Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

SzilvusKép
Nem kell rányomni semmire. Registerre se. Csak várni kell picit, és akkor elindul. Hagyd, csak a waiting felirat mellet nőni a számokat, nálam 6-ig számol és indul a progi magától.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!
Ezt megmutatom a páromnak, szerintem ő is lelkes lesz, szeret a gépen ügyeskedni!
Ed! Van ízlésed, ami a házat illeti, gondolom ezt gyesből simán kifizeted, aztán jöhetnek a gyerekek Kép! A legjobban a személyzetet irigylem, így 4 kölyök mellett én is eltudnék néhányat foglalkoztatni. Akkor akár több kölyökkel is elbírnék Kép!
Ma amúgy nem ment a 2 nagy sem oviba, mert hétvégén "gyanús" tüneteket produkáltak, szóval képzelhetitek, 1000-rel készülök az ünnepekre, és közben persze egyéb (éves, sőt több éves) elmaradásaimat pótolomKép!
Claire
claire

Sziasztok újra

Claire
Akkor most Rád 4-szeresen érvényes Murphy, az anyák fogyatékosságáról szóló törvénye (azaz minden anya fogyatékos, akinek csak 2 keze van..Kép ). De nem lettek betegek a nagyok ugye?
Nanáhogy, GYES-ből, GYED-ből DŐZSÖLÜNK!!Kép Én most kapom az első hatalmas összeget, tökjó igy karácsony előtt.

Mariann
Az lehetett a hiba, én lelkesen nyomogattamKép

Képzeljétek, december 6-án igazi Télapóünnepségre megyünk Petivel. Anyu suliban dolgozik és oda jön a Mikulás, s a dolgozók gyerekei, unokái is mindig részt vesznek. Kiváncsi vagyok, tetszik-e majd Neki a nagyszakállú Télapó. (Van 1 sanda gyanúm, hogy bőgni fogKép ).

Próbálom altatni, de nemmegy. Már szétrámolta a szobát. Asszem kell egy karnyújtásnyinál nagyobb távolság a pelenkázó és a kiságy között. Az előbb keresztbefeküdt, lábait nekitámasztotta a falnak (kidugva a rácson) és ellökte az ágyat a faltól....Ebből sem lesz alvás ma.

Náthás babáknak jobbulást!!!!!Kép

Ma - ha lesz kedvem - kipróbálok egy sós muffint. Valami tökeccerűtKép

Szilvus
szilvus

Ja, elfelejtettem irni, Ed, a hegymászós Kincső-montázs TÉLLEG olyan, mintha igaziból Kincsi lenne.Kép
szilvus

Orsi, és Beckham is.Kép Naonjó!!!!!!

Énisénisakarok.
szilvus

Nemmegy. Beugrik a progi, de nem enged sehová kattintani. Béna vagyokKép
szilvus

Sziasztok!

Ed, oké, ha meglesz tuti megyünk megnézni Kép

Megnézem én is ezt a montázsos progit...
Úgyis kéne 1-2 frappáns kép a naptárba... Kép
bzsuzska

Sziasztok!
Igen, abszolút testi fogyatékos vagyok! Szerencsére nem igazán betegek, csak az egyik hányt 1x szombaton, a másikat rázta a hideg péntek ests, de aztán kialudták. Csak az ovi elég fertő, gondoltam 1 napot még ráhúzunk itthon a hétvégére!
Claire
claire

Sziasztok!

Ed, hm. jó ízlésre vall a házválasztás. Kép Alig várom, hogy ott bulizhassunk. Mikor is? Tavasz? Melyik??Kép Nagyon tetszett az 'apa a tetőn dolgozik' sztori rendőrökkelKép

A montázsos proginak még mindig nem estem neki, de háttérképeket keresgetem apával, a www.wallpaper.hu oldalon van egy csomóKép

Erika, akkor mégsem maradtam le a sztoriról, azt hittem, azt írtad le, hogy ismerkedtél meg apávalKép
Csicsi cica kiheverte? És a szomszédok rendbejöttek a kacarászáshegyek után?

Karmen, megnézetem a képeket. Nagyon megnőtt a leányzó. hihetetlen, hogy hamarosan 1 éves lesz, nem?

Hol vagytok? Mindenki a montázzsal folytat kűzdelmet?Kép

Jó éjt,

Pusza,

Móki
móki

Megint énKép

Jól ellevelezgetekKép Mit csináltok ilyenkor? Remélem nem a tv előtt gubbasztotok, hanem sálkötésel, montázsolással, ill. 18 éven felüli Kép programmal múlatjátok az időtKép

Tali: minél hamarabbKép Kép

Pusza,

Jó éjt!

Móki
móki

Sziasztok!

MókiKép
Én pl. dolgozom, montázsolok, tv-t hallgatok (másik szobában van)és internetezek egyszerre.

Wallpaper.hu tippet köszi. Tegnap éjjelk én is böngésztem hátterek után, de igazából csak a StarTrekest találtam. Sok oldalt néztem meg, de nem voltak megfelelő képek.

Mariann
tmarianna

sziasztok!

Örülök neki, hogy tetszik a házam és a személyzet. Azt hiszem, a legközelebbi talira repülővel megyekKép

Móki, tényleg szeretnénk vidékre költözni, de valami szerényebb házat vennénk. Tuti jöhettek majd, de asszem már kistesókkal.Kép

Szilvus, a kép egy igazi Kincs, mert én Apának a Kincse vagyokKép Éhenhalna nélkülem. Egyébként a mi kedvenc falunk Pázmánd. A kastélyt csak azért nem vesszük meg, mert nincs mellette szikla, ami mászható. Kihagyták a tervezők, hehehe.

Apa: az előszobában barkácsol, fúr-farag. Persze a büdöskölke alszik.Kép még ilyet!

