Sziasztok
Még mindig nem hevertük ki teljesen a tegnapi oltást
Az éjszakánk ugyan jól telt, szokás szerint
Reggelre még hőemelkedése se volt, viszont a déli kajáláskor már kicsit bágyadtabb volt, "csak" 170gr-ot evett, utána mértem neki megint egy hőt, és ekkorra már rendesen hőemelkedése volt, így ismét kúpot kapott, lábát tegnap óta folyamatosan borogatom, jó gyulladt és vörös a szúrás helye és körülötte is piros és forró szegénykének.
Ezekután bealudt, ami nála ritkaszámba megy.
Remélem délutánra már jobban lesz.
És így még sétálni se tudunk menni. A doki szerint ugyanis a kinti nagy hőség csak fokozza a gyulladást, így tegnap dél óta a lakásban kuksolunk.
Egyébként a 3 hós oltás kutyafüle nem volt ehhez képest, kis hőemelkedés+nyűgi volt, még kúpot se igényelt. Borogatást meg pláne nem, még a szúrás helye sem látszott.
A 2 hós meg pláne nem.
Na ez a 4 hós?! Ez gyerekkínzás.
A szívem szakad meg érte. Szégyen nem szégyen, én tegnap délután vele együtt sírtam, annyira sajnáltam és annyira rossz volt, hogy nem tudok rajta segíteni.
Azt kéne össze-vissza szúrkálni ezzel a 40éves őskövület DiPerTe oltással, aki ellenzi az új, modern mellékhatásmentes oltást.
Na tényleg befejezem, folyton morgok valamin.
De úgy utálom, hogy míg Pesten ez az Infantrix oltás egy rutindolog, addig tőle alig 70km-re, Gyöngyösön ez egy megvalósíthatalan dolog.
Tamesz
Nálunk az alattunk lévő lakásban 1 héte tart a lakásfelújítás, (mára már kicsit csitult), pontban reggel 8-kor felbőgetik a gépeket.
Kristóf szinte visítva ébredt minden reggel, amikor tudtunk, mindig elmentünk valahová, mert ez a zaj már halláskárosító, ami itt ment. Estére már nem kicsit volt nyűgös a srác.
Ráadásul Kristóf hiperérzékeny a hangos hangokra. Elég, ha az egyik szobából kikiabálok a másikba, máris sír. Vagy az utcán elmegy mellettünk egy motor vagy egy szirénázó mentő, azonnal őrületes sírásban tör ki.
Mégis, ez az itthoni most mindennél rosszabb volt, ezek a panelfalak úgy vezették a zajt, mintha itt tőlem 1 méterre fúrtak volna.
De nincs még vége, a szomszéd lépcsőházban is elkezdtek fúrni faragni, pont a falszomszédunk, azt is simán idehallani, bár nem olyan vészes, és állítólag hétvégén ismét egy új lakó költözik a házunkba, aki várhatóan ismét nagy lakásfelújításba kezd majd.
Csak átvészeljük
Babus