Sziasztok!
Pumukli
Lesz bizony tesókája Nándinak!!
Ezt 1 ciszta nehpogymá' befolyásolja. Nekem is van 1, a második UH-n vette észre a doki, mikor Peti 9 hetes volt 8pocakban), egyszercsak aszongya: nini, ott egy ciszta. Jól betojtam, de azt mondta ezzel most nem foglalkozunk. Szülés előtt rákérdeztem, aszonta ottvan, de majd felszivódik. Nem is tudtam, hogy van, sosem volt, nem éreztem, vérzések napra pontosak. Most decemberben kell(ene) mennem szűrésre, szerintem randa kutya leszek és január elejére kérek időpontot, nincs kedvem még oda is rohangálni.
Szóval, próbálj meg megnyugodni, az idegeskedés is árt ám ezeknek a cisztáknak, azaz gátolja a visszahúzódásukat.
Léna
Sárkány ellen sárkányfű
Mit mondott Sára, mikor kéri a Mikiajit?
Lányok, na akkor most egyszerűsitve: a második bébire (ha most jön) akkor a GYÁS ugyanúgy jár, azaz annak ugyanúgy a fizu az alapja, DE a GYED már mindenképpen kevesebb a max. 83e-nél, azaz a mindenkori minibálmér 2x*0,7. Hmm. Kiváncsian várom a GYÁS-t mikor maximalizálják, nehogymá' az első fél évben is jól érezzük magunkat. Erika, a családi adókedvezmény 1 gyereknél 3e, két gyereknél akkor gyerekenként 4,5e? Ez azért jó. Nálunk is én kértem ezt is meg a csp-t is, plusz az összes visszaigénylést majd márciusban, kiszámoltam, az idén még megkapjuk a lakáshitel után járót, dejól jön majd márciusban!
Meg a nyugdíjpénztár, az eü. pénztár, a tanfolyam 30 %-a, jövőre úgysem lesz gyakorlatilag semmi.
Zsu
Te is még GYED-en vagy, hisz Petya 8 hónapos. Vagy valami miatt Te nem kapsz GYED-et, hanem rögtön a GYES-t?
Tök gáz, a GYES télleg nem elég. Gyors összeadást végeztünk Apával a minap, "Peti-rezsi" cimszó alatt, nos elég horrorisztikus összeg jött ki, érdekességképpen adjátok Ti is össze
Na mentem, Peti unja magát a járókában, de be kellett pateroljam, mert a itt ácsingózott és csapkodta a billentyűzetet tartó kihúzható asztalkát, féltem, letörik.
Jaja, Timi, a piripöttyökre figyelj oda, az egész popsija olyan Benyónak, vagy csak ott középen. Lehet valamit evett, pl. több joghutror (vagy több napon keresztül), kend be neki hintőporral. De lejhet, csak beizzadt. peti pociján is szoktak lenni, a hajlatokban is, ha kissé túlöltöztetem, főleg most, hogy egész nap Duracell.
Puszi, tüntem. Apa mosaxik már 1 órája a fürdőben, nem jellemző, mindig éjjel szokott.
Szilvusék