Új privát üzeneted érkezett!

Bubu, sajnálom, hogy nem tudsz kedden jönni, még nekem sem 100%, de azért mindent megpróbálok megtenni, hogy eljussak. Hétvégén én is voltam a Brendonban, hát az eladók nekem sem szimpik. Állandóan azt mondják, hogy csak 42-44-es méretben van minden, aztán én mindíg megtalálok egy kissebet, nem nekik kellene ismerniük az árukészletet? Fürdõrucit még nem néztem, mert az 1 részesem korábbról még egész jól mutat rajtam. De ha látok valahol akkor szólok. A harisnya problémát én is átéltem. Hát most sikerült vennem ott. Végre jöhetnek a szoknyák!Kép
Olyan szépen süt a nap! Lassan itt a tavaszKép.
Hétvégén vettem a lakásba egy csomó virágot (nárcisz...), és ültettem is egy csomó mindent.
Hihetetlen, hogy már a 39. vagyok a táblázatban, nemrég még a 47. voltam. Szalad az idõ!
Menta, nagyon köszi, hogy leírtad az élményeidet. Kedves volt a párodtól, hogy kinyomtatva bevitte hozzád a leveleket. Kép Fantasztikus érzés lehet meglátni és megszeretgetni a pici babát. Már mi is nagyon várjuk ezt a napot, igaz nekünk még messze van, de néha mondogatjuk, hogy vajon milyen lesz?Kép Minden jót kívánok nektek!

Pusz
Ilke(18.)

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Sajnos itthon rostokolok, mert éjszaka görcsölt a pocim, de egylöre minden rendben, azért majd este megint megnéz a doki...

Andi - nagyon jó lehetett ez abuli, és nagyon aranyos szokás, nekem tetszik

Kata - rájöttem ám, hogy nem csak rugdossa az apukáját az én Manóm... féltékenykedik is ám Kép Ti nem vettetetk ilyet észre? Ha egy kicsit összebújunk, szeretgetjük egymást, mindjárt megy a tánc a pocakban Kép

Lella - jaj, szupi ez a nagy rugdosás Kép már annyira vártam, hogy érezzem öt mocorogni, hát december óta, hogy megmozdult meg is tesz mindent a kedvemért Kép

Tmóni Kép Kép Gratulálok! SOk boldogásgot és örömet Nektek!

Tünde Kép rohan az idõ... épp most néztem, hogy már "csak" a 26. vagyok a táblázatban... pár napja meg 33 felett voltam még Kép
Én mostanság kicsit közelebb járok tornázni a lakóhelyemhez, meg egy másik kismamával együtt - kocsival, kényelmesebb így... és mivel korábban hazajövök a munkahelyemröl, nem kell szinte azonnal visszaindulnom.
Hogy vagy? azért találkozhatunk tornától függetlenül is ha gondolod!

Sziasztok!
Dojika (25+4)
Dojika

Kata és minden Pocakos,
El sem hiszem, hogy a TOP10-bõl jelentkezem, sokáig csak olvasgattam a topicot és túl fiatal pocakosként még nem jelentkeztem be, aztán becsatlakoztam, és már lehet, hogy csak 3-6 hétig leszek jogos topiclátogató. Hogy szalad az idõ! De ez most nem baj, már nagyon várjuk KisZuzu-t. Óriási a pocakom, estefelé már nehéz cipelni. Hétvégén mondjuk sikerült kipihenni magam, sokat szunyóztam, tényleg
erõt kell gyûjtenem a munkához. Még 2 hetet dolgozom, aztán már csak a kis családommal foglalkozom. Remélem addig kitaláljuk, milyen Internet elérhetõségünk legyen, mert komoly elvonási tüneteim lennének ha nem tudnálak olvasni benneteket. Legrosszabb esetben majd Internet-kávézókba megyek, vagy a Libribõl jelentkezem.

Nem felháborító, hogy egész hétvégén ilyen vacak idõ volt, most meg szikrázó napsütés van. Persze hétvégére megint elromlik az idõ. Látom lelki szemeimmel, amint március végén 2 méterese hóban araszolunk, amikor KisZuzu úgy dönt, hogy kibújik. Na persze ezt csak nagyon negatív pillanataimban gondolom tényleg így.

Menta,
Annyira örülök nektek. Pihenj sokat vigyázz magatokra. Azért még nézz vissza hozzánk néha és majd gondolom találkozunk az elsõ napok hetekben...

Zuzu
34+3
Zuzu

Sziasztok!

Képzlejétek, nagyon jó hétvégénk volt!Szombaton dokibácsink megnyugtatott, hogy jó lett az AFP-nk.Kép Már nagyon várjuk a péntek estét, amikor megejtjük a nagy UH-t.
Viszont most hagy panaszkodjak egy kicsit! Ma reggel nagyon felhúztam magam. A Pillangó u-nál akartam parkolni mivel az Örsön szinte már lehetetlen és az Örstöl a Pillangóig autóval fél óra alatt jutottam el az amúgy 1 perces úton. Hallgathattam én bármit a rádióban egyre idegesebb lettem. Azt mondják, hogy hagyjuk az autónkat a város szélén és tömegközlekedjünk erre megszüntetik a parkolókat és oldd meg ahogy tudod. Kép. Bocs a morgásért, de hátha segít.
Andysj
Nekem is az SMS változtat tetszik jobban. Gondolod, hogy SMS-nek csúfolnák a lányotokat? Nagyon szupi lehetett a parti!
Kata007
Te egy varázsló vagy: pénteki 44. helyröl vasárnapra már elöreléptem a 40-re. Irigyellek, hogy otthon lehetsz. Elöttem még van pár munkás hét és egy újjonc, akit még mindig keresek és betaníthatom az alapoktól. Nincs is kedvem hozzá!Kép
Tmóni
De jó nektek, sok boldogságot Andrishoz!
Ilke
Múlt héten panaszkodtam, hogy nem mozog intenzíven Halacska. Szerintem meghallotta mert hétvégén úszóbajnokságot rendezett magában. (Biztos, hogy nem ikreket várunk Kép) Elöre jött a pocimban és a kis dudort szinte meg is lehetett fogni.
Ma mégis rosszkedvü vagyok. Napsütés ide vagy oda. Remélem, hogy nem az elsárkányosodás kezdödött el nálam!
Halacska 17+6
Halacska

Heni,

Én is egy kiadós megfázással indítottam. Recept: sok tea, inhalálás, fokhagyma (büdös, de legalább nem árt, és nagyon jó természetes antibiotikum), illetve infralámpázás. Én egy szem gyógyszert be nem vettem. Az orvosom anno azt mondta, hogy max. Algopyrin lázra, és a szalicilátokat (pl. aszpirin) kerülni kell.

Ilke,
Eljutott hozzád a privát mailem?

Tudtok valamit gyomorégés, savtúltengés ellen, amit koraterhesen is szabad? Biztos volt már róla szó, de most nincs idõm visszakeresni. Köszi!

