Sziasztok!
Lánykám meg van keresztelve, biza!
Jó volt nagyon a szertartás, előtte aludt a kocsiban, úgyhogy teljesen elemében volt, be is nyomtuk a cumit a szájába, mert túlordította a papot!
Nagyon bejött neki Emó, sokszor emlegette a szertartás alatt, mondta is, hogy őt öntötte le legjobban meg neki ment leginkább a szemébe a cucc, és nem is sírt! Nagyon jól viselte! Igazán büszkék voltunk rá!
Apukája fogta, azt mondta a pap, nem fontos a keresztszülőknek fogni, mert demokrácia van, és ott van, akinél tűr.
Unokatesóm jó képeket csinált, úgyhogy ha nem baj, tele rakom az oldalt!
Az étteremmel nem voltunk elégedettek, a Da Vinci étteremben tartottuk, Kriszta, neked mondom, hogy én is szegedi vagyok (eddig lehet hogy elfelejtettem írni, pedig már akartam), itt születtem, és itt is éltem majd' 20 évig, szóval lehet hogy ismered a helyet. Na rántott husi olyan volt, mint a cipőtalp, a mozzarellás husin nem volt mozzarella, töltött gombával 1 miniatűr volt a tálon... szal gáz volt!
Meg a családom is kicsit csalódást okozott, néhányan úgy viselkedtek, mintha ingyen lenne, és senkinek nem kéne érte fizetni, borokat rendeltek, meg meghívogatták kedvesen magukat egy-egy körre persze a mi kontónkra! Na eről ennyit!
Viszont jó volt, hogy anyukám és apukám családja a válás óta (10 éve volt) nem találkozott, és annyira csodálatos érzés volt látni atemplomban, hogy a két mamám egymás mellett ül!
Meg apukámmal is beszélgettek, kötetlenül, szóval ez már kellett.
Emmus rengeteg gyönyörű ruhát kapott, majd apránként képeken úgyis látjátok.
Keresztapjától kapott fülbevalót, Keresztanyjától karkötőt, Dédijétől gyűrűt!
Röviden ennyit a keresztelőről!
Bölcsi: még mindig nem voltam előjegyezni Mucit, még el se döntöttem, melyikbe vigyem, kettő is van közel
Kriszta, Emma is kis társasági lény, Matteo is ügyin beilleszkedik majd, ő is ez a típus. Természetes, hogy nehéz elengedni a gyerekeket...
Gyönyörűűűű!
Csilla, ne haragudj, hogy későn, basszus, hiányziok a kis naptáram az asztalról: BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!
Hol voltatok zeneböliben? Csimpu biztos jár már.
Emma is olyan kis bátor, sokszor el akarja engedni a fogóckodóját, kis merész!
Nelli! Basszus, hogy bírod? 1,5 óránként kel enni? Semmi nem jó, csak a tejcsi? Nehéz eset Brigi. Kis anyás.
Emma is mostanában borzasztóan, édes, édes, nade hol az életterem?
Manóci, milánói vagy bolognai, lényeg hogy nagyon jól hangzik.
Csoki: biztos lesz belőle mászás, csak rá kell jönnie, hogy emelje meg a popózatát!
Timi! Annyira menő csávókám!!!!
Képek, és goooo aludni!