Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Bori Kép
Jó pakolászást neked, de azért ne erőltesd meg magad Kép

Nicika Kép
Szuper a tábla Kép Köszi Kép
Összehozzuk ezt a talit Kép
Nagyon édes a babád, azért a fjecskéjét lehet látni Kép
Köszi a linket, tényleg jók Kép

Ildi Kép
Muti a képet a gatyádról Kép

Mindjárt mehetek uh-ra Kép

Annácska 19+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ritaa! Örülök hogy tetszenek a képkeretek! Az egyik variáció szerintem is az, hogy kinyomtatod, a másik pedig az, hogy egy képszerkesztő progival belerakod a képet, majd pedig sima fényképként előhivatod (a kerettel együtt).

Zsuzsófi! Ne aggódj a medence táji fájdalom miatt, ugyanis ez attól van hogy tágulnak a medence csontok, felkészülnek a szülésre! Ez teljesen normális! Amúgy az egyik kismamás könyvemben olvastam! Szóval nyugi! A vetélés miatt pedig ne aggódj, hisz már 22 hetes vagy és minden rendben a picivel! Kép

Vas! Ha ez megnyugtat, én sem tudtam mi az a szakálka!

Angi! Tök jó hogy hasonlóak a babáink! Tetszi nagyon! Én most már csak azért aggódok az egy hét eltérés miatt, mert a kiskönyvbe 2006.02.24-re vagyok kiírva, a 4D szerint pedig 2006.03.02-re várható a szülés! Ez 6 nap külömbség! És mi van ha tényleg csak márciusban akar megszületni, engem meg már február végén elkezdenek kínozni? Meg aztán a 12 hetesen is kisebb volt egy héttel! Ezt mért nem nézi senki? Majd megpróbálok beszélni az orvossal!

KépKép
nicika

Szép reggelt Lánykák!

Rita!
Igen. Sajna albiban toljuk.

Zsu!
Az én pocim is fáj.Kép Tegnap reggel óta. Aztán ahogy írtam estére elmúlt, de most megint nagyon fáj..Kép Délután megyek dokihoz, mert így nem tudott mit mondani a telefonba.Kép Nagyon fosok, h mit fog mondani. De abban bízok, h Alex nyom bent valamit. Rendesen, ha kiegyenesedek, akkor besz@rok annyira fáj. Ha ülök, meg fexek, akkor tök jó. Csak akkor fáj, ha köhögök, vagy tüsszentek.Kép

Eszti! Borka!
Nem tudom, mikor talizzunk, meg hol. Mivel megyünk? BKV vagy autó? Kérjem uramtól az autót, vagy mi legyen?

Ildi!
Képet! Kép

Niki!
Nagyon sokat nőttetek! Kép

Annácska!
Drukk az UH-hoz!

Nancs
21+0

Kép

Kép
nancsika

Annácska! Ari vagy! Kép

Kép

KépKép
nicika

Nancsi! Remélem semmi komoly probléma nincs nálatok! Nyugi! Aztán majd mond ám meg hogy mit mondott a doki!

25+0 Nicika+Szintia

KépKép
nicika

Niki!
Remélem semmi komoly, de azért rendesen kivagyok.Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Sajna, vége a hétvégének, pedig szuper volt! Esztergomban voltunk, kirándultunk, moziztunk, sétáltunk, színházaztunk...

Láttam a fényképeket a varrásról, nagyon szorgalmasak voltatok!Kép
Mindenkinek ooolyan nagy a pocija, nekem is bele kéne húznom!Kép

Mindig, amikor csak tudok, pocira tett kézzel figyelek, nem érzem-e babókát. De semmi. Azaz lehet, hogy mégis, csak nem tudom eldönteni, hogy nem csak a bélmüködésemet érzem...Mindegy, még nem aggódok emiatt, van idönk. Igaz?

Nicika!
Köszi, hogy ilyen lelkesen csinálod ezt a szuper táblát, és követed a változásokat!
És gratula a kislányhoz!

Maminti
17+1

Kép
Kép
maminti81

Nancsi,
drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly dolog! Pihenj sokat!
Annácska,
írj majd, hogy mi volt az uh-on!
Bori,
Neked is megy a drukk mára!!!!!!
Nici,
szép a pocikád, nőtt szerintem rendesen!!! Ezzel a kínozás dologgal még én is bajban vagyok. Hogy majd mikor kezdik az NST-t pl. és mikortól számit túlhordásnak. Azt hiszem az első magzatmozgásból is sokat ki lehet számolni. Az mondják, hogy a lányok ritkán jönnek később a kiírt időpontnál. Én holnap megyek a dokimhoz és megkérdezem, hogy akkor, hogy van ez. Te mikor mész legközelebb?
angi79

Eszti, Nancsi!
Nekem 10-15 között bármikor megfelel, szerintem induljunk még délelőtt. BKV-ni én már nem bírok, csakis az autó jöhet számításba. Mivel én lakom a legmesszebb, úgy lenne ésszerű, ha felvennélek benneteket.

