Új privát üzeneted érkezett!

Krisz
Hát, lehet, hogy túlvállaltam magam?! :lol:
Nálunk szerencsére jól elvannak a kölkök az apjukkal (többnyire), ki se jönnek a gyerekszobából, max. a nappaliba kicsit, és megy a viháncolás.
De ha nagyon láb alatt lesznek elzavarom őket itthonról kicsit, a nagytakarítást is úgy csináltam, hogy összepakoltam őket, és elküldtem szombatra is meg vasárnapra is vendégségbe. :oops: :lol:
Cedax baby? :shock: Még nem is hallottam... de ezek szerint könnyen okoz allergiás tüneteket, úgyhogy akkor nálunk szóba se jöhetne! :?

Jáde
A Normaflore se segít? :roll:

Kép
Kép
Kép
cas

Cas

Pro Gastro Kid-et adok neki mar egy ideje, de mindig a tapszerebe teszem, viszont abbol is csak kicsit ivott, igy nagy reszet ki kellett onteni...
Tegnap tomtem bele az utolso cseppig azt a teat, amibe belekevertem...
_jáde_

Sziasztok!

Kriszta és Jáde
Apa is így "vigyáz" a gyerekre :lol:

Amaryl
Ha olvasod néha: BOLDOG NÉVNAPOT!

Jobbulást a Betegeknek!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok
tegnap irtam egy hosszú izát és kilépett és elszállt minden. A mamit 18-án 12:00-kor temetjük. Ma mindent elintéztem boncolás, jezőkönyv halotti anyakönyvi kivonat (holnapra kész) temetés. Szóval a mami menthető lett volna ha a 1.5 hetes kórházi tartózkodása alatt figyelembe veszik hogy ő mondta hogy fáj a jobb lába mintha trombozisos lenne neki volt már tudta milyen. De csak fájdalomcsillapitót adtak neki. A jobb lábába volt a trombozis amiből levált egy jókora darab és elindult útjára. Igy még fájdalmasabb de megtörtént és nem tudok tenni ellene. Csak az bosszant hogy a kórházba a kiemelt azaz VIP részlegen volt, anyósom ott dolgozik éjszakás nővér és ő is és én is szóltam hogy nézzék meg a mami lábát.
Próbálom túlélni a napokat. Mivel a mami itt lakott velünk igy ha kinézek a szobaablakon már nem látom ahogy jön megy a kertbe, nem jön megnézni minket és én sem mehetek hogy megkóstolja amit főztem. Nem hozza vasárnaponként a házi húsleves tésztát amihez mindig hozzátette hogy 1.000.000 szál. Mindenről eszembe jut. :cry:
Egybe sült lazac: én utoljára 4kg-st sütöttem. Megpucolom és a fűszereket mozsárba töröm össze: szines bors, friss fokhagyma, só, sok citrom leve, só, bazsalikom és rozmaring ebből bármit kihagyhattok kivéve a citromot és a sót. Ezzel a masszával jó vastagon bedörzsölöm kivűl belül és hagyom kicsit pihenni. Tepsibe rakom és jól lefoliázom a hal hátába szoktam saslik pálcikát szürni hogy a folia ne ragadjon a bőréhez a lazac szájjába egy krumplit tuszkolok hogy nyitva maradjon. Igy lassú tüzön sütöm és a gőzbe finomra megpuhul nem szárad ki. Kicsit rá lehet piritani a vágán. Tartármártással vagy musdej-jal és citrommal tálalom tejszines krumplipürét hozzá. Asszem ennyi. A saját kitalált receptjeim mindig változnak attól függ mennyire van kedvem kisérletezni.

drumka

részvétem Viki! És hol veszed a halat? és mi az a musdej?

Kép
nyafi

Sziasztok!

Na én is jó régen irtam.Mig nem ülök itt,addig tuti frankón eljátszik a gyerek,de ahogy ideülök a gép elé,már itt van a lábam alatt.Na szóval most alszik,tehát van egy kis időm.

Viki:Őszinte részvétem.Nagyon sok kitartást kivánok neked.

Borónak,és Barbinak igy utólag Nagyon Boldog Névnapot kivánok!!!!!!

Edit Nálunk is irják a Boró névnapot,mert a nagymamám meg Borbála,és egy napon van a kettő.

Szilvi:Marcuskának meg Nagyon Boldog 1.Születésnapot!!!!!!

