Emese!
Mi is kivanunk igy visszamenoleg boldog szulinapot Jankanak!
Agi! Tenyleg nagyon szep a motoros kiscsaj. Gondolom miutan kimotorozza magat, jo nagyokat alszik.
Meli! Mindenekelott gratulalunk a nagyleanynak, nagyon ugyes!:wink: Nandi is kb. 3 het alatt szokott le a pelusrol.
A 2 es fel eves oltassal mi is pont ugy jartunk, masnap annyira fajt a laba, hogy nem akart kiszallni az agybol, csak a wc-re ment, az etelt is az agyban ette meg (most az egyszer megengedtuk neki, mert lattam, hogy tenyleg szenved) es laza is volt.
Amint latom a kepekbol, te sem unatkozol a lanyod mellett.
Nandi imadja nezni velem a kepeket, mar mindenkinek tudja a nevet ebben a topikban. Amikor meglatta a kepet Tundevel amint ugral a pocsolyaban odament az apjahoz es megkerdezte "apa mikor mosod meg az autot, hogy ugraljak en is a pocsolyaban?"
Az Activia-s kep is halali, de en imadom a copfos kepeket (Kincsonek majd csak jovore lesz, de sebaj, van Nandinak!
)
A vonalzokat nem toroltem ki, valamiert nem jelentek meg.
Edit! Biztos nagyon fincsit foztel, hogy a lanyok ugy nyalogattak utanna a szajacskaikat. Latszik, hogy szuperul szorakoztatok. Azert, igy ahogy elnezem a kepeket, a ferjeitek kicsit kissebbsegben voltak annyi csaj kozott
!
Elegedetten jelentem, nagyon jol haladunk Kincso babaval az eves teren. Eloszor is mar csak ritkan kopkodik es mindent megeszik amit adok neki: murok, husi, cekla, barack, alma, rizs, krumpli, stb. ... meg a brokkolit is megette.
Es akkor egy par kep ...
fincsi ez a piros valami
huncut mosoly
ket gyonyoru kincsem
mar szamolni is tudok