Új privát üzeneted érkezett!

Brigi Kép
Persze, beteszlek a tábliba Kép Mindig jó, ha böviteni kell Kép

Era Kép
Elvileg bármilyen képszerkesztö progival le tudod kicsinyiteni. Pl ha windozod van, paint programot megnyitod (kellékekben lesz) és ott van egy olyasmi menüpont, hogy "nyujtás-döntés" itt a nyujtás résznél kisebbre veszed (talán %-t kell megadni, de már régen csináltam ilyet) és elmented. Ha van kicsit komolyabb programod (photoshop, gimp stb), akkor ott már konkrétan meg tudod mondani, hogy max hány pixel legyen. De ha nem boldogulsz vele, elküldöd nekem,én szivesen lekicsinyitem neked!

Kaja: mi nagyon sokfélét eszünk már, a krumplit én már csak kis mennyiségben adom "dúditásként", de sokszor adok krumpli helyett rizst, köleskásást vagy zabkását.
Az eddigi étlapunk: alma, öszibarack, körte, banán, vilmoskörtés-birsalma (KKméti) áfonyás alma (hipp), déligyümis alma (hipp), szilva , meggy, sárgabarack, mangó, gesztenye természetesen ezeknek elegye is, ja, és vettünk milupa Fruttapura-t ez alma-sárgabarack-eper és alma-körte pürék voltak. Zöldségek közül: sütötök, sárgarépe, sóska, spenót, saláta, cukkini, brokkoli, zöldborsó, karfiol (zöldfözelékes üvegesben),cékla, krumpli, avokádó . Asszem, ennyi.

Jaj, megy a dej-dej (ez nálunk a panasz) majd jövök még, fotóval is

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
ennyiféle kaját ÉN nem eszem! Kép

KépKép
KépKép
jdora

Zsuzs!
Én is a botmixerre szavazok, de ha csak egy adagot csinálok, akkor simán kanállal a levesszűrőn szoktam átnyomni a puhára főtt krumplit, zöldséget stb. Nálunk előfordult, hogy a turmixolt kajától nagyokat pukizott, mert nagyon levegős volt.
Minyu!
Nálunk nagy kedvenc a Fruttapura,de sajna vidéken kicsit nehézkes beszerezni. Újabban teljes kiörlésű babapiskótát is szoktam belereszelni (max 2 db-ot egy pohárba), Anna nagyon oda van érte.
Hrk!
Gyönyörű szeme van a kissrácnak!
Én most nem rakok fotót, mert mostanában sokat feltettem, nehogy megunjátok!!

Kép
smici_robi

Sziasztok!

Azt hittem eloszor, hogy rossz helyen jarok, par napig tuntem el, es minden megvaltozott, a topik porog, rengeteg uj tag!Kép

Udvozlok en is mindenkit, nagyon orulok, hogy egymastol kapnak batorsagot az anyukak, anno ebben a remenyben kuzdottunk ezert az uj nyari topikert!

Azt is lattam, hogy az ujak kozul sokan szultek a Sote II-n, en is, asszem Zsuval majdnem egyszerre-ha az elso hozzaszolasodban jo az adat, es nem a tabliban-meg az is lehet, hogy lattuk egymast, vagy egy szobaban voltunk, sajnos en mar nem emlekszem a szobatarsaim nevere, bar olyan anyukara nem emlekszem, aki sirt volna a 3. napon...Ha jol emlekszem,en a 123-as szobaban voltam...

Most mennem kell, de ezentul gyakrabban jovok, ha mar ilyen jo vilag lett itt!Kép

benci

Zsuzs!
Szerintem is a rúdmixer tuti, de ha csak egy adagot akarok, akkor én egy evőkanállal a levesszűrőn szoktam átnyomni a puhára főtt kajcit.
Minyu!
Nálunk is megy a Fruttapura. Anna nagyon szereti, pár napja már egy kis teljes kiörlésű babapiskótát is reszelek bele neki (max 2 db).
Aranyosak a gyerkőcök, én most nem teszek fel fotót, mert mostanában sokat felraktam és még a végén megunjátok!!
Hogy álltok a TV-vel? Ha a gyerek a közelben van már nem is merem bekapcsolni a varázsdobozt, mert le sem veszi a szemét róla!! Másnál is így van ez? Nem szeretném, hogy TV-s gyerek legyen.

