Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilvi,
hatalmas nagy gratula Nektek!KépKép De jóóóóóóóóóó!Kép

Márti, Nyuszimanó,
nagyon aranyosak vagytok, de mi egyelõre még nem tervezünk kistesót Hangának.

Hanga azóta már többször kiszerelte az ágyrácsot, mindenféle praktikákat kell alkalmazni, hogy ez ne jöjjön össze. Nem is tudom, hogy mikor lesz így rendes ágya, mert ha most kiszedném a rácsokat, tuti, hogy nem aludna, mikor leteszem, hanem kimászna...

Evett ma egy epret, kinézte a számbólKép, ugye nem lesz baja?

Laura,
szorítok én is, hogy Toncsi akkor és úgy szülessen a világra, amikor és ahogy õ szeretné!KépKépKép

Márti,
nektek is drukkolok ám nagyon!KépKép

Mennem kell, mert Hanga most olvasta apró darabokra az újságot.

Szila
szila

SZilvi: gratulálok Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lányok!

Mártinak elment a magzatvize, fájása még nincs.
Drukkoljunk neki!

Andi

Andi
andi3

Márti!
Naggyon drukkolunk!!!! Remélem a babóról is hamar hírt kapunk!Kép

Cory! Szila!
Köszi!Kép

Szilvi
sztigris

Szilvi!
Gratula!KépKépKépKépKépKépKépKép
Márti! Drukkkk!!! KépKépKépKépKépKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Hû, de nagy lett a forgalom itt hirtelen! Kép Még jó, hogy a fontos híreket épp a legvégén találtam, mert sajnos nincs most idõm mindent végigolvasni.

Szilvi! Gratulálunk! Kép

Márti! Hûdenagyon drukkolunk! Kép Hajra, Kicsi Vilka, ügyes legyél!!! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!!!!

Na, kiderült látomKépKép

Egyébként, nagyon rendes Szilvi, mert Õ már tudja egy pár napja, és engem vártKép Mert hát nagyon érdekes lett volna, hogy ugye Zsani és Peti egy napon születtek, és a "kistestvérek" is közel azonos idõre lettek volna kiírvaKép
Hát, ez nem jött be. Na, talán majd a következõ hónapbanKépValaki csak lesz babás akkor isKép

Márti !!!!! DrukkKépKépKép szorítok nagyonKépKép

Puszi, mennem kell altatniKép

Kata
LadányiKata (ladán

Szilvi!
Gratulálok! Kép Kép Kép

Márti!
Drukk ezerrel! Hajrá Vilka, hajrá Márti! Kép Kép Kép

Norci
norci

Mártinak óriási sok drukk, és Andi ugye értesítesz, ha meg van a babóca!KépKépKépKép

Szilvi!
Te a 100 % voltál,KépKépKép és a Ladányi Kata volt a 90 %. Téged már vasárnap tudtalak, csak megkért az informátorom, hogy ne lõjjem le a poént.KépKépKép Az informátort, a véletlenül kotyogót meg úgy is tudod ki volt. De tényleg véletlenül szólta el magát. A fülem meg nayon ki van hegyezve dolgokra.KépKépKépKép
Reggelegyébként ha nem kellett volna angolra mennem, akkor itt ültem volna a gép elõtt mert nagyon élveztem volna a találgatást.

Dzsili!
Golden rotwerier (ha jól írom) a kutyusok fajtája. NApcsi hogy van?

Sziasztok! Zsuzsa + Beababa, aki napok óta elõször alszik el idõben délután.

beababa

Sziasztok!

Na alig tudtam végigolvasni. Vicces, hogy én is gyanúsított voltam.Kép
Szilvi! Gratulálok és nagyon vigyázz magatokra!!!

Márti! Drukkolunk mi is! Ügyes legyél és gyors.KépKépKép

Andi! Várjuk a híreket.

Tikk
tikk

Kata!

