Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mamacka!
Gratula a játszószőnyeghez! Baromi jó!
Én sajna semmit sem tudok csinálni, nem tudok varrni, és utálok is. Minden elismerésem!

Eszter!
Szupi, hogy már meg van a kocsitok, és olyan, amilyet szerettél volna! Gratulálok!

Cory!
Én is hasonlóan gondolom, inkább olcsóbb új, mint a méregdrága használtan féláron.

Ma az egész család testületileg elvonultunk egy babaáruházba. Egy nagy szó, mert sem a férjem, sem a gyerekeim nem szeretnek vásárolgatni, csak nézegetni meg pláne nem, de ma kivételt tettek a kedvemért.
Szemrevételeztük alaposan a babkocsikat, és megállapítottuk, hogy pl. a 109.000 Ft-os Graco, biztos, hogy nem tud 3 és fél x-er annyit, mint a 29.000-es!
Nekünk pl. fölösleges mózeskosár. Hova vigyem benne a gyereket? Kertes házban lakunk, mindenhova autóval közlekedünk, amibe úgyis hordozó kell. Ugyanígy nem számít nekem sokat az sem, hogy a hordozó paszoljon a babakocsihoz. Így valószín egy olcsóbb, de márkás két funkciós, egy kézzel összecsukható, teljesen dönthető, lábzsákos kocsit fogok venni. Gracot, Cam-et is láttam olyat ami tetszett 29.000 Ft-ért. És veszek egy 10-15.000 hordozót. Én Dorka lányommal is csak 5-6 hónapig használtam, utána már nem szeretett abban utazni, mert egyáltalán nem látott ki.
Na befejezem, mert már gondolom rentgeteget fecsegtem fölöslegesen.
Mindenkinek jó éjt!

Rita
20+6

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Jó reggelt!

Én vagyok az első nagyon friss vagyok.

Nancsi küldöm, remélem még nem láttad!

Rita
Elsőként gratulálok a kislányhoz!!!!!!
Méreteket és képeket kérünk.

Igazából én se akarok 100.000ft-os kocsit venni

Babetta és Levi 23+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt,
én vagyok a 2. Babetta! Kép
Ritaa,
nagy gratula a kislányhoz!
Paga,
köszi szépen a dícséretet. Egyébként csak 160 vagyok, tehát nem egy nagy magasság. Turik Csepelen: egy nem rég nyílt a Plázában fent a Don Pepe és a fodrászat mellett. Ez az Exhumana, ami a körúton is van. Itt márkás ruhák vannak és ha árucsere van, előtte mindent leértékelnek. Onnan vettem 500 ft-ért egy kék együttest Lidinek. A másik a Kossuth utcában a Cib bank mellett van, ez nagy, 2 részből áll és én a belsőben szoktam vásárolni. Már nagyon jókat vettem ott a keresztfiamnak, tesójának.

Mindenkinek szép vasárnapot!
Angi
26+3
angi79

Angi

Neked is küldtem valamit .Remélem tetszik

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mamacka! Az hallottam valakitől, hogy a Rákóczi tér környékén is van egy Ármánia meg tudnád mondani, hogy pontosan hol?

Gabi
paga

Paga,
a körúton van a Rákóczi térnél, ha elindulsz a Blaha fele, szinte a sarkon. A bal oldalon, ha a Boráros felől jössz.
Babetta,
jót vigyorogtam rajtuk! Köszi. Kép Kép
angi79

Angi! Köszönöm a turi infókat.

Rita gratula a kiscsajhoz, és a névválasztáshoz is!
Valószínűleg babakocsiban hasonlóak az igényeink. Én is leírom hogy milyent szeretnénk, hátha valaki tud ajánlani valamit. Mózeskosár nekünk sem kell, mert kapunk kölcsön, a régi hagyományos fonottat, de szerintem nem is nagyon fogjuk használni. Hiszen ott lesz a babakocsi, ha gyalogosan megyünk, ha meg kocsival, akkor ott lesz a hordozó, amit szintén apunk kölcsön, és abban biztonságosan rögzíteni is tudjuk. Tehát mi is egy kétfunkciós, vízszintesig dönthető kocsit keresünk, mérete, súlya nem számít, mert emelgetni nem nagyon kell, hiszen kertes házban lakunk, a kocsink nagy tuti elfér benne (még kinyitva is). De szeretném ha könnyen tolható lenne, a környékünkön lévő nem túl jó útakon is, mert gyalogosan járnánk mindenhová vásárolni, védőnénihez, piacra, stb. ha meg kocsival megyünk, akkor apa is ott lesz, ő meg elbírja. De a vásárlás miatt szeretném a külön fogantyúkat, hogy arra a bevásárló szatyrokat fel tudjam akasztani és azok ne a kezemben kelljen hogy legyenek.

