Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dzsili,
nekem is kéne magozni cserit, én sütit akarok sütni, mielõtt megrohad...

Zsuzsi,
szerintem vidd el nyugodtan, úgyis megvizsgálja elõtte a doki, nem?

Szedd magad: Hát, én itt a környékünkön tudok, de pontosan nem sajnos. Szóval tudom, hogy van, de hogy hol?....Ha kell, meg tudom a szomszédtól kérdezni, mert õk rendszeresen járnak szedni.

palacsinta: én azt a fajtát csinálom, ami a Horváth Ilona szakácskönyvben van (1 tojás, 3 dl tej, 1 dl ásványvíz, 15 dkg liszt, kicsi só), és szuperjó palacsinták lesznek. Van még egy palacsintás könyvem is, abban is remek palacsinták vannak, nem is gondolná az ember, hányféle palacsinta van (más lisztbõl is készülhet pl.); a francia palacsinták kifejezetten finomakKép.

Szila
Szila

Sziasztok!

Gyorsan írok, amíg sül a cseresznyés pite.... Altatás után álltam neki, így legalább nincs senki a lábam alattKép

Dzsili!
Én is magoztam ma este is, de holnap is kell, nálunk is leves lesz belõle.Kép Lucával azért sokkal lassabban haladok...
Nekem is nagyon tetszenek a képeid.Kép
Cseresznyét szedni még csak tudtam a lányok mellett, addig a medencében áztak.). A meggyel nem tudom, hogy lesz, azt magozni is kell, így már hosszabb (és piszkosabb) munka...Kép
Remélem, nem leszek egyedül velük.

Rebi!
Nem csak ti nem mentek nyaralni.... mi sem....
Van ugyan vidéken nagyszülõ, de hosszabb ideig nem bírom ki.... Már a 2-3 nap is hosszabb idõ....

Zsuzsi!
Szerintem is kérdezd meg a dokit, hogy beoltja-e.

Tikk, Solya! Szép kis nap.....

Lina! Jó, hogy visszataláltál! Múltok láttam az icq számod a profilodban, majdnem írtam isKép

Márti! Ismerem ezt a szabadságérzést!Kép Én mostanában pisilni sem jutok el egyedül, hiányzik is nagyon... Hétvégén volt pár szabad percem, amíg cseresznyéztem, de hamar megtaláltak a lányok...
Szépen gyarapszik kicsi Vilka.KépKép

Megyek, jó illatok jönnek a konyha felõl...
Puszi
Andi

Andi
andi3

Akartam írni - de nagyon elálmosodtam KépKép Úgyhogy csak annyit, hogy mindenkit elolvastam Kép Mi sem megyünk nyaralni, legfeljebb az Orczy kertbe - oda jöhettek ti is Kép A jó illatokat irígylem Kép Én is magoztam, mélyhûtõnek + levesnek - már elfogyott (a másik meg elfagyott Kép). REbi, és minden vizsgázó: nagy drukkok! KépKépKép Ármin sincs még 10,7 kg Kép De Vilka mindjárt annyi! Kép

Jóéjt! KépKépKép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Rebi! Hajrá! Sikerülni fog, majd szoritok nagyon, mostanában annyi mindenkkinek szorítottam és nekik bejött.Kép

Márti! Az orczy kertes nyaralás jól hangzikKép Remélem összejön a nyáron, hogy láthassuk a kis hami-masinátKép

Andi! Jó munkát!Kép

Solya! No comment a hétfõhözKépKép

Beja! Múlnak Bácu pöttyei?

Szila és a többi palancsintát sütõ! Egyszer valaki tanítson meg sütni, mert ez az egy kaja ami soha de soha nem sikerül.Kép

Na felébredt Hanna, majd folytatom, szegénynek nem volt túl jó éjszakájaKép

Pussz

Tikk
tikk

Tikk,
most, hogy így említetted, hogy hétfõ volt, valahogy Garfield jutott eszembe. Kép

Zsuzsi,
én azt olvastam, hogy nemlehet lázas a gyerek a fogzástól. Ilyenkor kicsit kevésbé véd az immunrendszere, könnyebben elkap egy kis fertõzést, amit nehezebben gyûr le. Ezért emelkedik a hõje. Persze lehet, hogy ez is hülyeség, mint minden más, ami sok könyvben van. Mindenesetre hívd fel a dokit, mert lehet, hogy nem szeretné, ha elvinnéd egészséges rendelésre Dorkát.

Dzsili, már a múltkor is akartam írni, hogy nehogy ne tegyél fel olyan csodákat Napcsiról azért, mert egy érzéketlen dög vagyok! Kép Olyan jó nézegetni a gyönyörûségedet! Kép Amikor én a lajhárt feltettem, akkor sem szólt senki! Kép Igaz az bénaságból volt! Kép De félre a tréfát, mindig csodállak, hogy tudsz mindenki írásására reagálni, hogy lehet, hogy mindig mindenkihez van egy jó szavad? Nagyon irigyellek érte! Szóval légyszilégyszilégyszi még több napsütést kérünk! Nálunk most beborult! Kép

Lina hello!

Eseménymentes szép napot kívánok mindenkinek!

De jó magozós napjaitok vannak! Kép

Hogy én mennyire irigylem a nyaralókat!

Solya
solya

Sziasztok!

Solya: én olyat is olvastam, hogy a fogzás nem fájhat (Aludj jól, gyermekem), azóta nem hiszek ezeknek.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Apu elvitte Barnit a nagyihoz, hogy tanuljak Kép, máris úgy hiányzik KépKépKép A múltkori vizsgám hármas lett (az egy elegáns jegy Kép), a tanártól, akitõl pedig úgy féltem, 5-öst kaptam Kép. De még van hátra néhány akadály. Szegény Barni folyton valamelyik nagyszülõnél van, bár az esetek többségében én is ott vagyok, csak különvonulva... Így aztán, amikor itthon vagyunk, próbálom pótolni kettõnk elveszett idejét, hát gondolhatjátok, hogy áll a háztartás... Cseresznyemagozás: mi az? Fõzés? Dettó...
Rebi, ez nálam is pont így szokott lenni, ez a hány tétel jut egy napra szindróma...
De már nagyon tervezem, jövõ héten hova megyünk el (Állatkert, Vadaspark, Vidámpark, TALI...), hogy kikapcsolódjunk kicsit, mire Andris dolgozni kezd (tudjátok, õ nyáron kétnapozik, és az nagyon hosszú).
Nyaralás nagyon ránk férne, de nem biztos, hogy sor kerül rá... Ha mennénk, Innsbruck vagy Orfû lenne a cél.

Nem is írok többet, várnak a 18. századi angol regények, jelen esetben Jane Austen... Meg még vagy 10 tétel a 14-bõl... Kép

Puszilok mindenkit,
sziasztok,
Heniék
gesztenye

Írtam egy marha hosszút, de véletlen kitöröltem, nincs erõm újra írni Kép Kép Kép

Lehet a mai se az én napom lesz.

Norci
norci

Te Norci!

