Sziasztok Csajok!
Mi is élünk
s valami csoda folytán időm is van. Fanni alszik, immár 14,30 óta
nemtommivan vele. Elötte persze megvolt a szokásos nemakarokaludni hiszti. Ami jólesett, mert a fejem szétmegy + tele voltam melóval és az autót is elvitték, amit kinéztünk. Immár ez volt a harmadik ilyen eset, ráadásul Gábor ma délelött volt megnézni
Legközelebb már foglalóval a zsebében megy, mert ez sorozatos szívás
Az a baj, hogy nincs azonnal párszázezrünk, kinézzük az autót és amig gondolkozunk, hogy tudjuk-e majd fizetni 6 évig
mire kitaláljuk, addigra tuti elviszik. Mellesleg a foglalóhoz a jelenlegit el is kell adni, érdeklődő már van, de a pénz náluk sem zsebben van. Na mindegy, azzal vigasztalódunk, hogy a dolgok nem véletlenül történnek, valaki ott fönt nem akarta, hogy ez az autó a miénk legyen. Csak annyira hihetetlen, hogy amit mi kinézünk, az már másnap nincs meg
Fanni taknyos, hallelujah. Kihívtam a dokibácsit tegnapelött, megnézte a torkát (is), szörnyen csúnya, mondta, hogy ez tuti fáj neki, ezért nem eszik. Robitussint és Nurophent szed, már jobb sokkal, eszik is már. Dokibá' dobott egy hátast, hogy még csak 6 foga van egy ekkora gyeröknek
Azért jön a többi is
Hanzi: kérdeztem Cs-t, aszongya nem kapott semmi üzit icán, sem pedig mailben
Panu: asszem Te kérdezted a játszóházat
nos a Tétényi úti bölcsi épületében van a lábasházak után rögtön
9-13 ig van és kapnak ebédet is 140akárhány forintért. Egy alkalommal max. 10 gyerek lehet, ezért be kell mindig jelentkezni. Az első alkalom ingyenes, aztán 500 ft.
A másik dilemmám (eddig a legfőbb gondom a diploma volt, most, hogy letudtam találtam magamnak más "elfoglaltságot") a kistesó project. Egyrész Gábor nem rajong az öletért, én egyre inkább érzem, hogy szeretném. Probléma a pénz, mert ugye ha a "gyesbe" szülsz akkor kapod a kemény huszonezer pénzt az elkövetkezendő 3 évben.Na ez sehogysem jó. Mostmár eljutottam odáig, hogy szülök ide is (izéé, ebbe a lakásba), mert eddig ahhoz ragaszkodtam, hogy mindkét gyerkőcnek legyen külön szobája. Ezért ugye kell nagyobb lakás (ez 2 szobás). Aztán megrágtam, hogy amig picik, lehetnek együtt
Melóhelyet is szeretnék váltani, de ez megint nemjó, ha nem akarok túlnagy korkülönbséget, mertugye terhesen indítani új helyen nem lehet. Tehát egyelőre marad az a megoldás, hogy visszamegyek melózni a jelenlegire (bár rühellem) fél évre, és utána kistesó, oszt majd ezerévesen nekiállok munkahelyet keresni.Olyan gáz ez az egész. Ha ez összejön és Gábort is meg tudom győzni, így is min.4 év lesz a korkülönbség. Na mindegy.
Brigi: csudaszépek a gyerkőcök! Büszke lehetsz!
Nagyon szép család vagytok!
Tündér: Ilang nagyon helyes, mint Szabadságszobor
Ann: Hami csúcs a fiókban
Fanni is a leglehetetlenebb helyekre mászik fel
Becézés: csak én hívom Fanninak, főleg ha rosszalkodik és rászólok, anyumék becézik Fancus, Fanci.A nagy gáz az, hogy Gábor Zacsi-nak hívja és rám is rámragadt, ebből már lett Zacsó, Zacsek
.szegény gyerek! Le kéne szokni erről sürgősen, mert így fog bemutatkozni..
Zsizsa: Gabi is tündéri, ahogy elgondolkodik
a szerelése nagyon menő, nagyon tetszik
Látom alig van játéka
Anita: mennyire NagyFiad van! Csudahelyes
Edit: énis sajnálom, ami veletek történt. Undorító, hogy mik vannak manapság!
Klarissza: gratu a vizsgákhoz! Ügyes vagy....ez tökjó érzés!
Marcsi: ágybapisilés
aranyos story
Zit: olvastam mi történt! Uramatyám! Mostanában Fanni is csapkodja az üvegajtót, amióta olvastam, hogy mi történt Benivel, azóta nemhagyom. Nemsemmi lélekjelenléted van! A sebek biztosan szépen elmúlnak majd. Rosszaság ellen nemtudok tanácsot adni
Fanni iszonyúan tud hisztizni, olyankor selát-sehall, berakom az ágyába és otthagyom, hiába beszélek hozzá, nem hallja meg, hiába venném ki nyugtatni, nem marad meg a kezemben....ráhagyom. A "nem szabad" őt sem hatja meg különösebben, max. nyavajog egyet és csinálja tovább. Ha elvontatom, akkor jön a hiszti. Majd kinövi
....remélem
Sokszor attól félek, hogy megfullad, annyira belelovallja magát, szinte öklendezik..
Panu: Lizi nagy lehetett, ahogy zuhanyzott
Mi a bikásjátszón jártunk úgy (még nem volt hó, csak sár+víz), hogy a zöld csúszda aljában ugye összegyűlt egy tócsányi és kislányom abba talált belehasalni, de úgy, hogy tiszta sár lett a feje, szeme, szája tele...;kesztyű átázott, egész gyerek tiszta trutyi és persze üvöltött hazáig. Élmény volt.
Jah Fanni már dobta el magát a lépcsőházban és nem volt hajlandó fölkelni, csak ordított...gondolom a szomszédság legnagyobb örömére
Nna mostmár fölkeltem Fannit, mert aztán éjjelig fog kukorékolni
Asszem túlteljesítettem, bocsi, hogy hosszú lett és unalmas
DBarbi