Új privát üzeneted érkezett!

Móki!

Hú, tényleg Andris nap van, illetve volt még pár perce.
Nagyon boldog névnapot a kis Mazsikának!!! Kép

Humiék
humi

Alkottam ma reggel én is míg apraja aludt! Kép

Ed!
Hogyan lehet saját hátteret kerálni???
Kép

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok! Kép

Annyira jók a montázsok, nagyon irigykedem Kép Nekem nem nagyon megy. Honnan vesztek ennyi jó képet? Bármilyen képbe lehet beilleszteni fotót? Nekem ugyanis nem nagyon tetszenek, amiket alapból a program felkínál.

Móki Kép
Andrisnak boldog névnapot kívánok! Kép

Rita Kép
Nagyon sajnálom, amit a telefonoddal műveltek, remélem, hogy visszavarázsolják....500 név és szám, az rengeteg információ.
A kerékkulcsot is sajnálom....nekünk nincs ilyesmi, az autónk is velem egykorú, lassan veterán Kép, csak a műanyag dísztárcsákat szoktuk a Királyhágó felé elhagyni.

Ed Kép
Ismerem a történetet Kép Teszek a végére egy hasonlót, ma reggel kaptam Kép

Szilvus Kép
Most aztán jól megfogtál....bevallom meg sem néztem, hogy élőflórásat veszek vagy nem. Danone könnyű és finom natur joghurtot vettem. Ja, és a Danoninot még be sem tehettem a kosaramba. De ma nem engedek! Kép Apa szerint tele van mesterséges anyagokkal.

"Tegnap az M3-ason mentem. Balra tőlem egy hölgy tűnt fel egy vadiúj BMW-vel, több mint 130 km-es sebességgel, az arca egészen közel a visszapillantó tükörhöz, és éppen sminkelte magát.
Egy pillanatra félrenéztem; amint ismét odanéztem, már majdnem az én sávomban volt és még mindig a sminkjével foglalatoskodott. Habár kemény fickónak tartom magamat, mégis úgy megijedtem, hogy a villanyborotvám kiesett a kezemből és egyúttal kiütötte a szendvicsemet a másik kezemből. Amintmegprobáltam az autómat a térdemmel a savban tartani, leesett a fülemnél tartott mobilom egyenesen bele a lábam között levő forró kávéspohárba. A kávé természetesen kifröccsent, leforrázta legnemesebb testrészemet,tönkretette a mobilomat és megszakított egy fontos telefonbeszélgetést. A cigit a számban még éppen sikerült megmentenem.Ki nem állhatom a nőket a volánnál"

Lépek, mert nyűgős a manóm, lefektetem.

Puszi
Pumukliék
pumukli

Megint én. Lefektettem.
Nem bírom ki, teszek egy mai reggelizős képet Kép Éppen a zsömlét tömi magába Kép

Kép

Pumi
pumukli

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi jókívánságokatKép Mazsigyerek szép rucikat, játékokat kapott - amiket elég hamar meguntKép, de hál istennek ma reggel megint az újdonság erejável hatottakKép

Tegnap kiruccantunk egy kis társaság kedvéért. Képzeljétek, egy barátnőmnél volt pocakos tali, és mi is rlmentünk - irigykedniKép Olyan jó volt nagypocisokat látni!!! Andris is nagyon élvezte, hogy nyüzsiznek körülötte.

TALI!!!! Mikor és hol????

Humi, nagyon cuki a Miki-Krizsó!!! Ügyi vagy!

Rita, hihetetlen, mi történt a teliddel! Én még reménykedem, hogy sikerül valahonnal elővarázsolni a számokat. Én pár havonként frissítema telkönyvet a gépben a mobil új számaival- én magamban nem bízomKép, hogy bénázok és törlöm az egészet egy laza mozdulattal.)

Mely, vagány családod vanKép

Nagyon jók a montázsos képek, egytől -egyig!

Ági, ezt a hóemberes alapot átküldenéd, vagy megírod honnan szedted le? Köszi!

Ed, Pumi, Humi, szóval már jöhet a Túrórudi, Danonino? Már ÉN unom a kajáit szegény Andrisnak, ő még nem tiltakozott, de már újítanék!Kép Írnátok még ötleteket? eddig az én készítette kajái: cékla, répa, cukkini,, krumpli, husi cuccosok voltak. Ajánlanátok valami változatosat ?Kép KösziKép

Léna, ablakpucolás? De irigyellek, én rá nem bírnám magam venniKép Pedig kéne. Na jó, most szégyellem magam, lehet, hogy jövő hétre beiktatomKépKépKép

Pumi, édes a zsömleharcos Nándi!

megyek, nekigyűrkőzöm a montázsnak, mert lejár a 10 nap, és sehol sem vagyokKép

Pusza,

Móki
móki

szasztok!

Ági, mikor megjelenik az a sok hülye kép, akkor keress egy OPEN gombot(jobb oldal). Ekkor van lehetőséged a gépedről fotót kiválasztani.

Móki, Kincső imádja mindkettőt. Délután szoktam neki adni, egyik nap rudi, másik nap dani.
Lehet kapni valami újfajta bébiételt, találtam alma-áfonya gyümit. Csak úgy falja a leány!

Humi, én is köszi az azurost, mert pont kell venni pelust. Remélem ma elém ugrik egy bót.Kép

Pumi, nem rossz. Hát ilyenek a férfiak, mit csináljunk vele. Danonino, fíííínom!

Tegnap 2,5 órára Anyunál hagytam Kincsőt, én leléptem tanítani. Mikor visszaértem, Kincső csak szopizni jött hozzám, utána mászott vissza Anyuhoz. Látni kellett volna Anyám arcát, milyen boldog volt.

Most pedig alszik a drága, pedig mennénk egy barátnőmhöz és a ma 2 éves kislányához. Még valami ajándékot is kellene neki vinni. Jó lenne lassan indulni, mert nagyon messze laknak, 3* kell átszállni.(Zugló, ha jól tudom)

Ablakpucolás? Az mi??? Talán karácsony előtt Após megcsinálja, mindig ő szokta mosni. Remélem idén is.
Vasalás? Az mi???