Tényleg jó lett volna együtt pocakosodni, de sajnos nem jött össze. Az igazat megvallva a császár miatt nem is gondoltam volna, hogy elsõre összejön a kistesó.
Nagyon szorítok Neked és a többi Pocakosodni vágyónak, hogy mihamarabb sikerüljön!Kép (Én is szeretnék "Névtelen 2 csíkosokról" olvasgatni!Kép)

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Márti,
én is csak azt tudom mondani, mint Tikk!KépKépKépKépKépKépKép

Andi,
feltétlenül írj, ha van fejlemény!Kép

Szila
szila

Húúúúúúúú, Márti, Vilka! Drukk ezerrel! Mégiscsak kis kíváncsi ez a gyerek! Kép És aghogy írtad: intelligens is! Kép

Lányok,
Nem tudtok véletlenül olcsó szállást Velence környékén? 4 napos ünnep jön, Andris kivett szabit, megbeszéltük hogy elmegyünk. Még sosem voltam Olaszországban és már nagyon régóta szeretnék. Persze én amilyen béna vagyok, nem merek telefonálgatni, megint arra vártam, hogy András megmozduljon. Hát arra várhattam. Kép Most sikerült neki egy-két telefont megereszteni, persze sehol sincs hely, csak egy szállóban, ahol 70 euró lenne egy éjszaka. Kép Annyi meg nincs rá. Teljesen beleéltem magam. Most itt bõgök, hogy miért nem sikerül nekem soha semmi?! Kb. annyi itt a kikapcsolódási lehetõségem, mint eperfán a málna. Olyan jó lett volna! Kép
Sátorozni is mennék én, de májusban két kicsi gyerekkel úgy, hogy az egyik orrából folyamatosan dõl a lé...Kép
Bocsi.
SolyaKép
solya

Borcsa, BMárti, Norci, Tikk!
Köszi! Reméljük, hogy továbbra is minden OK lesz a babóval!Kép

Zsuzsa!
Így már értem! A "páromról" mostmár végképp szertefoszlottak a reményeimKép...de sebaj!Kép Remélem a következõ hónapban annyi "2 csíkosunk" lesz, hogy csak gyõzzük kitalálni!Kép

Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Szilvi! Nagy-nagy gratula nektek!!! Kép Kép Kép Mesélj magadról majd folyamatosan! És kívánok neked egészséges terhességet, könnyû szülést! És nyáron egyél rengeteg vitamint! Kép

Márti: hûha...! (Kezdek én is ideges lenni... )
Andi, ha valami van, légyszi tudósíts!

Sziasztok: Laura
p_laura

Solya: a neten nem tudsz valamit keresni? (Segíteni sajnos nem tudok, mi nem terveztünk nyaralást... Kép )

Laura
p_laura

Márti-Vilka párosnak DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

ide fogok ragadni a gép elé, úgy lesem már reggel óta a híreket ... Kép

Laura
Te csak ne idegeskedj... Toncsi még hízogat bent egy kicsit ... Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Márti
Drukk megy ezerrel!!!KépKép

Szilvi
Jót izgultam.Kép Gratulálok, ez szuper hír!Kép

Rám senki sem gondolt csík téren.Kép Sajna nincs is miért.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Mostanra rágtam magam végig a leveleken. Jó kis forgalom lett ittKép

Szilvi! Óriási gratula!!!KépKépKép

Laura! Csak nyugi, tudja Toncsi, mikor kell kibújnia! Neked is nagyon szorítok!Kép

Mártiról jövök friss hírekkel, amint megtudok valamit! Ígérem!Kép Szegény mondta, hogy éppen ott volt a gázszerelõ meg a takarítónõ, amikor elment a magzatvíz.... Remélem, azóta hazaért a párja, és várták az anyukáját is, õ lesz Árminnal.

Andi

Andi
andi3

Gorsi!
Köszi! Remélem, ha itt az idõ lesz okunkizgulni a Te 2 csíkodért is!Kép

Andi!
Köszi a gratulát!
Mártinak már vannak fájásai is vagy már bent is van a kórházban? Nagyon drukkolunk Nekik!!!

Laura!
Neked is köszi a gratulát!
És ne izgulj! Toncsinak még van dolga "odabent"!Kép

Szilvi
sztigris

Friss hírek Mártiról:
Már a kórházban van, szûk ujjnyira tágult eddig. Fájásai még nincsenek, illetve néha valami. Ha reggelig nem változik a helyzet, megindítják.
Éjszakára kér tõlünk sok-sok spontán tágító fájást.
Itt küldök egy adagotKépKépKépKépKép

Andi

Andi
andi3

Solya

Próbáljátok meg Jesoloban... Mi anno ott voltunk, de már nem tudom, melyik szállóban... van belõlük jópár... Könnyen át lehet menni Velencébe, ráadásul hajóval Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Márti!