Nicika!
Látványosan nőtt a pocakod! Nagyon aranyos a babátok is!

Lányok, lehet, hogy meglincseltek (a dokim biztos ezt tenné, ha tudná, hogy mit csináltam), mert tegnap nem bírtam nézni, ahogy a párom egyedül festi a szobát, és csatlakoztam hozzá. Aminek persze meg is lett az eredménye - estére minden porcikám sajgott, a hasam pedig teljesen bekeményedett.
Nemsokára indulok a klinikára, egy csomó kivizsgálás vár ma rám: flowmetria, UH, dokim. Remélem, nem szolgálok este rossz hírekkel!

Bori 27/29

Bori

Kép
borkadorka

Angi! Hát én majd csak nov. végén vagy dec. elején! Még soká! De ha megkérdezed akkor árult már el nekem is! Egyébként az ez előtti vizsgálatoknál is kisebbnek nézték a babádat?

KépKép
nicika

Bori! Ejnye-bejnye! De valószínűleg én sem bírtam volna ki hogy ne segítsek! Reméljük minden oké! Csak kicsit túlterhelted magad szerintem!

KépKép
nicika

nikica,
soakt nőtta pocid!

Nancsi,
mi is ugyanebben a szituban vagyunk, most egy 30 m2es albiban lakunk, onnan menni kell.
Nemtom mennyi idő alatt fut le a hiteligénylés, ha már megvan pl. az adásvételi szerz.
Meg ugye le kell előlegezni és nekünk sincs tőkénk. Nálunk anya jön el adóstársnak mert mivel én nem dolgozom az egyetem miatt kevés az 1 fizu.
Félszocpolt én úgy tudom ideadják szülés előtt csak igazolni kell, hogy mingyárt jön a baba, gondolom vmi orvosi papírral.
Ha gondolod beszélhetünk ezekről emailen, hátha tudunk segíteni egymásnak és úgyí a többieket sem zavarjuk ezzel...
katicuska

Maminti!
Mi 2 hete voltunk Esztergomban.Kép Bár mi autókáztunk egyet, és bevásároltunk Esztergomba a Tecsóba.Kép

Angi!
Köszike. Pihengetek. Pedig mára ígértem a Páromnak, h csinálok neki barackos husikát, meg brokkolis cuccot.Kép De ágyba parancsolt. Hamarább lelép a melóból és futunk dokibácsihoz.
Utálok főzni, de olyan guszta, az a kaja:

Kép

Kép

Borkadorka!
Rendben! Nekem is jó a délelőtt.
Drukk a mai vizsgálatokhoz, de óvatosan azzal a festéssel pakolással, miazmással!

Katicuska
Oksa! Mondjuk, mi még sehol nem tartunk, majd szerdán délelőtt megyek beszélgetni egy hiteles csajjal. Nekünk anyuék tudnak segíteni azzal a kb 1 millával, mert nekünk nincs most félre tett pénzünk.Kép Nekem elég jó a fizum (táppénzem is több, mint a párom fizetése), de Párom csak minimálbérrel van bejelentve. Szal gőzöm sincs mi lesz. Lakást már kinéztük, igaz a netről, és csak álmodás szinten van még, de többet tudok majd szerdán, h mik a lehetőségeink.
A mélcímem a profilomban.

Pusza.
Futok vissza az ágyba megdögleni.Kép

Nancs
21+0

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Nancsika,
csatlakozhatom én is hozzátok kedden délelőtt? Hol találkoztok?
Remélem, már jobban vagy, lehet, hogy csak meghúztad az izomszalagokat.

Borka,
minden oké veletek? Mit mondtak a dokik?

