Sziasztok Lányok!
Laura: örülök, hogy ismét együtt a család! Én is ettõl a pillanattól félek, amikor meglátom majd Dórin, hogy "anya most már nem én vagyok az egyetlen?"
De biztos, hogy Romi gyorsan ráébred, milyen jó dolog nagy tesónak lenni!
Vigyázzatok magatokra, ha van idõd írj nekünk!
Márti: elolvastam a szülésed történetét, (én is hasonlóan szültem, de nekem az oxitocintól nem lett fájdalmasabb a fájás, de szerencsére azért tágultam,) jó fárasztó lehetett, de nagyon ügyes voltál! Kiváncsi vagyok, mi volt a gond a csecsemõsökkel. Az elõtörténet nem semmi, én biztosan hisztiztem volna, ennyi minden egyszerre és még szülni is! Nagyon okosan viselkedtél! Mégegyszer gratulálok!
Norci: részvétem a férjed nagymamája miatt!
Szerintem nem kell különösen másképpen viselkedned a férjed családjával, elég nekik, ha kinyilvánítod a részvétedet és a felajánlod a segítségedet, ha valamire szükségük lenne. Biztosan jól esik majd nekik, ha Vilit többször viszed látogatóba hozzájuk, így könnyebb lesz nekik a nehezebb pillanatokon túl jutni. Az én édesanyám mostanában szokott furán viselkedni, pedig már 2 hónapja meghalt a nagymamám. Azt hiszem nem tudta még mindig feldolgozni... Amit ilyenkor mondani szokás, amit nekünk is mondtak, hogy majd a temetés után mi is megnyugszunk, és elfogadjuk a történteket, és az idõvel egyre könnyebb lesz...
Szerintem menj más dokihoz és védõnõhöz is, hiszen a mostaniak alig ismerik Vilit, nem is tartják számon, hiszen nem hívnak benneteket fel (engem a védõnõ mindig felhív, ha 2 hónapja nem hall rólunk). Ez szerintem szakmailag elég nagy könnyelmûség az õ oldalukról. Én nem szoktam adni a házi orvosunknak pénzt, csak ha kihívnánk, akkor kéne, de eddig inkább mindig elvittem Dorkát szakrendelésre a Budai Kórházba, oda nem nagyon kérnek beutalót. A kórházi dokinak 3-4 alkalom után, miután meggyógyította a gyereket, akkor adok egy nagyobb összeget (5000,-Ft).
Zafi: tök jó, hogy vezetsz!
És a parkolás hogy megy? A férjem szerint könnyebb a caravannal beállni, kezes jószág. Nekem mázlim van, mert a férjem sosem kritizál a vezetésem miatt, igaz egy tanárunk volt. lehet, hogy ez a titka?
Beja: nem mesélsz magatokról? Bácus mit csinál mostanában?
Zsuzsa: jó nagy fába vágtátok a fejszét! Nem lenne könnyebb és idõben gyorsabb, ha mesteremberrel csináltatnátok meg a külön szobát? Igaz, hogy drágább, de idõt és energiát spórolnátok meg, és gondolom a gyerekek nagyon örülnének az új szobáknak!
Le a kalappal a férjed elõtt, az enyém sosem csinálna ilyesmit egyedül és munka után, fáradtan...
!
Dóri is ismerkedik a bilivel, õ is pelusban és õ is mondja közben, hogy "pisilek", ha gyorsan levetköztetem ilyenkor, akkor nem produkál
Nyuszimanó: akkor már veletek van anyósod? Maradtatok valamiben Doncival kapcsolatban? Jó romantikázást! Én Stockholm-Helsinki és Frederickshafen-Göteborg között kompoltam, nagyon jókat ettünk (svédasztal), szórakoztunk (mozi, játékterem), de azért este nem mertem kimenni a hajó tetejére
Tallin biztosan szép lesz!
Andi: Hogy van Zsófi füle? Megfázott? Olyan keveset írtál magatokról! Luca fejecskéje szépen begyógyult? Írj, ha van energiád! Kerepesen szedd magad akció van????
Dzsili: irigyellek, hogy Napocs ennyi gyümölcsöt eszik, Dóri ehhez képest még mindig semmit
Pedig már pórbáltam tiltott gyümölcsökkel is kínálni, de azokat is kiköpte: málna, eper... És a cseresznyének csak a szárát szereti, almából nagyon keveset eszik, egyedül a citrom, amit kedvel
cory: mi is nehezen viseljük a meleget
Ha Balu termel egy picit a lakásban, hogy takarítod el? Felszedtétek az összes szönyeget? Hogy kell rászoktatni a bilire a gyereket????? Pocaklakó hogy van? Nemét akarjátok tudni?
Mi az elmúlt napokban lent voltunk Balatonon a barátnõmmel, így apátlanul elég érdekes volt az élet, mivel a barátõm szingli és csak dumáltunk-dumáltunk
Dóri imádja a Balatont, az úszógumiból kimászik és nem szereti, ha leér a lába, sõt imád siklani. Most már én is gondolkodom, hogy majd járatni kéne úszni.
Fáradt vagyok, remélem mindenkire reagáltam!
Üd: Zsuzsiék