Sziasztok Lányok!
Sztem mindenki maga dönti el mikor akarja a látogatókat fogadni.
Itt van egy ellenvélemény a gyereklátogatással kapcsolatban.Ja, és ettől függetlenül azért jóérzésű embernek tartom magam.
Mi ebben az évben voltunk egy picinél, a kórház elhagyása után 2 nappal.Nem mi találtuk ki, az anyuka kérte, hogy ne a kórházba menjünk be, ő ott inkább pihent.Na szóval, felmentünk, megnéztük a babát a saját szobájában, szopi után, anyukája fogta, aztán kimentünk a nappaliba beszélgetni.5 percet sem voltunk össz. a gyerekkel egy légtérben. Nem lett semmi baja.Bár lehet, azért gondolta így a kismama, mert már akkor látahatóan én is terhes voltam.Alapból bizonyos szabályokat betartottunk, amit talán aki nem terhes vagy nincs kisgyermek a közelében , nem tart be mert esetleg eszébe nem jutan ezekkel foglalkozni.
Gondolok itt arra, hogy nem nyúlok hozzá, nem akarom megfogni, és nem vagyok vele órákon át egyszobában.Én egyébként az mellett, hogy kíváncsi voltam a picurra, a kismama tapasztalatai és élményei érdekeltek a leginkább.A baba 12 hetes kb. többször is láttam már.Teljesen egészséges, minden rendben van vele.Már fogtam, ringattam stb.
Gondolhatjátok, hogy most igen felelőtlen vagyok, de én nem fogom kizárni a családot, barátokat a lakásból.DE, és ami sztem a legfontosabb, nem fogják nyúzni, nem lesz ágyból kikapkodás, nem lesznek vele órákon át egylégtérben és betegen nem jönnek stb, de azért látni láthatják. A levegőre sem csak karácsonykor akarjátok kivinni nem?Persze azért azt sem tartom jónak amit a Mea írt, hogy egyszerre jöjjön mindenki.Be lehet azt osztani úgy, hogy a kismama se érezze teljesen elszigetelve magát a külvilágtól,és nem kell ott lenni egész nap.Én egyébként a kismama depitől félek.
(Bár az is lehet, hogy félreértettelek benneteket?)
Penna
gratula a kiscsajszihoz!!!!!
Rokica
jó színt választottatok, kíváncsi vagyok, milyen lesz berendezve.
Milyen árban vannak a tenna bugyik, és mennyi van egy csomagban. Te azt az eldobhatót vetted?
Nálunk a baba velünk lesz, egyenlőre úgy tervezem, hogy a saját ágyában, az apukája is ragaszkodik hozzá.De ez még majd változhat.
Én sem akarok teljes csendet körülötte, szertném a háztartási dolgokat uú. végezni mint most.Remélem nem fog félni a porszívótól.
Azt viszont nem értem igazán, hogy az öblítőtől lehet allergiás, a mosószertől nem???
Szombaton megyünk mi is vásárolni, egyenlőre csak Fehérvárra a brendonba.
Sziasztok
Szilvi
ui Nekem is volt tegnap egy szerzeményem a picurink részére. Majd feldobok egy képet.