Új privát üzeneted érkezett!

Hűű, most látom, hogy majdnem egyszerre írtunk. Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Benci,

Mizújs Nálatok? Hogy tetszett Benedeknek az új íz?

Annamari,
Azért olyan jó érzés lehet az, hogy ketten is kötődnek ilyen erősen hozzád, meg egymáshoz Kép Mert ugyan hozzám is ketten kötődnek, de Ádika már olyan nagyfiúsan... És én tudom, imádtam ezt a "kizárólagos" időszakot vele is. Mininél is már alig várom Kép

Pusz,
Kata
pankata

Dóri Kép
Igen, a fotós jól jönne Kép
Univer bébikaját sok helyen találsz, mi auchanban szoktuk venni. A BIO jelzésüben (mi pl zöldfözeléket és zöldborsót vettünk eddig biot) nincs cukor.

Annamri Kép
Táblit majd javitom. Igazad van, én is szoktam fagyobol adni Manónak, csak amit nyáron eltettem barackot, szilvát az mind tönkrement,mert elromlott a fagyónk és kiolvadt (kb 6-7 liter tejcsivel egyetemben Kép Úgyhogy csak olyat adok, amit anyu fagyasztott pl zöldbab. A barackot imádja, de sajni csak az üvegeset tudom neki adni. A héten akarom bevezetni a cukkinit, kiváncsi vagyok, mit fog szolni hozzá. Mi imádjuk, sokszor csinálok itthonra husival, vagy csak zöldségekkel. A brokkolit elég jol fogadta a héten Kép

Nekünk is venni kell majd új autosülést, de még én is halogatom.
Na, a fiúk nem birnak egymással...
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Dóra, nekem olyan párásítóm van. Miért kellene naponta mosnod? Én hetente egyszer szoktam kiöblíteni, és letörölgetni alaposan a membránját. Pont azért vettem ilyet, mert nem kell bele kéthavonta párezer forintért szűrőt venni. Közepesnél kisebb fokozaton szoktam használni (úgy, hogy ne látványosan ontsa magáből a párát Kép ), és úgy sokáig elég a benne lévő víz. Persze naponta csak pár órát megy.

Kép

Kép
mzx

Hat, kepzeljetek, nem fogadta el Benedek a tapit..Kép
Inkabb orditott felorat, en meg sirtam vele, aztan 6kor ujra probalkoztunk, akkor mar nagyon ehes lehetett, evett belole egy keveset, de kesobb visszabukta majdnem az egeszet..
En teljesen kivagyok, egesz delutan bogtem, szornyu erzes, hogy a gyerek ehes, te meg nem tudsz mit adni neki...
Estere van lefejt tej, aztan holnap megint probalkozunk, es ha nem kell neki, iratok fel masikat-csak addig mit fog enni?-csak felo, hogy nem a tapszerrel van a baj, hanem azzal, hogy 5 es fel honapig meg vizet sem kostolt az anyatejen kivul...

Egy kerdes: Az elkeszitett tapszert lehet hutoben valameddig tarolni? Vagy ki kell dobnom, ha nem ette meg? Es huton kivul meddig allhat?

Visszaterve egy mondat erejeig a par nappal ezelotti konfliktusig: azert azt ne felejtsetek el, hogy nem itt a topikon belul volt a problema, szoval nem kell meg ketsegbe esniKép

Mennyi human foglalkozas osszejott ittKép
En meg gyogypedagogus volnek...

benci

Enci,
a hőmérséklet okés volt? Már bocs, csak nálunk Ádika erre nagyon "kényes" volt, és Mini is csak a langyos, vagy kicsit melegebb folyadékot, pl. vizet hajlandó meginni!
Én kiöntöm, azt hiszem rá is van írva a dobozra, hogy nem szabad eltenni és mindig frissen kell elkészíteni.
Nézd a jó oldalát. 5 és fél hónapig csak anyatejet kapott és ez naggggyon jó Kép ja és kaja mellett még egy baba sem halt éhen, szóval bele fogtok jönni!

