Sziasztok!
Köszi-köszi mindenkinek Szabolcs nevében is.
Tünde! Hát nagy névnapozás nem igen volt, Apa dolgozik, a nagyszülők, nagynénik, -bácsik javarésze Buláriában, illetve Erdélyben nyaral, anyukám itt van éppen nálunk, tőle kapott új ruhákat Manó, meg nagy ölelgetést. A többiek előre ideadták a pénzt, abból kapta az utazóágyat némi pótlással Szabolcs. Apával először olyan vödrös Duplot, vagy Legot - vagy nem is tudom hogy hívják most - akartunk venni, de ráérünk vele a szülinapig, most majd formadobálós játékot kap, meg amit még megkívánok a játékboltban, ahogy lenni szokott
, csak Apa együtt szeretné megvenni velem, és sajna az elmúlt nyolc napban folyamatosan dolgozott egy nap szabadnappal, amikor is a szájsebészeten dekkolt, majd itthon haldoklott - ezt nem ironikusan írtam, tényleg rettenetes állapotban volt, mert rossz helyre adták az érzéstelenítőt... - szóval az ágyat megvettem, tegnap fel is avatta Szabolcs, beleraktam játszani, és elaludt benne délután, de a játékvásárlás még várat magára. Tényleg lányok! A volt munkahelyemen olyan formadobálós volt, ami egy gömb volt, aminek a két fele volt szétszedhető, és egy gumi kötötte össze ezeket. Nekem ez akkor nagyon tetszett, de nem tudom lehet-e ilyet kapni, vagy milyen a kínálat. No, sebaj, bevesszük magunkat egy játékboltba, bár mivel vasárnap - Apa első rendes szabadnapja - már reggel indulunk Siófokra, hát majd jövő hétre marad az ünneplés. Szabolcs amúgy imád ajándékot bontani, a barátnőim hamar rájöttek, hogy vékonyabb, zizegős csomagolópapírba kell neki csomagolni a dolgokat, és a nagyfiú elbűvölten tépi. Sokszor így a papír izgalmasabb, mint, ami benne van
.
Ági! Mi mindenképpen megyünk. Rengeteg babásprogram lehetőség van a tó partján, hajó, séta, kézzel pancsolás a vízben, amúgy meg mától jön a jó idő megint állítólag. Ági, gyertek már...
A fog tényleg kijött. Nem durva ez így: szinte naponta jött egy? Ma meg biztos kijön a jobb felső kettes is
. A középsők amúgy nagy lapátoknak tűnnek a többihez képest, még a fogában is rámhajaz ez a jógyerek... Mivel ugye még az alsók is nőnek, hát ez most öt fog egyszerre. Azért kezd kicsit nyűgös lenni, de nem vészes, leköti a mozgás, sok mászás, állás, nincs ideje a fájdalomra
.