Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Eszti: amik járnak:
1. TGYÁS ezt a szülés előtt 28 nappal lehet megkezdeni, de legkésőbb a szülés napjától. Ez a fizud 70%-a, és ha jól sejtem, nem egészen fél évig jár.
2. GYED.: TGYÁS után jön a gyerek 2 éves koráig jár, és a fizud 70%-a, de max bruttó 83e.
3. GYES: gyerek 2-3 éves koráig. Ez burttó 24 körül van.
Ezeken kivül van a családi adókedvezmény még dec. 31-ig. Nálad ez havi 3ezer. Illetve, ha megszületett a baba, akkor lesz a családi pótlék.
Ja, meg a szüléskor az egyszeri anyagsági, ami kb 55.
cory 19+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!Kép
Lányok a Praxisba lehet hétvégére is időpontot kérni?

Petra
24+2

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok LÁnyok!

Voltam ma a védőnéninél. Megkérdezte az AFP-met telefonon. 58,6 ng/ml és 1,8 MoM. Rákérdeztem erre a MoM-osra. 1 alatt a méhen belül sorvadt babák vannak (vagy fiatalabbak pár nappal 16. hétnél), 2,5 felett pedig a nyitott gerinc (vagy idősebbek, pár nappal). De egyik se 100 %-os, ezért nem foglalkoznak nagyon vele, mert azért jobb a genetikai UH. Ja és ha el van írva a testsúly, akkor is jöhet ki rossz eredmény.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Esztipeszti! Azon gondolkoztam, h akkor is táppénzen lennék, ha nem lenne magas a fizum. Én sem bírtam már nagyon azt a sok idegeskedést, ami bent van a melóba (Csodálom a Czulit, h bírja.) Ha én nem érezném jól magam, akkor az Ufócskám sem.Kép
Varrás elvileg nov. 4.-én, de aki akar, és nem bír magával, jöhet korábban is.Kép Holnap délelőtt mi megyünk a Lylyvel turni valamit, utána meg lehet a varrógép mögött kötünk ki.Kép Dobok neked egy esemest, ha nem olvasnád ezt.

Anikó

Kép

Kép
nancsika

Paga,
igen lehet. Mi is szombaton megyünk.
angi79

Cory, istennő vagy!!!! Kép
Rögtön másik kérdés: ha a táppénz is 70%-a a fizumnak, akkor érdemes elmenni már szülés előtt Tgyásra???? Vagy maradjak szülésig táppénzen, és utána menjek Tgyásra????
És akkor ezeket a papírokat lehet az OEP-ben beszerezni, ugye?
Családi pótlékot hogyan kell igényelni?

Na, jó, többet nem értetlenkedem....annyira béna vagyok ezekben, bocs. Kép

Eszti
Vendég

Eszti! Én úgy tudom, h a tgyás a szülési szabi idejére van, ami 4 héttel szülés előtt kezdődik, és 168 napig, vagy meddig tart. De a tgyás is erre az időre vonatkozik. Ergó szerintem tök mind1, h mikortól mész tgyásra, mert nem tart annyival (4 héttel) tovább. De cáfoljatok meg, ha nem jól tudom, mert ez a variáció az én fejemben is megfordult!

Köszke!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Szelivi: a méhen belüli sorvadás, ha már a 16. héten látszik, akkor nem születnének meg, mert nem bírnák addig Kép Az alacsony afp down-kórra utal. Legalábbis a genetikus ezt mondta.

Eszti: az a kérdés, hogy a fizetésed mennyire magas. Ha magasabb a 70% a bruttó 83-nál, akkor szerintem a szüléstől érdemes menni tgyásra, mert akkor hosszabb ideig kapod a magasabb összeget, és utána a gyed kevesebb lesz. Ha nem magasabb, akkor passz Kép De ezt valami szakértőtől kéne megkérdezni Kép Pl: www.csaladinet.hu -n a szakértők közt keresd Szakbarbárt.
Nyomtatványok meg elvileg letölthetők a netről.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Mamacka: Ma én is babaholmikat válogattam, alig kell vennünk valamit. Olyan gyorsan eltelt a 2 év, nemrég Dorina hordta ezeket.