Szép napot mindenkinek!

Paga 22+5

Gabi
paga

Sziasztok!
Korábban már írtam hozzátok. Zsugyu vagyok, a harmadik babánkat várjuk 2006. május közepére. Nyár elején már épp csatlakozni szerettem volna hozzátok, amikor kiderült, hogy a kismanónk már nem él. Most már a 13. hét végén járok, voltam 2-szer UH-n, és eddig mindent rendben találtak. Viszont, már nagyon megkedveltelek, kicsit meg is ismertelek titeket, ezért kérdezném: ugye a május még számíthat tavasznak? Ha igen, akkor "maradnék" nálatok.
Mindenkinek jó egészséget!
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Szép reggelt Lányok!

Babetta!
Megkaptam őket, köszi. Az egyiken nagyon nevettem, uram fel is ébredt rá, h mit vonyítok a gép előtt.Kép

Rita!
Gratula a Kiscsajhoz! Kép Örülök, h minden rendben van vele! Dalma vagy Luca?Kép Vagy mindkettő?Kép A Luca meg azért teccik, mert emlékem van Luca napról. Bratyóméknak Luca napkor volt az esküvőjük, és én voltam a tanúja. [size=-2] (Nah, az mókás volt. Csak a Tesóm nem volt becsiccsentve.Kép A felesége 1 üveg Bélisz után mert oda állni az anyakönyvezető elé, a nővére volt a másik tanú, de ő sem volt a helyzet magaslatán, én meg főleg. Ergó rendesen kinevettük a tesómat, amikor azt mondta, igen! Kép[/size] A Dalma is aranyos.Kép

Most nem toom mi van, de fáj a pocim. Nem tudom eldönteni, h csikar a hiper (ma már voltam), vagy Alex pakol odabent valamit. Meg ott lent fáj, de elég rendesen.Kép Feküdni most nem bírok, így is kidobott az ágy.

A másik bajom, h gőzöm sincs, mit adjak az emberemnek ebédre.Kép

Nah írjatok! Kép

Pusza,
Nancsi

Kép

Kép
nancsika

Szia Zsuzsi!

Jaj de jó!!! Nagy gratulaKép Úgy örülök, hogy ilyen hamar sikerültKép Remélem szép nagy babád lesz és problémamentes terhességedKép

Persze hgoy írhatsz ide, május az még tavasz
Kép Bármerről nézzük is az tavaszKép

LÁnyok!

Bocs kicsit intim leszekKép

Tegnap összebújtunk a páromma, de nekem annyira nagyo nnem volt jóKép Végig fájt a hasam, az orgazmus után meg kő kemény lett a méhem és ne mis múlt el egy jó félóráigKép Szal mondtam apának hogy ezt most hagyjukKép De úgy sajnálom szegénytKép Meg magamat isKép

Másnak is van így? Nekem az első terhességemnél nemigen volt tapasztalatom, lévén egyedül vártam Bencét....

ZSu
21+6

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

nancsika, nekem a kishugom született Luca napjánKép

2002-ben amikoris péntek 13-a voltKép

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu!
Hát nem toom. Tegnap engem is elkapott apa, de nekem akkor nem fájt egyáltalán. Kicsit be szokott keményedni, de elmúlik. Pl, nekem most fáj a pocim. Nem toom, h összefügg-e a kettő, mármint, h akkor nem, most meg fáj.
Talán másnak van valami tippe!

Kép

Kép
nancsika

Akkor szerencsés lehet a hugid! Kép

Kép

Kép
nancsika

Zsuzsi! Simán beférsz ide, szerintem még akkor is, ha későbbre várnád a picidet. Itt mindenki örömmel fogadja az újakat! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek. Vigyázzatok nagyon magatokra!

