Új privát üzeneted érkezett!

Kami,
Ja, sportolási vágy! Olyanom nekem nincsen :D Teljes mértékben anélkül születtem.

Babzsák,
Milyen az a magzatvíz-szivárgásos teszt?
Akkor növeszd még a hasad egy picit :D

Timocska,
A barátnőd babójának csak úgy átírták a születési dátumát az április 1 miatt? Akkor már kérhette volna 31re és akkor extra családi pótlékot kap :wink: Nekem eszembe nem jutott volna, hogy ilyent kérjek. Elég talpraesett lehet.

Nálatok van olyan, hogy a gyerek nyikorog egy kicsit álmában, ki se nyitja a szemét, abbahagyja és akár órákig alszik, némi további nyikorgással?

Már majdnem el akartam dicsekedni, hogy Szabi bírja az etetés utáni pelusozást és már fürdetni is lehet utána, ha várunk egy kicsit. Erre most este úgy betakart, hogy csak a bugyim és a pelus maradt érintetlen, még a fotelon is volt egy nagy taccs nyom. De legalább tudom, hogy eleget eszik :lol:

Kép KépKép
lorca

Lorca! Aron allandoan nyikorog almaban. Meg grimaszkodik. Meg mosolyog.

En mar nagyon varom, hogy mehessek futni. Szerdan megyek 6 hetes kontrollra - ha a doki jovahagyja, megint nekiallok kondiba razni magam. A koreografiat meg nem tudom (Gedeiapu eleg keson jar haza a munkabol), de megoldom valahogy!

Babzsak! Sajna bombi volt, neha van, attol fuggoen, milyen izot nyomorgat a gyogytornasz. Egyik percben meg sir Aron, a masikban meg bekesen elvezkedik a matracon vagy a gyogytornasz oleben... de ilynkor is olyan cuki szerintem, mikor igy huppog :( Imadnivalo! Imadom a fiamat, naprol napra jobban!!!!
kami

Lorca, nem is csak hogy nyikorog, hanem fel is sír, aztán folytatja az alvást. Olyankor azt gondoljuk, h kakil, és ha nem nyúlunk hozzá akkor nem ébred fel. Persze nyikorog is. :D

Kép
Kép
agiboldi

Kami,
Futni? Szerintem a legborzalmasabb sport, ami csak létezik. Középsuliban a tesitanárom maratoni edző volt, elég volt egy életre. Nem vicc, tényleg. Tesióra: bemelegítő futás, futás, levezető futás, esetleg sprintelések. Néha azért lehetett kosarazni, akkor fel sem tűnt, hogy rohangáltunk egész órán. És mindezt egy 150 m hosszú körön a suli udvarán. Én két éve vagyok itthon és nem tudom rávenni magam, hogy a 300mre lévő konditeremig elmásszak. Pedig egyre inkább kéne :shock:

Akkor a nyikorgás nem kóros :D Nati ahhoz szoktatott, hogy vagy alszik vagy felkel és eszik. Nem volt alternatíva :twisted:

Infacol: Volt Szabinak néhány nagyon keserves negyedórája, aminek trotyi lett a vége. Azonnal rohanás a gyógyiba, mindent a gyerekért. Nálunk azonban semmi hatása nem volt. Igaz, nincsenek olyan szomorú pillanatok már napok óta, de nem is adok minden etetéskor, kb 3x kapott összesen. Se puki se büfi. Meg az adagolóját sem szeretem. Ti honnan tudjátok, hogy megfelelő mennyiséget kapott-e? A cseppentő nem átlátszó, mellesleg fogalmam sincs, hogy mennyi fél ml.

Kép KépKép
lorca

Lorca!

Infacol: en nem nezem, mennyi kerul a cseppentobe - amennyi belekerul, annyit adok Aronnak. Napi kb 2-szer van ra szukseg max, mindig az utolso megoldaskent tartogatom. Elotte inkabb bicikliztetem, tornaztatom, ugy is sok puki kijon belole. Mivel nem hashajto, nem hiszem, hogy barmi baja lesz belole, ha ne adj isten full cseppentovel kap.