Remélem spontán sikerül és nem kell indítani.
Én is küldök egy adagot!
TKépÁKépGKépÍKépTKépÓ!!!

Szilvi
sztigris

Márti!!!!!!!!!

Mi is küldün jó nagy adagot!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Szorítunk Nektek nagyon!!

Kép

Szila
szila

Márti,
én azokat a fájásokat küldöm, amikkel Mátéval vajúdtam! Mondjuk a hárompercesektõl! És kívánok kb. annyi ideig tartó vajúdást is! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Solya

Képzeljétek azért történt ma több csoda is! Sára végre úgy döntött, miután tegnap megvettük az általa választott kacsás wc ülõkét, hogy BILIBE AKAR kakilni! Végre. Iga, még csak a pisi sikerült, de már egy jó ideje trónol a bilin és le sem akar jönni róla! Olyan, de olyan boldog vagyok! Kép
solya

Sziasztok!

Egy napra két ilyen nagy újság!

Szilvi!
Gratulálok a babócához! Barnázás nélküli boldog terhességet kívánok neked!

Most belekavarodtam, van még egy ismeretlen pocisunk?

Márti!
(Bár már nem olvasod!) de azért nagyon drukkolok, hogy gyorsan kibújjon Vilka!
És köszönöm, hogy rám is gondoltál baba ügyben!

Sajnálom, hogy hétfõn olyan korán el kellett jönnünk, de Peti sem tudott ott elaludni (amint kiértünk az Orczy-kertbõl már aludt) és 3-ra mentünk ügyvédhez a lakás eladási papírokat aláírni.

Zsuzsi!
Nagyon jók lettek a képek, ha esetleg van még Petimrõl, megköszönném, ha átküldenéd!

Editék már itthon vannak, hétfõn érkeztek haza, szegény Riki kicsit megfázott az úton. Úgy néz ki, hogy július közepéig maradnak itthon.

Lányok!
Nektek sem esznek a gyerekek ilyen melegben?
Van esetleg valakinek tapasztalata tejfehérje allergia ügyben? Szerencsére nem Petirõl van szó, hanem egy barátnõm 9 hónapos kisfiáról.

Megyek vacsit fõzni.

Sziasztok

Szilvi és Peti

Végre tudtam feltenni rövidebb hajú képet Petirõl a profilomba. Az igazi kopasztás kedden lesz, ha ráér a fodrászom!
bszilvi

Sziasztok!

Andi! Mártinak hatalmas drukkok mennek, küldök neki tágítókat, hátha ez segít: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szilvi: nekem van sajnos tapasztalatom tejfehérje-allergia ügyben. Van valami konkrét kérdésed?

Sziasztok: Laura
p_laura

Sziasztok!

SzTigris, nagynagynagy gratula, vigyázz magatokra!!! KépKépKép
/Irigy-irigy.../

MÁRTI, HAJRÁ, MÁRTI, HAJRÁ!!!!!!! Tágító: KépKépKépKépKép
Jajj, de izgalmas!!! Kép

cupp,
Beja+Bácu
beja

Mártinak tágító fájások mennek!KépKépKépKépKép

Végre van egy új fogunk, a bal alsó kettes. Én meg azt hittem, egy újabb rágónk lesz.Kép

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Húúúú Beja tényleg igazad van nagyon izgalmas ez a nap.KépKépKép

Mártinak nagyon sok tágítót küldök én is. Nálam a fiúknál ígérték be, ha nem szülök meg X idõn belül, akkor indítanak. Épp ezért eltudom képzelni, hogy most mit érezhet Márti, és nagyon nagyon drukkolok, hogy ne kerüljön sor indításra. TÁGÍTÓKKépKépKépKépKépKépKépKépKép
És remélem nem kell reggelig várnia Mártinak, hogy a kezében tarthassa a babóját.

Bea már tökéletesen fellép egy-egy lépcsõnyit, és épp most tanulja, hogyan kell lefelé háttal lemászni a nappaliban a 3 db lépcsõrõl.KépKépKép

Sziasztok!
Zsuzsa + lépcsõzõs Beababa

beababa

Sziasztok!

