Sziasztok!
Jöttem megint bejelentkezni
Ma olvastam vissza az elmúlt pár nap termését, és próbálok irogatni is egy keveset.
Zit, aranyos képeket tettél fel (szokás szerint
),a kukimosás nagyon falat
Szeptember 21 az a végleges hazajövetel lesz? És ha jól értelmezem, lesz nyáron is egy rövid találkátok??
Én pontosan igy ütemeztem a távolléteket ahogy Te, amikor a párommal mi is külön voltunk (másfél évig, ö itt Kanadában, én meg otthon) Sose azt néztem mennyi idö van a végéig,hanem mennyi van a következö találkozásig,és igy jobban belátható, elviselhetö volt a dolog
Remélem Beni szája tényleg "karcmentesre" gyógyul, kelleni fog az még a sok pusziadáskor
Brigi, hát ezek a fiúk olyan édesek, alig várom,hogy nálunk is duóban legyenek
Jó,hogy azért ide is be tudsz néha nézni, én mindig úgy örülök,ha olvasok rólatok
Manócs, na mennyit alszol még???
Alszol te egyáltalán(a beirásaid idöpontjából itélve nem sokat
), vagy akkor is a napokat számolod
?? Azt értem,hogy apa most magán úton dzsungelozik, de egyébként mi a munkája,mert azt irtad azzal is sokat utazik...
Taliért irigy, mennék én is, csak ez a fránya távolság...
Zsizsa, jobbulást, bár akkor majd szagulgathatod a hat-kakit
Azért ennyi trotyi nem semmi egy nap alatt, talán újszülöttként produkált Ádám ennyit...De mindig mondom, ahol bevétel van, ott muszáj,hogy kiadás is legyen...
Dorki,nahát Niki már a rágófogaknál tart!!! Mi még 8-cal stagnálunk már jó pár hónapja. És nem volt semmi hiszti-nyügi? Mert akkor szerencsés fogzósok vagytok!!
Azon a zebramintán tényleg nem mutat valami jól a pakolás, magára nem kent semmit belöle???
Évi, megnéztem Flórád képét, csudaszép kislány!!! Azt viszont nem értem,hogy a kilós kérdést nekem Barbinak, vagy DBarbinak szántad? MErt hogy én nem értem
A tejet én kérdeztem, azt értem is
Nálunk van a tej, ami alvás elött és ha közben felébred (nem mindig szerencsére
) cumisüvegböl kap meg. Ezen kivül vizet kap napközben, illetve ezt kér
Mutgat a viztároló bigyónkra (itt külön tartóban van a viz, a csapviz nem igazán finom)
Néha adok neki öszilevet vagy almalevet, de kb 1 héten egyszer fanyalodik rá, inkább vizivó Ádám.
Jobbulást Flórának, remélem nem mászik bele a betegségbe...
Panu,nagyon kis ügyi Liza, és csak dicsekedj nyugodtan, itt mindenki szereti olvasni mi történik a többiekkel
Egyébként Ádám is rájött,hogy néha biztonságosab,ha a kezemet fogja az utcán, föleg most, hogy sok helyen csúszik és jeges a járda. De én szoktam figyelni,néha automatikusan adja a kezét, ha kérem, nem is nézi,hogy milyen a járda, szüksége van-e rám egyáltalán...Persze aztán van olyan is,hogy épp az út kellös közepén jön rá a mehetnék,szóval nem mindig beszámitható.
Tündér, giga-mega a gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyi vagy és penge agyú, hogy igy 5-re vizsgáztál!!
Nagyikádnak a legjobbakat kivánom, ha lehet ilyet mondani. És várjuk a fenyegetésed beváltását, vagyis,hogy a héten jössz-irsz-mesélsz
!!
Anita,végre újra itt
!! Sajna nem tudok a köpködös körkérdésre mit irni, hál istennek ezt nem csinálja Ádám (vagy még nem
), és magamtól semmi ép ötletem nincs rá... Robó Mi-ez? kérdezgetése gondolom még nem fáraszt annyira, én az unokahugomnál egy életre meguntam annyit kérdezte amikor kicsi volt
Na, akkor most magunkról is.Szombaton elmentünk a hegyekbe, totál jó döntés volt. Százágra sütött a nap, a végén már melegünk is volt, a hó szuper volt, apa tudott sielni, Ádámot szánkóban húztuk egy darabig, aztán meg gyalogolt amerre látott, meg amerre birt a sok hótol
Aztán rákattant a sibotokra, alig birt el velük, de nagyon élvezte.
Mi is élveztük az egész napot, ilyenkor szinte kitisztul a tüdönk, feltöltödünk energiával, csodás hatása van a hegyeknek, erdönek, jó levegönek.És külön jó, hogy mindez kb 1,5 órányi autózásra van tölünk,még csak nem is kell messzire menni
(éppen melegünk volt, ezért nincs sapi Ádámon)
Vasárnap meg bejött a tél, egész nap esett a hó, ki sem mozdultunk otthonról (na jó, apának dolgozni kellett, de mi Ádámmal nem mentünk ki), úgyhogy áldottuk az agyunkat,hogy elözö nap mentünk el.
Ma meg végigtakaritottuk közösen a házat apával, most már hathatós segitség kell nekem ebben,nem birom egyedül, de nagyon rendes, mert totál segit mindenben
Pocak nö (bár a fényképen nem látszik...) ,és rengeteget rugdos a baba, sokszor éjszaka is, hajnalban is érzem,amint fennt vagyok, ö is jelez. Valahol jó megerösitésnek ez,hogy jól van
Jövö héten megyek mázsálásra, szerintem olyan 6 kg körül tartok,majd kiderül...
Na, ultra-sokat irtam, remélem most mások is kedvet kaptak, és irogattok szépen!!!!
Sziasztok
Barbi