Errol jut eszembe: Aron rendesen erolkodik, mikor kakilni / pukizni akar. Koncentral, nyog, eeeedes. Tornazik a labaval is. Jo negyedora-huszpoercet elnyogdecsel igy, semmi gaz, nem sir, nem ordit - szimplan koncentral es nyog. Nagyon vicces, csak vagy 2 napja ejszaka is csinalja, amikor is annyira nem tudok nevetni, mert inkabb aludnek. Ott fekszik mellettem a kisfiam es tornaszik, mikozben akkorakat nyog, mintha a budin ulne :)

Futas: velem ugyanez volt, Lorca. A gimiben megutaltattak velem a futast. DE valamiert 2004 nyaran raszantam magam (nagyon unatkoztam!) es elmentem egy ex-kolegaval egy palyara. 1 kort birtam szegyenszemre, azt is annyi ido alatt, amig o lefutott 3-at. Megfogadtam, tobbet nem megyek. De anniyra bosszantott, hogy ilyen gyengusz vagyok, hogy felkerestem egy baratnot, aki rendszeresen jar a szigetre, hogy mehetek-e vele lazazni. Mentem - es beleszerettem a dologba! Fokozatosan erosodtem fol, emlekszem, szeptemberben kezdtem es az allatkertig birtam (!!!!), november elejenmar megvolt a teljes kor. Aztan atkoltoztm erre a kornyekre es itt a Rakos-patak a megfelelo palya" - ide egy kolleganommel jartam eleinte, aztan sokszor egyedul is elmentem... most is egyedul fogok asszem, szurkuletkor vagy mar sotetben, ahogy Gedeiapu hazajon es lefurdettunk... es mar nagyon varom!!! Jot tezs a testnek es a leleknek is, tudom, eleg izen hangzik, de en mindig igy ereztem. Nincs jobb annal, mint amikor lefutod a tavodat, tul vagy rajta es orulsz, hogy kepes voltal ra!
kami

Sziasztok! :)

Lányok!
Ha a cicin bealszik a baba, akkor utána ti még megbüfiztetitek??? Mert Lilla abban a szent pillanatban felébred és utána képtelenség visszalatatni! :shock:

Vajon mi lehet Mazsiékkal?

Barbi!
Na, milyen volt az első nap otthon? :)

Timi
Kép Kép
timocska

Lilla is nyikorog álmában, sőt sípol, zakatol, brümmög, hüppög, minden, amit el tudtok képzelni. :lol: :lol: Elég nehéz mellette aludni, mert minden szösszenésére felébredek! :shock:

Infacol: egy teljes cseppentővel kellene adni minden evés előtt. Én sem nézem mennyi van benne, amennyi belekerül, annyit kap! :)

Lorca!
Hasonlóan hozzád én is mozgáskényszer nélkül születtem! :D Már az is sokszor megerőltető, hogy levigyem a porontyot! :oops:

Bea!
Nagyon izgi, drukkolok nagyon! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Honnan tudom, ha melege van a bébinek?

Timi
Kép Kép
timocska

Timo!
A nyakahoz dugd az ujjadat. Ha forro, melege van. (Egyebkent izzad is a baba, ha melege van) Ha hideg, fazik. En eleg lengen oltoztetem Aront, egy body + zokni max. De van, hogy csak pelus. A babak 18-20 fokot szeretnek, a nagy meleget annyira nem, bar ezt sokan nem gondolnak... En is eleinte beoltoztettem, body + rugdalozo - de aztan jottek a melegkiutesek, ugyhogy mostmar keves ruha es inkabb paplan, takaro...
kami

ma reggel búcsút intettem a nyákdugómnak :) anyukák, ha még emlékeztek, mennyi idő múlva szültetek? kivi lennék a gyakorlati tapasztalataitokra, mert a könyveimben n talányosan fogalmaznak...

aztán nem tudom, h pszichésen-e :P de a hasam is elkezdett fájni. tök rendszertelen, meg nem is az a kibírhatatlan fájás (mondjuk ebéd közben kétszer le kellett tennem a kanalat), de fáj, az tény.

majus3

Mazsi otthon van. Sajna nincs elég tejcsi, úgyhogy pótolnak. Ha majd lesz egy kis ideje, jön képekkel.

