Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!
Tök jókat írtál ide le!
Amaryl!
Hát szerintem is nagyot nőttem,de páran azt mondják olyan kicsi!Ruhában szerintem meg hatalmas!
Lelked jobb már?
Vendég

Amaryl!
Remelem, kicsit mar felhotlenebb a hangulatod! Semmi sincs, ami feldobja? Barmi, amit szeretsz csinalni, es mar reg csinaltad?

Cas!
Elfelejtettem mondani: Sebi csodaszep. Nekem furtokkel jobban tetszik, de kopin is helyes, es ugye a kopisagnak eleg sok elonye is van. (Most Rebeka is az lett...)

Felteszek ket kepet, nekem nagyon bejonnek

Hat igy nem lehet konnyu...
Kép

Mar konstuktivan muveli...
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Köszi a bókokat mindenkinek, szerintem is jól sikerült Sebi... :lol:
Na megvolt az UH, háááááát... Majdnem frászt kaptam, mert az UH-os csaj nagyon sokáig nézegette a pici fejét, és nem szólt semmit közben . Szóval egyre idegesebb lettem. :( Aztán elmondta, hogy mindent teljesen rendben talált, viszont az arcocskáját nem tudta megnézni, mert annyira belefúrta a fejét a méhlepénybe, meg háttal is van, ezért 2 hét múlva vissza kell mennem egy kontroll UH-ra.
Igyekezett megnyugtatni, hogy szinte biztos nincs semmi baj, csak biztos ami biztos vetne rá egy pillantást még, mielőtt ezt írásba is adná.
Úgyhogy nyugodt is vagyok, mert ez egy nagyon jó UH-os csaj, és ha tényleg baj lenne, akkor azt megmondta volna, és inkább legyen alapos, mint felületes. De azért nagyon fogom várni, hogy elteljen ez a két hét, és tényleg kiderüljön, hogy minden oké, addig nem fogok tudni megnyugodni... :(
Azért még rákérdeztem a nemére, de az se látszott, mert éppen úgy fordul. Szóval titkolózik még kicsit a drága... :)
Na most megyek is, ezer dolgom van, majd még benézek!
ja, és kaptam ugyan képet, de gyakorlatilag csak a gerince látszik rajta, nem annyira izgi... :)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Méret ügyileg mekkora a bébi?Azért nagyon jó,hogy minden ok volt az -uh-n!
Gemini!
Rebeka de gyönyörű!Az a csámpás beállás nagyon édes!
Vendég

Sziasztok!

Cas - 2 hónap... az rengeteg idő...... Mi elemes bútort vettünk az IKEA-ban... így egy kicsit gyorsabb és olcsóbb... Kicsi a konyha , nem kellett sok szekrény.
Az UH miatt nyugi - biztos 2 hét múlva is minden rendben lesz.

And - lassan tényleg el kell menned a védőnőhöz :)
Jó utat Nektek! ....jó nyaralást!

Gem - Boldog Szülinapot Rebekának!

Benszi - egy biztos , jobb hagyományosan főzni (és lehet sütni is), mint a mikróban .
Sajna csak holnap lesz visszakötve a vill.tűzhely, de nem halunk éhen :P Ma csirkemell van zöldségányon és egy kis lecsó.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok.Ismét elmaradtam,de olyan sokat is írtatok,hogy nem igazán tudom követni. :lol: Bocsi,ha mindenkihez nem szólok személy szerint. :roll:

Voltam 12 hetes UH-n,ahol kiderült...nincs is még 12 hetes... :cry: vagyis kicsit kisebb mint kellene.16án megyek újra.Ha az utsó mensi által számolom,akkor már el kellett kerülnöm a 12 hetet.Remélem nincs baj a babával és nem emiatt picur. :cry:

Pocifotóm már készült,igaz kb 2 hete,azóta nemigen változott,inkább a puffadás hagyott alább és a méhem nővekedett erőteljesen.A régi gatyók derékban kicsit szorítanak,de még használom őket,általában kigombolva.Nem szeretnék túl sok ruhát venni erre a másfél hónapos nyárra... Ősszel meg már muszáj lesz.

Gem
Nagyon boldog születésnapot Rebekának.Édes a képeken,nagyon ügyesen építi a kockákat.
Cas
Sebi is egy tünemény,és bevallom a göndör tincsek levettek a lábamról. :wink:

Szobatisztaságban vki adhatna egy kis tanácsot vagyis inkább vígasztalást... :roll: Dorka 2,5éves...szól ha pisilni,kakilni kell,de nem hajlandó se bilibe,se a wc-be produkálni.FElveszi a pelust,majd ha végez le...egész nap nélküle van,nem szereti,de ha kell neki vmit csinálni megy és húzza is fel. Védőnő szerint hagyjam...sokan teljesen ledöbbentek,hogy ilyet még nem is hallottak.Ja és ha nincs pelus a közelében inkább tartogatja...ami persze nem jó,de mit tegyek vele???Erőszakkal nem köthetem rá a bilire. :cry: :cry: :cry:

Adok neki vacsit,még folytatom..

Viki
Vendég

Kia!
jó kis kaja!
Lego!
Mázlista vagy hogy tudod hordani a régi ruháidat!Minden rendben van a babával,csak lehet hogy nem pont középidőben fogant!Új fotót kérünk!

Kép
Kép
Kép

ezeket tegnap este lőtte apa vacsi után!!!!!!
Vendég

sziasztok!

A táblázat, amit már ígértem:
Kép

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Sziasztok!

Hát én is elmaradoztam, alig tudtam végig olvasni amiket írtatok. A gyermek és poci fotók nagyon aranyosak :D mindenkinél.

Viki, ne aggódj, ahogy már írtam nálunk is kisebb a baba mint amennyi a "hivatalos" számolás szerint. Van akinek előbb van peteérése van akinek később, hát mi valószínűleg az utóbbi csoportba tartozunk :) . Volt pl. egy barátnőm, akinek a ciklus 5. napján fogant meg a babája, vagyis még ici-picit menstruált, hát ez sem a hivatalos, nem igaz ?