Paga 22+5

Gabi
paga

Nancs, Borka, kedden délelőtt akkor megyünk anyagot venni? Meg akkor a Renoválásba is elmehetnénk turizni egyet, hm? Kép
Nancsi, tök jó a türcsi, amit csináltál! Kép Varrni bármikor van kedvem, főleg, hogy keddtől már anyag is lesz, amin el lehet kezdeni a manővert! Kép
Anita, Angi, akkor egyeztetünk még csütörtökig, hogy mikor és hol találkozunk! Kép Várom már, és a találkozót is! Kép
Nicika, sajnálom, hogy nem lett felejthetetlen élmény a 3D, de azért nagyon graulálok a kislányotokhoz! Kép
Annácska, Avon ügyben én is tudok neked segíteni, és mivel egy helyre járunk tornázni, így oda is tudom adni, ha rendelsz. Katalógust viszek holnap a tornára, remélem jössz! Kép

Puszi nektek!
Eszti
24+4
Vendég

Eszti!
Igen! Nekem ok. Kérdezni akartam én is, h a Renoválásba nincs-e kedvetek benézni. Kép Nekem van. Aztán jöjjünk varrni? Vagy majd másik napon? Mert akkor úgy szervezzük!Kép

Hasam továbbra is fáj, de most gyengébben. Ha köhögök, akkor nagyon belenyilallik.Kép

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Babetta, Angi, Paga, Nancsika!
Nagyon köszönöm a gratulációkat a kiscsajszihoz.
Nagyon örülök, én titkon lányt vártam. A kislányom szintén. A fiam először fiút szeretett volna, de kb. egy hónapja "változtatott" lányra, merthogy a két lány majd jól ellesz egymással és őt békén hagyjákKép. Apának mindegy volt.

Zsugyi!
Szeretettel üdvölünk körünnkben! Várjuk a beszámolóidat a pocakosodásról.

Elfutok a húslevest bezöldségelni, utána jövök vissza.

Rita
21+0

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok Kép
Nancsi Kép
Akkor megyek varrni vagyis beszélgetni Kép
Biztos nem fogja leszólni a takarót a fiad Kép Lányomnak is az a legszebb amit én csinálok bármilyen is Kép
Tetszik a törölköző is Kép

Wer Kép
Üdv a csapatban Kép

Vok Kép
A 15.kerületben lakom . Tulajdonképpen melyik krémről van szó?
A pocakod miatt ne aggódj Kép Nekem a lányommal a hetedik hónapig alig látszott Kép

Ildi Kép
Nagyon klassz ez a kocsi Kép Ehhez van lábzsák is? Azt nem találtam meg Kép

Lyly Kép
Kötésben még bénább vagyok, de ha megtanítotok azétz írtó hálás leszek Kép
A kézimunka egyenlőre nálam a keresztszemezésben megállt Kép

Szelivi Kép
Tényleg egy kicsit "recseg", pedig a Patrícia gyönyörű név Kép

Rita Kép
Gratula a lánykához Kép
Ahhoz meg különösen hogy ez tudtad vinni a családot nézelődni Kép Nekem ez még soha nem jött össze.

Paga Kép
Jó hogy megvannak az elképzeléseid a babakocsiról Kép
Mi annó kölcsön kaptunk egyet, majd meg szakadtam mire felcipeltem a másodikra, mert a liftbe nem fért be. A lábam úgy nézett ki mint akit agyonvertek Kép
Most még nem gondolkodtam el az igényeinken, de lassan már muszály lesz Kép

Zsuzsi Kép
Üdv újra köztünk Kép
Remélem most már minden rendben lesz veletek. Örömteli pocakosodást Kép

Zsu Kép
A felkészítőn mondták, hogy az orgazmus gyakorlatilag méhösszehúzódásokat csinál és ennek annyira nem örülnek a babák Kép Állítólag az anya szervezete ezt ösztönösen érzi és nem is kívánja annyira az összebújást.
Kényeztesd inkább másképp apát Kép

Esztipeszti Kép
Holnap tuti nem tudok menni tornázni, mert a nagy genetiai uh-m lesz 10-kor. A fő-fő-fő doki fogja csinálni, így arról késni nem ildomos.
Kicsit szomorú is vagyok emiatt, de majd elhozod a talira a katalógust Kép Legalább végre megtudom melyik krémről zengetek dicshimnuszokat Kép

Annácska 18+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Esztipeszti, Nancsi Kép
Hol van ez a Renoválás, amit emlegettek?
És mit lehet ott kapni? Méteráru bolt vagy egy turkáló, ahol vannak jobb anyagok is?

