Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Laura: örülök, hogy ismét együtt a család! Én is ettõl a pillanattól félek, amikor meglátom majd Dórin, hogy "anya most már nem én vagyok az egyetlen?" Kép De biztos, hogy Romi gyorsan ráébred, milyen jó dolog nagy tesónak lenni!Kép Vigyázzatok magatokra, ha van idõd írj nekünk!

Márti: elolvastam a szülésed történetét, (én is hasonlóan szültem, de nekem az oxitocintól nem lett fájdalmasabb a fájás, de szerencsére azért tágultam,) jó fárasztó lehetett, de nagyon ügyes voltál! Kiváncsi vagyok, mi volt a gond a csecsemõsökkel. Az elõtörténet nem semmi, én biztosan hisztiztem volna, ennyi minden egyszerre és még szülni is! Nagyon okosan viselkedtél! Mégegyszer gratulálok!

Norci: részvétem a férjed nagymamája miatt!Kép Szerintem nem kell különösen másképpen viselkedned a férjed családjával, elég nekik, ha kinyilvánítod a részvétedet és a felajánlod a segítségedet, ha valamire szükségük lenne. Biztosan jól esik majd nekik, ha Vilit többször viszed látogatóba hozzájuk, így könnyebb lesz nekik a nehezebb pillanatokon túl jutni. Az én édesanyám mostanában szokott furán viselkedni, pedig már 2 hónapja meghalt a nagymamám. Azt hiszem nem tudta még mindig feldolgozni... Amit ilyenkor mondani szokás, amit nekünk is mondtak, hogy majd a temetés után mi is megnyugszunk, és elfogadjuk a történteket, és az idõvel egyre könnyebb lesz...Kép
Szerintem menj más dokihoz és védõnõhöz is, hiszen a mostaniak alig ismerik Vilit, nem is tartják számon, hiszen nem hívnak benneteket fel (engem a védõnõ mindig felhív, ha 2 hónapja nem hall rólunk). Ez szerintem szakmailag elég nagy könnyelmûség az õ oldalukról. Én nem szoktam adni a házi orvosunknak pénzt, csak ha kihívnánk, akkor kéne, de eddig inkább mindig elvittem Dorkát szakrendelésre a Budai Kórházba, oda nem nagyon kérnek beutalót. A kórházi dokinak 3-4 alkalom után, miután meggyógyította a gyereket, akkor adok egy nagyobb összeget (5000,-Ft).

Zafi: tök jó, hogy vezetsz! Kép És a parkolás hogy megy? A férjem szerint könnyebb a caravannal beállni, kezes jószág. Nekem mázlim van, mert a férjem sosem kritizál a vezetésem miatt, igaz egy tanárunk volt. lehet, hogy ez a titka?Kép

Beja: nem mesélsz magatokról? Bácus mit csinál mostanában?

Zsuzsa: jó nagy fába vágtátok a fejszét! Nem lenne könnyebb és idõben gyorsabb, ha mesteremberrel csináltatnátok meg a külön szobát? Igaz, hogy drágább, de idõt és energiát spórolnátok meg, és gondolom a gyerekek nagyon örülnének az új szobáknak!Kép Le a kalappal a férjed elõtt, az enyém sosem csinálna ilyesmit egyedül és munka után, fáradtan...Kép!
Dóri is ismerkedik a bilivel, õ is pelusban és õ is mondja közben, hogy "pisilek", ha gyorsan levetköztetem ilyenkor, akkor nem produkálKép

Nyuszimanó: akkor már veletek van anyósod? Maradtatok valamiben Doncival kapcsolatban? Jó romantikázást! Én Stockholm-Helsinki és Frederickshafen-Göteborg között kompoltam, nagyon jókat ettünk (svédasztal), szórakoztunk (mozi, játékterem), de azért este nem mertem kimenni a hajó tetejére Kép Tallin biztosan szép lesz!

Andi: Hogy van Zsófi füle? Megfázott? Olyan keveset írtál magatokról! Luca fejecskéje szépen begyógyult? Írj, ha van energiád! Kerepesen szedd magad akció van????

Dzsili: irigyellek, hogy Napocs ennyi gyümölcsöt eszik, Dóri ehhez képest még mindig semmitKép Pedig már pórbáltam tiltott gyümölcsökkel is kínálni, de azokat is kiköpte: málna, eper... És a cseresznyének csak a szárát szereti, almából nagyon keveset eszik, egyedül a citrom, amit kedvel Kép

cory: mi is nehezen viseljük a melegetKép
Ha Balu termel egy picit a lakásban, hogy takarítod el? Felszedtétek az összes szönyeget? Hogy kell rászoktatni a bilire a gyereket????? Pocaklakó hogy van? Nemét akarjátok tudni?

Mi az elmúlt napokban lent voltunk Balatonon a barátnõmmel, így apátlanul elég érdekes volt az élet, mivel a barátõm szingli és csak dumáltunk-dumáltunkKép Dóri imádja a Balatont, az úszógumiból kimászik és nem szereti, ha leér a lába, sõt imád siklani. Most már én is gondolkodom, hogy majd járatni kéne úszni.

Fáradt vagyok, remélem mindenkire reagáltam!

Üd: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi: nálunk soha nem is volt szõnyeg Kép Úgyhogy simán feltörlöm popsitörlõkendõvel, és este áttörlöm hipos szivaccsal.
Szerintem a biliztetés korai még nekik! Én annak a nézetnek vagyok a híve, hogy ne szoktassuk bilire a gyereket, hanem majd õ szól, ha már elég érett a szobatisztaságra, a bilire szoktatással, csak idomítani lehet õket.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Na, jól le vagyok maradva már megint! Ahogy BMárti mondaná: minta borravalóKép.

Igyekszem elolvasni, de nem biztos, hogy mindenre tudok reagálni.

GOrsi,
akár Hangáról is írhattad volna az ágyon mászkálós történetet. A hajam égnek áll, mikor a kanapén rohangászik...

Most viszont mennem kell, mert kihasználjuk ezt a hûst és megyünk egyet sétálniKép.

Üdv
Szila

Ui.: Hanga tegnap kétszer is mondta, hogy kaki és ráült a bilire pelenkában és kakilt is!!!!KépKép

Ui.2: Zafi, elkezdted a hímzést? Én most a Modern Keresztöltés 5. számából azt a méhecskés kispárnát csinálom.Kép
Szila

Sziasztok!

