Sziasztok!
Elevit-ügyben én is csak azt tudom mondani, hogy én végig szedtem, és most is szedem a szoptatás miatt. Úgy is ajánlják, hogy terhesség és szoptatás időszakában a megnövekedett vitamin és ásványianyag-szükséglet kielégítésére.
És annak ellenére hogy végig szedtem, (nekem is mondták hogy abba kéne hagyni mert "óriás baba lesz" - tiszta röhej, én már ezt akkor sem hittem el) Geszti egyáltalán nem lett óriás, szerencsére. Olyan kis tökéletes, és egyáltalán nem sovány. Sőt, jó kis hurkái vannak
Most már egyébként 4.3 kg, de amikor megszületett, akkor sem volt vékony, akkor is voltak hurkák.
Éjszakai altatás: mi eleve úgy terveztük, hogy velünk egy szobában fog aludni Geszti, fel sem merült, hogy nem. Másfél szobánk van egyébként, ha nagyon akarnánk, meg tudtuk volna oldani a külön szobát, de valahogy elképzelni sem tudom, hogy ne halljam a szuszogását, a kis neszeket. A sírást ígyis-úgyis hallja az ember, akár külön szobában van, akár nem. Szerintem nem (csak) ezen múlik, hogy meg tudja majd különböztetni a nappalt és az éjszakát.
Viola!
Ne hari, de valahogy nekem ez túl soknak tűnik, persze nem akarok belekotyogni, de nem sok az az idő este 7-től reggel 6-ig?... Igaz hogy alszik, de szerintem biztos éhes szegény. Én nem bírnám ki hogy ne adjak neki legalább egyszer közte, mondjuk éjfélkor. Persze felébreszteni nem kell, de nem lehet hogy felébred magától, csak nem halljátok, ő meg nem sír?... Tényleg bocsi, nem kritikai szándékkal írom, csak olyan fura, hosszúnak tűnik nekem ez a 11 óra evés nélkül.
Nálunk a bevált rendszer az, hogy 11-12 óra között kap utoljára hamizni, utána letesszük és az esetek 99 %-ában jól el is alszik, és reggel 6-7-ig alszik.
Egyébként az oltást hová adják? Mi jövő csütörtökön megyünk... Jaj szegény Gesztikém...
Oltás ügyben egyébként mikor is kell kifakadnia a bal vállon lévő oltás helyének? Amit 1 naposan kapott a kórházban? Nekünk már csomósodik, meg kicsit lila a helye, és kemény, de még nem fakadt ki. Dokinéni szerint rendben lesz, de mi van ha nem fakad ki? Úgy tudom, akkor meg kell ismételni az oltást?... Na majd csütörtökön megkérdezem, akkor úgyis megint megnézi a doki.
Ákata!
Hálistennek Geszti is pont ugyanígy viszonyul a cici-üveg-cumi triumvirátushoz. Azaz rendesen, erőteljesen cicizik, és üvegből is ügyesen, sokat eszik, a cumi viszont nem tartozik a kedvencei közé. Pár szívás után általában repül.
Síkosító:
micsoda előrelátás!!! Klassz hogy nincs rá szükség
Bár nekünk császárosoknak azért kicsit talán könnyebb a "regenerálódás" odalent...
Nátha:
mielőbbi jobbulást mindannyiótoknak! Szedd az Elevitet, az tényleg jó! Én is szedem megállás nélkül, Apa meg a Béres Aktivált eszi minden nap.
Megírnád annak az orrcseppnek (vagy spraynek) a nevét amit használtok? Először én is inkább azzal kezdeném, mint a porszívóval...
(ha szükség lenne rá).
Rolex!
Sajnálom, hogy ilyen rossz élmény volt a csaszi. Bár nem hiszem hogy össze lehetne a kettőnként hasonlítani, mert engem altattak, így semmit sem láttam és hallottam az egészből. Bár azt azért sajnálom, hogy nem láttam Gesztit amikor kiemelték, az az egy élmény hiányzik az életemből, hogy lássam véresen, mázosan, és meghalljam ahogy felsír. De Apa mindent elmesélt részletesen.
Meglátod, hamar rendbe jössz, elfelejted az egész tortúrát, hiszen van egy gyönyörű kislányod!
Jó éjt mindenkinek!