Sajnos engem valami nyavaja elkapott. Nem tudom mi, mert a vizeletmintát megnézték és teljesen negatív, semmi gond. Hétfőn volt hőemelkedésem is, na max. 37.1 fok, azóta viszont két napja inkább 36 fok alatt van. Nem tudom ez normális-e, mert az is igaz, hogy nekem nagyon alacsony a vérnyomásom és azt hallottam, hogy azoknál a testhőmérséklet is alacsonyabb. Eddig sosem mértem, csak ha lázasnak éreztem magam, hát most hogy itt a kis drága a pocakomban, csak többször rámértem, biztos ami biztos alapon. Fájdogál a torkom és fáj egy kicsit a hátam, de igazából egyik sem vészes.
Arra gondoltam egyébként, hogy a nagy meleg és döglesztő éjszakákon, amikor ment a ventillátor, akkor megfázhattam. Sokszor megizzadtam éjjel és utána meg időnként rámfújt az a szél, szóval lehet, hogy megfázás.
Iszom bőszen a citromos limonádét immunerősítésnek és persze ha még hétfőre sem javul semmit újra körzeti. Kicsit már unom. :cry:

Benszi, hihetetlenül nő a pocid, bár az is igaz hogy egyszerre két babával nem csoda, hogy ilyen ütemben megy :D

Szobatisztasághoz hozzászólni még nem tudok, majd kérdezzetek kb. 2,5 év múlva :D , addigra talán lesz tapasztalatom.

Réka

Kép
solymosy

Amaryl, nagyon köszönjük a táblázatot!

Kép
solymosy

Gem
Rebekának nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!!!! :)
Mit kap?

Kia
Nekem is tetszettek az IKEÁ-s bútorok! Viszont nekünk elég speckó helyre kellettek elég speckó méretek, szóval elemesből nem lehetett volna megvalósítani egészen pontosan azt, amit én megálmodtam... :) De meg is fizettük az árát. :(
Várjuk a képet!!! :)

Benszi
198 g-nak mérték, a többit most fejből nem tudom. (Kicsit megnyugtat, hogy talán nem lesz olyan óriási mint Sebi, mert ő ekkor már 232 g volt...) :)
Ti is szépen növekedtek, jó nagy már a pocid! :) És szép a lakásotok! :)

Lego
Ne aggódj, simán lehet, hogy a ciklusod vége felé fogant a pici, szóval nem csoda, ha nem "szabványméret". :)
Szobatisztaság: ne aggódj, egyáltalán nem egyedi eset a tiétek!!! Nemtom szoktál-e Ranschburgot olvasni, de ő is mindig azt mondja, mikor ilyesmivel megkeresik, hogy nincs semmi gond! Ha a gyereknek így tetszik, akkor legyen így, a lényeg, hogy a pisilés-kakilás ne legyen stresszhelyzet neki (legyen ez a természetes, ha neki ez a természetes, ne veszekedjenek vele érte). Mivel nincs olyan felnőtt, aki pelusba végezné a dolgát, minden gyerek elhagyja magától az ilyen "rendhagyó" szokásokat, ki előbb ki később.
Hozzáteszem, Dorka meg még sehonnan sincs elkésve, az is nagyon szép, hogy egyáltalán szól! Hiszen hány olyan gyerek van, aki 3,5 éves koráig full pelenkás?!
Azért persze lehet, hogy macerás nektek ez a pelusozás (bár szerintem kakit vakarni a biliből sem egy leányálom! :lol:). Milyen bilije/vécészűkítője van? Nekünk a bilinek van egy kacsafeje, úgy lehet ülni így a bilin, mint egy "kismotoron", a lényeg, hogy tetszett neki első perctől mint játék is, csak később vettük használatba (és NEM zenélős!).
A másik pedig a fellépős wc-szűkítő, ezt a Kikában (is) lehet kapni, na az meg majdnem olyan, mint egy mászóka, amint megvettük nem is ment többet a bilire, csak a wc-rem, annyira tetszett neki.
Illetve már hónapokkal ezelőtt jött utánunk a wc-re, és "asszisztált". Olyankor mindig megbeszéltük, hogy anya/apa a wc-be pisil, mert nekik nincsen pelusuk, majd egyszer Sebi is nagyfiú lesz, és neki se lesz pelusa, akkor ő is a wc-be fog... ilyesmi. :)
Szóval nyugi, csak semmi erőszak, majd kialakul ez magától Dorkánál is! Nem kell siettetni! :)

Réka
Jobbulást!!! :)
Alacsony hőmérséklet: kint is hűvösebb volt, nem fáztál? Én olyankor már mértem 35,5-t, kicsit vicces volt... :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Nemrég emlegettük a védőnőt....
Reggel beütöttem a bal könyökömet, 11 körül jött is a vendég, a védőnő. :shock:
Nagyon tetszett neki az új konyha, főleg a csempe....

Most már biztos, hogy Manó mozgását érzem....
Minden nap, ha lefexek érzem hogy rúg.... néha 3x, néha 10x.

Benszi - szép nagy pocak :D

Most megyek, mert indulunk az IKEA-ba , még veszünk néhány dolgot, hogy még szebb legyen... :P

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Benszi hihetetlenül nő a pocid, nagyon csini!

Ti hol szoktatok kismamarucikat vásárolni? Mostmár nekem is be kell szereznem néhányat, mert a régiek már egyáltalán nem jók, de itt Kecskeméten, az Isten háta mögött kb. két üzlet van, de mind a kettő elég béna. Tegnap voltunk Brendonban szétnézni (M5), de őszintén szólva a rucirészlegtől nem vagyok elájulva, nem is vettünk semmit, mert bár egy gatyó nagyon megtetszett, de 21 990 .- :!: volt az ára, na mondom akkor menjünk. Igaziból fürdőruháért mentünk, de amit kinéztem, olyan nincs is, mert a neten rossz fotót rendeltek hozzá, és nem is értik, mert olyan fürdőruha, ami a képen volt, még soha nem is volt nekik.... :roll: Ráadásul ugye 42 E kosaras kellett volna! Az meg szinte semmilyenből nem volt már...:(
Babakocsit azt viszont láttunk jókat, párom belezúgott egy Concord nevezetűbe....

Szóval ruci ügyben hadilábon állok (fürdőrucit csak azért akartam, mert tuti amikor kéne, akkor már nyár végefelé lesz, és nyilván nem lehet kapni simát sem, nemhogy kismamát...)
Kb 1 hónapja jártunk a westend C&A-ban, de nagyon ki volt fosztva, alig volt valami...
Ha tudtok segítsetek, hova érdemes menni?

