Lorca!
Infacol: en nem nezem, mennyi kerul a cseppentobe - amennyi belekerul, annyit adok Aronnak. Napi kb 2-szer van ra szukseg max, mindig az utolso megoldaskent tartogatom. Elotte inkabb bicikliztetem, tornaztatom, ugy is sok puki kijon belole. Mivel nem hashajto, nem hiszem, hogy barmi baja lesz belole, ha ne adj isten full cseppentovel kap.
Errol jut eszembe: Aron rendesen erolkodik, mikor kakilni / pukizni akar. Koncentral, nyog, eeeedes. Tornazik a labaval is. Jo negyedora-huszpoercet elnyogdecsel igy, semmi gaz, nem sir, nem ordit - szimplan koncentral es nyog. Nagyon vicces, csak vagy 2 napja ejszaka is csinalja, amikor is annyira nem tudok nevetni, mert inkabb aludnek. Ott fekszik mellettem a kisfiam es tornaszik, mikozben akkorakat nyog, mintha a budin ulne
Futas: velem ugyanez volt, Lorca. A gimiben megutaltattak velem a futast. DE valamiert 2004 nyaran raszantam magam (nagyon unatkoztam!) es elmentem egy ex-kolegaval egy palyara. 1 kort birtam szegyenszemre, azt is annyi ido alatt, amig o lefutott 3-at. Megfogadtam, tobbet nem megyek. De anniyra bosszantott, hogy ilyen gyengusz vagyok, hogy felkerestem egy baratnot, aki rendszeresen jar a szigetre, hogy mehetek-e vele lazazni. Mentem - es beleszerettem a dologba! Fokozatosan erosodtem fol, emlekszem, szeptemberben kezdtem es az allatkertig birtam (!!!!), november elejenmar megvolt a teljes kor. Aztan atkoltoztm erre a kornyekre es itt a Rakos-patak a megfelelo palya" - ide egy kolleganommel jartam eleinte, aztan sokszor egyedul is elmentem... most is egyedul fogok asszem, szurkuletkor vagy mar sotetben, ahogy Gedeiapu hazajon es lefurdettunk... es mar nagyon varom!!! Jot tezs a testnek es a leleknek is, tudom, eleg izen hangzik, de en mindig igy ereztem. Nincs jobb annal, mint amikor lefutod a tavodat, tul vagy rajta es orulsz, hogy kepes voltal ra!