Nagyon-nagyon szétszórt vagy ! Kép Kép Nincs ennek valami oka? Kép

Henke, Rebi: lányok bírjátok még egy kicsit! Most kellemesebb az idõ, hátha jobban megy a tanulás! Pár vizsga és tiétek a nyár!!!! Hajrá, szorítunk a sikeres vizsgákért! (Sajnos én is megtapasztaltam, hogy a tanárokat se és a diáktársakat sem érdekli, hogy baba vár otthon, kívánom, hogy rendesebb emberekkel legyetek körülvéve!)

cory és többiek: reggel nem volt magas a hõje, majd most is megnézem, ha most sem, akkor elviszem oltásra. Az a baj, hogy Dorka estére mindig eléri a 37,5-38-at popsiban. Hónapok óta figyelem és mindig ez van, estére felmelegszik a lány...Ha többet alszik vagy iszik délután, akkor alacsonyabb a hõje. De mégis olyan bizonytalanná tesz, az meg nem hiányzik, hogy a dokinéni megint feleslegesen etesse antibiotikummal.

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Andi
Akkor majd talira visszük.

Zsuzsi
Az bizony nem én voltam, ui. extra adag tejjel szoktam csinálni és asványvízzel.Kép Azt mondjuk nem értem, hogy sikerül 12, de több nem. Kevés a tészta vagy hogy van ez?

Rebi
Tanuláshoz extra adag felfogóképességet kívánok.Kép

Henke
Neked is jó tanulást!Kép

Ma nekem is magoznom kéne, különben összerohad az egész... Ugyanakkor ki kellene vasalnom az utóbbi 2 heti mosott ruhákat is.Kép

A fogzás igenis fáj, ld.kicsi fiamat, és elvileg okozhat lázat, de csak enyhét, úgy 38,5-ig. Mondjuk ez az érték is tutira gyerekfüggõ.

Dzsili
Én is szeretem Napocska képeit.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Gorsi!

Akkor pontosan kérem a palacsinta tészta receptjét, mert nekem sem megy...Kép Kb. hány darab lesz belõle?

Valamelyik talin valaki mesélte, hogy sima vízzel csinálja. KI volt az????? most már nagyon érdekel!

Most volt itt az anyósom, Sopronban nyaraltak és vett pár ruhácskát Dorkának, egész jók, mind tiszta pamut és nem az a nagyon habos fajta, hanem praktikus, de lányos. Azt hiszem mégis az én lányom a kedvence, ha már én nem vagyok az KépKép

Üdv: zsuzsi
zsu26

tettem fel új képet Dorkáról a profilomban.
zsu
zsu26

Zsuzsi,
nem feltétlenül beteg, mert van egy kis magas hõje. Menjetek el nyugodtan egészségesrendelésre, ott kapja Dorka a szurit, nem? Elõtte meg úgyis meg kell, hogy vizsgálja. Rögtön antibogyót ad neki a dokinéni, ha gond van?
Az a palacsintatészta, amit fentebb már leírtam, kb. 12 darab normál méretû palacsintához elég.

És milyen édes, mosolygós a kép Dorkáról!!!KépKépKépKépKépKép

Én úgy tudom, hogy magas, és napokig tartó lázat NEM okozhat a fogzás. Ezzel jól meg is járták a sógornõmék, mert a kisfiónak napok óta láza volt, doki megvizsgálta, ráfogta a fogára. Aztán amikor másnap is megnézte, mert még mindig magas láza volt, azt mondta, valami vírus, de nm tudja, mi az. Labort nem kért. Anyós elküldte Éváékat a Rókusba teljes kivizsgálásra, fel kellett szúrni a kissrác fülét.Kép

Mindenki, aki vizsgázik: DRUKKKKKKKKKKK!!! KépKépKépKépKépKépKép

Szila
6929

Szila:

köszi, elvittem oltásra, mert délután rendes volt a hõje (ha magasabb akkor is csak max.38,1 popsiban), így gyorsan beoltattam. Remélem minden rendben lesz. A rendelést ma Dorka különösen élvezte, a gyerekekkel játszott nagyokat. A védõnõ a szopi abbahagyására azt mondta, hogy most már nem fogom tudni leszoktatni, meg kell várnom, míg magától abbahagyja...

Mit csináltok ebben az idõben?

Editék meddig maradnak? Következõ tali hol lesz?

Megõrülök ettõl a kavicsmániától!!! Nálatok nincs?

üdv:zsu
zsu26

Sziasztok!

Zsu! mi ebben az idõben megbolondulunk itthon. Hanna éppen az összes ruháját egyesével hordja az ölembe, majd közli hogy visszesz (viszi) és vissza is visziKép
Van még újabb szavunk a görög szótárba: meszész (mese)és pittisz (pisti)Kép
És megvan az éjszakai sírás oka, elindult a 16.fogunk.Kép
Hát röviden ennyi. MOst meg várjuk az öcséméket és haza is megyünk velük pénteken délután és egy hétig nem leszünk.

Gorsi! házimunkához sok sikert.Kép

Tikk
tikk

Sziasztok!
Elkezdem hátha le tudom írni, amit délelõtt töröltem.

Köszönjük a részvét nyilvánításokat, továbbítom a páromnak.
Zsuzsi! Neked külön köszönöm a "hogy kell viselkedni" problémával kapcsolatosan írtakat, ugyan csak másnap este olvastam, de mivel nem volt ott alkalmam részvétet nyilvánítani (egész egyszerûen egy szó nem hangzott el a történtekrõl, mondom ott ilyenkor tabu minden, meg Viliztek a nagyszülõk nagyon), nagyon hülyén is éreztem magam este, így elolvastalak téged, majd felhívtam apósomat (az õ anyukája volt) és akkor mondtam neki.

Zsu!
Hát nem tudom mi a szórakozottság oka. Talán inkább az, hogy most fog megjönni.

A hétfõi nap:
Déelõtt tiszta kóma voltam, Vili aludt három órát gondoltam ledõlök vele, de talán az idõ miatt jó nehezen sikerült elaludnom. Mikor végre sikerült elaludni az újdonsült szomszéd max. kakaóra bekapcsolta a hifijét. (Két hónapig újítatta fel a lakását, vasárnap is dolgoztak már negyed 8-tól, gondoltam csak a munkásaik ilyen bugrisak, de nem. Ja és az ütvefúróját is mindig délben kapcsolja be.) ÉN félálomba átvánszorogtam és csöngettem, de mivel nem jött rögtön elkezdtem folyamatosan nyomni a csengõt és dörömbölni az ajtaját, gondoltam így tuti meghallja a zenétõl is. Erre kijött és elküldött a fenébe, hogy mit dörömbölök, igen szól a zene (üvöltötött) és ha majd zajokat hall náluk õ is verni fogja az ajtónkat. Én próbáltam elnézést kérni a dörömbölésért és elmagyarázni, hogy társasház és vannak szabályok meg felébreszti a gyereket, erre bevágta az ajtót, de legalább a zenét lehalkította. Kép

Ebéd után Vilit elvittem végül a dokinkhoz. Vártunk másfél órtá, Vili a játszószoba szerûségben nagyon élvezkedett, csak onnan nem tudtam követni mikor következünk, így tuti min. negyed órát ráhúztunk a várakozásra Kép A doki elõször teljesen le volt döbbenve, hogy Vili még nem jár és csak néha áll meg magától, én meg néztem, mint borjú az újkapura, hogy van még ideje. Majd oltást akart adni Vilinek, mondtam neki az nem "jár" erre közölte, hogy ja bocs, de Vilikát 15 hónaposnak nézte nem csak a méretei miatt, hanem mert olyan okos is. ÉS egyébként sem nagyon értette, hogy miért jöttem Vilivel, de legalább a beutalót megkaptam.
Vili 10400g és 78 cm-nek mérték.