Pusz,
Kata
pankata

Sziasztok,

Hú hát ekkora vita tényleg még a családin sem szokott lenni, pedig ott is volt hajbakapás bőven. Én is kiváncsi voltam a vitára, és eléggé keményen nyomtátok odaát a másik topicban. Nem semmi.....

Enci: melyik tápi? először Fanninak sem kellett, azért még ne add fel. lesz ez mégy igy sem.

Minyu: lehet, hogy válaszoltál, csak én nem láttam, de még egyszőőőőőőőő megkérdezem, mert hátha tényleg csak én voltam figyelmetlen. Mit jelent Nándinál az álomkór? mert Fanni is állandóan alszik. Szal, én is be vagyok pánikolva emiatt. Légyszi légyszi ird meg nékem.
Köszi előre is.

Johi és Fanni

Kép
Kép
johanna1975

Johi Kép
Bocs, asszem nem válaszoltam. Szóval, annyi hogy a szokásosnál (mint kaja között alszik 30-40 percet) is többet aludt, akár másfél-2 órát is, igy elég furcsa volt, hogy eszik max fél órát (elökészitéssel, büfivel) játszik fél órát aztán már aludna, vagyis aludt is. És emellett éjszaka is elég rendesen aludt. Azt már megszoktam, hogy minden kajcsi között szunya van. Ö ilyen és kész, de azalatt a 2 hét alatt kialudta a törököt a várból.
Ha nagyon-nagyon aggódsz, kérd meg a dokidat, hogy küldjön el egy vérvételre, lehetöleg olyanra, ahol csak ujjbegyböl szurják meg, mert fvs-t, hemoglobint, hematokritot, vasat abbol is meg lehet állapitani . (Nándinak elöször vénábol vettek és a Sotén mondta a nöci, hogy elsö körben elég lett volna ujjbegyböl is, és ott igy is csinálták)
Fanni mennyit alszik?

Benci Kép
Jaj, te szegény, tényleg olyan rossz hallgatni, mikor ordibáznak bébik. Tényleg próbáld meg más höfokon. Vagy jött rendesen egyáltalán a cumibol? Ha nagyonkétségbe vagy esve, vehetsz nem HA tápit, jóval drágábban boltokban (DM, Rossmann, Tesco Auchan stb), persze azt ugye senki nem garantálja, hogy ha leveszel valami szimpit a polcról, akkor azt fogja enni bébid.
Hehe, én meg szám.tech tanár vagyok. Vagyis a végzettségem Kép

Na, pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Bocs, hogy bepofátlankodok az őszi topicból!

Enci!
Az én lányom tápszeres, és ahogy Kata is írta, ő is kényes a hőfokra, csak melegen issza meg. Először ő is fintorgott, mert a HA-s keserű, de hamar megszokta, vagyis nem volt más választása. A gyerekorvosom azt mondta, nyugodtan csináljam meg a napi adagot, 24 órát eltarthatom a hűtőben, nem is volt soha semmi gond. Ha viszont már 1x megmelegítettem, a maradékot kiöntöm.
Sok sikert, és ne keseredj el, ha igazán éhes, tuti, hogy megeszi a tápszert!

Tünde
Vendég

sziasztok,
elolvastam az utolsó két oldalt, de mindjárt lecsukódik a szemem. sajnálom, hogy nem tudok gyakrabban jönni, de az én gyerekem egyszerűen nem alszik.. naponta kb. kétszer fél órát, bár lehet, hogy egyben egyet, ami arra elég, hogy megfürödjek, meg elmosogassak (esetleg)... van, hogy cicizés után bealszik, de mire letenném kipattan a szeme, aztán már vigyorog is édesen Kép szóval képtelenség mellette bármit is csinálni... persze vannak olyan napok, amikor muszáj, ilyenkor bőg is rendesen Kép

az alvásról..
most már össze-vissza forgolódik (kicsi is néha az ágy), de általában az oldalán, vagy hason alszik. amikor még aludt, réges-rég Kép, akkor is mindig hason aludt igazán jól, háton ő is mindig kepesztett, aztán felébredt.

