Sziasztok!
Még egyszer köszönjük a köszöntéseket, megmutattam Bencusnak,csak sajna nem bírta,hogy csak nézhet és nem foghat!
De aztán fogott is és elküldte 2x.
A szülinap jól sikerült. Már pénteken megérkeztek az uncsitesómék és ezzel megkezdödött a 3 napos szórakoztatása Bencének. Anyámék, anyósomék szinte le se tették, Bence meg mutogatta épp hova kíván "menni". A tortája ízlett neki, megevett 1 szeletet.
Szülinapra játékokat kapott: távírányítós autót(amivel apa játszik
),építő kockákat, formabedobálós dínót, mozdonyt, játék szintetizátort, lego hajót,poharas építős játékot, meg rucikat. Most legalább egy ideig remélem ellesz az új játékokkal. Az eddigieket a csigán és a búgócsigán kivül már nagyon unta.
Kihasználtuk, hogy itt alszanak a szülők és este leléptünk 1 szülinapi buliba. Hazafelé 1.30kor mondtam, hogy tuti Bencével a karján találjuk a családot. És lőn!
Már fél órája sétáltak vele. Egyedül az a rossz,hogy a felfordulás jól átálította szegényemet. Minden nap csak 1x aludt és éjjel is sokszor felsír.
Kissé megijedt a tüzijátéktól!
Orsi, akkor nem csak nekem van egy kis "hűtlenem".
Mindenképp írok mailt remélem még ma!
A programot, köszi letöltöttem, csak egyenlőre nem tudom használni!
Edina, hát hamarosan lehet, hogy látszani is fog már a pocakod! Tényleg a család mit szól hozzá?
Bence nekem is visszakiabál ha rászólok és ugyanúgy folytatja a nem szabad dolgot. Ha elhúzom onnan meg persze jön a nagy kiabálás. Hiába tudja mit akar.
Ági, Matyus már az örlőfogát növeszti?
Mi látszik belőle? Az biztos fájdalmasabb mint az ediigiek!
Ed, ez az agyhártya elleni volt? Jó, hogy Kincső nem lázasodott be! Látom ő is számítógép rajongó!
Vera, gratula a 4 fiúhoz!!! A kórházban történt időszak
nagyon nehéz lehetett!!!!
Móki, jó pihenést Nektek!
Karmen, először én is aggódtam mert nálunk anyu szállt be a bokrok közé, aminek azóta is viseli a nyomát.
Kata, micsoda vörös haja van Lilinek!
Claire, én még mindig szoptatok kb. napi 4x. Lassan le akarom állítani, de ha szopizna húzza le a ruhám és matat a melltartómban.
Ma is a vendégek előtt. Ezzel nem is lenne még bajom, ha éjjel nem cicin akarna visszaludni. Tegnap ittam a buliban így nem tudtam megszoptatni éjjel amit eléggé nehezményezett. De aztán beletörődött.
Szilvus, nagy bosszúság ez a kocsival.
Ráadásul a pénz sem csekély. Férjed mit szólt hozzá?
A bölcsis Peti, hogy ilyen rendes baba biztos nagy kedvenc
Humi, jó lett így a tábla!
Bence 1 éves adatai:77cm és 10kiló 20dkg. Ez kaja előtt
Kaja után néha 10 és fél
A baba nagyon jó helyen van, ne idegeskedj!!!!
Barbi