Sziasztok!
Rólam még nincs pocakos kép, de akkora a hasam, hogy mindenki le van döbbenve, hogy még csak 19 hetes és már ekkora.
És valóban óriási, ma fel akartam venni egy blúzt, amit Manóval még ilyenkor tudtam hordani és nem ér be.
Azért majd megkérem a párom, hogy fényképezzen le, és felteszem a képet.
Benszi! Nem tudom, mitől fogyok, de végül is van miből, úgyhogy nem idegesítem magam.
Amíg Pocaklakó rendesen fejlődik, addig semmi gáz.
Cas! Köszi! A zenére visszatérve, az egyik barátnőm kislányának csak a Tankcsapda jött be. Aggódott is a barátnőm rendesen, hogy milyen ízlése lesz a gyereknek, ehhez képest most 8 évesen zongorázni tanul.
Jó nyaralást, vigyázz magatokra.
Drumka! Védőnő nem tudja megnézni az eredményt? Nekem is ő mondta meg.
Gemini! Üdv újra itt, és boldog szülinapot Rebekának, nagyon szép kislány.
Judit! Köszi a táblát, nagyon jó. A minap kértél javaslatot változtatásra. Esetleg a baba korát ki lehetne venni, mert azt itt a vonalzókon látjuk, és akkor neked nem kellene javítgatni. Többiek? Vélemény? Ja, és nekünk van nevünk, majd ha lesz időd, írd be kérlek, hogy Kornél lesz a fiúkánk neve.
Köszike.
Viki! A keresztlányom ugyanezt csinálta, bár ő csak a kakival, mint amit leírtál. Aztán, mikor oviba kezdett járni, és ott ugye kicsi WC-k vannak, leért a lába a földre, kényelmesen tudott rajta ülni, nem úgy, mint a bincin, szóval ott megvolt az első kaka a WC-be. Akkor vettek a szülei olyan fellépőt az otthoni WC-re, mint amit Cas tett fel, és nem is volt több gond. Egyébként én kérdeztem már a védőnőnket, hogy mi a véleménye erről és azt mondta, hogy óvodás koráig ha leszokik a pelusról az jó. Bár anyukám néha mondogatja, hogy próbáljam meg Manót ráültetni a bincire, hátha megtetszik neki – vett is egyet – de én még nagyon korainak érzem ezt. Azt olvastam, hogy akkor érdemes elkezdeni a gyereket szobatisztaságra szoktatni, mikor a „Van-e kaki/pisi?” kérdésre már tud válaszolni, még ha csak fejrázással/bólogatással is.
Réka! Örülök, hogy jobban vagy.
Kriszti! Én tavaly varrattam magamnak kismamiruhát, sokkal olcsóbb volt így. Persze vettem is egyet-kettőt, ha volt akció valahol. A C&A tényleg jó, de a Brendon brutál drága, bár nem csak ebben.
Edith! Én is félek attól, hogy nehogy hamarabb megszülessen a Pocaklakó, mert ugyebár nekem Manót mindig „cipelnem” kell. Nagyon szép kislány Kriszta.
Drumka Viki! Jó nagy renoválásba kezdtek! Csak ne fáraszd ki magad, próbálj pihenni is. Ilyen görcseim nekem is voltak, de azt mondta a dokinőm, hogy csak a belső változások miatt van.
Ja, voltam kedden AFP eredményért, rendben van. Bár az meglep, hogy Pocaklakónál minden eredményem „magasabb”, mint Manónál volt. Nyakiredő is, meg most az AFP is magasabb értéket mutat, de bőven határértéken belül van mindkettő, így nem aggódom. Csak olyan érdekes számomra. De lehet, hogy ez mindenkinél így van.
Mindenkinek jó éjt, és kellemes pocaknövelést, bár a jövő heti 40 fok nem lesz kellemes.
Anita
Ui.: Kedden megyünk genetikai UH-ra, szorítsatok nekem. Aztán majd jelentkezem.