Annácska 18+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Rita Kép
Apáknak egy fiú egy lány után mindegy a harmadik, csak az a lényeg, hogy az arány fele-fele maradjon Kép

Annácska 18+6

annácska

_anita_, bocsi, hogy belepof...egész véletlen olvastam, hogy esetleg ABC design Travel S kocsit vennétek. Nekem épp van egy teljesen új eladó! Itt vannak a részletek: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=82065
Kép
nanna

Sziasztok!
Nekiestünk a ház átrendezésének, és ha már kipakoljuk a szobákat, ki is festünk. Szóval nagy a felfordulás, én pedig tehetetlenségem miatt kicsit depis vagyok.

Eszti!
Persze hogy megyünk! Turizni is szívesen beugrok, mert a múltkor már nem bírtam átnézni a nagyobb lányruhákat.

Zsu!
Nekem is keményedett a hasam összebújás után. Ikrekkel az utolsó 3 hónapban egyébként is tiltott már a szex, de az az igazság, hogy nem is kívánom. Van más módja is, hogy apának örömet szerezzünk! Viszont az előző terhességeim alatt nem volt ilyen problémám, szinte az utolsó napig hancúroztunk.

Annácska!
Anyagokat nem lehet a Renoválásban venni, csupán turkáló - de szerintem nagyon jó. A Dohány utca és Nagykörút sarkán található, a volt Bástya mozi oldalában.

Rita!
Gratulálok a kislányodhoz. Én Lucát választanám, de nagy az elfogultság, mert nálam is ez az egyik befutó név. Viszont páromnak nem tetszik.

Zsuzsi!
Gyere bátran, tárt karokkal várunk!

Bori

Bori

Kép
borkadorka

A táblát folyamatosan frissítem! Az emailban küldött adatok már benne vannak! Igyekszem, de alíg győzöm mert iszonyú sokat termeltetek! Kép
A tábla tetején találtok egy csomó infót is! Remélem hasznosakat!
http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

KépKép
nicika

Nici! A tábla nagyon szupi! Köszi! Egy-két hiányzó adatot megírnék:
neme: fiú
név: Bernát, Raul
CVS: eredmény: OK, de 10-én lesz még egy ellenőrző UH. Köszike!!!

Lányok! Holnaptól megint suli! Fél napot tanultunk a fiammal, mert lassan írják a negyedéves dolgozatokat! AZ élet apró örömei!!!
Ja, és holnaptól munka azoknak akik dolgoznak, ez egy rövid hétvége volt nekik. Együtt érzek velük!! Kitartás!

Paga 22+5

Gabi
paga

Sziasztok!

Találtam egy képet a kórházi szülőszobáról, ahol szülni fogok ez a legkisebb én ezt szemeltem ki magamnak mikor bent voltam. Bár egy része nincs rajta a képen.
Szerintem nagyon jó! Nem?

Ha nem sikerül ide rakni, akkor az albumba rakom, de jól le van kicsinyítve szerintem menni fog.

Nagyon csönd van ma, bezzeg holnap 5 oldalt írtok, mert megyek dolgozni este meg nem nagyon lesz időm olvasni

Babetta és Levi
23+1
Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Paga!
MI is most fejeztük be a tanulás, kikérdezés, tolltartók, táskák bepakolását.
Babakocsiról: Azt hiszem Cory írta régebben, hogy az esernyő kocsit nem lehet egy kézzel tolni, ezért én azt is kizártam.
Lassan szűkül a kör.

Annácska, Bori!
Köszi a gratulákat a csajszikánkhoz!

Ja, még azt mondták az u.h.-n hogy mivel a feje teljesen a méhszájon fekszik, be van oda fészkelve, ha alul fáj a hasam, azzonnal menjek be a kórházba, nehogy megnyíljon a méhszáj.
Azt lehet érezni???
A köv. hétvégén egy , egész hétvégés nagy családi+ baráti összejövetelre vagyunk hivatalosak, a nagynéném lesz 50 éves. A Tisza tó partjára megyünk egy panzió+ faházakba, ahol lesz benti medence, szauna, infraszauna, bowling, billiárd stb. Én mindezeket vszínű csak külső szemlőlőként nézem majd, de a családom már nagyon várja. Biztos jó lesz, 36-an! leszünk.

Kérdésem: Menjek-e el addig a dokimhoz (magánrendelő) a méhszájamat megnézetni? Nem kell vajon feküdnöm?

