Új privát üzeneted érkezett!

Ági!
Szerintem a bukás miatt ne izgulj! Túl gyorsan eszik, ezért a felesleget kibukja! Anyukám is azt mondja itt mellettem, hogy ne tulajdoníts neki sok jelentőséget! Ha sugárban hány, az más!!!
Éjszaka meg szerintem ne ébreszd fel, 3,5 óra alvás az nem olyan sok. Lilla is mindig majd meghal éhen, mikor felkel! :lol: :lol: És ő is gyorsan bevágja az adagját. Én mindig attól tartok, hogy ha 10-15 perc alatt szopizik, akkor nem jut hozzá a hátsó, tápláló tejhez. Vagy ez hülyeség???
És igen, még mindig az apukájára hasonlít! :lol: :lol:

Légzésfigyelő!!!! :evil: :evil: :evil: Nálunk nappal egyáltalán nincs bekapcsolva, sokkal nyugodtabb vagyok így. Kábé 3 percenként benézek úgyis a szobájába.

Ma nálunk a séta kimarad.

Timi
Kép Kép
timocska

Szerintem hozzájut a hátsó tejhez is,mert ok,hogy rövid idő alatt,de sokat szopiznak és én amikor fejek szopi után már simán a fehér tejcsi jön és nem sok.
Vendég

Még egy kérdés.A piros pöttyök arcocskáján a tejtől lehetséges?
Vendég

Szerintem igen. De azt hiszem Áronnak voltak vagy vannak ilyen pöttyei, Kami biztos jobban tudja mitől van.

Szabolcs dolgozik? Egyedül vagytok otthon?

Timi
Kép Kép
timocska

Hat csajok, en csak amulok es bamulok, hogy a ti babaitok mennyit esznek. Aronnak a 100 grammhoz kb 50 perc kell. Ez azert van, mert nem jon olyan gyorsan a tejem? Vagy o ilyen kis lustacska (vagy kejenc?), hogy szopozik a cicin, amig ki nem fordul a szajabol? Teny es valo, hizik, mint a malac, tegnap 4,78 volt, megint 70 grammot szedett fol egyik naprol a masikra... azelott csak tizet, 4,70-rol 4,71-re, azelott meg 60-at - atlagosan naponta 44 grammal gyarapodik. Akkor csak eleg az, amit szopizik, meg ha nem is gyorsan zabalja a tejcsit... Es nem kakil nagyokat, van, hogy csak pisi van a pelusban meg par szem mazsolakaki, felhasznalja vajon teljesen a tejcsit?

Na, jo, nem kerdezek tobbet...

Jol van Sagi, akkor majd teszek meg fol fotokat... naponta 30-at biztos csinalok... biztos jokat fog nevetni magan majd 20 evesen :D
kami

Kami,
Mit mondott a gyógytornász a kengurura?
Vendég

Timi,
Igen egyedül vagyok.Szabolcs a héten kezdett dolgozni.Itt volt anyukám hétvégén és a hét elején,de kedd délutántól egyedül vagyok este 6-ig.Ahhoz képest egészen jól boldogulok.rend van,tudok vasalni,főzni is. :lol: Csak estére teljesen kidőlök,akkor már Szabolcsé a gyerek én csak cicit adok. :D
Vendég

Kami!
Szerintem teljesen gyerekfüggő, hogy ki hogyan eszik. Lilla 20 perc alatt letudja a szopit, aztán van úgy, hogy fél óra múlva újra kéri. Különböző gyerektipusok vannak Spock doktor szerint, Áron a kényelmes típus: aki 5-öt szív 10-et pihen. Nem szabad siettetni, a maga tempójában szeret enni! :lol: :lol: A lényeg, hogy gyarapodjon! :)

Nekünk szinte minden pelusban van kaki, csak a mennyisége változó. Van úgy, hogy a háta közepe is cuccos, aztán van úgy, hgoy csak mutatóban sárga a pelus! :) Persze akad egy-két sima pisis is! :D De azt olvastam, hgoy az anyatejet nagyon jól felhasználják a babák, nem kell aggódni akkor sem, ha nincs kakis pelus!