Este meg nõvérem is okoskodott egyet, hogy Vilike nélkül már nyugodtan mászkálhatnék, és túlzottan magamhoz láncolom így, stb. Persze még soha nem ajánlotta fel, hogy vigyáz rá (ll. egyszer mikor aludt). Ráadás aznap pont anyósoméknál hagytam egy másfél órára. Meg mostanában anyukám is vigyázott rá sokat, igaz két óránál nem többet, de nyilván nem félnapokkal fogom kezdeni. AZ egész a temetés kapcsán merült fel.

Tényleg, akinek általában cicin alszik el nappal a babója (most Vili nappal csak úgy hajlandó) ha más vigyáz a gyerkõcre õ hogy altatja el?

Zafi! Bogancsi!
Ti a Heim Pálban votlatok szemészeten kinél? Nekem csak egy telefonszám van megadva, hogy ott kérjek idõpontot. Mik a tapasztalataitok? Nektek kellett pupillát tágítani?

REbi! HEni!
Drukkk Kép Kép Kép Okos jányok vagytok ti, én tudom, menni fog.

Zafi!
ÉN kérdeztem,h goyhová mentek nyaralni. De jó nektek.

Néha én is szeretnék vidéken élõ nagyszülõt. Mi a SZelídi tóhoz megyünk júli elsejétõl egy hétre.

Vili felébredt, mennem kell. Sziasztok.

Norci
norci

Zsuzsi
Receptet nem tudok írni, csak pakolom bele a lisztet, sót, 1-2 tojást, tejet, ásványvizet. Hogy mennyi lesz, az csak azon múlik, hogy mennyi liszttel kezdtem, de az mindig attól függ, hogy hány embernek és milyen éheseknek sütök. Szóval, ha 1x eljössz hozzánk, süthetünk együtt.Kép
Dóri nagyon aranyos a képen.Kép

Tikk
Köszi.Kép Épp most biztatom magam a vasalásra.

Norci
Nálunk a babakocsi is bejön, ha fáradt Peti és akkor megkerüljük a cicizést.

gorsi

Sziasztok!

folyt.
egyelõre ennyi lesz a nyaralás. Egy haverom adja oda (nem túl drágán a nyaralóját), aztán majd meglátjuk. Sajnos a melóhelyes kedvezményes üdülõket (mire kiderítettem, hogy a gyed alatt is jár a kedvezmény) lekéstem. Talán valami õszi turnusra sikerül elmenni.

Márti!
Vilka nagyon szépen fejlõdik Kép Vili is kilókat hízott eleinte, mire a doktornõnk közölte, hogy túletetem, mert nem kell rögvest megszoptatniha sír, hanem hagyni kell ordítani a kiságyban Kép Szerencsére akkor itt voltatok ti, ja és a kilós hízás három hónap után leállt.

Dzsili!
Nekem is tetszenek a Napocs képek, csak most is majd elfelejtettem írni.

Zsu!
Mi is megbolondulunk ebben az idõben, de szerencsére átjött Vili barátnõje (Bocs kisLuca, de Vilinek Sárája van) és vele "játszottak" Vili megszeretgette Sárát, úgy ahogy én szoktam õt.

Vili egyre több állatot utánoz, tud gágogni, bégetni, még mindig imdája a meggyet ezenkívül oda van a karalábé fõzelékért is, jön a rágó foga, a körülményekhez képest az éjszaka is tûrhetõ volt.

Jó éjt.

Norci
norci

Zsu!
ÉN régebben tudtam palacsintát sütni, csak megfordítani nem mindig sikerült, attól ideges lettem, így inkább Vitya megtanulta, nálunk a palacsintát és a sültkrumplit is õ süti.

Gorsi!
Nálunk Vili nagyon régóta nem alszik el babakocsiban, igaz mióta egyet alszik nem is forszírozom, jobb ha itthon alszik, hogy nekem is legyen idõm másra is. (Bár ma és hétfõn is kivételesen kettõt aludt).

Norci
norci

Norci
Én úgy szoktam a babakocsis altatást, hogy leviszem 1-2 körre míg elalszik, majd feljövünk és a folyosón hagyom aludni tovább, az ui. zárható és meghallom, ha felsír. Így közben tudok mást is csinálni.

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Tikk, ne hari, de ismét megnevettettélKép "görög szótár" KépKépKép BehalokKép
A 16.-hoz gratula, kívánom, hogy hamar kijöjjön!!!
Az éjjeli portyái is mosolyogni-valóak, de azért tényleg szerezzetek be valami rácsot oda! A Bébikerben láttam olyat, hogy nappalra le lehet hajtani a föld felé, éjjel meg felhajtani... 4500,- Ft körül van...

Pötty-kiütés: Tök jó... Kép már kínomban nevetek... leírom, hogy is volt (szerintem hosszú lesz, bocsi!!!), érdemes szörnyülködni a remekbeszabott házidokinkon, íme:
Szóval Pünkösd vasárnap a gyermek igen sok diós sütit fogyasztott (rendkívül jóízûen), féltem is, hogy talán lesz vmi gáz... Másnapra, hétfõre pöttyös lett a gyerek, na, gondoltam: íme, hülye szülõ, itt vannak a dió-pöttyök... Gondoltam még a melegkiütésre is, szóval erre a kettõre tippeltem, mert akkor még igencsak 35 fölött erõlködött a higany a hõmérõben. Így telt el a múlt hét, de pénteken azért mégiscsak levittem a dokihoz, hogy talán tud adni valami kencét vagy ráolvasást pöttyös gyermekemre, de addigra a válláról, hátáról eltünt, de a hasa még olyan volt. A házidoki meg kimondta az ítéletet: "vírusos kiütés"... Irtó hülye fejem lehetett, mert gyorsan hozzátette, hogy de ez nem fertõzõ... ezek után bele akart kukkantani a torkába, jól le is tolta a spatulát, mire Bálint öklendezésben tört ki, nekem meg a hajam szálait emelgette az agyvíz az agyamban... A gyerek kiköhögte magát, ordítani kezdett, jogosan, mire a doki belenézett a torkába, és megjegyezte, hogy igen piros... A köhögõ és ordító gyerek torka naná, hogy piros, az övé is az lenne ilyen esetben... nem??? Erre megszólal: "na, akkor kap egy kis antibiotikumot"... Én meg egy nagy hülye vagyok, mert egyszerûen nincs bátorságom szembeszállni vele...Kép Valszeg ez azért van, mert még anno az én dokim volt kiskoromban, Anyu szerint akkor még nem volt ennyire hülye... Szerintem meg megöregedett, bár igyekszik magát fiatalosnak feltüntetni...)
Szó mi szó, kaptunk Ceclor-t, ami köztudottan lórugás, Bálint év elején akkor kapott ilyet, mikor kezdõdõ tüdõgyuszija volt... No comment... Én meg szépen hazavittem a gyereket, kamillás hintõporral szórtam esténként, a gyógyszert szépen elhelyeztem a szemetesben, és lám, hétfõre mindenhonnan elmúlt róla a pöttyedzés...
A téma lezárásaként kedden elvittem a hírhedt kontrollra, mikor is megállapított a doki (annak tudatában, hogy a gyerek 4 napig ette az antibiotikumot), hogy szépen meggyógyult, már a torka sem piros és a pöttyök is elmúltak... Tényleg no comment... KépKépKép össze kéne szednem minden szuflámat és megkérni, hogy adja át Bálint kartonját egy másik dokinak... Segítsetek bátorságot önteni belém!!!

