Sziasztok!
Borzasztóan el vagyok maradva az olvasással.Ilyen jó idõben ugyanis állandóan kint vagyunk
. Úgyhogy most olvasok és írok is egyben, remélem, nem hagyok ki senkit. Valószínû, hogy hosszú leszek.
Rólunk:
Hanga elkezdte mondani, hogy "Bence"
. Tegnap meg kaki után mondogatta, hogy "koko" és közben mutogatta a pelenkáját
. Hatalmas sziával köszön (ha kedve van hozzá), imádja, ha jön a hév: ugrál örömében a babakocsiban
. Az evése továbbra is hol ilyen, hol olyan. De nem izgatom magam különösebben, bár eldöntöttem, hogy átállítom a felnõttkajákra (Márti, várom a menüket
). Bár szerintem magunkat is át kéne programozni egy másfajta táplálkozásra, mert nekem az is jó, hogy össze-vissza kapkodok be falatokat, este tízkor is eszek, ha van kedvem...stb.
Ha kiveszem a babakocsiból mászkálni úgy megyünk, hogy egy méter elõre, 20 méter visszafelé
, közben édesen mosolyog, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Ja, és szokott fõzicskélni is, aztán meg is eszi a fõztjét, sõt minket, felnõtteket is megetet
. Ha megyek vécére, mondja, hogy "pisi" és jön velem. Tegnap elfelejtettem rögtön lehajtani a fedelét, erre õ belerakta a babáját a vécébe
. A tegnapelõtti séta alkalmával pedig megkóstolta a mohát és az ibolyát is
.
Márti, BMárti,
nálunk mindig bejelentkezik a védõnõnk, és mindig elfogadja szó nélkül, ha nemet mondok neki (mert sokszor van, hogy miatta nem akarom lemondani a sétát, v. egyéb programot), és ha jön, akkor õ is 1,5 órát marad minimum.
15 hónapos szuri: mi is megbeszéltük a dokinénivel, hogy ellógnánk.
Most meg azon gondolkodom, hogy ketté vegyem-e, és külön adassam-e be neki? Szerintetek?
BMárti,
hát, azt hiszem, ugrott most a játszótér, mert mintha múlni látszana a jó idõ. De amint kisüt megint a napocska, megyünk
A kavicsokat próbálta megenni
, de hosszas (és többszöri) rábeszélés után már csak a feje fölé emelte a kezét és onnan szórta.
És még csúszdázott is egyedül
.
GOrsi,
a Babyland nem az az üzlet, amivel szemben egy étkezde v. mi van? Ott a posta és a villamoskanyar közötti részen, és jobb oldalt, ha Káposztásra megy a villamos? Remélem, Peti jobban van. Gyógyok mennek
. Összegyûlt végre a 140 nestlé pont, úgyhogy küldöm is be és beváltom egy Anyák lapja elõfizetésre. Emailben meg kértem katalógust.
Danimama,
Hanga is feltett kezekkel megy még mindig idõnként
.
Zafi,
ugye Réka is jobban van már?Gyógyok mennek:
Szerintem nem baj, ha nemlázasan kiviszed. Állatkertbe én is mennék már nagyon. Köszönöm szépen a hiányolást, jól esett nagyon
, tényleg.
Dzsili,
azért jó, hogy már a tietek az a ház
, nagyon megérdemeltétek már
Remélem, sikerül mindent úgy kialakítani benne, ahogy szeretnétek
. Szép lehetett az a vc-s történet
és szerintem is gyerekkínzás.
mobiltelefon kisiskolásoknál
: szerintem gáz.
homeobogyesz:
azt olvasta könyvben, ha a Chamomilla nem hat, a Belladonnát is meg lehet próbálni. Azt is hallottam/olvastam vhol, hogy 5-6 napnál tovább nem szabad adni a bogyót, kell kis szünet, mert különben csak felerõsíti a tünetet. (ugye jól hallottam és nem mondok hülyeséget?)
BSzilvi,
nekem meg mindig elengedi a kezem, és egyedül akar jönni Hanga. De azért ha támasz kell, akkor nekem mindig ott kell lennem
.
Bogancsi,
de jó, hogy negatív a lelet
. A kakiban meg tuti szintén nem lesz semmi
. Tényleg, a bõrgyógyinéni mit mondott?
Andi,
ugye már ti is jobban vagytok? Azért küldök gyógyokat:
Nyuszimanó,
na, jól beelõztetek a fogakkal.
Hanga még mindig 4 fogú. Viszont mindent megrág
, megeszik vele (ha akar). Vettem egy skandináv szakácskönyvet, igen érdekes kaják vannak benne
. Szaunázott is Donci?, de jó neki...
Laura,
nem lehet azon a mosógépszerelõn számon kérni a sz*r munkát?
Menta,
mennyit haladtok így a sétával
? Hanga nem hagyja magát vezetgetni, csak itthon, amikor "sétálunk, sétálunk"
.
Danimama,
megírnád a banánkenyér recepjét? Nagyon jól hangzik...
Zsuzsa,
írok mailt, ha elküldtem végre ezt a hozzászólást
.
Edit,
legközelebb már a bilit is készítheted... És irígykedek az éjszakáért...mit nem adnék érte, ha Hanga aludna fél 9-tõl mondjuk 7-ig...de jó lenne
. Igen, TE VAGY Riki édesanyja, te döntöd el, hogy akarsz-e neki fülbevalót v. sem. (Hangának van fülbevalója, és eddig soha semmi gond nem volt - 4 napos volt, mikor átszúrta a kórházban a fõcsecsemõs néni és szerintem is nagyon szép
) Ja, és Hanga is szokta matatni a punciját idõnként
.
Cory,
bárányhimlõ-járvány van? Én nem is hallottam róla. De ügyes Balu, hogy már egyedül eszik, Hanga még csak a "levegõkaját" eszi önállóan
.
Norci,
de jó, hogy ilyen ügyi Vili
A jóidõben gyereküket jól bebugyoláló anyukáktól nekem is feláll a szõr a hátamon. Láttam múltkor a játszón anyukát tök lengén, gyerek persze orráig beöltöztetve. Hanga is sapka nélkül van, csak ha nagyon fújt a szél, akkor adtam rá vissza, de ha elállt, már vettem is le.
Rebi,
de jó, hogy Csengu is jól van már
.
Henke,
remélem, jól sikerült a költözködés
Gratula Barninak a tudományaihoz!
MupiMami,
szia, üdv itt nálunk!
Már be is raktalak titeket a táblázatba. Jó kis télapó-ajándékotok volt akkor Mupi
. Hanga meg pont karácsonykor született
. Amúgy én is a Péterfyben szültem, te kinél?
MÁrti,
Ármin fenekére mennek a gyógyok
. Ugye javult már?
Ágci,
de jó, hogy te is vagy megint
!
Hú, azt hiszem, a végére értem. Már két órája olvasok és írok
, el is küldöm gyorsan, mielõtt elveszne a szürkeségbe...és ne haragudjatok, hogy hosszú lett.
Üdv
Szila
ui.: holnap teszek táblázatot