Elkészülök, hogy mikor felébred, tudjunk indulni.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Tartanek egy kozvelemeny kutatast, mielott visszaolvasok. Elsosorban gyakorlott anyukak es nathas babak anyukajanak segitseget kerem.

Milyen orrszivot ajanlotok? Kezi, elemes vagy porszivo orrszivot? Nekem sajnos csak kezi van, s azzal kesz kinszenvedes nekem is meg Biankanak is mire nagynehezen valamicsket sikerul kiszivnom az orrabol nagy uvoltesek kozepette. Reggel probalkoztam vele, de megsertodott ram. Azota probalom meggyozni, hogy szopizzon, de ahogy magamhoz olelem, mar uvolt, mert fel, hogy megint szadizas lesz. Meg nem evett semmit sem. A tejet is fejhetem le, nagyon utalom, mert tonkreteszi a cicim. Hogy tudjatok egyaltalan lefogni a fejet, kezeit kozben? PLEASE, HELP!!!!!!!!!!!!!
Koszi!

Kesobb olvasok vissza is.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Ed!
Tiszta hülye: vagyok nov. 26-náé tartok, most folytatom. Kép

Tünde
ptünde

Csak nagyon "lazán" olvastam vissza, mert valamiért időszűkében szenvedek...

Rita!

Sajnálom, hogy a telefonoddal kapcsolatban mi történt. Én a T-mobile-nál dolgozom (lehet hogy épp ezért) a régi jó hagyományos kézzel írt telefonkönyv így nálam bejátszik. Kép - sajnos én is jártam már így, hogy letöltötték a számaimat, csak épp elfelejtették visszatölteni. Na azóta mindent felvések egy noteszbe - biztos ami biztos...

Talis képek nagyon jók, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni.

Valaki kérdezte, hogy hogyan lehet, hogy Domi kétszer is elkapta a bárányhimlőt: doki néni azt mondta, hogy a 15 éves praxisa alatt Domi a második ilyen gyereke, akin kétszer kijött. Az előző valszeg elég enyhe lefolyású volt (megúsztuk kb 15 pöttyel), és emiatt nem szerzett kellő immunitást a bárányhimlő ellen. Na most bepótoltuk a pöttyők számát, gyereken nincs 1ncm hely, ahol nem pöttyös. Most már jól van nem jönnek újak, régiek pörkösödnek, de kétséges, hogy péntekig elműlik e, pedig akkor lesz a céges mikulábulink, amit a Domi nagyon élvezett eddig mind két évben mikor elvittük.Kép

Feltett képek nagyon jók, annyira jópofák rajta egytől egyig a gyerkőcök.

Montázsprogit azt hiszem mától én is nyúzom, nagy kedvet kaptam hozzá tőletek, az elkészült és publikált fotók alapján.

Cicaügyileg: kösz jól van, mintha mi sem történt volna, de a rövidtávú memórája is túl rövid szegénynek, azóta is folyamatosan kiszökdösne (ha hagynám).

Danonino és rudi: Dominak ennyi idősen már adtam, de Daninak sajna nem lehet a tejallergia veszélyeztetettsége miatt. Jó rudi és Danonino evést minden babaának, egyetek helyetünk is. Daninak én már kezdek a mi kajánkból adni összeturmixolva, úgy néz ki ízlik neki.

A "nem az én évem" még mindig nem ért véget... Megvettem az új készülő konyhánkba a vacsi új hűtöt, és mosogatógépet, de a nem mehet nálunk semmi simán. Mosogatógépet ki kell cseréletnem, mert nem záródik rendesen az ajataja, és hát nem igazán szeretnék tavat a lakásba... Kéró kezd megint leamortizálódni, ami hibákat megcsináltak júlusban, azok megint viharos iramban jönnek elő. Mikor lesz már ennek vége????

Gyed, Gyes: gyesről nyilatkozni nem tudok, mert Domival nem vártam meg amíg a 30 e ft-s (nettó!!! ) Gyes-t kaptam volna, így visszamentem hivatalosan dolgozni, majd táppénzre kerültem mikor a Danival terhes lettem. Így most "baromi jól jártam", mert pont előtte hoztak egy rendeletet, és így most a Gyedem úgy számolják, hogy a minimálbér kétszeresének a 70 %-a.Ebből vonnak adót, így annyi lóvét kapok, hogy a macskakaja, meg a plenka kijön rajta egy hónapra. Na ezek után bíztassanak még, hogy szüljünk sok - sok gyereket... (pedig emlékszem még annak idején mikor a Dimval megkaptam az első Gyedet, teljesen fel voltam háborodva én is, hogy a fizumhoz képest milyen piti pénz ez, és ezzel mennyi sok sok tízezres kihúztak a zsebemből... De összevetve a mostani manival ez a bruttó 83 e, maga a kánaán...)

Na nem fárasztok senkit tovább

pussz

Erika
goczane

Sly!

Én mindkét lurkónál orrszívó porszívót használok, és nekünk nagyon bejött. Porszi előtt becsöpögtetsz egy kis fiziológiás sóoldatot, vagy sterimmar orrspray-t, hogy teljesen feloldja, kiporszívózod, és utána jöhet a gyógyszeres orrcsepp. (mi a csecsemőknek való Nasivint ill. egy a doki néni által felírt Heim Pálos orrcseppet használunk.)

Jobbulást

Erika
goczane

Sly Kép
Én mindenképpen a porszívós orrszívást javaslom, azzal rendesen ki lehet szívni a trutymót. Előtte befújok Sterimar-ral, és 2 perc múlva kiszívom. Nándi nem problémázott soha a porszívózásért, van amikor kapálózik, de nem sír, akkor játékosra fogom a figurát Kép Most, hogy náthás legalább 10x szívjuk naponta, és érzem, hogy jó mélyről is feljön a váladék. A Nasivint csak hosszabb alvásra javasolta a doki, így azt csak este csöppentünk.

