Persze, beteszlek a tábliba

Era

Elvileg bármilyen képszerkesztö progival le tudod kicsinyiteni. Pl ha windozod van, paint programot megnyitod (kellékekben lesz) és ott van egy olyasmi menüpont, hogy "nyujtás-döntés" itt a nyujtás résznél kisebbre veszed (talán %-t kell megadni, de már régen csináltam ilyet) és elmented. Ha van kicsit komolyabb programod (photoshop, gimp stb), akkor ott már konkrétan meg tudod mondani, hogy max hány pixel legyen. De ha nem boldogulsz vele, elküldöd nekem,én szivesen lekicsinyitem neked!
Kaja: mi nagyon sokfélét eszünk már, a krumplit én már csak kis mennyiségben adom "dúditásként", de sokszor adok krumpli helyett rizst, köleskásást vagy zabkását.
Az eddigi étlapunk: alma, öszibarack, körte, banán, vilmoskörtés-birsalma (KKméti) áfonyás alma (hipp), déligyümis alma (hipp), szilva , meggy, sárgabarack, mangó, gesztenye természetesen ezeknek elegye is, ja, és vettünk milupa Fruttapura-t ez alma-sárgabarack-eper és alma-körte pürék voltak. Zöldségek közül: sütötök, sárgarépe, sóska, spenót, saláta, cukkini, brokkoli, zöldborsó, karfiol (zöldfözelékes üvegesben),cékla, krumpli, avokádó . Asszem, ennyi.
Jaj, megy a dej-dej (ez nálunk a panasz) majd jövök még, fotóval is