Krisz:A férjem is elkezdte gyártani a rácsot,de nálunk nem a szobába kell,hanem a lépcsőhöz.Ugyanis nem tudunk olyan gyorsan felállni,mint ahogy a kisasszony a lépcsőnél terem...
A gyik leckét vehetne fürgeségből... :lol: :lol:

Karácsonyi menü:Még én sem tudom igazán mit kellene csinálni.Töltöttkáposzta biztos hogy lesz,meg husileves.A halászlét utáljuk,azt csak anyósék főznek.
A hal nálunk csak a panirozott halfiléig terjed.Csak azt eszi meg a férjem.
Valami újat kellene kitalálnom nekem is.

na egy gyors kép.Réka és a Mikulás.
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Viki,
nagyon sajnálom. Teljesen átérzem. Annak idején az én nagypapám is ilyenkor ment el, ugyanígy. Ő is hiába panaszkodott a fájós lába miatt, senki nem vette komolyan. Sokat gondolok ma is rá, vajon, mit szólna az azóta született két dédunokájához... :cry:

Lányok,
mi a férjemmel, mióta összeházasodtunk, mindig ugyanúgy ünneplünk, ugyanazokat az ételeket csinálom, amit már nagyon várunk, mert csak ilyenkor van... Ettől olyan különleges az egész. Mi meg várjuk mint a kisgyerekek... :D
Szóval.
Szenteste, vagyis karácsony előnapján mi már nem eszünk húst. Délelőtt gyors takarítás (nem szoktam túlzásba vinni, nem erről szól a dolog...), aztán előkészítem az aznapi menüt:
- vajban sült lazac Kárpáti-raguval (póréhagyma, barna csiperke-vargánya, tejszín, kakukkfű, majoranna, só, színesbors, aszalt paradicsom). Ha nem érek rá, puha házi kenyérrel, ha több időm van, hercegnőkrumplival.
- desszert vaníliás almaszuflé

Másnap:
- reggelire túrós-narancsos kuglóf, vagy diós-mákos kalács
- vörösboros aszalt szilvával töltött pulykamell, tejszínes-kéksajtmártással rizzsel (ezt már anyukámmal közösen csináljuk, náluk).
- süti: na, ez változó, de mindig van gyümölcskenyér, mézes-ánizsos koszorú tönkölylisztből, meg gesztenyetorta... A többi már csak... hal a tortán. :lol:

Azért jövök mostanság én is keveset, mert tart az ajándékcsinálós őrület teljes egészében nálam. Már egész jól állok, de még a húgom hátra van és neki készítem a legnehezebb dolgot. Izgulok is rendesen, hogy minden jól sikerüljön.
Sztem elkerülhető a karácsonyi elgépiesedés/elanyagiasodás. Még pedig úgy, hogy egyszerűen nem megyünk ilyen helyekre, inkább belül készülődünk.
Számomra a legkedvesebb ünnep és rám tényleg igaz a mondás, hogy "várja, mint kisgyerek a karácsonyt!" :D

Ja, még annyit, hogy tegnap vettem észre, h Sárinak nem 5, hanem 7! foga van! Legalább nem hiába alszunk pocsékul, van eredménye is! :lol:

És végül, de a lényeg.......
Kedvesdrága Marcika!
Isten éltessen sokáig téged! Egyúttal üdvözöllek az évet birtoklók nagy és okos táborában!
:D :D

KM

Kép
Kép
kismok

Viki, még a könnyem is kicsordult amikor olvastalak. Sajnos, nem tudlak mivel vigasztalni, ilyenkor nem lehet úgysem mondani semmit. Talán az idő majd halványítja, enyhíti a fájdalmat, de elfelejteni úgysem tudod. Az én tatám 11 éve meghalt és még most is belémhasít néha, hyog még élhetett volna és láthatta volna a dédunokáit, és stb. További sok erőt és kitartást!!!