Léna Kép
Jó, hogy Te már túlvagy az ablakpucoláson. Irigy vagyok ám! Kép Még gondolkodom a héten, de nagyon rá kellene szánni magamat. Hívtam anyósomat, hogy jöjjön el pár napra felügyelni Nándira, addig én nagytakarítanék, de sajnos nem tud jönni, így meg kell oldanom egyedül.

Móki Kép
A dokink javasolta, hogy minden második nap keverjek a főzibe egy fél főtt tojássárgát. Aztán gondoltam, hogy veszek tehéntúrót, és adok neki barack lekvárral. Javasolta, hogy vacsorára a tápi előtt ehet darabosat, pl. vajaskenyeret, (kenyérbelet), vagy sajtot, vagy májkrémes kenyeret. Eddig nagyon óvatos voltam, magamtól pl. nem mertem volna tejterméket, tojást adni, de most hogy kifejezetten ajánlotta a doki, belelendültem én is a változatos dolgokba Kép

Puszi
Pumi
pumukli

Sly!

Nekem porszívós orrszívom van.Eddig 1-2x használtuk, de nem volt egyszeű lefogni. Én mindig úgy helyezkedtem, hogy lefektettem, és a karommal lefogtam a kezét, a másikkal (amelyikkel a csövet fogtam a másik kezét is leszorítottm. Így maradt egy kéz szabadon, az ment az orrához. Kicsit bonyolult, de próbálj meg valahogy ügyeskedni! Sok sikert!

Ed! Köszi. Sikerült. Teszek is fel egy kicsit ciki képet, de szerintem tuti lett. Így szokott Apa aludni (hm, lehet hogy megkapja karácsonyra!) Kép

Kép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Még ezt megmutatom, aztán tűnés van, mert apa jön a géphez dógozni Kép
Ez a legújabb turka-ruha szerzeményünk Kép
Kép
pumukli

Sziasztok!
Most végre visszaolvastam mindent (a konyha és a ruhapakolás ráér).
Tomika még mindig beteg, estére fölmegy a láza, nappal nyűgös. Más semmi. Ja, és folyik ill. ömlik a nyála. Így még sose nyáladzott.
Kiváncsi vagyok, mit mond ma a doktornő. Jó lennet, ha már meggyógyulna. Ráadásul péntek délután Mikulás lesz a munkahelyen. Szeretném elvinni. Ráadásul most nagyon nagyvonalú. Tegnap telefonáltak, hogy 4500(!) forint értékben választhatok valami játékot Tomikának egy játékboltban, és azt megkapja a melőhelytől Mikire. Eddig egy-egy Mikuláscsomag volt, és kész. Persze, ha ne, tudunk elmenni, azért megkapja Tomika a cuccot. Ma doki után megyünk kiválasztani.
Nagyon jók a montázsok. Én is ki fogom próbálni.

Mely!
Nagyon ügyi volt Edina a szurin! Látom, jót szórakoznak a mamával!

Móki!
Gratula a nagyalvó Andrisnak! Én is visszasírom a fogzás előtti időket! Kép
Szerintem nem múlik el a bőghetnék, mert én a leghülyébb dolgokon képes vagyok pityeregni, vagy azon veszem észre magam, hogy a legcsöpögősebb filmen idétlenül vigyorgok. És régen mennyit cikiztem az anyukámat emiatt...
Boldog névnapot Andrisnak!

Erika!
Jobbulást Dominak! Nem semmi a macsakmentés! Kép
Szépek voltatok az esküvőn!
Ne aggódj, már nem sok van ebből az évből! Kép A mosogatógép nálunk is eresztett, de elég volt kicseréltetni a gumigyűrűt, mert az volt fölpördülve a sarkán. Azóta (2 éve) tökéletes. Szerintem a mosogatógép az automata mosógép után az emberiség második legjobb találmánya. Kép

Karmen!
Szuperek a képek! Gyönyörő Orsi! Azok a szemek…!

Szilvus!
Jó, hogy jobban van Petike! Kép
Nekem is nagyon a bögyömben van az a 83 ezer bruttó max. Emiatt kell visszamennem dolgozni.KépKépKép
Igazi kis kópé Peti! Kép
Nálunk pénteken lesz a Miki buli a munkahelyen, remélem, meggyógyul addigra Tomika.
A GYES 21-2ezer KépKép

Magdi!
Tomika is sokáig szortyogott (valószínűleg a szájpenész miatt). Én sós orrcseppet használtam,meg néha Nasivint. Ez ált.segített.

Ed!
Nagyon ügyi Kincső!
Mi is megvennénk ezt a házat, csak nem tudtam kiolvasni az árát. Kép Kép Kép
Csatlakozom:
ptünde

Sziasztok!

Mariann segítségével elkészült a nagy mű:
(hát az első nem túl aktuális Kép)

KépKép
móki

Móki!
Nagyon ügyi vagy! Már előre is gondolkozol!
Ezeket a háttérképeket honnan veszed? Letöltöd a gépedre és onnan ugyanúgy kezeled mint saját képet?
A hóemberes kép a (Mariann ajánlotta progiban)Cartoon felirat alatt az utolsó kép. Remélem sikerül megtalálnod.

Tünde!
Tomikának jobbulást! Szegényke, gyorsan gyógyuljon meg hogy a Mikulás elé járulhasson!Kép

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

csak gyors bejelentkezés. Nádja manó szegény betegKép Tegnap este már nagyon meleg volt a kobakja, köhögött és az orra is folyt. Aztán késő estére jól belázasodott. Persze a fülhőmérőben akkor merült le az elem, a másik hőmérőnk meg éppen most romlott el. Szegénykém, úgy köhögött, hogy 1x hányt is. Együtt "aludtunk", és mikor már úgy éreztem, hogy nagyon forró meg elkezdett sírni is - úgy 3 felé - hűtőfürdőztünk. Ezt meglepő módon élvezte, még vigyorgott is, meg játszott a delfinjévelKép Fürcsi után kapott kúpot, bár már a víz is lenyomta a lázat. Végül 1/2 10-kor keltünk. Reggel volt időpontunk méreckedni, de lemondtam, és inkább megkértem a doktor nénit jöjjön ki. Most csak kis hőemelkedése van, és jó 1 órája alszik is.