Hétfőtől én is egyedül nyomulok itthon Lillussal! Kiváncsi vagyok mennyire csináljuk ki egymást estére! :D

Timi
Kép Kép
timocska

15 perc alatt,közben egy büfiztetés 130 gramm tejcsi,végén nagy büfik és most békésen alszik.Nem értem én ezt a pasast.
Na megyek főzök valami gyorsat.
Vendég

Mi is úgy aludttunk mint Timiék, fél 1 és aztán 5-kor kelés, aztán 6-ig próbálkoztam a visszaaltatással, és végül az apja kiment a kanapéra, Boldi be mellém az ágyba, fél kézzel tartottam a cumit, másik kézzel simogatás és alvás együtt :P

Sírás: nem úgy értem a sírni hagyást, h rávágjuk az ajtót aztán szevasz, hanem ha biztosak vagyunk benne, h evett, tiszta a pelus és mindent megtettünk hasfájás ellen, akkor álomba sírja magát. Ott vagyok a szobában, beszélek hozzá, de nem veszem ki megint, miután előtte már egy órát próbálkoztam. És olyan is van, h sír, de mégis kimegyek teát főzni, vagy berakni a mosást stb, miközben beszélek hozzá, általában mire visszaérek, h na akkor vigasztalás, addigra alszik. Na, gonosz anya vagyok?

Ági, Boldi is nagyokat bukik mostanában. Ugye ez nem a túlevés miatt van feltétlen? Olyankor még adtok nekik enni? Mert van, h szopi közben megáll, bukik egy hatalmasat, és a kis bolond már ugyanazzal a lélegzettel folytatná a kajálást, nagyon fura :shock:
És én olyankor adok még neki.

Kami, Boldinak is 50 perc a 100 g kaja, lassan eszik, az elején turbó, aztán szép komótosan, néhányat szív, pihen stb. Ennek ellenére bukik elég nagyokat, kifolyik a szájából egy csomó tej.
És minden pelusban van kaki, van, h kevés, de van. Jó sütőtükszínű. És a fürdőlepedőjébe is rendszeresen belekakil. Az normális, h nem lehet kivinni a szobától a fürdőszobáig anélkül, h belerotyizna? (Már belerakunk egy pelust, mert nem győzök mosni)

Ági, milyen a pelenkakiütés?? Te írtad, h Petinek van ugye? Apró pirosas pöttyöket láttam most, nem tűnik komolynak, de eddig nem volt. Picit kidudorodnak, nem nagyon piros. Ez az? Mit kell csinálni vele?

Barbi írta, h jól vannak, Emma már reggel szopizott ügyesen, és ha minden jól megy és nem sárgul továbbra se, akkor holnap délelőtt hazamehetnek! :P

Én mindig akkor szedem le a ruhát ha már az apukája itthon van, és amíg barátkoznak addig pakolászok.

Kami, tényleg, mit mond a gyógytornász a kengurura?

Kép
Kép
agiboldi

n jók a fényképek, én is n szeretem nézegetni!

timo
lilla tényleg nagyot nőtt!

sági
peti n cuki a cseresznyemag párnájával

kami
áront már nem is méltatom :lol:

móni!
azért rem, te leszel a következő, én szeretném hinni, h a 40 hét az tényleg annyi, szvl drukkolok!

babzsák
h vagy?

bella?

lorca
én voltam még, aki jelentkeztem a talira...

ágiboldi
sztm is mennie kéne a mérlegnek :wink:

majus3

Ági,
Én nem adok egy darabig ha bukott Peti,főleg amikor lemérem és látom,hogy 100-120 grammot evett.Esetleg egy fél-egy óra múlva ha akkor kéri.
Úgy tűnik nektek is pelenkakiütéseitek vannak.kicsi,piros,kidudorodó pöttyök.Gyakran cserélem a pelust,szellőztetem a popsiját és lecseréltem a gyógyszertári popsikrémet Sudocremre.Már csak egy-két icuri-picuri pöttyöcske van.
Vendég

Kami,
Ruhák a szárítón? Csatlakozom Timocskához. Egyenest a szekrénybe, hacsak nincs ingerenciám azonnal a vasalásra. Nem szokott. Meg reggel inkább a fregoliról öltözök, azzal még az elpakolást is megúszom. Meg le se szedem, csak amikor teregetni kell. Szerencsére jó nagy, két napi is ráfér.

Május, Timocska, Pann, Róki, Ágiboldi,
Küldtem talival kapcsolatban címet, remélem elment.

Remélem azért még lesz,aki csatlakozik. Szóljon, küldöm a címet. még ha csak gondolkodsz is :D

Kép KépKép
lorca

Sziasztok.

