Marcsi! Nagyon cuki Panka-baba, látszik, hogy jól érzi magát odabent.
Mi kedden megyünk ilyen 4D-s UH-ra, remélem, lesz kedve hozzá Esztikének is és produkálni fogja magát. Majd teszek fel én is képet. Mi ezt szánjuk az egyik karácsonyi ajándéknak a szülőknek, hogy lejátsszuk nekik a videót meg hívatunk elő nekik képet. Bár szerettem volna, ha kicsit később kerül rá sor, mondjuk a karácsonyi héten, hogy már minél nagyobb legyen a picurka, de hallatszott a telefonba az UH-s nő hangján, hogy ő meg inkább akkor már leginkább szeretne nem dolgozni, ha nem muszáj, úgyhogy ide tett be minket.
Szilvi! Remélem, már nem nyilal a pocidba, biztos csak a fáradtság, meg a dőzsölés a bari-nőkkel!:)) Ooops, én még nem is gratuláltam Neked az új lakáshoz, szóval minden szépet és jót kívánok Nektek, érezzétek jól Magatokat és egymást az új otthonban!
A b6-tal tényleg vigyázni kell, mert iszonyú farkaséhséget csinál én ezért vettem a DM-ben magnézium pezsgőtablettát, saját márkás termék, 599,- Ft, 2 x 10 db tabl., elvileg 400 mg-os, bár Marcsi szerint a pezsgőtablettából nem mind szívódik fel. Ezért vettem mellé a Béres Magne B6-ot, hogy ha nagyobb dózisban kell a cucc, akkor kéznél legyen.
Eszti! Jó utat és jó szórakozást Nektek!
Köszi a magnéziumos infókat, most már csak arra adjatok választ, hogy Ti melyik Magne B6-ot szeditek, mert én a Béres-t, abban 250 mg van tablettánként, de tudom, hogy a másikban ( piros-fehér dobozos sanofi-s talán ) abban csak 48 mg!!! Tehát nem mindegy, hogy melyikből vehetek be 3x2-t vagy 4x1-et. De mindegy, majd megkérdezem a védőnőmet.
Ja tényleg, védőnő. Az enyém teljesen normális, bár sok újdonságot nem tud mondani, ők inkább eléggé le vannak terhelve ezzel a hülye adminisztrációval, leginkább azzal telik a látogatásom nála, hogy minden helyre beír minden adatot, közben megkérdezi hogy vagyok, majd vérnyomás, pisi és a rettegett mérleg. De legalább nem baszogat a súlyom miatt. Sőt, már azt is megengedi, hogy bemondjam a súlyom, nen kelljen ráállnom arra az idióta őskori mérlegre, ami egyébként sokkal többet mutat, mint amennyi valójában. Tudjátok ez olyan karos mérleg, vagy minek hívják, ami az iskolákban is volt mindig és egyben a testmagasságot is mérték. Én a Tesómék digitális mérlegét szeretem a legjobban, az a legpontosabb
, vagyis azon vagyok a legkevesebb.
Jó hétvégét Mindenkinek, mi Mikulás-bulikba és névnapra megyünk a hétvégén. Már alig várom, hogy jövőre ilyenkor mostmár hozzánk jöjjenek Mikulásozni a gyerekek. Majd Apát beöltöztetem, mint tavaly
Bár a keresztlányom nagyon aranyos, tavaly is tökre félt a Mikulástól ( aki Szabikám volt ) és nem mert hozzá odamenni, énekelni neki stb és azt mondta, hogy idén inkább akkor jöjjön a mikulás, amikor ő alszik és csak tegye bele a csizmájába az ajándékokat. Egyébként annyira nem lehet becsapni a gyerkekeket, a tavalyi Mikulás buli után vagy 2 héttel ebédeltek a Tesómék az asztalnál és egyszer csak megszólalt a 3éves gyerek: a Mikulásnak tisztára olyan hangja volt, mint Szabinak
Tesómék köpni-nyelni nem tudtak
Óóó, és holnap Bibu-szülinap is lesz, na majd küldünk neki is jókívánságokat!