Kép
smici_robi

Smici_robi! A TV minden baba számára A CSODA! Szerintem nem most lesz belőle tv-függő, most csak a színek és a mozgás érdekli. Fontos azonban, hogy mit hall benne. Amúgy tudjátok mikor jó a tv? A baba lábujjkörmének levágásakor! Nálunk akkor "kell" Milánnak tévézni!

bockbrigi

Nálunk is nagy tévézés lenne, ha engedném! Érdekes, van hogy egyáltalán nem érdekli, máskor meg ki kell kapcsolni, nehogy nézze. Az idegrendszeri fejlődésükre nincs jó hatással. Én valahol azt olvastam, hogy most tudjuk megalapozni a jövőbeni tévézési szokását azzal, ahogy mi tévézünk. Ha azt látja, hogy meghatározott műsorra kapcsoljuk be, akkor valószínűleg ő sem fog állandóan a tévéért könyörögni. Na, majd meglátjuk, mindenesetre én megpróbálom.

Én is adtam már Zalánnak fruttapurát, most ebből szoktatom a babánhoz. (almás-banános)

Smici,
Köszi a bókot, büszke is vagyok a szép kék szemére, és a szempillája is jó hosszúra sikerült! Képekből sosem elég! Nyugodtan tegyél fel!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Rakok fel pár képet a csajomról.KépKép

Kép
csucsu74

Sziasztok!

Mar regota igerem, ime, itt az en fiam, Benedek is! Kép

benci

Húúú, micsoda csajok és pasik Kép

Én is teszek fel:
Igy tapsizik:
Kép

Igy eszik avokádót (és közben integet-mert már ezt is felvettük a repertoárba Kép)
Kép

És igy örül a ma kapott Lamaze-liberos tekinek:
Kép

Irt Kriszta, gondolom nem nagyon van ideje jönni irni, de mondta a telefonba, hogy nagyon jól esett neki, hogy gondoltatok rájuk, és mostmár jobban van Ákos koma is.

Na, pusz nektek Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Teszek fel néhány képet
Kép
Kép

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana

Mind a két képen Oli van, de a többit nem tudom felrakni, mert nem tudom megnyitni a "Melléklet feltöltését" Nem értem

Ana

Kép
gyomberana

Mégis sikerül

Kép Milánka
Kép szintén Milán
KépKép

Na mi ilyenek vagyunk

Ana

Kép
gyomberana

Szaisztok !
Megpróbálkozom én is a képekkel.!
Õ az én picim , AthinaKép
ha ez sikerült küldöm a többit.
era35

Minyu nagy vagy!!!
Sikerült !
Hát ime a családom!
még mindig Athina,KépKépKépKépKépa nagyfiam és a kislányomKépa nagy lányom és a kislányomKép
era35

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap esténket az ügyeleten töltöttük, mivel én kislányom fürdés közben annyira játszott, hogy belekapott úgy a szemébe, hogy kétszeresére dagadt.Gondolhatjátok, rohanás az ügyeletre.Kiderült, hogy teljesen felsértette a kötőhártyáját.Füri után elaludt de 21:15h-től keservesen sírt.Mondanom se kell nálunk Várpalotán csak 22:00h-ig van ügyeletes gyógyszertár, de mire mi végeztünk bezárt. A férjem még akkor bekocsikázott Veszprémbe egy szemcseppért. Az kb 25 percre van tőlünk.Addig szegény kiscsajom üvöltött, mivel a doki megvizsgálta a szemét és nem volt kellemes érzés neki.Hát ilyen kellemes éjszakánk volt.
Remélem nektek nyugott békés éjjeletek volt.

Kép
csucsu74

Sziasztok!
Mennyi új mama és baba mióta nem jártam erre. De jó!!És ez a rengeteg kép! Még jobb!! Kép
Én is csatlakozom,bár lehet,hogy a régieknek ismerős ez a kép.Kép

Csucsu!
Szegény kislányodnak ez tényleg nagyon rossz lehet.Mit mondott a doki,nem fogja ez a látásában akadályozni.Károsodás nélkül gyógyul?

Kép
flocika

Csucsu,
Annyira sajnálom! remélem már nem fáj a szeme, és hamar meggyógyul!