Mi sem vesztünk el teljesen, csak Tikkhez hasonlóan nekem sem volt kedvem semmihez ebben a nagy melegben. Olyan jó, hogy most ez a kiadós esõ így lehûtötte a levegõt! Remélem azért holnapra jó idõ lesz, ugye lesz tali? Lányok, véglegesítsünk holnapra egy helyszínt, mert Edit is nagyon szeretne már látni titeket és értesítenem kell õt is.

Henke!
De jó lehet, hogy már érzed a babát, mibõl gondolod, hogy kisfiú?
Nagyon megkésve(de azért remélem megbocsátjátok) nagyon boldog névnapot kívánok Barninak! Édes lehet, ahogy énekel veled!

Laura!
De jó, hogy otthon vagytok! Nagyon örülök, hogy ilyen ügyesek vagytok szopi terén, a párod végig nagyon aranyosan beszámolt rólatok, így utólag is köszönet neki!
Nagyon meg tudlak érteni, hogy szomorú voltál Romi miatt a kórházban, én sem tudom elképzelni, hogy hogyan fogom kibírni Peti nélkül, ha majd kórházban leszek a következõ babával. Már elõre próbálom edzeni a lelkemet, de biztos vagyok benne, hogy nem fogom kibírni én sem sírás nélkül. A lényeg, hogy most már otthon vagytok és hamarosan Romi is meg fogja szokni az új helyzetet.

Márti!
Ti mint „rutinos” kétgyerekesek, ti is nagyon ügyesek vagytok és persze Ármin is!
Nagyon aranyos lehet, ahogy mondja, hogy Vilka! Olvastam a szüléstörténeted, nagyon ügyes voltál, nem csodálom, hogy fájdalomcsillapítást szerettél volna, én is akkor estem kétségbe, amikor mondták, hogy 4 óra alatt semmit sem tágultam, ilyenkor elszáll az ember ereje és bizalma.

Látszik, hogy emlékezetbõl válaszolok, mert még tudom, hogy sokaknak szerettem volna írni és most nem jut eszembe konkrétan, hogy kinek.

Petikém is szenved a melegtõl, tiszta melegkiütéses a kis nyaka körül. Ráadásul a fogaival is szenved, még mindig eredménytelenül.
Olyan édes volt tegnap megtalált egy régi, fényképes igazolványomat és amikor meglátott rajta adott egy puszit a fényképnek.

Közben eszembe jutott, hogy Dzsilinek akartam írni, hogy nekem is nagyon tetszik Napsi copfocskái! (Kinek, nem?) Lábad meggyógyult már?

Zafi!
Nagyon szép Réka a képen!

Solya!
Titeket is megkukucskáltalak, szép család vagytok!
De jó, hogy júliusban itthon lesztek! Remélem most már tényleg el tudtok majd jönni egy talira is!

Jaj, és még valami, aki holnap talizik és gondolja, köszöntse fel Editet, mert holnap lesz a szülinapja!

Megyek, ebédet gyártani.

Sziasztok

Szilvi és Peti

Ui: Senki nem reagált Peti rövid hajára, nem tetszik vagy csak el felejtettétek megnézni a profilomat?
bszilvi

BSzilvi,
Én csak kutyafuttában vagyok mostanság... Kép
De most megkukkantottam Petit! Nagyon jól áll neki az új frizurája! Kép

solya
solya

Zsuzsa!
Igen már itt van, csütörtökön jött és már belátta, hogy Donci idén nyáron még nem fog nélkülünk Mo.-on nyaralniKépKép Szóval egy szavam se lehetKépKép

Képzeljétek, Donci végre engem is hív valahogyKép Eddig mindig próbálkoztunk, hogy ismételje már utánunk, hogy anya, vagy mami, vagy valamit. Én mindig maminak hívtam magam. Erre péntek óta ha engem akar, akkor kiabál, hogy BabiKépKép Olyan meghatóKépKép Ja a mamát meg babának hívjaKép
Ja és 3 napja tudja, hogy baba van a pocakomban, és bújik a pocimhoz és hallgatózik, volt már, hogy puszit is adott rá. Ha kérdezzük, hol a baba, odajön és felhúzza a pólómat és a pocakomra teszi a kezét. Annyira édesKépKépKép Nem gondoltam volna, hogy pár nap ennyi új dolgot hoz majdKép

Márti!
Én is olvastam a szüléstörténetedet, nagyon szép lehetettKép Én is valami hasonlóra vágyomKép

Laura!
De jó olvasni, hogy kezd kialakulni egy napirendetekKép Romival kapcsolatban szerintem ne aggódj, hiszen vele kapcsolatban semmi sem változott, szerintem valahogy ezt kéne felé sugallnodKép És mesélj, milyen a kis Toncsi-baba? Nyugodt? Alszik rendesen?Kép

Megint irigy vagyok a tali miatt, ugye megint lesznek képek?

Puszi lányok: Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!
Bszilvi! Nagyon helyes Peti!KépKép És már olyan nagy!KépKép
És Napocska copfjai is gyönyörûek!
Egyáltalán, ebben az osztályban vannak a leghelyesebb gyerekekKépKépKép!

Rékának végetért a suli, egész héten azt mondogatta, hogy most már õ is jön talizni, úgyhogy legyen! Szip is, Margitsziget is teljesen OK, a szigeten mondjuk az a játszó, ahol a szopiséta végzõdik.
Esetleg, kicsit hazabeszélve, a Feneketlen tó melletti játszótér.

Luca az imént felfedezte, hogy oldalazva is tud lépegetni. Körbesasszézta a szobát, és huncut vigyorral nézte, hogy figyelem-e.

Norci! Fõleg ha nem is vagy elégedett vele, cseréld le a dokit!
Mi nem szoktuk kihívni, és pénzt se adunk neki.
Dédi Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Norci, sajnálomKép

Márti, én is olvastam a szüléstörténetedet, még egyszer gratulálok, és nagyon ügyi voltál, ill. voltatok Vilka babával együttKépKépKép

Zsu, szija, köszi a kérdést, minden okés nálunk, Bálint nagyon elevenke, a legelképesztõbb dolgokat tudja kitalálni, mint pl. forgószéken álldogálás, ebédlõasztalon ücsörgést stb., én meg persze a frászokat kapom gyors egymásutánban... Egyre többet "beszél", bár eléggé elnagyolva a szavakat, de nekem ez is tökéletes, megértjük egymástKépKépKép

A profilban lévõ Bácu-képet is már le kéne cserélni vmi újra... de semmi normális nincsen... na majd "kreálok" vmit, addig is felteszek egy "újat", májusit. Kép

Remélem, holnapra összejön vmi tali és sokakkal tudunk találkozniKép Akkor legyen, és hol? Kép Mondanám, hogy Margitsziget, de én ott nem vagyok nagyon ismerõs, nem tudok pontosan játszóteret sem mondani, hogy hol talizzunk... valaki kisegítene? Kép Vagy maradjon a SZIP? Nyilatkozzatok talizókKép

Cuppantás mindenkinek,
Beja
beja

Sziasztok!