Nicika!
Szupi a tábla! Köszi, hogy kiegészítettál minket.
Látom a sok lány nevetek közül végül a Szintia marad? Szerintem az igazán csajszis név!

Ja és Pestiek: nálunk itt Borsodban a szakálka, szakálka, nálatok mi? Partedli?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Babetta!

Nagyon jól néz ki a szülőszoba, remélem üres lesz mire Te mégy szülni!
Én is ilyesmit álmodnék, a szülés helyszinéül, de nekünk sajna a rideg műtő leszKép
Nektek apás szülés lesz?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Annácska! Tök ari vagy hogy pénteken gondoltál rám és hogy szivesen meglátogattál volna! Ha el szeretnél jönni nem mondok nemet! Én is olyan szívesen megismernék minden csajszit, de legalább néhányat! Kép

KépKép
nicika

Ritaa! Örülök hogy tetszik a Szintia! A párom találta ki, én pedig teljesen beleszerettem ebbe a névbe!
Ami pedig a szülőszobát illeti, én még nem láttam hogy milyen itt Sopronban, de állítólag nagyon pöpec! Gumilabda, bordásfal, zene, stb...
Tudjátok Sopron harcol a bababarát kórház címért és ez tök jó!

KépKép
nicika

Rita
Egyenlőre nem apás, főleg ha dolgozni fog ,de még változhat.

Nicika
Itt is van labda, kád ,valami mászóka .Mondjuk én nem pályázom egyikre se.
Te nem tudsz feljönni csütörtökön.?

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta! Sajnos nem! Ha párommal levonatoznánk, az 10000 ft lenne! Sajna! Kép

KépKép
nicika

Na mutatok pár videorol levadászott képet, csak ezeket a pillanatokat sikerült elkapni!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Nikica,
Nagyon aranyos a baba!

Nancsi,
házat vesztek? (vki kérdezte hogy voltatok-e nézni)
Hitelre? Bocs, ha félreértettem...
katicuska

Babetta: én nem tudom, jó-e, én ilyenben még nem szültem. Remélem, most ismét alternatívba sikerül kerülnöm.

Ritaa: volt valami gond a méhszájaddal? Ha nem, én simán mennék.

cory 21+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Nicika nagyon arik a képek! Én szerdán megyek "mozozni" már alig váromhogy láthassam,meg persze akkor több derül ki a lepényről is. Kép

babetta: milyen hangulatos kis szülőszoba, oda én is el tudnám képzelni magam. Sajna itt Kecskeméten állítólag nem túl hangulatos és nemsok választásilehetőség van.

Annyi szép pocifotót láttam mostanában idefenn hogy azt hiszem én is teszek felpárat.
Kép
Szép estét mindenkinek!

KépKép
erszényes

Nicika
Aranyos a bébi de a vége felé már nem minden világos mit láttok.
Adatok nincsenek hogy mekkora ?

Cory
Mit értesz alternatívba kerülni, lehet egy kicsit hülye vagyok.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nicika

Nem a végén
A közepén van 7.8.9.kép mit látok?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

A 7-en és 8-on a négy végtagja látható! Hogy melyik melyik arról fogalmam sincs! Kép A 9. képen pedig balra lent a feje és azon a lábfeje!

KépKép
nicika

Mutatok valamit amit egyik nap találtam a neten! Biztos érdekel titeket is! Kép
Kép
Ez egy képkeret, képet lehet bele szúrni! Kép És van több is! Mutatok egy lányosat is:
Kép
Na és akkor legyen még egy kisfiús! Szívből nincs több féle, de van még négyzet alakú! Na tetszik?
Kép

Itt találtok még fiúnak való téglalap alakú kereteket:
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=607239&index=1

Itt a lányoknak valót:
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=607238&index=1

Unisex képkeretek:
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=607308&index=1

Itt pedig még egy pár másabb tipusút!
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=607348&index=1

El ne felejtsetek lapozni a képeknél! Kép

KépKép
nicika

Bocsika, de a lányos és fiús képkereteknek felcseréltem az elérhetőségét! Kép

KépKép
nicika

Halihow!

Rita!
Jó fej lehet a kisfiad.Kép nem mondtad neki ennyire, ne rajongjon? Kép

Annácska!
Rendben! Kép Akkor lassan megbeszélhetnénk a következő időpontot.Kép
A Renoválásra, pedig Borkadorka válaszolt. Én sem voltam még ott, fogalmam sincs milyen a felhozatal.Kép

Niki!
Nagyon tuti a tábla.Kép Annyira teccik, napjában többször is megnézem.KépÜgyike vagy!
A Kiscsajod is nagyon tündér! Mennyire látszik így is mindene.Kép Édes!