Drága vizsgázók, DRUKK-DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Márti, megnyugtattál, már kezdtem aggódni, hogy Bálint is "csak" 10.6 kiló körül van, és hogy ez túl kevés... de látom, nincs egyedülKép Azért Ármin sem egy csontsovány gyerekKép De ha szépen kortyolgat Vilka tejcsijébõl, hamarosan húga nyomdokaira lépKépKépKép
Egyébként pedig szólj, hogy mikor tervezel Orczy Kertes kiruccanást, megyünk oda "talistól"KépKépKép

Na megyek, még van dolgom mára,
pussz, jóéjt mindenkinek,
Beja+Bálint
beja

Sziasztok!

Zsuzsi! Párom tanáremberKép és kosárlabdaedzõ, tehát sok szabadsága van és kosaras edzõtáborba megyünk!Kép

Rebi! Szüleimet szívesen kölcsönadom vidéki nagyszülõknek!Kép Nagy gyakorlatuk van már, 4 unokájuk van!KépKépKép
És egyetértek Tikkel, akiknek ti ill. mi itt drukkoltunk sikerült, úgyhogy DRUKKKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Henke! Gratula a jó jegyekhez!Kép Orfû nagyon klassz!Kép a fél gyerekkorom ott töltöttem!

Norci! mi elõször az Ida utcában voltunk (Zugló), ott csináltak pupilla tágítást, most legutóbb meg a Szemklinikán voltunk (Tömõ utca) ott ultrahangot csináltak!
Ja, tényleg, ezt még nem is meséltem, megnézték, semmi baja Réka szemének, azon kívül, hogy egy izmot nem használ, mert valami rossz beidegzõdés miatt merev. De néha-néha már sikerült egy icipicit kibillenteni a helyérõl! Most ragasztani kéne, de kb. 10 perc után letépi magáról!Kép

Tikk! Tervezem, hogy indítok palacsinta-sütõ tanfolyamot csak Neked!Kép (mivel Gorsi már Zsuzsit lestoppolta!)Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Köszike képes siralmaimra adott kedves szavaitokat! KépKépKép

Andi
Hú ne is mond épp hogy leérett a cseresznye, szedhetem le a meggyet, és azt ráadásul nem is szeretem! KépKépKép

Rebi
Sok-sok drukk a vizsgákhoz, most hûvösebb van talán kicsit jobban "fog az agya" az embernek! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Igen a leves hamar elfogy rendszerint, fincsi lett tettem bele sárgadinnyét, banánt és almát is.

Tikk, Zsuzsi
Miért nem sikerül a palacsinta? Én ma sütüttem jó párat, leég? Vagy mi a gond? Én sem szoktam méregetni, ahogyan Gorsi írta csak hasra ütve, a tojást, lisztet, tejet, ásványvizet és olajat , és dobálva forgatom, így nem vágja el a kés.

Tikk
A lánykád szavajárása nagyon tetszik a fiaimnak mindi jót mulatnak rajta, olyan aranyos!KépKépKép

Zsuzsi
Én régebben kérdeztem az orvounkat szerinte a 38 fokos láz,/tehát popsiba mérve 38,5/ nem normális állapot és nem lehet a fogzástól illetve az oltás utóhatásaként sem.
Gondolom megvizsgálták Dórit mielõtt megszurták volna az elõfordulhat hogy hõemelkedése van estére vagy mert nagyon meleg van, kifáradt,foga jön, és vannak gyerekek akik magasabb hõfokon "alapjárnak", most mazsoláztam át megint amit írtál és te popóba mért értékeket írsz ami még beletartozhat ebbe a kategoriába.
Ó és tündéri a képen, megnéztük Napoccsal!

Solya
Nagyon aranyos vagy nem érdemlek én ennyi kedvességet, de jól esett az biztos!

Ma megint úgy jártam, hogy a férjem kiválasztotta és megrendelte a palószönyeget, nekem meg kihozták.....Kép
Én meg rohangálhattam, hogy átvitessem meg lerakassam a másik házhoz, azt az árut amit nem is tudtam milyen jó mi?
Mert nem ért haza a drága....
Holnap lesz a szülinapja így nem szapulom, mára. Már megkapta az ajándékot, anyuékkal közösen vettünk neki egy kerti kõ grillezõt, kiváncsi vagyok mennyit fogja használni...

Bea
Sajnos nekünk is ez a gond a házi orvosunkal, de nálunk már elég komoly a baj, egyáltalán nem merek hozzá fordulni semmivel érzésem szerint a szenilitás határán áll, talán most már az illetékesek is belátják ezt és lesz helyette más, mert így.... Tavaly januártól jött hozzánk végre gyermekorvos így legalább a gyerekeim megoldódtak, mi meg ne legyünk betegek apával és kész. Elõtte meg a srácokat magánorvoshoz vittem inkább az biztonságosabb volt.
ha úgy érzed tényleg ez a baj feltétlenül válts, másrészt megfigyeltem hogy az orvosok /tisztelet a kivételnek/ csipõböl írják mindenre az anti bigyót fõleg ha bele se látnak a kicsi szájába és fülébe mondván tutira az a baj, sokszor jobban diagnosztizáljuk a saját gyerekünket mi magunk.
Amióta nyár van napocska is folyton kiütéses, ki tudja mitõl? Hol jobban hol kevésbé, szerintem a meleg mert a hintõpor jót tesz neki.

Heni
Kitartás már nincs sok hátra és mehetttek nyaralni a pároddal és a gyerekekkel! Drukkok KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Norci
Ne szontyolodj el! KépKépKép
Legközelebb csak nem fogja üvöltetni a magnóját, tudom hogy roppant bosszantó, ha akikkel egy házban laksz nem foglakoznak azzal hogy nálatok baba is van akinek néha aludnia kellene, errõl regényt tudnék írni, mindenesetre most legalább biztosan tudja az illetõ hogy egy "harcos" természetû anyuka lakik a szomszédba és talán jobban odafigel, hogy mit csinál és mikor.
Orvos KépKép
Napsugár is olyan mint egy kismajom, mindig rajtam lóg, mindenhov magammal viszem, maximum a fiuk maradnak másokkal vagy itthon / ha akarnak/,amig bevásárolok vagy egyebeket intézek, de õk már nagyok, hol itt a gond?
Ha téged ez nem zavar és nem szeretnél nélküle is kimozdulni,kinek mi köze hozzá, hogy mit lehetne már mellette csinánod...nem?
Ha azonban te is szertnél néha nélküle menni legjobb ha hozzászoktatod valakihez /nagyi vagy pótmami/ elõször együtt vagytok aztán mindig több idõre /percek, majd órák/ maradnak kettesben.
Napsugaram is cicin alszik el álltalában most akarom arra rávezetni, hogy aludjon el mellettem ha lefekszünk vele a nagy ágyra csak ugyebár nem lóg a cici a szájába.
kétszer már sikerült!