Elég határozatképtelen a csapat!Kép
Én a SZIP-re szavazok, mert Bejához hasonlóan nem ismerem a Margitszigetet, sõt, még annyira sem, mint õ!Kép
Remélem lesz döntés hamarosan!Kép
Addig elolvasom Márti szüléstörténetét!

Zafi
zafi

Sziasztok!

OFF-fal kezdem: Daniék 3. helyezést értek el a bajnokságban Kép Kép Kép Köszi a drukkolást mindenkinek.

Laura: nincs konkrét orvosunk a Heim P-ban, bõrön, mindig rendesek voltak eddig.
Tulajdonképpen nagyon irigyellek a pici babádért, mert Tomi is már ollllyan nagy fiú Kép

norci: részvétem a dédi miatt. Én is úgy izgulok a mi dédink miatt. Bár szerencsére teljesen jól van, de azért mégis 93 éves már.

Szilvi: nagyon jó Peti új "sérója" Kép

Márti: nagyon szép a Vilka-történet Kép

Tomival este olyan jót sétáltunk, a lányok, apa meg én. Dani aludt, mert totál kifáradt a meccsen. Nagyon jól játszott Kép

jó éjt és pusz mindenkinek: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Az utolsó névnapi jókívánságokat is köszönjük szépen! KépKépKép Nem tartom ám számon, hogy ki mikor köszöntötte Barnit, nagyon jól esik, hogy ilyen sokatoknak eszetekbe jutott Kép (Én nagyon feledékeny vagyok sajna.)

Jó, hogy végre lehûlt kicsit a levegõ, de egész nap nagyon furi a fejem. Fõleg a tudattól, hogy mennyit kellene még tanulnom...

BSzilvi, valahogy érzem, hogy kisfiú, Barninál is majdnem biztos voltam benne, persze tévedhetek is... De teljesen mindegy nekem!
Sajnos az itthoni gépen egyáltalán nem tudok képeket nézegetni, nem azért nem írok semmit a gyerekekrõl, mert nem érdekelnek, hanem egyszerûen nem tudom megnézni a profilokat... Kép
Petinek hajrá a fogacskákhoz! Nekünk kb január óta 16 db van...

Dzsili Napsiját viszont láttam, és nekem is tetszett, csak figyelmetlenül nem írtam róla...

Tikk, még semmi hír Hédirõl... Brúnó állítólag jó helyre került vidéken, még aznap este, amikor levitték, szembetalálkozott három felbõszült macskával, és a mi kutya- és macskavadász ebünk alig gyõzött fedezékbe vonulni!!! Kép

Nyuszimanó, örülök, hogy megoldódott a nagyi-ügy. Kép Babi Kép

Laura! Örülök, hogy rendben otthon vagytok. Kép Én gondoltam rá, hogy a következõ szülésnél rögtön hazajövök, hogy ne legyünk olyan sokáig külön Barnival, plusz az õ születésekor a kórházat utáltam a legjobban, de azóta hallottam egy csúnya történetet, és inkább úgy döntöttem, kibírjuk azt a pár napot. Bár ez a nézetem még változhat...

Márti, olvastam a születéstörténeted, a taxisofõr Kép, gondolom, abban a lelkiállapotban különösen idegelt... A gátvédelemért pedig igencsak irígy vagyok... Ezek szerint a második szülés kevésbé viselte meg a szervezetedet? Én Barni után nagyon ramatyul néztem ki/éreztem magam, és szeretném, ha ez most nem így lenne!

Még az eper kérdésrõl szerettem volna írni: tavaly még én sem adtam Barninak, de idén már igen, elõször csak egy falatot, aztán két nap múlva egy egészet, aztán fokozatosan növeltem a mennyiséget, ahogy kiderült, hogy semmi baja tõle. Imádja! Bár most a cseresznye az új kedvenc. Ja, és tegnap megevett kb 20 szem holt savanyú egrest, és még csak hígabbat sem kakilt tõle...

Megyek altatni a lókötõt, puszi mindenkinek,
sziasztok,
Heniék
gesztenye

Megint itt!

NorciKép dédi miatt!

Szilvi! Töredelmesen bevallom, hogy elfelejtettem megnézni a profilodat, de most pótoltam és nagyon is tetszik Peti meg az új sérója is!Kép

Márti! Nagyon tetszett Vilka szüketése!Kép Ügyes voltál nagyon!Kép És persze õ is!Kép Tovább jó gyarapodást neki!

Még visszanézek tali ügyben, de ha nem jelentkeztek, akkor egyedül megyünk a SZIPbe, vagy Beja, velünk tartotok?Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Csak gyorsan tali ügyben:
Nekem kb mindegy, hová megyünk. Jó a SZIP is, meg a Sziget is. Szerintem viszem Zsófit is, legalább nem kell érte oviba rohannom. A fülével minden ok, ma már megint a régi volt....
A Borcsa által említett játszóteret gyönyörûen felújították, igaz, még nincs átadva, de mi múlt héten voltunk ott.

Zsuzsi! Tényleg keveset írtam magunkról, mostanában mindig hamar kidõlök, nem jutok el a rendes írásig. Most is elég hulla vagyok, ma egész nap állatkerteztünk.
Luca feje már szép, egy kicsit látszik csak. Õ is egyre többet beszél mostanában, már elterveztem, hogy megpróbálom összeszámolni a szavait, ha sikerül. Elég jól megérteti magát.
Zsófival nem tudom, mi lehetett, remélem, megúsztuk ennyivel.
Kerepesen a saját telkünkön volt szedd magad akció...Kép))) Hétvégén meg szedd magad a meggyet én csinálj szörpöt akció leszKép))
Biliztetés ügyben azt gondolom, amit CoryKép Luca is gyakran pisil-kakil bilibe, általában több részletben, hogy többször önthesse kiKép, de ettõl még nem lesz holnapra szobatiszta.... Tetszik neki a dolog, de nem kényszerítem semmire.

