Sziasztok!
Mamy, Te is világra hoztad Gesztit, persze az más élmény, de az a Te saját élményed. Teljesen mindegy, hogy mi történt előtte, lényeg, hogy a kezedben van és mindketten jól vagytok
.
Ricsi is mindig cicin alszik el, utána kicsit büfiztetem, persze alszik tovább.
Mindig mérem, hogy mennyit evett, most az első hónapban fontos tudnom, hogy azért sír vajon, mert éhes, vagy valami más baja van? Mondjuk a pici babákat nyugodtan mellre lehet tenni, ahányszor csak akarják. Nálunk persze problémás volt a tejci - start, ezért is kellett a mérleg, de azét első babánál egyáltalán nem hülyeség a mérleg, megnyugtató a mamának is...
Lassan kezd beindulni a tejem, ma már kétszer szopizott 60 grammokat, ahhoz képest, hogy három napja még 20 grammal is boldog voltam, már nem is olyan rosssz. Így alszik két-három órákat, éjszak meg négyet is.
Viszont én olyan szarul alszom, ha egyszer felkelek, már nem tudok visszaaludni, hát ezért neteztem éjszaka. A baba tök rendes, felőle szinte az egész ájszakát átaludhatnám, a hiba az én készülékemben van.
Mamy, mi csináltunk neki a szopispárnából egy kis kuckót, nem érezte jól magát a nagy babaágyban, így viszont olyan kis nyugodt, gondolom, a méhemre emlékezteti a helyzet.
Rönci, igen, oldalra szoktam fektetni ilyenkor és tényleg, mindenki mást mond!
SzKAta - kb két-három napig voltak összehúzódások, inkább az első nap voltak erősebbek, jó kis déja vu-m volt a vajúdásról, de azért meg sem közelíti azt! Amúgy meg nem fölösleges fájdalom, hisz húzódik össze a méh. Szopizás alatt erősebb, sót, ez a hatékony szopi jele, de tényleg kibírható!
Málnalevéltea, Caomilla 15 - nyomjátok, ugye? (ez utóbbi a hasfájós babáknak is jó ám, most kérdeztem meg a patikában. meg az édesköménytea, mamába öntve és átmegy a babába a tejcsivel)
pusz,
Krisz