A lazacrecepted jól hangzik. 4 kilós, basszus, ha nem lenne olyan drága! De mindenképpen akarok valami halfélét beiktatni a karácsonyi menübe. Nekem meg éppen a húsleves-töltött káposzta-disznósült-kolbász-okból van elegem, nyitni akarok egy kicsit a könnyedebb étkek felé. Ezeket meghagyom a szülők generációjának. :D

Amúgy igen, az a saláta amiről írsz, az a salade de boeuf, amit itt millióképpen ejtenek: szaládéböff, szalátaböff stb, ami tulajdonképpen a franciasaláta. Mondjuk itt én nem hallottam senkitől, hyog almát tenne bele és általában tömény majonézzel készítik és nem tartárral. Ha gondoljátok, majd leírom! Azért nagyon finom. :)

Ja, és Nyafi, a muzsdéj az tulajdonképpen egy egyszerű fokhagymaszósz, aminek azért rengeteg változata van. Eredetileg úgy készült, hoyg fokhagymát sóval eldörzsöltek és felöntötték vízzel. De jobb úgy, hyog az áttört fokhagymát nagyon megsózod, és cseppenként, mint a majonézhez 1-2 kanálnyi olajat kavarsz bele. Egy olyanszerű pasztát is kapsz, mint a majonéz. No, ezt lehet aztán hígítani vízzel, paradicsomlével/pürével, illetve jó vastag tejföllel. Én általában a tejfölös változatot készítem és van, hoyg teszek bele más fűszereket is. Kipróbálhatod, mert isteni, csak legyen erős a gyomrod! Halat itt el sem lehetne képzelni nélküle, de az égvilágon mindenféle húshoz talál, sőt a sima sült krumplit is úgy fel tudja dobni, hyog nem is kell mellé már semmi más.

Viki, azért látom sok itteni kaját megtanultál! :D A párod a tanítómestered vagy valaki más a családjából? :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok,

Marcikának Boldog születésnapot kívánok!

Cas,

A torta-receptedben megadott mennyiségekből mekkora torta lesz?
Érdemes pl. dupla adagot csinálni, ha mi is eszünk belőle?

köszi!

Meli

Kép
melin78

Sedith:a páromnak a teát is nagy kihivás megfőzni, de mi sokat jártunk ki Romániába és ami kaják izlettek mindig megkértem, hogy mondják el hogy kell csinálni. Igy tartozik a konyhámhoz a bors magic mint savanyitó és nagyon szeretem a "csorbákat" beszélni még csakcsak megy a román de irni nem tudok :oops: én nem rakok a salátába csak a zöldséget a húst és borsót meg persze q házi majonéz. Én a lazacot asszem nem egész 5000 ft-ért vettem mert az egész lazac sokkal olcsóbb mint a filé és tömör hús. Azaz egy 4 kg-s lazacból van 3,90 kg hús. De szerintem pisztránggal, süllővel, csukával meg lehet csinálni. Mi a szálka nélküli halakat szeretjük.
Ma mindent elintéztem már a gyászjelentések is megvannak, a sirkőre is elintéztem hogy 18-ra fent legyen a dátun csak a református papot nem értem még el, a koszorú 76 szál fehér rózsából lesz és morbid de szerintem a legszebb urnát választottam kézel festett naplemente meg cédrusok. Ha nem babás oldal lenne megmutatnám.
Megyek mert 1000 a dolog fut a ház főzni nem volt időm de még mosogatni sem. :(

drumka

Viki!

Őszinte részvétem!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Az én Édesanyám is élhetne, ha annak idején a professzor úr csicskásai megvizsgálták volna (prof szabin volt 3 hónapi) és idejében felismerik az áttéteket.
Pontosan tudom, milyen szar ez az érzés és a tehetetlen düh. :evil:
Próbálj meg csak a jó dolgokra emlékezni, az segít.
És sírj csak jó sokat, azis segít.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

MINDENKINEK NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!
Most nem volt időm olvasni, de igyekszem jönni a hétvégén!
Addig is jó Karácsonyi készülődést Nektek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Viki :cry:
Részvétem :cry:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Na egy pár kép a káoszkirálylányról és tevékenységeiről

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nem tudom, az utolsó képen látszódik-e sexi papucsom?!
Rénszarvasfej agancsokkal, bebújós szupimeleg és ha megnyomod az orrát akkor asszongya: ohh-ohh-ohhh Merry Christmas
Legalább Domit lefoglalja 1 ideig. :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Találós kérdés!!!

Vajon ki van az ajtó mögött?
A helyes megfejtők között kisorsolunk egy virtuális nyugtató masszázst...