Zita
ParaZita

Parazita

Nekem a Tisacid-ot adtak a gyogyszertarban de azt mondtak azert meg kerdezzem meg a dokimat bar nem tiltja a leiras a szedeset.Mindenesetre meg csak egyszer vettem be ,inkabb rengeteg ropit,sajtostallaert ropogtatok.Ez ugyan hizlal dehat inkabb

Krisztinka
kriszti

Heni,

Próbálj meg reggel este 50-50%-ban mézet és citromlevet ferázni és meginni. Az egész lötty kb. 1,5-2 dl legyen.
A fokhagymáról én is csodákat hallok, de én utálom amint kipárolog a bõrömön, de ha vészhelyzet van próbáld meg.

Zuzu
Zuzu

ZITA!
Gyomorégésre bevált még a pohár langyos tej, illetve valahol olvastam a pár szem mogyorót. Esetleg pár szem keksz? Egy barátnom Rennie Digestive-et (vagy hogy írják?!) szedett, mert neki végig nagyon égett a gyomra.

Én a hétvégén elvándoroltam a nõvéremhez, akit fél éve láttam utoljára. (Mindketten azonos cipõben: két apró gyerek, kis lakás, autó nincs, távolság van.) No jól kibeszélgettük magunkat három napon át. Az utazás után viszont estére úgy bedagadt a bokám, hogy a belsõ bokacsontom nem is látszott. Van valakinek ilyen tapasztalata ennyi idõsen (25.hét)? Mit lehet tenni megelõzésnek? Ja, dolgozom, fõleg ülve.
Más. A nõvérem keres lelki támaszt (Internete nincs otthon), olyan kismamától akinek befelé forduló mellbimbója van. A szakirodalom nem foglalkozik nagyon vele és még itt sem láttam topicot ezzel kapcsolatban. Hiába 7 hónapos a kicsije, még mindíg kireped a cicije. Nagyon elszántan szoptat, még ilyen fájósan is, de örülne valami tippnek, társnak. Adjatok ötletet hol keressek!
Bocs, hogy hosszú voltam. Még valami. A manók nem egyforma virgoncak minden nap az biztos. Van, hogy szinte egész nap jön-megy, estére focimeccset szervez, máskor meg nekem kell szólongatni, hohy jelentkezzen végre. Persze, ha meg akarom nézni a mocorgását, pláne apuka, bátyóka érezné, akkor rögtön elhallgat.
Kilók. Persze fontos, hogy ne hízzunk oly sokat, de ha normálisan eszel, mozogsz és mégis hízol, akkor ne tedd tönkre az egész szép várandósságot a folytonos mérlegeléssel. Az a fontos, hogy Te jól érezd magad a bõrödben. A mi védõnõnk szerint kell egy év is mire minden lemegy. De ez is kismamája válogatja. Van aki semmit nem hízik, van aki nyolc év után fogy le.
Na, befejezem, üdv:
Bori(24+6)
Bori

HALIHÓ!!!!!

Kedves Mummy!
Nagyon jól eset , hogy megkérdeztél, bár ritkán tudok csak
írni , de olvasni nagyjából elszoktam a topikot , ha néha írok nincs rá reagálás, úgyhogy jobbnak láttam hallgatni!
A lényeg köszönöm!
Még bejöttem egy pár napra dolgozni , de Február 12.- tõl
már tényleg szabin leszek!Kép
Hát ez jó, van is mit csinálnom otthon, fel kell késziteni
az otthonunk a baba fogadására!
De azért fura ez nekem, mert ha nem kell jönni dolgoznom,
kicsit úgy érzem nincs már rám szükség, de ez hülyeség.....
Pusza és minden jót!!!!!

Vuckó 31+5
vuckó

Kedves Krisztinka,

Sajnos a ropogtatás valahogy nem jön be, csak rosszabb lesz tõle... Tulajdonképpen a barnakenyér-pirítós meg a gyorséttermi csirkés szendvics sültkrumplival az, ami mûködik, de hát nem lehet mindig csak ilyeneket enni, fõleg mondjuk az éjszaka közepén, amikor felébredek...

Heni,

A méz tényleg jó, azt kifelejtettem! Mielõbbi gyógyulást!

Zita
ParaZita

Sziasztok!

Dojika!

Én már nem vagyok különösebben mozgásképes, bár szívesen látnám a pocakodat. Kép

Ma elmegyek Mártához, valószínû, hogy ez lesz az utolsó alkalom (egyenlõre).

Jó látni, hogy egyre többen vagyunk/vagytok.

Jó egészséget és minden jót!

Tünde
gtunde (gtunde)

Vuckó
Én is éreztem már úgy, hogy itt nem szólnak hozzám Kép
Aztán szóltak. Kép
Téged is irigyellek, hogy már nem dolgozol feb. 12töl. Bár ahogy nézem te is bejárós vagy és az azért nem babásan sem egy leányállom!
Jó otthonlétet nektek!
Halacska 17+6
Halacska

Bori,

A mostani Fitt Mamában írnak valamit ezzel kapcsolatban, de nem olvastam nagyon figyelmesen. Szerintem a legeslegjobb, ha felhívja az LLL egyik tanácsadóját (214-3309 La Leche Liga 1022 Hermann Ottó út 18.) Õk nagyon rendesek, minden szoptatással kapcsolatos kérdésben tudnak segíteni. Szerveznek elõadásokat, ahol lehet velük találkozni, de ha szükség van rá, szerintem meg is látogatják. Nekem is befelé forduló mellbimbóm van, és a kórházban a nõvérek meggyõztek, hogy én csak bimbóvédõvel tudok majd szoptatni. Szerencsére náluk okosabbakat is megkérdeztem, és hamar kidobtuk a bimbóvédõt a szemétbe. Tíz hónapos koráig szoptattam minden probléma nélkül. Érdemes volt alaposabban utánajárni!

Heni,

Miért nem próbálsz meg egy homeopátiás szert? Most már nagyon jó komplex készítményeket lehet kapni sok gyógyszertárban. A Coryzalia erõs orrfolyással járó náthára, a Homeogéne-9 inkább torokfájásra, a Gripp-Heel influenzás, vírusos tünetekre, az Engystol szintén influenzára, az Euphorbium orrspray orrfolyásra orrcsepp helyett stb. Én az elsõ terhességemnél próbáltam elõször, mikor egy makacs náthából nem tudtam kijönni. Most már természetes, hogy az egész család ezzel kúrálja magát. A gyógyszertáros (ha kicsit tájékozott) tud tanácsot adni, de mindegyikben van útmiutató a használatukhoz. Mindegyik szedhetõ terhesen is. Persze a népi gyógymódok (méz, fokhagyma, citrom stb.) szintén jók.

Jó nektek csajok, hogy már a lakás felkészítésével foglalkoztok! Bennem is ég a tettvágy, de sajnos elõtte még sok munkám van. Azzal próbálom magam vigasztalni, hogy minél többet dolgozom, annál közelebb van a nap, mikor már csak a kiságy összeszerelés és kisruha vasalás lesz napirenden. Sajnos nagyon lusta vagyok. Most is inkább nektek írok...