Kép
kkriszti77

Sziasztok!!!

Köszi a biztató szavakat mindenkitől. :wink: Kicsit aggódok,de amúgy bízok a picurban.Dorka is kis súllyal született,39.héten...
Viszont ami BIZTOS,az a fogantatás időpontja.Május 3!Ez tuti,ugyanis 1 alkalommal voltunk védekezés nélkül együtt,ez a peteérés utáni napon volt. :roll:

Ami szobatisztaságot illeti,igen várok,türelemmel.Egyik este teljesen kikészültem emiatt...együtt sírtam Dorkával,hogy MÁRPEDIG PISILNI kell!!! A férjem jött be,hogy hagyjam abba... :oops: :cry: Azóta tényleg nem erőltetem...elfogadom és kész.
Van bilink,ráülős,elől vmi kutyust mintáz,2 füllel,amit megfoghat.
Wc szűkítő tigexes,kényelmes,nem mozog,bár fellépő nincs hozzá.

Kismamaruhák...
Én is körbejártam az üzleteket...Brendon elszomorított,Noppies rövidgatyó (kimondottan nyári) 17ezerért...2 hónapra nem kell. Pedig a gatyókkal állok hadilábon. :?
Felsőket szinte bárhol lehet venni.A mostani "divat" kismamiknak kedvez.Hosszú tunikák,némelyik bővebb. A Promod-ban vettem párat,de majdnem mindenhol lehet extra színes,mintás felsőt venni.
Vendég

Kriszti
Én itt a Bécsi úton (3.ker) a C&A-ban vettem pár dolgot, felsőket a normál részen, és egy klassz gatyót a kismama részen 5000-ért (klasszikus fekete, műszálas). Mondjuk ott épp leárazás volt, tehát lehet, hogy mostmár itt is le van fosztva.
Jó bolt (nem a legutsó divat, viszont olcsó és praktikus ruhák) Vörösvári út (3. ker) kismamabolt (10 emeletes aljában).
Aztán csini és trendi középárkategóriás ruhák a 2in1 boltokban, én a Fény u-i piactól nem messze voltam (Mammut mögött).
nemtom segítettem-e... :roll:

Kia
Gratu a mozgáshoz! :)

Lego
Tényleg kár ekkora hangsúlyt helyezni a szobatisztaságra, hagyd békén nyugodtan, még bőven ráértek! :)
Nekünk ilyen szűkítőnk van, ezt többektől hallottam, hogy sok gyerek megszereti épp a "mászókasága" miatt. Lehet, hogy később nektek is megérne egy próbát (pláne mert ezt majd egyedül is tudja használni, nem kell pl. a szoptatás kellős közepén rohannod hozzá - nálunk legalábbis ez a cél...)
Kép

Most voltam dokinál.
Minden oké, az UH-os mizérián egyáltalán nem izgatta magát szerencsére, gyanítom ő se először lát ilyet, és egyelőre nem lát aggodalomra okot, úgyhogy picit megnyugodtam.
Ami "kedves" volt, hogy kifejtette, hogy azt mondja a szakma, hogy hüvelyi szülés után általában a következőt akár ha 1/2 kilóval nagyobb is meg lehet szülni - szinte ezzel fogadott, én meg csak nyögtem egy nagyot válaszul. 4700 g?!?!?!?! Akkora gyerekem NEM LESZ! Ha mégis, akkor postán kérem!
No meg hogy a "jobbak" mozgásig nem híznak (merhogy én már vagy 2-3 kg-t). Mondom miazhogy mozgásig, már több, mint egy hete érzem.
Viszont hallgattunk szívhangot, nagyon kis halavány volt még (na ja, még nincs 20 dkg össz az egész külök), de hallottuk! (De komolyan mondom lecserélhetné azt az ezer éves kis kütyüjét, mert lehet, hogy jól szuperál, de rossz ránézni...)
És mostmár tuti, hogy a Jahn-ban szülök... azért egy kicsit szomorú vagyok...
Szóval nagyon jót dumáltunk megint, ilyenkor teljesen feldobódva jövök el, pedig "bosszantott" eleget (hízás, ilyesmi), de ezt is tudja kedvesen-viccesen tálalni, hogy az ember ne vegye sértésnek.
Ja, nem a 4700 g-os gyerekkel fogadott, hanem hogy "micsoda fiatalos frizura", na most eddig olyan vén szatyornak néztem ki, vagy mi?!
Viszont minden a helyén és a méretének megfelelő, jó az AFP és a cukor, zárt a méhszáj, szóval nyugodtan mehetek nyaralni, még strandolni is szabad - nem mintha 40 km körzetben lenne víz... nemtom mit fogunk csinálni a 40 fokban...
Úgyhogy kaptam 1 hónap "eltávot" megint...

Na mi holnap elutazunk egy hétre, addig ne felejtsetek el! Sziasztok! :)

Kép
Kép
Kép
cas

And, eszméletlen a pózolás Esztiről. Irtó édes!

Cas, Sebinek tündéri tincsei vannak. Nem csodálom, hogy azt javasolják hogy ne vágdd le, csak hát a praktikusság...
A hajvágást próbáld meg úgy, hogy hajvágás előtt felügyelettel odaadod neki a gépet (nem bekapcsolva), hogy ismerkedjen vele, utána nem lesz olyan rémisztő.
Sajnálom, hogy még nem tudták megmondani, ki lakik a pocidban, de talán két hét múlva...

Zene, Lacusnak az autóba mindig betettem a babazenét. Egy idő után valóban megnyugodott, ha meghallotta. Meg volt három mondóka, amiket sokszor mondogattam neki, és ezek is nyugtatólag hatottak vészes esetben. Szerintem működik ez a dolog.

Benszi, nagyon jók a pocakképek!

Gem, boldog szülinapot a nagylánynak! Édes a kacsalábakkal

Réka, jobbulást neked.