Babetta,
kötőtűt bármelyik fonalas, rövidárus boltban lehet kapni, lehetőleg körkötőtűt vegyél, és egyelőre szerintem elég a 3-as méret, többnyire ezzel készülnek a pulcsik. Aztán a tanfolyamot megbeszéljük, veled is, Annácska!Kép

Mi építkezni fogunk, 2,4 millió megelelőlegezett szocpol két gyerekre, + 600.000.- Ft önerőnk van. Ezzel adtuk be egy 12 milliós házra a költségvetést, és a banknál simán átment az előminősítésen, már másnap hívtak minket, hogy oké. Az is jó, hogy akivel építtetjük, a cég nem kér előleget, hanem utólagos finanszírozás van, szerintem ez is nagy előny. A ház kb. 80 nm-es lesz, egy 36 nm-es nappali+konyha+étkező, 2 db félszoba (10 nm-esek), egy egész szoba (12,5 nm), egy 5,1 nm-es fürdőszoba, külön wc + egy előtér 3,5 nm-es.
Igaz, a Fészekrakóra vesszük fel a hitelt, és a sokadik banknál álltak velünk normálisan szóba. Remélem, sikerül, ha igen, akkor jövő nyáron már talán a Dunántúlon lakunk, a Balcsi mellett. Drukkoljatok!

Paga,
örülök, hogy minden oké veletek is, igen, a pocak nekem is nő, és néha nagyon húz lent, főleg, ha felkelek, vagy éjszaka az egyik oldalamról a másikra fordulok.
Én nem is tudok háton aludni, fél hasnál meg Poccancs rögtön rugdal, hogy ne nyomjam annyira.Kép

Üdv az újaknak, sok-sok szeretettel!

Nicika,
OK a tábla, és a képkeretek is nagyon szépek!

Puszi mindenkinek!

Lyly
22+6

Kép

Kép

Kép
lyly

Nici,
ok, akkor holnap majd megírom, hogy mit mondott. Nekem mindig kisebb volt a baba. A dokim pedig nem a mensim szerint számol, hanem amit az uh kiír. (nem mindegy, hogy 26 vagy 28 hetes vagyok)
Lyly,
és hol fogtok lakni? Drukkolok Nektek, hogy sikerüljön minden és meglegyen a házikó!!!
Nancsi,
jól néz ki a kajcsi. Kép Mi tegnap sajtos, tejfölös csirkét csináltunk és nagyon fincsi lett. Kép

Angi
26+3
angi79

Sziasztok!

Lenne egy gyors kérdésem. A cukorvizsgálathoz szükséges löttyöt hány deci vízből kell elkészíteni? Szerdán megyek laborba, és holnap este meg kellene csinálnom a koktélt. Kép
Nagyon szörnyű lesz?

Mariann
24+1

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Angi,
Lepsényben, ez a Balcsitól, pontosabban B.aligától 3-4 km-re van, B.akarattyától pedig kb. 8 km-re. Köszi a drukkot!Kép

Nancsika,
nagyon szupi a kaja!

Lyly
22+6

Kép

Kép

Kép
lyly

Mariannka: 3-4 deciből. Nyomj bele egy fél citromot (gyümölcsöt), hűtsd be, és akkor simán iható lesz Kép
cory 21+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!!!!
Megjöttünk a védőnőtől, már délben, de Olivért el kellett intéznem(kaja, alvás).
Hogy ez a v.nő mekkora csiga!!!!
Úristen!!!
Fél órát voltunk bennt, mindössze azért, hogy a hiányzó leleteket bemásolja szó szerint a kiskönyvbe(az uh. adatokat is beírta, mikor azt ott cipelem benne), aztán beírta a sajátjába is, közben 5 telefont elintézettKép
súlyomat nem engedtem megint megmérni, bediktáltam neki a reggeli hiteles adatot.Pisit megvizsgálta, vérnyomást mért(szokásos 90/60).
Ezt fél óra alatt sikerült véghez vinnieKépKép
Még szerencse, hogy az első voltamKép

Nicika, örülök, hogy nálatok sem így ismerik.Győr-Sopron meg Vas megye úgyis szomszédokKép

Zsuzsófi, elelejtettem válaszolni, igen, a PP pliko p3-hoz tartozik téli lábzsák isKép

Borkadorka, csak óvatosan!!!!!!KépKép

Nancsika, jók ezek a kajákKép
Én inkább zöldségpáti vagyok, és a brokkolit meg imádom.Nekem is van egy jó képemKép
Itt egy kis görögsali, annak aki szeretiKépKépKép
Kép

pusz
Ildikó
Mindjárt felrakom a gatyás képet isKép
vas

Marianka!