Voltunk a szomszed neninel bemutatkozni :) teljesen le volt nyugozve.

A kengurut itthon hasznalgathatom, de hosszabb kirandulasokra meg korai. Mosogatni, fozni meg OK, a tobbihez meg nonie kell a koloknek.

Szopi: kb 2 hete Aron is bukik, meg kicsorog a tej a szajabol, amikor vegez a szopival. 2 napja volt egyetlenegyszer, hogy sugarban hanyt, haton fekve, lehanyva a ruhajat, a fejet, meg ahova csorgott. Akor kicsit megijedtem, de valszeg csak tulette magat...

Ma nyugodt napja van, szopizgat, aludgat, rotyogtat, de sirni csak a gyogytorna alatt sirt ugy igazan. Most epp a szopiparnaban pihizik, Macikat most igazitottam meg, mert lerantotta :)

Kép

Gyoygtorna siras:

Kép
kami

Ruhaelpakolas: na jo, csak hat a ruhakat ki kell valogatni, nem mindegy, melyik szekerenybe mennek...

Pelenkakiutes: nekem a legelejen kijott egy szem potty a popsin, meg jo piros volt belul a popsija Aronnak, halistennek epp itt volt a dokino es eszrevette. A titok: azzal a gyogyszertari kikevert tegelyes sarga krembol JO VASTAGON kell bekenni a gyereket minden pelusozaskor. Nem am szepen szetkenni a boren, hanem ATOMVASTAGON, ujjnyivastagon talan nem, de felujjnyi vastagon mindenhol. Nekem mar masnapra el is mult a pirossag. Azota sincs semmi, olyan belul is a szine, mint kivul, vagy a combjan, vagy az arcan. Sehol egy potty se. A kenocsbol meg van annyi, szinte alig fogyott meg igy is. Ajanlom nektek is!
kami

Nálunk is a szopipárnán megy a pihi! :D

Kép
Vendég

Látjátok Peti úgy kopaszodik mint az öregek! :lol:
Vendég

Sagi, ami a kezen van, az ilyen csorgos ize?
kami

Sziasztok!

Sági! Gergő is pont így kopasz, tök vicces, néhány fényképen tökéletes 60 éves bácsika - miniben. :lol: Egyébként most előhalásztam újra a zselénket és most a HÁTÁRA raktam (felmelegítve), s láss csodát, jól bealudt! :D :D :D Szóval köszi a tippet!
Tejkiütés: nekünk van, a védőnéni azt mondta, hogy arról lehet felismerni, hogy csak az arcon, a fejbőrőn és a dekoltázson van, és ha szépen nyugiban alszik akkor alig látszanak a pöttyök, ha pedig sír/hisztis, akkor kipirosodnak.

Timo! Én ma már elhurcoltam szegény gyerkecet a TESCO-ba, de a parkolóban álló kocsik mennyiségét látva megfutamodtunk, úh. megvettük a legfontosabbakat egy DM-ben. Ezen kívül már nem viszem sétára, szerintem örül, hogy nyugi van, meg különben is fúj a szél és hideg van.

Pelenkakiütés: na olyat még nem láttunk, de én is jó vastagon kenem azt a sárga krémet! :lol:

Kami! Áronnak sok arcát láttuk már, de ez a sírós....ez egészen elképesztő! :shock: :lol:
Vendég

Kami,
Igen az olyan csörgős valami.Van hozzá egy felhúzható,zenélős kistehén is.Peti nagyon bírja.

Pann,
Köszi az infót a tejkiütésről.Ezekszerint az van Petinek.
Vendég

Hat pedig van neki ilyen is :D Es ilyenkor is kis imadnivalo :D Itt valszeg faj neki a nyakmasszazs, de van amikor csak nyafizik...

Viszont neki meg nem hullik a haja. Par szal naponta, mint nekunk. Nem is kopaszodik, nem fekszi ki... en nemtom mikor kezdi el kihullatni...
kami

Behalok ezen a gyereken.Öttözködés közben sír,visít,sikít meg minden amit eltudtok képzelni és ahogy kilépünk az erkélyre rögtön elhallgat és már alszik is. :lol:
Vendég

Helló!
Megvagyunk, mai para-
Nekem volt ma kicsi -pici vérzés, megijedtem, nekem nem volt mostanában vizsgálat, nem tom, mitől. De ha nagy baj lenne, akkor lenne több is, nem?

