Sziasztok!
Megint jol eltuntem, olvastalak Benneteket azert, csakl irni mar nem volt soha erom, eleg stresszesek a napjaink, az eveses macerakhoz most megint hozzajottek az alvasosak, pedig mult heten ugy tunt, hogy rendezodtek a dolgok, aztan hetvegen megint elkezdodott, hogy nem akar a Benedek aludni sem nappal, sem ejjel...Vagyis inkabb nem tud, ugy tunik, kinlodik szegeny pedig, az ejjel 12-tol 3-ig jarkaltunk vele felvaltva, mindent probaltunk, es nem tudott elaludni, csak orditott nagy keservesen...Gondolom, a foga megint-meg mindig, bar nem tudom, mindig erre fogjuk, aztan masfel honapja se hire se hamva egy fognak sem...akkor jott ki ugye az elso ketto, sokkal kevesebb nyuglodessel, azota szenved, fogak meg sehol..
Dori, bocs, hogy nem reagaltam azonnal, pedig nagyon akartam, szoval nem kerdeztel hulyeseget egyaltalan, sot, latom Te is eljutottal ezekhez a kerdesekhez, csak sajnos nem tudok rajuk valaszolni, mert en meg mindig nem latok tisztan, anno azert is tettem fel a kerdest itt, de igazabol erdemben senki nem valaszolt, szoval, hogy tapszer, vagy tejpep?
mert nekunk a tejpepet is felirta a doki, azota is ott all a polcon, mert nem merem azt is adni a tapszer mellett, igy is ugy latom, hogy nem jon be neki a tapszer, egyfolytaban megy a hasa, meg nem is izlik neki, altalaban a felet eszi meg annak, amit megcsinalok...
De, ha tudnam, hogy a tejpep jobb neki, meg helyettesitheti a tapszert, akkor elkezdenem fokozatosan azt adni, es akkor talan nehany nap mulva ki is hagyhatnank egy tapszer adagot..
ha valaki meg tud kovetni, es kepben van, adjon mar tanacsot!
Irtam mar, hogy a dokineninktol nem tudok kerdezni, mert ugy latom, hogy nem igazan van ott a temaban...
Smici, en is nagyon orulok Neked, szerintem Te tudnal nekem segiteni, ossze is szedem ma a kerdeseimet, es felteszem szep sorban, szerintem itt a lanyok mar annyira elore tartanak a hozzatapival, hogy az en kerdeseim tul bugyutak, valszeg nem is kovethetok, meg tobbnyire sikerul is olyan panikolosan feltennem oket, hogy nem lehet erteni beloluk semmit..
Aztan jovok am egy uj problemaval a heten,-halodik a topik
- keszuljetek!
Enci.