pusza,
vikka (a passzív topiktag)
azér' bekerülhetek a táblázatba?
én (nemsokára) 32, Adélgyerek 05.06.07. Péterfy, 3250 g, 53cm

KépKép
vikka

Koszi a reagalasokat-Tunde, Neked kulon, hogy atjottel az oszibolKép-remelem, holnap mar jo hirekkel johetek..
Amugy a hofokkal nem hiszem, hogy gond volt, altalaban melegebben esszuk a lefejt tejcit is, inkabb az ize lehetett, hat en is azt remelem, hogy megeszi, ha nagyon ehes lesz...

benci

Sziasztok!

Bocsi, hogy én is idájárok kérdéssel!
Az őszi babásoktól vagyok.
A kérdésem az lenne, hogy a 4 hós oltás az 1 szuri?
Mert hallottam, hogy két szuri. Tehát a baba mindkét lábába kap szurit.
Segítsetek, hogy van ez?

Előre is Köszönöm!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Angelani,
Én úgy tudom, a régi oltási rend szerint 2, de az új szerint tuti 1. Mi már túl vagyunk rajta és én az újat kértem, azért tudom.

Kata
pankata

Sziasztok,

Minyu: köszi a választ. Fanni éjjel alszik szépen és nappal is elég sokszor akar még, és akkor is van, hogy két órát simán lehúz. De van azért, hogy egyben ébren van 3 órát és nem is akar aludni, szóval nagyon változó. De holnap rákérdezek a dokimnál. MOst jön a foga is, lehet ez is kicsit lefárasztja.

Angelani: a 4 hós tényleg 2 szuri. Deeeeeeeeee még nem érvényes az új oltási rend? mert abban csak egyet szúrnak. Ezt én nem tudom, meg kéne kérdezni valami okostól. legalábbis nálam okosabbtól. Deeeeeeeee ha nem ingyenes még, akkor meg tudod venni a vakcinát súlyos pénzekért. Én ezt tettem, ez a szuri szerintem jobb (ezen persze lehetne vitázni)... nálunk bevállt, Fanni nem lett se lázas, se nyűűűűűgi, se duzzanat nem volt, szóval én nagyon tudom javasolni. Kérdezz bátran....

Most ennyi, mert Fanninak jön a foga és nyügike.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Mi is az uj oltast kaptuk, meg se erezte Benedek, ja, es tenyleg csak 1 szuri volt...

Nektek van bebiorzotok? Mert most akarunk nezni egyet, hogy ne kelljen mar annyira fulelni ejjelente, csak nem tudjuk, hogy mi a kinalat, es hogy merre induljunk...

Vikka, Annamari,
nalunk ugyanez van, egy percre sem tunhetek el a Benedek szeme elol, kulonben ordit...es ugyanigy nagyon keveset alszik nappal, tehat semmit nem tudok csinalni, max.rendbeszedem magam, es gyorsan bekapok valamit...jobb napokon meg a ruhat is ki tudom teregetni...

benci

Minyu,
fotósokat küldöm, címedet visszakerestem.

Mzx,
azért kell kimosnom mindig, mert bebüdül. Komolyan. Büdi párát fúj. Mondjuk én egész éjszaka és nappal is sokat járatom, viszonylag nagy fokozaton. Lehet, hogy nagyon bemelegszik, ha ennyit megy és beposhad rajta a víz a tartályban. Na majd kipróbálom kisebb kakaón, rövidebb ideig én is. Köszi.

Mi is az új oltást kaptuk, egy szájbiggyesztés, fél másodperc nyüszi. Ennyi volt. Olyan bátor hősök már!

