Meg annyit, hogy sajnos veszekedtem vele egy nagyot. Nem akartam kiabalni vele, de nem lehet, ezt csinalnia, amit ma muvelt. Igaz, o jatszani akart a szaros pelenkajaval, de akkor is kiakasztott. Raadasul meg dogrovason is vagyok. ...pedig egy anya nem lehetne beteg.
Egyebkent hidjetek el, nem vagyok buszke, szegyenlem magam rendesen.
Ezt meg tegnap irtam, de nem tudtam elkuldeni nektek:
Sziasztok!
Sikerult tovabb olvasnom, de meg mindig lemaradasban vagyok.
Sajnalattal olvasom, hogy tobbeteknel vannak csaladi problemak. Remelem, mindenki hamar kilabal ebbol a melypontbol. En szerencsesnek mondhatom magam, mert megerto ferjem van. Azt is megerti es nem haborodik fel, ha 1x-1x annyira faradt vagyok, hogy akkor eppen nem kivanom a szexet. Tudja, hogy ugyan ugy nagy melo 24 oras szolgalatban lenni Picur mellett. Sot bevallja, hogy o nem biztos, hogy birna. Egyebkent most is nagyon jol elvannak, jokat jatszanak. Mar alig varja, hogy ertelmesebben tudjanak kommunikalni, s akkor megjobb lesz koztuk a kapcsolat. Sot, miota Bia megszuletett, azota sokkal ritkabban veszekszunk. Talan en is turelmesebb lettem.
Tunde,
Bia is mutat a cicire, ha szopizni akar, de meg nem mondja a nevet. Talan mar nem is fogja, mert mar csak nagyon minimalis tejci van. Ma pl. szegenykem nem akart leszallni rola, pedig nem jott semmi. Egy ido utan a cicin logva a szemembe nezett, osszerancolta a homlokat, gorbitette a szajat es elkezdett sirni, hogy nem jon a finom tejci. Olyan rossz volt, hogy nem tudok adni neki. Nagyon sajnaltam.
Nagyon jok lettek a szulinapos kepek!
Agi,
miket tud Matyika! Kiviszi a koszos pelust a kukaba?! Nem semmi! Nagyon ugyes, csak irigykedni tudok!
Pelusozas: eddig nagyon le kellett foglalni valami kutyuvel, amit csak akkor kaphatott meg. Mostanaban viszont szepen turelmesen var, mig bepelusozom es atoltoztetem. Sokkal turelmesebb lett. Remelem, ez mar igy is marad.
Ed,
nagyon aranyos Kincso a tortas kepeken!
Esetleg a turos es a gesztenyes torta receptjet elkuldened nekem mail-ben?
Szamoa,
nagyon szep Lili a kepen. Olyan, mintha ki lenne sminkelve.
Moncsi,
jo, hogy belevagtal a palacsinta sutesbe. En bizony ki nem birnam, ha megkivanom, s nem tudok enni par db-ot.
En valahogy "villamgyorsan" tudok palacsintat csinalni.
Vezetes: csak par szot akarok ehhez hozzafuzni, mert Humi es Szilvus mindent leirt elottem. Most szamoltam ki - szamomra is meglepo -, hogy mar 13 eve van jogsim, s azota folyamatosan vezetek. Sok pasi velemenye szerint en is inkabb a dinamikus vezetok koze tartozom. Buszke is vagyok, hogy a ferfiak is elismerik vezetesi tudasom. Mitagadas, jol esik. Szoktam pofatlan is lenni, ha kell (pl. dugoban nem engednek at a masik savba), de mindig figyelek, hogy ne legyen baleset belole. Persze nem vagyok Schumi, de nem is baj. Szoval, a lenyeg, hogy en azoktol a noi, de akar ferfi vezetoktol tartok nagyon, akik felnek vezetni. En ugy gondolom, hogy nekik inkabb masra kene bizniuk a soforkodest. Ok nemcsak magukra veszelyesek, hanem azokra is, akik vele egy autoban ulnek, vagy tarsaikra. Sajnos ez van. Elnezest, ha valakit ezzel megbantottam volna!!!!
Mely,
Boldog 10. hos szulinapot Edinanak!
Nagyon edes a furdos kepen.
Kitty,
jobbulast nektek! ...ha meg betegek vagytok (kicsit le vagyok maradva
)
Humi,
jo otlet a tali, mar nagyon varom. Remelem, addigra en is meggyogyulok, s persze Bia is egeszseges lesz.
Eddig, jutottam ma. Csutortok estenel tartok, de holnap folytatom. Most megyek aludni, hatha holnap jobban leszek.
Sly