Sziasztok!
Köszönöm szépen a Fiacskáim dícséretét!
Nagyon kedvesek vagytok! Tényleg nagyon édesek! Látnátok Őket élőben
Marci tényleg nagyon figyelmes, óvatos Benivel. Beni első fürdetésekor megkértem Marcit, hogy majd vigye át a szobájukba Beni szennyes rucijait. Tündérien markolászta a rucikat egész fürdetés alatt, majd szépen átvitte Apájával. Másnap már kérés nélkül gyömöszkélte a ruhácskákat és készült átvinni őket a szennyestartóba. Annyira meglep, hogy ilyen kis okoska tud lenni. Már csak azért, mert ezzel szemben nagyon sokszor direkte az ellenkezőjét csinálja annak, amire megkérjük. Úgyhogy most még minden szép és jó!
Mamy!
A TAJ kártyát nekünk postán fogják kiküldeni, de személyesen is be lehet érte menni. De én a helyetekben telefonon egyeztetnék az "okosokkal", nehogy időközben kipostázzák a kártyát, míg a Párod bemegy hozzájuk...
Lehet, hogy a pocija fáj Gesztinek
A büfizés mennyire megy? Távozik a levegő a pocakból? Sajnos nálunk elég nehezen tud büfizni Beni, így nálunk is gyakori a sírás, lábfelhúzás... Szerintem az Infacolra gondolsz, ezt szokták pocakfájásra ajánlani. Tapasztalatom nincs róla... Én a helyeben azért beszélnék a gyerekorvossal v. a védőnővel is előtte. Most olvasom, hogy már egyeztettél a védőnővel...
Geszti gyönyörű!!!
MSE!
Én most tényleg nem merem visszafogadni a táblát, mert egyrészt eléggé elfoglalt vagyok, másrészt a pakolászás is lefoglal majd szeptemberben, utána pedig nem is tudom, hogy lesz-e netünk... Remélem valaki bevállalja majd
Krisszi!
Klassz, hogy újra itthon vagytok! Szokjátok az életet édeshármasban!
Hajrá tejecske és adj hálát az égnek, hogy ilyen tündéri csecsemősnővért fogtál ki
Gratula a súlyodhoz!
Erika!
Megnyugtatni nem foglal az tuti, de hidd el, hogy nagyon nehéz, ha egyáltalán lehetséges teljesen felkészülni a szülésre. Hisz egy számodra teljesen ismeretlen dologra próbálsz felkészülni, ami szerintem nem nagyon lehetséges. Hidd el, hogy amikor ott lesztek, élesben, annyira természetesen fog folyni minden, mintha egész életedben erre készültél volna! Minden nagyon jó és szép lesz!!!
Még nem tudom, hogy bírom a két prücsökkel, mert Gáborom itthon van szabin 31-ig. Utána Anyukám jön talán 1 hétre és majd csak utána kezdődik a kemény időszakom!
CTG: örülj, hogy mozog Áki a vizsgálat közben, hisz az a lényeg
Beni is nagyon virgonc volt közben, bezzeg Marcit úgy kellett mindig ébresztgetni
Dorka!
Pizsama semmiképpen nem jó vajúdás közben. Hálóing kell és még bugyi sem, hisz bármikor vizsgálhatnak. Papucs legyen veled. Én külön pakoltam magamnak azokat a dolgokat, amiket a szülőszobára vittem, hogy a nagy táskából csak kikapjuk. Volt benne szülős hálóing, hálóing-bugyi-betét a kórterembe, papucs, zokni, tusfürdő, nedves törlőkendő, víz. Hirtelen ennyi jut eszembe.
Kata!
Látom Lizátokat és Beninket össze lehetne kötni. Én is figyelek, hogy hosszú távon ez az állandó mi ágyunkba visszahelyezés nem jó, mert én nem szeretném, ha teljesen odaszokna. De bízom benne, hogy csak az elején lesz ilyen. De sajna most éjjel is ez volt műsoron és az egész éjszakát mellettem töltötte
Marcika ilyeneket nem művelt...
A Lányok nagyon-nagyon édesek, még mindig!!!
Nózi!
Szépen leírtad Zsolti születését! Én valahogy annyira nem tudom még szavakban önteni a miénket...
Valahogy én is így voltam Marcival, hogy könyörögtem az EDA-ért, mert piszkosul beindultak a fájásaim, pedig én úgy mentem, hogy én majd nem fogok kérni. De ez is olyan dolog, amit az ember előre nem tudhat, hogy mennyire tud is fájni a szülés!
Tündéri szép baba Zsoltika! Nem is látni rajta, hogy hüvelyi úton született
Benike olyan kis piroska volt
A mai éjszakánkért már nem lennél olyan irigy
, Beni végig mellettem aludt, az ágyában csak visított.
Iza!
Már a másik topikomban is jelezték, hogy az uccsó képen olyan Marci, mintha be akarna pancsolni egyet Beninek
Én észre sem vettem! Jobb lesz odafigyelni
Tűzmanó!
Végül a régi szülésznőmnél, Cser Katinál szültem. Péntek du-án beszéltük meg az utolsó uh-on, hogy visszajött a szabiról, így mehetek hozzá. Adriennel (akihez CTG-re jártam) mindig együtt vannak beosztva, így szépen megbeszéltük hármasban, hogy akkor a már ismert Katinál szülünk. Még időben egyeztettünk, mert utána 3 órával vissza is mentünk szülni
A születéstörténetet még nem írtam meg, annyira nem tudom még megfogalmazni a dolgokat...
Újabb info: a csecsemősnővérek nagyon-nagyon aranyosak voltak! Sokat fejlődtek az elmúlt 20 hónapban. Legalábbis Marcival benntöltött napjaimat eléggé megnehezítették a hozzállásukkal.
A Baba meszületése utáni első munkanapon jön egy hölgy (nem tudom mi a beosztása) és Ő intézi az adminisztrációt. Papírt kitölt a jelenlétedben a Baba anyakönyvezésére vonatkozóan, amit Te aláírsz. Elkéri Tőled a szigedet, a házassági anyakönyvit, vagy apaságit, majd ezeket elviszi ügyintézni a kerületi önkormányzathoz. Délután a szigedet vissza is kapod. A Baba születési anyakönyvi kivonatát és a lakcímes kártyáját 1 héten belül megkapjátok ajánlottan levélben, a TAJ kártyát pedig 3 héten belül szintén levélben. Úgyhogy sehová nem kell menni ügyintézni ezekkel a papírokkal kapcsolatban, mindent elintéznek!
Kérdezz nyugodtan a kórházról, próbálok majd válaszolni!
Sue!
Mennek a drukkok!!!
Gigi!
Olyan régen írtál már! Mi van Veletek? Petike már igazi nagyfiú, nem?!
Ha zavaros voltam és ismétlésekbe bocsátkoztam, bocsi! Benike itt figyel a kezemben és szopizik, úgyhogy félkézzel é félszemmel írtam
Ha eddig nem írtam volna: BENIKE EGY KIS CICIBUBUS!
Puszi: Melinda