Hivatalosan a laborban 2 max 2és fél deci vizhez adják hozzá a 75 gramm szőlőcukrot. Cirtommal elviselhetőbb az ize.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Kiborít ez a babanetKépKép
felraktam a gatyás képeket, kb 20 percig szenvedtem vele, láttam ,hogy fel is rakta, erre most meg sehol sincs!!!!!!
majd du. mégegyszer megpróbálom
úgylátszik megint csúcsforgalom van, és nem bírja elKépKépKép
vas

Lyly, szorítok, hogy minden jól menjen az építkezésen. Mi nem vehetjük fel a fészekrakót mert mem elég a fizu.
Anyuék házassága az építkezéssel ment tönkre, úgyhogy én kikötöttem, nem vállalom. Rengeteg hajcihő, utánajárás stb. Bár olcsóbb...
katicuska

Sziasztok!

Nici, gratula a kisasszonyhoz, nagyon jók a képek is. Prüntyit is először a 2D lehetett jól látni, amikor a doki átkapcsolt a 4D-re akkor megvakarta a bokáját és elkezdett jógázni. Az én lepényem is mellső fali és símán átvilágította a 4D, egyáltalán nem volt homályos. A tábla is nagyon szupi, olyan jó nézegetni:-) Beírnád, hogy a lányom (Viktória) 2003.04.21-én született, köszi.A pocakod hatalmasat nőtt egy hét alatt.

Zsófi, libabőrös lettem a vetéléstől....gyorsan ki kell söpörni a rossz gondolatokat.

A kajáktól folyik a nyálam, pedig most ebédeltem:-( Mind nagyon guszta.

Most mi van ezzel a szakállal?

Nyúlanyó 20+6

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nicika Kép
Tényleg nőtt a pocid egy hét alatt Kép

Bori Kép
Irgum-burgum! Ne erőltesd meg magad!!!
Pihenj inkább, ne festegess. Apa egyedül is bírni fogja Kép

Marinka Kép
Neked kell vinni lötyit? Ilyet még nem is hallottam.

Most rohanok fogdokihoz. Este írok Kép

Annácska 19+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lehet egy kérésem? Kaja képeket kihagynátok? Kész vagyok tőlük. A recepteket átugrom, de a képeket mindig megnézem,és aztán...
Köszi!
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Rita: Gratulálok a kislányhoz, akkor nőuralom leszKépKép

Zsuzsi: Üdv. közöttünk, remélem az a terhességed problémamentes lesz!!

Lyly: Drukkolok én is a házikóhoz, mi 4 éve építkeztünk és nem bántuk meg, így minden olyan, amit képzeltünk! Hogy-hogy pont ott építkeztek?

Rita: Utazás előtt menj el a dokihoz, sakhogy megnyugodj. Nekem is szokott ott lent feszíteni, de a doki szerint minden ok.

Nicika: Minden látszik a babafotókon! Aranyos nagyon! Azt viszont nem látom, hogy hol látszik a lánysága?

Maminti: Ne izgulj, most már hamarosan konkrétan fogod érezni a kisbabó mozgását!

Nancsi: Fincsi hamik, én mostanában bármit megennék, esténként mi salátázni szoktunk, hátha ettől nem leszek elefántKép
Mi volt a dokinál? Fáj még a pocid?

Mariannka: Miért neked kell előző este a cukros lötyit megcsinálni? Nálunk a vérvétel előtt csinálják meg és ott megiszom.

Zsu: Szerintem természetes a szex utáni haskeményedés, de ha nem múlik és rosszul esik, akkor más megoldást kell keresni.

Tünde 26+4

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Katicuska,Tünde,
aranyosak vagytok, hogy szorítotok. Nem könnyű dolog az építkezés, tudom (az exférjem építész, és volt egy közös építőipari cégünk), de szerintem nem normális árak vannak az ingatlanpiacon. Ha azt nézem, hogy 12 milcsiből 80 nm-es kertes házunk lesz, akkor még mindig jobb, mint pesti viszonylatban ugyanez min. 25-30 milcsiért. Ráadásul mi mindenképpen szerettünk volna elmenni a fővárosból, mindketten vidéken, nagy kertes házakban laktunk, hegyek közelében.
Lepsényben sikerült egy nagyon olcsó (1 milcsi alatt), összközműves telket kifognunk, közel fél éves intenzív keresgélés és utazás után, amitől a tulaj már nagyon meg akart szabadulni, mert kellett neki a mani. Sima falusias övezet, max. 7,5 m magasság (nem lesznek lakótelepek és társasházak), az utca tele könnyűszerkezetes házakkal, és képzeljétek, már az első alkalommal, amikor levonatoztunk (nincs kocsink), szinte mindenki köszönt, útbaigazított, beszélgetett velünk.Kép Nekem már ez is jelent valamit. Nyugiban, csendben szeretnénk élni, és azt hiszem, eléggé fővároscentrikus lett ez az ország, pedig vidéken sem rosszabb az élet. Szóval így kerültünk oda.