Szép gömbölyödést!
Mia
mia

Sziasztok!
Alig gyõztem olvasni péntek óta!

Kata: amikor én elestem, a férjem teljesen kiakadt, hogy tudok ilyet csinálni. Nem értette, hogy nem is emlékszem rá, mi történt. Állítólag lazábbak a szalagok, meg szerintem el is bambultam.

TMóni! Gratulálok a babához!

Heni: engem 1 hete döntött le a lábamról a kór és Homeopátiás gyogyót vettem be. Csecsemõk, gyermekek, várandós anyukák is szedhetik. Ez nem hagyomásnyos gyógyszer, higított változat. Én a Coryzalia-t szedtem szerdától és vasárnap már semmi bajom nem volt. Ez kimondottan megfázásra, náthára jó. Elég drága 640,-Ft 40 db tabletta. Ha gondolod! de azért beszélj az orvossal, hogy megnyugtasson.

Képzeljétek! Szombat este a férjem megvizsgálta leendõ gyermekét! Fül a hasra, és mérte a pulzusát, ami 134 volt. persze a "vizsgálat alatt" szétrugta a fülét, de úgy örült neki, hogy másnap vígan újságolta a szüleinek. Olyan aranyos volt, hagytam hadd bontakozzon ki.

Elég hülyéket álmodom mostanában, állítólag velejár. Legutóbb anyukám is terhes volt velem együtt, de neki jobban rugdosott és én ott fogdoztam a pocakját. Megrémültem!

Na most elszaladok ebédelni!
Ja pocak körbe: 93 cm és kb. 10 kg

Helena
32
Helena

Szia Kata007!

Egy kis javítást kellene eszközölni a táblázatban. Jelenleg az 5. a rajtszámom és a 33-at 34-re kéne átírni.

Köszi tiktakora
tiktakora

Halacska, örülök, hogy mozgolódik a babád. Szerencsére az enyém is egyre gyakrabban mocorog. A lépcsõzésre szinte mindíg reagál. Kép A papája viszont egyre jobban várja, az a rossz, hogy gyakran én érzem a mozgást, miközben a hasamon van a keze és õ sajnos semmit sem érez ebbõl. Persze még nagyon finomak a kis jelei, hisz õ maga is picike még.
Hurrá, csütörtökön AFP utáni UH! Végre láthatom a mazsolát. Már lassan másfél hónapja nem láttamKép Sajnos ez a doki-kórház mizéria sok mindent felborított. Videokazit viszek és mindent felvetetek a dokival, hogy utánna otthon is nézegetni tudjuk ha látni szeretnénk. KépA családról nem is beszélekKép))))

Zita, sajnos nem kaptam meg a leveledet, milyen címrõl küldted? Szerintem próbáld meg újra, mert kapok folyamatosan leveleket, elvileg mûködnie kellene. Savra én a Digestive Rennie-t tudom nagyon ajánlani, a dokim és a védõnõm is azt mondta, hogy nyugodtan lehet szedni. Szerencsére mostanában már nincs rá szükségem, de a terhesség elején 2 hónapig ezen éltem. Napi 1-2 db min. kellett mindíg. Viszont ez azért volt jó, mert ettõl nem kellett folyton büfizni. Sajnos nekem a Tisaciddal ez volt a bajom. Megfázásra a többiek nagyon jókat ajánlottak, a fokhagyma tényleg nagyon jó! Méz, gyümitea és sok pihi, hogy a szervezeted újra erõre kaphasson. Biztosan hamar rendbejössz. A gyorséttermi szendvicsek tényleg megmagyarázhatatlan módon engem is lázba hoznak néha, de azért igyekszem magam visszafogni. A fagyira senki sem gerjed?Kép

Vuckó, annyira jó lehet neked, hogy már a lakással foglalkozhatsz! Én épp hétvégén gondoltam bele, hogy mennyi mindent kell még megcsinálni a szülésig. Egy rövid ideig felvetõdött az ötlet, hogy az egyik szobából leválasztunk egy részt a babának, de végül letettünk róla. Sajnos sem idõben sem egyéb vonatkozásban nem férne bele ebbe a pár hónapba. Azért így is minden jó lesz szerintem.

Helena, ugye milyen édesek tudnak lenni a leendõ papák? Imádom én is amikor pocin keresztül babázikKép

Bocsi, hogy kicsit hosszúra nyúlt a levelem.
A pocakomat még nem mértem, de ma elterveztem, hogy lemérem este. 5 hónap/5 kg-nál tartok most, de sajnos a párom isKép Velem együtt hízik, szerintem ez annak köszönhetõ, hogy gyakran eszem, és mostanába olyan "jóízûen". Szerintem ez motiválja õtKép Azért mondtam neki, hogy tovább ne kövessen. Pedig rendszeresen edz, úszik, és mégis. Nem értem hogy csinálja. Ez lenne a kispapaság?, valahol olvastam, hogy bizonyos dolgokat átvehetnek a papák (rosszullét, hízás?...)furi.Kép

Na mostmár tényleg befejezemKép
Holnap uszi a Kondorosiban ,ha minden igaz? Katka Te biztosan ott leszel?

Pusz,
Ilke(18.)

KépKép
KépKép
ilke

Dojika!

Én a féltékenységet még nem vettem észre! Kép Inkább azt, hogy ha az apuci simogatja a pocimat, akkor Dóri (vagy Balázs Kép ) megy a keze után. Ha szép lassan simítja végig egyik oldalról a másikra a hasamat, akkor a picur is átvándorol a másik oldalra.

Zuzu!

Az elvonási tünet ismerös! Kép Nekem fordítva van. Itthon van net, a munkahelyemen nincs. Egy hosszabb betegszabi után, alig vártam, hogy hazaérjek és felnézzek a babanetre, hogy mi újság.
A bebetonozott helyed pedig tényleg megugrott rendesen. Kép Azért is hívtam fel a figyelmedet a táblázat elött, hogy hányadik vagy. Kép

Halacska!

Én anno a 64. voltam amikor bejelentkeztem ide, 8 hét 2 naposan. Kép Akkor én voltam az utolsó. Most pont a fele a helyezési "rajtszámom" Kép
Azért meg ne irigyelj, hogy itthon vagyok Kép! Szívesebben dolgoznék. Elég unalmas itthon egyedül amikor a lányom oviban van, a férjem pedig dolgozik. Igaz lassan jönnek a komolyabb elökészületek a pici fogadására. A lakásfelújítás, a babaszoba berendezése, stb. Talán akkor jobb lesz, hogy el tudom foglalni magam.

Helena! Az én férjem is kiakadt mint írtam, de teljesen más értelemben. Vagyis hirtelen a szigorú, gyermekéért mindent megtenni képes apa lett KépKépKép Ez szokatlan volt töle, de borzasztóan jól esett Kép Én még mentem volna, többek között a pénz miatt is, de hát ez parancs volt részéröl. Tudja, hogy a munkám miatt nekem a parancs az parancs, amit ha tetszik, ha nem végre kell hajtani. KépKép

Mellesleg, képzeld, én még soha nem álmodtam a picivel, de ma éjszaka igen. Az arcát sem láttam, a nemét sem tudom, de azt igen, hogy reggel megszoptattam és este jutott eszembe, hogy Te jó ég, én reggel óta nem szoptattam meg a gyereket. Baromság nem? Kép

tiktakora!