Claire, jó napod lehetett ma. 4 kölyök! Én is 4-t szeretnék!!! Apa csak 2-t.

Ma reggel néztem a Havas műsorát, és kismamák írtak sms-t, hogy mi miért nem kapunk 13. havit. Tényleg, miért nem??? Miért mindig a nyugdíjasok?

13. HAVI GYEDET AKARUNK!!!

Léna, köszi, várom.

Erika, hogy van a macska? hihihi

Ági, 12 órát alszik egyszerre? És egyszer sem sír fel? Hogy csinálja???

Tünde, Tomikának jobbulást!

Karmen, szépen megnőtt a leányzó!

Móki, sikerül a programot használni?

Jó éjt
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Mariann, itt is vannak fotók:
http://www.webshots.com/

E

Edina
Kép
Kép
ed26

Ed! egészen túlélhető volt a nap, normálisan játszottak, meg ilyenek! Szerintem amútgy jó szám a 4 , de majd meglátjátok!
Szerintem gyed van 13. havi, mert az gyak. munkabér, de majd rákérdezek! Úgy emlékszem, hogy a nagyoknál volt, lgfeljebb soká kaptuk meg, de sebaj, annyira jól állunk, nyugodtan hotelezhetek az államnak! (hiszen az állam én vagyok Kép)
Érdemes is vidékre menni, Bp-n tragikusak az ingatlan árak! milyen messze akartok Bp-től?
Claire
claire

Haha, hotelezhetek, ez jó! Persze hitelezhetek akart lenni, de mit szólna ehhez Freud!?
Timivel mi van?
Claire
claire

Sziasztok!

Nagyon jók a montázsok!Kép
Mariann, köszi hogy felraktad holnap én is kipróbálom.

Edina, szájmaszk teljesen bepörgette Bencét alig győzte letépni rólam. Folyton kihúzta és vissza csapodott az arcombaKép De szerencsére nem sikerült megfertőznöm. örülök, hogy Veletek is minden rendben volt a szemészeten.

Karmen, nagyon tetszett az album.Kép Az utolsó képen különösen édes a fogacskáivalKép

Mely, oltást nagyon jól viseltétek!Kép A hó miatt pedig nagyon irigykedek!

Tünde, tényleg repül az idő, Tomikának jobbulást!!!

Móki, nagyon jólesett amit írtál. Kép Néha egyébként úgy érzem hogy lehet, hogy nem is olyan "rosszaság" amilyennek beállítom. De a jó dolgokat nem emelem ki és így folyton úgy jön le minha csak elégedetlenkednék. Szegény Bence remélem nem olvasssa el majd ezt a topicot. KépEgyébként azért is furcsa ez az egész mert mindig pozitívan fogtam fel mindent. Gratula nektek az alváshoz.Kép

Pumukli, Magdi jobbulást a babáknak!

Ed, szupi a házatok! Ott aztán lehetne bulizniKép

Moncsi, a múlt héten Bence is alig akart enni, de szopizni újult erővel igyekszik ő is. Én a fogára tippelek. A tolókarhoz én is odafagyok.Kép

Erika, nagyon jót nevettem a macskás történeten, nagyon vicces lehetett a munkásokkal.

Claire, szerintem munkáltatótól függ a 13. havi gyed, de holnap utánanézek és persze reménykedek

Jó éjszakát
Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Jó reggelt!

Hát igen, este 8óta nem hallottam Matyus felől, az imént benéztem hozzá, és még mindig horpaszt!
EZT kívánom mindenkinek!!!!!

Szilvus!
Mi is megyünk szombaton Mikulás buliba. Kép "Igazi" mikulás lesz ott.

Képzeljétek Matyika tegnap kismilliószor megmutatta nekem a törölközőjén a macit! Kép 2 napja mutogatom neki, hogy mi az (fürcsi előtti popsi szellőztetés közben) és tegnap este magától megmutatta. Utána sűrűn bólogatott jobbra balra. Tüneményes! Tudja hol a maci! Ez a bólogatás meg abból jön, hogy szombaton Kispált hallgatunk és táncoltunk rá, erre ő is elkezdett bulizni= rázta a fejét, én meg a hasamat fogtam a nevetéstől!

Ja és még valami rólunk. Mostanában nagyon elvagyok engedve kikapcsolódni. 2 hete Riverdancen voltam, most szombaton egy kis sörözés a barátnővel (uff) most pénteken meg Apával megyünk Tűzkerék koncertre, Matyus meg mamázik majd! Kép

Tényleg nem ártana a 13. havi gyed! nagyon ürül a kassza, és még hol a karácsony!?
Ti hogyan álltok az ajándékokkal. Öteleteket kérek, fogalmam sincs kit mivel lepjünk meg!

Timi!
Bencus hogy van????

Mely! A hó miatt én is én is nagyon irigykedem. Esetleg képet nem kaphatunk róla, legalább így hagy nézegethessük! Edinának tetszik? Kép

Pumi!
Jobbulást Nándinak, remélem gyorsan átfut rajta a kórság! Olyan megfázós időszak van mostanság!

Egyébként azért van ám ilyen jó kedvem, mert tegnap megkaptam Matyus múltheti véreredményét, és MAJDNEM tökéletes. Már csak egy ici-picit magasabb a májfunkciós eredménye. A vasat majd csak a gyogyi után nézzük. Megyünk is ma mázsálni, mert szerintem sokat kerekedett mióta hazajöttünk a kórházból. Kis vasgolyó lesz!Kép

Erika!
Macsekot mostmár gyözhetitek kicsit kitessékelni a lákásból, ugye? Azthiszem élete végéig házi macsek marad már! Kép

Hangokat hallok a szobából, megnézem mit kommandózik apraja!

Du-n még jövök.
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Édesek a talis képek!

