Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ildikó!
Szép a pocid.Kép A csíkok meg alig láccanak.Kép De az enyémek vörösek, és nem ott lent vannak, hanem fent, ahol még nincs Alex. Ez bosszant a legjobban, h nem konkrétan a babától jött oda, hanem tolja fel a hájacskámat (?) és attól lettem csíkos. Szülök én is 3 gyereket, és úgy fog kinézni a hasam, mint egy domborzati térkép.Kép
Gödöllő nekem sincs messze. Majdnem az Örsön lakunk.Kép

Annácska!
Gyere csak bátran varrni. (aztán megint jól elbeszélgetjük az időt.Kép)
Kézzel szegtem be amúgy a takarót. Nincs benne 2 egyforma öltés.Kép Nagyon régen varrtam már kézzel.Kép De remélem, nem fogja lefikázni Alex.Kép

Tényleg, csajok! Mikor lesz a következő "varrástátbeszélgetőstalálkozó"?

Bori!
Tök jó az a falvédő! Majd ne hagyjatok itthon, ha mentek hozzávalót vásárolni! Ok?Kép

Niki!
Sajnálom, h a babó ilyen kis szégyenlős volt, és nem mutogatta magát.Kép de azért ne légy elkeseredve! Ok? A képeket pedig várjuk!
Ha nyerek a lottón, esküszöm, h mindenkit meghívok egy 4D-s vizsgálatra! Kép

Lányok, megint felborultam.Kép Nekiültem keresztszemezni egy zümit, aztán arra ébredtem, h apa fél 1-kor haza jött.Kép És szétmegy a fejem, úgy fáj.Kép

Pussz
Nancs

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Nicika! Nem volt fair a doki! Kép Sajnálom! Kép Szörnyű érzés lehet!!!!

Annácska!
Én is Avonozok. Kép Most 15%al olcsóbban tudom neked hozni a dolgokat. Pesten belül merre laksz?

Köszönöm a babakocsis dícséreteket. Kép Nekünk nagyon tetszik. Kép Még a kutyám is örült neki. Kép Édes volt nagyon. Kép Kinyitottam és megnézhette teljesen. Nagyon csóválta a farkincáját. Kép

Vas!
Nekem volt egy Emi nevű tanítványom. Nem volt egyáltalán öreglános. Kép Az anyukáját is úgy hívták. Szerintem is szép az Emília. Kép

Mamacka!
Hát, nem egyszerű a rokonokkal, az biztos. Kép Nálunk épp a nagymamák hisztiznek, mert mondegyik ugyan azt akarja venni a gyereknek. Ugye most megvettük a kocsit és akkor mondta anyu, hogy akkor ő majd megveszi a kiságyat. Erre anyósom, hogy most nem tudja odaadni a kocsi árát, de akkor majd ő megveszi a kiságyat. Kép Szóval neki már "csak" a pelenkázó jut. Kép És úgy értette, hogy majd ő veszi a pelenkát... Majdnem meg is sértődött rajta. Kép

Angi!
Jó angolozást mára! Kép Akkor nem uncsizol. Kép Köszi a pocakbókot. Kép Kíváncsi vagyok már nagyon, hogy mekkora a törpe!!!! És még mindig van 2 hét... Na sebaj! Kép Lehet, ha nem bírom tovább csak beesek a dokihoz és csináltatok egy uht. Vagy ez butaság lenne?

Kitartást a dolgozóknak!!!

Puszi:
Eszter 16+6

Eszter
Kép
Kép
vok

Nancs,

akkor hajrá azzal a lottóval. Kép
Pihenj sokat, időjárásváltozás van, gondolom. A télieknél ma már 2 baba született és 1 útban van, most olvastam. Kép
Alexnek biztos tetszeni fog a takaró, olyan klassz!