Május,
Segít, ha azt mondom, nálam ez kimaradt? Legalábbis semmi olyasmit nem tapasztaltam, amire ráfoghatnám :wink:
Akkor ha mégsem jössz holnap, tudni fogjuk, merre jársz :D

Kami,
A hidegtűrés babafüggő. Szabi kész melegházi növény. Már ha csak a lába hideg, panaszkodik. Ezért is utálja a pelusozást. Olyan, mint az anyja. Az lehet, hogy azért is ilyen, mert az első hetéből 5 napot töltött jó meleg kis szoliban és hozzászokott az arany élethez.
Úszni azt szeretek, volt egy barátnőm, aki többször elrángatott. Boldogan leúsztam a távot, örültem, hogy milyen jól fejlődök. De azért akkor voltam a legboldogabb, amikor alábbhagyott a lelkesedése és már nekem sem kellett menni :D . Van, akire nem ragad. :(

Timocska,
Szabi ha bealszik fekve, hagyom. Ha büfiznie kell, felébred, olyankor sétálok vele 5 percet és utána bealszik. Ki tudod tapasztalni, mennyire van szüksége erre, gyerekfüggő. Éjjel általában nem kelek fel büfizetni, nincs semmi gondja vele. Ha nagyon muszáj, odatámasztom a hasamnak, és amikor legközelebb felébredek, visszateszem normál pozícióba.

Kép KépKép
lorca

Majus!

Nekem kb 1 heten at tavozott, szakaszosan. Az utolso par napon tobb darab is kijot belolem. De akinek egyben elment, annak par nap maradt hatra emlekeim szerint :D Hudeizgi!!! Mar nem sokan vagytok babasok :)

En ma jottem ra, hogy Aronnak holnap lesz a nevnapja, tok veletlenul. Ennek oromere eltoltam ot a Brendonba es vettem neki babakocsira akaszthato boxolhato csorgo hiperszines izeket. Remelem ertekelni fogja! Holnap lesz a nevnapi "buli" furdeskor :D
kami

Május,
Hogy vagy?Fájsz még?
Nekem a nyákdugó a szülés előtt két nappal ment el!De szerintem ez nem jelent semmit,lehet,hogy Te már most szülsz... :D

Peti két napja megint két óránként kéri a kajcsit,de nem gyengén.Ma este 15 perc alatt 160 grammot szopizott. :shock:
Tegnap voltunk a Margitszigeten egy nagy sétán,ma pedig csak a Rákospatak partján nyomultunk,utána Brendon és a végén még a barátnőmhöz is átmentünk Zuglóba.Természetesen volt nálunk tejcsi,és még át is pelusoztam a kocsiban mert akkorát rottyantott kaja után,hogy nem bírta és csak sírt. :lol:

Hajrá kismamik!Tök izgi,már várom ki lesz a következő!!! :lol:
Vendég

A lényeg:Peti ma este 4380 grammot nyom!!! :lol:
Vendég

Timi, én se büfiztetek ha elaludt, bár ezen én is sokat agyaltam, h hogy kéne, de Lorca engem is meggyőzött, és működik. Ha ébren van böfiztetem (általában nem böfög), ha alszik, semmi. Bukni meg bukik kb ettől függetlenül.

Boldi is a meleget szereti, mint én, minél jobban be van bugyolálva annál nyugodtabb.

Május, nekem is volt a nyákdugó után még kb egy hét. De nem egyszerre volt nyákdugó, szóval nem egy egyértelmű valami volt, hanem valami amit annak véltem, és aztán minden reggel egyre több trunya (bocs)..