A beteg babóknak jobbulást kivánok! Kép

Karmen,
Édesek a képek! Ugye Orsi lesz az első szülinaposunk?

Tünde,
Boldog 9. hónapos szülinapot nektek!
Multkor a doktornéninél volt egy 2 hetes baba, kb olyan méretei voltak mint akkor Bálintnak, olyan fura volt, mintha ősrég lett volna, milyen rossz, hogy ilyen gyorsan telik az idő, szívesen megállítanám néha..

Nagyon jók lettek a montázsok! Kép
Tegnap egész sokat ezzel ügyködtem. Köszi Mariann! Kép
Móki,
Neked is köszi a naptárkészítőt! Kép
Már egész jól haladok vele, büszke is voltam magamra! Kép

Szilvus,
Nem semmi Petike, hogy ennyit eszik. Én már a felével is boldog lennék. Nekem szinte nem akar enni főzit a Bálint. Nem tudom, hogy mitől lehet, a doktornéni szerint közrejátszik a foga is, na és persze az is, hogy még szopizik. Tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak vele...
Pumukli,
Nem te írtad a múltkor, hogy a főzelékevés nehezen megy?

Barbi,
Örülök, hogy meggyógyultál Kép

Most megyek, mert felébredt a hétalvó (pontosan 20 percet aludt)

Szép napot!
Edina

A mi montázsaink:

Kép
Kép

nedinabp

Sziasztok!

Hááááááááááááááát, Ed, azért remélem a taliról nem akarsz este kitenni m inket?!Ugye ott alvós bulit szervezel nekünk.KépKép
Küldöm majd a naptárat.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Elfelejtettem pár kérdést:

Ed,
Hol van a Teréz krt-on az a cipőbolt? Van ott esetleg szandi is? Meddig tart az akció?

Akik tápszert esznek,
Én most épp Bebe 2+ adok neki, de nagyon sűrű, rosszul oldódik stb ti milyet használtok? A Humanáról hallottatok valamit?

Köszi!
Edina

nedinabp

Sziasztok!

Edina, Beba2+-t?Sára is azt kapja, nekünk nincs vele gondunk, igaz mi az Aventes termékeket használjuk, annak van egy olyan cumija, ami 3 állású, és azon fokozatosan tudom állítani, hogy milyen erősséggel jöjjön a tápi.Szóval az egyessel kezdjük, és a hármason fejezzük be.

Pusz, Léna

nuska

Sziasztok!Kép

Szupik a montázsok!Kép NAgyon megtetszettek , el is határoztam, hogy én is kipróbálom.

Móki, küldök egy mélecskét, hátha úgy el tudod küldeni a programot. Köszi!

Megyek montázskodni!Kép

Puszi, Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Edina, most Petya is Beba2+-t kap, azt vártam, hogy nekem is ilyen csomósodós lesz, de nem, nagyonzépen oldódik és nekem nem sűrű... (Én a BebaHA miatt gondoltam...) És plusszba féltem attól is, hogy hasfájósabb lesz tőle, mert a HAtól az is volt... de nem!!!

A Humanat-t csak HAban ismerem, azt nagyon szerette a Petya, mindig jól oldódott... semmi bajunk nem volt tőle...

Na küldöm, mert Petya a resetnél nyúlkál...
bzsuzska

Sziasztok!

Ed!
Nagyon tetszik a kivalasztott hazatok. Mikor mehetunk hazavatora? Kép

Moncsi!
Ha nem az autoban kell fagyoskodnom (mint Humi talija utan), akkor a tolokarhoz en is hozza szoktam fagyni. Nem tudom, mikor jon el az az ido, de en mar nagyon varom (foleg igy telen), hogy ha setalni megyunk, akkor ne aludjon, hanem farassza le magat, s itthon majd alszik. Talan akkor, mikor mar megtanultak jarni maguktol.

Agi!
Edes lehetett a bulizos Matyus! Kép Orulok, hogy mar sokkal, de sokkal jobban van! Kép
A karacsonyi ajandekokon meg en sem vagyok tul. Meg csak tervezo fazisban vagyok. Igy a torpevel meg nehezebb a bevasarlas.

Bianka sajnos megfazott. Kép Folyik a nozija. Laza szerencsere nincs, ne is legyen!

Most megyek, hogy majd johessek.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

na nekem ez a montázsosdi nem jön össze. Nem indul a progi, sehová nem lehet kattintani, csak maga a munkaasztal jön be. HELP! Vagy télleg ily béna vagyok?Kép

A 13. havi GYED sirály lenne Lányok!!!!!Kép igy Kari előtt, de a legsirályabb az lenne, ha azt a kitételt, hogy "de max. havi 83e btto" eltörölnék. Hű, nekem ez nagyon fájó pont, bocsika ha állandóan ezen siránkozomKép

Na megyek, rengeteg a dolog, ma délelőtt megyünk IKEA-zni petivel és még vár a mosatlan, a porszívó is integet, szal van mit tenni. Fő a hatékonyság mondom én, de mikor olyan jó itt ülni és netezni. De hát szabadnapos a bejárónő...Kép Kép Kép Höhö.

Ja, Ed, a 4 gyerök az igazi, aszonta a Főnököm felesége (nekik 4 van), hogy vagy 2 vagy 4 Kép Kép Merthogy én 3-at szeretnék (azaz szeretnék?Kép ).

Peti a lakásban bolyong, rájöttem, hogy nagyon aranyosan elvan, ha felfedezhet minden apró zugot. A fürdő most a kedvence, feláll a kádnál és pasolja meg harapdálja a szélét. (Ki ne törjön a 2 kis foga..Kép A kis zsivány, aztán megy a zsinórokhoz, de nem ér hozzá, leül és a tekintetével engem keres. Ha meglát, odanéz a zsinórra, majd rám és röhög az ebadta.

Puszi télleg,

Szilvusék
szilvus

Szilvus!