Lyly
22+6

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Cory, Ágiboszi: köszi szépen a tippeket a koktéllal kapcsolatban. Akkor asszem 3 dl víz és 2 citrom lesz. Hátha úgy iható lesz.

Tünde: a doki mondta, hogy nekem kell elkészíteni. A múltkor egy kismama nem csinálta meg otthon, és csúnyán néztek rá a laborban. Ezt inkább kikerülném. Kép

Lyly: megy a drukk. Én is vidéken nőttem fel, tudom, mit jelent a nyugalom. Csak most minden a fővárosba köt, főleg a munka és az egyetem. Persze családi ház lenne az idill, de ahhoz elég sok pénz kellene. Most valahogy kockázatkerülők vagyunk.

Kaja: én olyan sokat eszek, mint egy malacka. Mindenfélét, válogatás nélkül. Valahogy nagyon éhes vagyok, és mennyiségben is és minőségben is a jó kajákat kívánom. Nem lesz ennek jó vége, mert jönni fognak a + kilók. Kép

Mariann
24+1

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok lányok!

Ma felhívtam a dokim, mert bár nem olyan fájdalmas mint tegnap este volt, de nem érzem jól magam. Szigorú fekvésre vagyok itélve, és szerda reggel nyolckor kell hozzá mennem. De ma is ramatyul vagyok, így lehet hogy holnap délelőtt bemegyünk. Félek hogy nyílt a méhszájam és a megérzéseim sajna be szoktak jönni.

Mariannka, két deci víz+egy citrom leve.

Pusz, megyek is vissza feküdni. Aszonta apa, hogy odaaplikálja a gépet majd az ágyhoz, szal majd ismét rendszeresen leszekKép Hacsak kórházba nem kel mennem. Addig nem ér el az internetkábelKép

Zsu
22+0

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Most találtam erre a fórumra, és nagyon-nagyon szimpik vagytok mindannyian. Szívesen csatlakozok hozzátok. Én most 13+2 idős babaváró vagyok, a Föld felett 10 centivel. Bár ahogy elnézem, nektek idősebb a babutok a pocakotokban, de remélem, azért megtűrtök Kép.

Egyébként a párommal mi is lakásproblémával küzdünk, a jelenlegi 30 nm-es albérlet helyett kell keresnünk valamilyen megoldást. Meglátjuk mi lesz belőle. Bár az igazi a saját lenne. Hozzáteszem, hogy a fővárost mi is szeretnénk lecserélni vidékre, jobb lenne a picurnak, és az ingatlanárak sem az égben vannak.

Muszma
muszma

Sziasztok!

Drukk mindenkinek hitel ügyben! Nem egyszerű, az biztos. Kép

Zsu! Pihengess és ne izgulj! Attól még nem biztos, hogy az a baj. Kép Majd megmondja a doki. Kép Amikor az ember lánya terhes, mindig mindent odaképzel, ami nincs is ott. Kép

Voltam ma AFPn, nem volt olyan vsézes. Viszont nálunk nem löttyöt kell inni, hanem egy zsömlét meg tejet kell eltüntetni a terheléses cukornál. Kicsit csodálkoztam... Dehát ez Gyál. Kép

Viszont hallottam gyermekem szívhangját. Kép Naaaagyon jó volt. Kép Ádi itthon maradt velem és elvittem a védőnénihez, hogy hallgassuk meg a törpét. Nehéz volt megtalálni, meg úszkált a drága rendesen, de hallottuk 2x is. Kép

Nici! szép a lányod, meg a pocid is. Kép

Angi!
Hogy vagy? Bejött a 3x2 MagneB?

Ne feeldjétek! Csütörtökön tali! Kép))

Jajjjj, megkaptam a sarokszelvényeket, viszem a talira. Kép Így tuti jut mindenkinek! Köszönöm! Kép

Puszi nektek!

Eszter
17+1

Eszter
Kép
Kép
vok

Szia Muszma!

Érezd jól magad itt nálunk. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Szia Muszma,

üdvözöllek körünkben Kép

Mikorra vagy kiírva?