Sport: Kami, a futástól nem mehet el a tej? Mert én őrült step-aerobic függő vagyok, de oda egész addig nem mehetek amíg szoptatok, mert állítólag azonnal elapad.. vagy ez nem igaz???
Lorca, futást én is utálom, és minden egyéb sportot is..

Kép
Kép
agiboldi

Jóreggelt!
Ma vagyok először egyedül itthon a bébivel! Biztos izgi lesz, remélem semmi extra nem történik! :D

Lilla mostanában alig 10-15 percig szopzik. Bízom benne, eszik eleget! :)
Ja, és tegnap este 3470 grammosak voltunk! :D :D

Sági!
Nem semmi Peti, kis vasgyúró lesz a végén! :) Még mindig ugyanolyan sokat bukik?

Ágiboldi!
Akkor megnyugodtam, éjszaka én sem fogom zaklatni a büfivel! Nappal sem sokat büfizik, éjszaka meg pláne! :)

Május!
Nekem szülés előtt egy nappal ment el a dugesz! :) Hajráááá!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Ági! Nekem a 6 hetesen engedélyezte a doki a futást! :D :D :D Szóval ez lehet, hogy csak vmi hiedelem, hogy elmegy a tej. Kérdezd meg a dokidat, ha mész a kontrollra, hátha a step-aerobikkal más a helyzet, de nem hiszem.

Nekem már van engedélyem, úh már csak meg kell szervezni vhogy, hogy el is jussak a futópályáig. :roll:

Május! Nekem két napig jött a dugó (vasárnap, hétfő), aztán csütörtökön már szültünk! :D

Timo! Én éjjel nem büfiztetek. Napközben bealszik a szopi után 5 percre, aztán felébred. Na ilyenkor büfiztetünk. Valahogy ez lett a kialkult rendje a nappali szopiknak.
Vendég

Kami!

Bocs, hogy beleszólok, csak mindig olvasom, amit írtok, hátha tudok segíteni valamit.. Én is elkezdtem 3-4 hónapos kor körül újból járni aerobicra és azt mondta a védőnő, hogy futós-ugrálós sportot csak akkor űzzek majd, ha már nem annyira a szoptatás dominál, pl. 6-7 hónapos korban, mert a melleknek nem tesz jót. Aztán ezt még többfelől megerősítették. De azért kérdezz meg te is valakit. Vagy még nem most akartál futni?

Egyébként teljesen megértelek, én is nagyon szerettem a barátnéimmal este futni...:)

Klarka

Kép
klarka

Sziasztok!

Tök jó már anyukák, akik vihetitek a picurokat sétálni, olyan szép az idő mostanában, nekünk meg még hátra vannak a gyermekágyas hetek... Na nem baj, nemsokára ott tarthatunk, ahol ti most..... :lol:

Mondjuk mi is sétáltunk nagyokat férjurammal a hétvégén, de már jobb lenne pocak nélkül, babával, vizes láb nélkül..... :cry: :lol:

május, ez már nagyon izgin hangzik. A szülésznő azt mondta hétvégén, hogy valakinek még aznap beindulhat a szülés ny.dugó távozás után, de van akinél több nap , vagy akár 1 hét is eltelhet. Ha csak szivárog és nem egyben jött ki, akkor sztem még van pár napod......, de ki tudja???
Majd jelentkezz, hogy mi lett!!! :wink:

lorca, a magzatvíz teszt abból állt, hogy vettek egy kis kenetet a hüvelyből, volt egy tesztcsík amire azt rátették, szétkenték és asszem ha lilát mutat, akkor m.víz, ha egyéb színt akkor csak váladék, vagy bő folyás vagy egyszerűen más.....

móni? bella? ti hogy vagytok?

Timi, biztosan elég Lillusnak a tejcsi.... :lol: szépen gyarapodtok!

barbi, mazsi? hazatértetek már?