Nagyon szépek a babák!
Era, neked tényleg mekkorák a gyerkóceid! A nagy kislányod is nagyon szép! Lesznek gondok biztos a fiúkkal!
Minyu,
Húú, Nándi milyen ügyes! Már ilyeneket tud?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!
Aranyosak vagytok köszönöm.Holap kaptam időpontot a szemészetre. Remélem semmi komoly!
Nagyon szépek a babusok!

Kép
csucsu74

Sziasztok! Köszi a mixeres segítséget. Azt hiszem a mennyiséggel lehetett a baj, mert tegnap sikerült az akció, attól eltekintve, hogy szegény Eszterkém úgy megijedt a hangjától, hogy alig bírtam megvigasztalni. Azért a botmixert is kipróbálom majd pohárral, mert azt könnyebb tisztítani.

Benci! Tényleg, rossz a táblázat. Nem is vettem észre. Szval a lyán 7.hó 19-n született - MINYU! LÉCCI JAVÍTSD KI !! KÖSZI Kép. Biztosan láttuk egymást, lehet még a felkészítőn is, bár én nem az a barátkozó típus vagyok. Küldhetnénk képet magunkról, és lehet fölismerjük egymást!? (mert a babáról nehéz leszKép)

Jaj, ezek a babák de édesek! Komolyan, mindegyik kivétel nélkül nagyon szép. De én az enyémről nem is merek küldeni, úgy elszomorodtam, hogy lány létére alig van haja a tieitekhez képest.Kép

Csucsu! Az enyim is úgy élvezi a fürdést, hogy kész életveszély. Már többször majdnem kiugrott. Alig bírom tartani. Szorítunk, hogy mihamar rendbe jöjjön a kis szeme! Gyógypuszi rája xxxxx

Zsu
zsuzs74

Sziasztok

Csucsu
Én is remélem, hogy nem lesz semmi komolyabb baja babódnak. Gyógyuljatok meg.

Tényleg nagyon aranyos mindegyik baba.

Olikának kinnt van az első foga!!!!!!!!!

Ma megkóstolta olibaba a túrót, ízeltt neki.

Ana

Kép
gyomberana

Zsuzs,

Jártál előkészítőre a klinikán? Én is :-)
Azért rakj fel képet a kisasszonyról! Nagy kádban nem fürdettétek még? Mi egy ideje csak ott fürdetjük Zalánt, sokszor én is vele pancsizok.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Ana,
Gratula a fogacskához!!!
A túrót már ilyen korán lehet adni a babának? Én úgy tudtam, hogy kb. 10 hós koráig nem szabad tejterméket kapniuk. Mondjuk én tejallergás voltam, úgyhogy megpróbálom a lehető legkésőbb adni neki ezeket.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Tényleg tüneményesek a gyerkőcök, az ember rögtön kivirul, ha rájuk néz.
Flocika!
Azt hiszem ez a kép megunhatatlan!!
Megpróbálok én is feltenni néhányat, de rendetlenkedik a gépem, így nem tuti, hogy sikerül.

Kép
smici_robi

Hrk

A védnő mondta, hogy adhatok neki túrót 7 hós korától. Tegnap töltötte.
Nálunk is a nagykádban fürdenek a fiúk együtt. Oli imád Milcsikével pancsizni. Sikítoznak mind a ketten. Nagyon édik.

Ana

Kép
gyomberana

Köszönjük a jó kívánságokat, reméljük minden rendben van. Képzeljétek holnap már enni fog sütőtököt.Kiváncsi vagyok, hogy izlik majd neki.
Gyönyörűek ezek a babák!
Rakok fel még egyet, illetve kettőt mert ragaszkodik az apja, az egyikhez. Gondolom rájöttök melyikhez.KépKép

Kép
csucsu74

Csucsu,
Alig büszke az Apuka! Gratula a szép kiscsajhoz!

A gesztenyét hogy adjátok? Vettem gesztenye masszát, de nem tudom, hogyan kéne adni neki. Csak simán, vagy valamit csináljak vele?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Hrk Kép
Milyen gesztenyemasszát vettél? Mert a legtöbben van rumaroma és cukor is. Ha nem ilyen, akkor csak simán elkevered almával és husival.