BSzilvi! Nagyon helyes Peti a képen!Kép

Zafi! Rékát is meglestemKép Tikk Lucát is lefényképezte, de nem túl szemérmes a kép, nem profilba való...Kép

Márti! Én is elolvastam, bár nagy vonalakban ismertem a történetetKép Nagyon ügyik voltatok, és vagytok isKép.
Milyen szépen növöget Vilka! (és Ármin is a jó kis tejcsitõlKép)

Nyuszimanó! Jó romantikázást Tallinban!Kép

Megint nem jutottam a végére, de mennem kell....
Még visszanézek tali ügyben.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Most nem reagálok senkire, mert álmonhalás, és még tanulnom is kell(ene).. legnagyobb sajnálatomra most 2 tali tuti kimarad, a többi meg hõmérséklet-függõ... Kép ... na meg CSenge utána kapja csak meg az MMR-t, úgyhogy nem tudom, mi lesz.... De azon a fránya szigorlaton nagyon jó lenne túl lenni...

Editnek holnapra BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!! KépKépKépKép
(Peti meg gyönyörû, a kép naggyon jó... de én amúgy is imádom azt a kiskölköt KépKépKép)

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Ui: Norci: részvétem Vili dédije miatt. Kép
gesztenye

Sziasztok!

Zsuzsa
Bea nagyon ügyes!Kép Jót nevettem a pis-pis-en.Kép
A felújításhoz sok-sok türelmet kívánok és hogy minél elõbb kész legyetek vele!Kép

Zafi
Nagyon jó a kép Rékáról.Kép

Norci
Dédi miatt részvétem.Kép

Szila
Valamelyest megnyugtató, hogy nem csak az én kölköm van megbolondulva.Kép

Tali ügyben a SZIP-re szavazok!

Üdv
Gorsi
gorsi

Márti
Elolvastam a szüléstörténetedet.Kép Nagyon hasonló Peti születéséhez, kivéve, hogy az oxitocin után jóval tovább tartott. Biztatás ez nekem, hogy a következõ talán nekünk is rövid lesz. Az EDA kérést teljesen megértem, az oxitocin nekem is egybõl 2-3 perces fájásokat hozott anno és engem is nagyon megviselt. A lényeg, hogy ügyik voltatok és még egyszer gratulálok!Kép

Mi lesz a talival???

Gorsi
gorsi

Mi megyünk a SZIP-be!
Borcsa+Réka+Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Norci.Kép

Bszilvi! Én a melegtõl való hanyagságom miatt csak futva írtam, olvastam, de én is megnéztem, ne gondold, hogy kihagyomKép Nagyon kisfiús lett PetiKép

Rebi! HAjráhajrá!!!

Tali, Szip okés nekünk is, bár hulla vagyok, de megyünk, mert utána nem tudom mikor leszünk újra. Hétvégén irány vidék, megyünk anyuékhoz, aztán dédimama (vagy nénimama ahogy Hanna hívjaKép)

Képzeljétek megvolt az elsõ rács nélküli éjszakánk. Hogy most a hûvös miatt vagy hogy mert elfért nem tudom, de csak egyszer volt fent éjjel, meg most reggel fél 7 kor, de visszaaludt miután visszatettem az ágyraKépKép Mind a kétszer ült a szoba közepénKép

na megyek, mert felébredt

pussz

Tikk
tikk

OK, mi is megyünk a SZIP-be!Kép
Zafiék
zafi

Mi is ott leszünk a SZIP-ben!
Andi

Andi
andi3

SZiasztok!

Vissza kell vonnom a tali dolgot. Vízvezetékszerelés leszKép

Tikk
tikk

Mi is megyünk!
cupp,
Beja
Beja

Sziasztok!

Mi is akartunk menni talizni, de látom esik az esõ és így nem tudom maradtok ott vagy elmentek.
Valahol olvastam, hogy mobilról is lehet üzenetet küldeni ide, jó lenne megtudni hogyan, mert ha "mûsorváltozás" lenne tali ügyben tudnánk így üzenni! Kép

Üdv: Zsuzsiék

Remélem nem áztok meg nagyon!Kép
zsu26

Sziasztok!

Sajnos nekünk nagyon gyorsan végett ért a mai tali. Alig, hogy odaértünk, elkezdett szakadni az esõ és mivel se én, se Edit nem készült melegebb ruhával, így nem mertünk elindulni Gorsiékhoz.
Mire a Forgách utcához értünk már nem is esett. Nagyon sajnáljuk, hogy lemaradtunk a taliról! Milyen volt a palacsinta?
Edit azt mondta, hogy nagyon reméli, hogy amíg itthon vannak, találkozhat még veletek.
Se Riki, se Peti szinte semmit nem aludt egész nap, így elég nyûgösek voltak már délután, de azért így is sétáltunk egy nagyot.
Megyek, felkeltem Petit, most ájult be egy órája, muszáj felkeltenem, mert este nem lesz alvás.
Miközben ezt írom, már hallom is, hogy mondja KUKA.

Sziasztok

Szilvi és Peti és Edit és Riki
bszilvi

Sziasztok!

A tali nagyon jó volt Kép GOrsi: köszi mindent, remélem, sikerült kihevernetek ottlétünket KépKépKépKépKépKép

Mi most értünk haza Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

BSzilvi, sajna azt kell, hogy mondjam, hogy isteni volt a palacsintaKép Volt Nutellás, diós, meg még mi szem-szájnak ingere, de ez még semmi, mert GOrsi seperc alatt olyan sajtos sütit rittyentett, hogy csak néztünkKép

Kár, hogy Edittel és Rikivel nem sokat lehettünk együtt, de remélem, még lesz rá alkalom, hogy együtt játszanak a gyerkõcök!!!

Orsi még egyszer köszi a lehetõséget a spontán talira Nálatok! Mi nagyon jól éreztük magunkat! (Párom egyik barátja szerint a spontán bulik a legjobbak, igaza van!!!Kép)

Bácus hazafelé bemondta az alvóst, ennek eredményeképpen most meg rohangál, mint pók a falon...Kép

Na megyek, még elõ kell készíteni az esti tejcsi-adagot...
Jóéjt mindenkinek!

Cupp,
Beja+Bálint
beja

Fú, hát a romos konyhát mi is jól otthagytuk ZafivalKépKépKép Orsi, ne hariKép

cupp,
Beja
beja

Sziasztok!

Gorsi, jujj, tényleg, a konyha jól ott maradt!Kép De nagyon jó volt, amilyen kétségbeejtõen indult az esõ miatt a mai tali, annyira jól sikeredett a végére!Kép
Már sajnálom, hogy olyan hamar eljöttünk, mert kiderült, hogy apa csak 9 után jön haza, így kár volt sietnünk!

