Halihow!
Rita! Jó fej lehet a kisfiad.
nem mondtad neki ennyire, ne rajongjon?
Annácska! Rendben!
Akkor lassan megbeszélhetnénk a következő időpontot.
A Renoválásra, pedig Borkadorka válaszolt. Én sem voltam még ott, fogalmam sincs milyen a felhozatal.
Niki! Nagyon tuti a tábla.
Annyira teccik, napjában többször is megnézem.
Ügyike vagy!
A Kiscsajod is nagyon tündér! Mennyire látszik így is mindene.
Édes!
Babetta! Szerintem kira a szoba, de nem lesz rossz egyedül? Drukkolunk majd, ha beköltözhess, de csak rövid időre!
Jah, és nem voltunk kecót nézni.
Paga! Nekem a Bernát teccik!
Katicuska! Igen, vagy nem.
Nem tudom. Valamit. Nekünk egy 1,5 szobás panel kuckó is megteszi, csak innen menni kell lassacskán. Ha nem jön össze semmi, akkor albi. Mindenképpen hitelre, mert az 5-öst elvitték előlünk.
Sajna abban a szerencsétlen helyzetben vagyunk, h semmi tőkénk nincs, max 1 milla talán lenne. Új lakás kilőve, mert simán nem tudnánk szerintem fizetni, marad a használt, de arra meg nem lehet szocpot felvenni, csak félszocpolt, de ugye azt is, ha megvan a baba, és 400.000-rel meg nem megyünk messzire.
. Szóval, gőzöm sincs mi lesz még.
. De már túl vagyok a heti 1 kiboruláson emiatt.
Van még egy olyan, h Debrecenben van egy önkormányzati lakásunk, és azt cserélni pestire, de eddig 3 jelentkezőből semmi.
Közel vagyok a kétségbeeséshez.
Pocim meg kezd nem fájni.
Kakás érzés volt, h egész nap fájt, de rájöttem, h mi volt a probléma. Csak halkan suttogva mondom. Pukiztam egyet-kettőt, na jó többet, és kezd múlni.
Vicces, de annyira megijedtem, h már a dokit akartam hívni. De hála az égnek semmi baj már.
Pusza,
Nancs