Jók a képek

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Ez szép termés KépKépKép
Gyönyörű az összes gyerek!

Dóra
Babyone, Dohnal, H&M szerintem a legjobb...
Sokszor nagyon jó akciók is vannak..
Vendég

Sziasztok

Olika nem akar szopizni!!!!!! Mit csináljak?
Egész nap csak egyszer cicizett. Lehet, hogy a fogacska miatt van. Egész nap sírt.
Apukáját kikészítette. Apa volt este a gyerekekkel amíg én tornázni voltam. Két óra alatt 10 évet öregedett. Akár mit csinált a babócával nem tudta megnyugtatni. Nem akart enni, nem akart inni és nem tudott elaludni.

Na ennyi

Ana

Kép
gyomberana

Minyu,
Bio a gesztenyemassza, köszi a tanácsot!

Ana,
Remélem hamar visszaáll a szopi! Sajnos lövésem sincs, hogy mit kéne csinálnod :-(

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Minyu,
már akartam kérdezni, hogy Nándinál bevált az oscillo? Nemrég nagyon beteg voltam, beszedtem egy adagot, és 1 óra múlva már nem fájt az addíg elviselheteten arcfájásom! Hogy van a kismuksó? És Ákos?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Olyan szépek a babákKépKépKép

Kriszta
Mielőbbi gyógyulást Ákosnak!

Majd én is teszek képeket, csak előbb le kell kicsinyítenem ...
Vendég

Szopi kezd visszaállni. Fogacska kb 1 mm.

Csak ennyi.

Megyek porsízvózni.

Ana

Kép
gyomberana

Sziasztok!

Most jöttünk a szemészetről, hál'isten minden rendben. Még 2 napig kell cseppegtetni a szemébe aztán már nem! Rendesek voltak még az időpont előtt behívtak.
Megyek mert valamit főzni kell apjuknak.

Sziasztok

Kép
csucsu74

Nagyon aranyosak a képek, vagyis a babuk! Végre huncut Benedeket is látjuk! Kép

Era,
Barátnőmnek szintén 3 gyerkője van, olyan orgonasíp formában. Te tudtál valamit! Nagyfiad eteti, nagylányod vigyáz rá! Kép

Csucsu,
Horror ez a szemdagadós sztori, remélem semmi komoly!

Ana,
Első foghoz gratulálunk!

Betsy,
Köszi!

Csajok,
Fürdetés még babakádban megy nálatok is? Én tenném a nagyba is, biztosan élvezné, csak a derekam szakadna le szerintem. Lehet kapni ültetőt, vagy vmi ilyesmit, ami megtartja. Próbáltatok ilyet? Melyik jó? Vagy amíg nem ül, addig ne erőltessem?

KépKép
KépKép
jdora

Csucsu,
de jó!Kép

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

DoriKép

Csucsu,
eddig csak olyat hallottam, hogy anyuka szemet "kaparta" ki a gyerkoc, szornyu lehetett, jo, hogy a nehezen tulvagytok!

Ana,
gratula a foghoz,
jo, hogy csak atmeneti volt a sztrajk!

Hrk,
mi ez az oscillo?valami homeos bogyo?

Zsuzs,
en nem jartam elokeszitore, mert veszelyeztetett terhes voltam, a 23.hettol fekudnom kellettKép

Era,
nem semmi, amit bevallaltal, mi is harmat szeretnenk, de szerintem megallunk majd a masodiknal, felnek mar kozel a 40-hez szulni...

Minyu,
ez a Libero-s teknos ilyen kicsi?!
Ekkora csalodast! Ezert kar annyit teperni ezekkel a pontokkal...

Dori,
mi 3 honapos kora ota a nagykadban furdetjuk Benedeket, akkor notte ki a vodrot, vettunk egy macis uloket-minden nagyobb bababoltban lehet kapni, 5 ezer korul van-szerintem nagyon jo talalmany, felig ul, felig fekszik benne a baba, es nem kell tartani...csak nem biztos, hogy Nektek mar megeri, mert ha jol emlekszem, 8-9 kiloig jo..Benedek mar lelog rola...De nagyon nagy elmeny nekik a nagy viz, szerintem ne halogassatok...

benci

Csucsu,
Örülök, hogy rendben lesz a szemecske!