BSzilvi! Feltûnt az alatt a pár perc alatt, míg együtt voltunk, hogy Peti mondja, hogy KukaKép, nagyon édes!KépKépKép
Editnek üzenem, ha beszélsz vele, hogy szeretnénk mi is hosszabb ideig látni, mert ma aztán még bemelegedni sem volt idõ! Kár, hogy nem jöttetek mégis, nálam sem volt meleg ruha Rékának, de végül nem is kellett!Kép

Réka már nyomja is az alvást, jól elfáradt ebben a tekergésben! De a palacsintát még vacsinál is emlegette (hattaKép)!!!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Szívesen, máskor is. Kép Mi is jól éreztük magunkat, és még haza sem kellett bkv-zni.Kép
Nem is hagytatok zûrös konyhát! Köszi a sütögetést!Kép

Jó lenne Editékkel még találkozni, mert tulajdonképpen semmit sem sikerült dumálnunk.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Andi
Mégis ittmaradt az esernyõd.Kép Ha kell, akkor szívesen elvisszük nektek, vagy összefuthatunk valahol, vagy a következõ talin.

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

GOrsi! Még egyszer köszi mindent, tényleg jól sikerült a mai kalandos tali.Kép
Remélem, tényleg nem hagytunk nagy pusztítást magunk után.
Az esernyõ útközben nekem is eszembe jutott, de ráér a következõ taliig. Ha babakocsit tolok, úgysem tudom használni. Csak azért volt nálam, hogy elriassza az esõt...Kép

BSzilvi! Én már csak Orsiék elõtt láttam, hogy hazamentetek. Kár, remélem, legközelebb tovább maradtok ti is, és Editék is.

Andi

Andi
andi3

sziasztok!

Úúúgy sajnálom, hogy kimaradt a mai nap, de lehet, hogy ti jobban jártatok, hogy nem voltam a közeletekben, mert ma vonzottam a remek helyzeteket.
Reggel indulás elõtt feljött a mosogatóban a szennyvíz, pfujj. Elindultunk szólni a lakásszövetkezetbe,mondták, majd délután kijön valaki. Utána posta, piac, nagy séta, mire hazaértünk karácsonyfa lett a kocsiból, 2 kilo ez 2 kilo az, kis virág stb. Az elsõ gond itt kezdõdött nem találtam a kulcsot. Lementem a boltba ami a házban van, hogy nem találtak-e egy kulcsot, hátha nem útközben hagytam el. Mindta a boltos csaj, de találtak és egy nagy fejû, fehér hajú bácsi felvitte magához. Én ugye néztem mint borjú, hogy az meg ki? de a csaj nem tudta, mondta, hogy õk nem õriznek meg semmit, ezért vitte el a bácsi. Talán a negyediken lakik. Felmentem a negyedikre találomra becsengettem egy emberhez, akinek fogalma nem volt mit akarok, de felküldött békésiékhez az ötödikre hátha.Kép Ott ugyan van egy õsz emberke, akinek a felesége mondta, hogy a férje nem hozott kulcsot, és a szomszédban nem lakik fehér hajú ember. Kezdtem begörcsölni, hogy akkor most hogy is megyek be a lakásba. Lementem a boltba, hogy valamit mondjon már arról az emberrõl,m ajd mondta, hogy a postaládája mindig nyitva van,mert arra emlékszik, hogy csak kipattintja és megy. Végignéztem az összeset, egyet találtam nyitva, 9. emeleti lakás, felmentem és ott volt a fehér hajú emebrKépKép Végre bejutottam a lakásba. Gyorsan fõzés, közben Hanna szandástól felmászott az ágyra mondogatta, hogy álmoszKép Gyorsan megetetem, lefektettem. Na gondoltam most aztán jó nagyot alszik én meg vasalok. 10 perc múlva megjött a vizes ember és közölte, hogy most õ csõgörényezni fog vagy mi, ami elég hangos, mondtam ilyen nincsKép Hanna nem ébredt fel rá. Aztán elment,a kicsi meg legurult a heverõrõl és utána nem tudott visszaaludni, ekkor "már" fél 1 volt. Egész délután nyûglõdés, na gondoltam cseresznyézzünk egyet, rákészültünk, hanna is odavolt, hogy ez milyen jó lesz, erre az egész tiszta kukac volt, persze hisztirohamot kapott, de már én is majdnemKép Majd délután el akartunk indulni játszani, de nem találtam a kulcsot, Hanna eldugta, de megtaláltam a kanapé közé szorulva, egy negyedóráig barkácsoltam ki, fakanállal, késsel. Hát ezek után este már sok mindent nem mertem csinálni.Kép Megnéztem egy jó filmet, ezalatt nem történt semmi velünkKép

Bocsi ha hosszú voltam.

Jóéjt mindnekinek!

Tikk
tikk

SZiasztok!

Irígy-irígy a taliért KépKépKép

Én még sehol sem voltam egyedül kettejükkel, úgyhogy még egy darabig nem nagyon talizhatunk Kép

Vilka már 1 kg-t hízott, mióta hazajöttünk (ma két hete) - nem tudom, mi lesz így ??? Kép

Tikk! A holnap biztosan jobb lesz! Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Csajok!

Jár még hozzátok Méri?
Ha igen üzenem neki, hogy találtam valamit neki és a

Segítsünk egymásnak! /keressük-megszerezzük-elküdjük/
[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/3547.html?1055797736" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/3547.html?1055797736[/url]

topicba írtam be.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Sziasztok!

Tikk
ezt még olvasni is rémes, hát még végig "játszani", vannak ilyen napok!

Köszönjük a dícséreteket igazából csak azért voltam elszontyolodva, hogy Dórin kívül senki nem írt mert olyan szívesen készítem ezeket a szösszeneteket Napsiról ha már mi nem tudunk veletek személyesen beszélgetni, hogy lássátok mennyit változik, és mindig azon aggódok hogy csak a helyet foglalja itt és a profilba kéne tenni, de ezek olyan idény jellegû dolgok és a profilomba mind a három gyereket szeretném látni. Szóval ha nem írtok olybá veszem hogy gond hogy ide teszem fel õket.Hát ezért...

