Sziasztok!
Zsuzsi, az a legfontosabb, hogy te helyrerázódj, és jobban legyél. Jó, hogy az ember a csemetéjére gondol elsőnek, hogy az a legfontosabb, de a fáradt beteg anyuka szerintem nem jó a babának sem
Mennek a mindenféle pozitív energiák, és gyógyulj gyorsan!
Marengo, már akartam írni, hogy Ttika is győri, meg mi Aurával szoktunk menni Óvárra, merthogy odavalósiak vagyunk, úgyhogy majd azért asszem lesz itt tali
csak később... Száva aranyos nagyon
Katy, képzeld, engem aggaszt, hogy Réka nem hajlandó több időt fordítani az evésre, mint 10-15 percet, és kicsit aggódtam is. Tegnap mértük fürcsi előtt, és 3520gr volt, ami a születési súlya, a kórházból kijövős súlya meg 3370 volt, akkor ez így normális, és erndben van? Nem akarok mérlegparás lenni!!!
És nekem valahogy tökéletesen megfelel ez a fél órát fenn vagyunk éjjel háromóránként (ma két és fél), még mindig jobban érzem magam, mint a terhesség alatt az állandóan felébredek és nem tudok elaludni. Mindig erre gondolok, és így istenes. Tudom ajánlani neked is
Persze lehet, hogy két hét múlva én is így leszek, mint te. Elvégre mi még csak 8 napja boldogítjuk egymást, meg még biztos bejátszik a kórházas hét, amikor ugye a 7 éjszaka alatt 18 órát sikerült aludni
Eszter, köszi a nektársör infót. Majd elhajtom férjuramat hétfőn. Ma már nincs szívem. Anyukám most ment haza, és most már jó sokmindent kell csinálnia neki...
Edwig, rossz lehetett. Én is éreztem hasonlót, mikor uh-ra vitték el, és akkor már folyton velem volt. De amiket írtatok itt erről a vizsgálatról, valamit sejthettem... És örülök, hogy nem kellett közreműködnöm. Remélem jó hamar belenő a gégefedőjébe Bálint. Az apának meg nem toll a fülébe, hanem helyettesíteném inkább valamivel mind a kettőt, de elég obszcén lenne.
Márti!!!! Deörülök!!! Már a kakinak én is
Milyen furcsa dolgoknak tudnak örülni a kisgyerekes mamák
ÉS én is Almássy majd, ha aktuális lesz, mbár Beni addigra már úszóbajnok lesz, mire mi mehetünk majd
Bagzer, nekem kell pocakszorítót hordani, minden másnap fel is teszem, mert utálom, kórházban még minden nap, de asszem ezt csak a császár miatt. Tornázni meg egyenlőre nem is szabad tudtommal, még annak sem, aki természetesen szült. Én majd a 6 hetes kontrollon kérdezem meg a dokit, és beruzházok majd egy baba-mama torna-kazira, asszem. Nálam inkább a segg a rettenetes, anyukám is megjegyezte, hogy ezt jó nagy munka lesz visszafogyasztani. Igaza van. Hihetetlen méretű lett, most látszik csak igazán, hogy nincs elöl ellensúly
Simon hihetetlen jóképű legényke, és nagoyn aranyos a sapis kép!!!
Sugárhányással kapcsolatban meg a védőnénim jótanácsait tudom megosztani veled, bár késve gondolom, sugárhányás után a következő kaja alkalmával gyönge teát kell itatni a csemetével, és ha az benne marad, akkor utána lehet rendesen etetni, Ha nem, akkor doki. Ezt mondta nekem.
Aura, olyan jó, hogy ilyen jó kis vidám vagy
Én egyébként arra következtettem, hogy ha másnál megnyugszik a gyerek, nálam meg nem, az azért van, mert érzi az illatomat, és cicit akar, és ettől nyugtalan
És igenis szuper mami vagyok
Tudom javasolni mindenkinek, nekem időbe telt, mire ezt a jókis önigazolást kitaláltam
Ja, és én használtam FIxies nevű melltartóbetétet, ami most elfogyott, és Esztyxtől kaptam egy doboz DM-eset (babylove) most azt használom.
No, nyűgi van, asszem megyek.
Pusz
Kikocs és Réka, aki elkeseredetten eee-zik éppen szegény