Javítva, és bár nem tudom mikor volt, de utólag is boldog szülinapot!!! KépKépKép

Kata (24+0)
Kata007

Sziasztok!

Fürdôruha: Hétvégén a MegaToysban voltunk 5-6 féle fürdôruha is volt, nem tudom, milyen méretekben, de volt közte nagyon csinos is. Ami nekem tetszett, az 14 ezer volt, de nem vettük meg, mert én nem nagyon szeretek (tudok) úszni, nyárra pedig már meglesz a babink, így nem tudnám nagyon kihasználni.

Bori!
Nekem (még) nem dagad a bokám, pedig én is ülô munkát végzek. Vérkeringést serkentô gyakorlatokat lehet csinálni ellene (bokakörzés mind2 irányba, lábfej lefeszítés, majd visszafeszítés) ezeket ülve is lehet gyakorolni. És pihentesd felpolcolva, ezt többeknél is olvastam. Remélem nem fog állandósulni, és hamar rendbe jössz.

Margaréta 25+2
margaréta (margar&

sziasztok!!!

de jó , hogy végre reagáltak arra amit írtam! Kép
ha belegondolok most leszek 32 hetes és elég sokat
gyötrödök , hogy legyen ídõ mindent beszerezni meg elrendezni! de ez szerintem csak azért volt, mert dolgoztam!?
most lehet ,hogy majd megváltozik ez az érzés , mert
otthon leszek és lesz ídõm! Kép
igen fõleg, tényleg a munkába való bejárás okozott
gondot! most 32 hetes vagyok és csak a vakok nem veszik észre, hogy kisbaba van a pocakomban és nem aránytalanúl elhizott nõszemély vagyok! Kép Kép
a múltkor egy nagyon idõs néni akarta átadni a helyét, körülöte csak tizenévesek voltak , és a néni olyan kedves volt , mondtam , hogy isten örizz , hogy õ adja át nekem a helyet,a fiatalok csak bambán vihogtak, hát meg kell mondjam , elég durva érzések kavarogtak bennem!Kép
üdv mindenkinek és boldog babavárást!
majd azért jelentkezem!
pusza : vuckó 31+5
Vuckó

Ilke,

Köszi a savkötõ-tippet! Már alig várom, hogy végetérjen a munkaidõ, és rohanok a patikába. Talán végre lesz egy nyugodt éjszakám és egy normális reggelem. A jégkrém is kezd bejönni: valamelyik délután ettem egyet, és egészen megnyugodott tõle a gyomrom.
Az e-mailt elküldöm mégegyszer - talán rosszul írtam a címet, vagy ilyesmi...

Holnap megyek elsõ vérvételre, ugye az nem "éhgyomros"?

Üdv:
Zita
ParaZita

Vuckó, megértelek a közlekedés miatt. Sajnos sok fiatalt nem tanítanak meg a szülei bizonyos alapvetõ illemre. Ilyenkor én mindíg azzal vígasztalom magam, hogy én ezt nem fogom elmulasztani, az biztos. Miért ne lehetne természetes egy fiatalnak is, hogy idõs, terhes, beteg (pl, keze vagy lába törve van, csak azért mondom, mert én már voltam ilyen szituban, hogy törött kezü embernek nem adták át a helyet, az se volt semmi.)embernek átadja rögvest a helyet? Olyanban is volt már részem, hogy tömegben odaszóltam a kisgyerekes anyukának, hogy jöjjön ide, odaadom a helyet, erre fölálltam és addig az 1 mp-ig leült egy fickó. Nem mondom, hogy mit mondtam és mit éreztem.
Bocsi mindenkitõl a kitérõért!

Zita, szerintem az elsõ vérvétel az ehgyomorra megy. Legalábbis nekem úgy kellett mennem. Vittem a kis zsömlémet, hogy kibírjam. Kép De a többi már nem, csak ha majd cukrot néznek, de azt még nekem sem néztek. A sav egy érdekes dolog, nekem is sokmindent ajánlottak, végül a Rennie jött be, a többi nem. Szóval mindent érdemes kipróbálni amit hallasz, mert sohasem lehet tudni, hogy a szervezeted mire hogy reagál. Nekem pl. a tej nem jött be, pedig álltólag az a legjobb. Egyébként a forró levesek amik nekem sokszor enyhülést hoztak. Volt, hogy megfõztem egy jó csirkelevest és egy hétig azon éltem. Egyébként a dokim mesélte még, hogy a kismamák álltalában vagy a nagyonhideg vagy a nagyonforró dolgokat szeretik. Engem föl is hatalmazott, hogy nyugodtan igyak jéghideget ha azt kívánom, ne aggódjak. Egyébként is nekünk magasabb az alaphõmérsékletünk, így a hõérzékelésünk is kicsit más. Várom a levelet.

Ilke(18.)

KépKép
KépKép
ilke

Szia Kata!

Köszi szépen ma van.
tiktakora

Sziasztok Babavárók!!

VUCKÓ! Engem is eddig csak az idõs nénik "vettek észre" a buszon (már amelyik) pedig azt hittem, hogy a fiatalok fogják átadni a helyet. Mostanság már egyre nehezebb a tömegközlekedés, de nem is bánom, mert néha életveszélyes volt.

Akkor holnaptól otthon vagy?? EZ igazán jó! Én is azt hittem, hogy fura lesz, de nagyon elmegy az idõ..teszek-veszek, mosok, fõzök, takarítgatok (szép lassan) - néha becsúszik egy kis séta, bababolt, kozmetika..vagy este barátnõzés -de mivel 1 napra nem tudok sokat tervezni (õrülten fáj a hátam, ha sokat ülök vagy járok) ezért repülnek a napok.

Szió Heni!!

A mozgással kapcsolatban szórol szóra ugyanezt érzem!! Kép
A hasamat már én is "aláfogom" sokszor, ha járkálunk..egyre nehezebb a baby!! Kép
AMit vettél, az szülés után is jó lesz hasszorítónak!

Az én receptem: Filteres HERBÁRIA teák EGYÜTT KEVERVE:
1 bodza, 1 csipkebogyó, 1 hársfa + 1 kamilla plussz: AKÁCMÉZ és SOK CITROMLÉ (original!)
NEkem segített, -én szilveszter idõszakban nagyon beti voltam.

KÉSÕN VÁSÁRLÓK CLUBJA!!
Vettem egy csíkos sapit a Brendonban a kisfiamnak és egy MELODY TREE- nevû zenélõ fát, amit már fel is húztam párszor. Hetek óta olyat kerestem, amiben nem az a dallam van, ami minden fránya zenélõben.
Kispapa pedig megvette a vágyát Kép a CONCORD BABOO narancssárga-fekete baby-hordozót+kocsiülés egyben-t (ugyancsak a Brendonban). Olyan jól néz ki!!!