Benci,
bébiőrzőnk nincs, kicsi a lakásunk.

Egyébként Nóri is kezd nagyon anyás lenni, szorongatja a kezem elalvás előtt, néz utánam búskutya szemekkel, amikor már nem lát elsírja magát... Pedig ezt szívesen elkerülném, ha lehet. Viszont nem bírom elvenni a kezem, nem bírok nem visszamenni... Valószínűleg most b.szom el éppen!

KépKép
KépKép
jdora

Benci, állítólag a Philips őrök jók, nincs áthallás, tiszta vétel, stb. Unokatesómnak nagyon bevált.

Kép

Kép
mzx

Benci,

Ha érdekel, a Brendonban a Philips egyirányú bébiörző kuponakciós, 14000 helyett 9000 pénz Kép
pankata

Johi,
Én úgy tudom, hogy új rend szerint csak a november 1. után született babókat oltják, a hamarabb érkezetteknek még a régi jár alapból. Mi mondjuk megvettük az újakat mind a két Srácnak, Mininél főleg a szuri-spórolás miatt Kép
pankata

Koszi a hsz-kat bebiorzo temaban, amugyis lesz egy utunk hetvegen a Brendonba, jarokat nezni, akkor megvesszuk ezt is...

Mas.Szerintetek nem lesz semmi baja a fiamnak attol, hogy most hirtelen annyi tapszert kap egyik naprol a masikra, ugy, hogy azelott majdnem 6 honapig csak anyatej volt?
Mert ma mar 300 millit megevett, egyik szemem sir, a masik nevet, mert orulok, hogy elfogadta, ugyanakkor annyira rossz erzes, mintha elvettem volna tole valami jot...
Akik mar nem csak szoptatnak, gondolom ertik, hogy mirol beszelek...
Szoval, aggodom is kicsit, hogy arthat az emesztorendszerenek, vagy nem?
Mondjuk sok alternativam nincs...

Johi,
Nalatok hogy volt?
Egybol kellett sokat adni?

Es masnal?

benci

Benci: értem miről beszélsz. Én is igy gondolkodom. De sajna nekem sincs elég tejem. Azért szopizik még sokszor, van, hogy csak nyugtatásra. De éjjel és reggel és este szopizik, igaz kis táppal kiegészítve. Semmi baja nem lesz szerintem a tápitól. Mondjuk mi HAsat kapunk, azt nagyon bírja.
Te egyébként az Encit használod a nevednél? Van egy másik amitől én a falra tudok mászni, pedig aranyos becézés az is.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Tábli :
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Oltásról most beszélgetnek M1-en. Azt mondták elöbb, hogy aki még a régi rendszer szerint kapta, az úgy folytatja. De mi is megvettük az újabb fajtát.
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Igen, én is úgy tudom!
Mi is megvettük Kép
pankata

Johi,

mi is HA-sat kaptunk, a Milumilt, kicsit keseru szerintem, azert fintorgott az elejen a fiam hozza...
Ti amugy hanyszor esztek mar mast a szopin-tapin kivul?
Lehet, kerdeztem mar, de a tejpep kiegesziti a tapit, vagy helyettesitheti? Az erdekelne, hogy melyikre gyurjunk ra inkabb, mert a kettot egyszerre meg nem akarom adni...Vagy raerunk meg a gabonaval, kezdjem a gyumikkel, es maradjon a tapi?
Mi is szopizunk meg ahanyszor csak lehet, de sajna nekem is egyre kevesebb van...pedig abban remenykedtem, hogy a tapi csak atmeneti lesz, amig ki tudom valtani szilard kajakkal, es akkor mellettuk eleg lesz az anyatej, de nem hiszem, hogy kitartana addig..Kép

Nem ertem, hogy mi ez a kerdezoskodes a nevemmel kapcsolatbanKép...vagy lemaradtam valamirol?
Amugy a csaladban, es a nagyon regi baratok, ismerosok kozott Enci vagyok, masnak Eniko...

benci

Enikő: nevedről azért érdeklődök mert én is eme csodás név viselője vagyok, csak eddig jól álcáztam. van egy becézése amit nem bíííííííííírok elviselni még véletlenül sem, erre akartam rákérdezni, hogy te hogy vagy ezzel.

