sziasztok,
körömvágás: a kezén akkor vágom, mikor alszik, ez így van már születése óta. általában nem a délutáni alvásnál, hanem este, akkor mélyebben alszik. a lábáról nem álmában, hanem ébren tudom csak levágni a körmét, mert dupla hálózsákban van. ez nekem se könnyű, de mindig fürdés után teszem, amikor könnyebb a körmöt vágni, és akkor egyébként is fekszik, mert krémezem, és mert pelus és hálóruha kerül rá. ilyenkor erősen megfogom a lábát, és minél gyorsabban levágom, nem törekszem a szépségre. ha nagyon mérges miatta, akkor abbahagyom, és másnap folyt.köv.
Kaják: én a nagyon nem ajánlott ételeket nem adom (pl. eper és tsai), de minden mást megkóstolhat. evett már kolbászt is, és gyakran eszik párizsit illetve virslit. ez utóbbi az egyik kedvenc, ha már semmit sem eszik, akkor ez tuti beválik. érdekes, hogy míg korábban a natúr joghurt ment bele gyümölccsel, addig most csak a gyümijoghurtok mennek. szereti a rántottát is, és szoktam is adni (előny, hogy tudom, kitől van... a szomszédnénitől Zalából
), sőt neház kaja, de nagyon szereti az amerikai palacsintát (az apja imádja és heti rendszerességgel készül reggelire), igaz, csak üresen, szerencsére azt a szörnyű juharszirupot nem komálja, igaz a nagymami lekvárjait sem
1 éves kora óta semmit nem főzök külön csak neki, maximum olyan van, hogy ő meg én eszem, ilyen a káposzta, amit apa utál, de ez megoldható, amikor apa bent ebédel. mostanában nem komálja a főzelékeket, így sokszor csinálok szószt, amit kifőtt tésztával tálalok. kifőtt tésztából a fussilit, ha csak meglátja, már kell neki (ez lett mostanában a másik nagy kedvenc). sajnos, tejet nem iszik, semmilyen formában, tiszta anyja
ezt joghurttal, illetve sok tejszínes, tejfölös kajával ellensúlyozom, meg marhahússal pl.
Kriszti, most mi lesz a vitatéma?? megnézem...
kérésed parancs íme a béka
kissé viharvert tegnap tört le a lábujja
ma így indultunk sétálni du., mert nem tudtam, mikor ered meg az eső, és nem akartam halasztani a szokásos uzsi utáni sétát.
hígabb kakitól Lizának is kipirosodik a popsija, főleg, ha nem azonnal cserélek, hanem csak 5 perc múlva, mert nem veszem észre. nekünk a sudo bevált, sőt esténként általában azt kenek rá, hogy a bőr megnyugodjon. jó még a körömvirágkrém is, jó vastagon. fogzásnál gyakran van ilyen pirosodás Lizának is.