Remélem most már gyorsan meglesz Márti babója sok-sok drukk neki! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Este vagy inkább éjjel nagyon megindulnak a babák ám! KépKépKépKépKépKépKépKép
Csak természetesen az a legjobb és kíméletesebb a picinek is és az anyukának is!

Zsuzsa
Gratula a lépcsõzéshez, sejtettem hogy retriverek ezért kérdeztem.

Gorsi
Nektek is gratula a fogacskához, szerintem arra mentek a tippek baba ügyben aki többször mondogatta mostanában hogy már nagyon szeretne, de azért drukkolunk Petinek is hogy minél elõbb Nagytesó legyen! KépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Márti! DRUKK és sok-sok TÁGÍTÓ!KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon szurkolunk, Andi, továbbítsd légyszi!Kép

Holnap reggel elutazunk Rékával 4 napra, hogy gyorstalpalón felkészüljek a vizsgámra, úgyhogy Vilinek elõre is boldog szülinapot és Zsani-nagytesónak meg boldog névnapot!KépKépKép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Elõször is HAJRÁ MÁRTI, mi is nagyon drukkolunk nektek!Kép

Másodszorra pedig, természetesen mi is szeretnénk gratulálni Szilvinek a kétcsíkossághoz!!!Kép Zökkenõmentes és kellemes terhességet kívánunk! Nekem is anno voltak vérzéseim Dórival, azt mondják ez nagyon sok nõnél így van, amíg végre a szervezet átáll a másállapotraKép De második terhességnél már emlékezik a szervezet. Ne aggódj és élvezd a pocakosodást!

Gorsi: én annyit tippeltem, hogy nem akartalak téged is megemlíteni, hiszen az én már szinte mindenkit felsoroltam, aki nõnemû ebben a topikbanKép Szóval, mikor is tervezitek a tesóprojektet???Kép

Nem tudjátok Márti jó emailcímét, mert nem tudtam elküldeni neki a pocakos képeit, pedig kérte.

Zsuzsa: lefelé lépcsõzés az igen nagy dolog!! Gratulálunk ! Dorka még csak a felfele lépcsõzést gyakorolja.

bszilvi: Dorka szinte semmit sem eszik, csak kekszet és vizet, és elég sûrûn szopizik.

További jó izgulást, drukkolást mindannyiunknak! Jó éjt!

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Hú de nagyon izgi itt az élet!

Elõször is a restanciáim:

Kicsi Lucának nagyon boldog elsõ születésnapot kívánok!!!

Szilvinek gratulálok a kistesóhoz! Csak lett egy párom egy picivel késõbb! Kép Egyébként én is rád tippeltem, csak írni nem tudtam sajna. Tehát mikorra várható Zsani kistesója?

Mártinak pedig borzasztóan szorítok!!! KépKépKépKép De jó neki, hogy hamarosan picike babázhat!!!

Dzsili! Napsinak is szurkolok ám a gyors gyógyulásért!

Zafi: gratulálok a laborodhoz! Ha adhatok egy tanácsot: a lényeg a szóbelin, hogy beszélj!!! Ha valamit nem értesz, vagy nem érdekel az a témakör, amit felvetnek, ezt mind-mind mondd el (pl "Nagyon sajnálom, de nem értettem ezt az utolsó kifejezést, amit használt. Lenne olyan kedves és elismételné?" blablabla) Esetleg vess be egy-két olyan kifejezést, ami középfokon nem feltétlenül várható el... Tényleg, ez szakmai vagy sima? Hajrá!!! Kép

Mi jól vagyunk amúgy, vizsgalázban égünk, meg a szokásos építkezéses õrületben, de egyszer csak vége lesz mindkettõnek! Nekünk is szorítsatok úgy 24-éig, jó?!

Barnabásnak be nem áll a szája, mindent elmesél, kér, kifejez, nagyon mulatságos. Kedvenc szava újabban az "autódubi", mindenre ez a Jolly Joker, ami tetszik neki, vagy esetleg kerek. Kép
Kistesó jól van, õ is a lecsót, gyrost, meg a bundáskenyeret szereti... Kép Már várom, hogy mozogjon! Kép

Megyek írni a házidolgozatomat, amit 2 hete le kellett volna adnom! Kép

Puszi mindenkinek,
(jujj, de izgulok Vilka-ügyben,)
Heni+Barni+Kép
gesztenye

Sziasztok!