Idora,
Én már írtam, hogy nagykádban fürcsizik a fiatalúr:-) Nagyon élvezi, és az apja dereka fáj, ő szokta tartani .-)

Benci,
Igen, csak egy kis fiolában össze van keverve sokféle bogyó. Kifejezetten influenza jellegű, náthás megbetegedésekre van, sőt megelőzésre is. Nekem és a tesómnak is nagyon bejött. Oscillococcinum asszem a becsületes neve.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Jdora,Benci !

Aranyosak vagytok.Az az igazság , hogy a férjem már előbb szerette volna a harmadik babát , de én még lelkileg nem igazán voltam ráállva a témára.A nagyokkal már könnyű volt és ezáltal elég nagy szabadságot kaptam , nem kellett már egyeztetni apukával , ha elakartam menni otthonról mert a Barbiékat otthon lehetett már egyedül hagyni .Mellesleg tényleg nagy segítséget jelentenek és szívesen foglalkoznak vele .Sajnos a nagyszülők nem igazán aktívak és mivel vállalkozásom van már Athina születése után 2 héttel dolgoznom kellett.Most apa azzal gyötör , hogy majd az Athinának is kellene egy testvér,mert olyan mintha egyke lenne.

Benci ,
szerintem ha még csak közeledsz a negyvenhez akkor még vállalhatsz harmadikat .Én Athinával 34 évesen kezdtem a terhességet és mivel az AFP nem volt jó, megkellett csináltatnom a magzatvíz vizsgálatot, ami szerencsére jó lett.Ráadásul végig inzulinnal kezelt cukros voltam .Emiatt magzati szívultrahangra küldtek , mert a cukrosoknál gyakori , hogy a baba szívrendeleneséggel születik és így a születése után ha baj van egyből kezelni tudják.
Szerencsére minden a legnagyobb rendbe van,volt.
Látod nem kell a negyvenhez közeledve szülni ahhoz , hogy ezeket végig éld a terhesség alatt.
Puszi
Era
era35

Csucsu !
Örülök,hogy minden rendbe van .Nagyon édes a babád.
Era
era35

Haho!
Tegnap este nem tudtam belépni a babanetre, vagyis nem láttam a mi fórumunkat Kép

Csucsu Kép
szegény pindur Kép, remélem, hamar rendbenjön a szemecske

Krk Kép
Az oscillo bejött, a tünetek elmúltak, viszont maga a betegség úgy tünik megmaradt, mert 2 éjszaka volt kruppos köhögése Kép Nagyon megijedtünk. Mostmár van itthon kúp, de remélem, nem lesz roham belöle. MINDENKINEK ajánlom, hogy legyen otthon hidegpárásitó, vagy hideg vizes lepedöt tegyen a gyerekszobába, és hüvösben aludjon a baba!!!
Ja, igen, "kérdezted" hogy már ilyeneket tud, mint tapsi, igen, mi inkább szellemi sikon fejlödünk Kép Nem mászik, nem ül fel magától, viszont tapsol ("tapsi"), integet ("intsél pá-pát"), felnéz a lámpára ("hol a lámpa"), tenyérbe csap (adj egy ötöst) Azt hiszem, egyelöre ennyi Kép

Gyomberana Kép
Grat a fogacskához, és jó, hogy vissza tudtad hozni a szopit!

DóraKép
Nándi is régóta fürdik nagykádban, de apával közösen. elöször fekve tartotta, és amiota biztosan ül, azóta már egymással szemben csücsülnek. Nagyon viccesek, a behemót nagymackó a kismókussal Kép

Benci Kép
Igen, a liberos teki, az ilyen pici, én is csodálkoztam, kicsit nagyobbra számitottam, de minegy, végülis ajándék.