Majd még igyekszem jönni, de totál elúsztam az itthoni és egyéb teendőimmel meg a munkával, és szombaton szeretnénk utazni. Persze csak akkor, ha Nádja addigra rendben lesz.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés, mert ma nagyon jó diák leszek, azaz tanulok a szombati tesztre, szeretném igen jól megirni. Látszik, hogy vénülök, régebben csak a túlélésre játszottam, hattyúnyak a legszebb nyak jelszóval. No, hiába, ez van, látszik, unatkozomKép

NÁDJA
Jobbulást kívánunk Neked, gyorsan gyógyulj meg és hemperegjél vígan a szép mintás játszószőnyegeden Anya örömére!!!Kép Kép

Sly
Orrszívó porszivó. Mi ezt használjuk. Nem erős, nem szivja ki a gyerök agyát. én kipróbáltam magamon (hülye anya), nem is éreztem semmit. Viszont jól kiszedi a cuccot.

Tündi
Én is pont ezért megyek vissza dolgozni. EzvanKép

Karmen
A fotós is nagyon jó ámKép Mondjuk szép leányról könnyű szép képeket késziteni.Kép Ki követi el, Te vagy a párod?

Na mentem, vödör kávém már kész, természetesen habosan. Kihasználom mig Petimancs alszik, az kábé mennyi is? Fél óra?Kép

Szilvusék
szilvus

Pumi, estére májkrémeskenyér, nyammmm! (fogak nélkül mégsem próbálkoznékKép AndrisnálKép Elképzeltem, ahogy nyalakodja a májrémetKép....

De én ma este tuti azt eszem, úgy megkívántam!

Móki
móki

májkrémet, bocs...KépKép

Most itt röhögök, mert nagyon vizuális típus vagyok....Kép
móki

Sziasztok!

Voltunk ma méreckedni.
Petya holnap után 8 hós, 7450 gr és 72 cm...
Így már értem, miért kezdenek kicsik lenni a 74es bodyk...

Montázsos képeket még nem sikerült jókat csinálni, csak az alapból a virágosat és a mikiset... Majd, ha találok jó képeket, akkor megmutizom őket...

Megyek főzőcskézni...

Zsu
bzsuzska

Sly! Orrszívó porszívó nagyon jó, én kézzel lefogom a Márkot (igen nagy izommunka Kép). DE, tudom hogy vannak babák, akiket nem lehet kézzel megfogni. Barátnőm a kisfiát takaróba csavarja (kezek bennt a pokrócban) és úgy szuperűl ki tudja takarítani a nózit. Az ordítás meg vele jár. Kép

Sterimar tényleg nagyon jó, én is csak ajánlani tudom. Köszi mindenkinek, aki ajánlotta!!!! Kép
Rólunk: Márk már nem szörcsög, úgy néz ki, hogy megküzdöttünk a betegséggel. Remélem ezen a télen már nem lesz semmi gond.

Montázs képek nagyon édesek, mindegyik baba nagyon aranyos!!!!Kép

Beteg babáknak jobbulást
sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Mariann, Nádjának nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldünk!!! Hova utaztok?

Móki, tündériek a képek!! Honnan ezek a jó háttérképek?
Készülgetek a naptárral, már csak nyomtató hiányzik...Különben, milyen papírra nyomtatjátok?

Sly, nálunk is az orrszívó porszívó vált be mindkét gyereknél. Előtte pedig Sterimar. Mi már ott tartunk, hogy Dorka magának szívja ki, Nagyon élvezi.

Levievl Gyed-en vagyok , de ha jól tudom, Gyes 21 ezer. Szép kis summa....

Rita, ez őrület! Reméelm, sikerül megoldaniuk a problémát és elővarázsolják az adatokat!

Szilvus, Humi, jó lehetett csavarogni!!Az még jobb, hogy a gyerkőcök is élvezték! Vásároltatok is?

Megyek, megnézem Manókámat.

puszi

Erika
pera

Koszi mindenkinek az orrszivo porszivos tanacsot! Azt hiszem vennem kell 1-et.

Minden beteg babanak jobbulast!

Moki!
Andrisnak boldog nevnapot! Kép ...es szupi a nyuszis Andris, na meg a macis Andris. Kép

Humi!
Nagyon aranyos a Krizsi-Miki!

Agi!
HoMatyi is nagyon edes! Kép

Pumukli!
Valaki irta itt a listan, hogy a http://www.wallpaper.hu/index.php oldalon vannak hatterkepek. En is onnan banyasztam oket.

Rita!
Engem is a gutautes kerulgetne, ha kitorolnek a szamokat a telefonombol. Remelem sikerul valahogyan visszaszerezni.

Ed!
Apos mossa az ablakokat?! Hm... Nem rossz! Hogy sikerult ravenned.
En kb. 1 honapja mostam ablakokat, s meg mindig viszonylag tisztanak tunnek. A nagytakaritas az iden meg nem volt, jo lenne meg karacsony elott beiktatni, de meg nem latom, hogy hogyan csinaljam es persze mikor.

Erika!
A T-mobilnal dolgozol?! Miota es melyik osztalyon, s mit csinalsz? En is dolgoztam naluk, marmint akkor meg Westel volt.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sly!

1999 óta Call center - Budafoki.

ERika
goczane

Ezt fel kell tennem, hogy Ti is jót rötyögjetek a fiam háton kúszós kukacos közlekedésén: Így közlekedünk mi:

KépKép

Kiindulópont a letett pléd túlsarka, a cél a tükrös szekrény. Odakukacolódás kb 1/2 perc, közben visongva röhög, mert látja magát a tükörben. Előbb utóbb kockafejű lesz, hisz a sok fejbúbon való közlekedéstől le fog lapulni...Kép

ERika
goczane

Erika!
Akkor ezert voltal nekem olyan ismeros. Kép En a Fraud-on voltam.
Neked van a legedesebb kukacod. Kép Kép Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!Kép

Megszült egyik legkedvesebb barátnőm Dunaújvárosban. Jan. óta nem találkoztunk, viszont chateltünk szinte naponta.Kép És ma jön az sms, hogy kibújt Annácska. Apa alszik, Edina is, én meg itt hüppögök az elérzékenyüléstől...Ismét eszembe jutott a terhességem, a szülés... És annyira kívánok újra terhes lenni, nem vagyok normális. Ne haragudjatok, hogy ilyen érzelgős vagyok, el kellett mondjam valakinek.