Jó Pocakosodást!!

Mummy (31+2)
Mummy

Ilke és Katka!

Jó úszást! Gondolatban veletek lubickolok. Már nagyon várom hogy én is mehessek, remélem a fürdõruha projekt nem esik kútba - mert a 14000Ft elég húzósan hangzik nekem. még nézelõdök.
Rajtam is teljesen eluralkodott a tavaszi hangulat, a párom már régóta mondogatja, hogy "Persze, január az elsõ tavaszi hónap!" Biztos, hogy a fészekrakás ösztöne miatt is van, de én igazi mackó típus vagyok és ahogy egy kicsit is enyhül az idõ teljesen elkezdek bizseregni és bezsongok, és van ehhez egy óriási kert is.

Heni!
Szerintem a bejárásra nincs jó megoldás. Nekünk egyetlen menekvésünk volt, hogy viszonylag rugalmasan alakíthatjuk a munkaidõnket így a nagy forgalmat ki lehet hagyni reggel is meg este is. De laktam az Örsnél és tudom, hogy reggel Zuglóból a városfelé nem lehet közlekedni autóval. Tudok viszont arra egy kisebb kerülõutat. Ha a Szentmihályira befordulsz majd az Ikea mellett jösz el és tovább egyenesen a lámpánál - nem az Örsnél mész a Kerepesire hanem ennek az utcának a végén balra a Parknál. Már ott is vagy a Pillangó utcánál.

A kispapák tényleg képesek hízni, ha látják a jóétvágyú kismamát és többet meg finomakat fõznek nekik. Vigyázat fokozott hízásveszély! Remélem a kispapákról is lemennek a szüléssel meg utána a strapával Kép a plusz kilók.

Mindenki mondogatja, hogy kicsi a pocakom, úgyhogy most lemérem. Szerintetek a 97 cm kicsi így a 29. hét végén? Minden esetre nagyon sokat feszül és alig kapok levegõt és a baba a bordáimnál próbálkozik tágítással - ez van amikor elég fájdalmas.

Betegek gyógyuljatok!
Pocakok gyarapodjatok!
Duzzadt bokák lappadjatok!
Otthon levõ kismamák szorgoskodjatok!
Nagy pocakosok jókat aludjatok!
Aggódó kismamák szépeket álmodjatok!
Virágok nyíljatok!

Bubu
bubu

Sziasztok Szeretnék feljelentkezni. Szilvi vagyok, 28 éves, 28. hetes és május 4-re vagyok kiírva.
Névtelen

Sziasztok!

Szilvi!

Üdv köztünk, és boldog babavárást! Kép
Én kezelem a táblázatot, úgyhogy leírom milyen adatok kellenek nekem. Ha még a délelött folyamán megadod öket, akkor már a maiban is benne leszel.

Megyek végig egy soron, jó?
-nicknév
-hányadik ciklusra sikerült a baba
(Na ezzel sokan bajban vannak. Nekem 3 szor jött meg, pedig nem akartam. A 4. ciklusban már nem tehát 4.c.)
-hány hetes
-és hány napos vagy
-hol laksz
-hány éves vagy
-szülés várható idöpontja
-hányadik babád lesz ez

Kata (24+1)
Kata007

Sziasztok Lányok!Kép

Végre sikerült behozni a 2 heti lemaradásomat olvasás terén.Kép Hihetetlen, hogy mennyit tudtok írni!

Kata007Kép

Minden elismerésem a Tiéd! Ennél önzetlenebb dolgot biztosan nem tehettél volna a lányod érdekében és szerintem neked volt a legnehezebb ezt megemészteni!KépKépKép

Menta!

Szuper volt a folyamatos szülési tájékoztató. Igaz utólag, de itt izgultam veled és vártam, hogy mikor lesz már a következõ bejelentkezésed!KépKép Gartulálok a csemetéhez!KépKépKép

Minden új anyukának és friss kismamának gratulálok. Tényleg, hogy nõ ez a táblázat. És olyan jó, hogy már nem én vagyok az utolsó. Persze errõl tesznek a legelsõk is!KépKépKép

Lányok én is szeretnék csatlakozni az úszócsapathoz!! Fürdõrucim még nekem sincs.

Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel, de ti milyen bugyit hordtok, hogy az kényelmes is legyen? Az eladók adtak volna 2e Ft-ért elefántméretût. Az az igazság, hogy csak a pocim nõtt a fenekm (eddig) még nem. (nem is szeretném, hogy nõljön) Amilyen bugyit mutattak, ott a fenékrész egyenesen arányosan nõtt a pocakrésszel. Hát normális ez?

És ti tudtok szoknyát hordani? Mert én szeretnék, de eddig nem sikerült olyat találni ami normális lett volna.

Van valami ötletetek?

Pucúr
Pucúr

PucurKép

Regebbi kismamaban van szabasminta,nagyon aranyos szoknya.megprobalom elokeresni!

puszi Kriszitnka
kriszti

Pucúr!

Köszi! Tényleg le voltál maradva az olvasással... KépKépKép

Bugyi témában: én még most is tangát hordok. Vettem nagyobbat ami a hasamat is takarja, mert nekem már elég nagy, de két mozdulat után legöndörödött. KépKép Szóval maradtam a tangánál. A hasam alatt van a teteje, de kényelmes, nem kell igazgatni, húzogatni. A tanga betét sem zavaró benne. Eddig nem nagyon volt szükségem a betétre, de most, hogy néha kell, nem zavaró.

Nem tudom ki mondta (csapjon homlokon az illetö érte), hogy az édes dolgok megnövelhetik a folyást. Hát jelentem tényleg így van. Megfigyeltem, hogy ha több édességet eszek, a folyásom is több. Jó pár napja nem ettem semmi édeset, és tényleg nincs semmi... KépKépKép

Kriszti!

A gyerköcök tudják már otthon? Mit szóltak a kistesóhoz???

Kata (24+1)
Kata007

Pucúr, a bugyival nekem is komoly gondjaim voltak, én is ilyen méretekbe ütköztem a boltokban. A Brendonban olyat akart mindenképp rámbeszélni az eladó, ami a mellem alatt végzõdik, na már most 5 hónaposan a legkissebb méret is buggyos volt. Érdekes volt amikor a párom benézett a próbafülkébe, és meglátott nyakig bugyiban. Kép Azután úgy döntöttem, hogy amíg lehet addig a hagyomnyos fazonokat fogom hordani. Lehet szintén ott kapni egy Anita márkáju 2 darabos fajtát, ami elöl középen kicsit ráncolt, nagyon jó, puha gumija van derékrészben, hát én amellett döntöttem.
Az úszás sajna ma nem hiszem, hogy összejön, a hét többi napjai pedig esténként már betervezettek. Így marad a jövõ hét, akkor már Bubu is tud ha minden igaz csatlakozni hozzánk.

Bubu, nagyon tetszett a leveled vége!Kép

Pusz,
Ilke(18.+1)

KépKép
KépKép
ilke

Madárfüttyös jó reggelt Mindenkinek!