Babetta!
Szerintem kira a szoba, de nem lesz rossz egyedül? Drukkolunk majd, ha beköltözhess, de csak rövid időre! Kép
Jah, és nem voltunk kecót nézni.Kép

Paga!
Nekem a Bernát teccik! Kép

Katicuska!
Igen, vagy nem.Kép Nem tudom. Valamit. Nekünk egy 1,5 szobás panel kuckó is megteszi, csak innen menni kell lassacskán. Ha nem jön össze semmi, akkor albi. Mindenképpen hitelre, mert az 5-öst elvitték előlünk.Kép Sajna abban a szerencsétlen helyzetben vagyunk, h semmi tőkénk nincs, max 1 milla talán lenne. Új lakás kilőve, mert simán nem tudnánk szerintem fizetni, marad a használt, de arra meg nem lehet szocpot felvenni, csak félszocpolt, de ugye azt is, ha megvan a baba, és 400.000-rel meg nem megyünk messzire.Kép. Szóval, gőzöm sincs mi lesz még.Kép. De már túl vagyok a heti 1 kiboruláson emiatt.Kép Van még egy olyan, h Debrecenben van egy önkormányzati lakásunk, és azt cserélni pestire, de eddig 3 jelentkezőből semmi.Kép Közel vagyok a kétségbeeséshez.Kép

Pocim meg kezd nem fájni.Kép Kakás érzés volt, h egész nap fájt, de rájöttem, h mi volt a probléma. Csak halkan suttogva mondom. Pukiztam egyet-kettőt, na jó többet, és kezd múlni.Kép Vicces, de annyira megijedtem, h már a dokit akartam hívni. De hála az égnek semmi baj már.Kép

Pusza,
Nancs

Kép

Kép
nancsika

Babetta: a Szent Imrében van úgy nevezett alternatív szülőszoba, ami olyasmi, mint egy hálószoba, van franciaágy, kád... És semmi műszer, infúzió... Hát valami ilyesmit szeretnék Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hi mamik!

Ma suliban voltamKép A tegnapi munkanap miatt a szombati előadások vasárnapra tolódtakKép Pici fiam sem élvezte túlságosan, így nem is maradtunk végigKép

Nicika! Nagyon édik a képek!

Rita! NÁlunk is szakálka a szakálka, de hát nem is lakunk annyira messze egymástól! "Sötét É-K Magyarország"KépKépKép

Babetta! Látom, már nagyon készülsz a szülésreKép

Bocsi, hogy nem írok másoknak külön-külön, de hulla vagyok! Holnap igyekszem jönni, bár tanulnom kellene! (Ennek ellenére biztos itt fogok lógniKép)

Tud vki segíteni, hogy kik jönnek a talira! Annyira kíváncsi vagyok, jó lenne felismerni mindenkitKép

Jó éjt!

Anita (24+1)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nicika!
A képkeretek, baromi jók!
Azon filóztam, hogy milyen jó ajándék lenne karácsonyra a nagyszülőknek, dédszülőknek a (meglévő) gyerekek képivel.

Szerintetek mire kéne nyomtatni? Vastag papírra? Vagy sima lapra és azt ráragasztani egy kartonlapra?

Cory!
A méhszájammal csak annyi van, hogy a baba a fejével rajta fekszik, szinte oda volt ékelődve az u.h-n. Remélem, attól, hogy Õ belülről nyomja nem fog kinyílni.

Nekünk csak mozgóképeket csináltak az u.h-n, majd holnap próbálok feltenni.

Nancsika!
Most albiban laktok?
A fiam is nagyon várja a Kicsit, csak mivel 10 év lesz köztük, szerintem nem sokat fognak majd együtt játszani.

Anita!
Igen, nálunk a bolt is bolt és nem közértKép

Paga!
Már nem kell feküdnöd?

Mindenkinek jó éjt! Én holnap reggel megyek a védőnőhöz.