Kajálás: én igy csinálom, de nem csinálok belőle nagy problémát, ha mégsem igy jön össze. pl. ma is borult a rendszer....

reggel: tejpép vagy tényleges vagy gabona.... ehhez keverek általában egy kis almát. ebéd többnyire krumpli vagy gabona valami zöldséggel keverve üvegessel.... délután van tápi és szopi. Este pedig megint tejpép és szopi. És persze amint szomjas vagy éhes még akkor szopi. és ha nyügike akkor is cicit kap. Szal Õ most már sajna tényleg inkább mást eszik, de igy legalább növekszünk. Majdnem 7 hósan elértük a 6 kilós versenysúlyt, ami ugye nagyon kicsi. szal nekünk kellett valami. Szerintem ne agyald magad agyon ezen, ahogy érzed úgy csináld. Úgy sincs egy helyes út, mindenkinek más az igénye és az elképzelése. Drukkolok, hogy legyen sok tejcsi. szedsz mindent? urtica urens és társait? van tejserkenő olaja is a weledának. nekem az szokott segíteni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,

ja, akkor mar ertemKép...es miert ez az alnev, vagy annyira nem tetszik a sajatod?...szerintem nem olyan rossz...Kép

Hat probalok nem parazni nagyon ezzel az evessel, de annyira hirtelen jott az egesz, es be kell vallanom-meg, ha ezzel egy lavinat inditok is el-, hogy en nagyon anyatej-parti vagyok, huztam volna, ameddig lehet a kizarolagos szopizast...ezert aztan ugy fogom fel, hogy most, hogy megis muszaj mast adnom, probalom megtalalni a legjobbat a sok rossz kozul...

A hsz-bol itelve valamit akkor nem tudok jol: en azt hittem, hogy minden tejpepben van gabona...legalabbis mi ebbol is a Milupa Ha-sat kaptuk, es nem tudtam, hogy azert irta-e fel a doki, hogy elkerulhessem a tapit, vagy amugyis szoktak mar adni ilyen korban hozzatapinak...szoval ez jelenleg is nagy kerdes szamomra, hogy mit kezdjek vele...
Hat tenyleg kis csinoska a lanyod, de biztos a szulei sem oriasok, azert ilyen picike...

Az urticat meg szedem, csak mar nem nagyon hiszek benne, lehet, ezert sem hat mar...

benci

Benci: mi is ezt kapjuk. Én HAt azért mert én tej allergiás vagyok. az én sem tudom, hogy mindegyikben van-e gabaona. Ebben van szerencsére. De lehet hogy a többibe is. Én is anyatejpárti vagyok nagyon nagyon, és szomorú vagyok, hogy csak ennyi tellett, de legalább 6 hós koráig csak szopi volt.
Ne légy elkeseredve, mert úgy sem javít az állapoton. Ciciztess amikor csak tudsz és ezzel te mindent megteszel.
Nehéz kérdés, hogy mit csinálj. Én a tápot szeretem, ha könnyűt és gyorsat szeretnék csinálni neki a tejpépet pedig Õ imádja, főleg almával. Tehát hasraütés szerűen váltogatom és még baja nem lett. Remélem minden jól megy majd.

Többiek hol vagytok? Kidőltetek? Remélem nem...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Hüüü, jó nagy a pangás.