Lego, szerintem se aggódj, a lányzó majd rájön, hogyan kell a bilibe pisilni. Legyen ott a közelbe, meg mutogasd neki, de semmiképp ne erőltesd. Egyébként én azt a módszert követtem, hogy levettem a pelust, és kész. Nincs többé. Se nappalra, se estére. Első két nap rohangáltam a ronggyal és törölgettem a pisit, de ez hamar megszűnt. Nálunk a kaki volt nehezebb téma, mert azt inkább visszatartotta három napig is. Akkor a védőnő azt ajánlotta, hogy akkor éjszakára adjam vissza a pelust, de azt meg Lacus nem engedte. És hát ez kemény két hetes kínlódás volt, mert ráült ugyan a bilire, meg bele is termelt, de utána az istennek nem akart felállni onnan. Csak nagy sírások árán. Aztán szépen lassan ez is megoldódott, hozzászokott ahhoz, hogy ez is kijön az emberből és normális.

Kriszti, Brendon nagyon drága. Én is a C&A-ban vettem, illetve a westenben a legalsó szinten a középső mozgólépcsőnél van egy kismamabolt, és ott vannak jó gatyók 10-12 e körül. Meg még a kenguru gold üzletekben.

Tegnap mi is voltunk uh-on, minden rendben, nagyon aktív volt a gyerkőc, mindkét öklét megpróbálta a szájába dugdosni. Képet kaptunk, de sajna egyik sem olyan ami láthatóan jó lenne. Viszont megtudtuk, hogy kislány lesz megint
És uh alapján már betöltött 16 hetes, így ma gyorsan elmentem AFP-re is. Hiába ragaszkodom a jan-i szüléshez. Na, majd meglátjuk.

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Doreen
Szerintem is cuki a göndör feje, de én tényleg azért nem sajnálom, mert 3 hónap múlva úgyis megint ugyanolyan kunkori lesz. :)
Gép: próbáltam kihúzva odaadni neki, hadd nézze meg, de rettegve-sikítva menekült. :(
Pelus-elhagyás: mennyi idős volt Lacus ekkor?
UH: miért ragaszkodsz annyira a januárhoz? nyugis ünnepek? :) (NEkem erre esélyem sincs... :()

Kép
Kép
Kép
cas

Csajok!
nézem a táblát és lehet,hogy mindenkit beelőzök!Gemet nem bizti,mert a skacokkal megdumáltam a nov.17.-et!Addigra már kifejlődik a tüdejük és tudnak egyedül lélegezni!
Cas!
Jó nagy a baba!A dokival meg ne foglalkozz!Mozgásig nincs hízás?Látszik még nem szült a faszi!Jó,hogy minden ok volt az UH-n!A Jahnban ki a dokid?Jó pihit nektek!
Kia!
Köszönöm!Gratu a mozgáshoz!
Solymosy!
Ne aggódj,amíg 38,5 fölé nem megy a láz,addig nincs gond!Jobbulást!Szerintem is megnőtt a pocakom!
Kriszti!
Köszi!Én a C and A-ban vettem gatyát,most leárazások vannak!A Brendon horror!
Doreen!Kinél szülsz a Jánosban?Egy héttel hamarabbi a baba?Nem semmi!Grat a punishoz!

Csajok nyomjatok már pocis képeket magatokról,nnnnaaaaaa!!!!
Vendég

Sziasztok!

Gem!

Tündéri Rebeka :) A hangulatom most már jobb egy fokkal, de nem az igazi még. Sajna, vagy nem sajna de semmi nincs ami jobbá tenné, ez az én hibám vhol. Legszívesebben elmennék egy pár napra vhová, de nem úgy alakultak a dolgok. De tudod a remény hal meg utoljára.

Cas, Lego4

Ne aggódjatok a mérete miatt, ha normálisan fejlődik baj nincsen. Nekem 2 héttel kisebb, később fogant.

Ruhavásárlást: szégyen ide, szégyen oda, de én nem igazán vettem magamnak kismama ruhát, így boltot nem is ismerek, 1 kantáros farmerom van, ami kölcsön nadrág télre, nyári cuccot meg a kínaiban vettem, ami nagyobb én sajnálok 10 ezreket kidobni egy felsőre vagy nadrágra, ami úgy is csak átmeneti.

De jó hogy lassacskán mindenki tudja a nemét, én még nem, de remélem azért ilyen szégyenlős, mert puncija van. :D

Lego még neked akartam írni a szobatisztaságra, hogy nem kell aggódni érte, eljön az ideje, hogy az legyen, ki előbb ki utóbb, de ne szidd le ezért. Nálunk a sógornőm kislánya volt így, hogy a pisi igaz ment bilibe, de ha kakilnia kellett akkor az csak pelusba ment neki, egy idő után leszokott róla.

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Sziasztok!

Talán mégsem kellett volna ebbe a topikba is beneveznem, mert úgy látszik, nem tudok mindig jönni, és nem akkor, amikor szeretnék. De ha így sem zavarlak, akkor amikor tudok, jönnék. :oops:

Nem is olvastalak vissza, de remélem, lesz időm megtenni.

Viszont itt az utolsó oldalon, mintha azt vettem volna észre, hoyg sokan aggódnak a babócák mérete miatt. Lányok! Az uh csak egy gép. És nem tévedhetetlen. És bizony tévedhet. Nem szabad megijedni az általa mért értékektől. A másik pedig, ami még inkább döntő az az, hoyg SENKI SEM EGYFORMA. És így senkinek sem egyforma a gyereke, és nem is nő egyformán. Sem a pocakban, sem miután megszületik. Ugyanaz a gyerek is mutathat eltéréseket a fejlődésben. Egy időben szépen folyamatosan hízik, nő, aztán csak megugorja magát. Csak bátorítani akarlak titeket, nem szabad megijedni. :) :) :)
Kriszta, míg pocakban volt, mindig "az átlagnál valamivel kisebb" volt. A doki mindig így mondta. De mindig hozzátette, hoyg ez egyáltalán nem gond, és hogy szép, arányosan fejlett, és ez a lényeg. Könnyeb lesz megszülni, majd megnő kint. És igaza volt. De én ezen tényleg sosem paráztam.

Igaz, mondhatjátok, második gyerekkel könnyebb nyugodtabbnak lenni, de én az voltam az elsővel is. Én most csak attól félek, hoyg nehogy időnap előtt rövidüljön a méhszáj vagy megnyílajk, mivel azért Krisztát még elég sokat kell emelgetnem. Az orvosi tiltás ellenére is. Sajnos, elkerülhetetlen.

