Sziasztok!
Utólag is
Tomika BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Andi Lilijének, nagyon boldog 1. szülinapot!!!
Szilvus, Léna boldog szülinapot!
Léna, 23?, de jóóóó Neked!!!
Ed, ha már most Kincső magasságokba tör mi lesz később?
Mely, a harapással Bence is próbálkozott csak mivel neki nem tetsző au felkiáltással reagáltam leszokott. Remélem Edina sem bántja tovább az anyukáját!
Tündéri a képeken!
A tápszert Bence se issza meg.
Karmen, a tortánk csoki volt és kapott belőle Bence. Annyira nem érdekelte a dolog.
A szopi nálunk is úgy van mint Nálatok, de én az éjjelieket most el akarom hagyni. Egyik nap mikor felébredt 2órát ültem az ágya mellett mert cicin akart elaludni. Az oltásoknak én sem örülök, de a kötelezőek elöl nem lehet kitérni.
A nyertes képe nem véletlenül lett az!
A fürdős is szuper!
Orsi, de kár, hogy nem hallottam korábban a torta ötletedről! Jól megszívtam a mienkkel mert nem olyant akartam és ráadásul örült drága volt. Nem volt azon a héten babakocsink és így nem tudtam elmenni rendelni csak a tudakozóból kértem 1 közeli cukrászda nevet.
Az esküvői tortátok szép volt!!!
Szamoa, én is beadattam az agyh. elleni oltást. Nem lett tőle se lázas, se nyűgös. Azt mondta a dokinénink, hogy ettől nem szokott semmi bajuk lenni a babáknak.
Sly, irígykedek a síelés miatt.
Jó kis kikapcs lehetett. Én is kiakadok néha Bencétől, másnál is van ilyen. Remélem már meggyógyultatok!!!
Csigát nem láttam még boltban, de a szintén 18 pontos táncoló bogárka 8600Ft a Corában. Gondolom a csiga is hasonló áron fut.
Alvással mi is így állunk. Ha 2x alszik akkor nem tudom időben letenni este.
Ági, jó,hogy ki van az örlő!
) Foggal már nagyon nagyfiús lehet Matyus!
Szilvus, anyósodtól tényleg "jó" ötlet volt a többnapos torta! Még jó, hogy elmondta Nektek! Meglepett, hogy a bölcsibe kor alapján kell fizetni? Törlőkendős ügyben mi történt? Engem is bosszantana.
Vera, amit átéltetek az szörnyű lehetett!
Kívánom, hogy soha hasonló ne történjen!!!
Magdi, a gyerkőcök élvezhették a szánkózást!
Jobbulást a betegségből!!!
Moncsi, én próbálkoztam a Norbi dologgal. 8 kilót fogytam,úgy hogy nem igazán tartottam. Az édességeket napszaktól függetlenül nem hagytam ki.
Kenyeret max. barnát ettem viszont végignéztem az addig kedvelt kajáimat és rájöttem, hogy szinte csak hizlalóst ettem addig(3-st) Ezt kissé módosítottam. Remélem Neked bejön!
Humi, utólag is BOLDOG NÉVNAPOT! Jó érzés lehet, hogy már látszik!
Uh képeket kérünk!A csokis Krizsó édes lehetett!
Pénteken voltunk Lakáskultúra kiállításon. Nem volt nagy durranás. Ráadásul 1200Ft-os belépő mellett egy hosszú lépcsősoron lehetett csak megközelíteni.
Tegnap tartottunk még egy közös szülinapi bulit a barátnőm kisfiával. Volt közös torta. A gyerekeket ráengedtük 1-1 szeletre. A barátnőm kisfia el sem mozdult míg be nem nyomta.
Bence a "jóevő" nem kért belőle.
Barbi