No, és akkor rólunk is pár szót. Irtam már, hogy volt 2 éjjel kruoppos köhögése. Nem volt roham, nem fulladt be, de ezek szerint hajlamos rá, ugyhogy a doki irt fel kupot, amit ha befulladna, kell adni, illetve, rögtön hidegre vinni (hütö vagy erkély) és roham esetén rögtön mentöt hivni, és szolni kell, hogy kruppos a gyerek. Ezt csak azért irtam le, hogy ha netán valakinél elöfordul (ne legyen), hogy kutyaugatásszerüen, fürészelösen köhög, nem kap levegöt a babó (akár minden elözmény nélkül, leggyakrabban hajnal 2-4 között) akkor tudjátok mit kell tenni.
És tegnap végre kibújt az elsö fogacskánk Kép
Én pedig tegnap voltam emlöUH-n: amit kitapintottunk az egy 13*15*17 mm-es folyadékkal telt cysta, jóindulatú képlet, de jobb szemmel tartani, illetve a másik cicimben is van egy ugyanilyen, csak 4 mm-es. Kicsit aggaszt a dolog, de azt mondták, nem kell vele nagyon foglalkozni, le lehet szivatni, de valszeg visszatelitödne, mert a burok ottmarad. Kép

Na, pusz mindenkink, majd ma igyekszem táblit javitani és dobni Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, köszönöm a jókívánságokat!
Minyu: Nagyon megijedtetek? Szegény babó.
Milyen hidegpárásítot ajánlanál. Jézusom, én ilyenekre nem is gondoltam!
Era35: Mi is szeretnénk még egy babát. Én most 32 éves vagyok és injekcíós kurákkal sikerült 6 év után a manó.Kicsit aggódom én is a korom miatt a következővel.
Benci: Nálunk most az anya haja a sláger! Pedig rövid a hajam de tépni azt nagyon jó!!

Kép
csucsu74

Kép
éppen apát fűzi, naná hogy sikerrel
Kép
azt hiszem, ez önmagáért beszél
Ráadás: így írunk mi...
Kép

Kép
smici_robi

Helló Mindenki!

Gyorsan a képekkel kezdtem, amíg még működik a dolog.Webkamerát csatlakoztattunk a géphez és azóta minden nap van vmi zűr vele. Szegény, elég régi már, lehet, cserélni kellene...
Krupp: nálunk van asztmás a családban, így ő nagyjából felkészített ilyen esetekre. Mi azóta is nyitott ablaknál altatjuk a gyereket (panelban lakunk, középső lakás, ezer fok), ő ezt szokta meg és a nagy mínuszokat is nagyon jól viselte. Egyébként én a párásítót amúgy is csak ajánlani tudom, mert később is jó hasznát lehet venni, ha pl náthás vki a családban. Vannak olyan típusok, amelyekkel inhalálni is lehet.
Gratu mindenkinek az első fogacskákhoz, mi még mindig csak küzdünk, de mintha kicsit jobban viselné. Lehet, hogy hozzászokott?
Nálunk annyi változás van, hogy Annánk elkezdett forogni. Hasra eddig is ment a dolog, de vissza nem akart, most végre ez is megy neki. Nálunk a kukucs játék népszerű, már saját magát bújtatja el és mire elkezdem kérdezni, hogy "hol a baba?" már rántja is le magáról a rongyot. Ezen kívül a süti pogácsát csinálja úgy, hogy az én tenyeremet üti az ő kis tenyerével.
Ja! Kezd simizni. Már egyre finomabban csinálja (eleinte inkább verés volt).
Végezetül jobbulást minden kis "betegnek"!

Kép
smici_robi

Sziasztok!
S Robi!Ez a kislány fantasztikus hajkoronát visel!!!!
Látom a billentyűzet máshol is nagy csoda. Olyan édi, amikor veri a kis mancsával, majd nézi a képernyőt, mint a nagyok.
Nálunk is az anya haja a legérdekesebb anyag mostanában. Szájtátva csorog a nyála, a,mikor megkaparinthatja.Kép
Képzeljétek, a lányom nem akar cicizni egy pár napja. Eltolja magát a kis kezeivel, ha meg tovább próbálkozok, akkor elkezdi ököllel verni!!!!Úgy kezdődött, hogy egy szopi előtt jól megnézte magának, megpöckölte, megtekergette kis kezével, aztán úgy döntött, hogy ő bizony innen többet nem kér kaját. Szerintetek ez mi???? egy keveset megiszik üvegből, majd észreveszi, hogy az is tejci, és onnan már csak tápit fogad el!!! Lövésem sincs mi lehet ez!!!
Zsu
zsuzs74

Sziasztok

CSucsu
Örülök, hogy nen lett semmi komoly baj a szemecskével. NÁlunk mindkét gyerekszobában van hidegpárásít. Az Egészség Centeben vettük és kb 8 ezer -be kerültek + sópipát is használunk a nagyfiamnál. Ez az influenánál és megfázásnál is segít.