Hosszú lettem, jó éjszakát holnapra szép napot mindenkinek!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Egyszerûen nem jut idõm netezni, mióta itthon vannak a gyerekek Kép Illetve még olvasni csak-csak tudok, de írni már nem… Mindig van valami, vagy megyünk valahová, vagy õk ülnek a gépnél Kép
Büszkeségeim: Juli tiszta kitûnõ lett 5 dícsérettel, Zsófinak 1 négyese van 3 dícsérettel, Daninak 2 ötöse, a többi négyes. Szóval nagyon elégedett, büszke és boldog anyuci vagyok Kép Kép Kép
Tomi nagyon huncut lett az utóbbi idõben Kép Látszik, hogy nõdögél, mert egyre többször próbálgatja a saját akaratát keresztülvinni. De ennek ellenére nagyon jó gyerek Kép Továbbra is jól alszik éjszaka, és délutánonként is 1-1,5 órát.Tökéletesen megtanult le-föl menni a kerti lépcsõkön és fölfelé már egyedül megy bent is. Sosem ér rá, mindig tesz-vesz Kép Egyre több szót mond, amit persze leginkább csak mi értünk Kép Nagyon szeret liftezni a nagymamáknál. Viszont még mindig MINDENT a szájába vesz grrr és brrr … Tegnaptól megszûnt a cumisüveg!!! És egyáltalán nem reklamálja. Az étvágya teljesen hullámzó, sosem tudom, fog-e enni. Kivéve az esti tápszeres „tejbegríz”, ill. a levesben fõtt répa+krumpli+husi fõzelék Kép A tesókkal nagyon jól kijön, jókat játszanak együtt. A lányok élvezik az itthonlétet, és újabban besegítenek a fõzésben is.
Ma megtudtam, hogy nagyon szép a csontozatom Kép Ugyanis csontritkulásvizsgálatot csináltattam, alapnak a késõbbiekre. Viszont egyre jobban szorongok a munkábaállás miatt Kép Még nem válaszoltak a munkahelyemrõl írásban, hogy akkor rendben van minden és várnak és mehetek szeptemberben. Szóval emiatt egy kicsit depi vagyok most Kép

Most nem írok senkinek külön, de mindjárt elolvaslak Titeket.
sok puszival: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Dzsili:

na azért a te rontom-bontom férjednek is boldog szülinapot kívánunk Kép! Szerintem tök jó ajándék a grillezõ, biztosan jókat fogtok sütni rajta.
Ma voltam kozmetikusnál elmeséltem milyen a férjem, és a nõci teljesen kiakadt, pedig nem nyavalyogtam Kép Végére azt mondta, hogy õ várna a második babával...Érdekes, hogy mindenki másképpen látja a helyzetét. Kivülrõl nem érti az ember, hogy mi miért van, ezért sem érthetjük mi a te szituációdat. Próbáljátok kellemesen tölteni a szülinapot és ne szakadj meg a készülédésben, szépen nyugodtan, kényelmesen, amennyire lehet...!

Bogancsi:
nincs valaki barátnõd a munkahelyeden, aki utána tudna kérdezni, hogy miért nem kaptál írásos értesítõt? Ne idegeskedj, biztosan minden rendben van, csak az illetékes osztályon szabadságon lehet az, akinek meg kellett volna írni a levelet, biztosan ilyenrõl van szó. Kép
A szép bizikért gratulálok, ha jól emlékszem a Fazekasba járnak a lányaid, igazán szép teljesítmény!Kép Végülis mennek a lányok külföldre nyelvet gyakorolni?
Nagyon elõrelátó vagy a csontozatoddal kapcsolatban. én nem is tudtam, hogy van ilyen vizsgálat és miért jó elõre is csináltatni?

Dorka szerencsére nem lázas, semmi baja, valószínûleg a fáradtságtól megy fel a hõje estére és a fogai miatt.

Nem tudjátok hol lehet szép, egyszerû, alkalmi nyáriruhát venni? Én egy spagettis pántos fekete hosszú ruhára gondoltam, de fogalmam sincs hol találhatok ilyet. Egyáltalán illõ esküvõre feketébe menni?

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Zsuzsi,
igaz 2000-ben, de hasonló ruhát vett a hugom a Mamuttban. Igaz elég húzós volt az ára.

Bogancsi,
elõször is gratulálok a csemetéidhez! Kép Másodszor kicsit Off leszek: A Te lányaid már nagyok, hogy bírják, hogy messzi laktok? Ezt csak azért kérdezem, mert mi is tervezgetjük, hogy kertes házba költözünk, kicsit Pest mellé, de félünk attól, hogy amikor már suliba járnak majd, állandóan cipelni kell õket, ha nem akkor a frász tör majd rám, mikor hol vannak, mit csinálnak, nem õrültködnek-e, stb. Ill. a bulikra, barátokkal közös programokra hogyan mennek el? Ti viszitek, hozzátok õket? Vagy maguk közlekednek?

Dzsili,
jó szülinapozást és boldog szülinapot a férjednek! Kép

Sziasztok:
Solya
solya

Norci,
megtaláltad, hogy bérelhetõ is utazóágy a gyerekkuckóban? Kép
Solya
solya

Sziasztok!

Na, most mégis tudok írni újra Kép
Zsuzsi: azért ugye, azt tudod, hogy én nem a ti korosztályotok vagyok ... idén már 43 leszek Kép EZ a lelet összehasonlítási alapnak jó lesz majd öregkoromra Kép
A lányok utazásaival kapcsolatban most vagyunk a finisben. Zsófi úgy néz ki, hogy egy 7gyerekes norfolki családhoz megy, most várjuk a visszajelzésüket a dátummal. Julit pedig lehet, hogy egy 2gyerekes (kicsik még) család fogadja. Szóval mégiscsak lesz valami...

Solya: egyedül közlekedik mind a 3 gyerek, már évek óta. Szerencsém van velük, mert nagyon megbízhatóak és rendesek, eddig még nem nagyon kellett izgulnom és idegeskednem miattuk - fõleg, mióta mobiljuk van Kép Majd meglátom, mi lesz, ha már lesznek udvarlók és udvarlottak Kép Kép Kép

Az elõbb már annyira örültem, hogy lesz egy jó esõ, erre semmi Kép elfújta a szél Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok Lányok!

Ha tehetem, olvasgatlak benneteket, de írni alig-alig van idõm.

Tegnap volt egy hete, hogy hazajöttünk a kórházból, ezalatt Toncsi hízott 250 grammot (ami, ha jól számolom, havi egy kilónak fog megfelelni, Vilkához hasonlóan).
Õ nagyon jó baba, egész nap eszik-alszik, idõnként pedig sírdogál egy picit, hogy vegyem fel (többnyire evés után), de ez sajnos Romi mellett nem kivitelezhetõ.

