Nyuszi!
Köszi a katalógust. Nem gondoltam, hogy ilyen drága lesz a feladás. Szóval tényleg köszi.
Kataa!
Hál'istennek már a kezemben volt mikor elájult, úgyhogy ráztam meg szólongattam és egy-két másodperc alatt fel is ébredt (és nekiállt ordítani, én még sosem örültem ennyire annak, hogy ordít). Aztán meg vizes rongyal mosogattam, az meg is nyugtat, fel is frissít. A sebészeten a reflexeit nézték, meg koponya röntgent. De minden ok volt.
Egyébként enni eszik (bár nem mindig 5x van hogy csak 4x), és bár nem sokat, de azért eleget. De valami miatt nem hízik. Eddig a dokinéni sem volt kétségbe esve, de ez a 2 hónap alatt 100g (ami önmagában nem lenne olyan rossz csak így együtt) az nagyon betett. Nagyon kiváncsi vagyok mi lehet. Azt mondta lehet, hogy lisztérzékeny, bár hasmenése nincs.
Hanna is imádja a lovakat, mi a Margitszigeti kisállatkertebe járunk simogatni, már ahogy meglátja őket sikongat, és persze tépi a sörényét. De még nem ültettem fel.
Forti!
Örülök, hogy Levi ilyen ügyin feltalálta magát. hát ugye ha muszály valahogy megtalálja a megoldást. Éjszaka is tud a gipsztől aludni? Remélem az étvágya is megjön hamar.
Hanna úgy esett hogy sétáltunk (egyik kezét fogtam) és hirtelen meghallotta, hogy jön az apja ki a fürdőből, erre csinált egy hirtelen piruettet és kirántotta a kezét, mire elértem szépen buksin landolt, a halántékát ütötte meg (biztos ez is közrejátszott). Én barmi sokszor ájultam el gyerek koromban (meg most is), úgyhogy tapasztalt vagyok élesztés terén. De gondolhatod, teljes pánik, persze az egész nem tartott egy 1/2 percnél tovább. Nekem egy örökkévalóságnak tűnt.
Zsuzsa
Aszem minden balesettel a sebészetre kell menni (én sem tudtam), miután zek után semmi baja nem volt (nem szédült, hányt stb.) én csak a körzetihez vittem, ő mondta, hogy vigyem a sebészetre, biztos ami biztos.
Ő is sokszor landol a fején, de azt hiszem az lehetett a gond, hogy a halántékára esett és nem a homlokára, mert megpördült (ettől esett el)
Gömb
Remélem most már Lilivel minden rendben lesz és nem kell ilyen élményeket újra átélnetek.
Ilke
Én egy áfonyás túró zabpehyellyel c. receptet találtam: 100g túró, 100 ml tej (anyatej v. tápszer) 1tk olaj, 80 g áfonya (gyümi), 20g zabpehely (szerintem ennek semmi értelme), 1 ek cukor v. méz. Én olaj nélkül csináltam és egy kis mézes darát tettem bel, hogy jó legyen az állag (nem áfonyával csináltam, hanem barackkal). Össze kell turmixolni mindent.
Jövőre már eperrel is csinálhatod ahogy hallom.
Remélem kiderült mi van Lilikével, azért ez a láz egy kicsit magas egy foghoz.
Manó
Remélem vau-vau gyógyulgat. Hanna a hétvégén mondta ki először a Margitszigeten egy kutyának hogy vau-vau. Imádja őket, legszívesebben mindet megtépné.
Magdi
Ne aggódj, minden rendben lesz. Inkább legyen egy, de egészséges babóca. Nem?
Képzeljétek Hanna elkezdett tapsolni. Ma egész nap tapsikolt. Megyek be hozzá bőg, folynak a könnyek a kis arcán, meglát és elkezd tapsikolni, olyan édes volt
.
Lányok
Nyertetek RR kismama kazija megjelenik.
Elvittük a babkocsinkat a Boráros térre a javítóba, és elkértek 2000 Ft-t, de nem csináltak vele semmit, és rosszabb mint volt. Na most mi a fenét csináljak vele.
Puszi
dec8