Bartika: Esz az irigység! Kép Én is imádom a tengerpartot, remélem jövőre elmegyünk mi is.

Zszsófi: Remélem minden rendben lesz mindennnel!!!!

Medike: ha gondolod, az e-mail cimemre küldd el, hogy milyen szekrényt szeretnél, kb. méretek, elrendezés stb. és küldök rá árajánlatot.

Örülök, hogy ma (a BKV-s történetek kivételével)mindenkinek jó napja volt.

Tünde 24+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Medike: nem tdom leirni az e-mail cimemet, mert nem működik 1 billentyű.
tprib+s@invitel.h+

a + helyén van a hiányzó betű, remélem ki lehet találni

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Annyit írtok ,hogy ha valakit kihagyok bocsi!

Eszti
Szép nagy a gyerkőc!

Annácska
Gratula a kukacoshoz üdv a fiúk táborába! Lehet hogy most te is azt érzed, amit én éreztem, de én már nagyon belejöttem a fiú gyerkőc gondolatába. Szerintem most már bajba lennék, ha azt mondanák hogy még is lány. Már annyi mindent elképzeltem, hogy mit fogunk csinálni együtt.

Csiripiri
Neked a kislányhoz gratulálok ,te a lányok táborát növeled! Kíváncsi vagyok mi lesz a nemek aránya a végén.

Paga
Pihenj sokat, bár gondolom már mindened fáj, a fekvéstől.

Ildi
Már nagyon nagy a pocakod!
Én biztos, hogy Hév-el jövök haza.

Cory
Sajnálom hogy visszajött rókica, én nálam szerencsére azóta nem járt.
Ja nekem 3 kerekű babakocsi kéne ,mert nálunk olyan rossz az út, hogy nem is 3 kerekű, hanem légpárnás kéne .Tud valaki ilyet?

Bartika
Még mindig viszket ,de már nem a mellbimbóm csak a cicim. De lehet, hogy azért mert nő?
Nem írt senki a bajomra így nem lettem én se okosabb.

Titati
Hú mekkora a pocid!!

Anita
Örülök, hogy jól vagytok és minden rendben Botonddal!

Zsu
Megy a drukk!

Mamacka
Ha netán lányka lesz én az első és második ruhát kérem szépen. De nem haragszom ha nem kapom meg. Csak vicc volt , de szívesen elfogadom.

Szelevi
Az 1 alatti sorvadt nagyon rondán hangzik!! Hogy mondhatnak ilyet undorító.
Tőlem nem is kértek testsúlyt.

Nancsi
Varrás Nov.4 elvileg oké

Pusza mindenkinek

Babetta és Levi 21+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tünde!
kicsi u = alt+117
Nagy U = alt+85

nyomva tartod az alt billentyűt és leütöd a számokat. Majd felengeded, és ott lesz a bötű.Képasszem...

pussz

Kép

Kép
nancsika

Babetta!

Nekem is viszket a cicim mindenhol és ki is van száradva, szerintem sima testápoló jó rá.
A Garmastan hámositó kenőcs, inkább a sérült mellbimbóra jó (legalábbis nekem bevált anno)

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nancsika!

uu
UU

Köszi, köszi KépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

nincsenmit. Kép

Kép

Kép
nancsika

Babetta: légpárnás minden felfújható kerekű. Nekem egy Graco 3 kerekűm van. Nagyon szeretem, de az műanyag kerekű. Viszont nézz körül jól, azok nehéz kocsik, de nekem nagyon bejött a 3 kerekű Kép
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Ez a hetünk elég sűrűre sikerült, hétfő-kedden reggeltől estig egy szakmai tanácskozáson tolmácsoskodtam, ma volt az UH, meg orvos, holnap... Mindegy. Nem tudtam követni az eseményeket, azt láttam, hogy 10-én 17-kor lesz a találka - engem se hagyjatok ki, én javasoltam a 10-ét Kép És a lényeg: minden rendben, Bababó (18+2) teljesen egészséges, mindene megvan, 20 dkg. Természetesen aludt az UH-n, mint a nővére anno, de a kezét kicsit másképp tette az arca elé: bokszoló állásban. Mondtam is Katának, nem túl jók a kilátásai Kép Teszek majd fel képet, meg visszaolvasni is megpróbálok majd, de szombattól lesz csak időm és energiám. Ja, és majd valami pociképet is csinálunk, hogy az UH kép mellé lehessen tenni, csak azzal megvárom a pénteki nagytakarítást, hogy ne a nagy rumli legyen a háttér...

Mindenkinek csupa szépet kívánok Kép

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól van. És annak is, hogy ilyen klassz kis csapat tagja lehetek.

Van viszont egy kis gondom: irdatlanul ég a gyomrom, szinte folyamatosan. Ettem kekszet is, de az sem segít. És néha megfeszül/bekeményedik a hasam napközben. Hívjam fel emiatt a dokit, vagy várjak?

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Már régóta olvasgatlak benneteket. Kép Tök jó, hogy ilyen aktívan itt vagytok! Kép

Mariannka!
Nekem a Calcium Sandoz vált be. Azt iszom minden este és nem ég azóta a gyomrom. Valamelyik fórumon olvastam én is. Egyrészt jót is tesz, másrészt megköti a savat. Kép

Eszter 15+3

Eszter
Kép
Kép
vok

Mariannka! Szerintem a gyomorégés a túlzott gyomorsav termelődés az "normális" dolog a terhesség alatt, én is küzdök vele. Van rá gyógyszer, az én dokim azt mondta, hogy ha nagyon kell ír rá gyógyszert, de mintha nem szívesen tenné, a babámnak ártani semmiképpen nem szeretnék ezért én azt mondtam hogy még bírom. Amúgy azt javasolta, hogy többször keveset egyek, és részesítsem a meleg étellel szemben a hideget előnyben, ne egyek fűszereset, zsírosat. Szóval a szokásosat.

A pocakod keményedéséről viszont szerintem beszélj a dokiddal, és ő majd eldönti, hogy annak erőssége, mennyisége igényel e kezelést.

Mindenki vigyázzon nagyon magára!

Paga 21+1

Gabi
paga

Szia Eszter! Üdv. a csapatban. Írj magadról!

Megyek aludni, szép álmokat mindenkinek!

Paga 21+1

Gabi
paga

Mariannka!
Nekem a védőnő azt tanácsolta, h egyek pattogatott kukoricát, olajos magvakat... Nekem eddig a tej jött be, de futok majd Renie-t venni, mert már kezd néha sok lenni ez az érzés.
Amúgy igen, természetes ez ilyekor. ellazulnak az izmok, és nem zának jól a gyomornál. Ezért érzed, h ég. Mondjuk nekem a nyelőcsövem vacakol. Ha úgy hajolok le, akkor majdnem vissza is... Nem részlezetem....

Eszter!
Üdv itt! Érezd jól magad, és mesélj magadról.Kép
CSI! Kép Én is szeressem. Mingyá kezdődik.Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Kép
Gyezsu Kép
Gratulálok, az uh eredményhez Kép Örülök, hogy a pöttömmel minden rendben Kép
Várom a képeket Kép

Petri Kép
Úgy tudom szombaton is tudtok menni a Praxisba Kép

Mariannka Kép
Nekem az elején volt kegyetlen gyomorégésem és a dokim javasolta, hogy rágcsáljak sárgarépát vagy egyek kaukázusi kefirt. Nekem nagyon bevált a répa Kép Egy próbát megér Kép

Annácska 17+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kismamik rengeteget írtatok... nem bírlak benneteket követni.
Csak nagyjából futottam át mert férjecském már türelmetlenül vár az ágyikóban!
Örülök, hogy sikert arattak a rucik! Ezek mind turisak! Érdemes elnézni, mert nagyon jókat lehet kifogni, negyed-harmad áron. Mi nem is engedhetnénk meg magunknak újjonnan ruhát!
A kockás ruhácska nekem is nagy kedvenc!
Majd még teszek fel képeket, ha ennyire tetszett!!! Kép ...vannak remek kiscipők is! és még amit majd öröklünk!!!
Azért is van fiú-lány mert addig nem állunk le amíg nem lesz mindkettőből! Kép najó ez csak vicc volt, de azért reménykedünk! Kép (egy ismerős házaspár a kilencedik fiúnál adta fel!)

