No megnéztem a babaúszást, nekem ez a Rubin Hotel megfelelne. Legjobb lenne szombati alkalommal, hogy a papa is tudjon jönni. Elég bizalomgerjesztő. Mondjuk én nem tudok előtte nagykádas felkészítést csinálni, mert nincs nagy kád
Azért biztos menni fog.
3 hónapos kortól lehet kezdeni, tehát én már áprilistól mennék, bár tudom addigra még nem sokan töltik be a három hónapot.
Tali: Rékacs, akkor most mehetünk hozzád szerdán? Vagy a doki bekavar?
Ebben az esetben még mindig áll az én ajánlatom és időközben Esztyx is jelezte, hogy szívesen lenne vendéglátó. Nos? Mi legyen? és ki jön még?
Marengo, nem rontottad el. Nekem is csinál ilyeneket Hana. Ilyenkor én lelkiismeret-furdalás nélkül egész nap a kendőben hordoztam. Azt imádja. És nem romlott el, sőt javul
. Ma például mintaszerűen aludt. De összességében nézve is (mert hullámok azért vannak) egyre kiszámíthatóbb, már-már mondhatom, hogy van napirendünk. A karján az az oltás helye, igen. Nekünk se látszott nagyon sokáig semmi, kb egy hete ilyen, de ezzel megúszta az ismétlést
Zsuzsi, annyira jó hogy már javulgatsz! Én egyébként a csuklással nem csinálok semmit, mert láthatólag Hanát nem zavarja, sőt inkább lenyugtatja.
Jimbone, nekem Hana egész januárban ezt csinálta. Semmi se használt. Ha ébren akart lenni, akkor bizony ébren volt (sírni nem hagytam), ha aludni akart(főleg nappal), akkor aludt, nem volt mit tenni. És egyszercsak egyik napról a másikra 7 órát alszik éjszaka egyben. Vannak kisebb bökkenők, például oltáskor fél háromig nyüglődött, de ma pompásan teljesített.
(jó sokszor leírom még, úgy örülök neki)
Én a végén már arra gondoltam, éjfélre hívom a vendégeket, hogy legalább ne egyedül keljen virrasztani. Persze az altatós trükkök kipróbálásával is nagyszerűen megy az idő.
- nyitott ablaknál altatás
- porszívó vagy valami nagyon monoton zene
- kendőben altatni (utána elég nehéz letenni)
- levendula olajos masszázs(10ml bázisolajhoz 1 csepp levendula) vagy fürdő(1-2 csepp levendula pici tejben elkeverve, ezt adni a fürdővízhez)
- a homlok és nózi simogatása
- bevinni a nagy ágyba és mindig visszatenni a cumit a szájába amikor sír
Edwig, nagyon édes a kis bokszolód. Örülök hogy nálatok is megtörténnek a csodák alvásügyileg. Szerintem nincs gond az ágyban alvással, ha neked nem kényelmetlen. Mi eleve ott altatuk amikor hazajöttünk és csak amikor már hosszabb időtartamokat aludt egyben, kezdtük el a kiságyazást.
Mosás: én a pelusokat és a ruhákat is ugyanúgy mosom. 60 fok, 50ml sensitive mosószer+ 50ml mosószóda, öblítő helyett 30ml 20%os ecet
Mindig wordben írom a hozzászólásokat, így nem száll el és nem is felejtem el mit akarok. Na jó, van hogy elfelejtem.
Orbis, lehet, hogy most van nálatok a fejlődési ugrás. Szegénykém, nagyon szar lehet fájó mellekkel. Szerintem nem lesz gond termel majd az a cici, csak magához kell térnie. Kiscsaj nagyon szép!
Eszter, én is fürcsi előtt olajozok masszázzsal egybekötve. Jól működik, bár az elején én is fürdő után csináltam, amíg hámlott a bőre, de akkor még masszázs se volt. Így nem szárítja ki a víz, és csúszós se marad, olyan kis finom bársonyos utána. Fürdetés közben persze csúszósabb. Mandulaolajat használok.