Jó éjt, Mely

Mely
KépKép
mely

sziasztok Lányok,

jól eltűntem, de nem vesztem el, csak Bence nagyon nyűgös már egy hete, lehet jön a kövi fog ? Meg csütörtök óta megint határidős fordításom volt, hála istennek ma délelőtt befejeztem, aztán nekiestem kivakerálni a lakást, merthogy egy hete fel sem álltam a gép elől, csak Bencét ellátni.
Jelenleg sajna úgy néz ki, én vagyok az egyetlen kereső személy a családban. Apa munkát keres, másfél hete nincs munkája. SOS, ha valaki tud egy vegyészmérnöknek állást, szóljon, vagy értékesítési területen, ha van valami köze vegyiparhoz, vagy kémiához, vagy ha valaki tud kémia tanári állást suliban.Plííz.
Ettől most kicsit kivagyok, mint a bili füle. Vagy az egy másik dolog ?...
Bence meggyógyult közben, bár most meg megy a hasa, nem tom a foga-e vagy valami nyavalya már megint.

Ági, örülök Matyika gyors javulásának, nagyon szépen gyarapodott, le a kalappal !Kép Apáról cuki a kép !Kép

Nagyon jók a montázsképek, ha egyszer sikerül, én is kipróbálom.

Móki, Andrisnak nagyon boldog névnapot utólag is, nagyon édi a kis nyuszi kép róla.

Úgy látom, mindenki bővíti szép lassan a repertoárt babatápi ügyben. Az én dokinénim szerint még mindig répát, krumplit, céklát kéne enni, de én már spagettit is adtam Bencének, paradicsommal meg husival, jól összeturmixolva. Nagyon ízlett neki.
Tejterméktől félek, nem tudom merjem-e vagy se.

Erika, nagyon édi a kukacozás ! Kép

Szilvus, nem ment át, mindegy, megoldottam, ennél nagyobb bajom sose legyen. Azért köszi !IKEÁS körút sikerrel járt ?

Humi, köszi a hengert, még 1x, ugyan még nem jött meg, bár ma nem is láttam postást.
Spenótot hogy főzöd Krizsinek ?

Ed, ablakpucolást apósod megcsinálja ? Na egy ilyen pasi biztos helyretenné anyósomat rendügyileg !

Nem kell valakinek kiscica ?

Mariann, Nádjának jobbulást !

Csatolok nektek két képet.

Puszi mindenkinek, akinek nem írtam, elnézést, de nagyon fáradt vagyok.

Kép
Kép
kismaszat

Sziasztok!

Erika
És igy megy Dani, háton araszolva? Óriási! Kép

Mely
Sok boldogságot és jó egészséget barátnődnek és Annácskának!Kép
Nagyon is normális vagy. Soha olyan jól nem éreztem magam, kint várandósságom ideje alatt. Főleg a végén, mikor már látszott. Én olyan de olyan büszkén toltam előre a pocakomat és csakis sztreccs rucikat hordtam, hogy mindenki lássa az én kis "dinnyécskémet". Remek időszak volt. Most is az, de akkor az egészet körüllengte a várakozás az izgalom, meg, hogy mennyire változik majd meg az életünk, szóval értedKép Sokat gondolok rá magam is. De képzeld, még Apa is. A minap jegyezte meg - mikor láttunk egy cuki nagypocakos kismamát -, hogy nekem nincs is pocakos képem. Mondtam Neki, hogy dehogynincsKép Ide is teszem Nektek Apa kedvenc pocakos képét, itt már Peti szép kis görögdinnyusz volt, 1 nappal születése előtt. BrühhüühüüüKép Most meg szép nagy görögdinnyécske. Mármint PetiKép
Kép

Hmm, na lépek. Még tuti jövökKép

Szilvus és Peticic
szilvus

Timi, irtam Neked, jó cimre küldted? Az égegyadtavilágon semmi nem jött Tőled.
Édes a kiflievő BencemikuKép

SzKép
szilvus

Sziasztok!

Mely, Szilvus miért teszitek ezt velem!!!???Kép Komolyan lassan már nincs olyan óra, hogy ne pocakosságra gondolnék, meg szülésre. Izzítani kéne apátKép Kérem nem kacagni, de épp most néztem vissza a márc. idusai bejegyzéseket, mikor Mazyi született. PityeregtemKépKép
Ha olyan házban laknánk, mint Edináék tervezikKép, akkor milyen sokat szülhetnék, hm... Na jó, vissza a földre!

Erika! Micsoda közlekedés! Meg kell zabálni!

Timi! Édi Bencus! Nagyon jól áll neki a Mikisapi is!

Sly, Sly, új csíkok vannak a hajadban???

Mariann, Nádjának gyors gyógyulást!!

Tünde, Tomikának gyors gyógyulást, és jó Mikulásozáat!

Léna, hol vagy? E-mailt sem kaptam mostanában. Nincs téma?Kép

Még párszor megkérdezem, de nekem elvonási tüneteim vannak : MIKOR TALIZUNK????Kép

Pusza,

Móki
móki

Mely!
Baratnod es a baba remelem jol vannak, egeszsegesek. Sok boldogsagot nekik! Kép Kicsit igylem oket. Kép En is ujra atelnem. Kép Annyira gyorsan nonek a babocak.