Nincs meg véletlenül valakinek a Bababónuszos levele? Hol lehet telefonon elérni öket. Az volt a levélben, hogy 10 kupon beváltása után ajándékot küldenek. Hát ez nem ért még ide. Kép

Benci Kép
Szerintem se légy elkeseredve. Nagyon szép, hogy eddig is tudtad csak szopiztatni. Kép

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Nekem sem ért ide az ajándékuk. De még egy ajándékot sem kaptam a Libero-tól sem

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari Kép
Hivd fel öket, vagy irjál mailt, mert egyébként nekem sem jött ajándék, de a kérdöivet is elfelejtik küldeni! Kép Múlthéten is csörögtem, hogy az 5. hós kérdöivet sem kaptuk, és a tekit sem, a csajszi szerint még nincs feldolgozás alatt az ajándék, de ez elég érdekes, mert már 2 hónapja beküldtem a figurákat és azt sem tudta megmondani, hogy megkapták-e egyáltalán Kép Azt mondta, hivjam fel 2 hét mulva, de én már a hét végén megint rájukcsörgök, nehogymá' elkallódjon az ügy. 1 éves korára majdcsak megkapja a 3 hós ajándékot Kép Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok lányok!
Jó régen nem néztem be hozzátok. Andris babám aug. 11.-én született. Láttam a táblázatot,tök jó!!!Mi pont lecsúsztunk az utolsónak Kép
Látom a kaja és liberó a téma.Én pelus ügyben átpártoltam a Huggishoz.Valamivel jobb és a nagy csomagolásban (78db) olcsóbb is mint a liberó.Evés ügyben nem igazán tudok hozzá szólni.Andris csak az almát kostolta még,minden más étkezés anyatej.Épp tegnap mondta egy tejligás csajszi,hogy még az almát is hanyagolhatnám még 1-1,5 hónapig.Ráérünk,ehet még eleget almát,de anyatejet csak most.
Emlegettem és fel is ébredt,mennem kell.
Üdv mindenkinek Floci

Kép
flocika

Szia Floci Kép
Ha megirod az adataidat bteszlek a tábliba Kép
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Kép
Nekünk nagyon jól bevált a Babylove (DM) és a Clever (Billa) pelenka...

Szerintem a csokis tejpép finom... kár, hogy a gyerekem nem így gondolja...
Vendég

Minyu!
A profilomban sok mindent megtalálsz.A kórház a MÁV, súly 3830, 61cm (de 1 hónaposnak összementünk 59-re Kép )

Betsy!
Én a Huggis pelusra esküszöm. A csokis tejpép tényleg nagyon fini Kép bár Andris még csak tejet kap

Kép
flocika

Flocika
Andris még rá is ér csak tejcsizni... nekünk 3 hónap előnyünk van KépKépKép
Vendég

Szasztok!

A 2005 ősziektől vagyok.

ZSÓFY!!!

SZERETNÉK NEKED ÍRNI PRIVIBEN. EMILEM A PROFILOMBAN, KÉRLEK ÍRJ!

A

ayse

ayse

Betsy!
Napra pontosan 3 hónap az előnyötök Kép

Kép
flocika

Hááát, nincs nagy pörgés...

Csajok!
Nagy kihívás előtt állunk. Barátnőm febr. 16-ra hívott koncertre. Earth, Wind and Fire és Cool and the Gang, szóval a régi nagy kedvencek. Még élnek! He-he. Papa vállalná Bogyót, csak mit fog kajcizni? Fagyi tejet régebben nem itta meg, lehet, hogy újra meg kellene próbálnom. 2 etetésnyit pedig nem tudom, mikor tudnék lefejni, valószínűleg az nem működne. És mi lesz velem? Én még 1 óránál többet nem voltam Nóri nélkül, altatásnál sem leszek még itthon!!! Viszont akkor már több mint fél éves lesz, kell egy kis önállóság mindenkinek. Ja és hazaérve egyből cuppanok a fejőre? Szóval érdekes a kérdés, Ti voltatok már "bulizni"? Persze remélem akkorra még az esti szopi legalább megmarad!