Én is így karácsony előtt fogok először GYEDet kapni, ráadásul most döbbentem rá.Pedig mindent fillérre beosztottam.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Lányok, akik már kaptak GYEDet, mennyivel csökkent az elöző összegekhez képest?Persze nem összegileg érdekel, hanem nagyságrendileg.Vagy a GYED mindenkinek egyforma?de akkor mennyi?Vagy mi van most?
Ilyen pénzügyi kérdésekben annnnnnnnnyyyyyyira képben vagyokKép

Köszike az útmutatást.

Hol talizunk legközelebb? Ed által említett játszóház az Állatkertben?Mit szóltok?

Humi, valószínűleg igazatok volt Sára nemalvás ügyileg.Mióta a hami után adok neki tápis pótlást, már csak 4 óra körül ébred és általában 7ig visszaalszik, és napközben is megejt egy kb. 2 órás szundit délelőtt vagy ebéd után.De általában minden evés után szundizik 20-30 percet.
Jaaaaaaaj, csak el ne kiabáljam.

Pusz, LÉna

nuska

Sziasztok!

Tali óta nem sikerült jönni. Kép

Mariann,
még egyszer én is nagyon köszönöm a lehetőséget! Remélem, hogy mihamarabb újra találkozhatunk!

Edina,
Máté Humanat eszik és nagyon szereti. Szerintem is nagyon finom. Kép Igaz, ezen kívül csak a Milupát próbáltuk, de az szerintem sokkal rosszabb volt. Ja, meg HA-s tápikat is próbáltunk, de azok bűn rosszak, nem is eszi meg MÁté. Persze nem szokott hozzá, azt meg még a védő néni is mondta, hogy ha egyszer rendes tápit kapnak,a kkor már nem fogják elfogadni a ha-t. Így jártunk. Kép Ja, de a doki nénink megjegyezte, hogy ha nagyon éhes, akkor úgyis megeszi azt is. Magyaru éheztessem a gyereket, hogy rászokjon a ha-s tápira. MIndezet csak azért, mert szeirnte LEHET, hogy attól van ekcéma a bőrén. Nagyon kiakadtam ezen. A lényeg, hogy a Humana finom és a Corában is lehet kapni és eddig ott láttam a legolcsóbban. (1990.-)

Ed,
Bejön a kiszemelt kastélyotok! Kép Mondjuk a 30 fürdő lehet, hogy kicsit sok, de legalább ott is tudnánk aludni, ha meghívsz. Kép

Sly,
sztem örülj, hogy Bianca alszik a kocsiban, mármint a baba kocsiban, mert MÁté egyáltalán nem hajlandó és csak balhézik. Olyankor persze ki kell venni és csak addig tudunk lent lenni, amíg a derekam bírja. Néha inkább fagyoskodnék, de ez így szörnyű. Persze mindenkinek az a baja, ami épp van, lehet, hogy ha fagyoskodnom kellene, akkor attól lennék ki. Kép Amikor még melegebb volt jó volt, mert csak leültünk egy padra és nézelődtünk, de most! Persze a következő tavasz sokkal jobb lesz, akkor majd már rohangálnak! Meg mi is! Kép

13. havi GYED? Ilyen nálunk biztos nincs, már ha cég függő a dolog, de sztem ez nem cég függő. Persze nem vagyok otthona témában, csak úgy gondolom.

Szilvus,
ez a br. 83 sztem több embert is kiborít, de nem bízom benne, hogy jobb lesz a helyzet, sőt...! Örüljünk, ha nem lesz rosszabb!

Azt esetleg tudja valaki, hogy második gyerek után, ha nem megyek vissza dolgozni, hogyan alakul a GYÁS, GYED? Valami olyat tudok, hogy a minimálbér 3 szorosának a 70%-a. Ez így van?

Humi,
nem baj, hogy elfelejtetted a kardigánt. Majd legközelebb! Remélem hamarosan!

Ezt a montázsos progit én is kipróbálom! Remélem Máté hagy ügyködni!

Utólag is köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Puszi, Kata
katca

Sziasztok!
Csak kicsit tudok írni, mert Tomika az ölemben ül, és segít. Éjjel megint lázas volt (tegnap nem, sőt estére egész jó kedve lett), reggel hőemelkedés, de semmi egyéb tünet. Nem tudom, mi lehet. Holnap megyünk vissza dokinénihez, remélem, addigra javul.
Éjszakánk eleinte egész jó volt, de valamikor átvittem közénk, és utána lázasodott be. Akkor már sehogy nem volt jó szegénynek.

Kösz ün jük a jókivánság o kat( Tomika nomo gatja a SPACE-T), biztos segítenek!

Febr.24-ig már visszaolvastam, eddig írtam is.Bocs, ha valami már nem aktuális.
Folytatom, ahogy tudom, de Tomika itt nyüszizik a kezemben.

Karmen!
A barátnőmnek van oda kártyája, úgy tudtuk megvenni. Tudtál hozatni az Auchanból? Madzagot és karikát adnak hozzá, kampót venni kell.

Betty!
Köszi a dicsértet! Elég régi képek vannak az albumban, nem jutok oda, hogy frissítsem. Majd növöget nálatok is a hajacska! Kép

Anita!
Üdvözlet! Persze, írj nyugodtan! Én sem tudok mindig írni, amikor szeretnék. Szerintem semmi gond nincs a nagyfiúval. Tomika is 8 hónapos kora körül tanult meg gazán ülni, a napokban állt föl, és mostanában kezdett el kúszni is. Nem egyformák a babák.

Humi!
Szegény! Hogy törjön le a keze a tolvajnak…

Mely!
Nagyon csini Edina a téli ruciban!
Nekem is kifakult a cékla (igaz, hogy fél napig kellett főzni, szerintem megvettem a piac legöregebb cékláját.)

