Mi is úgy aludttunk mint Timiék, fél 1 és aztán 5-kor kelés, aztán 6-ig próbálkoztam a visszaaltatással, és végül az apja kiment a kanapéra, Boldi be mellém az ágyba, fél kézzel tartottam a cumit, másik kézzel simogatás és alvás együtt
Sírás: nem úgy értem a sírni hagyást, h rávágjuk az ajtót aztán szevasz, hanem ha biztosak vagyunk benne, h evett, tiszta a pelus és mindent megtettünk hasfájás ellen, akkor álomba sírja magát. Ott vagyok a szobában, beszélek hozzá, de nem veszem ki megint, miután előtte már egy órát próbálkoztam. És olyan is van, h sír, de mégis kimegyek teát főzni, vagy berakni a mosást stb, miközben beszélek hozzá, általában mire visszaérek, h na akkor vigasztalás, addigra alszik. Na, gonosz anya vagyok?
Ági, Boldi is nagyokat bukik mostanában. Ugye ez nem a túlevés miatt van feltétlen? Olyankor még adtok nekik enni? Mert van, h szopi közben megáll, bukik egy hatalmasat, és a kis bolond már ugyanazzal a lélegzettel folytatná a kajálást, nagyon fura
És én olyankor adok még neki.
Kami, Boldinak is 50 perc a 100 g kaja, lassan eszik, az elején turbó, aztán szép komótosan, néhányat szív, pihen stb. Ennek ellenére bukik elég nagyokat, kifolyik a szájából egy csomó tej.
És minden pelusban van kaki, van, h kevés, de van. Jó sütőtükszínű. És a fürdőlepedőjébe is rendszeresen belekakil. Az normális, h nem lehet kivinni a szobától a fürdőszobáig anélkül, h belerotyizna? (Már belerakunk egy pelust, mert nem győzök mosni)
Ági, milyen a pelenkakiütés?? Te írtad, h Petinek van ugye? Apró pirosas pöttyöket láttam most, nem tűnik komolynak, de eddig nem volt. Picit kidudorodnak, nem nagyon piros. Ez az? Mit kell csinálni vele?
Barbi írta, h jól vannak, Emma már reggel szopizott ügyesen, és ha minden jól megy és nem sárgul továbbra se, akkor holnap délelőtt hazamehetnek!
Én mindig akkor szedem le a ruhát ha már az apukája itthon van, és amíg barátkoznak addig pakolászok.
Kami, tényleg, mit mond a gyógytornász a kengurura?