Moki!
Bizony ujak! Viola szinu. Csak nem tetszenek?! Kép Gondoltam kene ujitani. Mondtam is a fodraszomnak, hogy csinaljon valamit. Ez lett belole. Azt mondta, marad a szoke, a csikokat csereljuk le. Nem bantam meg! Kép Meg szerencse, hogy jo a fodraszom es nem nekem kell gondolkozni milyen is legyen, hogy nezzen ki. Egy gonddal kevesebb. Kép

Tali:
Jo lenne, ha meg karacsony elott talizhatnank. Ezek a talik jot tesznek nekunk is es a babak is nagyon elvezik. Kép Nalunk sajna nem ferunk el, kicsi a hely. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Éjjelre sajnos Bence belázasodott.Múltkor elkiabálhattam mert valószínűleg tőlem kapta el. 3.30-kor a sírására keltünk, nagyon meleg volt megmértük a lázát 37.8 és kapott kúpot.Utána még másfél órát fenn volt, de aztán 10-kor keltünk és napközben is alig volt ébren. Ma kihívtam a dokinénit aki azt mondta, hogy láz 38-tól van és ráérek akkor kúpot adni. Ti mikor adtok kúpot?
Ráadásul iszonyúan utálom betenni, olyan mintha kínoznámKép + ráadás apának holnap lesz a munkahelyi Mikulás( amit annyira vártunk, és amire fogyiztam) de így mi tuti lemaradunk róla.
Mariann jobbulást Nádjának, látom Ő is ma lett beteg. Neki hány fokos volt a láza?

Tünde, Tomikának is jobbulást, remélem mára Ő jobban volt.

Ági, nagyon helyes lehetett a macival Matyus.Kép

Ed, az ablakpucolást jól kitaláltad. Én rágondolni se akarok.

Edina, a főzi evésben nekünk az segített hogy hosszú válogatás után 1 féle bejön neki és már 3 napja azt eszi. Ez a Kecskemétitől a gesztenye-alma- csirke. Jó édes nekem is ízlikKép

Sly, remélem Bianka jobban van. Az orrsz. por. nálunk nem igazán jött be. Hiába szívtam, előtte Sterimár, akkor sem jött semmi. Viszont azóta fél a porszívótól.

Szilvus, nagyon édes lehet ahogy a zsinórral huncutkodik PetiKép A szülés előtti kép szuper,Kép
Nekem is folyton eszembe jut a terhesség és a szülés. Nagyon-nagyon jó voltKép
Bár a végére nekem nagyon nagy pocim lett és folyton beleütköztem mindenbe.
A kép 1 héttel a szülés előtt készült.(bocsi kicsit nagy de nem tudon jobban kicsinyíteni)
Kép

Pumukli, nagyon rendesen alszik Nándi. Kép A zsemlés képen pedig tündériKép
Babapiskótát én is adtam neki és imádja, de a dokinéni épp ma mondta, hogy egyenlőre ne adjak.

Rita, a mobiloddal nagyon bosszantó lehet.

Móki, utólag is nagyon boldog névnapot Andrisnak!Kép

Erika, nagyon édes ezzel a közlekedésselKép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

BarbiKép
Hát azt nem tudom tegnap éjjel mennyi volt, de biztos 38 fölött. Délelőtt csak hőemelkedése volt (37,9), de délutánra felment 38,6-ra. Mindkettő popsiban mérve, tehát -0,5 fok lejön belőle. Én csak délután adtam kúpot, meg egyet lefekvés előtt is, biztos, ami biztos.
Doktor néni nálunk is volt. Valami vírusos megfázást sikerült összeszednünk. Most Nádja kapta el tőlem, de én nem voltam lázas. Egyenlőrer csak hurutoldó meg lázcsillapító kúp, ha kell, no meg persze c vitamin. Aztán, ha 2 nap múlva is van láz, antibiotikum.
Kihasználtam az alkalmat, és összeirattam egy utipatikát, recepteket is kaptam hozzá (amihez kell). Holnap nagybevásárlás a gyógyszertárban.

Képzeljétek, maradt egy doboz bontatlan Konakionom, és kérdeztem a doktor nénit, kell-e neki. Azt mondta tartsam csak meg, mert jól jöhet még. Pl. ha picit véres a széklet, akkor be lehet adni 1 ampullával. Meg állítólag a régi fajta patkánymérgek ellenszere. Azoké, amik belső vérzést okoznak. Olyankor 3 ampulla. (No meg azonnal orvost, metőt hívni).

No, megyek aludni, befejezte a vírusírtó. Miért most kellett nekem írtani... egész éjjel szinte semmit nem aludtam, napközben sem tudtam, és mist meg itt gubbasztok hulla fáradtan. Az az igazság, mostanában nehezen alszom el. Lefekszem és 1/2 órát még tuti ébren vagyok. A múltkor 1/4 12-től 1/2 2-ig vártam arra, hogy elaludjak. Asszem kicsit zizi vagyok.

Nos, jó éjszakát mindenkinek!

Mariann
tmarianna

Jó reggelt!

Már megjártam a piacot, csibét venni. Ma van Anyós születésnapja, és meglepetés bulit szerveztünk neki. Ő úgy tudja hogy jönnie kell Matyikára vigyázni, erre itt lesz a család (lánya, férje meg miKép) és főzök neki vacsit, jó kis sajtos csirkét+kalácsot sütök. Amikor mondtam neki, hogy "vigyázni" kéne Matyusra, említette, hogy éppen szülinapja lesz és nem biztos hogy eltudja vállani mert lehet hogy a férje valami programot szervez neki, én meg csak győztem visszanyelni mosolyt. No remélem jól fog sikerülni, megérdemelné!

Ha valakit érdekel a sajtos csibe recept, leírhatom, tuti kaja és fél óra előkészülettel jár!

Látom a pocakosodás a téma. Hát nálunk is Apa egyre többször hozza fel a kis Anna témát. Hát én még azért várok egy kicsit, de nagyon jó visszaondolni a pocakos időszakra. No itt egy kép tőlem is. Vagy mégsem , totál elfelejtettem hogyan kell a méretet csökkenteni.Hüjjje vagyok, bocsi! Majd ha már nem lesz szivacsból az agyam visszajövök egy képpel.

No megyek is pakolászni!
Szép napot!

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Mi van a levegőben, hogy mindenki beteg? Jobbulást!

