Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, most iszom a levét
annyi mindenhez szeretnék hozzákotnyeleskedni
Verkocsika!
A fogyás, ugyan-úgy, mint a terhesség alatti nemhízás nem az én érdemem, hanem az öröklött géneké. Szóval nem csinálok semmit, csak lement és kész
Tejci: az is csak úgy van, bár néha elbizonytalanodom, éss fejek, ilyenkor a majdnem semmi és a 20-30 ml között jön, de mindig szopi után, és Era biztos jól lakik, mert nyugodt, alvós, sokszor tele a pelus pisivel is kakival is, és a sárgasága is szépen múlik.
az össz praktikám az az, hogy sokat pihizek, és rengeteget iszom!!! Na meg akkor teszem cicire a bébit amikor csak akarja (sőt, néha akkor is aha nem
) és igyekszem, hogy mindkét cicin egyformán sokat legyen.
Bagzer!
Az a mellszívós vétel szerintem is szuper, ne habozz!!!
Szortyogás: Erika is cssinálja, ha nem alszik elég mélyen, vagy ha totál éber, de szopi alatt ritkán, és mélyalvásban totál elmúlik!
Kikocs!
Ne hagyd magad, én sem adok Erának semmi mást csak cicit, az jó mindenre, sőt, nekem nem fogadja el a cumit egyáltalán, úgyhogy én néha nyugtatásra is azt adom
Majd nyáron talán, ha hőség lesz, egy kis vizet, de addig semmit!
Következetesség!
Én is azt gondolom, hogy ez most még inkább nekünk hasznos, viszont ha most nem szokunk hozzá, később nehéz lesz, ráadásul oké, hogy a babának ez most még nem lényeg, de nme lesz egy adot nap amikor azt mondhatjuk, oké, na mostantól következetes leszek.
Radikális azért én nem vagyok igyekszem betaartani dolgokat, de engedek is ha látom, hogy nem működik
Esztyx!
Ne egyél meg, de csíkom sincs
Marengo!
tegnap óta Eras van, hogy így alszik, kézben, mint tej (most is), de csak sumákol
ha leteszem felkel. Én hagyom, szívesen rngatom, elvégre neki még a pocakban kéne lennie
Rékacs!
A hastánc az szuper, úgy mennék én is, kár, hogy ilyen messze lakunk
Figyu, ez afejés hogy van? Először nem jöt sok , aztán napról napra több?
Nekem asszen pont elég a teci, de néha parázok hogy kevés lesz, és inkább csnálnék többet, amíg nincs baj. Vagy ez marhaság?
Savitri!
Nekem egy kis műanyagkosárban gyűlnek az anyatejes zacsik, abba dobálom, így a többi mélyhűtött cuccoktól is jól elkülönülnek.
Köldökcsonk:
Én reggel-este alkoholos vattával ól alátörlök, így mondta a dolkinéni, és minden pelusozásnál hintőporpozom.
Olaj-testápoló:
Én a gátmasszázsból maradt tiszta orbáncfűolajjal áttörlöm a hajlatokat fürcsi előtt, utána pedig behintőporozom őket. Fürcs is gyógyszzertári fürdetőkrémmel, nekem azt mondta a dokinéni, nem kell testápolózni, mert az újszülöttek bőre lehámlik, az normális. Olaj:
A bébiolajokról én úgy tudom, mivel szintetikusak, nem szívódnak be olyan jól, mi csak természetes növényi ereedetűt használunk.
Orbis!
Csak a melbimbód van begyulladva, vagy csomós az egyész cici?
Arra tuti tipp:
Melegvizes kendő, azt körbe celofánnal, jó kis dunsztkötés
rajta kb tíz percet, aztán jöhet a bébi szívni. Nekem tegnap bedurrant, és ez istenien elmulasztotta.
Bimbóvédő:
Nálunk Era nem fogadja el azt sem, egyáltalán!
Sebes cici, a kórházban azt mondták, a popsikrémmel kenjem be+levegő. Mikor kezdett érzékeny lenni, ezt csináltam, a köv szopinál már jó volt, azóta sincs semmi baj!
HÍR:
Apa volt itt, de ez semmi, hozta a Nagyit is!!!!
Era épp angyalian aludt, oda is adtam a Nagyinak, aki oda-vissza volt a gyönyörtől. Nagyon kedves, bűbájos igazi Nagyitípusú nőnek tűnt! Hozott ajándékot s, egy babanaplót, meg két kisbodyt, annyira kedves!
Apa viszont nem fogta kézbe a bébijét, mert félt, aszonta túl pici. Hát, veletek őszinte leszek ezt kicsit zokon vettem, de jön még a héten, majd a kezébe nyomom és kész!
Azért ez végre isteni hír!!!
ÉÉÉs, végre képek:
Ez ma készült: