Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Voltam ma dokinál, de UH csak 3 hét múlva lesz, addig még izgulunk, hogy kislány vagy kisfiú lesz a baba.

Kalinta: szerintem ezeket a pillanatokat soha nem hozhatod vissza, házimunkát pedig még 20 év múlva is csinálhatsz eleget!

Márti: hát, anyukáddal ezek szerint tényleg nem könnyû. Innen a távolból az jutott eszembe (tudod, messzirõl könnyû okosnak lenni) hogy próbáld meg olyanokra megkérni anyukádat, amit magától is megtesz. Most sajnos egy életre megtanultad, hogy miben számíthatsz rá és miben nem. Azért az a vásárlás nagyon jól fog jönni akkor, ha majd megszületik az új baba, és azt is tudod, hogy ha találkozni szeretnél valakivel, Árminra nem õ fog vigyázni.

Bogancsi, Cory, Rebi: örülök, hogy már jól vagytok! (Mamák is és babák is.) Kép

Edit: nem irigyellek a doki miatt. Kép Ezek szerint egyáltalán nem beszélsz franciául, vagy csak olyan szinten nem, hogy az orvossal konzultálni tudj?
Nem lehet könnyû ez a vándor-életmód sem, és mi van, ha legközelebb pl. Kínába mentek? Akkor kínaiul is meg kell majd tanulnod?
Tényleg, hány éves korig lehet ezt a szakmát csinálni?
Rólad nincs valami régebbi kép munka közben?

Lina: na mi volt ma?

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Cory!
Nekem jó a szerda és a péntek is. Találkozzunk mondjuk.....akárhol.Kép Holnap reggel 10-re is be kell ugyan mennem, és akkor már az esti táncig nem is jövök haza. Valamivel majd elütöm az idõt, olyan szépen süt a nap!

Rebi!
Egyszerre írtunk.
De jó, hogy Csenge már jól van. Elhiszem, hogy begolyózol otthon... Szerdára még nem ígérek semmi biztosat, majd meglátom.

Mi is jót játszottunk a kertben, élveztük a napot. Egészen addig, amíg az egyik almafa alatt meg nem láttam egy oszlásnak indult döglött macskát...Kép Még szerencse, hogy nem Luca találta meg, én nem kezdte el simogatni. Brrr...Kép

Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Megjöttem, és egész jól sikerült!Kép Ez biztos Nektek köszönhetõ, mert jól szorítottatok. Köszönöm szépen még egyszer! Egész jó jogesetet húztam, és segítettünk is egymásnak, úgyhogy írtam egy frappáns kis ítéletet, és elítéltem az ürgét életveszélyt okozó testi sértésért és ezzel halmazatban magánokirathamisításért.Kép Bár egy kicsit szigorú büntetést szabtam ki, 4 év börtönt, de azt nem veszik figyelembe, mert az számít, hogy jól minõsítettem-e a cselekményt, az meg rendben van. (Bár szerintem megérdemelte a fiktív személy, mert ittasan megszúrta a feleségét, aki majdnem belehalt. Igaz, hívott hozzá mentõt.Kép)

Sajna ez még nem jelent semmit, mert a szóbelin is alakítanom kéne, az szerdán lesz 13-tól a Fõvárosi Bíróságon.

Már 11.30-ra végeztem is, úgyhogy a 13-as IC-vel haza tudtunk jönni. Most hulla vagyok, mert 4-kor keltem.

Puszika mindenkinek, most nincs erõm többhöz, ne haragudjatok, hogy nem írok külön-külön!

Lina
lina

Andi! Én szívesen örülök nektek holnap! 13 és 15 óra köztöttre ígérte magát a védõnõ, de az csak annyit jelent, hogy akkor itthon kell lennünk, egyébként nem zavartok és úgysem marad 5 percnél tovább!

Majd még jövök, csak Andinak akartam gyorsan írni - merta szerda meg nem jó nekem Kép

Márti++
márti

Sziasztok

Köszönjük szépen a névnapi jókívánságokat, nem tudhattátok , hogy pémteken volt, ez természetes nincs benn a naptárban, így nem is esett rosszul, hogy utólag kaptuk a kedves szavakat! KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Kicsit ünnepeltettem Napocskát! KépKépKépKépKépKépKép

BSZilvi, Gorsi, Edit
Köszi a dícséretet Napsugár topickjában, tényleg jó kis esküvö volt.

Danimama
Ház eladás ügyben még mindíg papirozunk sajna! KépKépKépKép
Menta éa Bogancsi nem ismerik a bátyámékat, csak mondtam hogy mikor és hol lesz az esküvö és ök voltak olyan aranyosak hogy el jöttek megnézni minket! KépKépKépKépKépKép
Daninak gratula az elsö lépésekhez, aranyos lehet ahogyan olvastok együtt! KépKépKépKépKépKépKép

Menta
Most olvasom, hogy Helena is lépeget már egyedül! De jó!!! KépKépKépKépKép Mindenki egy két lépéssel kezd aztán lehet utánnuk futni! Miért gondoltad hogy Napocs magasabb lenne látványosan? Ó és köszönöm, hogy "nem is kövér" jól esett, maradjunk a telt karcsú kifejezésnél!KépKépKépKépKépKépKépKép

Valaki már írta ugyan de szerintem is arra gondolj /baba ügyben/ hogy most nem kell védekezni semmilyen módon és mivel szinte minden idöpont jó idöpont lehet, mert annyira mások vagyunk, nyugodtan szerethetitek egymást! Persze a mensit várni meg utánna az már nehezebb dolog, de nagyon drukkolunk neked, hogy ne legyen ilyenben részed.
Ó és szerintem sem jó az apukákat ilyenbe be avatni, inkább mond nekünk, mert van amelyik azt érzi, hogy nem is miatta foglakozol vele csak a várható gyermek áldás miatt!

Lina
Gratula az "ítélethez" szerintem a szóbelin sem lesz gond!
Nagyon érdekes volt amit írtál. KépKépKépKépKép

Bogancsi
Örülök, hogy jobban van Tomi, most már "csak" azokat a fránya szemölcsöket kell elüznünk! KépKépKépKép
Még hogy szívdöglesztö! Tudod te milyen hiú fiú így is, most aztán teljesen el van szállva magától! KépKépKépKépKépKép

Edit
Nem lehet könnyü hogy nem ismered a nyelvet a párod sem?
Azt én is tapasztaltam, hogy a franciák nem igen hajlandóak más nyelven kommunikálni, söt a konyha nyelven habogott franciát is látványosan nem értették! Legalább is amikor én kint voltam ezt tapasztaltam!
Riki nagyon aranyos a képen,KépKépKépKép apukája melyik a nagyon izmos emberek közül pl. az elsö képen amelyikük felül van és szemböl vagy aki tartja? Már hogy hol látszik a pofija is valamelyiken? KépKépKépKépKépKép

Rebi
Látom már Csenge is javul azért még némi gyógyi neki KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Füstöléssel én is úgy vagyok, hogy végre jobb az idö tavasz van sétálhatunk, erre az egész falut felfüstölik!!!!KépKépKép

Márti
Nagyon sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatotok anyukáddal, én sajnos a férjemre nem számíthatok valahogy úgy ahogyan leírtad. Megbeszélünk valamit aztán elmarad, mert nem jön haza idöben és persze mindíg van magyarázat, ö csak értünk tette , dolga volt! Kellemtlen enyhén szólva, mert már nem merek senkinek semmit megígérni, tervezni pedig képtelenség mert nincs kire hagynom a picit!
Azért nálatok mégis más mert anyukád jót akar csak rosszul fog hozzá, nagyon drukkolok neked KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép hogy sikerüljön mégis csak meg beszélnetek, ezt a félre értést köztetek, mert nagy segítség lehetne a két gyerköcke mellett!

Zafi
Köszönöm szépen a szakács könyvet, még meg sem volt idöm említeni! ha gyártok belöle szólok! KépKépKépKép

Cory
Szóval már motorral jártok, ja így könnyü! KépKépKépKépKépKép

Na megyek palacsintát sütni vacsira a fiaimnak!

Pusssz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Minden gyógyulónak további gyors gyógyulást kívánunk sok-sok gyógycupppppppal tûzdelve!

Mi is, mi is szeretnénk rendkívüli talit ebben a szép, napsütéses idõben! Kültéri hancúrra gondoltatok? Bálint tiszta mobil lett kültéren is, ma is jót csúszdáztunk és hintáztünk a játszón. Amúgy egy ördög lett ez a kölök...

Lányok, azt szeretném megkérdezni, (bár már pár topic-társnak írtam errõl e-mailben), hogy érdekel-e valakit külföldrõl érkezett használt, de márkás, megkímélt baba- és gyermekruha? Egészen picitõl kezdve kb. 110-116-os méretig van mindenféle tavaszra, nyárra, õszre, pulcsik, nadrágok, ruhácskák, szabadidõruhák, dzsekik, pólók, bodyk, miegymás, én árulgatom. Az ár kb. 150-400,- között mozog darabonként.
Ha esetleg lenne jelentkezõ, akkor lécci hívjon a 06 70 268 40 49-es telefonszámon, vagy írjon a beaszepvolgyi@yahoo.com címre.
Bocsi ezért a kis reklámért...