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta,
A helyes megfejtes: Dominika!!!
Johet a masszazs!!! :lol:
Jok a kepek, meg cool a papucs! :D

A szemeteszsakokat azokat en ki szoktam szedni Balint kezebol, meg az uzsonnaszacskokat is, nem vallalkozom arra, hogy azt visszagurigazzam :)
A celofanostekercset kaphatja meg, arrol leteker 1-2 metert, meg apro darabokra cincalja :) Bar igy belegondolva ezt osszeszedni rosszabb, mint feltekerni a szemeteszsakot :lol:
_jáde_

Édesek a lányok (Réka és Domi) :lol:

Jó lehet a papucs!

A megfejtés: "a káoszkirálylány" :lol:
Nekem csak edények vannak lent - így azt pakolgatja Manó :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kriszta Domin az a rózsaszín ruha köntös???

Kép
nyafi

Nyafi!

Neem. Az egy NEXT-es pizsirugi, fincsi meleg anyagból.Nagyon szeressük ám....

Jáde!

Megy a masszázs interaktívan, hunyd be a szemed és élvezd!!!
Én bizti falra másznék a folpack maradványoktól, bár Domi mostanság inkább újságot olvas.

Kia!

Nekem a konyhában még nincs felsőszekrényem, előbb járólapozni kell a konyhát és kicserélni a nyílászárót. Ezért inkább még nem vettük meg a felső szekrénysort, csak az alsó részt, hogy legyen hová pakolnom.
Mindig meghűl bennem a vér, amikor a metszett kristálypoharaimat akarja kirámolni. Az egyetlen értékes holmimat, amit örököltem.:-)

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nekem már nem jár a masszázs? :(
Csak az első megfejtőnek :?: :cry: :D

Már csak keddig dologik Apa... aztán, szabi :P ... és jön az igazi munka...
Mindenhol bejelenteni a lakcímváltozást, ....stb. :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!

Naná, hogy megy a masszázs!!!!!Bocsáss meg!!!! :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Bocsánat, hogy eltűntem (ismét). :oops: Most is csak egy SOS kérdésem lenne. Páromnak hétfőn mennie kellene Romániába dolgozni, de most vettük észre hogy lejárt az útlevele. A régi (nem kártya) személyivel ki lehet menni? Előre is köszi mindenkinek.

Bocsi, hogy csak ennyi, majd jövök, de elég zűrösek a napjaink.

Anita

Ui: Marcus, Isten hozott az egyévesek táborában. :lol:
Viki, fogadd őszinte részvétem. :cry:

goodfairy

Szia Anita!

Én úgy tudom, hogy csak az új (kártya) személyivel tud kimenni. Nekem sincs útlevelem, személyivel jöttem vissza Íro-ba, és most is azzal fogok hazamenni.

Én is csak egy SOS kérdés miatt néztem most be. :oops:
Napsinak eltűnt az alsó foga. :shock: Pedig már kint volt, kézzel érezhetőek voltak a kis recék, meg látszott is. Valakinek valami ötlet? :?: :idea:

Kép
tittina1982

varázsfog :lol:

Kép
nyafi

CSILLA NAGYLÁNYNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!! SOK-SOK PUSZIT KÜLDÜNK NEKI!!!!!! :) :) :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Anita, nem tudom, mert amióta Uniósak lettünk, nem voltam külföldön. Talán Kriszta tud segíteni, az ő férje gyakrabban jár... :)

Titti, :shock: , nem lehet, hoyg annyira megduzzadt a mellette levő, hoyg elfedte a kinnlévőt is? Más magyarázat nincs. (Csak, hogy esetleg mégsem volt még kibújva. :oops: )
Melled hogy van?

Domi, Réka és Levi tündériek!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Anita!

A régi személyivel ami nem kártya NEM lehet kimenni.
De ha van lakcímkártya és jogosítvány, plasztikkártya formájában, akkor azt elfogadják.

Csillácskát Isten Éltesse az 1. születésnapján!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Csilla Boldog Szülinapot! Isten éltessen még 100 évig!

Kép
nyafi

Csillának Boldog Születésnapot Kivánunk!

Kép

Kép

Kép
ancsa03

ISTEN ÉLTESSE CSILLA BABÁT AZ ELSŐ SZÜLETÉSNAPJÁN!
SOK PUSZIT KÜLD MARCUS IS!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Csillanak boldog szulinapot kivanunk mi is!!! :D :D :D
_jáde_

Csak címszavakban. :?

Csilla babának nagyon sok boldogságot kívánunk ELSŐ szülinapja alkalmából!