Tejkiütés- anyai, női hormonoktól van.
Piros pöttyök, ha nem múlik gyorsan a krémektől, sőt terjed, akkor bír lenni gomba is, olyan fajta mint a szájpenész, csak épp a tápcsatorna másik végén. Az rossz a babának, mert viszket, és dokinéni ad rá sztem canestent. Csak hogy ha nem múlna valakinél.

Bea? Vérnyomásod?

Bella

Kép

Kép
bella2

Bella,
Nem hívtad Csapót a vérzés miatt?
Vendég

Bella, pici vérzés sztem ok, ha már elment a nyákdugó akkor utána nekem picit véres volt ami kifolyt szinte minden nap. Amikor a vizsgálat volt, akkor meg nagyon nagyon, de anélkül is volt valami.
Na, király, már csak az hiányzik, h a szájpenészhez tartozó popsigombával álljunk szemben.
Ma vigasztalhatatlanul ordít a nap nagy részében...megyek..

Kép
Kép
agiboldi

Bella! Mi vérzés miatt mentünk be a kórházba. Nem volt ugyan sok, csak jól megijedtünk, a doki meg elintézte annyival, hogy tágulási vérzés. Ezek szerint ilyen is van. lehet, hogy Berci készülődik? :D :D :D
Vendég

De az is eszembe jut, hogy azt mondták a szülés előkészítőn, hogy ha vérzés van, vagy a magzatvíz folyik, akkor mindenképpen irány a kórház! Lehet, hogy nem ártana, ha megnézne vki. :roll:
Vendég

Tejkiütés: szóval ezt kenni kéne vmivel? Én nem kentem semmivel és a védőnéni sem mondta. Mivel kenjem?
Vendég

Pann,
Szerintem Bella a pelenkakiütésekre írta a krémet.
Vendég

Orrunkat fogva alszunk:

Kép

Apa szerelmes a lányába:

Kép

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Felcserélődött a két kép.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Ágiboldi,
A kaja közbeni bukás azért is lehet, mert egy nagyobb levegőbubi volt a pocijában és azt dobta ki, tejjel együtt. Szabi néha annyira teleeszi magát - gondolom én - hogy mindent kidob. Utána folytatja, amolyan kedélyes római módszer. Első az élvezet :D
Ne vedd le a pelust, csak a fürdőszobában. Akkor megússza a fürdőlepedő. Nálunk a félig száraz gyerek már a pelusban landol.

Szabi ma 2től 5ig folyamatosan szopizott, néha bealudt pár percre, de amiko menekülőre fogtam, felébredt. Persze bukott is vissza. Ha most felébred egy órán belül, áttérünk a tápszerre és a szigorú 3 óránkénti evésre :evil:

Pann,
Én nem szoktam kenni a pötyiket. A popsist ugyan úgy kezelem, mintha nem lenne pötty. A többi meg el szokott múlni. szabi arcán most fedeztem fel három új pötyit. Már most kezdi a kamaszkort.

Kami,
Nem feltétlenül potyog a haj. Nati alatt úgy nézett ki a lepedő, mint egy elhanyagolt fodrászüzlet. Pedig nem is látszott meg a fején, hogy hullik, az új szinte ugyan olyan volt, mint a régi. Szabi meg alig hullat néhányat, de neki kevesebb is van, meg a feje is kisebb :lol: Kopni hátul meg csak néhány hónap múlva fog, amikor már rendesen forgatja a jó nehéz fejecskéjét. Natinak, annak ellenére, hogy elég gyakran vágjuk, még mindig sprődebb a tarkója felett.
Én "tematikusan" teregetek. Így szépen sorban leszedem és azonnal szekrény :oops: Soha nem voltam az a hb-k gyöngye.

Séta: Csak Nati, neki kötelező napi minimum egy séta, mert különben leörjöngi a fejünket. Szabi egyenlőre szobapenész, mint az anyja. Egyáltalán nem vágyok ki. Így, 5. hetesen már kezd kicsit ciki lenni, hogy még mindig nem járunk ki naponta.