Márti, Anyuddal való kapcsolat miatt Kép, tulajdonképpen én is hasonló cipõben járok, az én Anyukámnak is pl. néha szelektív a hallása, ha Bálintról van szó, ma is volt pl. egy olyan, hogy vacsi elõtt nemsokkal kekszet akart neki adni, pedig szóltam, hogy ne tegye... Meg hát sok ilyen apróság még, de valahogy tudni kell kezelni, hogy senkinek se essen rosszul...

Menta, szia! Bálint kb. 9-10 hónapos próbálkozás után jött össze, és abban a hónapban, mikor már megelégeltem a görcsösködést, a hõméricskélést, a számolgatást, miegymást, naná, hogy egybõl összejött! Szóval szerintem is csak könnyedénKép /Most is így csináljuk;)/

No pusszantás mindenkinek!

Beja+Bácu
beja

Sziasztok!

Még egyszer köszönjük szépen a névnapi jókívánságokat!KépKépKép
A hivatalos Bea nap nem most van, de mi most tartjuk, mert nekünk ez így jobb. Az István napot sem akkor tartjuk, amikor hivatalosan karácsonykor lenne, hanem az sugusztusit. A kis különc családKépKépKép.

Bea tud lépcsõre lépni. Ma délelõtt amikor jöttünk haza a sétából, akkor a bejárati ajtó elõtt van egy szélfogó, és ott van két lépcsõ. Kipróbáltam, hogy fel tud-e lépni. Feltudott.KépKép Nagyon megdicsértem.
És egyre értelmesebb, hát nem hiába tényleg nõ ez a lány. Idestova 1,5 éves.
Jöttünk ki a kis barátnõjétõl ma, és amikor elértük a kaput, minden felszólítás nélkül (tanulhatnának tõle a bátyjai) köszönt, hogy "Szia", integetett, és kivonult a kapun.KépKépKép
Délutáni séta közben meg a fiúk köszöntek az egyik szomszédnak, hogy csókolom, és a Beus is próbálta õket utánozni, persze nem sikerült, de nagyon aranyos volt.KépKépKép
Ja, és közben szép csöndesen kinövesztette a 14. fogát.KépKépKép

Márti!
Némely anya mind egyforma.KépKép (Néha az enyém is próbálkozik.)

Dzsili!
Megnéztük a szombati képeket a Beával. Akkorát sikkantott, amikor a gyerekeket látta, hogy szinte megsüketültem. Meg van az új e-mail címem, aktiválták végre, mindjárt megírom.

Lina!
Meg volt adva a téma, amirõl ítélkezned kellett? Nagyon jó volt, ahogy leírtad. Néha nem ártana, ha a való életben is megnyomnák a tollukat a bírók egy-egy büntetés kiszabásánál.KépKépKép
Szerdán is gondolunk Rád. és drukkolunk majd.KépKépKép Én már most kezdem.KépKépKép

REbi!
Mi a délutáni sétánál tapasztaltuk meg a füstölés áldásos hatását. A Beusnak rosszabb volt, mert ugye, õ lejjebb van, közelebb a földhöz.Kép
Örülök, hogy Csengus már jobban van.KépKépKép

Úgy látom minden gyerkõc, és anyukája javuló félben van, és mindenki érzi, hogy jön a TAVASZKépKépKép

Sziasztok
Zsuzsa + 14 fogú Beababa (ma este addig sikongatattam, amíg megszámoltam a gyöngyöcskéket.)

beababa

Sziasztok!

Bogancsi
Örülök, hogy Tomi jól van.Kép Küldünk neki szemölcs elleni gyógyokat!Kép
Köszi az érdeklõdést Kép, Peti már jól van, kivéve a leendõ fogait. Így kissé nyûgös és persze harap.Kép

Andi
Döglött macsek:Kép
Lehet, hogy mi is szívesen kimozdulnánk, bár a szabadban Peti még feltöröl mindent...

Zsuzsa
Gratula az új foghoz. Ügyes lányod van.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

SZiasztok!

Látom, mindenki nagyon sajnál anyukám miatt - pedig nem kell! Kép Én csak azért sajnálom magunkat, hogy összevesztünk, egyébként nem cserélném el senkire - igaz, néhány tulajdonságát visszacserélném a fiatalkori önmagára - de összességében nincs nagy gond. Nem az a bajom, hogy nem segít, rengeteget segít, sokszor erején felül - csak nem mindig azt, amire nekem a legnagyobb szükségem lenne. Egyszer csak eljutunk oda, hogy ezt megbeszélhessük rendesen - de gyanítom, a bõgõs kismamaállapotom nem a legmegfelelõbb idõ erre.

Ma gyalog mentünk sétálni Árminnal - vagyis vittem babakocsit,csak nem ültettem bele: kb. egy óráig tartott az amúgy 5-10 perces út: mindenkinek integet és aki tetszik neki, az után utána is megy - persze, csak ha másfelé megy, mint mi KépKépKép

Sajnos elfelejtettem, mit akartam még írni, úgyhogy jóéjszakát! Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Andysj!
Mivel itt fordulsz meg gyakrabban, ide írok Neked. Bocsánat, hogy csak most, de nem voltam gépközelben.

Medikének Kép kívánunk!!!!

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Dzsili!
A parom a fölsô.Igen,az elsô képen ô van szembôl.Kép
A franciak mar csak ilyenek.
Egyébként én tanultam franciaul a középiskolaban és erre még rajött,ami itt ramragadt.A parom pedig azzal rendelkezik,amit itt tanult.

Laura!
Soha nem mondtam,hogy tökéletesen beszélem a nyelvet.Hallottam olyanrol,aki 8 éve itt él és még mindig nem beszél jol franciaul.Nehezebb ez a francia,mint hinnéd.
Raadasul a parom munkahelyén mindenki angolul beszél.
De nem is ez a lényeg ebben a dologban,hanem a biztositas.
Természetesen ha nagy baj lenne,akkor a gatyamat is levenném,csak Riki egészséges legyen.De mivel nincs nagy baj,ezért inkabb nem fizetünk ki szazezreket.Ha mindennap elajulna,mennénk,fizetnénk.De ez eddig kétszer fordult elô,inkabb az ijetségtôl,mint az agyrazkodastol.Erre mit mondanak?:Majd kinövi a gyerek!
Visszatérve a nyelvre:
Miért kéne nekünk minden adott orszag nyelvét perfektül beszélnünk?Hamar a kinaival példaloztal,maradjunk ennél.Az nem egy vilagnyelv!Beszéljen a kinai angolul!De nem beszél!
A masik pedig,hogy mi elég kis idôt maradunk egy-egy orszagban ahhoz,hogy jol megtanuljam a nyelvet.Ezért létezik a vilagnyelv,de mint Dzsili is megerôsitett,a francia elég beképzelt népség.
Hogy hanyéves korig lehet ezt csinalni?Attol függ,honnan nézzük.Azt szoktam mondani,hogy addig,amig érzem magam annyira csinosnak,hogy kimerjek allni szazak,ezrek elé.De ez függ a fizikai allapottol,meg még sok-sok mindentôl.Sôt biztos,hogy egy masik artista mast valaszolna neked erre.
Kép van,csak nincs digitalizalva,de majd teszek rola,hogy legyen.Kép

Lina!Gratulalok!
Mintha anyukamat hallanam!Az ô munkaja is közelall ehhez a müfajhoz.Vagy hogy is mondjam!?

Bogancsi!
De jo,hogy Tomi meggyogyult!!)KépKép

Bocs mindenkinek sok off miatt!

jo éjt!

Edit
edith16

Sziasztok!

Szemészet ügyben elõször is mindenkinek köszönöm az infót és tanácsokat. Végül megint az OFOTÉRT-nél kötöttünk ki, az fért bele a szûkre szabott idõnkbe. De végre egyértelmûen kiderült a számomra, hogy nem butaság ez a ki-a-szemorvos kérdés. Megkérdeztem a hölgyet, aki megállapította, hogy milyen szemüveg kell, hogy mi ez az úszó izé a látóteremben. Azt mondta, hogy õ nem tudja, menjek el csütörtökön, mert akkor van ott a doktornõ. Majd egyszer lehet, hogy tényleg elmegyek. Kép Viszont csütörtökre kész is lesz az új szemüvegem! Kép

Lina! Tényleg elég lassan szívódhat fel az a szem elõtt úszó izé, ha már 10 éve is megvolt neked. Kép

Andi! Nekem is a cilinder a fõ baj a szememmel, bár van már hozzá némi dioptria is. Ja, és nekem is fáj a fejem, ha nem viselem a szemüveget. Pedig elég tûrhetõen látnék nélküle.

Borcsa! Köszi a címet, elmentettem, talán majd rászánom magam egyszer tényleg, és elmegyek. KépKép

Lina! Én is vettem anno egy álomkosztümöt az államvizsgámra. Akkor ki kellett könyörögnöm az üzletben, hogy a 38-as blézerhez adják oda nekem a 36-os nadrágot, mert a 38-as nadrág leesett rólam, de a 36-os blézer szûk volt vállban és ciciben is. Amikor elsírtam, hogy államvizsgára lesz, akkor esett meg rajtam az eldó csaj szíve. Kép Ha én azt a 36-os nadrágot még egyszer felvehetném... Kép
Remélem jól sikerült a szakvizsgád! Kép

Zafi! Stahl Judit receptkönyvét nekem is küld el légyszives!
(A mérnökös is nagyon tetszett, amit küldtél! Kép)

Rebi! Lacika is hasonlóan reagált az édes kanalas trutyira, ami elvileg ízlik a gyerekeknek. Még az üveget is kiütötte a kezembõl, olyan elszántsággal hadakozott ellene. Végül csak barackos joghurtba keverve fogadta el.

Laura! Hát, nem irígyellek! Eleged lehet ennyi zûrrel a nyakadban! Nekem sincs túl sok, de azért küldök neked egy kis kitartást KépKépKép!

Hurrá, kiverekedtem magam az archívumból! Kép

Személyes híreink: Lacika továbbra is rengetegszer ébred fel éjszakánként. Nekem tökéletesen sikerült az éjszakai ébredéseket az életembe integrálni. Igazából nem is tettem érte semmi különöset. A gyerekem felsír, én meg megyek hozzá, ez már az életünk része, minden külön integrálás nélkül. Kép Az, hogy lassan összeesek útközben, már igazán részletkérdés. Kép Viszont mintha kezdene kiláballni a betegeskedésbõl, kopp-kopp-kopp. Nem is tudom, elvigyem-e holnap a 15 hónapos szurira. Azért annyira még nem egészséges. (?)

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Mégsem költözünk Rákosszentmihályra, az eladó az utolsó pillanatban (szó szerint) visszamondta... Most kezdõdik elõrõl az egész ... KépKép .. .persze annak valahol örülök, hogy sikerült kifizetniük az adósságot, és nem kell otthagyniuk a házukat, amit maguknak építettek... ráadásul hétvégén született meg a picibabájuk... De ilyen házat nem hiszem, hogy találunk mégegyet KépKép

... most csak ennyi, mert a lányomnak anyahiánya van, most értem csak haza..

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Vettem Csengunak cipõt .. az árát ne is kérdezzétek... Még szerencse, hogy Apósom magára vállata a gyerek cipõztetését .. Kép

Remélem mindenki kint van a szabadban ebben a gyönyörû szép idõben KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Andi: juj, az a döglött macsek Kép brrrr...

Lina: nagyon helyes, hogy rásóztad azt a 4 év börtönt Kép

Zsuzsa: ne is mondd a lépcsõt! Múltkor pisilni mentem (nyitott ajtó, beszélek hozzá, stb.) hirtelen csönd. Összeszedtem magam, rohanok ki, hát a lépcsõfordulóban áll és vigyorog Kép Alig tudtam utolérni Kép

BMárti: Tominak nem adta be a doktornénink a 15 hónapos szurit. Inkább várjunk, amíg megerõsödik a betegségek után -ezt mondta. Remélem, apa nem felejti el a Vitacolant, és este már meg is kaphatja. Esetleg Te is szedhetnél Vitacolant - nekem valamelyik terhességemnél javasolta az orvosom.

Rebi: ház Kép Kép Kép

Edit: egyáltalán nem off, én nagyon élvezem, amiket írsz! Szerintem nekünk - átlagos, mezei embereknek ez egy fantasztikus, hihetetlen, csodálatos világ, amirõl szinte semmit nem tudunk.

Pisivétel: hihihi nagy büszkén írtam, hogy semmiség az egész felragasztás. Hát, az nem is, csak éppen rosszul csináltam és a kicsomagolásnál kiderült, hogy elcsúszott és kifolyt az egész termés Kép Ma "pihenek", holnap megpróbáljuk újra. Ja, és megkérdeztem a telki magánkórházban, mibe kerül a vizeletvizsgálat (hogy ne kelljen bevinni a Jánosba): 1200 forint! Jó, nem? Megyünk a Jánosba holnap...

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Holnapi tali: Ha valakit érdekel, Andival megdumáltuk, hogy Albertfalván találkozunk a játszótéren. Aki jön, azt utána szivesen látom nálunk Kép Úgy lehet eljutni a játszóra, hogy 7A-val a Herend utcáig jöttök, és ott át kell jönni az úttesten, és a kertes házas rész és a panelház közti utcán bejönni. Ott láttok majd egy nagy bekerített játszóteret, de nem arról van szó, hanem van egy másik is nagyjából emellett. Az elsõ ugyanis a nagyoké, a második a kicsiké. Van hinta (kicsiknek való), csúszda, homokozó... és zártak a játszóterek. Sajnos a villamosos útvonal holnaptól nem mûködik Kép, de a 7A-val is tökéletesen megközelíthetõ. Mi szerintem 10 körül érünk oda. Gyertek! Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Most csak nagyon gyorsan, mert Hanga nagyon engem akar.

BMárti,
én is szeretnék 36-os kosztümöt hordani....voltunk ma nálatok a Máltai játszótérenKépKép. Legközelebb nem jöttök ti is?
Ja, Hanga is mostanában megint sokszor ébred fel éjszakánkéntKép.

Megyek, mert ráncigál már a jányom...

Majd este jövökKép.

Puszi
Szila
szila

BMártiKép

Írtam az úszkáló izénkrõl egy szemésznek a Házipatika oldalára, most írt emilt, ide másolom:

"Az úszkáló homályok általában a szemünket kitöltõ üvegtesti gél
állományának elváltozása, és amennyiben látótér kieséssel, látási
panaszokkal, vagy fényfelvillanásokkal nem jár, akkor nem kell vele
foglalkozni. Bármely friss panasz esetén keresse fel szemorvosát.

Tisztelettel: dr Molnár Fanni"

Remélem, megynyugodtál!Kép Engem eddig sem zavart, úgyhogy hidd el, meg lehet szokni, csak ne figyelj oda rá.

Puszka mindenkinek, Lina
lina

Sziasztok!

El ne felejtsetek holnap 13 órától!Kép Ma ismételgettem az anyagot, és sík hülye vagyok nagyon sok részhez.Kép Minden a vizsgabizottságon múlik, majd próbálom felhívni a figyelmüket arra, hogy otthon vagyok a gyermekkel, legyenek velem kíméletesek. És szentül megígérem, hogy sosem fogok büntetõjoggal foglalkozni.Kép

Beának utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

DzsiliKép

Megnéztem a képeket, olyan szépek vagytok, és azok a ruhák nagyon-nagyon jók!

Jó éjt mindenkinek, Lina
lina

Sziasztok!

Na, itt vagyok! Letettük aludni Hangát, mert úgy kifársztotta ez a napKép. Hason fekve csúszott a kavicsban, szórtuk együtt a kavicsot, nagyon élvezte! Hát még a csúszdázástKépKép! Szerintem hamarosan újra meglátogatjuk a játszót.Kép

Bogancsi,
de jó, hogy Tomi jól van!KépKép A Vitacolant Hanga is szediKép.

REbi,
Csengének mennek a további gyógyikKépKépKépKép.

Laura,
mondd meg a Pocaklakónak, hogy ne legyen szégyenlõs, mutassa meg, mi van a lába közt (vagy mi nincs). Te emlékszel még Adára? A friss kismamába írogatott párszor, õ is a Péterfyben szült akkortájt, mint mi. Szeretném valahogy elérni, mert a Boros doktornõrõl érdeklõdnék nála, nem tudod az email-címét véletlenül?

Beja,
hajrá a baba-projekthezKép! Tikk nem hívott még...

Zsuzsa, Zafi,
megkaptátok a mailt (benne a keresztszemes progi címével)?

Zsuzsa,
csak ámulok-bámulok: 14. fogKép. Mi még csak négynél tartunk!Kép

Na, remélem, senkit nem hagytam ki!Kép

Puszi
Szila
szila

Sziasztok!

Madikének boldog születésnapot, kicsit megkésve!KépKépKép

Szila, megkaptam, köszi! De mostanában nem érek rá sajnos hímezgetni, mert tanulnom kell!Kép Közeleg a szóbeli nyelvvizsgám!

Hát, örülök, hogy mindenki gyógyul Kép
Viszont most Réka betegszik!Kép Eddig mindent megúsztunk, de most valami mégis van, csak még nem egyértelmû, hogy az oltás miatt-e, vagy valami más. Szóval náthás és nagyon csúnyán köhög!Kép Szegénykém hulla, alig tud aludni a köhögéstõl. Egyébként napközben jókedvû és szerencsére nem is lázas! Remélem hamar túlleszünk rajta, mert ez a taknya-nyála-egybefolyik állapot nagy útálatos!

El is felejtettem írni, hogy múltkor elõbújt Réka fölsõ rágója, és egy alsó szemfog is!Kép Most már 13-nál tartunk!Kép

Kicsit lemaradtam az olvasásban, ezért most nem tudok reagálni részletesebben, mert csak átfutottam az elmúlt 2-3 napot.

Zafi
zafi

Sziasztok!

Madikének utólag Boldog szülinapot és Napsinak Boldog névnapot!

Cory!
Lehet mi lenézünk a játszórtérre, de nem ígérem biztosra, mert Vili délelõtt szokott nagyot aludni itthon, addig meg háztartok és melózok. Délutánra meg már szerveztünk programot. Amúgy mi minden délután kb. fél 3-tól ott hinta-palintázunk egy félórát, utána séta.

Betegeknek további jobbulást!

Babaprojecthez mindenkinek drukk, de kibújt ám a szög a zsákból és sokan esélyesek a köv. névtelen kétcsíkos címre. Menta kapcsán mindenki eláruklta, bezzeg mikor én kérdeztem Kép

Beja, jó hogy írtál már akartalak reklámozni. Szombaton Bejától vettem egy halom szuper cuccot Vilinek, azóta méginkább õ a legdögösebb kisfickó a környéken Kép
Szóval Beja cuccait csak ajánlani tudom mindenkinek és ténylweg nem adja drágán Kép

Dzsili!
Az esküvõ jó buli lehetett! Csinik vagytok a reneszánsz szerelésben Kép

Bocs, de most nem tudok többre reagálni, legközelebb Vilirõl is írok.

Norci
norci

Sziasztok!
Olvasok mindenkit, de most nem tudok sokat írni, mert jaj nekem van....

Szóval csak röviden:
Beja!
Holnap délelõtt megyek fel a padlásra megnézni, hogy is állunk ruha ügyileg, utána tudom csak eldönteni, hogy kell-e valami. Az ár tényleg nem tûnik soknak.

Szila!
Igen megkaptam a progi címét, csak most én sem tudtam még nekilátni. Ja, és már él az új e-mail címem.
Küldeném a további képeket, de a süket fejemmel nem tudom miket küldtem el, és az elküldött anyagokat meg okos fejjel kitöröltem, így még ott sem tudom megnézni, hogy mik mentek el.

Bogancsi!
A Bea szerencsére még csak úgy tud felmenni a lépcsõn, ha fogom a kezét. Amikor meg elmegyek WC-re kegyetlenül beteszem az ágyába, mert nálunk szint eltolásos a lakás. A legalsó szinten van a mi szobánk a Beával együtt, és van 3 lépcsõ a WC-ig.

Bocsánat, de most csak ennyire jutotta idõcskémbõl, olvasni szoktam a topikot, csak most az írással van gondom.

Sziasztok Zsuzsa + Beababa

beababa

Sziasztok!

Márti: a mai hozzászólásodat akár én is írhattam volna... Kép
Anyuka-ügyben nálunk is hasonló a helyzet: ma sajnos én is összevesztem vele. A szitu is hasonló: szívesen és sokat segít, csak sajnos nem abban, ami nekem valóban segítséget jelent.
Hasonlóképpen állunk mi is a sétákkal: tegnap du. és ma de. sétáltunk Romival, és hihetetlen lassan haladunk, mert õ mindent megnéz, mindig megáll, stb. De nagyon édes, ahogy togyog!

Edit: jaj, félreértettél a nyelvvel kapcsolatban! Nem akadékoskodni akartam, csak megdöbbentem, eddig nem is gondoltam bele, hogy milyen nehéz lehet idegen országban, pici babával...
Franciául én is tanultam, de szinte semmire nem emlékszem, nem is csodálkozom, hogy még nem tudtad megtanulni. Azok a szörnyû igeidõk... Meg a rendhagyó igék... Brrrrrrr.

BMárti: szerintem vidd el nyugodtan holnap PiciLacit, mert szuri elõtt meg kell vizsgálnia a dokinak, hogy teljesen egészséges-e!

Rebi: akartam írni mail-t is, hogy én pedig már mennyire örültem, hogy itt laktok majd közel!

Dzsili: el is felejtettem reagálni: nekem is nagyon tetszettek ám az esküvõi képek!

Lina: drukk megy ezerrel! A jognak melyik területével szeretnél majd foglalkozni?

Szila: Adának nem tudom az e-mail címét, de az unokahugom is a Boross doktornõhöz jár, úgyhogy kérdezz bátran!
UH-ra egyébként 3 hét múlva megyek, akkor talán már tudni fogom, hogy milyen nemû lesz a baba.

Rettentõen álmos vagyok, megyek aludni.
Ja, és egy jó hír a végén: van egy mûködõképes mosógépünk!!!

Sziasztok: Laura+Totyogi+Mocorgi
p_laura

Sziasztok!

.. én is rettenetesen álmos vagyok, úgyhogy tuti(?) rövid leszek..

Laura
Most így alakult... már most rosszul vagyok, hogy minden kezdõdik elõrõl... brrr. Bár most komolyan felmerült, hogy belevágunk az építkezésbe... De azokkal, akik azt a házat tervezték/építették, mert tényleg nagyon tetszett mindenkinek... Aztán hogy mi lesz belõle... ki tudja...

Cory
Olyan messze most biztos nem tudunk elmenni... Manót azért annyit nem merem villamosoztatni/buszoztatni... Kép

Lina
Drukk megy holnap Kép

Szila
Akkor azon kevesek közé tartoztok a topikban, kiket Csenge megelõzött fog-számban .. KépKépKép

Dzsili
Megnéztem a képeket.... nagyon jók... az ötletért külön gratula az ifjú párnak KépKép

Zafi
Sok energiát a tanuláshoz KépKépKépKépKép (ezek azok akartak lenni Kép) Receptgyûjteményt én is kérek szépen... Kép ... hátha van közte olyan, ami elkészíti saját magát, plusz még utána el is mosogat Kép

... most beájulok... igyekeznem kell, hogy ne a lépcsõn, hanem már fent a helyemen ...Kép

jóéjt
Rebi

A betegség elmúlásának van egy "kellemetlen mellékhatása" ... Csenge újra szenved a fogai miatt... de nem kaphat állandóan Cataflam-ot Kép

rebi

Sziasztok!

Még itthon, a 10-es IC-vel megyünk Pestre. A gyomrom kicsit össze van szorulva. Inkább nagyon. Csak tudnám, mit izgulok, amikr tegnap rájöttem, ahogy lapozgattam az anyagot, hogy félelmetesen sok mindent nem tudok.

Utólag Napsugárnak is boldog névnapot kívánunk!Kép Nézzétek el, hogy kicsit szétszórt vagyok.

LauraKép

Eddig a közigazgatásban dolgoztam, Polgármesteri Hivatal, de csak halkan súgom meg (remélem a fõnököm nem látjaKép ), hogy eszem ágában sincs visszamenni. Egyelõre nem is akarok, mert úgy szeretném a kistesót, hogy ne kelljen visszamenni köztük dolgozni. Aztán majd meglátjuk. Hogy õszinte legyek, én egy pályát tévesztett jogász vagyok.Kép Bár mindig jól ment, ez lesz az elsõ vizsgám, amirõl kipenderítenek, de nem nagyon szeretem. Szerintem gyakorlati érzékem nincs hozzá, meg úgy igazán nem is érdekel. Igazából nem is tudom, mi szerettem volna lenni, talán pszichológus, csak abba meg szerintem egy idõ után összeroppannék.

Szorítsatok!!!! Puszika, Lina
lina

Lina! Nagyon szorítok! Ne aggódj, biztosan nagyon ügyi leszel! Tuti sikerülni fog! Kép
Én is pályatévesztett vagyok, nekem sincs kedvem visszamenni. Kép

Dzsili! Hát lehet, hogy teltkarcsú vagy, de a ruha nagyon jól takarta azt is! Nagyon csinos voltál, õszintén!

AndiSj! Bocsánat, hogy csak így utólag, de mis is Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk Madikének! Kép

Beja! Hallom volt nálad a nõvérem. Tök örül a ruháknak, teljesen odavan. Viccesen mondtam neki, hogy akkor már ki sem kell mennünk a börzére, erre ijedten mondta, hogy de igen, azért oda még ki szeretne menni. Kép

Laura! Szuper, hogy végre újból moshatsz! Kép
Nagyon kiváncsi vagyok már, hogy neked kislányod, vagy kisfiad lesz-e! Gondolom te is!

Rebi! A ház miatt! Kép

Edit! Szerintem ez a topic már régen nem csak a gyerekeinkrõl szól. Szóval szerintem itt semmi sem off, mert ez egy baráti kör, ahol mindent meg lehet beszélni. Azért is olyan jó itt! Nem igaz, lányok?!

Zafi! Rékának gyógypuszik! KépKépKép Szerintem is úúúúútálatos a takonypócozás.

Kaptam ma egy aranyos gifet. Felrakom neketek!
Kép

Puszi!
Menta
menta

Helló!

Zafi: gyógyuljatok gyorsan!!!

Laura: akkor küldöm a mosnivalót Kép

Lina: ugye, jól drukkoltunk? !!!!

Sikerült a pisivétel!! Hurrá! De nem akárhogy: kétszer néztem a pelusba és semmi. Harmadszor levettem róla a pelust, kimentünk a fürdõbe és kinyitottam a vízcsapot - azonnal pisilt! És ki se öntöttem, mikor levettem róla! Most csak kakit várok, mert kell még 1 kakinézés - fene a gusztusukat. Ugyanis az elsõben nem volt semmi kórokozó, erre kértek új mintát Kép A doktornéni mondta, hogy volt már ilyen, megpróbált nem küldeni, de rátelefonáltak és sürgették.

pusz: bogancsi
Kép a kékcsík-váróknak (remélem, sikerül beilleszteni!)

bogancsi
bogancsi

Grrrr... nem értem, miért nem Kép
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Henke!
Merre vagy? Már költöztök?

R.

rebi

Sziasztok!

Ez borzasztó! Mostanában, hogy Lacika éjszakánként ilyen sokat cirkuszol, rendszeresen elalszom vele, mire a délutáni alváshoz le sikerül tepernem. Soha nem érlek így utól benneteket!!! Kép Bár a mai éjszakánk mintha valamivel jobb lett volna már, nem 1/2 - 1 óránként, hanem 1,5 - 2 óránként ébredt Kép, de sokkal nehezebben aludt vissza. Kép Egyik éjjel, amikor túl kómás voltam, és nem jutott eszembe megitatni, rájött, hogy ha felül az ölemben, ahogy a szopi-fotelben dajkálom, akkor eléri a fotel melletti asztalkán az itatóját. Azóta ez nagyon tetszik neki, és visszaalvás helyett hasizmozik. KépKép

Menta! Nem is hallottam róla, hogy direkt ilyen is van, hogy szemklinika! Azért remélem, akkora baj nincs, hogy oda kerüljek! Kép
Mi "direktben" hoztuk össze Lacikát, és nekem akkor azt mondta a nõgyógyászom, hogy nem szabad úgy nekifogni, hogy most akkor gyermeket nemzünk. A lényeg továbbra is a kölcsönös örömszerzés, az esetleg beköltözõ Pocaklakó meg a hab a tortán. Kép Azért persze ad egy különös meghatottságot az együttlétnek a tudat, hogy talán most van a pillanat, amikortól eggyel többen leszünk, de azért nem ezen volt a hangsúly. Kép Persze könnyû volt nekem lazának lenni, elsõ ciklusban terhes lettem, amikor zöld utat kapott a baba-projekt. Ha már hónapok óta próbálkoztunk volna hiába, biztosan más érzés lett volna. Remélem, te is úgy leszel, mint én, és mielõtt görcsösen kezdenéd akarni, már be is költözik Helena kistestvére a pocakodba! Kép

Bogancsi! Jöttek a Szüleim igen, de a Nagybátyámék már nem jöttek át, mert eléggé késõ volt. Azért a hurkát és a kolbászt megsütöttük, igaz, két napig ettük utána, mire elfogyott. Kép Fogyókúra RULEZ!!! Kép Lacika annyira aranyos volt, adott puszit Apukámnak és Anyukámnak is, amikor indultak haza, és édesen integetett is nekik. Meg kellett zabálni! Kép

Szila! A tó körüli sétában benne lennék, és persze a Máltain is szívesen találkoznék veletek! Mikor jöttök legközelebb? (Ctrl F-fel én is rá szoktam keresni a direkt nekem írtakra, bármennyire le vagyok is maradva! Kép)

Gorsi! A Babyland merre van Újpesten? Bár kicsit messze van nekünk, illetve elég rossz arra a közlekedés, de talán egyszer Életem Párjával el tudok menni.

Danimama! Ha egyszer neki ülök írni, akkor úgyse tudom kisregény alatt abbahagyni, szóval nem azon múlik, hogy a vita összefoglalása hosszú lenne. KépKép Egyébként nincs is túl sok újság felénk, Lacika eddig egyszer az én szemem láttára, egyszer meg az Apjáéra tett 2-3 lépést kapaszkodás nélkül, és annyi. Többen írták, hogy az elsõ 1-2 alkalom után neki fog lódulni, de azok nem ismerték Lacikát. KépKép Õ aztán nem az a meglódulás fajta. Most a LEGÓ-zás a mániája, rakja egymásra a kockákat, meg minden mást is, ami a keze ügyébe kerül. Kép Õ is imádja a TV-t nézni, bár ennek én se örülök. A szókincse a gyere után az anya és az inni szavakkal bõvült. Babát és mamát is mond, de azt nem igazán célzatosan. A multkor egyszer gyönyörû tisztán mondta azt is, hogy cica (saját magára, miközben bújt hozzám), ezt akkor többször is elmondta, de azóta se. Ja, és szépen hangosan tud fütyülni, felkapják a csajok rá a fejüket az utcán. Kép Falja a könyveket, a szó szoros értelmében, még a kemény táblás baba-könyveket is szétrágja. Igazi, vékony papírt gyûrögetni, tépkedni, és persze eszegetni a kedvenc szórakozásai közé tartozik, úgyhogy én minden "igazi" könyvet bababiztos magasságokba mentek elõle. Éjszakánként õ is szörnyen sokszor felsír, a rágó fogaira gyanakszom, és kicsit taknyos is még mindig, így az orra is gyakran eldugul, amitõl kiszárad a szája, szóval ok (ürügy?) van bõven az ébredezésre. Evés ügyben nálunk nincs gond (kopp-kopp-kopp), egyik kanállal etetem én, a másikkal próbál enni õ, és ez tûrhetõen elszórakoztatja. Néha már sikerül neki a saját szájába találni a kanállal úgy, hogy még van is rajta valami. Az ám a boldogság! Kép Gyakran adok neki olyasmit is, amit kézzel eszegethet, azt különösen szereti. Ennyi volt a gyors hírösszefoglaló Kép, és majd írok e-mailt, ha kicsit utólérem magam! Kép

Kalinta! Nem emlékszem, hogy a te kisbabád milyen idõs, de az enyém elmúlt 15 hónapos, és a háztartás terén néha még a tûzoltásra se jut idõm. Mondjuk nálunk ez most extra vacak idõszak, már több, mint egy hónapja betegeskedik, közben 2 foga kibújt, de az elsõ 4 rágó is egytõl-egyig mindenórásnak látszik. Voltak jobb periódusaink, amikor éjjel csak néha - néha ébredt meg, akkor én is kipihentebb voltam, meg õ is kevésbé volt nyûgös és anyás napközben. Olyankor azért jutott egy kis idõm a háztartásra is, de mostanában az a maximum, hogy szinte minden este fõzök, de sokszor el már csak másnap mosogatok. Szóval nálunk hullámzó, hogy mennyi idõm és energiám jut a háztartásra, de amióta Lacika elfoglalja magát körülöttem pakolászással, sokat javult a helyzet. Kép

Márti! Nagyon megértelek, nekem a férjem ilyen. Lelkesen segít, de vagy olyasmit csinál meg, ami piszkosul ráér, miközben én ki se látszom az égetõen sürgõs tennivalók alól, vagy olyasmit és úgy, amit én nem úgy akarok. Az utóbbit ne úgy értsd, hogy pl. nem a kék, hanem a fehér abroszt teszi fel, ami egyébként mindegy, csak én nem úgy akartam. Sokszor kimondottan olyasmit mûvel (információ hiányában), ami nem jól van úgy, és nekem végül dupla munka rendesen megcsinálni. Ráadásul még csak le se tolhatom, mert szín tiszta jószándékból csinálta. KépKép Azért az különösen durva, ha emiatt elúszik a megbeszélt programod. Kép Nem lehetne finoman elõre figyelmeztetni Anyukádat, hogy programod van, idõre mégy, fontos neked, hogy pontosan érkezzen?

Dzsili! A te férjed mindenkirõl tud egy-két kedves szót szólni? Én is akarok találkozni vele!!!! Kép Szuperek a képek, nagyon szépek voltatok! Különösen az tetszett, ahol te ülsz, és a fiaid állnak melletted, mint az apródok egy királynõ mellett. Kép Persze Napsugár is gyönyörû, de tõle ezt már megszoktuk. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Márti! De jó neked! Nálunk ha betoppan a Védõnõ, 1,5 óránál rövidebb idõn belül nem bír elindulni. Ráadásul soha nem is jelzi elõre, hogy mikor fog jönni. Kép Nem mintha kitakarítanék a kedvéért. Kép Ja, egyszer sikerült tõle fél óra alatt megszabadulnom, de akkor már az ajtóban álltunk útra készen, mikor kilépett a liftbõl. Kép

Edit! Igen, azt hiszem, a kulcsszó, hogy meg akarnak-e érteni. Én azok közé tartozom, akik nem beszélnek angolul valami fényesen, Münchenben egy rohadt narancslét nem tudtam úgy kérni, hogy a pincér méltóztasson megérteni. Kép Amikor próbáltam az étlapon rábökni, hogy mit is szeretnék, akkor látványosan nem nézett oda. Kép A kollégáim meg az egész tanfolyam alatt rajtam röhögtek, és kommentálták, hogy pl. most azt mondtad, hogy nem vagy értelmes, pedig erre maguktól is rájöttek már. KépKépKép Ezek után megfogadtam, hogy soha többé nem teszem a lábam olyan helyre, ahol nem beszélnek magyarul. Kép Hosszas alkudozás után sikerül Lacinak rávennie engem egy máltai nászútra, és mit ad Isten, a máltaiak bármit és mindent megértettek, amit csak megpróbáltam nekik mondani vagy mutogatni. KépKépKép Így, két év távlatából is imádom azt a helyet, és azokat az embereket! KépKépKép Õk meg akartak érteni, és akartak segíteni. Az egyik zöldségárús pl. kézen fogott, és elkísért a postára, mikor végképp nem sikerült megértetnie velem, hogy van egy átjáró, ami nem is látszik utcának, csak egy kapunak, és ott menjek át, mert úgy van közel. Annyira kedvesek voltak, és olyan jó volt ott, hogy pár nap után már nem is mindig visítottam Laciért, ha akartam valamit... Kép Úgy értem kommunikálni... KépKépKép

Nagymama ügyben tartsatok ki, az elsõ unoka varázsát majd megkoptatja a megszokás, meg a második, harmadik, sit. unoka. Nálunk jól megfigyelhetõ, az én szüleimnek Lacika a 4. unokájuk, és már teljesen természetesen kezelik a helyzetet. Laci szülei bezzeg teljesen el vannak varázsolva az unokájuktól, velük tényleg nem lehet másról beszélni, és Lacival se foglalkoznak szinte egyáltalán, amikor találkozunk valük. Csak Lacika az érdekes, az õ seggét bújják egész nap, még akkor is, ha szegény gyerkõcnek már borzasztóan elege van az egészbõl. Laci mindig meg is bántódik, hogy õ már nem is érdekli az Anyukáját, az meg nem veszi észre magát. Mondjuk megértem õt is, mert nagyon ritkán látja Lacikát, de Lacit is ugyan olyan ritkán látja! Mindig felbosszant, amikor valaki bánatot okoz a férfinak, akit szeretek, még akkor is, ha az a saját Édesanyja. KépKép Nem lesz könnyû kiböjtölni a negyedik unokáig! Kép Mondjuk én befoghatom, mázlista vagyok, hogy ez az egyetlen bajom az anyósommal! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Rebi Kép, megvagyok, még nem költözünk, és esküszöm, nem is arra vártam, hogy valaki hiányoljon, hiszen múltkor rengeteget írtatok nekem... Kép Csak egyrészt Andris szakdolgozatot ír, így fõleg õ bitorolja a gépet esténként, másrészt napközben rengeteget rohangálunk, így Barnit a délutáni alvás vagy a kocsiban, vagy a babakocsiban éri, tehát akkor sem tudom behozni magam se a házimunkában, sem az írásban... Ráadásul iszonyú álomkór van rajtam így a tavasz közeledtével... De ma este, megpróbálok mindent visszaolvasni, és jegyzetelni, hogy mindenkinek válaszolhassak...

Tartozásaim is vannak:
<FONT COLOR="119911">Minden Beának boldog névnapot,
Napsugárnak szintén boldog névnapot,
Madisonnak pedig boldog születésnapot kívnánok!!!</FONT>

Andrisom amúgy vasárnap-hétfõn költözni szeretne, hááát, nem tudom, összejön-e, de elõre félek tõle! Szeretnék túlleni rajta...
Be is kell fejeznem, mindjárt jön értem Andris, megyünk Barnikáért, anyósomnál van...

Remélem, este folytathatom, puszi,
Heni+
gesztenye

BMárti!
Én nem engedném be a védõnõt, ha bejelentés nélkül jönne, még akkor sem, ha elõtte való héten egy egész hadsereg takarította volna is fényesre a lakást és épp nagyon nem tudnék mit kezdeni az idõmmel és õ szentül megígérné, hogy max. 3 percig marad, sem KépKépKép De lehet, hogy én nagyon gonosz vagyok KépKép

Menta! Én is találkoztam a tesóddal, nagyon rokonszenves volt! Nekem elsõ látásra nem hasonlított hozzád, de egy-egy szava, mondata, a hanghordozása - nagyon fura volt! Kép

Laura! Remélem, holnap megint azt írhatod, amit én: kibékültünk anyukámmal! KépKépKép

Beja! Nagyon jók a ruhák! Kép Már kimostam mindet, most száradnak az erkélyen! Nálatok marad Ármin erdõs ablakos könyve Kép Elhoznád majd egy talira?

Képzeljétek, ma szinte egész nap úgy fáj-hasogat-nyúlik-nemtudommicsinál a hasam, mintha a babó már holnap ki akarna bújni! Kép Nem emlékszem, hogy Árminnal lett volna ilyen - bár a szelektív emlékezet képes ilyesmire! Megyünk pénteken 4D-s UH-ra, remélem, azt mondják, minden rendben van és csak szórakozásból fájogatok!

Minitalisok! Jó volt a téren? Kik voltatok?

Na, megyek, mert Ármin nagyon nyûgös Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Ma nem szabadultok tõlem! Kép

Bogancsi! A Vitacolan az a készítmény, amitõl majd lesz étvágyuk a gyerekeknek? Mert akkor köszönöm, én inkább nem kérek!!! Kép Most, hogy belegondoltam, akkor ugrott fel rám hirtelen az a szülés után jött 6 kiló, amikor az Elevitet szedtem. Persze lehet, hogy véletlen egybeesés.
Felhívtam a rendelõt 15 hónapos szuri ügyében, kiderült, hogy szabin van a doktornõnk, úgyhogy nyugodtan ellóghatjuk még ezt a hetet. A következõt meg majd nyugtalanul lógom el... Kép

Lina! Nagyon köszönöm az infót az úszkáló izékrõl! Mostmár teljesen megnyugodtam! Majd megnézetem a következõ szülés elõtt! Kép
Remélem, hogy ma is jól szorítunk neked! Kép Az jó jel, ha közvetlenül a vizsga elõtt az ember úgy érzi, nem tud semmit. Olyankor nekem mindig jól sikerült utána a vizsga, mert PONT AZT tudtam, amit kihúztam. Kép
Én is csatlakozom a pályát tévesztettek csapatába, mert nekem se fûlik a fogam hozzá, hogy visszamenjek dolgozni. Mondjuk a legutóbbi beosztásom (ügyfélszolgálat, brrrr.... Kép) kényszermegoldás is volt, csak azért vállaltam el, mert budapesti székhellyel kerestek rá embereket, én meg ide akartam költözni, hogy együtt élhessek Lacival. Úgyis tervben volt a baba projekt, tudtam, hogy nem lesz hosszú távú az ügyfélszolgálás. Kép Ez is csoda, hogy cégen és szakmán belül sikerült helyet találnom. Kép

Szila! Hanga nem ette meg a kavicsokat? Lacika mindent kényszeresen a szájába tesz, amit meg bír fogni és emelni. KépKép Ja, és újabban a fogával tépkedi szét a hancúrszõnyeget, lehet, hogy fel kell szednem mostmár, és tényleg csak 3 éves kora után visszarakni?!

Rebi! Nagyon tetszik az 5let, én is olyan receptet akarok, amelyik elkészíti magát, és utána elmosogat!!!!! KépKépKép Ha megtalálod, küld el légyszives! Bár lehet, hogy ezt már bejárónõnek hívják?! Kép

Ünnepélyesen utolértem megem (illetve benneteket), úgyhogy megyek, és megnézem, nem halt-e éhen a kisfiam álmában. Nagyon szokatlan ez õtõle, hogy csak alszik és alszik! Bár, van mit bepótolnia! Kép

BMárti
BMárti

BMárti! Nehogy mááá mindent elovashass egyszerre és ne legyen restenciád - inkább írok még! KépKépKép Ármin még mindig nem kapta meg a 15 hónapos oltását (most 16,5 hónapos) - vmikor április elejére tervezem beadatni, mikor már teljesen lecsengett az influjárvány! Nem okoz bajt a késedelem, ne aggódj! Kép

Én nem érzem pályatévesztettnek magam, nagyon szeretnék azzal foglalkozni, amit tanultam - csak azt nem tudom, hol lesz rám kereslet Kép Persze, nem most keresek állást, hanem csak ha jól kibabáztam magam Kép - de tartok tõle, hogy nemigen fognak kapkodni utánam Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Hazaértem, és köszi a drukkot mindenkinek, sikerült!!!
Az írásbelim ötös lett, ami 2x számít majd a végén az értékelésben, és most szóbelin kaptam 3 darab négyest! Úgyhogy a vége: 5,5,4,4,4.Kép

Majd holnap mesélek, de most hulla vagyok nagyon. De azért nagyon-nagyon büszke vagyok magamra!Kép

Puszika, Lina

Ui: Amúgy az írásbelimet nagyon megdicsérték, és jó volt a büntetés mértéke is!Kép Büntetõeljárásból meg egy olyan, de olyan jó pasi vizsgáztatott, hogy húha...Kép Csak az volt gáz, hogy másodiknak mentem be, és az elõttem lévõ csajt kirúgták, és sírva jött ki. Ne tudjátok meg, hogy féltem, mikor mentem be. De várakozáson felül jól sikerült! Holnap mesélek, de most kajálok, mert ma nincs fogyi! A vizsgakosztümöm amúgy nagyon csinin állt, de kb. úgy éreztem magam, mintha egy halcsontos fûzõ lett volna rajtam.
lina

Sziasztok!

Lina
Gratulálok!Kép

BMárti
A Babyland Újpest központnál van, tehát metró végállomás. Kicsit tovább kell menni gyalog a villamos sínnel egy irányba Káposztás felé. Bal oldalon a sarkon van egy posta és a jobb oldalon pár méterre a bolt, valami lilás-zöldes festéssel azt hiszem.

Peti hajnalban hányt egy párszor, majd ezt folytatta egész délelõtt.Kép Teljesen össze van esve szegénykém. Alig aludtunk éjjel+ nappal is talán csak 2x fél órát. Állandóan éhes, de nem adhatok neki sokat, mert kijön belõle, így aztán egész délután sírt. Most már alakul, talán estére megkíséreljük a joghurtot. Pedig már elhatároztam, hogy utazunk egyet Albertfalvára.

Milyen volt a minitali?

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Lina
GRATULA! KépKépKép

... ezek szerint hatásos a topikos szorítás... akkor én is kérek holnapra, hogy a tanár ne harapja le a fejemet, ugyanis SEMMIT nem tudok készülni az órára, mert egy kedves csoporttársam "elfelejtette" odaadni a jegyzetet...Kép (végülis csak egy teljes hónapja lett volna rá...)

BMárti
Neked vagy rengeteg idõd van mégis, vagy elképesztõen gyorsan tudsz írni KépKépKépKépKép

Orsi
Szegény Peti.. az azért jó jel, hogy étvágya mégis van ... van ötleted, mitõl lehet a hányás? gyógyKép-ok mennek....

Márti
örülök, hogy kibékültetek Kép .. az olyan jóóó Kép

Henke
Biztos, hogy a tavasz miatt vagy álomkóros?Kép Költözéshez sok erõt, türelmet, és szép idõt! Kép

.... Csenge ma a klasszikus toporzékolós hisztis idõszakát éli .. grrrr... kicsit fárasztóóóóó....

... megjött a Kismamám ... megpróbálok ellógni olvasni .. Kép

pussz
Rebi

rebi

Sziasztok!
Gyorsan irok, amig Dani eljatszik a szobajaban. Tegnap voltunk oltason. Itt nincs 15 honapos oltas, csak 18 honapos lesz, de mi fakultativ beadattuk neki az agyhartyagyuszit es baranyhimlot... Mondta is neki a doktorneni, hogy ez most nem az o hibaja, hanem a szulei... szegeny nagyon, nagyon, nagyon sirt. Pedig most a mi dokinenink volt es olyan szepen adja be, hogy eddig egyaltalan nem sirt Dani.
Bogancsi! Eszembe jutottal! Meseltem a dokinonek, hogy hogyan adta be az ot helyettesito doktorno a multkor az oltast (talan emlekszel, hogy marokra fogva) erre azt mondta, hgoy igen igy tanitjak oket mostanaban az egyetemen... ehhez mit szolsz????
Kulonben gratula a pisivetelhez! Kép Drukk hogy jok legyenek az eredmenyek! Kép

Bogancsi, Beja! Danit is nagyon izgatja a lepcso. Egyik baratunknal voltunk a napokban vendegsegben es egyszeruen nem lehetett elrangatni a lepcsotol! Mondjuk negykezlab maszik fel, de persze igy is allando felugyeletet igenyel, nehogy visszaguruljon. Kép
Nem sokara mi is hazba koltozunk, azt hiszem ott lesz eleg problema ezzel. Valoszinuleg kapukat fogok felszerelni a lepcsok tetejere, aljara...

Rebi! Sajnalom, hogy nem jott ossze a hazvasarlas, rossz lehet amikor mar beleeltetek magatokat a koltozesbe es visszalep a masik fel. Fel a fejjel tutira talaltok egy szebbet, jobbat hamarosan! Kép

Cory! De mennek erre a talira (is), hiszen, mi is azon a kornyeken laktunk, nem is lenne nekunk messze....

Zafi! Jobbulas Rekanak!

Edit! En is nagyon elvezem olvasni amit a munkatokrol irsz! Nagyon erdekes! Te tervezed, hogy egyszer visszamesz? Gondolom, ilyenkor kemenyebben kell keszulni az elso idoben, ha ennyi ido kiesett, nem? Riki mellett szoktal otthon tornazni vagy arra nincs idod/erod/energiad?
Szerintem nagyon izgi lehet, hogy annyit utaztok es annyifele vilagot megismertek! Bar bizonyara faraszto is egyuttal...

Laura! Gratulalok a mosogephez! Gondolom, megkonnyebultel! Kép
En is annyira imadom amikor Dani ott totyog mellettem, de teny, hogy igy lassabban haladunk... de annnnnnnyira edes!
Dani most allandoan az onallo menest gyakorolja (egnek meredo kezekkel Kép )es a lakasban nem is engedi hogy megfogjuk a kezet, csak az utcan vagy ismeretlen helyen.

Bocsi ha nem reagaltam mindenkinek!
Sziasztok, Danimama
danimama

Gorsi! Jobbulast Petinek! Eleg ijeszto lehet ez a hanyas dolog! Elkapott vmi virust? Gondolom, ez mar nem a foga miatt van...

Danimama
danimama

Sziasztok!

Köszi a gyógyokat, de sajnos egyre rosszabb!KépKépKép Ma már láza is volt Rékának, amit nem azért vettünk észre, mert meleg volt - mert nem is meleg, csak a szemein látszott, hogy valami nagyon nem ok. Kép Dokit kihív: vmi vírusos izé!KépKépKép
Szegénykém, nagyon kínlódik!

Lina! Kép Gratulálok! Nagyon ügyi vagy és tényleg büszke lehetsz magadra!KépKépKép

Gorsi! Gyógyok nektek!KépKépKépKépKépKépKépKép

Minitalisok, várjuk a beszámolót! Hányan jöttetek össze?

Zafi
zafi

Sziasztok!

A talin 3-an (na, jó 6-an Kép) voltunk. Borcsa + "már nem is olyan kis" Luca, Andi + "nagy" Luca (vagy inkább Luká? Kép), meg Balu meg én. Jó idõ volt. Csúszdáztunk, hintáztunk...

Andi: Luca hogy van????

Most megyek ágyba dõlni, mert hulla vagyok.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Henke: örülök, hogy jelentkeztél, tényleg azt hittem, már arra vársz, hogy személyesen hiányoljunk! Kép

Márti: ó, ez az összeveszés Anyukámmal nem tartott fél óránál tovább, szóval nincs nálunk gond... Kép
Csak akkor éppen beáztattam ruhákat de. Rominak, gondoltam, majd du., ha alszik, kimosom õket. Elmentünk sétálni (togyogni Kép ), és mire hazaértünk, mi történik? Anyukám, aki nyugdíjas, de dolgozik még, és éppen szabin volt, hogy egy kicsit kertészkedjen, mert az a hobbija, szóval Anyukám görnyed a ruhák fölött és mossa õket. Tudom, hogy a jó szándék vezérli, és nagyon jól is esik a rengeteg segítség, amit tõle kapok, de nem vagyok már óvodás!
Annyit dolgozik, annyi baja van szegénykémnek, így azt szeretném, ha az unokájából (nemsokára: unokáiból Kép ) csak a nagymamaság jó oldala jutna neki.
Elfelejtettem válaszolni egy régebbi kérdésedre: de, igen, mosott nekünk a nagynéném, csak hát õ is lót-fut egész nap, így õt sem akartam állandóan megkérni. De a végén leszidott, hogy miért nem vittem át több szennyest hozzájuk. Kép
Ja, és örülök, hogy te is kibékültél Anyukáddal!

Lina: nagy-nagy gratula neked! Kép

GOrsi: jobbulást kívánok Petinek! Kép Nem tudod, mitõl lehet?

Rebi: akkor nagy-nagy drukkok mennek neked! Kép Kép

Danimama: megkönnyebbültem, igen! Kép Sokszor gondoltam arra, mi lenne, ha egyáltalán nem létezne mosógép. Elkényeztetett generáció vagyunk ám! Kép

Jó éjszakát mindenkinek, sziasztok:

Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, de egy percet sem tudtam olvasni, igy semmit sem tudok rólatok, csak életjelt akartam adni magunkról, majd ha több idõm lesz irok többet.:

Eladtuk a lakást, naponta több eladó lakást nézünk, iszonyú fárasztó és eddig nem találtunk jótKép
Dorka hõmérséklete normálisabb lett, most csak 37, de végre biztos, hogy a fogától volt az egész hõemelkedés, mivel kinõtt a hátsó rágó foga. Azt nem értem, hogy miért össze-vissza jönnek a fogai, mivel csak az elülsõ 8 van meg és most a hátsó rágók jönnek. Nálatok is igy van?
Sokat szopizik, alig birom, mert persze harap.

Nagyon rossz háziasszony vagyok mostanában, nem szeretek fõzni, sem takaritani. Lelkiismeretfurdalással olvastalak múltkor benneteket, mennyit fõztök...Kép Hogy csináljátok??? Valahogy sosincs idõm fõzni, sem kedvem... Igaz férjem fogyózik, Dóri pedig keveset eszik, de én már nagyon éhes vagyokKép

Lina: Remélem jól sikerült a szóbelid és most már megkönnyebbültél. Mindeképpen ügyes vagy!!!

Rebi: amig nincs kifizetve a foglaló, addig nem szabad semmibe sem belélni magunkat, mert nagyot csalódik az ember. Olyan furcsa eladók és vevõk vannak, hogy csuda!!! Türelem, minden rosszban van valami jó is!