Amaryl, remélem, most jobb a kedved, biztos a lányok már adtak tanécsot, javaslatot, hyog mit tegyél. Köszi a táblázatot, esetleg beírhatnád a kórházhoz hozzám, hoyg Marosvásárhely. Babanevet nem tudok mondani, mert majd csak azután gondolkodunk, ha a doki már tud valamit mondani a nemét illetően. Ha esetleg lány, szóba jöhet a Boglálrka, de fiúnevünk még abszolút nincs. Krisztával sem volt. :shock: :oops: De ezzel ráérünk még.

Én ma csináltam pocakosképet, és Kriszta is tevékenykedett . Megmutatnám... :wink:
Szóval 16 hetes 3 naposan:
Kép
Kép

Kriszta ma művelődött. De ezt csakis egy kupac szekrényből kidobált ruhán tehette! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Még néhány ma készült kép:
Kép
Kép
Kép

Most megyek, és remélem, hamarosan bepótolom az elmaradásaimat is. Addig is jó pocakosodást mindenkinek! És továbbra is fel a fejjel, mindenkinek gyönyörű, szép, egészséges és éppen megfelelő mértű babócája fog születni!!! :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Még a fogantatással kapcsolatban: az 14. napos elmélet úgy hülyeség ahogy van. Igen, érvényes a 28 napos ciklus esetén. HA én a 14. napot vártam volna meg mindig, még sosem lenne gyerekünk. Nálam mindkettő a mensi első napjától számított 8-9-10. napon fogant. Illetve Kriszta vagy a 8-on vagy a 10-en (ezt nem tudjuk), Mütyürke viszont tutti a 9-en. Nekem 25 naposak a ciklusaim.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Cas, sajnálom, hogy Sebi nem barátkozik a hajnyíróval, talán idővel. Ő is jobban szereti a fürtöket! :lol:
Lacus két és fél éves volt, mikor elhagytuk a pelust, tavaly nyáron, miután hazahoztuk Virágot.
Ja, a januárhoz csak azért ragaszkodnék, hogy 2008-as legyen 8)
De ezt már úgyis kicsiLány dönti el...

Benszi, drukkolok, hogy minél tovább bent maradjanak az ikrek, dumáld meg velük, hogy minél tovább húzzák.
Ja, látom a táblában, Te is jánosos vagy. Én Baltschik dokinál fogok szülni. Pont azon poénkodott, hogy a lányok nála születnek, mert anno a fiam Zsolnai dokinál született, mert ő épp otthon betegeskedett.
Te kihez jársz?

Amaryl, neked meg drukk, hogy lányka legyen. Mikor mész legközelebb uh-ra? Én sem vettem még most terhesruhákat, a régiekből élek.

Edith, én is csak hébe-hóba tudlak Benneteket követni, most azért is van kicsit több időm, mert a héten a fiam nyaral. Anyósom elvitte magával Kolozsvárra egy hétre. Holnap jönnek haza vonattal, kíváncsi vagyok, hogy fogják bírni.
Őszintén szólva a méretekkel én sem foglalkoztam egyiknél sem soha, amíg a doki nem mondta hogy gond van, addig nyugodt voltam. Sosem tudtam, hogy az éppen mért adatok megfelelnek-e az átlagnak vagy sem, ill. mennyinek kellene lennie. Most sem tudom... :oops:
Csak a doki mondta, hogy a méretei alapján egy héttel bizti több, így egyidősek a babáink.

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Sziasztok!

Kriszti
http://kismama.lap.hu a honlapon van Divat, kismamaruházat, elég sok üzlet neve, honlapja.
Én is ezen keresgéltem.... nézz szét, biztos találsz megfelelőt.

Folytatom..........

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Doreen!
Én a Zsolnaihoz járok!Egy fiú az stimmel!Majd megkérem a dokidat,hogy jöjjön be az én szülésemre is,hogy garantáljuk a kislányt is!Bár Zsolnai szerint a másik punis!
Sedith!
Nagyon szép mami vagy!Helyes a pocakod!Kriszta nagyon édes,ahogy pakolászik!
Amaryl!
Én is vettem magamnak a kínaiban felsőket,csak gatyát nem lehet ott kapni!
Vendég

Sziasztok! :)
Betemet a munka :? olvasni sincs sokszor időm. Eléggé görcsölős időszakot élünk. Sokszor fel sem bírok állni vagy ha állok összegörnyedek. Nem tudom mitől lehet, de remélem ezen is hamar túl leszünk. Mostanába egyre kevesebbet leszek net közelbe. Megkezdődik a teljes lakásfelújjítás. Csak a 4 külső fal marad teljesen új elrendezés lesz. :roll:
Hétfőn 4D reggel, majad a képekkel jövök, remélem minden rendben lesz.
Szobatisztaság: Karesz egyik napról a másikra lett szoba és ágytiszta. És csak 1,5 éves volt. Nagyon meleg volt és engedtem pelus nélkül szaladgálni csak rövidnaciba. De a bilit szem elé tettem neki és mondtam ha kell pisilni csücsüljön rá. Rá is ült de nacival. Azon a napon vagy 5-6 nadrágba sikerült bepisilni de nagyon élvezte. A du-i alváshoz sem adtam pelust de gumilepedőt tettem alá. Nem pisilt be. Éjszakára még tettem rá pelust de reggelre száraz volt. Másnap ugyanez a menet volt és már félig lehúzta a nadrágot ha pisilni vagy kakilni kellett. 4 napig még adtam rá éjszakára pelust de ötödik nap már nem engedte. De ott van a szmszédom 3 gyerekkel 5, 3 éves és 11 hónapos még az 5 és a 3 éves gyereket is pelenkázni kell éjszaka. Az anyukájuk úgy gondolja hogy 7 éves korig nem gond ha bepisilnek éjjel. Én ezt már nem tartom egészségesnek. :roll: :oops:

drumka

Cas - jó a szűkítő. Én is ilyet álmodtam meg....
Könnyebb, jobb, hogy fel tud egyedül mászni, így még sikerélménye is lehet, hogy egyedül sikerült pisilni... :)

Most, hogy a sógornőméknél voltam egy hétig.....kicsit belefáradtam abba, hogy állandóan emelgetni kellett fel, le a WC-ről (oké, csak 12 kg) de kitalálja, hogy kell mennie akkor is amikor valaki más megy.... felrakod, aztán azt mondja, mégsem kell. :?