Kép KépKép
lorca

Köszi Lányok!
Nem hívtam a dokit, mert mennem kellett a bölcsibe, aztán meg aludtam itthon a Lucával és az nagyon kellett már.
Gondoltam, ha nem mozog vagy ha megint lesz, akkor hívom, de azóta tiszta. Holnap van magánrendelése is a Csapónak, inkább ott hívom, ha rámjön.
Nem tudom, de mondjuk (rémforgatókönyv) esetleg placenta leválásról van szó, akkor csak nem maradna annyiban dolog.
De azért résen vagyok.

Bella

Kép

Kép
bella2

Lorca!
Nálunk ugyanez a helyzet: Lilla 5-től folyamatosan a cicin lóg, tojik aludni!!! :evil: :evil: :evil: Most megfürdetjük, hátha kifárad és elalszik!!! Nem tudom mi van vele! :( De én már nagyon álmi és fáradt vagyok!

Nekünk hál'Istennek se tejkiütés se popsiizé!!!

Bella!
azért csak óvatosan azzal a vérzéssel! Ha bármi van, inkább irány a kórház!

Lin!
Nagoyn cuki a lánykád!

Sági!
Tényleg öregemberesen kopaszodik a fiad! :) De olyan szexi! :lol: :lol:

Kami!
Nahát, sírós Áron kép! :) Meglepő!!! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Aron nalunk tegnap logott rajtam ugy, ahogy most ti irjatok. Ezert is kerult elo a kenguru. Ma viszont szepen aludt delelott, aztan delutan, most ugyan nyekereg egy kicsit, mikozben csuklik... delutan hatalmasakat kakalt, 3 ora alatt 3x csereltem pelust, mind full telekakalta... en meg a kakiszagat is szeretem, kis savanykas szag, Aron-szag :) Tudom, beteg vagyok... a sok foto is mutatja...

Most a zsirafot boxolja a kisagyban, ugy hallom a csuklas is leallt, helyette gagayraszik. Nagyon helyes!!! Remelem ejszaka is jol fog aludni, mint mondjuk tegnap, az klassz volt...
kami

CSAJOK!!!! Mire ebbol a hozzaszolasbol visszaertem a szobaba, ez vart ram!!!!

Kép Kép

Lerugta a takarot, majdnem keresztbefordult az agyban es kidugta a racson a labat!!!! Hat en mindjart hulyet kapok!
kami

Sziasztok!
Lin, Barbi
nagy-nagy gratula nektek!!!!
A lányok nagyon szépek :D :D :D

Úgy néz ki, hogy Esztikével mi sem ússzuk meg a hasfájást :? :? :? Este olyan picsogás volt :cry: :cry: :cry:
Nekem most két nap, meg a tegnapi éjszaka borzalmas volt :cry: :cry: napközben is bealudt cicin, aludt negyed órát, utána ordítva kelt.
De Krisztián is nagyon nyűgös volt tegnap, szóval valószínűleg valami kettős front lehetett, mert az én fejem is majs szétment. Biztos azt éreték a gyerekek is.

Vasalás: na azzal én sem haladok. Tegnap kb. 5 db ruhát sikerült kivasalnom, olyan sokáig aludt a drágám. Ma viszont neki kéne ugrani :? Jövő héten már megy dolgozni a párom is, és nélküle még kevesebb időm lesz.
Viszont másfél hétig itthon lesz Adrika, remélem el is lesznek, nem csak nyúzzák egymást :shock:

Hú de tompa az agyam, pedig akartam még írni, de nem megy :oops: további jó éjszakát!!!

Az utolsó 3 pocakos kismamának meg kitartás, már senkinek nincs sok hátra :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Tegnap nem jöttem, mert nagyon sz*rul voltam. Délelőtt anyukámmal pakolásztunk itthon, meg főzőcske volt és délután nekem is véres-barnás-nyálkás valami cucc jött. Na azonnal vízszintbe, aztán menses jellegű fájások, deréktáji nyilalások, szinte szisztematikusan, aztán estére már semmi....... Azért én is megijedtem!

Ma elmentem a boltba, mire hazaértem, már megint volt valami ilyesmi. Annyira nem vagyok nyugtalan, mivel felhívtam az ügyeletes szülésznőt és megnyugtatott, hogy nyákdugó távozás, azért mindenesetre ha keményedik, vagy fáj, akkor nézzem az időt!!!

az előbb meg már 15 percesnek mértem volna, de most megint semmi. Viccel ez a gyerek velem.

bella, a vérnyomásom rendben, meg úgy egyébként minden, de a szülésznő azt mondta, hogy nyugodtan menjünk be a kórházba, megnéznek, hogy miújs, nem gáz, ha fals riasztás, engem meg jobban megnyugtatna, ha mindezt megerősítené.....
Szóval most lefürdök, előkészülök, aztán lehet, hogy feleslegesen, de bemegyünk.......