Márti: remélem nem fáj nagyon a pocakod, talán többet kellene pihenned és nem sokat emelgetni. Vigyázz magadra, ha készül fotó a picirõl a 4D uh-on, tedd fel a netre, hogy megnézhessük!!!Kép

Laura: örülk, hogy van már mûködõ mosógéped! Romiról mesélj, mit csinál, mit beszél mostanában, tudod Dorival egy idõsek, jó "hallani", ahogy fejlõdnek!Kép

Andi: ne haragudj, de nem értettem mi akadálya van a lakás vásárlásotoknak, hiszen ha nem albérletben vagytok, akkor a mostanit eladva tovább tudnátok menni, nem? Ha túl indiszkrét vagyok, akkor ne válaszolj!

cory: nem meséltél a tanitásról, milyen a mostani ifjúság? érettségizõket is tanitottál? hogyan járnak mostanában suliba a gyerkõcök, magázódtok, mobil probléma van, a tanár kollégáid milyenek?

gorsi: Petinek gyors gyógyulást kivánunk, borzasztó lehetett a hányásKép

Márti, mégegyszer: hú én is igy vagyok a munka kérdéssel, én mondjuk még egyre hülyébbnek is érzem magam, fõleg mióta nem vizsgázgatok...Kép A szingli barátnõim hihetetlenül jól tudnak tárgyalni, magabiztosak, szakemberek lettek, a pasik kikérik a véleményüket és meg itt vagyok a gyönyörû 2 diploma papirjaimmal és egy normális mondatot nem tudok kinyögni, ha EU-ról vagy akár gazdasági kérdésrõl van szó... Borzasztó érzés egyre hülyébbnek lenni és szar, mikor gyermektelen karrierista 40-es nõ beszól nekem, hogy a szaros pelenka elvette biztosan az eszem...Kép ( ezt egy vevõ mondta nekem, mikor árultam a lakást, mert hülyén tárgyaltam vele) Jaj lányok, én nagyon elkényelmesedtem...

Na üdv

Zsuzsiék (és 16 hónapos Dorka)

(elolvastam a Terézanyut, ebbõl is látszik, hogy most már nem szépirodalmat olvasok, hanem ponyvát...Kép )
zsu26

Sziasztok!
Végre jó idö van,KépKépKépKép csavargunk is rendesen, nagyon élvezi Napocska hogy szaladgálhat a füben, no és a járdán is caplathat a "nagyokkal".
KépKépKép
Én meg egészen eddig az esküvös képeket gyártotam, és nyomtattam a családnak.
A bratyóék nevében is köszönjük még egyszer mindenkinek a jókívánságokat és dícséreteket! KépKépKépKép

Gorsi
Petinek sok-sok gyógyi, jobbulást neki! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Cory
A gyerekek, hogy csúszdáztak? Pici a csúszda, vagy fogtátok a kezüket? Nekünk is van a fiúknak az udvaron, de elég magas a váruk és nagy a csúszda nem mertem Napocsnak megengedni, hogy csusszanjon, még úgy sem fogtam. Mi a taktikátok?

Zafi
Rékának extra adag láz és betegség üzöt küldünk, ez tutira használ! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Lina
Gratula a vizsgádhoz! KépKépKép

BMárti
Ó igen mindenkihez van egy kedves szava csak hozzám nem! Át passzoljam? Azért örültem, hogy egyáltalán odajött és még beszélgetett is , mert ugyan bratyizós, de csak az álltala kiválasztott emberekkel, és hát benneteket ugye nem ismer, mégis oda battyogott bemutatkozni és nekem ez már egy siker élmény volt! KépKépKép
Ha szimpatikus volt annak meg csak örülök! KépKépKép Most mondhatnám, hogy eleinte nekem is az volt.... De nem látnátok hogy most röhög a fejem, sajna mostanában ideges meg feszült és ez nem tesz jót nekem.

Márti
A harmadik gyereknél volt nálam ilyen húzódás és egyebek, ilyesztgettek is hogy baj lesz meg nem jó jel, de nem lett semmi gond, Napocska öt nap késéssel született. Kiváncsi vagyok mi lesz a véleményed a 4D-s UH-ról, és hogy mit mondanak persze! Árminnal is voltál?

Rebi
Neked drukkok mennek mára "fej levétel" ellen! KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Házat pedig remélem gyorsan találtok majd megfelelöt!

Edit
Jól néz ki a párod, csupa izom, gondolom van otthon egy ostorod amivel a nöszemélyeket távol tartod! KépKépKépKépKépKép
Persze ez csak vicc volt! Remélem nem érted félre, ezt a kis bókot de nem semmi erö és ügyesség kell az ilyen számokhoz! Jó lenne tényleg rólad is látni egy képet amikor még dolgoztál!
Képzeld én is tanultam franciául, de tényleg nem könnyü, nem sok nyelv érzékem van. Azért biztosan van sok elönye is ennek a vándor életmódnak, kultúrákat ismerhettek meg, világot láttok és ami a legfontosabb azzal foglalkozhattok amit szerettek csinálni. No persze te most a kis fiaddal vagy de gondolom még folytatod majd a szakmádat nem?

Heni
Köszi a névnapos jó kívánságot. Költözködéshez kitartást, a házhoz pedig sok örömet kívánok! KépKépKépKépKép

Sajna pénteken derült ki hogy nekünk sem értékelték fel a házat annyira amennyire kellett volna és felhívtak hogy még 2 M kellene amit készpénzben ki kell fizetnünk a szerdai /tegnapi/ szerzödés elöt addig úa. nem fizetnek!
Nem értem én ezt! Azt hiszik van az embernek ennyi pénze,ha lenne nem kölcsönt akarnék fel venni nem? Rohangálhattunk kunycsorogni hogy ez is megoldódjé, keresztül kasul a családban, hátha tudnak segíteni!
Nos már azért legalább annyit el mondhatok, hogy ház tulajdonoso vagyunk és a jövö héten mehetünk átalakítani mert kiköltözik a tulaj! Ez is valami, de én nem tudom csak nekem sok pénz, hogy közlik velünk hogy 66 ezer Ft közjegyzöi díj + hitelbírálati díj a kölcsön 1% készpénzben gyorsan fizesd be,mire vége lesz az egésznek 300 ezer Ft-ba vannak csak a papírok és hol van még az adó, szerintem ez rablás. Amikor az ember belevág nem is gondolná, hogy mi pénzbe és idöbe kerül ez!
Na jól kidühöngtem magam BOCSI!

Jó éjszakát:

Dzsili és Napocska

Kép
dzsili

Zsuzsi

Én sem szeretek, sem fözni, sem takarítani, viszont a gyerekeimet nem cserélném el semmilyen karrierért és fantasztikus tárgyalási gyakorlatért az egyszer biztos!

Nálam is szalad a lakás sokszor, az ebéd az vacsora leginkább, de sétálunk és játszunk a srácok, mert ilyen alkalom nem lesz az életben többett, minden nap megbecsülendö mert üzletfeled lehet még lehet több száz is, de ennyi idös Dórid többet nem lesz mert minden nappal nagyobb és okosabb lesz. Nem ?
Neked még lehet szakmai elöre meneteled, sikeres lehetsz még a munkádban, de emellett van egy gyönyörü Dórid is aki a barátnödned nincs!

Na most mondhatjátok hogy nekem is a "szaros" pelus vette el az eszemet!

Pussz: Dzsili
dzsili

Dzsili!

Aranyos vagy! KépKép
Köszi
zsu26

Sziasztok!

Dzsili: a gyerekek csúszdáztak Kép Mindkét csúszda olyan, hogy akár fel is tudom tenni a tetejére a gyereket. Az egyik meg kb a derakamig ér, a másik magasabb. De az egész egy várszerû építmény, ahonnan nem tud leesni. Felraktam Balut, és elrohangált fent Kép

Zsu: csak ötödikeseim vannak, õk nem vészesek. Mobil minden második gyereknél van, de órán még sosem volt gond vele.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

BMárti!
Ti is Máltán voltatok nászúton és két éve? Nagyon jó, mert mi is ott voltunk 2001 nyarán.

Márti!
Tudom, hogy nem vagy szakember a homeo terén, de mivel úgy gondoltam, hogy te ismered a legjobban és használod õket a legrégebben, ezért kérdeztelek. Igazából, arra irányult volna a kérdésem,(csak ez úgy látszik nem derült ki, bocsi) hogy te milyet adsz Árminnak és milyen gyakorisággal. Természetesen én sem adom óránként Petinek, csak amikor látom rajta, hogy a foga miatt sír, csak nekem furcsán hangzott ez az akár óránként is lehet adni dolog.(szép magyarosra sikerült ez a mondatom is!)

Zafi!
Köszönöm szépen a recepteket! Réka is hamar gyógyuljon meg!

Lina!
Nagyon ügyes és persze okos vagy! Gratulálok!

Gorsi!
Mielõbbi gyógyulást kívánok Petinek!

Rebi!
De jó neked, hogy idõben megkapod a Kismamát, én már háromszor reklamáltam mert egy hét késés után még sehol sem volt az újság. A drukk természetesen megy neked is!

Dzsili!
Nagyon jó a kép Napsiról!

Mi szerencsére jól vagyunk, holnap megyünk a szokásos havi tanácsadásra. Peti étvágya még mindig elég változó, mostanában inkább a nem édes kajákat részesíti elõnyben és persze a joghurtot minden mennyiségben.
Elkezdtem a fogyókúrámat(remélem be is tudom fejezni) és tegnap már voltam a konditeremben is. Igaz, hogy a taposógépen a 15 perc amit beállítottam rettentõ hosszúnak tûnt, de megcsináltam. És (bár nem tudom, hogyan) de hétfõ óta lement a súlyom 60 kg-ról 58-ra.(vagy elromlott a mérleg)
Van valami jó tippetek, hogyan térítsem el Petit a szemetestõl, ugyanis az a mániája.
Tegnap voltunk játszóterezni és olyan édesen sétált kézen fogva velem. Persze még nem távolságokat, de olyan édes, hogy ilyen apró(alig éri el a kezemet) és totyog.
Mennem kell, mert valami bûzlik(valószínûleg megjött a reggeli kakamanó)

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?