Ildi,
ezt mi is néztük, csak ez nem átfordíthatós karu. De persze rájöttem már arra, hogy olyan kocsit, ami minden szempontnak megfelel, még nem találtak fel. De ez a PP már közelít. Kép Kép
angi79

Köszi tényleg, hogy ennyit segítettek, már kezdek zavarban lenni, hogy mindenki az én nyűgömmel van elfoglalvaKép
Amúgy találtam még vmit PP-sek: babakocsi.uw.hu

Ildi! Neked is külön köszike! Nagyon édes Olivér, gyönyörű fiúKép Szerintem nem mamás az Emilia (régen én is ezt mondtam az Emmára)Kép

Angi! Én meg már olyan rég nem voltam 55 kgKép Akkor majd írok mail-t! Tökre várom!Kép

Pusssz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nancsika,
én is köszönöm a tegnapi program megszervezését, és a helyet is, nagyon jó volt együtt lenni!!!Kép

Lányok,
köszönjük a dicséretet, a kész alkotásokat is megmuntatjuk majd nektek!

Babetta,
indulhat a kötősuli? Néhány dologban én is bénázok még, de majd együtt rájövünk, hogy is kell...Kép

Nicika,
legalább azt láttátok, hogy egészséges a baba, hidd el, ez sem olyan rossz... Kis titkolózó, az uh-ot meg tényleg nem szeretik a picik sűrűn.

Na, megmutatom nektek én is a pocakomat...Kép

Szép neveket választotok, nekem mindegyik nagyon okés, ha számít a véleményem...Kép

Paga,
örülök, hogy minden oké veletek is!!!Kép

Jó pocakosodást mindenkinek!

Lyly
22+4
Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Nicika! Nem volt fair a doki! Kép Sajnálom! Kép Szörnyű érzés lehet!!!!

Annácska!
Én is Avonozok. Kép Most 15%al olcsóbban tudom neked hozni a dolgokat. Pesten belül merre laksz?

Köszönöm a babakocsis dícséreteket. Kép Nekünk nagyon tetszik. Kép Még a kutyám is örült neki. Kép Édes volt nagyon. Kép Kinyitottam és megnézhette teljesen. Nagyon csóválta a farkincáját. Kép

Vas!
Nekem volt egy Emi nevű tanítványom. Nem volt egyáltalán öreglános. Kép Az anyukáját is úgy hívták. Szerintem is szép az Emília. Kép

Mamacka!
Hát, nem egyszerű a rokonokkal, az biztos. Kép Nálunk épp a nagymamák hisztiznek, mert mondegyik ugyan azt akarja venni a gyereknek. Ugye most megvettük a kocsit és akkor mondta anyu, hogy akkor ő majd megveszi a kiságyat. Erre anyósom, hogy most nem tudja odaadni a kocsi árát, de akkor majd ő megveszi a kiságyat. Kép Szóval neki már "csak" a pelenkázó jut. Kép És úgy értette, hogy majd ő veszi a pelenkát... Majdnem meg is sértődött rajta. Kép

Angi!
Jó angolozást mára! Kép Akkor nem uncsizol. Kép Köszi a pocakbókot. Kép Kíváncsi vagyok már nagyon, hogy mekkora a törpe!!!! És még mindig van 2 hét... Na sebaj! Kép Lehet, ha nem bírom tovább csak beesek a dokihoz és csináltatok egy uht. Vagy ez butaság lenne?

Kitartást a dolgozóknak!!!

Puszi:
Eszter 16+6

Eszter
Kép
Kép
vok

Angi!
Igyekszek, csak venni kellene lottót is.Kép

Nekem a babakocsival annyi a nyűgöm, h városi legyen, könnyen lehessen tolni, csecsemőkortól lehessen beletenni a kis Alexot, át lehessen fordítani a karját, és össze lehessen csukni, h az Astrába beférjen. Aztán, h mózeses, vagy sem, meg ilyenek így nem érdekelnek. Szerintem nem sokat fogom emelgetni BKVn, meg hegyet mászni sem fogunk vele.