Bea

KépKép
babzsak27

Na pont nekem is ez járt az eszemben, hogy Barbiék ma jönnek haza, ha minden igaz. Jól emlékszem, ugye? Hátha látunk nem sokára új képeket a kis Emmáról! :D
Vendég

Hey hey hey!

irtam, hogy megkerdezem a dokimat es HA engedi, akkor futok!!!! Ha nem engedi, nem fogok futni. Mar csak kibirom azt a "nehany" honapot futas nelkul, ha eddig birtam. Legfeljebb majd setalok nagyokat a babakocsival / kenguruval es itthon hajladozom valami DVD-re, ha mar agyon nem birok magammal.

Az lehet, hogy a babak az anyukak hohaztartasat oroklik. Nekem nagyon gyorsan melegelm lesz mindenhol, vetkoznom kell. Itthon tobbnyire poren szaladgalok. (Remelem Aron ebbol semmire sem fog emlekezni kesobb :D) Szoval akkor lehet, hogy a meleghazi anyukak babaja is meleghazi, a jegesmedve anyukake meg jegesmaci...

Aron e pillanatban az agyunkon fekszik es tekereg, es kozben akkorakat nyog, hogy ihaj. Az elobb rottyantott is egy hatalmasat, szinte megijedtem... egyszer majd jol elszall (mint az Espumisan-reklamban a bacsi), vagy kipukkan...

Ma van a fiam nevnapja. Meg csak most sztuletett, de mar nevnapja van! Tudja hogy kell elni... Megyunk ma vissza az ortoped dokihoz, meg ma is jon a gyogytornasz... este meg megkapja a Brendonos ajcsijat...

Ejszaka en se bufiztetek. Es Agiboldi, nekem csak egyet vakkant altalaban Aron a napkozbeni bufinel es kesz... tegnap este 110 grammot evett ("csak" felora alatt!!) es alig bufizett utana...
kami

SPEKTRUM, MOST: Az embergyerek

(Mosolyt a baba az elso honap utan probalgatja, kulonosen, mikor az apjaval jatszik...) NEZZETEK!!!!
kami

Kami! Áronnak BOLDOG NÉVNAPOT! Gondolom majd látjuk képeken az ajándékát! :lol:

Mi lassan készülődünk, megyünk a Lorcáékhoz a talira! :D Szegény Gergincs nemrég aludt el... :( de éjjel üvöltött egy csomót, úh most "Mami visszavág!" :twisted:

Egyébként kezdem kiismerni lassan: ha nappal nagyon jó, bezsebeli a dicséreteket, aztán éjjel, mikor csak én hallom rázendít és nyomja legalább egy órán keresztül! :shock: Úh. már szinte örülök, ha nappal van a nyűgi, mert tudom, hogy akkor legalább éjjel nyugi lesz. :)
Vendég

[color=red]BOLDOG NÉVNAPOT ÁRON BABÁNAK!!!!!!!!!!![/color]

Bea

KépKép
babzsak27

Áron!
Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából! :D

Lorca!
Sajna én nem tudok menni a talira, mert Lilla folyton a cicimen lóg, nem tudom mi van vele! Ráadásul a telefonom meg apa kabátjában maradt tegnap, úgyhogy üzenni sem tudok!!! De azért remélem ti jól érzitek majd magatokat! Úgy sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

Barbi, Mazsi!
Tessék jelentkezni, beszámolót és képet kérünk!!! :lol: :lol:

Kismamik!
Értetek is nagyon izgulunk, gyertek!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Aranyos, hogy izgulsz értünk, velem semmi újdonság, pedig takarítottam, ablakot is mostam.

Első nap egyedül-hát sok erőt kívánok!
Nem lenne semmi gond, ha nem lenne annyira hosszú a munkanap. Pl. négykor már jöhetnének a szülőpajtik.

Május, nekem nyákdugó távozás után pár óraával megindultak a kontrakciók. dehát látod, ez is mindenkinél más.
Lehet már mindenki szült-Móni, Bea, Május, csak én maradtam?

