Új privát üzeneted érkezett!

Laptető!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Marcsi! Nagyon cuki Panka-baba, látszik, hogy jól érzi magát odabent.

Mi kedden megyünk ilyen 4D-s UH-ra, remélem, lesz kedve hozzá Esztikének is és produkálni fogja magát. Majd teszek fel én is képet. Mi ezt szánjuk az egyik karácsonyi ajándéknak a szülőknek, hogy lejátsszuk nekik a videót meg hívatunk elő nekik képet. Bár szerettem volna, ha kicsit később kerül rá sor, mondjuk a karácsonyi héten, hogy már minél nagyobb legyen a picurka, de hallatszott a telefonba az UH-s nő hangján, hogy ő meg inkább akkor már leginkább szeretne nem dolgozni, ha nem muszáj, úgyhogy ide tett be minket.

Szilvi! Remélem, már nem nyilal a pocidba, biztos csak a fáradtság, meg a dőzsölés a bari-nőkkel!:)) Ooops, én még nem is gratuláltam Neked az új lakáshoz, szóval minden szépet és jót kívánok Nektek, érezzétek jól Magatokat és egymást az új otthonban! :wink:
A b6-tal tényleg vigyázni kell, mert iszonyú farkaséhséget csinál én ezért vettem a DM-ben magnézium pezsgőtablettát, saját márkás termék, 599,- Ft, 2 x 10 db tabl., elvileg 400 mg-os, bár Marcsi szerint a pezsgőtablettából nem mind szívódik fel. Ezért vettem mellé a Béres Magne B6-ot, hogy ha nagyobb dózisban kell a cucc, akkor kéznél legyen.

Eszti! Jó utat és jó szórakozást Nektek!

Köszi a magnéziumos infókat, most már csak arra adjatok választ, hogy Ti melyik Magne B6-ot szeditek, mert én a Béres-t, abban 250 mg van tablettánként, de tudom, hogy a másikban ( piros-fehér dobozos sanofi-s talán ) abban csak 48 mg!!! Tehát nem mindegy, hogy melyikből vehetek be 3x2-t vagy 4x1-et. De mindegy, majd megkérdezem a védőnőmet.

Ja tényleg, védőnő. Az enyém teljesen normális, bár sok újdonságot nem tud mondani, ők inkább eléggé le vannak terhelve ezzel a hülye adminisztrációval, leginkább azzal telik a látogatásom nála, hogy minden helyre beír minden adatot, közben megkérdezi hogy vagyok, majd vérnyomás, pisi és a rettegett mérleg. De legalább nem baszogat a súlyom miatt. Sőt, már azt is megengedi, hogy bemondjam a súlyom, nen kelljen ráállnom arra az idióta őskori mérlegre, ami egyébként sokkal többet mutat, mint amennyi valójában. Tudjátok ez olyan karos mérleg, vagy minek hívják, ami az iskolákban is volt mindig és egyben a testmagasságot is mérték. Én a Tesómék digitális mérlegét szeretem a legjobban, az a legpontosabb :lol: :lol: , vagyis azon vagyok a legkevesebb. :oops:

Jó hétvégét Mindenkinek, mi Mikulás-bulikba és névnapra megyünk a hétvégén. Már alig várom, hogy jövőre ilyenkor mostmár hozzánk jöjjenek Mikulásozni a gyerekek. Majd Apát beöltöztetem, mint tavaly :lol: :lol:
Bár a keresztlányom nagyon aranyos, tavaly is tökre félt a Mikulástól ( aki Szabikám volt ) és nem mert hozzá odamenni, énekelni neki stb és azt mondta, hogy idén inkább akkor jöjjön a mikulás, amikor ő alszik és csak tegye bele a csizmájába az ajándékokat. Egyébként annyira nem lehet becsapni a gyerkekeket, a tavalyi Mikulás buli után vagy 2 héttel ebédeltek a Tesómék az asztalnál és egyszer csak megszólalt a 3éves gyerek: a Mikulásnak tisztára olyan hangja volt, mint Szabinak :shock: Tesómék köpni-nyelni nem tudtak :lol:

Óóó, és holnap Bibu-szülinap is lesz, na majd küldünk neki is jókívánságokat! :lol:

Kép
ire81

Kép

Boldog 1. szülinapot Bibunak! :lol:

Kép
ire81

Csajok, Nektek meg küldök egy kis Miku-meglepetést, ne csak Anyukák legyünk mindig! :wink:

Görgess lejjebb és megláthatod a Mikulás kukiját!

.
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Az isten szerelmére!! Viselkedj a korodhoz illően........ NINCS IS MIKULÁS

Kép

Kép
ire81

Na de Rena... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is küldök Bibunak egy nagy cuppanós szülinapi puszit!!!

Tegnap nagyon későn értem haza a suliból,muszáj volt ott maradnom a végéig. :( Annyira elfáradtam,bedagadtak a lábaim a sok üléstől,megfájdult a derekam-minden gyíkom előjött estére :( .
Mindegy,már csak 1 alkalom van,aztán vizsgaidőszak...valahogy megpróbálom túlélni. :? :? :?