Móki!
A decemberi Kismamában pont erről van szó. Az elején, ahol a gyerekorvos válaszol. Ha
nincs meg neked, majd a lényeget beírom. De a lényeg: NEM BAJ Kép

Moncsi!
Boldog szülinapot! Nagyon ügyi Levi! Remélem, semmi komoly!
Én 38 voltam, az is szép kor… Kép

Sly!
Látom, Bianka is élvezi a hintát. Nálunk azóta is nagy kedvenc. És milyen ügyesen segít kipakolni a szatyorból! Kép

Edina!
Mi most már overallt adunk rá, ha kocsival megyünk, akkor is, de ha pl. vásárolni, akkor vastag naci+dzseki, hogy a boltban le lehessen vetni róla.
Mi finomat evett Bálint? Kép

Ági!
Irigyellek, hogy Matyit a párod is el tudja altatni. Nálunk pár hónapja este csak én vagyok a valaki. Apánál meg se nagyon marad. Pedig néha nagyon jó volna…
Jó, hogy nem találtak semmi bajt Matyusnál! J
Szilvus!
Látom, Peti is szereti a csokit. Lassan el kell dugni előle. Kép
Jobbulást Petinek! Én is olvastam, hogy csirkemájat már lehet adni ilyenkor hetente 1-szer. Szerintem semmi baja nem lesz tőle.
Nekem is azt mondta a védőnő a répára vagy tökre, hogy hetente 1-szer, mert különben sárga lesz. Én is van, hogy többször adok, de eddig még nem lett kínai Kép
Tomika kb. 2 hete pápázik (na, nem mindig, ha olyan kedve van). A tapsolást most tanuljuk.
Tényleg jól összekente magát Peti!

Barbic!
Jobbulást! Szerintem kár távol, tartani magadtól Bencét.
Nagyon édi a kukucs Bence!

Magdi!
Igazán szépek a méretei Márknak!

Mely, Szilvus!
A banán nálunk is nagy kedvenc! Bizony többször is kap vacsira!

Anita!
Gratula Atinak a fogacskához és a pápához! Nagyon ügyi. Tomika még csak integet.

Timi!
Jobbulást Bencének!

Zsu!
Én majdnem betartottam a vásárlásmentes napot. Csak 1 buszjegyet vettem.Kép

...
Megyek, mert Tomika nem bírja tovább...
Tünde
ptünde

Kata!
Probaltad mar ultetni a babakocsiban? Bianka mikor ki akar jonni, akkor kiveszem nehany percre es utana visszarakom a kocsijaba, de ugy, hogy uljon, mert akkor tud nezelodni. Persze ez sem mindig jon be. Kép

13. havi GYED. De jo is lenne! Tudnam mire kolten azt a hatalmas osszeget. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok! Kép

Nándi alszik már több mint 2 órája, reggel 7-kor evett utoljára. Nagyon várom, hogy felébredjen.
Az éjszaka nagyon jól aludt, kapott este Zyrtec-et, és Ambroxol, csöpögtettünk Nasivin-t, tettünk vizes lepedőt az ágya fölé, és így aludt este 8-tól reggel 1/4 6-ig, akkor nem találta a cumit. Odaadtam neki, és odavettem mellénk, és még aludt fél 7-ig.

tegnap mondta a doki bácsi, hogy már ehet túrót, sajtot, tojássárgáját, kekszet, babapiskótát, kiflit. Ti is adtok a babáknak?
A férjem nem engedte, hogy vegyek Danonino-t, pedig már többen mondtátok, hogy imádják a babák. Viszont vettem natur joghurtot, kevertem az almájához délután. Úgy tátogott Kép

Nedina Kép
Tegnap azt is mondta a doki, hogy evés előtt masszírozzam be az ínyét Dentinox-géllel, és akkor elzsibbad picit, és jobban eszik majd. Bevált. Jön felül a második fogacska. Probáljátok ki.

Ed Kép
Ha minket is meghívsz, akkor bérlek egy helikoptert, és elmegyünk Kép

13.gyed nagyon jó lenne! De szerintem 13.havi fizetést sem kapok, pedig 2 hónapot dolgoztam idén. Arányosan adhatnának valamit....

Ági Kép
Örvendek, hogy Matyusnak jók lettek az eredményei Kép

Szilvus Kép
Én is nagyon szeretnék eljutni az IKEA-ba, de apát nem nagyon lehet kimozdítani Kép Egyedül nem mernék elindulni, elég messze van.....
Nagyon jópofa a náthás virág Kép

Üdv
Pumukliék
pumukli

Pumi, jobbulást Nándinak.
Nekem adtad 13. havit.Persze időarányosan.De lehet, hogy cégfüggő...

Puszi, LÉna

nuska

Nuska!
Akkor az még fizu volt, nem? Nálunk meg már egyébként sincs 13. havi, úgyhogy én biiztos, hogy nem kapok semmit. Kép

Pumi,
Nándinak jobbulást!

Puszi, Kata
katca

Sziasztok!

Most voltunk mázsáláson. Matyika FÉL KILÓT hízott 3 hét alatt! Így most 8300 gr- os és 71,5 cm-es. El sem hiszem, ez szuper!!! Főleg hogy az elmúlt 2 hónapban 1 dkg-ot nem hízott. Jajj annyira örülök! Még 6 hétig kell szednünk a vasat.
Humi! jól emlékszem hogy Krizsó is vashiányos volt? Ő mennyi ideig szedte a maltofert?

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Katca, nem, úgy volt hogy én 2003 okt. 1-ig dolgoztam, így akkor dec.-ben kaptam 13. havit , persze részarányosan.

Ági, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, gratula Matyikának.

Pusz, megyek, mert az ablakpucit hagytam ott értetekKép

nuska

Sziasztok! Kép

Ági Kép
Matyusnak sok cuppanós puszi a hízásért! Kép Ügyes fiú! Kép
Mi is szedtük a Maltofert.

