Ma van az első próba, hogy bírom a két gyereket egyedül. Anyós lerobbant, anyukám meg csütörtökönként még dolgozik, úgyhogy csak én vagyok, meg a csapat
Reggel 6kor, amikor kelt Szabi, egy kicsit aggódtam. Fél órával később, amikor átjött Nati, már határozottan aggódtam. Eddig még egyszer sem jött át, megmaradt a saját kis ágyában, amíg normális reggelt nem mutatott az óra. Miért csak hétvégén tud 9ig aludni?!
12 körül mindkettő elaludt, most próbálom pótolni a dolgokat, reggeli, fésülködés... A legnehezebb, hogy ne legyek ideges, amikor bevonszolom őket ebédelni, és kiderül, hogy elszúrtam a kaját, és Nati ordít, hogy ő borsót akar, ami a rizzsel együtt még egy kicsit nyers.
Szabi meg csak úgy hobbiból hüppög. Még szerencse, hogy a főtt tojást még én sem tudom elszúrni, és volt egy üveg bébikaja. Meg ugyan nem eszi, de csak tojásfehérjét mégsem adhatok neki ebédre.
Róki,
Zsuzsa jöjjön a talira, csak én, mint házigazda szeretnék egy kicsit pihisebb órákat
Persze nem biztos, hogy Szabi pont a nyugis oldalát mutatja, de bízom benne. Szerintem a babáknak legalább olyan fontos szocializálódni, mint a mamiknak. Akkor legyen hátfő, ha jó, priv küldöm a címet.
Móni,
Akkor ma kéne szülnöd
? A 42. betöltött hétig végülis normális terhességről van szó, csak az a furcsa, hogy a dokid nem kap indításmániát a 40 szó hallatán.
Ágiboldi,
Ezek az éjszakai ébredések tényleg elég szörnyűek. Emlékszem, volt olyan, hogy dög fáradtan nem akartam elaludni, mivel max 1,5 órát tudtam volna, és utána még rosszabb lett volna. Csak akkor, amikor már tényleg összeestem. Akkor már az a 1,5 is vonzó volt.
Labda: Hason van rajta a gyerkőc? Lehet, hogy egy nyügisebb pillanatban kipróbálom.
Babzsák,
Nekem is volt fehérje a végén. Egy adag Augmentitnt írt fel, hogy szedjem 10 napig. Aztán befigyelt a szülés és abbahagytam.
A csuklómérő nagyon függ attól, hogy milyen magasan van a kezed. Ha mondjuk ugyan oda ülsz és teszed a kezed, akkor egymáshoz hasonlítgathatod az értékeket. Nekem a fejem magasságában már nem is méri, annyira alacsony.
Szerintem sem jelent túl sokat, de ha megnyugtat, akkor hívd fel a kórházat, egy ügyeletes doki vagy szülésznő tud segíteni. Vagy esetleg a körzeti doki, azt néha könnyebben el lehet érni és pl az én esetemben nagyon normális doki.
Az meg egy más dolog, hogy melyik doki mit mond ugyan arról a leletről. Amikor bent voltam a kórházban, a leleteimre azt mondta vizitkor a doki, hogy rossz, ezért hozassam be a vastablettáimat, vagy felír. A saját dokim szerint meg minden rendben volt