Romola érdekesen változott. Egyrészt nagyon rossz, másrészt nagyon jó gyerek lett.
Rosszaság azért, mert állandóan fel akarja magára hívni a figyelmem és sokszor direkt provokál, mintha kíváncsi lenne, hogy meddig mehet el, mikor fogy el a türelmem. Azon kívül ha nem kap meg valamit, hihetetlen hisztis tud lenni. Próbálok nagyon türelmes lenni hozzá, de azért minden rosszaságot nem lehet megengedni neki azért, mert már nem õ a család középpontja.
És jó kislány azért, mert ennek ellenére a "konkurenciával" megdöbbentõen pozitívan viselkedik: ha szoptatom Toncsit, odajön, megsimogatja, betakargatja (csak gyõzzem kitakargatni, hogy meg ne fulladjon szegény kicsike Kép ), ezen kívül hoz neki babapiskótát, cumival kínálja, szóval tündéri.

Hát, ennyit rólunk.

Rebi: köszönjük szépen a névnapi jókívánságokat. Igen, mostanában tartjuk, Antal (apa és Toncsi) jún. 13-án, Laura 17-én volt, és Romola-nap pedig júl. 6-án lesz. Pont azt beszéltük apával, hogy a jövõben tarthatunk családi névnapot.

Rebi, Henke: vizsgákhoz drukk-drukk! Kép Kép Kép

Mennem kell, Romola nagyon nyûgös.

Puszilok mindenkit, mindenkinek szerettem volna írni, de sajna most nem megy.

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Bogancsi! Gratulálok a gyerekeidhez!Kép Igazán szép a bizonyítványuk!Kép Tomi is nagyon ügyes már! Tetszik, hogy nem ér rá!Kép Képzeld, a Réka mondja, hogy Tomi.Kép Na jó, volt a Tomi mosóporban egy memóriajáték és imádja pakolgatni a kártyákat, innen tanulta meg.Kép

Laura! Nagyon kedves lehet Romi, ahogy Toncsival bánik!Kép És nagyon szépen gyarapszik a kislegény! Méghogy kicsi! Nagyon hamar megnõ itt kinn!Kép

Megyek, holnap jönnek anyuék és elõ kell készítenem a kaját, meg még vasalás...Kép ilyenkot mindig takarítok, rendetrakok, hogy anyám elégedett legyen az õ kislányával!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Elköszönni jöttem, mert ugye holnap nem lesz babanet, mi meg szombaton elutazunk 1 hétre anyuékhoz!

Mindenki vigyázzon magára, kellemes hetet kívánok!

Tikk
tikk

Tikk,
akkor mi lehet, hogy egy jó ideig (úgy kb. 7 hétig) nem találkozunk! Jó nyaralást és eseménymentes hétfõket kívánok! Kép

Solya
solya

Sziasztok!

Olvasok mindenkit, mindent, de írni nagyon nem tudok. Most is csak azért jöttem, hogy egy-két dologra reagáljak, aztán megyek is el.

Laura!
Akartam írni, de nem jutottam íráshoz, Boldog névnapot szerettem volna kívánni az egész családnak, Antaloknak, Neked. Romolának majd júliusban.KépKépKép

Solya!
Az én fiaim is egyedül közlekedtek most a 2. félévben, elõször busszal jöttek haza, majd amikor jó idõ volt, akkor gyalog. Pedig õk még kisebbek, mint Bogyancsi gyerekei, bár az is igaz, hogy nem Pestre utaznak be, csak itt városon belül közlekednek.
Egy kis dicsekvés következik:
Épp ma mesélte a Bea keresztapukája, hogy az utóbbi napkban látták a fiaimat hazajönni gyalog. Elmondta, hogy az egyik legforgalmasabb útnál a gyerekeim megálltak, a Pityu megfogta a Miki kezét, körülnéztek, jó sokszor, és amikor tuti átengedték õet, ill. nem jött semmi, csak akkor mentek át. Amikor átértek, akkor persze a járdán hozták a formájukat, de az úttesten gyönyörûen mentek át. ÉS ezt többször is látták az imserõsök, és nem azért csinálták a fiúk így, mert tudták, hogy nézik õket. Nem is tudják, hogy meg lettek dicsérve (nincsenek itthon, mamáznak). Egyébként mindig azt mondom nekik, hogy úgy közlekedjenek, viselkedjenek az utcán, hogy nem tudhatják ki látja õket, ki számol be nekem a viselkedésükrõl. Eddig mindig csak dicsérték õket.KépKépKép

Bogancsi!
Gratula a lányok és Dani bizijéhez.KépKépKép
A fiúk ugyan nem lettek kitünõk, de én nagyon meg vagyok elégedve velük. Leginkább a Miki bizije lepett meg, nagyon jó lett.KépKépKép Készségtárgyakból, környezetbõl, és nyelvtanból lett négyese, olvasából, tornából ötöse, és matekból dicséretes ötös lett. Kapott egy oklevelet is.KépKépKép Ja, meg kapott egy oklevelet, mert az év folyamán összegyûjtött legalább 100 db ötöst. Ez egy hagyomány, hogy akiknek ez sikerül, azok kapnak egy "Mosolygó 5-ös" oklevelet.KépKépKép
Pityukám egy kicsit leeresztett évvégére, igaz én sem piszkáltam, elég volt neki ez a 2. félév.Kép Neki nyelvtanból, rajzból, és tornából lett négyese, a többi viszont ötös.KépKépKép
Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy tegnap majd leestem a székrõl, mert a Mikire elsõben mindig panaszkodtak, hogy nagy szája van, sõt még hármast is adtak a magatartására (ezt már egyszer kitárgyaltuk itt), most meg azt hiszem megszokták a tanító nénik a Miki habitusát, és most meg példás lett a magatartása is, és a szorgalma is.KépKépKép

Tikk!
Jó nyaralást kívánok neked.KépKép

Dzsili!
Boldog szülinapot kívánok én is párodnak, és kellemes szülinapozást a hétvégére.KépKépKép

Bocsánat, hogy nem mindenkire reagáltam, nem mindenkinek írtam, de ennyit engedélyeztem magamnak pihire, most meg megyek melózni tovább, reggelre készen kell lennem, hosszú lesz az éjszakám.Kép Szerencsére nincsenek itthon a gyerkõcök, így alhatok amíg tudok reggel, de lehet, hogy délelõtt is.

Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Laura: Romola teljesen úgy viselkedik, mint Dorka, nehogy azt hidd, hogy Toncsi miatt változott. Dorka is provokál, direkt rosszalkodik, érti, hogy mit kérek tõle, de azért kivárja míg odamegyek hozzá, és hatalmas ordításba kezd, ha nem úgy van valami, ahogy õ elképzelteKép Állítólag ez kb. 3 éves korukig így lesz...

Tikk: Kellemes pihenést kívánunk!

Zafi: én is takarítok állandóan, ha anyám vagy az anyósom jön hozzánk, de úgy látszik a sógornõmnél is kéne, mert õ állandóan megjegyzéseket tesz, ha éppen rendetlenség van nálunk (betörtek nálatok? és hasonlók...). Nekem még életemben egyszer sem jutott eszembe, hogy más otthonát kritizáljam, egyszerûen tapintatlan dolognak tartom, még ha igaza is van az embernek...

Solya: köszi, gondoltam, hogy ezeket a plazakat kell végigjárnom, pedig egy kis butikban sokkal jobban érzem magam.Kép

BMártiék most jönnek haza?