Barbi, Mazsi-tényleg valami kis életjelet, please!
Talisoknak jó dajkálást és dumcsit.
Róki megint eltűnt, meg biztos más is, csak ő feltűnően.

Bella

Kép

Kép
bella2

Jó reggelt!

Kami:
Áronnak nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!

Az előbb majdnem szívrohamot kaptam. Az a hülye légzésfigyelő elkezdett csipogni, mire én átrohantam a szobába és a gyerek meg békésen alszik, de azért gyórsan felkaptam, amire volt egy kis meglepődés és utána újboli beájulás. Nagyon szar érzés volt, most inkább idehoztam magam mellé, hogy lássam.

Egyépként elég jól telnek a napjaink. Általában délután vagyunk fönt egy-két órát hami után, de akkor se sírunk csak nézelődünk, meg apa sokat beszélget vele.
Eddig még az éjszakák is jók, általában kétszer kel fel és evés után mindig visszaalszik. Mi azért meg szoktuk próbálni akkor is a büfit (több-kvesebb sikerrel), mert egyáltalán nem zavarja, akkor is alszik tovább.

Evés:
A kisasszony 15-20 perc alatt általában befejezi, kb 60-70-80 g-okat eszik, általában betartjuk a három órát. Szombaton jöttünk rá, hogy muszáj evés közben is egyszer megbüfiztetni, mert annyira mohón eszik, hogy aznap kétszer is a fele kaja kijött evés közben, vagy után. Aztán nem volt semmi gond, mert folytatta tovább, ő még úgy gondolta éhes.

Kismamik:
Kitartás már nincs sok hátra.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Lin!
Én már nem is használom a légzésfigyelőt! Nappalra egyáltalán. Éjszaka van, hogy bekapcsoljuk! De mivel már háromszor is az idegbajt hozta ránk, ezért inkább kiiktattuk! :evil:
Nagyon rendi lánykád van, kívánom, hogy a későbbiekben is ilyen legyen! :)

Bella!
Mikor mész dokihoz? :)

Timi
Kép Kép
timocska

Mai egy-két kép! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timocska 2009.12.09 13:49-kor.

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Reggel 7 óta 10-15 perces fájásaim vannak és egyre erősebbek, már mozdulni sem tudok egy fájás alatt, de sűrűsödni nem akarnak.
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.

Áron,
Nagyon boldog Névnapot!

Barbi nem úgy volt, hogy szombaton megy haza?

Timi,
Nagyon aranyos Lilla :D

Május,
Nekem kb 3 hete távozott a nyákdugóm, úgyhogy ez mindenkinél más.

Kismamik,
Rátok nincs hatással a melegfront és a mai holdtölte?

Móni

Kép
móni23

Móni!
Lehet, hgoy ma lesz a nagy nap? Nem mész be a kórházba? Ott talán rá tudnának segíteni kicsit! :D Amúgy Barbiék tegnap mentek haza, legalábbis ezt írta az sms-ben!

Timi
Kép Kép
timocska

Móni, de de, rám minden nyavaja hatással van, én talán éppen azért véreztem-nyákoztam, vagy mittomén mi volt velem egész hétvégén.....
Ezek szerint rád is hatnak, csak neked már itt az idő, hogy történjen is valami!!!!! Szorítok neked, hátha ma!!!!!
:lol: :lol: Nekem azóta se fájás, se keményedés, se semmi..... :cry: Úgy tűnik én maradok egyben holdtölte ide vagy oda.... :?

Bea

KépKép
babzsak27

Sziasztok!

Móni,
Azt mondom neked,hogy ez már a finish!!! :D Hajrá,hajrá-ebből ma baba lesz!!!Nekem egy napon keresztül voltak durva fájásaim,de erősödni csak este kezdett,viszont nem sűrűsödött,nekem végig 5-7 perces fájásaim voltak.Szóval nyugi,nem sok van hátra!!!És ha nagyon nagyon fáj akkor inkább menjetek be a kórházba,az a biztos!!! :D

Bea,
Nyugtával dícsérd a napot!Te sem maradsz ki!Ha nem ma akkor holnap! :D

Bella,
Neked is nagy drukk!!!