Jó utat és jó nyaralást!... bár ma már biztos nem olvasod el....

Doren - GRATULÁLOK a pici lányhoz!!!

Sedith - szép nagy a poci...és Kriszta nagyon aranyos csajszi.

Amaryl - remélem lány lesz.... a két fiúcska után!

Drumka - nem irigyellek... Jó sok munka lesz akkor a lakással.... de a végeredmény biztos megéri!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

azt kihagytam, hogy a keresztlányunkat kellett emelgetni , Wc-ztetni :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok csajok!
Köszönöm a ruha-tanácsokat, Kia köszi asszem elleszek egy jó darabig .... :lol:

Olyan csini pocis képeitek vannak, lassan nekem is csinálni kéne párat, mert még nincs is (a fényképező sosincs itthon) :oops:

Ma én is rendkívül görcsölős voltam, ti voltatok már úgy, hogy pisilés után úgy éreztétek, hogy nem ürült ki rendesen a hólyag, de több már nem jött, és aztán petefészek tájékon elkezd görcsölni, amikor felálltok? (Lehet, h felfáztam? Nagyon ritkán szoktam.)
Szerdán megyek uh-ra, remélem minden oké lesz Bencikével, majd teszek fel képet megint.
Még nem éreztem, hogy mozgott volna, ez normi? (első baba)
Ráadásul poci se nagyon növöget, és nem is tudom, hogy ez most még a régi kövérség-poci, vagy már nem :oops:

Amaryl bekerülhetnék én is a táblázatba? Bár nemrég csatlakoztam hozzátok, de olyan jó érzés lenne ott lenni :lol:
Kriszti, 30 éves, 2007. dec. 13., Kecskeméti Megyei Kórház, Fiú: Bence, nincs tesó

Kép
kkriszti77

Kriszti: :)
Ez a pisilés utáni illetve nekem közben görcsöl be mindíg valami ott bent ez nálam is gond. Olyan furi és erős fájdalom, de nem lehet mihez hasonlítani. És tuti nem vagyok felfázva. De ez a nem ürül ki rendesen a hólyag is ismerős. Nem tudom mitől lehet :roll: azt hittem csak ez a tünet is csak nálam jelentkezik, de most egy kicsit megnyugodtam, hogy lehet hogy normális dolog, mert most már elkezdenek a pocaklakók gyors ütembe nőni gyarapodni és rendezkednek ott bent 1000-rel. :lol: :lol: :lol:

drumka

Drumka!Kriszti!
Nő a méhetek!Azért van az a furi érzés,mintha felllennétek fázva!

Nekem már kb.4napja iszonyatosan ég a torkom!Nagyon szar!

Drumka!
remélem nem fogod majd végigtakarítani a lakást,ha vége a felújításnak!
Vendég

Drumka akkor én is megnyugodtam, hogy nem vagyok ezzel egyedül :)
Benszi torokégés: nekem 3 hónapja van iszonyat gyomorégésem, Rennie nem ér semmit, kb 2 percig tart a hatása :shock: mondjuk a betegtájékoztató szerint 16-nál többet naponta :!: :?: nem is lehet, de én max 3-4-et merek naponta, de hiába. Nem tudtok vmi jót gyomiégésre?

Kép
kkriszti77

kkriszti!
Nyers krumplit kell lereszelni és kifacsarni a levét kb.1 evőkanál és azt éhgyomorra meginni!Hideg tej még ami jó!
Nyugodtan bevehetsz belőle többet is én rákérdeztem a dokinál!
Vendég

Kriszti!
A gyomorégés ismerős, nagyon..........
nappal iszogatok tejet, ha már nem bírom elviselni, de esténként, ha lefexek egy negyed tabletta Rennie - csak úgy tudok eladudni, ha ott van a torkomnál.

Szerencsére nekem nem szúr már, csak egy-két hírtelen mozdulatnál.... így nem is szedem a Magne B6-ot sem.

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Holnap félidőőőőőőőőőőőő :shock: :lol: :oops:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Edit, aranyos a pocak és Kriszti lányod is :)

Drumka, Kriszti, ilyen fájdogálások és furcsa érzések nekem is vannak, de amióta kiderült, hogy nem fertőzés már én is kezdtem arra gyanakodni, hogy akkor talán ez normális dolog lesz. Így azért megnyugodtam, hogy másnak is van.

Fné Kia, Boldog félidőt :D

Benszi, kérésed parancs, csináltunk ma pocak képet :D :D , ma vagyunk pont 16 hetesek. Már olyan jó érzés, hogy látszik, hogy igen ott egy baba van, a mi babánk és nem csak egy kis "felesleg". Annyira büszke vagyok rá, főleg a sok küzdelem után :)

Ma már szinte teljesen jól vagyok, valószínűleg meglehettem fázva vagy ilyesmi.
Benszi, írtad, hogy ég a torkod. Nekem ugyan nem égett, de fájt az első napokban. Nekem tényleg tuti jól bevált az egy kifacsart citrom leve fél liter ásványvízben és egy kis adag méz a cukor helyett. Ezt napi kétszer ittam, igaz kortyolgatva lehetett volna, de én lehajtottam általában. Szerintem ez a C vitamin dózis nagyon sokat segített. Nővérem amikor érzi hogy beteg lesz ugyanezt teszi, csak víz, méz nélkül és egy ici-pici sóval. Állítólag nagyon rossz az íze, de másnapra már mindig érzi, hogy kikerült a bacik hadából. Esetleg ha gondolod próbáld ki.

Kismama ruhák,
Hát én kicsit bosszús vagyok, mert a C und A-ban (bocsi, de a gépem olyan billentyűzet beállítással van, hogy nem tudja az "and" jelet) ugyan vettünk egy nagyon jó gatyót (háromnegyedes fazon), ami még alapvetően jó árom volt, 5.990, de aztóa több boltban is voltunk, de semmi. Sajnos nekem a mai divatszínekkel van bajom, mert én szeretem ezt a retró, trendi stílust. Tujdátok barna a kékkel és rózsaszínnel, stb. A kismama ruhák között is sok ilyen van, ahol meg nem ott a fazon nem tetszik, ja és mindez 5-6000 ft-ért. Ma egy Jeans Club boltban vettünk leértékelve ugyen nem kismama felsőt, de egy mellben húzott lefele bővülő fazont, ez is leértékelve 2.000 Ft-ért. Persze vannak boltok amiknek a ruhái tetszenek, de nem vagyok hajlandó 20.000 Ft-ot kiadni egy naciért vagy 8-10.000 Ft-ot egy felsőért.
Pár ruhát kaptam ismerősöktől, de ők pont télen voltak kb. ilyen vagy egy kicsit idősebb pocakosak és így nem igazán nyárra valók.