Csajok, most ihletet kaptam. Mingyá nekiesek valaminek és varrok.Kép

Kép

Kép
nancsika

Bocsi! Kétszer ment át valamiért.. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok
Örülj neki, hogy azon kapnak össze, hogy ki hogyan segítsen!!!
Nálunk szóba sem jött, hogy valaki venne valamit is!...akár egy pelenkát... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

...talán majd ezután...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
Örültem neki, persze. Kép És jót mosolyogtam rajta. Kép Anyám mindenre ráparázik, rosszabb, mint én... Mivel azt mondták neki a munkahelyünkön, hogy "jajjj, még ne vegyetek semmit a picinek" ezért el kezdett félteni, hogy bajunk lesz... UTÁLOM a babonákat! Azok csak akkor működnek, ha hiszel bennük. Na, mindegy... Kép

Csak fognak segíteni! Nem örülnek a törpének?

Eszter
Kép
Kép
vok

Anita, olyan babakocsim lesz, amit Vas felrakott, hordozóval együtt, csak még egy navetta Mózest is kapok hozzá. És cakkumpakk 90e ft. 6 részletben kell kifizetnem, 15e ft-jával Csak nem hiszem hogy ebben a hónapban sikerül elkezdeni a törlesztést...de reménykedem...

Van nagykerekű pp is de azok 3 funkciósak.

Nancsika, anyósomék is az Örsön laknak, a Gépmadár utcábanKép Szal ha Peste fogunk lakni, akkor bizti gyakran megfordulok majd arra, főleg hogy ott van az Ikea isKép

Zsu
21+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Babakocsi:
www.abc-design.de

Vácon van egy bababolt, ahol Németországból hozzák az ABC kocsikat jóval olcsóbban (mi 68.000,- helyett 42.000,-ért vettük- újak!)

KépKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Eszter/Vok,
ez már haladás anyósod részéről. Kép
Mehetsz dokihoz előbb is, ha akarsz, 4-5 hetente tanácsos nála megjelenni és pl. nekem csak ott szokott Pálma fehérjét nézni a vizeletben. A védőben csak vérnyomást, súlyt, haskorfogatatot mérnek nálunk.
angi79

Vok
De örülnek... az én szüleim különösen hiszen nekik első unoka... de szerintem mindent nekünk kell majd megvenni. Talán valamit öröklünk is ha nem akkor használtan keresünk.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi,
ahha Kép nagyon aranyos mostanában. Kép Csak sajna ez nála elmúlik... Kép De addig kiélvezem. Kép

Mamacka,
én is úgy vagyok vele, hogy jó a használt is. A kocsi is az, de nem látszik rajta. Kép Nem igazán tud 3 hónap alatt tönkre menni egy kocsi. Kép
Ruhák is rövid ideig jók csak rájuk, szóval... Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Az a baj, hogy én bizalmatlan vagyok a használt cuccokkal kapcsolatban. Pl autósülést sosem vennék használtan, akármekkora márka is, mert nem tudhatom, balesetes-e, és ha igen, nem ér semmit Kép
A babakocsival meg úgy vagyok, mindenki azt mond amit akar Kép Szóval ki tudja, mennyi igaz belőle. Ha egy babakocsi nagyon keveset használt, akkor rögtön felmerül, hogy vajon miért? Mi baja van?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Csatlakoznék Coryhoz. Én is nagyon szkeptikus vagyok főleg a gyereküléssel/hordozóval kapcsolatban. Hordozóból biztosan újat veszünk, ez már eldőlt.

Hogy a babakocsival mi lesz, azt még nem tudjuk. EGyre jobban tetszik az abc design, köszi a képeket Tünde!

Még 2 órát dolgozom. Kép

Mariann
23+6

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Tünde!