A közérzetem is olyan furcsa, de lehet, csak a melegfront.....Ki tudja... Szóval majd este jövök és beszámolok, ha meg nem, akkor benn tartottak. :wink:

Bocs, hogy most nem reagálok másra, picit azért izgulok.... :wink:

Bea

KépKép
babzsak27

Bea, szorítunk nagyon :D

Nekünk a tegnapi nap és éjszaka is őrület volt, abba se akarta hagyni a bőgést. Gabi, ezek szerint tényleg a front..

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Bea,
A végén még beelőzöl engem :D
Írj majd, hogy mi volt a kórházban!

Bella,
Nem lehet, hogy csak a nyákdugó távozott?
Végül voltál dokinál?

Sági,
nagyon aranyos ahogyan kopaszodik Peti.

Lin,
Nagyon aranyos a lányod, és látszik, hogy apuci hogy szereti :D

Kami,
Imádom nézegetni a képeidet, a páromnak is mindig megmutatom Áront :)

Nálam még mindig semmi, pedig ma még nem pihiztem. Kimostam mindendt, rendet raktam, pórszívóztam, főztem, voltam sétálni és persze lift helyett a lépcsőt használtam, de semmi.
Remélem nem április 1-én szeretne megszületni Gergő!

Móni

Kép
móni23

Sziasztok! :)

Lilla ma egész nap ölibaba akar lenni, most tudtam letenni aludni, egész délelőtt kukorékolt! :D :D Bali csinálta az ebédet is! Ha ez lesz minden nap, akkor nagyon hamar kicsináljuk egymást! :lol: :lol:

Móni!
A barátnőm huga április 1-jén éjszaka született valamivel éjfél előtt. Kérte a szülészeket, hogy írják át 2-ra, ne 1-je szerepeljen az anyakönyvben! Megtették! :D :D

Bella, Bea!
Nagyon izgi, kiváncsi vagyok mi lesz! :) Bea, drukkolok, gyere mesélni, ha visszajöttél! :)

Ági, Gabi!
Együttérzek veletek! :roll: :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Jo napot.

Mi egesz jol aludtunk ejjel, most meg setalni probalom kivinni Aront mar egy oraja, de nem akar elaludni... egesz nap eszik, latom is, rendesen eszik, van is mit, folyik belolem a tejcsi - de megsem eleg... Neha hasfajosan felsir, olyankor "megbicikliztetem", amitol nagyokat pukizik, aztan meg gugyog, mosolyog, hadonaszik... a ruhajat mar ra birtam adni, de amint probalom kivinni, elsirja magat... a kis dinnye!!!

Moni, kitartas, Babzsak, szintugy, Bella, neked is!

Nya, megyek, probalkozom megint...
kami

Szerintetek van valahol olyan táblázat vagy honlap vagy ilyesemi, ahol a babák fejlődését nyomon lehet követni? Gondolok arra, hogy mikor mit csinál? Mikor kezd el nézelődni, mikor mosolyog stb!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska,
Angolul ok?
http://www.babycenter.com/baby

Úgy látom, a tegnapi nappal nem csak neküln volt gondunk. De legalább az éjszakánk jó volt, este 10 és reggel 10 között 2x ébredt és az egy óra sétát is bevállalta apuci, úgyhogy csak a 10es ébredéskor keltem :) Felidézi a gyeremektelen hétvégéimet. Csak akkor nem feküdtem le már 11kor. És azóta is csak enni kel, picit nézeget és visszaalszik. Ma még nem is volt bömbi.
Erre annyira belelkesedtem, hogy takarítás, mosás, vasalás... Lehet, hogy átültetek még néhány növényt. Mivel Szabi túl korán jött, ebben kicsit elmaradtam.

Kép KépKép
lorca

Bea! de jó, szerintem Te ott maradsz a kórházban.

Nálam semmi azóta se, ilyenkor hétvégén nem is bánom.
Móni- hát, neked nem könnyű, de biztos lesz ott valami esemény mostmár.
Május- mire a mi gyerekünk megszületik, Kami Áronja elindul...

