hahó mindenkinek!
visszafelé haladok
van egy kis időm
a lányom tekergeti az ágy rácsait, jól nyikorog, éppen elalvás előtt tartunk. már a kezével jelzi, hogy ő most ott van, én meg ne foglalkozzam vele
Manócs, nagggyon jó ez a kép, és milyen édesek a csajok! amúgy azt nem találtam rendesen az ügyintézőben, amit ti kérdeztetek: mi van, ha gyed-gyes alatt szül vki, de majd priviben még írok pár szót az oldalról, ide nem való
semmi rossz, csak néhány megjegyzés. kitartást ebben a 2 hétben!
Mucus, csak szokás kérdése a másol alvás, Liza a második napon már úgy alszik, mint itthon, csak egy-két apróság kell neki a megszokott dolgokból, nálunk pl. az ágyából visszük a rácsvéőt, és persze a párnáját, meg a babáját, ez már oké.
Ann, Hami nagyon édes, a pinpongozós csúcs, bár a többi is tetszik, irigyellek benneteket
, nagyon jó lehetett, legalábbis ez látszik a kiscsajon
a doki viselkedéséhez meg nem is tudok mit hozzátenni
azt viszont nem értem, miért kapta mindkettőt a karjába, nekünk határozottan azt mondta az orvos, hogy csak a kanyarósat kell karba adni, és az fáj is
, de a másik csak ismétlése a féléves korban kapottnak (act-hib), amit ugye akkor a combjába nyomtak.
Vera, örülök, hogy Benci "megjavult", és meséld csak el, hogyan is megy ez a lefárasztás??!! nálunk apa gyúrja ezerrel, meg dobálja, én ugrálok vele ("mint a verebek") az ágyon, vagy rohangálunk a lakásban. kíváncsi vagyok, milyen ötleteid vannak. ja, és néha táncolunk is, mint Edit és Boti
Edit, sajnálom ami történt veletek!
ezt a pechet.
DBarbi, Fanni nagyon vagány a hintalovon
, az új séró oké, ki csinálta? olvastam én is az Atkinst a mindmegette-n, tényleg jól leírták, bár én nem vagyok érdekelt. viszont karácsonyi kihagyás után megint elkezdtem edzeni. odajárok, ahol az általad írt játszóház van, egy kicsit tovább kell menni, ott van egy "csak nőknek" konditerem, egész jó.
Dorki, drukkolok, hogy a "normálisba" kerüljetek, és jöhessen a kistesó. szerintem, ha lejár a gyes, és még "csak" terhes vagy, akkor kell, hogy biztosított legyél, és nem árt, ha jó bérezéssel, mert azt muszáj beleszámolni, ráadásul a folyamatosság sem árt. egy aprócska lehetőség van, ha kiveszel a munkahelyeden 1 hónap fizetésnélkülit, majd elmégy táppénzre, mert az 1 hó jár, és a folyamatosságot biztosítja, ez fontos. de nem vagyok szakértő, ne vedd készpénznek. ha pontos, testre szabott választ vársz, tényleg írj a Brigi által említett index fórumra a "Szakbarbárnak", és megkapod a tuti választ. link fentebb.
Zsizsa, először csak a fotót néztem, és azt hittem borotválkozott Gabi
, aztán láttam, hogy csak pakolást rakott magára
hiába, gondolni kell a jövőre
Hanzika, mi van a bölcsivel, hogy bírjátok? kíváncsi vagyok...
Klarissza, elég csúnyán hangzik ez a derékfájás
, Lacával hogy bírod? remélem, gyorsan megjavulsz.
Tündér, drukkolok
látom az úszásnak is annyi
, sebaj, lényeg, hogy túl legyél a vizsgákon.
Barbi, rugdosás
és Ádám már érezte a rúgást, kíváncsi rá? mármint a kistesóra.
Zit, a pszichológus véleményére én is kíváncsi vagyok. én már írtam egyszer Ranschburg Jenőnek (egyszervolt.hu-n ő "rendel") kb. 2 hét volt a válasz, és csak megerősítette az elgondolásomat, de az is jó volt nagyon.
Gabi75, naggggyon aranyos Dávid ezeken a fotókon, élvezet volt nézegetni
olyan nagyfiú
a lányom 5 perc múlva aludt, és én is a végére értem, remélem, nem hagytam ki senkit.
voltunk a védőnéninél mázsáláson, és most az alsó határon van Liza, de ez nem újdonság, mert mindketten igen soványkák voltunk gyerekkorunkban. ő még nem sovány. szerintem pont jó. voltunk fodrásznál is, akinek sikerült még pár tincset levadászni az egyébként ordító gyerekről (már próbálkoztunk előtte itthon, eredménytelenül). végül hagytuk, aztán itthon apa megint nekiállt, és porszívóval rohangált utána, és csattogott a füle mellett néha, így oké volt. szóval most aránylag rendezett feje van a gyerekemnek
és ma is nagyon élveztük a délelőtti sétát, amikor még jó erősen süt a nap, és nem érzed annyira a hideget
most már biztosan jön a tavasz
panu