Scullyx
23+0

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!!!!

talán most fel tudom rakni a gatyós képeket.Olyan idegbeteg voltam, itt szenvedtem fél órán kersztül, fel is töltötte, után ameg néztem ott is volt, 10 perc múlva meg eltűntKépKép
Ki érti ezt???
na, itt az első:
ennek a derekát levágtam, és betoldottam egy másik anyagot, meg levágtam a szárát, csizmához pont jóKép
Kép
A második a szoknya, amit már láttatok, hasonló technikával készült, turkálós 1200-ért vettem ,etam(angol) márkájú
Kép
Ez a noppies, amit Olivérrel ilyenkor már lazán hordtam.Ennek viszont bekellett venni elöl-hátul, meg a belső combját is szűkíteni kellett.
Derekával nem tudtam mit kezdeni, így az magas maradt.Ezért nem is fotóztam leKép

Kép
ja, és ennek is felhajtottam a szárát csizmáhozKép

Ma hívtam a szülésznőmet, de azt a választ kaptam, hogy hívjam 2-3 hét múlva, mert a családjával mgy szabadságra tavasszal.De időpontjuk még nincs.De 3 hét múlva már kiderül.Nem mondom ,örülni fogok neki, ha nem lesz itthon.Kereshetek új szülésznőtKép

Szia Muszma, üdv.ittKép
Mennem kell,Olivér huzkodja a kezemKép

ILdikó
vas

Én is ma kérdeztem meg , itt Gödöllőn is cukros lötty van,eddig tej volt zsömivel, de most már cukor van.
De azt nem tudom, hogy itt csinálják-e vagy vinni kell.

Lyly, én is garatulálok a házhoz, tök jó lesz, hidd el.Mi is vidéken nőttünk fel, mindketten,10 évig éltünk Pesten, és a télen vettük a kertes házat itt Gödöllőn.Össze se lehet hasonlítani a kettőtKép

Zsu, pihenjél nagyokatKépKép

Ildikó
vas

Zsu: Remélem nem lesz semmi gond, pihizzél sokat!
Vok: Örülök, hogy hallottad a pici szívét, olyan jó hallani!!
Muszma: Üdv. köztünk, érezd jól magad!
Ildi: Hogy Neked mennyi időd van!Kép
Jók a ruhák, én most valami játszószőnyeget szeretnék varrni.
Lyly: Mi Göd szélén lakunk, 4 éve itt a telkek 2-3 mill.-ba kerültek. Anyukámmal vettünk egy telket és ketté osztottuk. A vonathoz sétálni kell 15 percet, de a Nyugati 35 perc.
Mi is először messzebbre gondoltuk a költözést (Újpestről), de ez lett belőle.

Tünde 26+4

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Az u.h-s képeink, mind mozgók. Megtudom állítani, de nem tudom, az álló képet, hogy kéne másolni ide?
Tud valaki segíteni?

Köszi: Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

Nagyon kedvesek vagytok, eddig ez a legaktívabb topic, ahol jártam.
Egyébként május 13-ra vagyok kiírva, úgy néz ki, hogy bika lesz a kis lurkó.

Tök jók a gatyós képek, erre nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerű átalakítani egy-egy nadrágot. Eddig csak hüledeztem, hogy mennyibe kerülnek a kismamaruhák, ezért én arra pályáztam, hogy a kissé ducibb barátnőm ruháit fogom elcsaklizni. Nem volt nagyon ellenére Kép, de lehet, hogy ez a megoldás jobb lesz. Kép
Majd ügyeskedek egy kicsit. Kép
muszma

Sziasztok,

üdv minden újnak!
Vok,
a szívhangot nagyon jó hallani, főleg az első volt nekem is nagy élmény. Kép Mit mondtak mikor lesz AFP eredmény? Nem vettem be több Magne B6-ot, mert mostanában nem keményedik a pocim. Meg holnap megyek a dokinkhoz, így tőle fogok mindent megkérdezni. Kép
Vas,
nagyon ügyes vagy. Nekem a szoknya még mindig a kedvencem, de a csizmás gatyók is csinik. Olyan jó lenne nekem is egy farmerszoknya, de a kismamaszoknya 10ezer forint.
Zsu,
tessék feküdni!!!!
Tünde,
szerintem Göd nagyon jó kis hely! Kép

Puszi:
Angi 26+3
angi79

Sziasztok!
Borka, Nancsi, nekem is jó a 10 és 15 között. Borka, akkor felkapsz engem valahol itt a Veres Péteren? Vagy találkozzunk Nancsinál? Az a gond, hogy nem tudom a telszámodat, így nem tudom, hogy megkapod-e még ezt az üzit. Azért holnap reggel még bekukkantok. Kép

Csajok, ne vacakoljatok, remélem mindenkivel minden ok lesz. Nancsi, Zsu, csak óvatosan, aztán írjatok, hogy mi van.

