Sziasztok!
Nancsika,
csatlakozhatom én is hozzátok kedden délelőtt? Hol találkoztok?
Remélem, már jobban vagy, lehet, hogy csak meghúztad az izomszalagokat.
Borka,
minden oké veletek? Mit mondtak a dokik?
Babetta,
kötőtűt bármelyik fonalas, rövidárus boltban lehet kapni, lehetőleg körkötőtűt vegyél, és egyelőre szerintem elég a 3-as méret, többnyire ezzel készülnek a pulcsik. Aztán a tanfolyamot megbeszéljük, veled is, Annácska!
Mi építkezni fogunk, 2,4 millió megelelőlegezett szocpol két gyerekre, + 600.000.- Ft önerőnk van. Ezzel adtuk be egy 12 milliós házra a költségvetést, és a banknál simán átment az előminősítésen, már másnap hívtak minket, hogy oké. Az is jó, hogy akivel építtetjük, a cég nem kér előleget, hanem utólagos finanszírozás van, szerintem ez is nagy előny. A ház kb. 80 nm-es lesz, egy 36 nm-es nappali+konyha+étkező, 2 db félszoba (10 nm-esek), egy egész szoba (12,5 nm), egy 5,1 nm-es fürdőszoba, külön wc + egy előtér 3,5 nm-es.
Igaz, a Fészekrakóra vesszük fel a hitelt, és a sokadik banknál álltak velünk normálisan szóba. Remélem, sikerül, ha igen, akkor jövő nyáron már talán a Dunántúlon lakunk, a Balcsi mellett. Drukkoljatok!
Paga,
örülök, hogy minden oké veletek is, igen, a pocak nekem is nő, és néha nagyon húz lent, főleg, ha felkelek, vagy éjszaka az egyik oldalamról a másikra fordulok.
Én nem is tudok háton aludni, fél hasnál meg Poccancs rögtön rugdal, hogy ne nyomjam annyira.
Üdv az újaknak, sok-sok szeretettel!
Nicika,
OK a tábla, és a képkeretek is nagyon szépek!
Puszi mindenkinek!
Lyly
22+6