Zsuzsi
Én is azért örülök, hogy Napocska gyümölcsözik ennyire, mert nem evett semmit edig jóformán, hiába kínálgattam, szerintem nálatok is változik hamarosan! KépKép

Zsuzsa
Szombaton meg volt a bizonyítvány osztás, suli leadva, nem kell kelnünk VAKÁCIÓ, én legalább annyira örülök mint a fiam!
Remélem jól haladtok a szobával mi is sok mindent csináltunk már magunk igaz, hogy hosszadalmasabb de sokszor igényesebb vagy magadhoz mint egy idegenhez.Kitartást ha elkészül szép lesz és tágasabb minden! KépKépKép

BSzilvi
Nem csak a frizurája az egész kis emberke nagyon aranyos a képen.
Lábam már jól van, estére fáj még az erõltetéstõl.Köszi Kép

Andi
Hogyan tudsz te gyümölcsöt szedni, meg elrakni a lányok mellett? Van aki segít? Most komolyan mondom, hogy csodállak!
Én alig tudtam egy tál cseresznyét leszedni, meg kimagozni, a többit feladtam mert képtelenség állandóan Napocska után is szaladni meg csinálni is....
A kedvence a teraszra mászás, le még nem megy neki csak zuhanórepülésben....ha onnan leszedem akkor a mászókát célozza meg vagy a homokot szórja a szemébe, ezeket a dolgokat némi kõ és éretlen dió habzsolással is tarkítja, amikor éppen nem vágódik "pofával" egy föld kupac közepébe.
De, legalább most a párom is látta és így a harmadik gyereknél megkérdezte, hogy ez mindig ilyen fárasztó? És Napsugár mellé meddig kell még egy ember aki mindig õt lesi? Nos, még egy darabig, az biztos ha mi hátul vagyunk elõl rohangál ha elõre megyünk uzsgyi hátra .......

Márti
Nálam is volt oxitocin kétszer, hát az valami szörnyû volt, sokkal jobb nélküle, de sajna hasonló dolgok miatt mint nálad/ alig fájás, magzat víz szivárgás/ muszáj volt.
A középsõt szültem bavatkozás nélkül, ég és föld a különbség az biztos! Emlékszem Napocsnál nálam is akart a szülésznõ gátvédelmet de én könyörögtem hogy vágjam vagy mindegy csak megszülessen már a baba...ciki de így volt! KépKép
Hogy vagytok, van még segítséged? Édes lehet ahogyan Ármin Vilkázik. KépKép

Laura
Remélm nálatok is minden rendben van, egy ilyen pindurka mellett nem lehet az ember lánya folyton a Neten, de ha tudsz azért írj, nálatok van még aki besegít?

Heni
Márknál én is nagyon roszul voltam a szülés után jó ideig alig tudtam ülni a gátsem miatt meg mozogni, mindenki magijedt amikor látott alig éltem.
A másodiknál ez már nem volt mintha a szervezeted már emlékezne /lehet hogy bután hangzik/ és gyorsabban regenerálódik, legalább is nálam ez volt.Napocsnál meg a gátmetszés ellenére, még a megfigyelõbe ülve szoptattam alig egy órával hogy megszületett, és amint visszamehettem a szobába /visszatoltak/ már mentem tusolni, sokkal könnyebb volt, hidd el most te is így leszel ezzel. Egyedül a méh összehúzódások erõsebbek /amikor viszahúzodik/ a szülés után a többedik babáknál.

Pussz: Dzsili
dzsili

Márti
Közben írtál, mi lesz belõle? Szép nagy lány! A fiaim is heti fél kilóket kapkodtak magukra egy darabig, csak Napcsi nem, a refluxa miatt.

Dzsili
dzsili

SZiasztok!

Dzsili! Nekem is tetszett Napocs Kép - csak sosem tudok annyit írni, mint szeretnék Kép Megnyugtató, hogy más is hízott ilyen ütemben! Kép Tudom, hogy épp az ellenkezõje szokott gond lenni, de ez az iram, amit Vilka produkál, kissé meglepett...

BSzilvi! És Peti is nagyon tetszik Kép - kinézítem már innen néhány pasit Vilkának - kérdés, hogy õ kit választ majd Kép

Editnek boldog szülinapot! Kép szilvi! Átadod neki? És ha egyszer lejutunk az Orczy kertbe, szívesen talizunk velük, nekik is közel van! Kép

Henke! Engem szerencsére már Árminnal sem viselt meg a szülés - vagyis közben nagyon tudtam szenvedni mindkettejüknél, de utána, ahogy kibújtak, már se fájdalmat, se fáradtságot nem éreztem! Kép Ármint is ülve szopiztattam, igaz, épp csak egy apró gátmetszés kellett. Vilkával meg ez a gátvédelem - hát, ez (utólag Kép) nagyon szuper! Mintha sosem szültem volna! Kép

Andi! Jó lehet a szedd magad ott nálatok! Kép

Én ma lementem a sarki kisközértbe tejért - ezt a szabadságérzetet! KépKépKép

Megyek, mert Vilka enni kér Kép Aztán alszunk KépKépKép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Nna, megróbálom összeszedni magam.

Norci,
dédiKép.

Laura,
de jó, hogy mind otthon vagytok!Kép

Márti,
annyira tetszett a szüléssztorid, fõleg a taxisKép (bár ez neked akkor nem biztos, hogy így volt). Igazán jó husiban tartod Vilkát azótaKép.

Nyuszimanó,
édes lehetett Donci, amikor a pocakodat simizte.Kép Nálunk a férjem keresztlányával volt így. Kép

Bogancsi,
hatalmas nagy gratula Daniéknak!KépKépKép

eper: Hanga is szeretiKép Meg a cseresznyét és a meggyet is nagyon faljaKép

Tikk,
akkor kész regény volt a tegnapi napodKép.

Nagyon irígy vagyok a teganpi taliért, de nekünk sok dolgunk volt. Plusz még bejártam Békást is hímzõtûért, mert itthon az enyémet valahogy elhagytam.

TEgnap szörnyõ éjszakánk volt Hanga hajnali fél háromtól fél ötig ordított.Kép Ma csak egyszer kelt fel 11 kröül, kis inni és már aludt is.Kép

Tegnap vacsora nélkül feküdt le (vagyis kínomben kentem neki kenyeret, adtam hozzá sajtot, sonkát: sonkát leette a kenyérrõlKép, sajtot evett pár falattal; meg még egy pár falat lekvároskenyeret is evett és kész), tiszta ideg voltam tõle.

Mennem kell, puszi mindenkinek:Kép!

Szila
szila

Sziasztok!

Szila! Ha szóltál voltál, mondtam volna neked egy tuti boltot a piac mellett, ahol vannak tûk, anyósom is ott vett a múltkor.