Szilvi, Dzsili
Köszi.Kép

Zsuzsi
Máris.Kép De sajna még nem akar jönni a babó.Kép Ahelyett, hogy késne legalább a mensim, 1 héttel elõbb jött meg.Kép Most már az én ciklusom sem megbízható.

Henke
Jó volt olvasni rólatok!Kép AutódubiKép Drukkok mennek!Kép

Olyan izgi, mikor lesz már baba?Kép Muszáj gyakran benéznem, hátha Andi írja a jó hírt.Kép

Jó éjt!
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

A Friss kismamáknál olvastam a legfrissebb infót Mártiról:

"Sziasztok!

Márti még nem babázik, fájásai nincsenek. Bentfogták a korházban, ha éjszaka nem történik elõrelépés reggel megindítják ... Most csak a fájásokért drukkolhatunk mert szegény nagyon fél az oxitocin infúziotól ... "

gondoltam érdekel benneteket!

Üdv: zsu
zsu26

Jaj lányok!

Pénteken ki kell költöznünk a régi lakásunkból, mert kifizetik és az újba nem vihetjük a bútorainkat, ezért az albérletbe kell szállítattnunk a bútorainkat. Tudtok egy megbízható és olcsó költöztetõ céget? Nem kell nagy teherautó, mert csak 2 szekrény és egy sarokgarnitura és pár dobozt kell elvinni, és egy villanysütõt. Mennyiért vállalnak ilyet? Nem tudjátok, mi számít olcsónak és mi drágának? Már bevagyunk dobozolva, Pestrõl Budára kellene és földszintrõl 2.emeletre, ahol nincs lift. Ez mennyibõl jön ki, szerintetek?

És milyen jó lesz, majd innen az "új" lakásba újra eljátszani ezt az egészet...Kép

Márti: Hajrá! Gondolunk Rátok!

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Andi!
Van valami hír Mártiról?

Laura
p_laura

Jajj, aszittem már, megtudok valamit MártiékrólKép

Nagyon remélem, segített ez a sok tágító-drukk és már mindenen túlvannak!!!

Andi, amint tudsz vmit, írd meg, én már tûkön ülökKép

Pussz,
Beja
beja

Semmi hír, de remélem, ez nem jelenti azt, hogy nem történt semmi... Én is nagyon drukkoltam neki egész éjjel. Nem szerette volna, ha indítják.
Nem akarom zavarni, megígérte, hogy azonnal jelentkezik, ha van valami.
Én meg persze rögtön megírom!

Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Márti!! Reméljük jól vagy! Mi is nagyon szorítunk neked.KépKép

Henke! De örülök, hogy írtál, jó lenne látni benneteket! Az nagyon autodumi lenne.KépKépKép

Zafi! Jó utat, meg tanulást nektek!

Bszilvi! Lehet az a baba olyan, hogy nem bírja a meleget és nincs étvágya. Nálunk nem ez van.Kép

Zsuzsi! Akikkel mi költöztünk az egy nagyon jó cég volt, gyorsak megbízhatóak. Hogy hol a telefonszámuk, gõzöm nincs, de Norci ajánlotta õket, ha tudsz írj neki emilt.

Gorsi! Ne szomorkodj már. Összejön az hamarosan.Kép

Nálunk az új szavak a mókusz és dijóKépKép és ha megkérdezem mit eszik a mókusz, akkor jön a dió negyedórán keresztülKép

Na megyek csinálok neki hamit, mert gondolom mindjárt felkel.

Andi! Várom a híreket és ha beszélsz vele, pusziljuk!

Tikk
tikk

Sziasztok!
Csak egy picit nem néztem be és máris mennyi minden történt Kép
Mártinak és Vilkának nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!
Ma gyakrabban benézek, hogy megtudjam a híreket!

Szilvinek gratulálok a babóhoz Kép

bszilvi: Tomi is keveset eszik ebben a melegben, de itatni muszáj!