Ildi, jók a cuccok! Kép

Nicika, én nem is értem, hogy lehet nálad ez a 1,5 kg hízás.....hihetetlen. Irigykedem ám rendesen. Én most felkúsztam 7 kg pluszra. Ez van.

Ma voltam egy tök jó turiban a Tátra utcában. 3 bodyt vettem a pici gyerekemnek, egy orosztlános, zsiráfos és macis. 56-os és 60-as. Az első rucik, amiket vettem. De láttam egy klassz cipzáros mohazöld színű polár kardigánt is, lehet, hogy azért még visszamegyek. Marha jól nézett ki, és szinte teljesen új. Kép

Na puszi!

Eszti
24+5
Vendég

Szia Eszti,

akkor kezet foghatunk a 7+ kiló miatt. Ne aggodj, egy ismerősöm a 20-at is tök könnyen leadta. Van, aki szoptatás alatt szed fel sok kilót. Mi meg majd akkor adjuk le!!! Kép Lényeg, hogy a kicsik jól vannak, szép nagyok. Kép
Gratula az első vásárláshoz! Holnap én is beugrok a doki előtt a Renoválásba, remélem megtalálom.
Voltál a babakocsis nőnél?

Puszi.
angi79

Nicika!
Megtennéd, hogy felrakod a pocak fotóimat? www.kep.tar.hu/vok pocaklakó címen van. Kép
Nagyon szépen köszönöm!Kép

Na, folytatódik a kocsis történet. Egyenlőre ott vagyunk, hogy a másik szerelő mára bekérte a kocsit. No de nem volt elárhető és ő sem hívott. Persze nem 2 percre lakik ám tőlük, ezért megkértük Ádi legjobb barátját, hogy vigyen el már hozzá, mert csak jó lenne már tudni, hogy mikor lesz végre újra kocsink... Na, oda megyünk, erre közli, hogy későn ért haza és mindent, amit mára ígért, csak holnap fogja megcsinálni. De persze ő véletlen se hívott volna fel ezért... Na, de mindegy. Szóval a lényeg: kocsi még nincs és nem is tudjuk, hogy mikor lesz. Na ennek ma már megérzetük a hátulütőjét. Elkényelmesedtünk a párommal rendesen. Elmentünk vásni és úúúgy szenvedtünk, hogy hazáig gyalogloni kell Kép(jó, elég messzire mentünk). Pedig olyan sokáig nem volt kocsink. Kép Na, de sebaj. Kép

Eszter! Ne aggódj a súly miatt. A bartánőm sajna +20-at szedett fel, de -12vel jött ki a kórházból. Kép Elég nagy a törpéd. Sok víz, meg vér kell neki Kép

Ja, meg anyukám beindult. Kép Felhívott vasánap, hogy ő akkor már nézni a kiságyat... Valahogy nehezn bírom néha követni őt. Engem leszúr, hogy túl korán veszem meg a babakocsit, de ő már a kiságynál tart. Kép Jót mosolyogtam. Kép

Angi:
Az tök jó, hogy már nem keményedik a pocid!! Kép Még mindg egy hetet mondanak az AFPre, de mindegy, mert 2 hétre rá van csak időpontom. Az a 22-e, kedd. Kép Addigra már biztos itt lesz. Kép
Kár, hogy nem tetszik az új védőnőd. Kép Az enyém nagyon jófej! Kép

Jó esti pihit mindenkinek!

Eszter
17+1

Eszter
Kép
Kép
vok

Angi, voltam a babakocsisnál.
Vannak jó kocsijai, volt olyan, amilyet Mo.-on nem is forgalmaznak, húúúú, az nagyon tetszett. Viszont, ő mindent egyben ad el, tehát nem lehet azt, hogy ez vagy az nem kell belőle. Így nekem már nem éri meg, mert én (ahogy már beszéltük), nem PP hordozót szeretnék, és más egyéb kiegészítő sem kell. Amúgy tényleg nagyon jó állapotban vannak. De szerintem mi nem fogunk tőle venni.
Meg, lent vannak a kocsik a pincében, marha sötét van, és mivel a csaj három hét múlva szül, ezért nyilván nem kértem meg, hogy ugyan már cipeljük ki a kocsit az udvarra, hogy lássak is belőle valamit.....Kép Hát kb. ennyi.
Angi, mivel holnap mi is megyünk Nancsival és Borkával a Renoválásba, ha tudom, hogy mikor megyünk, küldök egy sms-t. Ehhez mondjuk az kellene, hogy te küldj egyet az enyémre, hogy tudjam a számod.....Kép Kép kicsit bonyi, de nem jutott más az eszembe Kép
Vendég

Eszti,
küldtem SMS-t. Köszi az infókat, de akkor így nekünk se lesz jó. Nézegettem ma a PP katalógusát, amit egyszer egy kismamújsághoz kaptam és már nem csak a Venezia tetszik. Persze élőben is látni kell.
angi79

Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak olvasó üzemmódban Kép De csütörtökre átteszem majd magam beszélő üzemmódba is Kép Az jutott eszembe, hogy a Főv. Szabó Ervin Könyvtárba vészesetben beülhetünk, ott is van egy békebeli kávézó.