Dzsili! HOgy lenne gond a kép.Kép Én mindig megcsodálom, milyen ügyes vagyKép Csak lehet nem adok neki hangot.Kép

Márti! Vilka nagyon hamar nagylány lesz akkor.Kép Azért ha Borcsa Lucájára gondolok õ sem volt kisevõ és milyen gyönyörû lett mára...Kép

Andi! Tényleg hogy oldottad meg a cseresznye szeedést? Luca is segített?Kép

Hanna ma éjszaka is jól aludt. egyszer benéztem hozzá 11 körül, akkor már a földön aludtKép Aztán negyed 4kor legurult de nem ébredt fel csak motyogott. UTána 10 percmúlva hallottam valami piszmogást átmentem megint és a sötétben állt a szoba közepén és ivott.Kép Átmenetileg hajnalban a kanapé hátpárnáival csináltam neki leesésgátlót, azóta alszik. Valószínû, hogy szerelünk neki oda valami védõt, mert elég forgolódósKép

Mindenkinek szép napot!

Tikk
tikk

Tikk,
csak azért írom le, hogy a tegnapon Te is tudj egy kicsit nevetni:

Az úgy kezdõdött, hogy reggel, amikor megint a 18. napon elkezdtem vérezni, gondolhattam volna, hogy ez nem az én napom lesz.

Bementünk a városba, kicserélni Máté úszóját, mert nagyon nagy lett. De nem volt aranyos fiúúszónaci, így vettem egyet Sárának. Végülis nem baj, ha van pár. Mindig vizes lehet.

Aztán elindultunk az Aldiba a hajnyíróért, amit megígértem huginak, mert csak 6 euró. Már majdnem ott voltunk, még két saroknyi volt hátra, mikor eszembe jutott: lehet, hogy a vízforralót a bekapcsolt fõzõlapon hagytam. Andris is úgy gondolta, siessek haza, majd õ elmegy az Aldiba. (Azt tudnod kell, hogy a jó akciók pár nap, esetleg pár óra alatt elfogynak. Fõleg az Aldiban. Itt nagyon szeretik az Aldis akciókat!

Szóval indulás haza. A busz éppen jött, így a kb. negyven kilós babakocsit (ugye a két gyerek már több, mint 20kg.) rohanva toltam magam elõtt, hogy elérjük a buszt. Ezért a megszokottól ellentétben nem volt kikészítve a pénz, hátizsákkal mentem elõre.

Amikor hazaértünk, rájöttem, hogy a hátizsákban a kulcs. Hátizsák sehol. Bepánikoltam, hívtam Andrist. Most tutira leég majd a lakás, mert ugyan eddig semmi jele, de azért sosem lehessen tudni. Hogy hol hagytam a zsákot, gõzöm nem volt. Aztán bevillant a busz elsõ ülése. Letettem. De miért?! Mindenesetre megkértem Andrist, hívja a busztársaságot, én pedig visszarohantam a buszhoz (szó szerint, megint negyvennel toltam magam elõtt a babakocsit). Sára többször megfedett, hogy butaság szaladni. Így pont elértük a buszt, ami 25-kor jött. Persze nem az a busz volt. A 35-ös sem hozzánk érkezett, Andris nem talált telefonszámot, a lakás képzeletemben már romokban hevert. Egy pozitívum azért volt: nem találkoztunk szirénázó tûzoltóautókkal.

Volt idõm átgondolni ezidõ alatt, mi minden van a táskában. Az úleveken kívül a többi már nem is tûnt fontosnak. Pár ruci, Sára új kalapja, a dzsekik, amikért Münchenig autóztunk...

Végül 20 perc várakozás után a harmadik busz meghozta a zsákom. A gyerekek végre tudtak inni, cumizni. Én pedig rohantam haza nagy boldogan. Tudva, hogy ha eddig nem égett le a lakás, akkor az elzõ 20 percben tuti nem.

Itthon pedig az odakészített kávévíz alatt bekapcsoltam a fõzõlapot és pár perc után elkészítettem a kávém. Amit ebéd után ittam meg, mert elfelejtettem, hogy megcsináltam.

Az ebéd persze a délutáni alvás alatt forrta ki magát, de beérték pár virslivel is.

Ebéd után lezuhanyoztam Mátét és nem gondoltam a menetrendszerinti kakira. Ma nem vadásztam, halásztam. (Volt már gyûjtögetés is. Kép)

A délutáni játszó elõtt bementem az útba esõ közértbe, jégkrémet, banánt, üdítõt akartam venni. Aztán sikerült kibányásznom a táskámból egy eurót, így legalább a beígért jégkrémet megkapták. Én meg vörösödve kullogtam vissza a kb. 4 eurónyi cuccal a helyére. Míg a pénztárcám az igazak álmát aludta itthon.

Hajnali háromkor jutott eszembe, hogy elfelejtettem bevenni a gyógyszerem, és gyorsan pótoltam.

Hogy a mai napra jut-e nekünk vmi szép? Majdmeglássuk...

Solya
solya

Tikk,
egyszerre írtunk! Mondd ez már sorsközösség? Kép
solya
solya

Sziasztok!

Valaki olyan édesen az "Elevites" topicban hozta tudomásomra, hogy hiányzom innen.Kép Bárki is volt köszönöm, tényleg jól esik. Olvasás szintjén nem hanyagollak ám Benneteket, de egyszerûen nem tudom mindig követni az eseményeket, és mindenkinek írni. Úgyhogy inkább nem írok.Kép Az az igazság, hogy a "Miskolc"-ot is hanyagolom, mióta az osztályt, és csak olyan topicocban szoktam elõfordulni, ahol a témát nem bírom megállni szó nélkül.

De nagyon gratulálok az új babáknak és a mamájuknak is, és minden szülinaposnak és névnaposnak utólag is!

Martin amúgy jól van, már 16 hónapos, a múlt hónapban megkapta az oltásokat. Árgus szemekkel figyeltem, de semmi mellékhatás nem jelentkezett nála, szerencsére. Foga még mindig csak 6 darab van, de eszik mindent, kivéve mézet és lekvárt, mert azt úgy tolja ki a szájából, hogy az undor kiül az arcára. Bár a kajálása elég rapszodikus, de már nem izgat, nálunk is van olyan, hogy vacsi nélkül fekszik le, vagy épp nem reggelizik, de mióta nem méregetem, nem érdekel.Kép A gyümölcsöket nagyon szereti, fõleg a cseresznyét. Az eper után is ácsingózna, de azt csak jövõre fog kapni, mert nagyon anyukámra hasonlít, õ meg gyerekkorában még a levegõváltozástól is csalános lett.

Amúgy 15 hónaposan 10.6 kiló és kb. 82-83 cm volt, ez az utolsó adatom. A doki néni szerint jól néz ki, úgyhogy anyuka ne aggódjon már!Kép A haját nagyon rövidre vágattuk a meleg miatt, engem egy fogoly szökevényre emlékeztet így, de édes nagyon. A szókincse gyarapszik, de ez még mindig messze van az igazi beszédtõl, az eddigiekhez társult a: kukk, vivi (virág), bébé (tv), tûz, víz, bûsssz (büdös), tele (telefon), tááá (távirányító), stb.