Léna Kép
Nem tudnál küldeni egy kis energiát, csak annyit, hogy legyen erőm hozzáfogni az ablakpucoláshoz Kép

Tettem fel pár képet a taliról a fenti topikba.

Lépek, mert felébredt Nándi és nyűgős, ölbe akar jönni...

Puszi
Pumi
pumukli

Agi!
Gratula Matyusnak a gyarapodashoz! Kép

Pumukli!
Jok a talis kepek. Kép

Szilvus!
Milyen lett a sos muffin?

Sikerult nekem is elkeszitenem par montazst. Izelitoul felrakok ket kepet:

Kép

Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Ezzel most keszultem el:

Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziaztok!

Legyőztem az ablakokatKép
Sára épp a macseknak udvarolKépKép

Pumi, jó kis zene, aztán hajráááááá, csak elkezdeni nehéz.Bár én már könnyen beszélek.

Sly, ezek nagyon jók, főleg ez az utolsó tetszik.

Puszi, én is gyártok még párat.

nuska

Sziasztok!

Még jövök, csak kérnék egy nagyot!

HELP!!!! Melynek nem bíííírom átküldeni a naptárkészítő progit, mindig visszaküldiKép Akinek átküldtem próbálkozna az elküldéssel?
Köszi!

Móki
móki

Móki, kinek küldjem tovább?Vagy vissza nekeD?

nuska

Sziasztok!

Nekem nemleheheeesz funpices Petiképem, brühühüüü. Legfeljebb ha beöltöztetem Zorrónak vagy ilyesmi. Nem adom fel, nem olyan fábul faragtak engem!Kép

A mi cégünk nem ad 13. havit (még fizuban sem, nemhogy GYED-benKép ), mi mindig márciusban kapunk egyösszegben jutalmat (ez csúnya szó, nem jutalomnak hivjákKép ). A 2003-ast megkaptam, a 2004-est majd jövő márciusban. Remélem.
Léna, a GYED-et NAGYON könnyű beosztani, oly kevésKép Kép Amúgy a gyermek születését megelőző évben kapott éves munkabér cimszó alatt kapott jövedelmed 12. részének 70 %-a a havi összeg. DE (és most jön a kedvencem Kép) maximum 83e HUF btto. Ez jár mig Sára be nem tölti a 2. évét. Utána GYES de annak összegéről nincs fogalmam, Claire, Rita vagy Erikák bizti tudják.

Sly
Dejók a Biankás montázsokKép

Ági
Ez szuper gyarapodás, ügyesek vagytok, csak igy tovább!Kép Úgy örülök, hogy Matykó étvágya a régi. Mi a kedvence?

Pumi
Jók a képek!
Ablakpucolás ilyen időben????!!! Esik majd a hó, eső ugyanolyan koszos lesz. Fölöslegesen dolgoztál. No, ez volt a pozitiv energiaKép Kép
Peti eddig egyszer kapott tojássárgát, izlett Neki és nem ütött ki. Sajtos bébikaját ma kapott először. Szintén befalta. Várom a reakciót. Túrót túrórudilopásai alkalmával kap.
Kérdés: a gyermekeknek készitett Danoninó miért esett ki a kosaradbólKép? (Ugye élőflórásat adtál azért Nándinak?)

Naszóval, Peti ételei (amit NEM szabad(na) ennie, de szereti és semmi baja:
- Danonino (epres természetesen nem)
- Danone könnyű és finom (epres, málnás, citrusféleséges nem)
- túrórudi (csokibevonat nélkül)
- vajaskenyérfalatkák
- kakaó (tápból elkészitve)
asszem ennyi. A hétvégén pepecselek neki karamellás tápot is, szerintem imádni fogja. De el ne áruljátok a védőnénimnek! Neki szigorúan krumplit eszünkKép Kép

Edina
Mi eleddig a BEBA HA-s tápjait ettük, ha kellőképpen meleg a viz, csodásan feloldódik (kb. fürdőviz melegségű, azaz 37-40 fokos). Ugyanezt tapasztaltam a sima BEBA tápnál is. Ellenben a most kipróbált Mildibé HA nagyon dzsuva, sokáig kell kotyvasztanom és nyomkodnom benne a göböketKép Viszont az ize határozottan finom. De Peti megeszi a sz@r BEBA-t isKép
DE: a BEBA 2 sűrűbb elegyet alkot mint a BEBA 1. Gondolom, hogy laktatóbb legyen. A Mildibé hig. Na, micsoda tápszerguru lettemKép

Ma tökjót csavarogtunk HumiékkalKép Olyan édesek voltak a gyerekekKép Vigyorogtak, "beszélgettek" egymással. Jól birták a gyűrődést, persze Peti azért alakitott is, mert egész nap kábé 15 percet aludt. Meg is dicsérte a pénztárnál a kasszásnéni "milyen tündéri kisbaba, hogy alszik!". Mondtam Neki hogyne, miután végigbömbölte az IKEA-tKép