Nem gondoltam volna, hogy ilyen meleg lesz, mire szülök.
Így tényleg nem kell bundazsák, Timi végül megvettétek?
Gondolom, senki nem fűt a babára, vagy este kell azért?

Bella

Kép

Kép
bella2

Timo, nekem egy ilyenem van, ez inkabb mozgas, de azert hasznos...

1175349317.32.doc

Most jottunk vissza setabol. Kb 3 oran at meneteltunk! Annyira kiraly az ido! Ami Aront illeti, o meg mindig alszik. Ami engem illet, en feladtam, meg egy kort nem birtam volna megtenni a patak korul...

Lorca, az erkelyeket nezve en is elhataroztam, hogy novenyezni fogok valamikor mostanaban! Van par viragom, amit rancba kene szedni, meg magok is, amik elultetesre varnak... arvacska leginkabb... talan kicsit elkestem ezzel, de gondolom nem lesz oriasi problema, ha megiscsak most vetem el oket...
kami

Sziasztok!!!!

Timocska itt megtalálsz sokmindent!!!

http://www.babaszoba.hu/

Nagyon édesek a babák, jó egészséget Mindenkinek!!!
zsuba31

Bella,
Nálunk úgy van beállítva, hogy ha kb 23 alá megy, bekapcsol a konvektor. Hát nem kellett ma agyonaktívkodnia magát. Besüt a nap, igencsak jóidő van idebent. Egész nap nyitva van az ablak :)

Kami,
3 óra?! Hogy bírtad :shock: Nálam kb egy után elszakad a cérna. Ilyenkor megy le a pénzem a mobilról. Natival szerencsém volt, a szomszéddal róttuk a köröket egy idő után. Jó program volt, hol az egyik, hol a másik gyerek bömbizett, mi meg megbeszéltük, milyen felesleges taktikát választottunk aznap a bömbi csökkentésére.
Aztán a növény elmaradt...esetleg holnap.

Kép KépKép
lorca

Lorca!

Hat ugy birtam, hogy igazabol ez az egyetlen mozgas, amit tudok csinalni Aronnal, ugyhogy hajtott az sportolasi vagy, meg egy kort, na meg egyet... Aron meg... eleinte bogicselt, ki is kellett venni a kocsibol, mert lilult a feje. De aztan lenyugodott, nezelodott tagra nyilt szemekkel, aztan elaludt. Ami jo, mert eleteben eloszor nem szopival aludt el, hanem "spontan" - mar amennyire a babakocsi ringatasa spontannak mondhato. Mindenesetre szepen lehunyta a szemet es elaludt, amikor elunta magat. En meg csak mentem, mentem, mig 5 kor utan kidoltem.
kami

Sziasztok!

Végülis csak itthonról jelentkezem...... :cry: Bementünk a kórházba, megvizsgált az ügy-es doki és nekem is azt mondta, mint neked boldiagi, hogy tágulási vérzés, vagy/és lehet, a méhszájseb felszakadt. Csinált egy magzatvíz-szivárgásos tesztet, de semmi, szóval nem repedt, nem szakadt semmi. UH/CTG rendben, úgyhogy tovább töltöm napjaim így...... :cry: Pedig már azt hittem......

Persze mondta, hogy megfigyelésre benn tart a kórházban, de én nagyon nem ragaszkodtam hozzá, kedden úgyis mennem kell a dokimhoz, addig csak kibírom és ő majd megmondja az okosságot.

Bella, veled? Neked van még cucc?

Móni, Május? Ti hogy álltok?
Móni, nekem is az ugrott be, hogy csak ne ápr. 1-jén szüljek, de napközben már mindegynek találtam.... :lol: Most már biztos, hogy el kell jöjjön a te időd, front van és telihold is!!!! Vagy csak én vagyok ilyen hiperérzékeny mindenre?

Sági, tök édes a Peti hulló hajjal. Így is meg lehet zabálni.

blin, nektek is nagyon szép az apróság!

kami, az Áron olyan, mintha rock koncerten lenne és az első sorban csápolna a gyógytornász nénivel....... :lol:
Persze gondolom inkább bömbi volt....

Na megyek, elteszem magam holnapra, így is húzódozik még a hasam egy kicsit...... :cry:

Ja, azt viszont megtudtam, hogy nem vagyunk farosak és összetalálkoztam egy nagyon kedves szülésznővel is...

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Bea

KépKép
babzsak27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?