Timi,
Lilla nagyon nagyon aranyos!És még mindig tiszta Balázs!!! :lol:
Peti mostanában egyáltalán nem bukik,se hány!KOP-KOP-KOP!!!
Nagyokat eszik 10-20 perc alatt és aztán szunya vagy nézelődés,esetleg büfi!

Lin,
Az jó ha Gréta ilyen jó babóca,de tényleg így is maradjon!!!

Kami,
Áronnak nagyon sok boldog névnapt kívánunk!!!! :D :D :D

Az lehetséges,hogy a Konakiontól fáj a Peti hasa?Ma a K után egy fél órával iszonyatos sírásba,visításba kezdett,szegény teljesen megfeszült.Jó kis időbe telt mire elmúlt szegénynek.Most meg nyomott egy nagyot és békésen szundizik az erkélyen!!!
Vendég

Ági!
Hát nem tudom, hogy fájhat-e attól a pocija! Bár ebben a korban szinte bármitől... ha az anyatejtől is fáj, akkor a K-tól is lehet! :D Tegyél fel te is képeket! :D

Lilla ma délelőtt 100 gr-ot evett! Ilyet még sosem csinált! :D Most meg hason szundizik! (persze, nem a kiságyában) :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Sagi! Az erkelyre babakocsiban, autosulesben vagy a hintaszekeben viszed ki Pedrot?
kami

Kami,
Most éppen babakocsiban van kint,de van amikor a ringatóval teszem ki.
Vendég

Kicsit irigykedem az erkély miatt! Nekünk nincs!!! :( :(
Viszont, ha felébred az utód, akkor szopi után kimegyünk sétálni! :) (remélem nem bömbizi végig) :)

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, Barbiéknak nem jó az internetük, azért nem ír. Talán holnapra megjavul! Puszil mindenkit! :)

Mazsiék jól vannak vajon?

Timi
Kép Kép
timocska

Volt kint,mert csak bömböl!Sehogy sem jó neki.Se a kocsi,se az ágy csak ölben.HISZTIS!!!Nem fáj a hasa,evett 120-at és csak nyöszörög vagy bömböl folyamatosan. :cry:
Vendég

Ági!
Engem sokszor ilyenkor az vigasztal, hogy előbb utóbb eljön az az időszak, amikor már nem lesz ilyen! Anya szerint az első 3 hónap a legnehezebb! Gondolj bele, ti már 1 hónapot letudtatok belőle! :lol: :lol: Jó, tudom ez nem vigasz!!! Lehet, hogy csak közelségre vágyik, tedd cicire, az tuti megnyugtatja! Vagy csak ölelgesd kicsit! Ilyenkor még nem lehet elrontani őket!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Csak ezt csinálom,de semmi,5 percig jó.Most már együtt sírunk!!!Megszakad a szivem,hogy nem tudom megvigasztalni!Na én vagyok a rossz anya!
Vendég

Erre ne is gondolj, hogy rossz anya vagy!!! Minden babának vannak rossz periódusai, Petinek is lehet!!! Lehet, hogy mégis fáj a pocija vagy ilyesmi. Egy kis masszázs nem segít? Cumi? Hátsimogatós sétálgatás? Zenehallgatás? Más ötletem nincs... ne aggódj, biztos megnyugszik hamarosan!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Május3: Április 1jén Timi kismamiból anyukává lépett elő. Kelemen 3470gr, 54 cm.

Tali megvolt, de azt hiszem, Pannra vagyo Rókicára hagyom a képeket. Vagy legalábbis megvárom apucit, hogy hazaérjen. Lehet, hogy valamikor meg kéne tanulnom, hogy is lehet gépre rakni a képeket :) Majd tarthatunk egy ismétlést is :P

Sági,
Ne aggódj, ha csak ölben nyugszik meg. Szabi is ölbe baba :wink:

Timocska,
Sajnálom, hogy nem tudtál jönni, de majd legközelebb. Szilvi, Gergő és Szabi is olyan jól viselkedett, megállapítottuk, hogy társasági emberpalánták. :D jót tett nekik a bababuli. Szabi teljesen beájult a nagy izgalom után.