Üdv: Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

KukuríííkúúúKép

Egyszerűen nem bírok aludniKép Tegyem hozzá hogy Kata is dörömböl odabent ezerrel.... Lányok én úgy kétségbe voltam esve este. Valami iszonyatosan fájt a hasam, meg a hátam! Ott a keresztcsontomnál, de keresztben végig. Majd megvesztem, se ülni, se feküdni nem bírtam. Aztán nagy nehezen elaludtam, és elmúlt, hála az égnek. De nagyon megijedtem hgoy mi ezKép

Főleg hogy mostanában több rosszhírt is hallottamKép Az Nlc-s fórumunkban tegnap elvetélt az egyik lányKép IkreketKép Nagyon kiborított, lehet hogy ez volt a baj?

Zsu
22+0KépKépKépKépKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nancsi, Borka, akkor holnap mikor és hol találkozzunk? Nekem gyakorlatilag egész nap jó. Akkor Renoválás is belőve Kép

Zsu, lehet, hogy csak nőtt a pocid és nyúltak a szalagok? Van, akinél a keresztcsont is fáj, amikor a medence alakul a baba méretéhez. És szerintem kerüld a horrorsztorikat, ha ennyire kiborít! Kép

Nicika, aranyos a babafotód!!! Kép

Pussz
Eszti
24+5
Vendég

Jó reggelt,
Nicika,
jók a kiscsaj fotói. Szépen kivehető minden! Milyen nagy már a bébi?
Eszti,
jó korán keltél! Kép
Anita,
remélem kipihented magad! Milyen okos lesz ez a Botondka! Kép
Zsu,
tényleg az lehet, amit Eszti is írt, nő a pocid! Nyugi.
Nancsika,
örülök, hogy minden oké! Kép

Mi jól vagyunk. Tegnap vásárolgattunk páromnak, na meg a kis Mancinak. Vettem harisnyát neki, ami kacsás a fenekén is. Kép És egy együttest, olyan puha, talán polár anyagból. Kép

Puszi.
Angi
26+3
angi79

Jó reggelt!!!!!

Nicika, édes a kiscsajodKépKép
És tényleg nagyon jó a tábla.Köszi inden frissítést az én nevemnél isKépKép

Lehet, hogy csak én nem tudtam, hogy mi az a szakállka????Kép
Milyen kis tudatlan vagyokKép
De én "Vazs" (Vas)megyei születésű vagyok, és ott ezt nem ismerik.Viszont a bolt az nálunk is bolt, nem közért.
Sőt, ha fokozuk, akko nem is bolt, hanem bótKépKép
De már Pest megyei lyány vagyokKépKépKépKép
(de még mindig boltba járok)Kép

Rita,gratulálok a kiscsajhozKép
Én is ma megyek a védőnőhöz.Õszintén ,semmi kedvemKép
Én annyira feleslegesnek tartom, de ez van.
És múltkor is másfél órát kellett várnom(de lehet, hogy többet)

Olyan szépek, amiket varrtok lányok, kistörölközők, plédek...stbKép
nagyon ügyik vagytokKép

Átalakítottam a gatyát én is, jó sokat kellett bevenni mindenhol, de jó lett.
Viszont egy gumis övet még fel kell csatolnom így is, mert lecsúszik a nagy seggeKép

Cory, mikor én szültem akkor az ikeás szoba(altrenatív a szt. imrében)éppen foglalt volt, de itt a többi szülőszoba is jóKépAmi kellett kihozták az ikeásból, zsámoly, labda, szivacs, meg állandóan zuhanyozni jártam(2 szülőszobához tartozik egy).
De most esetleg kipróbálnám, ha nem foglaltKép

ildikó
19+3
vas

Szia Ildi,
majd fényképezd ám le a nacit! Én is feleslegesnek tartom ezt a védőnő dolgot, főleg amióta új van, aki megint mindent megkérdezett, amit az elején felírt a másik csaj. Kép De jön pénteken. A házban lakó másik kismamihoz még nem jött, pedig ő már decemberben szül. Kép

Nici,
megnéztem a táblában a lányod adatait. Hasonlóak a miénkhez és nekem is egy héttel volt kisebb a 4d-n. Szép a neve! Kép
angi79

Készítettem ma reggeli poci képet és felrakom a 24 hetest is hogy láthassátok a változást! Kép
Nőtt a pocakom! Kép

Kép
A kilóim száma változatlanul 64.5kg, tehát még mindíg csak 1.5 kg plusszot számolok! Kép
Ami a pocak körfogatát illeti 2 cm-t nőtt múlt hét óta! Hosszában pedig 3 cm-t! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?