Sok Kép Lina
lina

Sziasztok!

Tikk és Solya, remélem, kialudtátok magatokat a tegnapi napotok után... én valszeg sikítoztam volna a helyetekben...

Lina, jó, hogy írtál, tegnap nem csuklottál véletlenül? Taliztunk tegnap a többiekkel és emlegettünk, hogy jól eltüntélKép

Márti, hááát nem semmi ez az 1 kilócska 2 hét alattKép Tényleg hamar fel fog nõniKép

Cupp,
Beja
beja

Tikk, Solya!
Mennem kell rendet rakni, fõzni, de a tegnapi nam nemkem is nagyon ilyen volt Kép Kép
Majd ha lesz egy kis idõm leírom. Meg reagálok a többieknek is.

Norci
norci

Sziasztok!

Tikk,
aranyos vagy, de én tudtam, hogy melyik kézimunkaboltba megyek (B+Zs a neve, és Békás Pest felõli részén van - ahol már a szállodák is vannak ), csak át kellett vágtatni Békáson...Én mindig ott vásárolok a kézimunkához, mert egyrészt olcsóbb a fonal, másrészt nagyon kedvesek az eladók (türelmesek), ja és hétfõnként mindig 10 % kedvezmény vanKép.

Ma petrezselymes krumplit és sült csirkecombot eszünk ebédre. Reményeim szerint Hanga is.

Solya,
a te napod sem volt semmi...Kép

Szila
Szila

Sziasztok!

Márti! Nagyon szépen gyarapszik Vilka!Kép Nem tudom, menniyre megnyugtató, de Réka is rettenetes iramban hízott, 10 kilóig meg sem állt, 1 évesen volt 10,7kg, pedig kicsinek (2800gr) született! Most 13kg!Kép

Tikk, Solya! Nem semmi napotok volt! Van úgy, hogy az embernek minden összejön...Kép

Lina, jó hogy jelentkeztél, bár néha látlak megjelenni másik topicban és olvasgatlak azért!Kép

Beja! El is felejtettem kérdezni, hogy mi lett Bácu kiütéseivel?

Dzsili! Én is mindig örülök Napocs képeinek, de ha nem reagálok azonnal, akkor sajnos a szita agyammal elfelejtem! Én is szeretnék tudni ilyeneket csinálni!Kép

Asszem valaki kérdezte, hogy hova megyünk nyaralni (de nem biztos - ezért elárulomKép) 1 hétre megyünk Egerbe és 1 hétre Tihanyba, aztán még 1 hétre a szüleimhez és 10 napra Hódmezõvásárhelyre edzõtáborba! Nem, még nem a Réka fog kosarazni!Kép Szóval mozgalmas nyarunk lesz, úgyhogy most még gyorsan talizunk, mert lehet, hogy utána csak szeptemberben!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Solya
Ez már tragikomikus! KépKép

Márti, Tikk, Zafi
Köszönöm KépKépKép

Márti
Én sokszor annak is örültem ha a szemetet levihettem egyedülKépKépKépKépKép, neked mindjárt bolt jutott gyerkõc mentesen! KépKépKépKép

Tikk
Nem semmi lehet hogy Hanna változatos helyeken tûnik fel alváskor KépKépKép

Zafi
De jó nektek hogy ennyi helyre mentek nyaralni, jó mulatást! KépKépKép

Ma egész délelõtt cseresznyét szedtem meg magoztam, gyümölcs leveshez. Elfáradtam rendesen!

Na pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Solya, Tikk: nem semmi napotok volt Kép De most már jobban vagytok?!

Norci: mesélj, neked miért volt rossz napod ?

Márti: és tényleg nem fáj semmid ott lent Kép ? nekem még elképzelhetetlen ez a gátvédelem...

Zafi: jó sok szabadságotok van, vagy apa nélkül mentek? tök jó nektek!Kép milyen edzõtábor?

Nyuszimanó: írnék egy emailt neked munka ügyben, ha tudtok válaszoljatok. köszönöm

Gorsi: jó lehetett a palacsintázás! Te mondtad, hogy sima vízzel csinálod a tésztáját és tej nélkül? nekem sosem sikerül, ha mégis, akkor nagyon kevés kb. 12 darab, pedig annyi mindent teszek bele Kép

Nem tudjátok hol vannak ilyen szedd magad akciók?

Üdv: Zsuzsiék

P.S.: holnap vigyem Dorkát oltásra? Most mértem 38,1 -et popsiban, nõ a foga, más baja nincs.
zsu26

Sziasztok!

.. alig haladok a tanulással.... már napi 4 tételt kellene megtanulnom .. aztán egy fél sem marad meg a fejemben Kép ... szerintem pár nap, és napi 5-6 tétel kell(ene) tudnom Kép

Laura
.. ha most tartod a névnapot, akkor NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!! KépKépKépKépKépKépKépKép
.. és nemrég volt Antal nap is... ha õk is akkor tartották, akkor a Nagynak és a Picurnak is BOLDOG NÉVNAPOT! KépKépKépKép
Romola nap mikor van?

Zsuzsi
Szerintem akármitõl van, ha lázas/hõemelkedéses, akkor nem oltják be... Telefonálj a dokihoz, mielõtt elindultok...

Tikk
Nem lehetett valami jó napod, de bocsi... mi iszonyatosan röhögtünk a párommal, amikor olvastuk... KépKép

Talizósok
irigy-irigy... aztán mikor mehetnénk már, akkor mindenki nyaralni lesz??? .. csak mi nem megyünk megint sehova... Azért néha jól jönne egy-egy vidéken élõ nagyszülõ...

Zafi
Szerintem CSengu még most sincs 10 kg .. KépKépKép

Lina
én is olvasgattalak más topikban, de nem akartam beszólni, hogy gyeremárvisszaideis... Kép De jó, hogy visszataláltál hozzánk ... Kép

Dzsili
Nekem nagyon tetszenek a Napcsis képek... KépKépKép
Egész nap cseresznyézni a gyümölcsleveshez? Gondolom aztán meg fél pillanat alatt elfogyott... Kép
... én már annak örülök, ha néha pisilni el tudok menni egyedül... KépKépKép

... még egy kicsit bambulok a gép elõtt, aztán meggyek aludni .. hátha éjjel megszáll az ihlet, és menni fog holnapól a tanulás... KépKép

jóéjt
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?