Minyu
Gratula a fogacskához. Nagyon ügyes a babócád.
Az én nagyobbik fiacskám kruppos. Volt rohama is. A hűtőben van kétféle kúp. Az egyik teophilin, a másik rectodelt. Az elsőt sípoló légzéskor kell adni, a másikat fulladáskor (ha a belégzés megy nehezen), és még pipa is van itthon. Plusz sinecodot is adok neki, ha ugatva köhög. Azt hiszem ennyi.

Benci
Az első szülés után én is úgy gondoltam, hogy még vagy 2 gyereket szülök, de a második terhesség elég nehéz volt. Alacsony lett az AFP-m, pedig én csak 26 éves vagyok. A védőnő azt mondta, hogy valószínüleg Down szindrómás lesz. Az orvosom próbált megnyugtatni, csinált genetikai ultrahangot, mondta, hogy minden rendben van, de én csak akkor nyugodtam, meg mikor már megszületett és tényleg teljesen egészséges. Igaz a cukra rakoncátlankodott, de magától rendbejött. Igaz ez gyakran előfordul a nagy súlyu babáknál. Úgyhogy valószínüleg nekünk nem lesz több babócánk, pedig jó lenne egy kislány a két fiú mellé. De majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

Smici_Robi
Nagyon édes és ügyes ez a babó.

Ana

Kép
gyomberana

Minyu,
remélem nem lesz semmi a kruppból! Annyira rossz, amikor valami történik az ember egyerekével! Zalán már karácsony óta mászik, fel is áll egy ideje, és ügyesen ül pár napja. Otthagytuk tegnap előtt a nagyágyon az alvó gyereket, és csak a sírásra értünk be...Szegény jól leesett...Olyan lelkiismeretfurdalásunk volt! Azóta figyelem, nehogy agyrázkódásos tüneteket produkáljon!

Cicicisztát hogy vetted észre? Kitapintottad? Most olvasok erről először, örülök, hogy semmi komoly. Bár azért jobb lenne, ha ez sem lenne.

Libero: tegnap felhívtam őket, azt ígérte a csaj, hogy utánanéz. És megérkezett a másik játékból a plüssbárányka, egy fekete és egy fehér. Elég aranyosak. Játszott valaki az sms-es játékkal?

Párásítót mi már rég vettünk, mert nálunk nagyon meleg van, és a növényeknek is jó (férjuram kertészmérnök:-). Scarlett márkájút nem ajánlom, nov.ben vettük, és már ki is cserélték, javíthatatlanul elromlott. Vettünk egy Hauser-t(macis), ez tesómáknak évek óta jól szuperál. Úgyhogy nálunk pont a szörcsögés miatt éjjel-nappal működik. Van is éppen elég pára a bútorokon...

Smici,
gratula a forgáshoz! Tündéri a kiscsaj!

Aki szeretne következő babát, mikorra tervezi?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Zsuzs,
Talán ez lenne a szopisztrájk? Még nem volt részem hasonlóban, szerencsére. Talán nézd meg az lll honlapján!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Hrk! szopisztrájkban már volt részünk 3 hónaposan. Nagy harcok árán kikeverdtünk belőle, de mégegyszer nem csinálom végig, annyit nem ér meg. 3 hétig egyszerre ketten sírtunk minden egyes szopinál. Soha többet!!! akkor inkább kapjon tápit!
De nem lehet szopisztrájk, mert akkor elfogadná a lefejt tejcit üvegből, most meg nem nagyon akarja.
Van olyan, hogy annyira megtetszik neki az új kaja, hogy nem kér tejcit többé?? Nagyon eszik mindent, és minden egyes falat után hümmög, hogy hú de fini.

Szegény kis betegeknek jobbulást!!!

Én is tervezem, pontosabban mi is tervezzük a következő babót. Majd jövő nyáron indul a gyártás - addigra csak elfelejtem az első 2 hetet....Meg jó lenne egyet nyaralni is előtte. úgy elmennék valami napsütéses tangerpartra.....Kép
zsuzs74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?