Benci,
Ti most mit is kaptatok a dr.nénitől? Tápit, vagy tejpépet. Tápi-cumi, tejpép-kanál? Ez a lényeg? Hogy az már gabonás, sűrűbb? Van olyan tejpép, amit 4 hótól lehet adni. Egyáltalán vagy-vagy? Vagy párhuzamban megy mindkettő. Én olyan hülye vagyok, nem értem ezt az egészet, ne haragudj már.

Minyu,
Én 15 kuponra emlékszem, sajna, nincs már meg a levél. Nekünk sem jött még Liberos ajcsi sem.

Annamari,
Teát megkaptad? Múlt pénteken postázta a sógornőm. Nem volt egy egyszerű történet, mert a postán nem lehetett postacsomag-dobozt kapni, amibe betehette volna. Ilyet! A feladónak kell szereznie dobozt, aminek a méreteit persze ők szabják meg! Röhej.

Flocika,
Nóri kb. egyidős Andrissal, még szintén csak szopizik. De pár kanál almát adok neki kb. egy hete. Én úgy olvastam, hogy amikor már nem tolja ki a kanalat a nyelvével (D-vit-nál néztem), akkor már érett arra, hogy kanállal is egyen. Ez nálunk most jött el, nagyon élvezi. Szopi után kapja, azt nem szeretném, ha a tejci rovására menne. Tejligás csajszi remélem ezt nem mondta!!! Ma már banán-almát kóstolunk.

Betsy,
Tündéri lánykád van!

KépKép
KépKép
jdora

Dóra!
Én a D vitamint nem szoktam kanalazni.Csak ráragad az olaj és nem eszi meg a gyerek.Fürdés után,amikor már felöltöztünk megmutatom neki az üveget és mondom neki ÁÁÁÁ.Tök aranyos,már ő is nyitja a száját és csak belecseppentem a nyelvére.Akkor tuti bent van.
A szopi alma sorrend tökéletes,ha csak deszertnek akarod adni neki.Majd ha el akarod választani akkor kell fordítva csinálni.Szerintem a banán még ráér.Szokja meg 1-2 hétig az alma ízét.A banán nagyon laktat.

Kép
flocika

Sziasztok!

Dóra!
Nem kaptam meg. Szerintem egyszerűbb lett volna egy síma borítékba beletenni a tasakokat. Állítólag 1 kilóig mindent lehet levélként postázni. Vagy legalábbis ilyesmit írtak a múltkor odaát a lányok. Ráadásul nem is olyan nehéz.

Vigantol: én szoktam mondani, néha énekelni, h
" egy csepp, két csepp, öt csepp, tíz,
olvad a jégcsap, csepereg a víz".
Már nyitják a szájukat, tudják, h utána fürdés jön.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Remélem nem bánjátok, ha egy új arc csatlakozik Hozzátok. Egy ideje már olvasgatom a leveleket, de mindig kívülállónak éreztem magam, ezért nem csatlakoztam. Egy ronda vírusnak köszönhetően sajna 10 hétig tudtam csak szoptatni a kislányomat. Azóta tápszert kap, eleinte HA-st, majd Milumil 1-et. Úgy gondoltam, ha már így alakult, akkor mielőbb megismertetném a természetes ízekkel, így ő 5 hónaposan már csak egyszer kap tápszert (éjjelre), napközben tejpépet, gyümölcsöket és főzelékeket kap. Ha úgy gondoljátok, szívesen megosztom Veletek a tapasztalataimat, akár emilben is.(Címem:schmidt.attila2@chello.hu)

Kép
smici_robi

Smici_robi!

Gyere csak, midenkit szeretettel látunk a topikban.

