Sziasztok!
Hazaértünk a barátnőméktől /8-ra
/ ,nagyon jól éreztük magunkat.Majd teszek fel képeket,csinált a férjecském a telcsijével 1-2 képet.A Gergő úgy falta a halat és a csirkét,mint aki egész életében még nem evett.Na meg a pisztáciás süti-nem gyöztem adni neki.Nem tudom ti jártatok már ugy,hogy a gyereket letettétek a fübe?Nektek mit csinált?Mert a Gergő az első órában folyamatosan kapkodta a kezét a fűről ,nem mert négykézlábazni.Olyan volt,mint akit szúr a fű.Nagyon érdekes és mosolyogni való volt,ahogy ment volna,de abban a pillanatban már kapta is fel a kezét.
Barbi-nálunk is szedegette a Gergő a dvd-ket a polcról,ezért aztán az asztalos párom gyorsan csinált a féltett kincseinek egy felső szekrényt.Most már "csak " a hangszóróba dugdossa a játékokat,multkor a telefont is onnan halásztam ki.
Edith-Kriszta kiköpött te vagy-igaz a férjedet még nem láttam /vagy csak nem emlékszem?/.És hogy már ennyi mindent beszél!Az én fiam semmi értelmes szót még nem mondott.Néha mond olyat hogy aja-én ebből az anyára gondolok-de nem mindig néz rám,ugyhogy lehet,hogy nem is nekem szól.De én elkönyveltem a fiamat a nagy átlagba ,miszerint a fiuk sokkal lassabbak mindenben-és ez nálunk nagyon is megmutatkozik.A lányom ennyi idős korban már ment,akart kanállal önállóan enni,1-2 szót is mondott.De tudom,hogy ami késik az nem múlik-vagy hogy is mondják.
Edit-Virág jobban van már?Remélem csak egy kis nagyon "lájtos" nátha.
Gergőt is sikerült megfertőznöm,de nála nagyon enyhén jelentkezik,mondhatnám,hogy csak "csöpög " az orra.Ja ,és különben jön az 9-ik foga ,már látszik is,és még eddig hála az égnek nem voltak rossz éjszakáink miatta.
Hatvanba kirándulni mentek,vagy rokonlátogatóba?Ha marad a hőemelkedése ,de a közérzete nem rossz ,akkor én megpróbálnák elindulni,de vinnék magammal lázmérőt és lázcsillapítót is.
Márti-jók a képek-mint mindig.Én nem tudok,de azt hiszem nem is akarok választani.Mindkét Edit-é és a ti képeiteken is nagyon kis huncutok a gyerkőcök.Azt hiszem már irtam-de nagyon szupik itt a gyerek felhozatal.Na de ugye ehhez ilyen anyukák is kellenek,mint amilyenek ti vagytok.
Zsu-jó alvókája van a kiscsajodnak.Ennyit talán 4-5 hónaposan aludt a fiam.
Julcsi-azért az már haladás,hogy meg tudtad anyósoddal beszélni a problémátokat.Most már /ennyi év után,nem is irom,de nagyon sok/ nálunk is elfogadja anyósom a javaslataimat,de az első pár évben nagyon szenvedtem tőle.És mivel mi egy telken ,de külön házban lakunk igy állandóan szembesülnöm kellett a különféle problémákkal,és rengeteget vitáztunk.Most megint van egy mumusunk,amit nem hajlandó megérteni és ugy csinálni ahogy kérem-és pedig az,hogy állandóan éles hangon,sejpítve,nyávolgva beszél a gyerekhez.Ugy csinál mintha normál hangon nem értené meg a fiam.És már annyiszor kértem,hogy ne csinálja,de ilyenkor inkább megsértődve hazaszalad és várja a kicsi fiát,hogy elpanaszolhassa neki.De hála az égnek a férjem ebben nekem ad igazat és igy mellém áll.
Ha ugy érzed hogy nyugtatót kell mindenképpen bevenned akkor inkább homeós bogyót szedjél.Igaz a homeós bogyó csak akkor hat ha huzamosabb ideig szeded /kb 2 hét/ ,viszont nem lesz semmiféle mellékhatása és abbahagyása után sem lesznek elvonási tüneteid..A barátnőm tavaly nyáron pszihológus javaslatára szedte hosszú hónapokig és semmi baja nem lett tőle,sőt,mikor jobban érezte magát és abba hagyta akkor sem.
Sajnos a hiszti korszakban csak megerősíteni tudlak-már nálunk is elkezdődött hasonlóan nagy ragaszkodással mint nálatok.Vannak napok amikor jobb,és vannak amikor kibirhatatlanul nyügös és hisztis a fiam-ilyenkor a legjobb megnyugvás számomra és számára,ha leülök mellé és játszunk.Tudom a házimunka megvár,de ezeket a napokat csak igy lehet kibirni gyógyszer nélkül.Sajnos tapasztalatból tudom,a lányommal végigharcoltam ezt a másfél évet és rengeteget bőgtem és veszekedtem esténként az "áldozati bárány" férjemmel.Akkor még nagyon sokszor kiborultam,most már ennyi év távlatából tudom,hogy ezek az évek nagyon gyorsan elszaladnak és inkább élvezni kell a baba és kisgyerek kort,mint harcolni állandóan ellene.A lányom már 8 és fél éves,ő már nagyon ritkán bújik oda hozzám egy kis szeretetre.Fel a fejjel,kitartás,hagyd a házimunkát és a fözést,most a lánykáid a legfontosabbak,ülj le közéjük és csak játsz velük önfeledten,meglásd akkor nem fognak hisztizni.
Andi-május közepén megint lesz börze,majd ott is körbe nézek ,hátha....
Dackorszakról irtam a tapasztalataimat,próbálj te is meríteni belőlük.
Iza-igy ismeretlenül is nagyon sok erőt és kitartást kivánok a leendő babaprojekthez./remélem ezzel a mondatommal nem téptem fel fájó sebeket-ha igen akkor nagyon nagy bocsánatot kérek/.
na mindenkinek pussz-azt hiszem e kimerítő nap végén már jól fog esni az alvás is.