete akarom...most 4 hetes a baba :oops: . tiszta ciki. de valahogya szülés óta sokkal nőiesebbnek érzem magam, és rám eszerint fordítva hatnak a hormonok...(minden köny azt írja, hogy csökken a vágy, stb..). Mindenesetre kivárom a 6 hetet..

Na, megyek, mert a bébi fürdeni, pelenkázódni, és SZOPIZNI akar, de azonnal...

Puszi: Krisztiangel
Vendég

Angel,

őrület, micsoda zabagép Gergő
:lol:
nálunk is rajtam alszik a gyerek, szinte minden hajnalban. legalább addig én is nyugodtan alszom, mert ha a kiságyában van, akkor állandóan olyan hangokat ad, mint aki menten megfullad, de legalábbis halálközeli állapotban van :?

gyermekágy és szex: na, én is azt gondoltam, hogy majd jó sokáig nem lesz, és nem is fogom kivánni. a terheség alatt jó sokat is beszélgettünk erről a párommal, próbáltam felkésziteni a szüzi életmódra. aztán a szülést követő héten már majd megőrültem a férjemért, úgy kivántam, csak hát őrülten véreztem, ezért nem mertünk csinálni semmit. Utána meg a gyerek időzitett mindig úgy, hogy nehogy véletlenül... :wink: De mikor végre összejött, na, hát az király volt :lol: Szóval, nem igaz, hogy megszűnik a pár házasélete, legfelejbb nem veszik le a zoknit 8) :oops: És ahogy Kata is irta, tényleg nem kell a sikositó, azt eltettük a nehezebb napokra :wink:
szóval, ha be vagy indulva, ne várj, csak arra, hogy a gyerek végre bealudjon :wink:

Jadey,

Bencus továbbra is tünemény :lol:
sz_kata

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?