Mentem fürcsikézni. Még visszajövök..Kép Kép

Szilvusék
szilvus

Sziasztok,

Na most kiírom magamból: Elvittem a kiváló mobiltelefonomat (nokia 6600) a Mammutban lévő nokia szervízbe, mert néha előfordult, hogy nem írta ki a nemfogadott hívásokat. azt mondták ó itt csak egy szoftverfrissítés kell és kész, de a képeket mentsük le a memóriakártyára mert azok elveszhetnek a nevek nem. 40 perc múlva visszamagyek a telefon kész. Bekapcsolom rányomok a telefonkönyvre: ÜRES azt hittem nem látok jól, mégegyszer Üres... kérdezem ez meg mi! kiderült hogy frissítés előtt letöltik vhova a névjegyeket, majd vissza. de ez ebben az esetben vmiért nem sikerült, ugyan letöltötték de vissza a telefonra már nem megy. egyenlőre. KB 500 név és telefon volt rajta!!!!! Mindjárt megőőőőrüüüülöööök!!!! Most ott hagytam nekik, hogy nekem mindegy hogyan de varázsolják elő mert nem tudom mit teszek.
A másik: fél évvel ezelőtt nyári gumi cserekor apát vmi .... rábeszélte, hogy tegyenek az autóra ugynevezett kerékőrt, ami biztosítja, hogy nem tudják ellopni a kerekeket. Adott egy pár cmes fém kütyüt, mondván ez fontos és csak ezzel lehet majd a nyári gumikat télire cserélni, hát apa vagy én úgy eltettük ezt a fontos kütyüt, hogy most nem tudjuk lecserélni a kerekeket. GRRRRRRRRR.
különben jól vagyunk, és ebben a pillanatban felsírt az én drága Julcsikám.
Nagyon édesek a montázsok. Ági, nagyoon ügyes Matyi, na meg az anyukája
boksay_rita

Rita

Mobil: ez szörnyűKép Kép Nem csaptad agyon azonnal a technikust? Nagyon remélem, hogy elővarázsolják neked mindet. Jesszus, ennyi információ pótlása rengeteg idő és energia (lenne) NekedKép Amint előkerült SOS töltsd fel mindet a gépedre, biztos ami biztos.

Kerék: hasznos a kerékőr, nekünk is van, a könnyűfém keréktárcsákat szivesen lopkodják. Kütyü (télleg kb. 2 cmKép ) elvesztése bosszantóKép Ugye azóta eszetekbe jutott, hol van????

Julcsikának puszi és szunyáljon vissza reggelig!!

Szilvus
szilvus

Sziasztok!Kép

Én még mindig a montázsoknál tartokKép Elég régóta szórakozom, anyukámékat is jól megröhögtettem velük.

Szilvus, ha elindul a program, vagyis megjelenik a munkalap, jobb oldalon látsz 4 képet megszámozva? Ha igen, azok a montázskészítés lépései. Az elsővel kiválasztod a hátteret, a 2-kal a képet, amit be akarsz illeszteni. A 3-kal a beillesztendő képet forgathatod, nagyíthatod, kicsinyítheted ill. tükörképet is kérhetsz,stb. Végül a 4-kel szöveget is írhatsz a képre. Remélem, tudtam segíteni.Kép Jó szórakozást!

Hihihi, nem bírom ki képfeltöltés nélkül. Nos, íme a remekművek a famíliáról:

Kép KépKép

És nézzétek, hogy szórakoztatja anyukám az unokáit, míg én suliban vagyok.Kép

Kép

Móki, mekkora a progi? Vajon nem fér bele a postaládámba?Kép Pedig teljesen kiürítettem. Brühühühü, pedig annyira szeretném én is!

Ági, nagy gratula Matyusnak a súlygyarapodáshoz!Örülök, hogy jók az eredményei!

Sly, cukik a képek Biankáról!

Szilvus, én is mindig így járok, séta közben mindenki agyondicséri Edinát, hogy milyen nyugodt, aranyos, kiegyensúlyozott baba. Úgy látszik tudja az illemet, inkább az én idegeimet eszi itthon.Kép

Erika, jót nevettem a szőke nő szőke macskáján!Kép Micsoda cicusotok van!

Hű, egyelőre lelépek, naaagyon későre jár az idő.Kép Jó éjt!

Mely

Mely
KépKép
mely

Mely
Stimm, perszehogy megjelenik, de nem lehet rákattintani. Kép

Szilvus
szilvus

Éééés, lefekvésem előtt még valami nagyon fontos!

Andris
Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!Kép
Peti és Szilvus
Kép

(Móki, ugye most tartjátok?Kép )

Puszi Mindenkinek!
Mi
szilvus

Hú, ahogy olvaslak titeket, nagyon csúnya felismerésem támadt. Amit eddig kaptam, az még nem a gyed volt, hanem a gyás?! És a gyed tényleg bruttó 83 max? Ez iszonyú hír! Legalább az is járna duplán ikrekre! Nem, majd csak a gyesKép, haha, ők is tanultak matekot, tudják, hogy a nullát akárhányszor veszed,,,, az 0!
Rita! Küldök Zsoltról egy önéletrajzot, hátha beüt neki egy jobb állás! Jobb ötletem per pillanat nincs.
ez egy ilyen nap, inkább lefekszem!
Claire
claire

Sziasztok!

Claire, Pázmánd a kiszemelt falu, közel van a Velencei-tó, van a falu mellett szikla, ahol mászhatunk, lakik ott ismerős. Nekem is feltünt, hogy miért akarsz az államnak hotelezni???

Edina, a cipőbolt a Teréz krt 27ben van. oktogontól gyalogolsz a nyugati felé és a jobb oldalon lesz egy kapuban. Van szandi is, nem tudom, hogy akciós-e. Meg kell nézni. Nálunk is gond volt a főzelékkel. Türelem, mindig adni kell neki egy-egy falatot. Mostanában inni adok neki, ha már nem kell a főzi. Majd pihi, új játék és kezdődik minden előlről. Ma végre megevett 1ü bébiételt.

Rita, bosszantóak az ilyenek. Apa sokszor mondja, hogy a cégek informatikusai hülyék, bénák, stb. Küldök neked mélt, remélem tetszeni fog. Ha ismered, bocsi.

Ági, tanulhatna a lányom a fiadtól. Nem akarom elhinni, hogy egyszer sem sír fel. Olyan hihetetlen számomra. Jó hír, hogy minden ok a sráccal.

