Sziasztok
Bealtattam a srácot, megpróbálok végre egyszer nyugiban írni
Tamesz
Nagyon cuki a kis álmos Marci
Hordozót már hónapok óta nem használjuk. Egyrészt mert folyton kimászott belőle, másrészt pedig azért mert már nem lehet bekötni, nem éri át az öv, ugyanis már a 10 kilóhoz közelít a srác. Így szerintem kizárt, hogy abban utazzon.
És még ha beleférne, akkor se tudnám hordozóban vinni, mert abban őrült nehéz. Én abban akkor se bírtam vinni, amikor még csak 6 kilós volt. Nem tudom kiknek találták ki ezeket a babahordozókat. Bivalyerős apukáknak?!
Úgyhogy ez is baj. A buszon se tudom mi lenne. Ott ülne az ölemben, de hirtelen fékezésnél, ami buszokon gyakran előfordul, simán az előttünk lévő ülésnek csapódnánk. Nekem már, persze egyedül, volt benne részem nem is egyszer.
És az autótokban se lenne más megoldás, minthogy az ölemben ülne.
De ez meg így tök veszélyes. Nem tudom, hogy kéne csinálni.
Meg azok a rohadt buszsofőrök alig vagy egyáltalán nem fűtenek a buszokon. Mikor én jártam fel Pestre, volt, hogy belülről befagyott az ablak. Na ha most is így járunk, az marha jó lesz. Arról ne is beszéljünk, hogy Kristóf kikel magából, ha több mint 1 órán át overállban, sapiban, sálban kell ülnie.
Tényleg nem tudom, mit csináljak. Tök jó lenne menni, ha nem járna ennyi cécóval. Gyerek, cuccok, babakocsi, buszozás, tömegnyomor.
Majd még meglátom.
Nyuszkó
Rólunk sincs semmi normális kép. Általában csak én fényképezem Kristófot, vagy a fiúkat együtt, így rólam alig van kép.
Flames
Nekünk is ilyesmi vastag hálózsákunk van. De én még erre takarót is teszek.
Légzésfigyelő:
Nekünk is Angelcare van. És soha, egyetlen egyszer se riasztott be. Pedig Kristóf aztán folyton elmászik alvás közben az ágy különböző sarkaiba.
Nekünk már akkor érzékel, ha nincs is Kristóf az ágyban, csupán én fogom a rácsot kívülről. Vagy ha a pelenkázón fekszik.
Szóval én nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve.
Nem az lehet a gond, hogy aki használtan kölcsönözte, annál el van állítva az érzékenység, mi pedig, és úgy tudom Tameszék is újonnan vettük, és annak gyárilag be van állítva az érzékenysége, ami így tökéletes és ezért nem riaszt tévesen.
Karácsony
Mi szenteste itthon szoktunk lenni, kettesben, most már hármasban. 25 illetve 26.-án pedig felváltva megyünk egyik illetve másik nagyszülőékhez. Egyébként nincs semmi felhajtás. Nálunk kicsi a család.
Ja, még az elesésről:
Tamesz
Én se kapom el mindig, csak ha azt látom, hogy fejjel érkezne a kőre vagy parkettára. Merthát azt csak nem hagyhatom, hogy 5 percenként szétüsse a fejét. Mert hatalmas lendülettel vágódik el.
Aztán meg belegondolok abba, hogy a nagy eséstől megreped egy ér a buksijában, bevérzik az agya(szakmai ártalom
), hú, akkor teljesen kész tudok lenni. Egy-egy nagyobb esés után órákig vizslatom, hogy jól van-e, nem hány-e, nem aluszékony-e.
Itt a Babanetes Rendelőben is azt írta egy doki, hogy nagyobb fejreesések után érdemes megmutatni orvosnak.
Amúgy kipróbáltam, hogy cipőt adok rá, de akkor meg a cipői akadnak össze a lábán, és attól esik el.
Nincs rá jó megoldás.
És még valami:
Mióta a kiságynak a fekvőfelületét letettük legalulra, azóta én alig tudom be- illetve kivenni onnan Kristófot. Az én 158cm-mel bele se érek az ágy aljához. Ráadásul nekünk kombi ágyunk van, pelenkázó+kiságy egyben, alatta pedig ágyneműtartó fiók van, ami miatt még magasabb az ágy.
Ti hogy oldjátok meg? Mindenki olyan magas, hogy simán le tudtok hajolni odáig?
Hétvégén, amikor a két nagymamival volt itthon Kristóf, akik még nálam is alacsonyabbak, nem tudták betenni az ágyába, hanem a heverőn altatták.
Anyukám szerint régen lehúzható, vagy lehajtható rácsú kiságyak voltak. Ami valóban praktikusnak tűnik. A kórházakban is ilyenek vannak.
De azt viszont nem láttam, hogy a boltokban is árultak volna ilyet. Vagy mégis? De ha nem, akkor mások hogy oldják meg? Nem hiszem, hogy csak én vagyok egyedül alacsony anyuka.
Mert ez így nagyon gáz. Még betakarni is alig tudom. Ha pl. pocakos kismama lennék, akkor pedig teljességgel lehetetlen lenne, mert a hasamtól még úgy se férnék az ágyhoz.
Most mennem kell. Apukám hozza a kutyusomat és megyek vele sétálni, addig ő feljön hozzánk és őrzi Kristóf álmát.
Ja, és a lényeg. Ma délelőtt nálunk is esett a hó!!!!!
De már elállt
Majd még jövök, és én is teszek fel képeket azokról, amiket a börzén vettünk
Babus