Bocsi, hogy idepofátlankodtam, de meg tudnád mondani, hol van ez a bababolt Vácon?
Nagyon nagyon érdekelne!
Rosee a télibabásoktól
28+6

KépKép
rosee

Ruháknál kifejezetten jó is ha már hordták, nem megy össze stb.
A hordozóknál pedig ha balesetes az látszik rajta. Nem olyan bonyolult szerkezetek. Balesetnél sem feltétlenül sérül. Már én is hallottam ezt amiről Cory ír de szerintem ezt a gyártók terjesztik, hogy az emberek újonnan vásároljanak. Könnyű a kismamik érzelmeire hatni.
Ha meg valami megfizethető, de nem túl jó hordozót vesz az ember lehet nem marad meg benne a gyerek, mert egyszerűen kényelmetlen neki. Az is lehet, hogy öröklünk valamit akkor meg azt használjuk amit kapunk.
Babakocsinál elég sok baja lehet vele az előző tulajnak ami nem feltétlenül igaz ránk is. Pl. nem fért be a csomagtartóba, vagy csak egyszerűen mások voltak az igényeik(pl. a terepviszonyok). Újonnan vásároltnál ugyanolyan lutri, hogy vajon megfelel-e minden igénynek, vagy később a használat során kiderül, hogy ezért vagy amazért nem praktikus. Lehet egy adott típust is használtan keresni.
Nekünk nincs pénzünk újra az biztos. Kép bár engem nem is zavar, hogy használt! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
Egyetértek veled teljesen. Kép Mi a szomszédtól fogjuk a kocsiülést megkapni. Kép Kölcsönbe. Nekik is csak fél évig volt jó. Ezért teljesen felesleges több 10ezreket kidobni az ablakon. Én még nem tudom,hogy szeretnék-e még egy törpét. Elvileg igen, de kivárom az első végét. Kép Ha még akkor is úgy érzem, hogy jöhet, akkor lesz még egy baba. Ha ugye az is ilyen pick-pack összejön, mint az első. Kép A bátyám és közöttem 12 év van. Soha nem lehet tudni, hogy mi vár még ránk. Ezért nem tarom nálam előnyösnek, ha rögötn két gyerekre tervezek. Az is előfordulhat, hogy a következő ikrek lesz, mert ez is annak indult és a páromék is azok... Szerintem nem a babakocsi fogja meghatározni a gyeremekem életét... Az csak egy kényelmi szempont nekünk. KépKépKépKép

Eszter
Kép
Kép
vok

Megnézitek a pocakfotóimat? Próbéltamide is felrakni, de valamiért nem tetszik neki.Összehasonlítva a többiekével, nekem nagyon picinek tűnik. Meg teljesen más a formája.

http://kep.tar.hu/vok/50167934#2ű

Véleményeket köszönöm! Kép

Eszter 16+6

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó sokat nőtt az utolsó héten!
Nekem is kb ekkora (és ennyi idős) csak más alakú! Inkább alul nagy a tied meg alul is és fellül is! Kép érdekes
Ne aggódj, nagyon kis arányos pocid van! Kép

Mi most úgy néz ki, hogy kapunk egy pelenkázót! Kiváncsileszek, hogy milyen! Állítólag piros!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
Köszi! Kép De azért olyan fura. Mindenkinek lent van a pocija...

Kép A piros szín igen érdekes. Én legalábbis nem szeretem, de ajándék lónak ne nézd a fogát. Kép A pelenkázó se kell sokáig. Kép Meg biztos le is lehet takarni valamivel, ha nem bírod. KépKépKép

Eszter
Kép
Kép
vok

Eddig úgy gondoltuk, hogy egy egyszerű komódot veszünk, azt később is tudjuk használni. Azért megnézzük ezt a pelenkázót... végülis gyerekholminak elmegy a piros szín... talán nem olyan rémes! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nem írtam még ide, és nem is ígérem, hogy rendszeresen fogok, nehéz egy ilyen pörgős topikot követni!

Szegeden lakom egyébként, áprilisra várjuk a második gyerekünket.