Kép

Edith
Köszönöm kérdésed, sokkal jobban van a cicim - hála Neked. :) :wink: Elégnek bizonyult a forró vizes masszírozás.
Fogacska: Anyósom is ezt mondta, hogy lehet felduzzadt az ínye a másik kibújni készülő fog miatt. Sajna nem tudom biztosra, mert nem nagyon engedi, hogy benézzek a szájába. Viszont az 'enninemakarása' is talán ezt támasztja alá. :?

Szilvia
Gyógyszerváltás: eddig olyan fogalmazásgátlót szedtem, amit szoptatás alatt lehet. De mivel már egy hónapja ez megszűnt, így gondoltam áttérnék a "normálisra".
Szülinapos képek? :wink:

Nyafi
Kiscsizma: könnyű rá föladni, mert ahol a felnőtt csizmák zipzárosak szoktak lenni, ott ez végig tépőzáras.
(De úgy érzem otthonra ez már nem lesz elég. Kell majd vennünk valami komolyabbat.)

Kia
Jó lett az új vonalzó. :wink:

Krisz
Dominika tündéri, ahogy segít Anyának "összerámolni". :D :lol:

Na megyek, mert szalad a lakás... :oops: :oops: :oops:

Kép
tittina1982

Csilla baba! Isten éltessen első szülinapodon!

goodfairy

Köszi a válaszokat!

Kriszta! A barátnőm azt mondja, hogy ők rendszeresen a régi, nem kártya alakú személyivel járnak ki. :shock: De úgyis Páromnál lesz a jogsija is (az már kártya), meg van külön lakcímkártyája, remélem nem lesz gond.

Na, Kokó gyermek felébredt. Kisregény írásról ennyit. :x

goodfairy

Sziasztok!

Csillának mára és Barbinak holnapra mi is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!

Kép

A masszázs nagyon jó volt - Kriszta :lol:

Köszi Titti :P
Manónak is - úgy láttam jön a 8. foga - de most... mintha mégsem jönne - még vár... :?: :!:
Megálltunk 7 fognál :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Köszönjük a köszöntéseket!!! :)
Most nem nagyon tudok olvasni, meg írni se, de a mai szülinap képekben (és egy kis nosztalgia).

Tavaly ilyenkor:
Kép Kép

Ma ilyen csini volt a kiscsaj (anyámtól kapott műanyag hercegnő szettet :?)
Kép Kép

Torta!
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
cas

De sok haja van Csillának!

Kép
nyafi

Kedves Csilla!
Isten éltessen sokáig eme éltes korod alkalmából! Sok boldogságot, kacagást, egészséget neked szüleid és tesókád körében!
KM, Julcsi, Sári

Kép
Kép
kismok

Hú, Lányok, csak kapkodom a fejem a szebbnél szebb, édesebbnél édesebb babók láttán. Annyira bájos mindenki. :D És olyan drágák, ahogy rácsodálkoznak a tortára. :)

Sajnos nekünk nincs mikus képünk, Manó annyira rosszul volt, hogy szinte nem volt magánál. :cry: Mikor párom hazajött pénteken délután, teljesen ledöbbent, azt mondta nem gondolta, hogy tényleg ennyire beteg a drágánk. 3 hűtőfürdő és 3 nurofen vitte le a lázát, de már össze volt pakolva egy kis pakk, hogyha esetleg kórházba kellene vinni.

Edit szavával élve raktározom a kajainfót karácsonyra. Én az elmúlt években nem főztem karácsonyra. :oops: Amíg dolgoztam azért mert sokszor még 24-én is dolgoztam, az utóbbi két évben pedig a fiúk miatt anyós és anyu megkíméltek. Viszont az idén fogok, és legalább 24-én itthon akarok lenni, csak mi négyen, mint egy rendes család, nem pedig rohangálni anyósékhoz, onnan anyuékhoz, onnan a déditatához. Na jó, a déditatát "bevállalom", de mást nem. :wink:

Segítség az nekem is nuku, mivelhogy a fiókáim egy percig sem tudnak meglenni nélkülem. A nappalit 3 részletben takarítottam ki - na nem azért mert akkora kosz volt. :roll: Tegnap még annyi időm sem volt, hogy feltöröljek rendesen, épp végeztem a konyhával, meg a folyosóval, az előszoba volt még hátra, mikor Kokó alvási mínusz rekordot döntve felébredt. Helló neked, takarítás. :evil: Ma délelőtt is mindenhova cúboltam magammal, mert nem volt hajlandó apával itthon maradni, meg is lett az eredménye, 11-kor bealudt a babakocsiban, és mire párom elaltatta Manót fel is ébredt. Tehát ma sem tudtam lendíteni semmit. :evil: Végül is nagy gáz nincs a fürdő van kicsit elhanyagolva, fentebb nevezettek miatt, illetve a konyhaszekrényt kellene kipakolni és újra papírozni a polcokat.