Dojika
Hogy van a pocid? Elzavartad a görcsöket? Mit mondott dokibácsi?
Ilke
Most akkor melyik dokihoz jársz? Maradtál a kórháznál? Pls. írdd majd meg az adatokat az UH után, mi pénteken megyünk. A válaszott neveket nem írtad meg Kép
Kata007
Csak azért irigyellek az otthonlét miatt még az unalom ellenére is mert itt a mhelyemen egyre feszkósabb a légkör és nem hiszem, hogy használ nekünk. De ha már addig fajul a dolog szépen felállok. Írtam, hogy én keresem az utódomat amit feladatnak adtak ki!!! Kép
Álom: eddig én 1x álmodtam Halacskáról úgy, hogy az arcát is láttam egyébként csak a kis teste van elöttem. Szeretném még többször is látni, hátha kiderülne a neme, mert mi csak a születésekor tudjuk meg. (férjem óhaja)
Bubu
Ha jól sejtem akkor nekem írtál az elkerülö útról. Köszi,de én is ismerem azt a részt is de tegnap az sem segített volna annyira beállt az egész forgalom. Kép Ma letettem az autót az Örsön és csak reszketek, hogy nem húzzák meg. Bocs, hogy off voltam.
Szilvi
Üdv köztünk!
Halacska 17+7
Halacska

Sziasztok Lányok! Még nem merek sok idõt itt tölteni mert estére mindig úgy kifáradok, hogy szinte mindig sírok. Bár a gátsebem már javulgat: tudok úszógumi nélkül is üldögélni egy darabig! Kép

Annyit szeretnék mondani, hogy ha olyan kórházba mentek, ahol 24 órás rooming van, akkor se legyen ciki estére leadni a babát, mert sokkal de sokkal rosszabb neki, ha ti is fáradtak és halálosan kimerültek vagytok! Érezni fogjátok, ha már nem bírjátok tovább és akkor adjátok le!!! Én második éjszaka jártam így, sírva adtam le, rossz anyának éreztem magam, de aszívem mélyén tudtam, hogy jól cselekszem. Így aztán 1/2 2-tõl 6-ig nagyjából kipihentem magam és onnantól kezdve bírtam, csak kicsit sírdogálok este. Az is jó ha az elsõ éjszaka kinnmarad, bár akkor még akkora az adrenalinszint, hogy akkor úgy se tudnátok aludni.

Másik! Csak alul patentos kisruhákat vegyetek!!!!!! A bodyn az a legjobb, ha csak 2 patent van. Az én kislányomra általában hosszra nem jók az 56-osok, de a 62 még nagyok. Van egykét kicsit nagyobb 56.os, azokat használjuk, ill. az angolpólyát! Vegyetek esetleg hálózsákot, mert az tuti jó lesz, akármekkora is lesz a babátok! Na most elbúcsúzom!
Nagyon vigyázzatok magatokra!
Puszi!
Menta
menta

Menta

Annyira helyes vagy! Ne sírdogálj mert én is sírok így ismeretlenül is. Kép Klassz, hogy jelentkezel, amikor tudsz mert ezzel is segítesz ám sokat!
Küldök sok jókedvet és eröt!! Kép Kép Kép Kép Kép
\blue {Halacska 17+7}
Halacska

Sziasztok!

Menta! Így megkésve is gratulálok a kicsi babához. Aranyos vagy, hogy még mindig bejelentkezel, ha tudsz, és segítesz nekünk. Nagyon kimerült lehetsz...Sok kitartást és örömet kívánok!

Halacska!
A neveket tõlem (is) kérdezted: ha kisfiú lesz, akkor Péter lesz - mind a két nagyapa Péter -, ha kislány, akkor pedig Luca. Ezt a leendõ keresztanyja találta ki neki, és a férjem egybõl beleszeretett.

Tegnap voltam dokinál, nagyon meg lettünk dícsérve, minden a legnagyobb rendben. És most egy hónapig nem kell mennünk semmilyen vizsgálatra! Hurrá!Kép

Almamag tegnap végigvirgonckodta a napot, már próbálkozik kicsit "erõsebb" ütésekkel is. Sajnos Apa még mindig nem érzi rendesen, de ez nem veszi el a kedvét, hogy ne simogassa (szeretetbõl), nyomkodja (játékból) a hasamat, és ne kiabáljon neki. Kép

Szilvi! Szia!

Mindenkinek minden jót! Vigyázzatok magatokra!

Dió (és Almamag 18/4)
Dió

Sziasztok!

Halacska - a riadó elmúlt Kép vaklárma volt, valószínû az emésztésemmel volt gond és attól görcsölt a pocim. Méhszáj teljesen zárt, minden ok, Manó meg fickándozik, szóval semmi komoly. Ráadásul nem is ismétlödött meg azóta sem.

Bugyi téma - na ez napi gond nálam is... eddig mindig nagyobbakat vettem, már az XL-nél tartok Kép Én aki S-M között mocorgott Kép De már semmi sem kényelmes, minden legurigázik a hasamról.

Szoknya- én is nagyon szeretnék valami jó kis szoknyát... mert már nem jön rám egy sem Kép Tudtok valahol kismamáknak való szoknyáról?

Képzeljétek, tegnap este nem engedte elsöre Manóka a doktorbácsinak a szívhang hallgatást Kép elfordult Kép úgy kellett megkeresni hova bújt Kép

Tünde - ha gondolod mi Manóval meglátogatunk Titeket Kép

Üdv. Dojika 25+5
Dojika

Bocs, hogy beledumálok, nem vagyok (sajnos) pocakos, de amikor az voltam, a Kékgolyó utcában XII. kerület,nagyon jó fürdõruhákat lehetett venni, direkt várandósoknak. Ez egy olyan bolt, ahol kismamáknak való melltartót, harisnyát, ilyesmiket lehet kapni, biztos többen ismeritek. Azthiszem ez valami gyógyászati ruházatokat áruló, vagy ilyesmi bolt.
Üdv: Zsenya
Névtelen

Csak azért ugrok még be ide, hogy megnézhessétek a kislányunkat. Ha rákattintotok felül a nevemre, akkor megjelenik a profilom és van egy kép Helenáról, éppen ahogy mosolyog! Kép Kép Kép

Dojika! A Váci utcában, ott az új részén van egy kismama bolt és nagyon helyes szûk kismamaszoknyák vannak! Az árk tûrhetõ.
Na rohanok!
Menta
menta

Sziasztok,
jó tanács bugyi ügyben: én a sloggitól vásároltam azt a bugyit, amit kettesével adnak, abból a maxi fajta. Nem pöndörödik a hasamon, legfeljebb ha kicsi lesz, akkor szorít ha ülök. Nekem alpból elég lenne az egyes méret, aztán 2-eset vettem, most a 4-esnél tartok, és úgy gondolom, kihúzom vele a szülésig. Ja, és jó volt már 16-18 hetesen is mert nagyon jól tágul. És a popsinál sem csúszik be. Mindenkinek tudom ajánlani. (Nekem a tanga és más kisbugyi nem jött be, mert borzasztóan zavarnak, és még többet keményedik tõle a hasam, pedig abból amúgy sincs hiány)