Gyomorégésre nekem a tej vált be de Renit is nyugodtan szedhetsz!

...jó éjjszakát megyünk csicsikálni!...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Igen a Praxisban szombaton is vannak vizsgálatok. Én is szombatra kaptam időpontot, de aztán a kórházba kerülésem miatt le kellett mondanom.

Jó reggelt indenkinek! Ma megint szép időnk van/lesz!

Paga 21+2

Gabi
paga

Csak azt akarom mondani hogy tegnap is bevásárló körúton voltunk és ma is megyek! Majd jövök és mesélek!

KépKép
nicika

Jó reggelt Lányok,

Gyezsu,
nem hagyunk ki a taliból. Kép Tehát akkor 16 pocakosnak foglalok asztalt/széket! Kép
Várjuk a pocakképet a kitakarított háttérrel! Kép Jó, hogy minden oké a babuval!
Vok,
szia Eszter barátném! Írjál ám ide is! Kép
Puszi:
Angi 24+6
angi79

Sziasztok Kép
Babetta Kép
Szerintem ez csak az első rémület Kép Annó csak lányt akartam, most annyira nem volt fontos, hogy mi legyen, csak egészséges Kép
Előbb-utóbb megszokom a gondolatot, de már most is nagyon várom a kiskukacost Kép

Mindekinek szép napot Kép

Annácska 17+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!

Ma megyek dokihoz. Előtte meg még nadrágot akarok venni, mert a normális gatyám már lassan kinövöm, amit meg vettem, az még nagyon nagy.

cory 20+0

cory
Budapest

Angi Kép
Úgy látom jó sokan leszünk Kép Csak nehogy szívrohamot kapjanak az ott dolgozók, mikor bevonul 20 nagy pocakos kismama Kép

Annácska 17+3

annácska

Sziasztok!

Jó régen voltam, de mindig jelen vagyok, követem az eseményeket!Kép

Éni s szívesen mennék talira, de sajna nem jön összeKép Majd csináljatok sok fényképet és meséljetek!Kép

Tegnap voltunk védönéninél. Kétségbeesett, hogy még mindig -2kg. Azt mondta, hogy már +5-nek kéne lenni... De azt megtudtam, hogy a haskörfogatom 80 cmKép Megpróbáltuk megtalálni a baba szívhangját, de sajna nem sikerültKép Megnyugtatott, hogy ez természetes, csak a 16. hét körültöl szokás hallani, ne aggódjak. Nem aggódok, 1 hét múlva UH, akkor látni is fogom ÖtKép
Azon gondolkodtam, hogy szerda reggel AFP, délután meg UH. De ha a délutáni UH-n minden rendben van, akkor nem is lényeges az AFP eredménye, nem igaz?

Maminti
15+4

Kép
Kép
maminti81

Annácska: én is pont a szívrohamra gondoltam Kép

Paga, Anita: Jövő hét csütörtökön beszélek a főnökkel szerződés ügyben. 2-en is ilyen szerencsétlen helyzetben vagyunk.
A főnők nem tudta a nyári hosszabbításnál, hogy terhes vagyok, nem mertem megmondani, mert féltem, hogy nem hosszabbítana... valóban nem egy humánus hely sajnos.

Fog: minden teljesen tökéletes Kép Csak egy óriási ínygyulladásom van balra fenn, ezért olyan érzékeny. Szigorúan kötelező a 3, azaz három perc erős dörzsöléses fogmosás.

Titati 26+0
titati

Jó reggelt Lányok!

Tünde,
Istennő vagyKép Küldök neked emailt és hálálkodni fogok, ha megérted az elképzelésemetKép

Köszi mindenkinek a segítséget!

Maminti,
Jó, hogy hallunk rólad! Miért kellene +5 kg-nál tartanod? Nekem a védőnő nagyon pironkodott a +1,7-re is a múlt héten. Pedig ha tudná, hogy azóta mennyi sűlt tököt és egyéb finomságot megettem márKépKépAkkor én ezt most nem értem.

Én is jövő héten szerdán megyek AFP-re. Viszont nekem előző este kell mennem Uh-ra. Remélem, ott megnyugtatnak és másnap nem leszek már annyira parás.

Titati,
Szorítunk majd neked!

Eszter, üdv köztünk! És üdv a "csak úgy bekukkantóknak" isKép Fifianyu, köszi a képet!

Imitálok némi munkátKép
Csak az a baj, hogy tegnap este szúr a hasam folyamatosan a jobb oldalon, és ez nem nagyon dob felKép

Mindenkinek szép napot!

Medike
15+5

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!

Titati, már a 27. hetet kezded??? De szupi, gratula!!!Kép Szorítunk a szerződéshez! Ínygyulladás sajna tök természetes, dörzsölés + öblögetésKép

Szia Maminti! Tök rég voltál! Teljesen egyénfüggő ez a súlykérdés! Védőnénikre nem kell sokat adniKép

Cory! Várjuk a beszámolót a dokiról! Drukkolunk!Kép

Annácska! Hidd el, klassz lesz a kispasival! Annyira tudják imádni a mamitKép

Angi! Bírod követni a létszámot? Szerintem biztos nagyon tuti lesz a tali, már én is nagyon váromKép

Nicika! Babónak vásárolgattok? Mesélj!Kép

Mamacka! Én már azon gondolkodtam, hogy le kellene állnom a ruhavásárlással, de ahogy megláttam a gyűjteményeteket...igencsak le vagyunk maradvaKép Ezek mind bébiméretek?

Eszter! Üdv körünkben! Mesélj magatokról!Kép

Mariannka! Nekem is nagyon sokszor ég a gyomromKép Semmi olyan gyümit nem ehetek, ami savat csinál (barack, alma), sokszor keveset enni... de a csajok már jól összefoglalták! Bébi nyom vmi izmot, ezért nem zárnak jólKép Elég álltalános jelenség, ilyenek ezek a manókKép (De tényleg kellemetlen tud lenni!)

Paga! Várjuk a kitakarított hátterű képeketKép

Tünde, Babetta! Csatlakozom a viszketősökhöz! Mondjuk én magamhoz képest kezdek bögyösödni (na jó, közel sem 100-as a melltartóméretemKép), és sajna 2-3 csík is van rajta! Én Nivea Q10 testápolóval kenegetem magam mindenhol, mert állítólag feszesíti a bőrt!

Anita és Botond (22+6)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Zsuzsófinak nagy-nagy drukk az érettségihez, és utána az uh-hoz! Bár ha minden igaz ezt már csak utána fogja olvasni. Kép

Szelivi
1 alatt sorvadt baba? Az én "sorvadt" babám (0,7 MOM) épp most pakolja ki a fehérneműs fiókot Kép

Cory
Ma uh is lesz? Mikor tudod már meg, hogy ki lakik a pocakodban?

Szilvi
23+3

Szilvi és Katababa
szisz2

Tgyásra visszatérve! Én most költségtérítéses képzésre járok (mivel másoddiploma), és úgy van, ha vki adott félév első napján Tgyás-ban v Gyed-ben részesül, nem kötelezhető költségtérítés fizetésére! A Tgyást, ahogy írtátok is, a szülés előtt 28 nappal lehet igénybe venni. És mi van akkor, ha kiszámoljuk a várható szülési dátumhoz, megigényeljük, de tegyük fel hogy túlhordom a bébit, és nem szülöm meg 28 napon belül? (A kórházban rengetegen voltak bent 41.- 42. héten!) Mondjuk, ahogy Boti méretei eddig állnak, nem hiszem, hogy túlhordom, de sose lehet tudni!

Köszi!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka
Melyik turiban lehet ilyen jó cuccokat lőni? Naggggggyon jók!

Szilvi és Katababa
szisz2

Szia Szisz!Kép Ti jól vagytok?