Na vége a szószájtjárságomnak, de legalább azt jelenti jobban vagyok, vagyunk :D

Réka

Kép
solymosy

A pocakfotó!
Az arcom nem a legfotogénebb, de egy elég hosszas vásárlótúra után vagyunk és már eléggé untam, főleg hogy tudtam vár rám egy ebédkészítés és a mosások.

Kép

Kép
solymosy

Sziasztok!

Réka
Szépen gömbölyödik :P
Szerintem rajtad nincs is felesleg........
Én is csináltam ma képet, most látom csak, hogy mekkora a hasam :D Rajtam van néhány kiló.... de majd meglátjátok.
Remélem hamarosan fel tudom rakni.....
A ruhákkal én is így vagyok, nem adnék ki értük sok 10eft-ot.

További jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Rólam még nincs pocakos kép, de akkora a hasam, hogy mindenki le van döbbenve, hogy még csak 19 hetes és már ekkora. :? És valóban óriási, ma fel akartam venni egy blúzt, amit Manóval még ilyenkor tudtam hordani és nem ér be. :roll: Azért majd megkérem a párom, hogy fényképezzen le, és felteszem a képet.

Benszi! Nem tudom, mitől fogyok, de végül is van miből, úgyhogy nem idegesítem magam. :wink: Amíg Pocaklakó rendesen fejlődik, addig semmi gáz.

Cas! Köszi! A zenére visszatérve, az egyik barátnőm kislányának csak a Tankcsapda jött be. Aggódott is a barátnőm rendesen, hogy milyen ízlése lesz a gyereknek, ehhez képest most 8 évesen zongorázni tanul. :) Jó nyaralást, vigyázz magatokra.

Drumka! Védőnő nem tudja megnézni az eredményt? Nekem is ő mondta meg.

Gemini! Üdv újra itt, és boldog szülinapot Rebekának, nagyon szép kislány.

Judit! Köszi a táblát, nagyon jó. A minap kértél javaslatot változtatásra. Esetleg a baba korát ki lehetne venni, mert azt itt a vonalzókon látjuk, és akkor neked nem kellene javítgatni. Többiek? Vélemény? Ja, és nekünk van nevünk, majd ha lesz időd, írd be kérlek, hogy Kornél lesz a fiúkánk neve. :) Köszike.

Viki! A keresztlányom ugyanezt csinálta, bár ő csak a kakival, mint amit leírtál. Aztán, mikor oviba kezdett járni, és ott ugye kicsi WC-k vannak, leért a lába a földre, kényelmesen tudott rajta ülni, nem úgy, mint a bincin, szóval ott megvolt az első kaka a WC-be. Akkor vettek a szülei olyan fellépőt az otthoni WC-re, mint amit Cas tett fel, és nem is volt több gond. Egyébként én kérdeztem már a védőnőnket, hogy mi a véleménye erről és azt mondta, hogy óvodás koráig ha leszokik a pelusról az jó. Bár anyukám néha mondogatja, hogy próbáljam meg Manót ráültetni a bincire, hátha megtetszik neki – vett is egyet – de én még nagyon korainak érzem ezt. Azt olvastam, hogy akkor érdemes elkezdeni a gyereket szobatisztaságra szoktatni, mikor a „Van-e kaki/pisi?” kérdésre már tud válaszolni, még ha csak fejrázással/bólogatással is.

Réka! Örülök, hogy jobban vagy.

Kriszti! Én tavaly varrattam magamnak kismamiruhát, sokkal olcsóbb volt így. Persze vettem is egyet-kettőt, ha volt akció valahol. A C&A tényleg jó, de a Brendon brutál drága, bár nem csak ebben.

Edith! Én is félek attól, hogy nehogy hamarabb megszülessen a Pocaklakó, mert ugyebár nekem Manót mindig „cipelnem” kell. Nagyon szép kislány Kriszta.

Drumka Viki! Jó nagy renoválásba kezdtek! Csak ne fáraszd ki magad, próbálj pihenni is. Ilyen görcseim nekem is voltak, de azt mondta a dokinőm, hogy csak a belső változások miatt van.

Ja, voltam kedden AFP eredményért, rendben van. Bár az meglep, hogy Pocaklakónál minden eredményem „magasabb”, mint Manónál volt. Nyakiredő is, meg most az AFP is magasabb értéket mutat, de bőven határértéken belül van mindkettő, így nem aggódom. Csak olyan érdekes számomra. De lehet, hogy ez mindenkinél így van.

Mindenkinek jó éjt, és kellemes pocaknövelést, bár a jövő heti 40 fok nem lesz kellemes.

Anita

Ui.: Kedden megyünk genetikai UH-ra, szorítsatok nekem. Aztán majd jelentkezem.

goodfairy

Sziasztok!

Kia, köszönöm a dícséretet a testsúlyommal kapcsolatban, nagyon jól esett. Az az igazság, hogy én mínuszból indultam, mert pont amikor a babó megfogant rá kb. 1 hétre volt a szájsebészeti műtétem (akkor még nem tudtuk, hogy közben ő is megérkezett :D ) és a műtét után másfél hétig alig ettem és ha igen, az is bébiétel és folyadék volt. Kenyérbelet is csak egy hét után mertem nagyon lassan elrágcsálni.
Akkor fogytam 3 kg-ot. Én alapból annyi szoktam lenni, mint amennyi most vagyok a 16. héten 57-58 kg között. Szóval ha erről indultam volna, nem egészen lennék "feleslegmentes". Ettől függetlenül én nem értek azzal egyet aki azt mondja, hogy az első három hónapban nem szabad hízni és hogy egyébként is állandóan figyeld a testsúlyod. Természetesen ne egyen az ember halomszámra csokoládét és inkább a gyümölcsöket, zöldségeket részesítse előnybe, de úgy gondolom néha agyon stresszelik a kismamákat ezzel a kiló kérdéssel.
Édesanyám a bátyámat 35 kg plusz súlyal szülte és a baba is és ő is teljesen egészségesek voltak. A nővéremet csak 7 kg-mal, de ő 2700 gramm volt és kis picur baba, de teljesen egészséges. Velem 10 kg-mot hízott és én is normál testúlyú voltam. Nem lett iszonyatosan sem vizes, nagyon viszeres és egyáltalán mindhárom terhességnél ugyanúgy csinált mindent, mégis ennyire másként alakultak a dolgok. Szerintem a szervezet tudja mi és mennyi kell neki és amíg a baba is és a mama is jól van, addig szerintem nem kell törődni a "tessék jobban odafigyelni a kilókra" szöveggel.
Persze az ember kövesse nyomon, mert ha már kezd olyan méretet ölteni, akkor még idejében lehet segíteni rajta. Na mindegy értitek mit akartam írni :)