Zsuzsófi,Kép főleg neked írom, hogy nekem egy orvos azt mondta, hogy a terhesség 12. hetéig szinte napra pontosan meg lehet mondani uh alapján a baba korát, mert olyan pontos "menetrend" szerint fejlődnek ki napról napra az újabb szervek. Szóval ekkor még jól látható minőségi változások történnek, minden babónál ugyanúgy. Ezután viszont már csak becsülni lehet, mert innentől inkább nőnek, gyarapodnak, ami nagyon eltérő lehet. Ahogy aztán a születési méretek is. Szerintem nem kell aggódnod, ha Kata nem pont akkora, mint az átlag. Kép
Más: a Retek utcai máltais játszótéren működik egy szoptatós csoport. Hétfőtől négy héten át kimondottan várandósoknak szólnak a beszélgetések, amolyan felkészülés a szoptatásra. Biztos érdemes lenne elmenni, ha a kislányodat szeretnéd majd szoptatni. Fél tízkor kezdődik egyébként.

Használt-új téma. Én használt párti vagyok, magamnak is gyakran vásárolok turkálóban, szerintem egy minőségi használt cucc sokkal jobban megéri, mint egy új. Ha meg gyerekruha, babakocsi stb., az körbejár a rokoni-baráti körben, és "története", szinte "lelke" lesz a dolgoknak. Valami ilyesmit érzek egyébként a saját készítésű dolgoknál is, az egyszrűen megfizethetetlen. Kép

Üdv mindenkinek, majd még biztosan benézegetek hozzátok! Kép
wer

Mamacka,
persze, hogy elmegy! Kép Mi is kommódos verziót szeretnénk. Kép Majd meglátjuk, hogy anyós mit fog kitalálni rá. Kép Anyu biztos valami nagyon szép kiságyat vesz. A drága már ott tart, hogy teljes gyerekbútort akar venni.... Pedig az tényleg még ráér... KépKépKépKépKép

Eszter
Kép
Kép
vok

Szia Wer!

Üdv közöttünk. Kép

Jó olvasgatást. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Szia Wer
Gyere gyakrabban! Nem baj ha nem tudsz mindent visszaolvasni! Kép
A használt dolgokkal kapcsolatban én is így érzek! Kép Gimnazista korom óta turiból vásárolok, alig vannak bolti holmijaim. Én izgalmasnak találom... babaruhákat is olyan aranyosakat találtam!

Tényleg lányok nagy sikere volt a kis rózsaszín kockás kislányruhának amit feltettem ropibaba holmijai között!
Kép
Láttam megint ugyan olyat csak nagyobb méretben a Renoválásban! Sőt két ott vásárolt ruginak is találtam ikertestvérét! Kép
Kép
...ennek csak a rugirészét...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Wer!
Üdv köztünk! Érezd jól magad! Kép

Fejfájás most is megvan, de ennek ellenére gyártottam Alexnak egy türcsit, ilyen kis kapucnis.Kép
Ez még csak az első, de lesz még egy ugyanilyen, és még kettő, ami világoskék lesz, és fehér a széle.Kép

Kép

Kép

És most minden fehér szöszös a szobába...Kép

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Nancsika
Ügyi vagy ilyeneket akarok én is még varrni, csak lehet, hogy kicsit vastag hozzá a törölköző amit vettem! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Köszike!
Én meg olyan takarót, amit Te gyártottál a Manódnak.Kép Csak játszószőnyegnek szeretném.
Aranyosak a rucik, amiket vettél.Kép

Nanó

Kép

Kép
nancsika

Ezt a hármat amit feltettem lehet kapni a Renoválás turiban! Kép azért tettem fel hátha érdekel még valakit!

Az enyém is játszószőnyeg, csak csináltam még kicsi takarót is.