Babzsák,
A gyermekágyas hetekkel sincs gond, amikor már te is babázol, legalább jó idő lesz, nem lesz gond a parkba szopival :D

Ágiboldi,
Szerintem a sport nem árt a tejnek. Ezt vki olyan találhatta ki, aki még nálam is jobban utálja a sportolást. Még az úszkálást is szabad, pedig a hideg víz tényleg csökkenti a tejet. Sőt, inkább azt mondanám, hogy serkenti a termelést.

Kép KépKép
lorca

Sagi!
Nagyon jo anya vagy! Ne aggodj, ez nem is kerdeses.

Ami Aronnak ilyenkor neha bejon az az, hoyg olbe veszed, magadhoz oleled jo szorosan es lenduletesen mozogsz: pl gyors derekforgas 180 fokban, vagy torzsdontes es vissza - a lenyeg, hogy NAAAGY mozdulatok legyenek es gyorsak. (Mellesleg testedzesnek se rossz...) Kivulrol hulyen nez ki, de Aront ez is el szokta hallgattatni. Vagy pl ulok vele az agyban, magamhoz szoritom es elore hajolok, amennyire csak a teste engedi, majd vissza. Kozben lehet neki halkan enekelni...

En is fogom ezt mindjart csinalni, mert ma egesz nap nyuglodik, nem erzi at, hogy ma orulni kell, ma van a nevnapja :)

Koszonjuk mindenkinek a nevnapi udvozleteket! :)

Ehes vagyok, most jottunk vissza az ortopedus Lengyel doktornotol, aki szerint Aron sokat javult. Hurra! A vedonore meg (aki szonten ma volt) ravigyorgott, en ott se voltam - a vedono meg teljesen lehalt, hogy hat ez nem lehetseges. Es hogy ez mar igazi szocialis mosoly volt, nem pedig reflexes. Timo, ezek szerint Aron mar mosolyog! De az igazi, tudatos, anyunak szolo mosoly olyan 3 honapos korban jon allitolag... nekunk meg masfel van addig hatra. Addig meg majd gyakorolja a bogarakon, a fakon, a falon es ami a latoterebe kerul, minden egyeben :D
kami

Május,
NAGY-NAGY GRATULÁCIÓ NEKTEK!JÓ EGÉSZSÉGET,BOLDOGSÁGOT,SOK TEJCSIT KÍVÁNUNK NEKTEK!!!! :D :D :D
Vendég

Peti 2 órája alszik.Minden bevetettem,aztán lassan megadta magát.Anyukám szerint csak a reggeli hasfájással annyira túlpörögte magát,hogy egyszerűen a fáradtságtól képtelen volt elaludni.Valószínű,hogy így volt meryt napközben a kiságyban ennyit nem szokott aludni.

Kami,
Szuper,hogy javul Áron!3 hónaposan mosolyog majd tudatosan az emberekre? :shock: Húúú nekünk milyen messze van még,pedig én annyira várom!
Vendég

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép KépKép
lorca

Na, azért csak megküzdöttem a talis képekkel. Persze azért volt telefonos segítségem :D

Kép KépKép
lorca

Békés szemlélődő rózsaszínben: Szilvi Vivi
Csíkos dundi, időnként kertészben: Gergő
Maradék, kékben: Szabi

Gondoltam, egy kis jelmagyarázat...
Szerencsétek, hogy csak ennyit csináltam, különben elöntötte volna a babanetet a sok kép :D

Kép KépKép
lorca

O, Lorca, kar, hogy nincs tobb kep, legalabb nem cak en arasztom el a Babanetet :D

Nagyon jofejek ezek a babak! Cukik egyutt!!!! Jo kepek!
kami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?