Lola (30+4)
Lola

Kedves Menta,
Minden rendben lesz, szépen megszokjátok egymás ritmusát és minden könnyebb lesz. Most nagyon fáradt vagy és kimerült, ez még lehet, hogy így lesz egy-két hétig, de meglátod, minden szép lesz. Nem mondom, hogy ne sírdogálj, ha ez segít tedd azt, csak ne ess depresszióba. De ha így lenne, az is természetes. Nem mindenki úszik szülés után rózsaszín ködben. Biztos vagyok benne, hogy szupermama vagy és mindent remekül csinálsz, csak nem bízol magadban. Hidd el, ha nagyon fáradt leszek én is be fogom adni KisZuzut a csecsemõsöknek és ettõl én sem leszek és te sem voltál rossz anya. Elvégre az anyaság nem egyenlõ a mártíromsággal.
Az pedig igazán kedves,hogy még hasznos tanácsokkal is bombázol bennünket. Vigyázz magatokra, próbálj szunyózni akkor amikor a baba és sirdogálás helyett inkább gyere közénk.

Ilke,
Bugyi-téma. Én csak Kata007-et tudom ismételni. Én is tangát hordok, találtam egy nagyon jó anyagból készült, nagyon jól nyúló fazont és abból 40-eseket vettem. Fel tudom húzni a pocakomra anélkül hogy bevágna vagy legurigázna és a tangabetét is oké benne. Nem tudnám elképzelni, hogy bundabugyit hordjak. Jó-jó, hogy valószínûleg nem ez életünk legszexisebb periódusa (én legalábbis nem úgy nézek ki, mint Demi Moore terhesen)de azért mindennek van határa...

Zuzu
34+4
Zuzu

Szia Menta,

Megneztem Helenat es tenyleg gyonyoru baba. Kép Igazan buszke lehetsz ra!!! Es Helena is szerencses, hogy ilyen klasz mamaja van.

Katka2

Katka
katka2

Kata

Most en is kifigyuztam telleg az edesseg a hibasKéppedig imadomKép
A gyerekek oda vannak teljesen,a kicsi meg nem sokat foglalkozik velem de a nagy nagyon aranyos,rengeteget segitKép

Beszti
Jobban vagy??

puszi Krisztinka
kriszti

Halacska, a kórház úgy néz ki, hogy a Péterfy lesz, de akihez csütörtökön megyek UH-ra, az egy nagyon jó doki, õt szeretném még kifaggatni, hogy ott vagy máshol kit is tud ajánlani. Az elõzõ dokimat is õ ajánlotta, mármint aki most "elhagyott". Csütörtökön mindenképp írom a fejleményeket! Ha lehetne már most mennék, annyira várom már.Kép Nevekkel kicsit hadilábon állunk, részemrõl a Lídia ami régóta favorit, de a párom annyira nincs tõle elragadtatva. Fiúnév pedig a Marcell merült fel, eddig jobbat nem találtunk. Igazából ettõl az UH-tól várunk majd némi infót a nemével kapcsolatban.

Menta, nagyon köszi az infokat! Nagyon kedves tõled, hogy ránk is gondolsz. Megnéztem a képet, gyönyörû kislányotok van, nagyon bájos!Kép Jó hogy írtál a 24 órás szobáról, mert én is ilyenbe szeretnék menni, de én sem érzenék lelkiismeretfurdalást, hogyha 1x-2x azt mondanám, hogy legyen kint kicsit. Mindenkinek más a szülése, van akit jobban kimerít, van akit nem. Pihenni pedig kell. Ne legyél elkeseredve, biztosan fantasztikusan csinálsz mindent! De ha úgy érzed, hogy mégsem, sebaj mi is ugyanilyenek leszünk, gondolj csak ránk, mi együtérzünk veled!Kép Fel a fejjel a legszebb idõszak most következik, megismerni a babát, mostmár megszeretgetheted...Kép

Zsenya, a Kékgolyó u-ban az Anita-nak van márkaboltja. Lehet, hogy egyre gondolunk, mert õk is gyártanak fürdõrucikat és a legjobb fehérnemûket a kismamáknak, szerintem egyszer én is el fogok hozzájuk látogatni.

Tangabugyit sajnos én nem nagyon hordok, mert nem szeretem, de lehet nagyobb méretben is kapni nagyon szépeket. Mostmár kezdek belejönni, hogy mi jó és mi nem, hétvégén sokmindent beszereztem.

Pusz,
Ilke(18+2)elõbb rosszul írtam

KépKép
KépKép
ilke

SZIASZTOK
Szilvi vagyok és elsorolnám az adataimat.11.ciklus volt a nyerõ nálunk , tehát ez igazán nagy örömmel töltött el minket.Most a 28. hétben és a 4. napban vagyok, így május 4-re vagyok kiírva. Ja és bp-i vagyok.
Névtelen

Szilvi!

És hányadik baba?????

Kata
Kata007

Krisztinka!

Köszi érdeklödésedet. Rosszul voltam? Nem emlékszem.
Nem rosszul nem vagyok KépKép, jól vagyunkKépKépKép, csak nem tudok beleszólni általában a témába.
Mi már szinte mindent beszereztünk (csak autósülés meg babakocsi kell (ahhoz meg sok pénz), meg majd egy bölcsöt szeretnék), egyrész a fiamról maradt mindenféle, másrészt volt idöm rá, már egy fél éve várt a babaszekrény teljes ruhatárral.KépKép
Igy aztán marad a hallgatás.

A szombati UH, meg E. válasza után egy kicsit még magamba szálltam.
Nagyon nem szeretnék császárt, persze a babát sem elveszteni, meg koraszülöttként sem. Még fel kell dolgoznom a dolgokat.

Hányingered? Javulgat?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

Ilke,
Nem baj, hogy nem tudsz jonni. Akkor majd a jovo heten. En ott leszek.

Uszo Csapat (Mindenki aki kedvet erez)
Mikor menjunk uszni, hogy mindenkinek jo legyen? En mar reszidoben dolgozom csak, ezert konnyen alkalmazkodom Hozzatok.
En a Megatoysba vettem furdoruhat, de tenyleg van itt a Kekgolyo utcaban az Anita boltban (tul keson fedeztem fel) es altalaban itt minden olcsobb. Ha gondoljatok elugrom es megnezem Nektek az arakat es a mereteket (5 percre dolgozom innen)... Kép

Mummy
Nekem is sokat fajt a hatam, fokent amig teljes idoben dolgoztam es nekem csak ket dolog segit, ha a parom atmasszirozza vagy ha uszom ra egyet (az elozot jobban elvezem az utobbi viszont hatekonyabb Kép )

Bugyi ugy
En hagyomanyos pamut bikini bugyikat hordok es teljesen jol elvagyok veluk. Mivel meg a pocak alatt vegzodnek, ezert nem tudnak pondorodni. Viszont harisnyabol kismama harisnyat hordok, ami feljon a pocak fole es tartja is valamennyire. Hat az biztos, hogy nem tul szexi, de legalabb tartja a pocakot a harisnya, a bugyi meg nem vag sehol....

