sziasztok Lányok,
jól eltűntem, de nem vesztem el, csak Bence nagyon nyűgös már egy hete, lehet jön a kövi fog ? Meg csütörtök óta megint határidős fordításom volt, hála istennek ma délelőtt befejeztem, aztán nekiestem kivakerálni a lakást, merthogy egy hete fel sem álltam a gép elől, csak Bencét ellátni.
Jelenleg sajna úgy néz ki, én vagyok az egyetlen kereső személy a családban. Apa munkát keres, másfél hete nincs munkája. SOS, ha valaki tud egy vegyészmérnöknek állást, szóljon, vagy értékesítési területen, ha van valami köze vegyiparhoz, vagy kémiához, vagy ha valaki tud kémia tanári állást suliban.Plííz.
Ettől most kicsit kivagyok, mint a bili füle. Vagy az egy másik dolog ?...
Bence meggyógyult közben, bár most meg megy a hasa, nem tom a foga-e vagy valami nyavalya már megint.
Ági, örülök Matyika gyors javulásának, nagyon szépen gyarapodott, le a kalappal !
Apáról cuki a kép !
Nagyon jók a montázsképek, ha egyszer sikerül, én is kipróbálom.
Móki, Andrisnak nagyon boldog névnapot utólag is, nagyon édi a kis nyuszi kép róla.
Úgy látom, mindenki bővíti szép lassan a repertoárt babatápi ügyben. Az én dokinénim szerint még mindig répát, krumplit, céklát kéne enni, de én már spagettit is adtam Bencének, paradicsommal meg husival, jól összeturmixolva. Nagyon ízlett neki.
Tejterméktől félek, nem tudom merjem-e vagy se.
Erika, nagyon édi a kukacozás !
Szilvus, nem ment át, mindegy, megoldottam, ennél nagyobb bajom sose legyen. Azért köszi !IKEÁS körút sikerrel járt ?
Humi, köszi a hengert, még 1x, ugyan még nem jött meg, bár ma nem is láttam postást.
Spenótot hogy főzöd Krizsinek ?
Ed, ablakpucolást apósod megcsinálja ? Na egy ilyen pasi biztos helyretenné anyósomat rendügyileg !
Nem kell valakinek kiscica ?
Mariann, Nádjának jobbulást !
Csatolok nektek két képet.
Puszi mindenkinek, akinek nem írtam, elnézést, de nagyon fáradt vagyok.