Solya: miért 7 hét? hova mentek?

Lauráék: boldog névnapot az egész családnak!

Cory: mi van veletek?

Vizsgázók: hogy haladtok?

Szila: ha nem nehéz, betennél megint egy táblázatot, jó lenne látni, mennyien is vagyunk. Köszi! (Különben hogy csinálod?)

Dzsili: hogy sikerült a szülinapozás? A palacsintasütéssel nekem csak annyi gondom, hogy mindegy, hogy mennyi alapanyagból csinálom, mindig kevés lesz belõle (12 db) és csomószor összeragad vagy széttörik a tészta, miközben megfordítanám. Kép

Menta: tudsz küldeni az emailemre linkeket, ahol tanácsot adnak nekem, hogy hogy szoktassam le Dorkát a szopiról? Köszönöm.

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Bogancsi, Zsuzsa
Gratulálok a gyerekeitekhez, tök ügyesek!Kép

Zafi
Én is így szoktam, amikor anyáék jönnek, hirtelen pikk-pakk lesz a lakás.Kép

Laura
Örülök, hogy jól vagytok.Kép Romola biztosan hamar hozzászokik az új helyzethez. További türelmet kívánok hozzá!Kép

Tikk
Jó nyaralást!Kép

gorsi

Sziasztok!

Tikk: jó nyaralást Kép

Balu beteg Kép Magas láza van. Tüszõs torokgyuszi Kép A rendelõ tök kihalt volt, ebben az idõben senki más nem beteg. Úgyhogy most megyek is aludni, ki tudja, mi lesz itt még éjjel.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!

Jobbulást Balunak!

[url=http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=518" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=518[/url]

Elkészült végre Hanna albuma is!

Jóéjt

Tikk
tikk

SZiasztok!

Cory! Balunak mennek a gyógyKép-k, neked pedig sok hûvös, alvós napot kívánok! Kép

Zafi! Tök jó a mozgalmas nyár! Kép

Laura! Boldog névnapokat Kép És Toncsi nagyon ügyesen szopizik és gyarapszik KépKépKép

Solya! Te egész nyárra eltûnsz??? Jó nyarat! Itthon lesztek?

ZSuzsi! Mi is megyünk esküvõkre, nekem is kéne ruha, ill nekem is csak egy fekete van, ami nagyjából elegáns, de én sem tudom, illik-e olyanban menni? Fõleg, hogy közeli rokonok (öcsém, András húga + egy barátnõm - 3 esküvõ lesz, nem õk hárman kelnmek egybe Kép)

Bogancsi, ZSuzsa! Gyerekekhez nagy gratula! KépKépKép

Dzsili! Férjednek boldog szülinapot, remélem, megjavul kissé, ahogy öregszik Kép!

Tikk! Nektek is jó nyarat otthon! Kép A "hami-masinát" szívesen mutogatom Kép

Beja! Ne aggódj Bálint súlya miatt, gyönyörû a fiacskád! Kép

Andi! Szeded magad? Kép És fõzöd is magad? Kép Mikor jöttök erre? Kép

SZila! Megnéztem a keresztszemeidet - hogy neked milyen türelmed van! Kép És honnan veszed az idõt????? KépKépKép

Vki kérdezte: én pld nem teszek tejet, csak sima vizet a palacsintatésztába - de nem hiszem, hogy errõl beszéltem volna eddig! Nem titok, csak nem emlkészem ilyen beszélgetésre. Jó rég is sütöttem, de ha holnap engedik a lurkók, sütök egy adagot: a túró már megvan hozzá, de nekem a citromos a kedvencem! Kép

Na, remélem, írtok még ti is, hogy legyen holnasp mit olvasni, ha már írni nem lehet! Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Akkor még én is írok egy gyorsat, amíg lehetKép.

Tikk! Jó nyaralást!Kép

Cory! Balunak itt is sok-sok gyógypuszi!KépKép

Bogancsi! Gratula a gyerkõcöknek a jó bizihez!Kép

Márti! Citromos palacsinta? Megyek!Kép Tényleg készülök palacsinta nélkül is, majd megbeszéljük.Kép
Szedném én magam, de az utcát feltúrták, vezetik a gázt, Zoli meg mindig variál, hogy mikor jó neki.... 2 gyerekkel egyedül nem vállalkozom rá, így is legalább 2 nap lenne, mire elkészülök.

Laura! Boldog családi névnapot!KépKépKép

Palacsinta: nem lehet, hogy azért nem sikerül, mert túl hamar akarjátok megfordítani? Anyukámnak is mindig ezért ragad le, aztán én ugyanabból a tésztából szép palacsintákat sütök.Kép

Luca ismét fogzik, a 17. és a 18 foga már áttört, nagyon szenved velük. Már legalább tudom, miért olyan nyûgös. De már csak kettõ van hátra!Kép És ezek is nagyon készülõdnek.

Mára ennyire futotta, megyek aludni.
Jó éjt mindenkinek!
Andi

Andi
andi3

Tikk
Hanna már újszülöttnek is szép volt,KépKépKépKép azóta meg...igazi nõ, rá tényleg illik, hogy olyan szép a kis csicsás!KépKépKép
Örültem hogy láttam a haverokat is Réka, Csenge és Bálint személyében akik egytõl egyig tüneményesek!KépKépKép
Lehet hogy már nem olvasod mert nyaralni indultok, jó utat és kellemes kikapcsolódást! KépKép

Cory
Balunak sok-sok gyógyi pusszancsot küldünk Napoccsal remélem gyorsan hat! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi
Szülinapozás pont olyan lett mint minden mostanában! KépKép Kutyafuttában torta evés mert indult dolgozni, meglepetés agyoncsapva mert megkellett mondani, hogy mire készülünk anyuéknál, különben annyira kapkodott hogy el sem jött volna. KépKép
Palacsinta:
nem tudom mit teszel bele van aki szokott cukrot ha ez is van benne könnyen leég. Nem lehet hogy azért ragad mert nem várod meg míg rendesen megsül az egyik fele? Ha nem késsel és egyebekkel forgatod hanem feldobod, kevesebb rongyolódik el, nem nagy kunszt csak nem kell magasra hajítani éppen csak hogy egyet forduljon, próbáld ki!
Tudom én hogy mindannyiónk másképp látja a különbözõ élethelyzeteket, sõt az is lehet hogy mostanában én vagyok jobban magam alatt, de olyan jó néha kipanaszkodni magam, minden kedves szó ilyenkor sokat jelent!

Laura
Jó hallani felõletek és hogy minden rendben van, Romi semmivel sem "rosszabb" mint a többi vele egykorú manóka, és milyen jó testvér lett! KépKépKép
Utólagosan is mindannyiótoknak Boldog Névnapot Kívánunk Napoccsal! KépKépKép

Bogancsi
Már hiányoltalak, örülök hogy jelentkeztél és írtál a családról! KépKép
Gratula a gyerkõceidhez nagyon ügyesek, jó nyaralást nekik külföldön /is/ !! KépKépKép
Naná, hogy Tomi olyan elfoglalt csupa dolgos ember veszi körül ilyen pörgésben muszály kell tartania az iramot, nem ? KépKépKép
Munkahely miatt ne aggódj szerintem nem sokára meg jön a papír is róla, drukkolok hozzá: KépKépKépKépKépKépKépKép

Zuszsa
Büszke lehetsz a fiúkra szép bizonyitványuk lett, és még viselkedni is tudnak, kell ennél több!? KépKépKép
Márknak is jól sikerült az év vége négyesek és ötösök, de most hirtelen nem tudom már milyen arányban. KépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Ó majdnem kimaradt, a férjem nevében is köszönöm a szülinapi jókívánságokat holnap átadom /most dologozik/ !