Kép...ez a szőnyeg...
Nyuszkó a méretek miatt fekszik rajta...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annyira cuki.KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Mamacka: nekünk 10ezres hordozónk van, eddig a két fiamat nem zavarta. És ugyanilyet vett egy barátnőm 20-ért, csak annak a huzata színben passzolt a babakocsihoz. Az ülés váza tök ugyanaz a kettőnek. Szerintem ez pofátlanság! Én gyártó oldalt, véleményt nem olvastam sehol. Csak egész egyszerűen abból indulok ki, amit pl egy autóvásárlásnál is látok. Mennyinél derül ki, ha szakember megnézi, hogy bizony egyszer csúnyán összetört...
Kölcsön vagy ismerőstől vennék használtautósülést, de idegentől használtat tuti nem. Ennyi.
Ruhákban nincs bajom a használttal. Szóval nem elvi a kérdés. Ruhában megnézem, megfogdosom, és ha mégis buktam rajta, akkor sem tizenezreket.

cory

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Benézek egy kicsit, mert keresnem kell még moziműsort, mert estére moziba megyünk. (sajna nem 4D-re).

Nagyon sokat írtok, de az a jó!

Nagyon jó a csoportkép, ennyi pocis kismamát egy helyen!

Tünde!
Tényleg Tünde lesz, ha lány lesz! Gyerekkori álmom, a Patrícia kiesett, mert a Molnárral nagyon "recseg". A Tünde az, ami mindkettőnknek tetszik! A Bence az én ötletem volt, és a páromnak is tetszik.

Ha már a neveknél tartok: Szerintem szép a Kern Kata Kitti, érdekes ritmusa van. Az Alex Martin is szép, de a párom szerint túl modern nekünk. Meg a családban van Alexa vezetéknevű (egy egész család).

Ma a boltban egy "értelmes" nekem tolta a bevásárló kocsit a pénztárnál. Aztán fenékkel hátralöktem, erre megint nekem tolta. Másodjára úgy löktem hátra, hogy csendült a korláton és szembefordultam vele. Azt a vörösödést! Nem győzőtt elnézést kérni. Mér, ha nem vagyok terhes, akkor fellökhet a kocsijával?

Befejezem a kisregényt!

Pussz mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szerintem az autó más kategória, egy sokkal bonyolultabb szerkezet! A gyerekülés műanyag váza vagy megreped vagy nem, de azt azért észre lehet venni. Ráadásul ahhoz, hogy megrepedjen meglehetősen nagy erőhatásnak kell kitenni! A gyártók oldalán és a törésteszteknél hívják fel a figyelmet mindig pl. 10 km/h koccanás után már nem lehet használni... szerintem ez így elég komolytalan... no mindegy
Én nem akarlak meggyőzni nehogy azt hidd csak nekem erről más a véleményem.
Nektek milyen hordozótok van? ...persze nem feltétlenül kényelmetlen de barátnőm pl így járt... azt sajnos nem tudom melyik márkával.
Ráadásul ha az ember elolvassa a törésteszteket, a végén eljut oda, hogy csak a nagyon drága 40ezres hordozó ér valamit is...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: Philippo márkájú. Lényegében noname. De az biztos, hogy a bergonnál a Travel Systemeknek pont ugyanilyen a váza.
A másik, hogy pl hiába tökéletes a Römer töréstesztje (15-36kg-igosat próbáltam), Balu nem volt hajlandó hátradőlni benne, mert nem látott ki belőle Kép Ha meg nincs benne, akkor olyan, mintha nem is lenne Kép
Én alapvetően bizalmatlan vagyok az emberekkel kapcsolatban, ez tuti. És valszeg ebből adódik a dolog. Én tuti inkább veszek olcsóbb, de tuti újat. Ennyi.

cory

cory
Budapest

Mamacka!

Szerintem nem hülyeség a 10 Km/h koccanás. Tavaly nyáron Hortobágyra Hídivásárra lejöttek a kollégák egy döntött sínnel, amin csúszik egy autósülés. Bele kellett szíjazni magad, és elindították. A végére 9,8-10 km/h-ra gyorsul és állóra stoppol, és egy kicsit még vissza is pattan. Baromi rossz, a fogaim akkorát koccantak, hogy ihaj. A páromnak meg egy hétig fájt utána a háta. Szerintem gyerekkel nem próbálnám.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Rosee (és akit még érdekel), váci bababolt:
www.minimix.gportal.hu
A váci piac bejáratánál lévő cukrászda melletti árkádos alatt.