Tegnap voltam a barátnőmnél, a 2éves kislánnyal jót játszott Kincső. Elgagyogtak, adogatták egymásnak a játékokat, látszott rajtuk, hogy élvezik a közös játékot. Közben néztem a barátnőmet, hogy valami változás történt nála, de nem mertem rákérdezni. Aztán kinyögte, hogy jön a második baba.
Este a klubban (hegymászók) pedig volt szerencsém egy 6 hetes kisfiúhoz, olyan pici volt Kincsőhöz képest. Hazafelé montam is Apának, hogy jöhet a következő! Nem mondott semmit, mintha meg sem hallotta volna.Kép

Ági,
Apa Barangó-t emlegeti (ezt a fiúnevet találta ki) Hát meg kell szoknom. Kincső Táltos lett volna, ha fiú. Egyik név jobb, mint a másik Kép
Nálatok is csak a földön jut hely Apának? Mert szegény apa járt már úgy a délutáni alvással, hogy a földre kellett feküdnie, mert kincső a nagyágy közepén aludt.Kép Valaki (én) odarakta.
Nekem jöhet a recept.

Ablakpucolás: amíg anyósom élt, addig mindig Após csinálta. Ha idén nem, akkor vagy Apa vagy marad úgy, ahogy van. Engem most nem érdekel, kilátni még az ablakon. Kép

Lányok, a jövő hétre kellene taláni egy napot, ami jó lenne a talira. hm... KEDD? Én minden nap 5ig érek rá, mert Apa 5-ig dolgozik és vele mennénk haza a városból.
Nekem a szerda nem jó, megyek tanítani.

Nekünk nem lesz MikulásünnepségKép Apa munkahelye ilyenekkel nem foglalkozik, nekem meg a saját bt-m a munkahelyem.
Én úgyahogy elégedett vagyok a gyeddel (ez nem jelenti azt, hogy nem jönne jól több pénz), mert gyed előtt nettó minbért utaltam magamnak. Igaz a fizum nagyrésze a bt-ben maradt, amiből tudtunk ezt-azt venni (autó). Persze az most hiányzik, de még így is kibírható, nem panaszkodhatok. Majd a 2. gyerekkel lesz érdekes.

Megyek, lejrt az időm. Bár Kincső 1 órája alszik, de ilyenkor kell egy kicsit foglalkozni a háztartással.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Mely, nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánunk Neked!

Erika és Levi
pera

Tényleg, Mely, Isten éltessen neved napja alkalmából !

Puszi,

Timi+Bence
kismaszat

Sziasztok! Kép

Mely Kép
Nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked! Kép

Tegnap vettünk Nándinak egy főzelékes etetőcumit, na, azóta dől a gyerekbe a tápszer Kép Este bevágott 225ml-t, ma reggel pedig 250-et. Eddig a reggeli csúcs 160ml volt.

Ági Kép
Rendesek vagytok, hogy meglepit szerveztek a mamának. Nekem is jöhet a recipe.

Én is sokszor visszagondolok a pocakos időszakokra Kép Az elején meg is jegyezte Apa, hogy mennyire élvezem a terhességet. Én mondtam, hülye lennék, ha nem élvezném Kép A második terhesség már nem lesz ennyire önfeledt, akkor már nemcsak magamra gondolhatok, hisz itt van nekünk Nándika. Mi is gyakran szóba hozzuk Katikát, de még várunk. Főleg, hogy nálam mostanság problémák vannak Kép

Mariann Kép
Nádjának is jobbulást kívánok!
Jó tudni, hogy mire jó a K-vitamin, nekem is maradt 1 ampulla.
Nem maradt nálatok véletlenül egy kék avent játszócumi?

Barbi Kép
Bencének jobbulást!
Nem kaptam az Auchan-ban babapiskótát, csak cukormázas Manner volt, azt nem vettem meg. Háztartási kekszet reszeltem, azt adok almával.

Móki Kép
Kedvet kaptam Tőled, gyártanom kell néhány fun fotót Kép Töltöttem már le képeket, igyekeznem kell, mert hamar lejár a 10 nap. Azt hiszem magunknak ilyen képekből csinálok jövő évi naptárt.

Sly Kép
Köszi a linket, és jobbulást Biankának!

Nincs valakinek jövő évi naptára, amiből meg lehetne tudni, hogy mikor lesznek a fontosabb ünnepek?

Megyek, főzőcskézek egy kicsit, én is voltam már a piacon Kép Gombás-zöldséges krumplilevest főzök, imádjuk! nyammmmmm....+ brassóit.

Puszi
Pumukliék
pumukli

Kedves Mely!

Boldog névnapot!!!!!

Kép

Móki, Andris
móki

Sziasztok!

PumukliKép
Jó hogy kérdezted, ezt is elfelejtettem mindig.

Szóval nálunk maradt:
kék, avent cumi (Pumukliéké)
NUK kupak (Katáéké)
csíkos,pamut kisgatyó+textilpelus+szürke pulcsi
kukorica rágóka
Nutricia feliratú, bebújós, fehér előke

Kérem jelentkezni. Illetve, hogyan tudnám eljuttatni a tulajdonosoknak? Mi szombaton elutazunk 10 napra, tehát jövő héten talira sem tudunk menni. Posta esetleg?

Mariann
tmarianna

Mely!
Boldog Névnapot!

Pumukli!
Remélem nincs nagy gond (kicsi se )veled!?

No kalács kelődik (remélem), Matyus alszik (1,5 órás rábeszélés után), úgyhogy jöhet a sajtos csirke recept:
Nagy tepsinyi:
4 egész csibe comb ketté vágva, sózva fűszerezve körbe rakni az olajozott tepsiben. Sós karikára vágott nyers (!) krumplit beleszórni a tepsi közepébe. 1 nagy tejfölbe 1 tojás, vegeta, (vagy ízlés szerint bármi, én szerecsendiót is szoktam beletenni meg foghagymát) ezzel jól megkenni a husit+krumplit, és mehet a sütőbe, alufóliával letakarva. Fél óra párolgás után fólia le, reszelt sajt rá, még fél óra sütőbe és kész van.

