Sziasztok!
Köszike képes siralmaimra adott kedves szavaitokat!
Andi
Hú ne is mond épp hogy leérett a cseresznye, szedhetem le a meggyet, és azt ráadásul nem is szeretem!
Rebi
Sok-sok drukk a vizsgákhoz, most hûvösebb van talán kicsit jobban "fog az agya" az embernek!
Igen a leves hamar elfogy rendszerint, fincsi lett tettem bele sárgadinnyét, banánt és almát is.
Tikk, Zsuzsi
Miért nem sikerül a palacsinta? Én ma sütüttem jó párat, leég? Vagy mi a gond? Én sem szoktam méregetni, ahogyan Gorsi írta csak hasra ütve, a tojást, lisztet, tejet, ásványvizet és olajat , és dobálva forgatom, így nem vágja el a kés.
Tikk
A lánykád szavajárása nagyon tetszik a fiaimnak mindi jót mulatnak rajta, olyan aranyos!
Zsuzsi
Én régebben kérdeztem az orvounkat szerinte a 38 fokos láz,/tehát popsiba mérve 38,5/ nem normális állapot és nem lehet a fogzástól illetve az oltás utóhatásaként sem.
Gondolom megvizsgálták Dórit mielõtt megszurták volna az elõfordulhat hogy hõemelkedése van estére vagy mert nagyon meleg van, kifáradt,foga jön, és vannak gyerekek akik magasabb hõfokon "alapjárnak", most mazsoláztam át megint amit írtál és te popóba mért értékeket írsz ami még beletartozhat ebbe a kategoriába.
Ó és tündéri a képen, megnéztük Napoccsal!
Solya
Nagyon aranyos vagy nem érdemlek én ennyi kedvességet, de jól esett az biztos!
Ma megint úgy jártam, hogy a férjem kiválasztotta és megrendelte a palószönyeget, nekem meg kihozták.....
Én meg rohangálhattam, hogy átvitessem meg lerakassam a másik házhoz, azt az árut amit nem is tudtam milyen jó mi?
Mert nem ért haza a drága....
Holnap lesz a szülinapja így nem szapulom, mára. Már megkapta az ajándékot, anyuékkal közösen vettünk neki egy kerti kõ grillezõt, kiváncsi vagyok mennyit fogja használni...
Bea
Sajnos nekünk is ez a gond a házi orvosunkal, de nálunk már elég komoly a baj, egyáltalán nem merek hozzá fordulni semmivel érzésem szerint a szenilitás határán áll, talán most már az illetékesek is belátják ezt és lesz helyette más, mert így.... Tavaly januártól jött hozzánk végre gyermekorvos így legalább a gyerekeim megoldódtak, mi meg ne legyünk betegek apával és kész. Elõtte meg a srácokat magánorvoshoz vittem inkább az biztonságosabb volt.
ha úgy érzed tényleg ez a baj feltétlenül válts, másrészt megfigyeltem hogy az orvosok /tisztelet a kivételnek/ csipõböl írják mindenre az anti bigyót fõleg ha bele se látnak a kicsi szájába és fülébe mondván tutira az a baj, sokszor jobban diagnosztizáljuk a saját gyerekünket mi magunk.
Amióta nyár van napocska is folyton kiütéses, ki tudja mitõl? Hol jobban hol kevésbé, szerintem a meleg mert a hintõpor jót tesz neki.
Heni
Kitartás már nincs sok hátra és mehetttek nyaralni a pároddal és a gyerekekkel! Drukkok
Norci
Ne szontyolodj el!
Legközelebb csak nem fogja üvöltetni a magnóját, tudom hogy roppant bosszantó, ha akikkel egy házban laksz nem foglakoznak azzal hogy nálatok baba is van akinek néha aludnia kellene, errõl regényt tudnék írni, mindenesetre most legalább biztosan tudja az illetõ hogy egy "harcos" természetû anyuka lakik a szomszédba és talán jobban odafigel, hogy mit csinál és mikor.
Orvos
Napsugár is olyan mint egy kismajom, mindig rajtam lóg, mindenhov magammal viszem, maximum a fiuk maradnak másokkal vagy itthon / ha akarnak/,amig bevásárolok vagy egyebeket intézek, de õk már nagyok, hol itt a gond?
Ha téged ez nem zavar és nem szeretnél nélküle is kimozdulni,kinek mi köze hozzá, hogy mit lehetne már mellette csinánod...nem?
Ha azonban te is szertnél néha nélküle menni legjobb ha hozzászoktatod valakihez /nagyi vagy pótmami/ elõször együtt vagytok aztán mindig több idõre /percek, majd órák/ maradnak kettesben.
Napsugaram is cicin alszik el álltalában most akarom arra rávezetni, hogy aludjon el mellettem ha lefekszünk vele a nagy ágyra csak ugyebár nem lóg a cici a szájába.
kétszer már sikerült!
Hosszú lettem, jó éjszakát holnapra szép napot mindenkinek!
Dzsili