Vok: Szerintem semmi baj a pociddal, mindenkinek más. Van olyan ismerősöm, akinek a 20. hétig teljesen lapos volt a hasa.

Mamacka: cukik a ruhák!

Nancsika: Ügyes vagy, én is most tervezek nekiállni varrni egy-két dolgot. Kár, hogy nem tudok hozzátok csatlakozni a varrótanfolyamraKép

Képzeljétek, mi Doriának új hordozót vettünk, akciós volt (két éve 23.000,-), itthon vettük észre, hogy az alján le van törve egy darab. Visszavittük, erre azt mondták, hogy akciósat nem cserélnek és különben is, lehet, hogy mi törtük meg.Kép

Szelivi: Ez jó, a nagylányunk Patrícia KépKépKép
Ráadásul recseg is neve: Légrády Patrícia - szegény mire ki tudta mondani...

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Még elfelejtettem, hogy ebben a boltban lehet pelenkázószivacsot is kapni 1000-2000,-ért Máshol ez 5-8000,-

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Én csak azt írtam, hogy ez nem hiszem, hogy kárt tesz a hordozóban... vagy ha igen az látszik! Kép
Szerintem ezen esetben sokkal fontosabb, hogy a hordozónak olyan kiképzése legyen ami valóban megfelelően óvja a baba életét, megfelelően tartja a kis testét. Ezért vagyok azon az állásponton, hogy inkább egy már használt, de jobb ülést veszünk. (de ismétlem nem akarok senkit meggyőzni, rábeszélni, csak nekem ez a véleményem)
Minek ültetek ti abba az ülésbe bele?... ez valami önkínzás,... nem volt addig elég bajotok? Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép ...vagy túl sok volt a fogad???? Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Gyezsu
Én nem bírtam volna ki ,de neked minden elismerésem. Sajnos én nagyon kíváncsi vagyok ilyen ügyekben.

Nancsi
Nagyon ügyes vagy a törcsi szuper lett, és az elefántos is. Voltatok házat nézni?
Ma én se vagyok a helyzet magaslatán. Motoros börzén voltunk és teljesen kimerített a semmi.Vagy beteg leszek.

Nicika
Sajnálom hogy nem láttátok babucit, csak hátulról. Pedig szerintem az egész fórum már alig várta hogy megtudjuk mi lesz fiú vagy lány. Én azt hallottam hogy alul nézetből nem 100% -ra lehet megmondani a nemét. De biztos meglepi akar lenni, azért nem mutatja meg magát. De a lényeg hogy minden rendben.

Lyly
Hol tudok venni kötőtűt?

Vok
A pocakod majd most indul be igazán. Mi is hogy vártuk, hogy nőjön a végén meg imádkozunk majd, hogy ne nőjön tovább. A csoport kép mutatja hogy jól állunk pocakügyben, én már most alig birok kikelni az ágyból. Azt nem tudom mi lesz később, de van egy sejtésem.

Babetta és Levi 23+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta
Megnéztem a képeidet...
Nagyon aranyos pocakod van!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
Köszi a dícséretet ,bár amit tegnap Nancsi csinált , arra én nem mondanám ezt,de az itthoniak nekem is teszenek. Az ember itthon és fentröl nézve máshogy látja magát. De tegnap töltött galambnak éreztem magam. A nyuszit is te varrtad,?

Nancsi
Ne hogy magadra vedd nem a fényképezéssel volt baj ! Viszont az E-mail címed megadhatnád ,mert küldenék egy nagyon jót. Biztos tetszeni fog!!

B+L

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tünde!
Nagyon szépen köszönömKép
Rosee

KépKép
rosee

Mamacka! Hol vettetek kismama nadrágot? Lassan én is szeretnék venni. A jövő héten csütörtökön megyek UH-ra a Schöpfibe, s ott van melette az Ármánia, azt gondoltam hogy először ott nézek szét! A Renoválás hol van?

Zsuzsófi! A Kern Kata Kitti szerintem is szép! Jól hangzik.