A hét "jó híre" pedig megérkezett tegnap a párom könyvelőjétől, e hó 20-ig EVA-t kell fizetni! :evil: Kellemes karácsonyt, kedves vállalkozó, ezt megsz...tad, mint az a bizonyos torkos... Úgyhogy zuhanykabinnak meszeltek, mosogatógépemnek meszeltek, köszönjük Állam Bácsi! :evil:

Bocsi! :oops: Off vége.

Vége a Szombat estinek, és Katus Attiláék nyertek! Hurrá! :lol:

Na, azt hiszem elég volt belőlem egy időre, jó éjt mindenkinek. :oops: :lol:

goodfairy

Sziasztok!

Csillának nagyon boldog szülinapot!!!!!!

Mi is ma ünnepeltük majd teszek fel képeket, de elfáradtam megyek aludni.

puszi: Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Sziasztok!

Anita:A mi karácsonyi ajándékunk is megérkezett :( :(
Az másodfokon elvessztett Elmű perem részletfizetési kérelmemre (Amit persze első fokon megnyertem)megérkezett. A válasz.36 hó helyett 24-et engedélyeztek,és az első törlesztés határideje dec.24.

Kép

Kép
ancsa03

Viki

Barbinak nagyon boldog 1. szülinapot!

Kép

Kép
tittina1982

Drága, kicsi Barbi! Isten éltessen sokáig első szülinapod alkalmából!

goodfairy

Sziasztok!

Karácsonyi lázban égek,azért nem jövök mostanában felétek ne haragudjatok!
Szülinaposoknak boldog szülinapot kívánunk.

Nem tudok visszaolvasni,mert csomagolom az ajándékokat,meg sátor keresésben vagyok.Tavaly vettünk egyet,levittem a pincébe és nem találom sehol.
Velünk minden oké,Levivel voltunk ortopéd klinikán egy kicsit befelé tartja a lábfejét,Salus(vagy Siesta) szandit kellett neki venni,Salus vettünk neki.Féltem,hogy leveszi,vagy bántani fogja de nagyon szépen megy benne.Ja mert igen Levente elindult.Ha követ és nem ér utol lábon akkor mászik de amúgy 90%-ban jár.Nagyon kis ügyes.

Na lépek megyek megkeresni azt a fránya sátrat.

Szép estét

Kép

Kép
szilvi17

Good!

Megértem dühödet!!!! Maxxxximálisssan!!!!Igazad van, az embert ott lehetetlenítik el, ahol tudják. Pláne a vállalkozói réteget.

Ancsa!

Uhhhh ez nagyon gáz. Sajnálom. Pláne azért, mert TUDOM, hogy NEKED VOLT IGAZAD!!!!!

Hiába mindig az erősebb kutya b....ik

Kép

Kép

Kép

dominika1

BARBINAK MI IS BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jajjj Csajok köszönjük a köszöntéseket!!!!
Ma egy kicsit feledésbe merült minden csak a gyerekeké volt a főszerep!
Nagyon jó kis buli alakult ki, most ment el az utolsó vendég. Nem szervezett buli volt. 8 gyerek és 18 felnőtt volt a mai mérleg :D
Képekkel és videoval is jövök majd, de most a romeltakaritásé a főszerep.
ISTEN ÉLTESSE A MI KICSI LÁNYUNKAT EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN!!!!!

drumka

körkérdés: kari ajándék megvan már? Kinek mi? Férj, gyerek?

Kép
nyafi

Nyafi: Nekünk megvan, a nagyfoam Lips-et kap az XBoxhoz, egy
Nokia 5310-es telefont és egy nagy csőrös kamiont Legot, Barbi járássegitőt kismotort egybe, babát, ruhát, apa bőr pénztárcát és parfümöt hogy én mit kapok csaj sejtem vagy laptop vagy Ipone lesz. A család többi tagja apum anyós sógornő ....... még nem tudom. :?

drumka

LAPTETŰŰŰŰŰ!!! :lol:

drumka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?