Ennyi.
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Köszi a névnapi jókívánságokat, aranyosak vagytok.KépÉs átadom a sok üdvözletet Annácskának meg az anyukájának is.Kép

Szilvus, tényleg látszik a képen, mennyire büszke voltál a pocakodra.Kép Már rég akartam mondani, mennyire tetszik a profilképed is a babataligával.Kép

Barbi, te is nagyon szép voltál terhesen.Kép

Látom, Szilvus egy újabb képhullámot indított elKép Hát íme az én tavalyi karácsonyi pocim, né milyen büszkén toltam én is előre a pocimat. Szülés előtt egy héttel már nem kellett düllesztenem, akkor már alig bírtam.Kép Jesszusom, mintha nem is én lennék a képen, el sem hiszem, hogy ekkora nagy volt a pocakom.

Kép

Bocs, a minőség nem a legjobb, de a lényeg látszik.Kép

Humi, kreáltam egy új postaládát a Yahoo-n, mindjárt ki is cserélem a címet a profilomban. Átküldenéd erre a progit? Mert félek, hogy a részek összerakásakor elbénázok valamit. Remélem, a Yahoo-n nincs ilyen méretkorlátozás.KöszikeKép

Szinte elfelejtem, hogy a nagy senék ellenére Edina a napokban egyre többet kutyázik, billegeti magát négykézláb, közben meg néz be a lába közé, hogy jól csinálja-e.Aztán meg mászna is, de hasra vágódik. Mi meg nagyokat röhögünk rajta.Kép

Puszi mindenkinek, Mely

Mely
KépKép
mely

Sznte elfelejtem mondani, mennyire jók a montázos képek.

Ági, Matyus jól elfáradtKép Pumi, aranyos Nándi, amint gyömöszöli magába a zsemlét, és cuki a tarka ruci is.

Erika, hát ez a Dani! Annyit kacagtam, olyan édes, ahogy kukacol a feje búbján.Kép

Móki, Andris nyusziként és maciként is édes.Kép

Timi, Bence meg beállhatna profi Mikulásank, csak egy kis fehér szakáll kellene még.KépLátom, továbbra is jó étvágya van a csemetének.

No télleg lépek. Ja Ági, nagyon megkívántattad azt a csibecombos nyalánkságot.Kép

Mely

Mely
KépKép
mely

Ági köszi a receptet, tényleg gyors kaja Kép

Mariann Kép
Nekem feladhatod utánvéttel postán, ha van időd postáig menni, de nekünk ráér a kirándulásotok után is. Van még 3 cumink, csak kitart Kép
Talira idén már mi nem pályázhatunk Kép Majd jövőre!

Pumi
pumukli

SziasztokKép

Dejóóók a pocakképekKép Itt van neszenektek egy idétlen karácsonyi Mikulás is. A kép előnytelen, pont a dinnye nem látszik. Karikor még rámjöttek a normál gatyáim, dinnyécske utána indult beKép
Kép

Délután jövök újra, tengernyi dolgom van, esik újfent az eső pedig lenne elintéznivalónk házon kívül. majd ebéd utáni alvás után. na ezt jól megmondtam.

No, de hogy ne csak szapuljam nappalnemalvó csemetémet: a tegnapi napon 1/4 2-től egészen 1/2 4-ig húzta a lóbőrt, többször megnéztem minden rendben van-e veleKép olyan édesen szuszogottKép Aztán mint a Duracell-nyuszi zsezsgett egészen a fürdésig. jól lefárasztott bennünketKép

Betegecskéknek GYÓGYULÁST!!!!!!!!!!

Puszi, mentem:

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Mely!
Boldog nevnapot kivanunk! Kép

Agi!
Ez nagyon jo! Jo kis meglepi lesz anyosnak. Majd ird le, hogy sikerult. Kép

Pumukli!
Irtad, hogy nincs minden rendben veled. Kép Kép Kép Ha nem vagyok indiszkret, mi a baj? Szules utan maradt valami? Remelem csak kis aprosag es hamar rendbe jossz!!!!!!

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Húú, Lányok, nektek már megvan a következő baba neve is?Kép Dejó! Mi még ezen nem gondolkodtunk. A lánynév az marad(na) amit kitaláltunk (Eszter Veronika) de a fiúnév újabb ökölharc lesz. Meg aztán azt hiszem én túl babonás vagyok (tudom, nem kellene), Peti amig pocaklakó volt, egyszer sem szólitottuk Petinek, csak babának, kutyunak, pocaknak, virslinek, stb, de soha nem a nevén. Peti csak onnantól lett, hogy először üdvözöltük idekinnt. Tudom, hüjjjje vagyokKép

Puszi, kész az ebéd, ma cékla-alma-pipi a menü. Petinek. Nekem a tegnapi maradék mert lusta voltamKép

Szilvus
szilvus

Úgy kezdődött....na, nem mint a mesében Kép Múlt pénteken elmentem a nődokimhoz rákszűrésre. A hathetes kontrollon mondta, hogy fél évvel a szülés után jó lenne megcsinálni. Közben elpanaszoltam, hogy eddig 3x volt mensim, rendszertelenül, legutóbb majdnem 2 hetet késett, és eltartott 10 napig. Megnézett uh-on, és kiderült, hogy van egy 4cm-es ciszta a jobb petefészekben, ami ha 5centisre nő, akkor műtét Kép Laparoscopia = nagyműtét, min. 1 hét kórház, grrrrr, rágondolni sem akarok! Szóval, jól betojtam az egésztől. Elnyomja egy picit a méhet is, ezért tartott olyan sokáig a vérzés. Egyenlőre gyógyszeresen probálja meghozni a mensest, és ha nem pukkad ki, akkor elkezdem a fogigátlót, hátha majd az segít. És közben reménykedem, hogy ne nőjjön tovább. Előtte is voltak 2-3 cm-es cisztáim, de mindeig felszívódtak. A doki nyugtatgatott, hogy ne aggódjak, de azért azt is hozzátette, hogyha műtét, akkor reméli, hogy nem befolyásolja a további gyerekvállalást.
Lehet, hogy csak én aggódom túlságosan, de egyenlőre parázok!

P.
pumukli

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?