Henke: drukkok mennek legalább 24-ig Kép

Tomi tegnap este már csak kicsit volt lázas és ma éjjel is jól aludt. Talán megússzuk ennyivel ezt a fránya oltást.

Na, megyek, aztán jövök Kép
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Ma valahogy olyen lassú a Babanet... Kép Lehet, hogy nem csak én nyomkodom 2 percenként a frissítés gombot?! Kép

Hû, de drukkolok! Nyugisabb voltam, mikor én mentem szülni! Kép

Hajrá Márti! Hajrá Vilka! Ügyesek legyetek!!!! Kép

Laura! Ti jól vagytok? Nem visel meg nagyon ez a meleg?

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BMárti,
tegnap is iszonyú lassú volt a Babanet.

Márti, Vilka,
továbbra is mennek a drukkork Nektek!KépKépKépKépKép

Tikk,
tiszta görög HannaKép.

Ez a meleg nagyon betesz nekünk. Hanga háromnegyed hatkor úgy döntött, hogy reggel van. Ha a jó oldalát nézzük a dolognak, akkor így ki tudtunk menni a dögmeleg elõtt vásárolni és nem a 40 fokban kell kint aszalódnunk. Enni meg alig eszik ebben a melegben, inni sem iszik sokat, viszont cicizik idõnként. Hol többet, hol kevesebbet. Akiknél cicizik a gyerkõc, az egyéb folyadékból mennyit iszik?

Szila

ui.: raktam új képet a profilbaKép
szila

Sziasztok!

csak bekukkantottam Vilka - nézõbe...

Szorítok én is nagyon, remélem, hamarosan jön a jó hír!!

Tikk, Hanna már így beszél? Mókusz, dió????? De ügyes ! Igaz, Õ már régebben is ügyesebb volt PetinélKép
Na, az én fiam tuti az apja "bõbeszédûségét" örökölte...nem is tudom, ez jó vagy sem. remélem, azért lesz egy locsifecsi kislányom is. Bár....Kép eddig nem úgy néz ki...Kép

Peti sem eszik semmit. Bezzeg BSzilvi Zsanija!!! Itt voltak kedden, Zsani egy akkora adag túróstésztát benyelt, hogy nekem is kettéállt a fülem. ahhoz képes, hogy Szilvi mondta, hogy még nem evett túrós tésztát, lehet, hogy nem szereti.....Kép Na, este mondom Petinek: Mutasd meg Apának, Zsani milyen szépen evett !! Hát Õ is evett egyedül villával egy adagot. (madárnyit) Kép

Na, eddig hagyott írni, mennem kell.

Márti !!!!! DRUKK DRUKK Vilka ügyes legyél !!!!!!

Puszi: Kata
LadányiKata (ladán

Szila!

Szerintem, ha cicizik, az nagyon jó, mellette nem muszály túl sokat inni. A szomszéd gyerek nem cicizik, és mégis max 2,5 dl iszik meg egész nap.
Peti meg (sajnos ugye szintén nem cicis) egyszer megszámoltam, 5-6 2,5 dl-es üveggel iszik meg 24 óra alatt. Igaz, enni mostanában Õ se nagyon.........

puszi: Kata
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

A Friss Kismamákban olvastam:
"Márti babázik!!!!
Ma 8.10 kor megszületett Tímár Vilma, 3480g, mindketten jól vannnak!"

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Márti! Gratulálunk nektek, sok boldogságot és tejcsit kívánunk!

Tikk&Hanna
tikk

Sziasztok!

Márti! Gratulálunk a kislányodhoz és sok boldogságot kívánunk!

Cory: van valami fájdalom csillapító fogra, amit terhesek is szedhetnek, egy fogorvost kellene megkérdezned vagy a védõnõt, õk biztosan tudják. A szomszéd kismama szedett ilyet, de elfelejtettem a nevét Kép
Vagy valami homeopátiás fájdalomcsillapítót próbálj ki!

Üdv: Zsuzsi és Dorottya (aki már tudja mi a piros és a zöld!!!, és imádja a Baatont=Balatont)
zsu26

Köszi cory a jó hírt! Csak ezért jöttem most, hogy ezt megtudjam.

Mártinak óriási nagy gratula, és nagyon-nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunneki és Vilkának is.KépKépKépKép

Sziasztok Zsuzsa

beababa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?