Kedves Anyukak (meg mindig bugyi ugy),
Hallottam arrol, hogy szules utanra erdemes eldobhato bugyikat venni es hogy keves a betet es erdemesebb felnott pelenkat venni... Mi a tapasztalatotok? Mennyi eldobhato bugyi kell? Tenyleg erdemes pelenkat vinni magunknak is? Errol a konyvekben nem sokat talaltam...

Katka2 (30+5)

Katka
katka2

Szia Menta!

Elõször is gratulálok a lánykához, igazán helyes!
Mint gyakorlottabb anyuka pedig azt tanácsolom, hogy amint a kislánykád elalszik, úgy te is feküdj le, hagyd a lakást (a szennyest, a vasalnivalót, a fõzöcskézést stb) a fenébe. Majd ha mindketten fenn vagytok, ráérsz dolgozni. Szerintem ez az egyik leghasznosabb tanács, amit én kaptam, gondoltam, talán neked is bejön. Ilyenkor nem kell aludni, olvass, nézz TV-t, pihenj. Sokkal klasszabb lesz a nap!

Zsófi
szzsofia (szzsofia)

Az elsõ baba lesz, már alig várom. Ti mikor tudtátok meg a nemét -sajnos nem találok a gépen kérdõ ill. felkiáltó jelet- mert én még mindig nem tudom.Szilvi
Névtelen

Szilvi!

Az azonosítóba írd be a Szilvit, jelszó nem kell, a névtelenhez ne tegyél pipát. Akkor nem névtelen hozzászóló leszel.

Kata
Kata007

Tehát akkor Kép!!!

<pre>
Zsuzs 1.c. 41 hét 2 n Budapest 27 év febr. 2. 1.b.
Juca2 ?? 41 hét 2 n Veszprém 29 év febr. 5. 1.b.
SJMóni 3.c. 39 hét 5 n Budapest 28 év febr. 14. 1.b.
Beatrix 72.c. 39 hét 5 n Budapest 36 év febr. 14. 1.b.
Tünde ?? 39 hét 5 n Budapest 34 év febr. 17. 2.b.
Erika2 12.c. kb.39 hét ?? Százhalombatta 27 év ?? ??
Blinczi 3.c 37 hét 3 n Budapest 26 év márc. 3. 1.b.
Zsebi 1.c. 35 hét 1 n Budapest 28 év márc. 18. 1.b.
Zuzu 1.c. 34 hét 4 n Budapest 31 év márc. 22. 1.b.
Forgi 1.c. 34 hét 2 n Budapest 31 év márc. 24. 1.b.
Andysj 4.c. 34 hét 2 n USA 25 év márc. 24. 2.b.
Kele 0.c. 33 hét 4 n Budapest 28 év márc. 31. 1.b.
Kristi 4.c. 33 hét 2 n Erdély 29 év márc. 31. 1.b.
Helena 27.c. 32 hét 1 n Komárom 27 év ápr. 8. 1.b.
Krita 6.c. 31 hét 5 n Nyíregyháza 27 év ápr. 11. 1.b.
Vuckó 6.c. 31 hét 5 n Nagykovácsi 27 év ápr. 11. 1.b.
Mummy 1.c. 31 hét 3 n Budapest 26 év ápr. 13. 1.b.
szanti 2.c. 31 hét 1 n Budapest 24 év ápr. 15. 1.b.
Száva 4.c. 31 hét ?? Miskolc 29 év ápr. 17. 2.b.
Katka2 2.c. 30 hét 6 n Etyek 27 év ápr. 19. 1.b.
bubu 1.c. 30 hét 0 n Bp. környéke 29 év ápr. 23. 1.b.
Heni 1.c. 31 hét 3 n Budakeszi 23 év ápr. 25. 1.b.
Szilvi 11.c. 28 hét 4 n Budapest 28 év máj. 4. 1.b.
Mia ?? 28 hét ?? Budapest 27 év máj. 8. 2.b.
Zsunya 6.c. 26 hét 6 n Budapest 25 év máj. 13. 1.b.
Csilla1 1.c. 26 hét 5 n Budapest 31 év máj. 17. 2.b.
Dojika 1.c. 25 hét 5 n Budaörs 27 év máj. 21. 1.b.
margaréta 6.c. 25 hét 3 n Budapest 26 év máj. 25. 1.b.
Mano 1.c. 25 hét 2 n Budapest ?? máj. 25. 1.b.
Vicamama 1.c. 25 hét 2 n Pécs 31 év máj. 26. 2.b.
Bori 1.c. 24 hét 6 n Kisbodak 32 év máj. 30. 3.b.
Norci 5.c. 24 hét 2 n Budapest 27 év jún. 2. 1.b.
Kata007 4.c. 24 hét 1 n Miskolc 35 év jún. 3. 3.b.
Marcsi 5.c. 23 hét 1 n Budapest 31 év jún. 9. 2.b.
blano ?? 22 hét 3 n Mezökövesd 24 év jún. 15. 1.b.
Any 2.c. 22 hét 1 n Debrecen 34 év jún. 17. 2.b.
Pucúr 4.c. 21 hét 6 n Budapest 29 év jún. 21. 1.b.
Beszti 13.c. 19 hét 3 n Szigethalom 26 év júl. 6. 2.b.
Dió 1.c. 18 hét 5 n Budapest 27 év júl. 10. 1.b.
Ilke 5.c. 18 hét 2 n Budapest 25 év júl. 15. 1.b.
Halacska 3.c 18 hét 0 n Kistarcsa 29 év júl. 17. 1.b.
Nyuszi 1.c. 16 hét 1 n Budapest 32 év júl. 28. 1.b.
Malacka 1.c. 14 hét 5 n Budapest 36 év aug. 8. 2.b.
Forti 3.c. 14 hét 5 n Budapest 30 év aug. 9. 1.b.
Djeszter 2.c. 15 hét 1 n Budapest 29 év aug. 12. 1.b.
zsani 1.c. 13 hét 2 n Budapest 28 év aug. 15. 2.b.
Nóra 2.c. 11 hét 6 n Miskolc ?? aug. 29. 1.b.
iddi 14.c 11 hét 0 n Budapest 36 év szept. 3. 2.b.
lomis 1.c. 10 hét 6 n Érd 26 év szept. 4. 2.b.
Nyusza 3.c. 9 hét 0 n Budapest 26 év szept. 17. 1.b.
Gyöngyöske 3.c 8 hét 6 n Miskolc 30 év szept. 19. 2.b.
Kriszti 17.c 8 hét 1 n Galgamácsa 29 év szept. 25. 3.b.
ParaZita 2.c. 7 hét 5 n Budapest 30 év szept. 23. 1.b.
Lella 13.c. 6 hét 4 n Tripoli 33 év szept. 23. 2.b.
bolegajudit 1.c. 6 hét 0 nap Szomolya 28 év okt. 9. 2.b.
</pre>

Kata
Kata007

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?