Andi
Lucának a fogacskákhoz küldünk vigyorikat! KépKépKépKépKépKépKép
Napocskának is jönnek a fogai nagyon, ráadásul párosával, megint rosszabbul alszik annak ellenére hogy hûvösebb van!

Márti
Három esküvõ? Nem semmi, szerintem a fekete, lehet nagyon elegáns és illendõ egy esküvõn is, ez csak a szabásától függ! Vilkát és Ármint is viszitek magatokkal?

Jó éjt! Dzsili
dzsili

Már megint én!

Azt szerettem volna kérni, hogy megírnátok nekem mi a kedvenc zöldségfélébõl készült ételetek, amit nem is bonyolult elkészíteni?
Be kell látnom kevés a zöldséges étel nálunk, ragadozók vagyunk, néha egy- egy fõzelék, de hát ez nem egészséges hosszútávon, segítenétek?

Köszi: Dzsili
dzsili

cory
Balunak gyógyok mennek!KépKépKép

Márti
Milyen az a citromos töltelék? Én még olyanról nem is hallottam, pedig biztos fini.

Gorsi
gorsi

Gorsi! Citromos töltelék: simán megszórni a palacsintát porcukorral és citromot rácsavarni, betekerni, falni KépKépKép Aki nem ismeri, annak elég bizarrul szokott hangzani, de utána többnyire elismerik, hogy jó Kép Azt hiszem, ez amolyan tipikus "józsefvárosi prolikaja" legalább is eddig csak született nyolcadik kerületiek ismerték - de hát én is ott nõttem fel (meg már apám is)Kép

Dzsili! Visszük õket, hiszen a szüleink is ott lesznek, másra nem hagynám õket, vagyis hát Vilkát senkire, hiszen szopizik Kép Majd én nem maradok túl soká András húgáékén (mert az zárt helyen lesz), az öcséméké meg erdei esküvõ lesz Kép, ott biztosan jólérzik magukat õk is Kép

Most már biztos, hogy legalább néhány palacsintát muszáj lesz sütnöm... KépKépKép

Márti++
márti

Zsuzsi,
a Szt István körúton, nem sokkal a nagy Libri után van egy butik. A nevét elfelejtettem. Ott vannak nagyon szép hosszú ruhák. Karcsúsítottak, lehet, hogy spagettipántosat is kapsz. Elérhetõ áron. Vagy a Vígszínházzal szemben is vettem már gyönyörû ruhát. De ajánlom a Szt. István körutat, teli van (volt?) szuper butikokkal. Kép
Solya
solya

Cory,
Balu gyógyuljon: KépKépKépKép

Dzsili,
káposztás tészta Kép
mindenféle rakott zöldség, igaz ezekhez kell husi is

majd még gondolkodom. Én szinte álandóan párolt zöldséget is csinálok köretnek.

És mi: a jövõ hét szombaton MEGYÜNK HAZA 6 hétre. Ebbõl lesz egy hét Balaton, vagy ahogy Sára mondta tavaly Balda, és egy hét kettesben valahol Európában hátizsákkal. leginkább Olaszország és a vége valszeg Horvátország, hogy merüljünk, ha már kijárjuk majd Pesten a búváriskolát! Kép Szégyen-ide vagy oda, most úgy érzem, le kell adnom a kölkeket és teljesen ki kell kapcsolódnom, mert hosszó ideje nem volt olyan percem, hogy egy kicsit magamra is gondolhattam volna, vagy egymásra. És ezt egy picit érezni. Szóval remélem azúj környezet meghozza a várt sikert és otthagyhatjuk anyuméknál és anyósoméknél a két gyerkõt. Bár bevallom, attól félek picit, máté hogy reagál majd, mert õ nagyon anyás lett, mióta itt élünk és nincs más, aki vigyázna rá. Sokszor már akkor kiborul, ha kimegyek a szobából. Ezért is megyünk csak a nyaralásunk 5. hetében külön utakra. Kép

más: Békásiak, nem jártok véletlenül a hegy felõli oldal rendelõjében? Ha igen gondoljatok már rám légyszí és nézzétek meg, mikor van Székely drnõ szabin! KösziKép

Solya
solya

Sziasztok!

Bocsi, most csak jelentkezem, hogy hamarosan jovunk, csak megint vendegeink vannak Kép De hamarosan megint itt leszunk.

Most megyek es olvasom az elmaradasaim.

Andysj
andysj

Lányok, ezt most nem tudom, elmegy-e, de az az igazság, rájöttem, hogy öreg vagyok! Nekem ez a stílusváltás nem jött be! Nagyon furi és nem pontos, lehet, hogy le fogok szokni a Babanetről? Én ne vagyok képes egyelőre átlátni...
Solya
solya

Sziasztok!

Kicsit furcsa, de nem rossz. Kép

Solya
Le ne szokj emiatt a babanetről.. héééééééééééééééééééééééééééééééé!!!!! KépKépKépKépKép Gyere gyakran, és lassan megszokod... Kép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Jaj, lányok!!!
Ha Solya öreg, akkor én aggastyán vagyok Kép Rémes ez az új babanet Kép Kép Kép Szerintem is átláthatatlan, bonyolult és ronda Kép Bocs, aki csinálta, de tényleg Kép Vissza! Vissza! a régit!!! Ráadásul sokkal lassabban is töltötte be, mint régen.
Na, mindegy, nem rinyálok többet. csak grrrr ...

Ma délelőtt a Lukácsban voltunk a gyerekekkel. Eredetileg anyósom ment volna a 2 lánnyal, de meglepiként mi is megjelentünk. Még jó, hogy ült anyósom... Totál ki volt a boldogságtól Kép Tomi nagyon élvezte a pancsolást, bár az elején igen kapaszkodott belém. Ja, "bababarát ország" a kedves (80 év körüli) hölgyek közül néhányan "kedvesen" érdeklődtek, miszerint jé, magukat beengedték ezzel a pici babával? vagy: hogy lehet beengedni az ilyet, még belecsinál a vízbe... Ezt sem hagytam megválaszolatlanul: mondtam, hogy olyan pelenka van rajta, amiből nem jön ki semmi, ráadásul nem SZOKOTT belecsinálni. De a többséget levette a lábáról Tomi Kép Aztán, mikor már kint játszott, a többiek meg bentről szórakoztatták, a fél uszoda minket nézett. Gondoltam is, ki kellene tenni a napsapkát, hátha bejönne a belépődíj Kép Szóval tök jó volt Kép

Mindjárt DVD-zünk a gyerekekkel. Tomi persze már rég húzza a lóbőrt Kép Ja és ma 9-ig aludt Kép
Na, jó éjt mindenkinek!!! bogancsi

bogancsi
bogancsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?