Adrienn!
El is hiszem, hogy fáj, mert különben nem lennének ennyire nyűgösek némely babák! Boti is rácáfolt a csak első kettő kibújásnál fájásra, mert ő a felső kettőnél is extra nyűgös volt!
Ma Milcsi is nyűglődött, illetve tul.képpen nem volt semmi baja, csak éppen aludni nem akart! 2x 45 percet aludt napközben, és este is elég nehezen akart elaludni. Adtam neki homeós bogyót, chamomillát, és 15 perc múlva nyekk nélkül elaludt a kiságyában.....használt a bogyó??? És ki van csípve nagyon a popsija, ahogy töröltem, apró vérpöttyök jelentek meg a pirosságban.......Botinál ez mindig fogzáskor van így. Nem tudom, még mindig nem bújt ki a foga, nincs bedagadva sem az ínye....de rágcsál mindent. Szegény Csabi már meg is jegyezte, hogy én mindent a fogzásra fogok, aztán 3 hónapja emlegetem már, hogy fogzik, és még ki se bújt!
Bettó!
Köszi a gratulát! Én néha kicsit meg is ijedek, hogy nem túl gyors ez??? Egyébként néhány napja leteszem a szőnyegre, hadd fedezze fel a világot, és naaaagyon élvezi. És szépen mászik is, leül, ha valami megtetszik, és eljátszik. Persze még nem merem otthagyni sehol, mert van, hogy elesik, vagy megbillen, miközben ácsorog, de egyre ügyesebben és óvatosabban esik. A bébiülést meg már nem tudom, hogy kinőttük-e, vagy sem, mert ugye még nem csináltattuk meg a kerekeket, és már kb. 2 hete nem ült benne. De szerintem jó még bőven. 2 hete még jó volt.
Ja, és hogy teszi a lábikóit? Ügyesen teli talppal, vagy lábujjhegyen? Csak kíváncsi vagyok, mert ugye a kompban lábujjhegyen hajtja magát, vagy ott is teljesen leér???? Nem tudom, nincs még kompunk! És milyen cipő van rajta? Mert a gyógytornászunk azt javasolta, hogy ne is adjak rá otthon cipőt, hadd érezzen sokat a talpával. Bocsi, hogy kíváncsiskodom!!!
Gondolom fáradt vagy Te is az éjszakák miatt! Éjjel szopizik még? Mert amióta Milcsi lemondott a ciciről, már meg tudom kérni a Csabit, hogy szombatonként keljen fel ő hozzá, én hadd aludjak. Igaz, most is megkértem, de Milcsi éjjel sírt, mert nem tudott visszaaludni, és felébredtem. Aztán kimentem, megnyugtattam, megetettem, és 4kor el is aludt (3tól fent volt), és reggel 8.30ig aludt!!!! Úgy látszik jót tett az éjszakai kajálás.
Olvasta valaki a Suttogót??? Vélemény?? Én tegnap este beleolvastam, tetszik!!!!!!! Az altatásos rész be is jött!!!!!
Na, pussz!