És Nancsika! Az Alex Martin is jó választás. Szerintem jól választottatok!

Vas Ildi! AZ Emilia nekem is nagyon tetszik, az általad felsoroltakból a legjobban, és sokféleképpen aranyosan lehet becézni.

Vok Eszter! Jó kis kocsit vettél! Gratula hozzá! És tényleg nem nagy a pocakod, de majd megnő nagyra!

Katicuska! Ez a szakállka elnevezés tetszik, még nem hallottam sehol.

Nici! De hisz egy kislány nagyon tündér tud lenni, a szívem mélyén én is azt vártam volna a nagyfiam után (de azért nem cserélünk). Csak egészséges legyen, az a lényeg!

Angi! A csepeli turik hol vannak! Én is imádok turizni, de inkább vidéken szoktam hétvégén mert olyan hülye munkaidőm volt, hogy hajnalban elmentem otthonról, és csak késő este értem haza, ezért aztán nem tudtam eljárni szétnézni, de most majd pótolnám. Amúgy mint tudod nem leszek neked konkurencia, hisz én a fiú ruhákra vadásznék, és az én méreteim is jelentősen nagyobbak a tiednél. Én még nem terhesen is nagyon örülnek az 55 kg-nak, na jó a 60-nak is. Csinos vagy nagyon!! Büszke lehetsz magadra!

Lyly! Neked viszont jó nagyra nőtt a pocid!

Wer! Szia azért írj néha nekünk! Üdv a csapatban!

Szelivi! De jó mentek moziba!!! Mit néztek meg?

Jó éjszakát mindenkinek!

Paga22+4

Gabi
paga

Nancsika! A törölköző és a takaró is szupi lett. Nagyon ügyes vagy!

Tündi! A váci babakocsi üzlet címét én majd később is fogom majd kérni, mert amilyen szita a fejem tuti nem jegyzem meg, ha meg kiírom akkor a cetlit hagyom el! De tök jó, hogy tudtok olyan helyeket ahol olcsóbban lehet venni kocsikat!

Paga 22+4

Gabi
paga

Babetta!
nancsika@t-online.hu
Amúgy benne, a profilomban! Kép

Köszönöm szépen Mindenkinek a dicséretet, Alex nevében is.Kép Meg a türcsi+takaró nevében is.Kép

Jó éjt nektek!
És megint fáj a fejem.Kép

Pusza!
Nancsi

Kép

Kép
nancsika

Babetta
A nyuszit nem! Õt az Ikeában vettem azóta vele alszunk, hogy finom anya és apa szaga legyen! Kép

Ármániában vettem én is!
Szerintem érdemes ellátogatni.
http://www.armania.hu/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Én is gratulálok a varrós csapatnak!

Nekünk is KISLÁNYUNK lesz! KépKépKépKépKépKépKép
tegnap du. voltunk (azt hiszem 3D-s) u.h.-n, és ott megmutatta magát a Drága.
Mindene megvan és egészséges! Majdnem 1 óraát voltunk bent, sokat mozgott, láthattuk a gerinc mellett aortában áramló vért is+ még sok mindent: szivét, gyomrát, rekeszizmát, veséit, csigolyáit és persze kezét, lábát.

Nicika!
Mi sem láttuk az arcocskáját, mert a feje teljesen lent volt a méhszájamnál egy kis gödörbe és onnan nem volt hajlanó kihúzni.
Az u.h.-s néni nagyon aranyos volt mindent megpróbált, hogy meg tudja mutatni az arcát a tesóinak, de csak az egyik szemét láttuk.

Ha lesz időd tedd be a táblába, légyszi, hogy kislány, a neve jelen állás szerint: Dalma, Luca
A tesói neve sincs benne. Õk: Dániel 9.5 éves, Dorottya 7 éves.
Köszönöm.

Ildi!
A Vas Luca nekem jobban tetsziuk, mint az Emília,(az tényleg kicsit öreglányos), de valószínű, hogy csak nekem.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?