Úgy látom, jó poén volt a kastély. Tudjátok, szép lenne. Bár sokat gondolkodom azon, hogy feladnám-e mostani életemet egy ilyenért. Nem. Nem is lottózzok.

Tünde, febr. 24? hm...

Pumi, a danonino Kincsinek is izlett. Én vanilia-erdeit vettem neki. Túrórudit szereti, tojást még nem kapott.

Mely, van még nálatok hó? Szupi lehet, már én is várom, hogy essen.

Asszem apánál jelenésem van, éhes. Ilyenek a férfiak.Kép

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Hallom, hogy apa betette a mikróba a mai ebédjét. Nem volt ideje megenni napközebenKép
közölte, hogy igen emberes adagokat készítek neki. És nem is látszik rajta. Jó neki.

Claire, igaz a felismerés, gyed max br 83eft!

Szilvus, füstölt-főtt tarja? Ma öcsém adott neki egy falatot. Fülig ért a bébi szája az örömtől!

Most kaptam emilen:

Igaz történet a férfi teremtésérõl.

Nos ez egy igaz történet arról, hogy isten miként teremtette a férfit olyanná, amilyen.

>Az isten megteremtette a szamarat, és modá neki:
-Te leszel a szamár! Reggeltõl estig dolgozol,nehéz cuccokat cipelsz a hátadon.Zöldségeket eszel, túl okos sem vagy. 50 évig élsz!

Erre a szamár:- 50 évig ilyen élet! Az túl sok! Elég lesz nekem 20 év is. És így lett!

>Aztán az isten megteremtette a kutyát,és mondá:
-Te vagy a kutya, vigyázol az ember dolgaira,hûséges leszel,azt eszel amit meghagynak neked. 25 évig élsz!

Erre a kutya:-Istenem, 25 év ilyen élet túl sok! Nekem 10 év is elég. És így lett!

>Aztán az isten megteremtette a majmot és mondá:
- Te vagy a majom,ugrálsz fáról fára,úgy viselkedsz mint egy idióta.Jópofa vagy bohóckodsz grimaszkodsz. 20 évig élhetsz!

Erre a majom:-Istenem 20 év bohócként túl sok! Elég lesz nekem 10 év is. És így lett!

>Aztán az isten megteremtette a férfit és mondá:
- Te vagy a férfi,az egyetlen értelmes lény a földön.Az eszedet arra használod hogy a föld többi lakóján uralkodj és lealázd.20 évig élhetsz!

Erre a férfi:-Istenem, 20 év férfinak lenni kevés!
- Add nekem azt a 30 évet amit a szamár hagyott,a 15 évet a kutyától és a majom 10 évét! És így lett!

Az isten gondoskodott róla hogy a férfi férfiként 20 évet él.Aztán megnõsül és 30 évig dolgozik cipekedik mint a szamár.Aztán gyerekei lesznek,15 évig vigyáz rájuk õrzi õket és azt eszi amit a család hagy neki.Aztán megöregszik és 10 évet él mint egy majom úgy viselkedik mint egy idióta és az unokáit szórakoztatja....

> És látá az is így jó...!?

Búcsú.
E

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Nagyon jók a montázsok. Én is szórakoztam vele. Itt egy Krizsi-Miki:
Kép

Mariann, Kata,
Következő talira viszem újra az ittmaradt cuccokat.
Mikor és hol talizunk majd?

Rita!
Jesszum, 500 elveszett telefonszám. Kép Tudom, hogy már későn szólok, de Nokia telefonokat ne a mobilszolgáltatóhoz vigyétek javítani, hanem a Nokia szervízbe (Erkel u.), ahol tényleg értenek is hozzá és a garanciát ott is lehet érvényesíteni. Remélem sikerül visszavarázsolniuk a névjegyzéket! Kerékőrrel én is megjártam egyszer, pedig hasznos dolog, csak nagyon kell vigyázni a "kulcsára". Pár éve egy defektnél ott álltam az út szélén a vadiúj pótkerékkel és nem tudtuk leszedni a defektes kereket, mert a kerékőr kulcsa itthon röhögött a szerszámok között.

De szupi lenne a 13. havi GYED. Én még fizuból sem kaptam soha 13. havit. Kép

Ági,
Krizsónál a doktornéni tanácsára étrend módosítással próbáljuk a vasat helyrehozni (sok vastartalmú kaja, pl. 2 naponta pipimáj). Épp holnap megyünk kontrollra. Majd megírom milyen eredményt hozott ez a megoldás. Ha nem jött helyre, akkor nekünk is jön a Maltofer. Gratula Matyika gyarapodásához!!! Kép

Léna,
De jó, hogy elkezdte Sára átaludni az éjszakákat! Kép Megkaptad a hétvégi emailemet?

Két vásárlásos infó:
Az Azurban vannak kirakva reklámújságok, benne 20%-os bónnal, ami 1 db bármilyen termék vételénél beváltható. Így egész jó áron lehet babaápolási cuccokat vagy pelenkát venni. Dec.5-ig tart az akció.
A másik, hogy voltam én is az Ed által írt cipőboltban (teljesen véletlenül pont előtte parkoltam és muszáj volt bemennemKép) és vettem 2 pár cipőt Krizsónak (szupi jó, márkás félcipőket; nem bakancsot). Ed, köszi az ötletet. Kép

Edina,
Szandikat nem láttam a "kettőt egy áron" akciós polcokon. Cím: Teréz krt.27. A nyugati és az Oktogon között, a Pu. oldalán van, de közelebb az Oktogonhoz. Tel:332-7459.

Pumi,
Tojássárgáját - hús helyett - spenóthoz adtam Kristófnak és imádta. Megevett így vagy 400 g főzit. Semmi baja nem lett, pedig féltem tőle, mert én nem bírtam a tojást gyerekkoromban.

Megyek, mert már megint éjfél múlt.
Puszi nektek:
Humi
humi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?