..közben Marci felsírt
mostanában elég szörnyűek az éjszakák,...mindig mondjuk, hogy a foga, de már nagyon régen "csak" 6 van neki
Titti
Csizma nagyon szép, s persze Napsi is éééédes, ahogy csodálja az ablakot! Gratula a második foghoz!
Nálunk is van már egy csomó ablakmatrica, a már a fények egy része is fent van
Mi így mikulásoztunk 6-án reggel:
http://www.youtube.com/watch?v=s1qM97n3gHs
S egyúttal utólag is Boldog Mikulást minden Anyukának, s Kismanónak!
Melin
Bálint is nagyon tündéri!
Jáde
El tudom képzelni, hogy milyen fura lehet, hogy Bálint jár...nálunk még szerintem tervbe sincs Marcinál, aztán majd lehet, hogy egyik nap csak meglep minket
Azt hiszem, hogy tényleg lezárulni látszik egy korszak, a babás korszak
Viki
Részvétem Nagyid miatt, s kitartást Neked!
Gyere, amikor tudsz!
Hozzátápi:
Már egyre jobban haladunk, s tényleg sokat segít, ha akkor eszik valaki vagy mindenki persze, amikor Marcust etetjük. Pár hete levettem a tálcát a székéről s anélkül az asztalhoz tolom, lehet, hogy véletlen, de úgy tűnik, hogy jobban élvezi az evést
Mi még simán eszünk pépeset is kanállal, de már kis "katonák" is masíroznak a pocakba befelé (kenyér, kockasajt, párizsi)
Kriszti
Mégsem kell a turmix úgy tűnik
Nagyon sajnálom Bandítát, sok erőt küldök Nektek
Kia
Apukádnak jobbulást!
Szülinapi képek????? Láttam, hogy írtad, hogy "csak" sógornőék voltak, milyen volt???mesélj!!
Szilvi
Remélem, hogy Levi már jobban van
jobbulást Nektek!
90 napos diéta: én beírtam a google-ra, s egy csomó oldalt adott ki...most nem az én gépemről írok (ott van kigyűjtve), de majd elküldöm neked....de szerintem már csak januárban kezdje a párod
Majd jön Edit, ő jobban ért hozzá
Tényleg Edit, merre vagytok?????
Anita
Anyós témát sajnálom, fogalmam sincs, hogy mit tennék
majd írd meg, hogy mit beszélt vele a párod!?
Most megyek, mert leragad a szemem, majd jövök én is képekkel, most egyenlőre csak a fenti videó....
Bocsi, ha kihagytam valakit, jó éjt!!!!