Remélem, az Tgyás-os írás érthető!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Eszti! Neked nem is írtamKép Mikor kezdődik a lakásfelújítás? Konyhabútor, mosogatógép-beszerelés... nagyon ismerős műveletek! Nem irigyellek, jó túlleni rajtaKép Volt már mosogatógéped eddig is, v Ti is a bébi miatt döntöttetek mellette? Én nagyon örülök neki, annyit segítKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita köszönöm kérdésed, igen jól vagyunk! Kép
Mostanában tele vagyok energiával. A babó meg soxor majd kirúgja az oldalamat. Tehát minden okés! Kép
És ha bekalkulálod azt az 1-2 hét túlhordást? Nekem Kristófnál végig azt mondták, hogy hamarabb fog jönni, mert nagyon nagy, végül pedig én is túlhordtam, mondjuk valóban nagy is lett Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Mosogatógép Kép
Az ember legjobb barátja a konyhában Kép Imádom, mosogatni meg utálok

Szilvi és Katababa
szisz2

Örülök, hogy jól vagytok, és ilyen kis erős a babó!Kép
Köszi a választ, de ha belekalkulálom azt az 1-2 hetet, akkor már megkezdődik a 2.félév, és fizetni kellKép Jó lenne, kijátszani vhogyKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Aha értem, ez tényleg húzós. A dokid mennyi túlhordást hagy? Van aki nem is vár 2 hetet.
Vagy lehet reménykedni, hogy Botond nem lesz lusti és időben kibújik.
Pedig biztos van valami kiskapu.

Szilvi és Katababa
szisz2

Anita,
Szerintem mivel "28 nappal előtte", az nyilván a számított időpontra vonatkozik.
Mert ugye 28 nappal előtte még nem tudja senki, hogy az valóban ugyanannyi lesz-e.

Kérdezz rá a TO-n, hogy ők hogy állnak hozzá.
Melyik suliba jársz?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Köszi Csajok, ezek elég jó ötletek! Tehát: dokitól + TO-tól kérdezősködniKép
Medike: Debreceni Közgáz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Elismerésem!
Én is ezt néztem ki másoddiplománakKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Szép napot Lányok!

Nah, megoldódni láccik a háziorvos parám is.Kép Elmentem ma hozzá, és nem kell menjek, majd csak nov 14. hetében.Kép Ez így egy kicsit barátibb, mint ha hetente kellene sorba ülnöm.Kép

Niki! Mesélj majd, mi szépet tudtatok vásárolni.Kép

Tali vs szívroham! Szerintem űbereljük, h mindenki még pluszba betesz egy kispárnát.Kép Akkor tuti rosszul lesznek. Kép
Fényképezőt asszem viszek, és majd közkincsé teszem a képeket jól. Már alig várom.Kép

Cory! Jó gatyó vásárlást! Hol veszed?

Mamati! A védőnő mivel hallgatja a babó szívhangját? Sztetoszkóppal, vagy mivel?
Nekem van itthon, de én mindent hallok, csak szívhangot nem. Pedig dobog ám rendesen.Kép
Már körbematattam vele a pocim, de sehíre a szívhangnak.Kép Biztos én vagyok a béna.Kép

Titati! Drukkolunk majd jövő hétre, h sikerüljön megbeszélni mindent a főnököddel!
Ínygyulladás, meg asszem velejáró. Nekem jobb fent szokot. Bár nekem nem fáj, csak fogmosás közben szokott néha vérezni.Kép Kaptam rá jó kis öblögetős cuccot, de szegénykémnek nagyon gáz íze van.Kép Így nem nagyon használom, csak mikor rávisz a lélek.

Cickóviszketés. Nekem is szokott néha, de annyira nem figyelek rá, olyan kis minimális. Viszont a bajom az, h a pocim repedezik.Kép Kenegetem, de mintha semmit nem csinálnék vele.Kép

Pussz!
Nancsika 19+3 Kép

Kép

Kép
nancsika

Nyíregyről oda jársz át? Én meg innen(Pest) jártam Nyíregyre Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Nancsika
és használ az az öblögetős cucc egyébként? Mi a neve? Nekem is nagyon kéne már valami fogínyvérzésre.

Szilvi és Katababa
szisz2

Meridol a neve. Szájvíz. Elvileg jó, csak én nem használom nagyon. Nem teccik az íze. Bár én még a fogkrémtől is rókáztam, így kénytelen vagyok gyerekízű fogkrémet használni.Kép Az fincsi.Kép

Kép

Kép
nancsika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?