Kia, Goodfairy várjuk a pocakos képeket!
És a genetikai UH-n biztos minden rendben lesz!

Kép
solymosy

Goodfairy!
Fotót,kérd meg aput csináljon!!!!Grat az AFP-hez és drukk a holnapi UH-hoz!Mennyi lett az AFP-d?Enyém 2,0 a két babával és az állítólag nagyon jó!
Réka!
Nagyon csini a pocid és te is az vagy!köszi a gyomorégős tippet!

Én holnap megyek UH-ra a dokimhoz és megbeszéljük a genetikait mikor lesz!

Többiek??Hahó!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Anita
Szorítok a keddi UH miatt, de biztos minden rendben lesz!

Benszi
Jó neked, hogy ismét UH....... Jó gyönyörködést :P nektek!

Réka
Akkor nem volt kellemes a tavaszod.... (a műtét miatt).
Valamiért én is fogytam 3 kilót az elején, pedig előtte - hiába próbáltam - nem ment le 1 sem.
Még most is 2 kilóval kevesebbet mutat a mérleg - ma mértem.

A konyhánk mára teljesen kész..... már a fele edényt visszapakoltam... Még van 2 dobozzal :?

Jó éjt minden pocakosnak és pocaklakónak!
.....és kitartást a következő forró napokban......

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!
Majd kérünk konyha fotót!
Már 3 hete nem láttam a skacokat!Na jó csaltam,mert tegnap megnéztem a dvd-t róluk!!!
Vendég

Benszi
Majd azt is rakok fel :)
Nem nagy szám, mert nagyon kicsi konyha........ de legalább már nem a 30 éves dolgokkal van tele.......

Én bő másfél hete :( láttam és nem tudom mikor fogom újra!
Bár a 4D is közeledik már..... márcsak kb másfél hónap :)
Kb 3 hét múlva megyek cukros vizet inni... :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Megjöttünk a 4D-ről. 18 kép van, de arcot alig-alig láttunk :cry: a méretei: BDP 4,49 cm, OFD:5,29 cm, HC: 15,78 cm, FL: 2,42 cm, AC: 12,84 cm. És már egyre biztosabb hogy kiscsajszi. :lol:

drumka

Akkor néhány kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Sajnos végig felfelé nézett és nem lett igazán jó kép a pofijáról, pedig olyan édesen ásított :(

drumka

Drumka
Örülök, hogy minden rendben van.....
Tényleg nagyon ásít a picurka :D
Milyen fura még ilyenkor egy bébi... kis vékony karok, lábak...

Mi a 18 hét 5 naposan voltunk........ összehasonlítgattam az értékeket, nekünk minden kissebb volt, kivéve a combcsont :o

Egyre jobban várom a 4D-t :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Drumka
Örülök, hogy minden rendben van.....
Tényleg nagyon ásít a picurka :D
Milyen fura még ilyenkor egy bébi... kis vékony karok, lábak...

Mi a 18 hét 5 naposan voltunk........ összehasonlítgattam az értékeket, nekünk minden kissebb volt, kivéve a combcsont :o

Egyre jobban várom a 4D-t :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért!

Szeretnék eladni 1-2 dolgot, mindegyik alig használt, szinte vadi új állapotban van:

1. Szopipárna: sajnos csak nagyon rövid ideig tudtam szoptatni, így alig használtam. Huzata levehető, mosható. Ára: 5e (újonnan 10e volt)

2. Játszószőnyeg: a lányomnak nem igazán jött be... :? Ára: 5e (újonnan 9e volt)

3. Peg Perego Navetta mózeskosár (Toffee színben) + autós biztonsági öv szett: sajnos mi alig tudtuk használni, mert a kocsinkat le kellett cserélni kisebbre, amiben hátul csak 2 biztonsági öv van, így én már nem férek be a mózes mellé hátra :( Egyébként minden Peg Perego babakocsira ráilleszthető, méretben elvileg fél éves korig jó. Nagyon sok mindent tud: a bélése lábzsákként használható télen a PP babakocsikon, van bölcső funkciója, de lenyitható lába is, ill. vannak rajta alul szellőző lukak, amiket ki is lehet nyitni ha meleg van, de hidegben le is lehet zárni. Emelhető a fejrésznél, ha már nézelődne a kicsi és a kupolájának is egy részét le lehet zippzárazni, hogy nyári tető legyen belőle. Ára együtt 35e (újonnan 50e+12e volt)

Ha vkit érdekel, priviben tudok képet ill. elérhetőséget küldeni!

Még 1x bocs a zavarásért! Mindenkinek nagyon boldog, gondtalan babavárást, problémamentes szülést és sok boldogságot kívánok! :P
Vendég

Sziasztok!
Most csak röviden, mert vmi rejtélyes kór támadott meg, egész nap csak feküdtem, fáj a pocim, éjjel sem tudtam aludni, fejem szétmegy, hányingerem van, és hasonlók.
napszuri nem lehet sztem, mert nem nagyon voltam napon, vszleg nő a poci+front van. Bár mondjuk nem hiszem, h a pocinövés ilyen fájdalmakkal járna....

Solymosy csini a pocakod, és drumka képei is cukik :)

Én szerdán megyek uh-ra, már nagyon várom, szerintetek igaz, hogy a babuci hallja ezeket az ultrahangokat, és zavarja is őt?
(3 hete voltunk legutóbb, de mostmár nem is merek ilyen sűrűn menni, nem is fogok asszem...)

Kép
kkriszti77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?