A szakállkát én sem ismertem, nálunk (Bp.) partedli, pároméknál (Karcag) előke vagy ál(l)ka, úgy rémlik neki, hogy a szakállkát is ismeri Kép

A 26. heti (kötelező) terheléses cukor vizsgálat cukros lötty, most ajánlott az orvosom egy cukorvizsgálatot, az zsemle-tej lenne, ha eljutok.

Eszti! Én nem tudom, mennyi kiló plusszban vagyok, de az "ez van" hozzáállás szerintem tökéletes Kép Hol van az a turi a Tátra utcában?

Újaknak üdv, keményedőknek jobbulást, szívhanghallgatóknak és UH-zóknak gratula!

Nálunk minden rendben, ma töltöttem be a félidőt. Kép

GyeZsu
gyezsu

GyeZsu!
Gratul a félidőhöz! Kép A zsemle-tej nekem is szimpibb. Kép Van néha előnye, ha az ember Gyálon lakik. Kép Azon kívül, hogy minden messze van. KépKépKép

Annácska! Elküldöd a számod? Az enyém 20/5275312. A kérm az a terhescsíkok elleni krém, meg a mellápoló krém. Én ezt a kettőt használom. Ezt használták a bartánőim is. Bevált nekik nagyon. Az egyiknél még a régebbi mellcsíkokat is eltűntette. Kép Aztán lehet, hogy bekézeljük az egészet és azt csinálunk, amit akarunk, úgy is úgy fogunk kinézni, ahogy a testünk akarja. KépKépKépKép

Eszter
17+1

Eszter
Kép
Kép
vok

Ruhagaléria - Baross u.6
Ruhagaléria - Nagymező u.10
Ruhagaléria - Deák térnél, Petőfi S. u-ra merőlegesen, a parkolóházzal szemben (sajnos nemtom, milyen tér az)
Ruhagaléria - Népszínház u.
Gardrobe - Október 6. u. 19 - ez gyerekbolt
Gardrobe - Arany János u.15
Gardrobe - Jókai u.24
Gardrobe - Nagymező u.36
Gardrobe - a legújabb üzletük a Madách Színház mellett a körúton
OKÉ - Nagymező u.47
Somnifer - Keleti pu. mellett
Csinibaba - Thököly út - Murányi u. sarok
Renoválás - Erzsébet krt. és Dohány u. sarok, volt Bástya mozi mellett
Humana - Erzsébet krt. - Dob u. sarok
Exhumálás - Rákóczi út 68
Luna - Karinthy 26

Ezeket a turikat találtam.
angi79

Eszti!
Mielőtt még nyugovóra térnél: Fel tudlak venni, hiszen útba esik, azután pedig megállunk Nancsiért. Akkor legyen 10-kor, vagy kicsit később? Mindenesetre a telefonszámom: 70/3836511.

Most fejeztük be a hálószoba visszapakolását. Lefektetem a lányokat, visszaolvasok és még jövök.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés.
Voltunk dokibácsinál. Holnap reggel étgyomorra jelenésem van a János korházba, és jól vért vesznek, meg kenetet. Lehet valami bacim van, és attól fáj a hasam (bár én nem éreztem bacinak semmi jelét), vagy a méhem nem elég fejlett, és ahogy húzódik, tágul, attól fáj. Remélem ez utobbi, de ez majd csak szerdán derül ki ha megvannak az eredmények. Alex, amúgy tök jól van, neki semmi baja! Kép Pocim persze most is fáj. Kép A méhszájam elvileg rendben van, de ettől függetlenül feküdjek, pihenjek sokat.

Eszti, Borka!
Reggel csörgök! Mivel reggel doki, de 10-re szerintem vissza is érek. Após bevállat, h furikázza a senekem.Kép Hívom a Lyly-t is reggel, ok?

Pusza
Nancsi

Kép

Kép
nancsika

Tünde! A lányságára nincs bizonyíték a képek között! Amúgy a képeket nem a doktornő csinálta hanem én fotózgattam a tv-t!

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?