Most egy kép a legényekről:

Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Bannamari
Egyre szebbek a fiúk...KépKép

Flocika
ÉszrevettemKépKépKép

Dora
Köszi

Smici
Üdv a csapatban... miért érezted magad kivülállónak?
Kislányod hogy fogadta a kajákat? (mi nagyon küszködünk... gyerek nem azt enné, amit adok neki...KépKépKépKépKép
Vendég

Betsy

Nekem szerencsére jó evő a kiscsaj, mindent elfogad, sőt szinte repül, ha meglátja a kezemben a kiskanalat. Eleinte csk gyümit adtam neki (őszibarack, alma, banán, körte), majd a tejpépekkel próbálkoztam, aztán a főzelékek jöttek. Jelenleg a húsok jelentik az újdonságot a palettán.
Pont ezért éreztem kiívülállónak magam, mert jó volt olvasni, hogy még mindegyőtök tud szoptatni. Nekem az elején rengeteg tejem volt, de beteg lettem, a háziorvosom elzárkózott az antibiotikumtól, mire én nagyon belázasodtam és egy hétvége alatt teljesen elapadt a tejem.

Kép
smici_robi

Délelött irtam, és ezek szerint nem nyomtam küldés gombot??? Eltünt. Grrrrr Kép
Na, a lényeg:

Smici Kép
Üdv köztünk. Ne érezd magad kivülállónak. Nekem is rengeteg tejcsim volt az elején, aztán egyre kevesebb, mi 5 hós kortól kezdtük a hozzátáplálást, igaz, akkor még úgy, hogy a szopi kiegészitéseként. Aztán fkozatosan redukálódott a szopik száma, volt, amit ö hagyott el (pont az utsó estit Kép ) És volt, amit lassan kiváltottunk bébikajával. Most ott tartunk, hogy a reggeli elsö étkezés szopi, bár ma nem volt hajlandó egyáltalán szopizni, ugyhogy lehet, hogy nekünk is végetért a szopis karrierünk.
De itt va, vagyis mostanság nincs itt Kép Kép Bkriszta, remélem, nem haragszik meg, hogy megint a nevében beszélek, de ök elég "hamar óta" tápiznak, szóval vegyeske társaság vagyunk mi. Kép
Képed van a kiscsajodról? Ha irsz adatokat, beteszlek a tábliba (hogy ti se maradjatok le a listárol Kép )

És a többiek is: én olyan szivesen nézegetem a babákat, hogy akinek van képe, az tegyen fel! (ha kell, sgitek összevenni a méretet, ha ez a gond)

Annamari Kép
Hüü, tök nagyok a srácok Kép
Találtam egy doboz bontatlan laktoherb teám. Iszod még? Küldjem?

Tábli:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!

Teát iszom, megköszönném neked is, ha küldenéd.

Képet te is küldhetsz, hogy mi is csodálhassuk a nagyfiút.

A dícséretet pedig köszönjük.

Puszi

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok, Virnya vagyok a 2005/2006 téli babáktól.
Baby björn kengurut vennék, ha van valakinek eladó.
virnya kukac freemail hu

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár

Flocika,
Nagyon ügyes Vigantol beadó vagy! Én horrorsztorit olvastam az egyik topicon a szájbacsepegtetésről, hogy kicsúszott vhogy az adagolója és beleömlött az egész a babu szájába! Fogd jó erősen! Egyébként én is próbáltam így, de Nóri nem nyitotta a száját a megfelelő időben. Még gyakorolnunk kell az ááát.

Annamari,
Ennek utánajárok. Gondoltam ám arra, hogy belerakjuk egy borítékba a filtereket, csak azért az úgy nem valami "steril".
Nem tudom megnyitni a képet, amit betettél. Most látom, hogy mindenki más látja. Nagyon sajnálom, hogy ilyen béna vagyok.

Smici,
Én is örülök, hogy látlak. Mekkora lánykád van?

Minyu,
A táblival kapcsolatban, bocsi, ha már észrevetted, de az új lánykák nem pirivel vannak.
Itt egy egész sorozat: ahogyan az első almát kajoljuk! A végére már olyan jól ment, hogy Nóri egyedül tömte magát Kép
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
jdora

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?