Sziasztok!
Csak kicsit tudok írni, mert Tomika az ölemben ül, és segít. Éjjel megint lázas volt (tegnap nem, sőt estére egész jó kedve lett), reggel hőemelkedés, de semmi egyéb tünet. Nem tudom, mi lehet. Holnap megyünk vissza dokinénihez, remélem, addigra javul.
Éjszakánk eleinte egész jó volt, de valamikor átvittem közénk, és utána lázasodott be. Akkor már sehogy nem volt jó szegénynek.
Kösz ün jük a jókivánság o kat( Tomika nomo gatja a SPACE-T), biztos segítenek!
Febr.24-ig már visszaolvastam, eddig írtam is.Bocs, ha valami már nem aktuális.
Folytatom, ahogy tudom, de Tomika itt nyüszizik a kezemben.
Karmen!
A barátnőmnek van oda kártyája, úgy tudtuk megvenni. Tudtál hozatni az Auchanból? Madzagot és karikát adnak hozzá, kampót venni kell.
Betty!
Köszi a dicsértet! Elég régi képek vannak az albumban, nem jutok oda, hogy frissítsem. Majd növöget nálatok is a hajacska!
Anita!
Üdvözlet! Persze, írj nyugodtan! Én sem tudok mindig írni, amikor szeretnék. Szerintem semmi gond nincs a nagyfiúval. Tomika is 8 hónapos kora körül tanult meg gazán ülni, a napokban állt föl, és mostanában kezdett el kúszni is. Nem egyformák a babák.
Humi!
Szegény! Hogy törjön le a keze a tolvajnak…
Mely!
Nagyon csini Edina a téli ruciban!
Nekem is kifakult a cékla (igaz, hogy fél napig kellett főzni, szerintem megvettem a piac legöregebb cékláját.)
Móki!
A decemberi Kismamában pont erről van szó. Az elején, ahol a gyerekorvos válaszol. Ha
nincs meg neked, majd a lényeget beírom. De a lényeg: NEM BAJ
Moncsi!
Boldog szülinapot! Nagyon ügyi Levi! Remélem, semmi komoly!
Én 38 voltam, az is szép kor…
Sly!
Látom, Bianka is élvezi a hintát. Nálunk azóta is nagy kedvenc. És milyen ügyesen segít kipakolni a szatyorból!
Edina!
Mi most már overallt adunk rá, ha kocsival megyünk, akkor is, de ha pl. vásárolni, akkor vastag naci+dzseki, hogy a boltban le lehessen vetni róla.
Mi finomat evett Bálint?
Ági!
Irigyellek, hogy Matyit a párod is el tudja altatni. Nálunk pár hónapja este csak én vagyok a valaki. Apánál meg se nagyon marad. Pedig néha nagyon jó volna…
Jó, hogy nem találtak semmi bajt Matyusnál! J
Szilvus!
Látom, Peti is szereti a csokit. Lassan el kell dugni előle.
Jobbulást Petinek! Én is olvastam, hogy csirkemájat már lehet adni ilyenkor hetente 1-szer. Szerintem semmi baja nem lesz tőle.
Nekem is azt mondta a védőnő a répára vagy tökre, hogy hetente 1-szer, mert különben sárga lesz. Én is van, hogy többször adok, de eddig még nem lett kínai
Tomika kb. 2 hete pápázik (na, nem mindig, ha olyan kedve van). A tapsolást most tanuljuk.
Tényleg jól összekente magát Peti!
Barbic!
Jobbulást! Szerintem kár távol, tartani magadtól Bencét.
Nagyon édi a kukucs Bence!
Magdi!
Igazán szépek a méretei Márknak!
Mely, Szilvus!
A banán nálunk is nagy kedvenc! Bizony többször is kap vacsira!
Anita!
Gratula Atinak a fogacskához és a pápához! Nagyon ügyi. Tomika még csak integet.
Timi!
Jobbulást Bencének!
Zsu!
Én majdnem betartottam a vásárlásmentes napot. Csak 1 buszjegyet vettem.
...
Megyek, mert Tomika nem bírja tovább...
Tünde