Mióta a 4D-n láttam a Panka mosolygós pofiját,azóta folyton csak erre gondolok,ha kezdek leereszteni és ez egyből feldob! :lol:
Annyira jó érzés már így gondolni rá,meg látni magam előtt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni,a MagneB6-ból én arra gondoltam,amelyik csak ezen a néven fut a reklámokban is a TV-ben.Szóval abból 3x2 a max.a védőnőm szerint.Nem emlékszem,ki gyártja,talán a Sanofi,de nem biztos...
Egyébként meg nem hiszem,hogy bármelyikünk is túladagolná,hisz szerencsére egyikünknek se kell marokszám szednie minden nap...

Folytatom a főzőcskézést,aztán majd jövök! :lol:

piki

Hali Csajok!

Bibunak nagyon-nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Nem jelent meg a kép amit küldeni akartam. :(

Boldog szülinapot Bibusnak!!!!
Kép

Rena ez tetszik!! :oops: :lol: :lol:

Marcsi azért vigyi magadra, és pihizz sokat most a hétvégén, de márcsak 1 alkalom van, azt meg már féllábon is kibírod!!!!! Veled vagyunk! :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Boldog Szülinapot Bibunak!!!!! :P :P :P :P :P :P

Csak egy percre tudtam feljönni..

Marcsi nagyon édes a kislány! Látszik, hogy mosolyog!!!! :D :D :D

Reni, én még mindig Magnerot párti vagyok, Pharma a gyártó, 500mg magnézium van egy tablettában..

Szilvi, pihenj sokat! Lehet hogy a frontoktól fáj a pocid.. Ezen a héten nekem is sokat keményedett.. :? :(

Szép estét nektek!! : :)
Vendég

Hát,ha magnézium,akkor tényleg a Magnerot az egyik legjobb,meg a Magnesolv.
Lehet válogatni :lol: :lol: :lol: !

Olyan jót punnyadtam egész délután,hogy el se tudom mondani :lol: !
Ebéd,mosogatás után eldőltem és úgy maradtam,most eszmélek...
rég volt ilyen,kíváncsi vagyok,mi lesz éjszaka...

piki

Hát...éjszaka az volt,amire számítottam... :? :?
Kb. óránként ébredtem fel,fetrengtem egy kört,aztán aludtam fél órát...azt hittem,sose lesz reggel...
Ennek örömére én is keltem apával együtt,mostanra már áthúztam az ágyneműt,megy a mosógép és ki is porszívóztam...jaj,de ügyi vagyok :lol: :oops: !

Most megyek és reggelizek,bár lehet,hogy inkább ezzel kellett volna kezdeni...

piki

Jó reggelt!

Mi hullák vagyunk, kivéve Biburt, aki ma 7(!!!!!!!!!!)kor kelt! Annyira készek vagyunk! Halálba etettek minket, és gondolom nem kell mesélni, hogy falunk sértés, ha nem eszel! Tegnap a nagymama frissen csinált TEPERTŐT!!!!Jaj, még most is háborog a gyomrom. azt hiszem a héten nyers zöldségen és gyümin fogok élni...
Jó ez a rokonlátogatás, de ROHADT FÁRASZTÓ!!!!!

Zsuzsi, őszinte részvétem a bácsikád miatt!!!Kitartást!!!!
Nekem Bibuval rettenetesen égett a gyomrom, és mégis szinte kopaszon született, szóval nálunk nem jött be a népi jóslat...

Mindenkinek köszönjük mégegyszer a köszöntést!!!!Nagyon arik vagytok!!!!

Én MagneB6-ból a Béresét szedem, de semmit nem tudok róla. Ami bizti én immunis vagyok rá, mert nem hat és nem vagyok farkaséhes.... :D Viszont még mindig görcsölgetek, szóval nem tudom mi lesz. Most falun mindenki azt mondta, hogy nem húzom márc.-ig.

És képzeljétek egy felháborító eset: Nekünk az Anyatanyán 3másik barinőmmel van fórumunk(ezt már írtam, azt hiszem), hogy ne legyen magas a teliszámunk (az első hónapban 15ezer volt... :? ), erre a volt kolléganőink föltörték az egyikünk kódját és most áll a bál, hogy mi milyen szemetek vagyunk....Ami benne az igazság, hogy egyikünk férje sem érti, hogy min kapták föl a vízet...Ennyit a gonoszságról. De azért nem semmi, mi? Szegény barinőmmel most nem állnak szóba és nem értik, hogy miért Ő van felháborodva?! És ezek felnőtt emberek! Persze én vagyok az ehyik nagy szarkeverő....aNNYIRA RÁÉREK
Vendég

Eszti,ez az Anyatanyás sztori nagyon gáz! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ez annyira nem felnőtt emberekre vall,olyan igazi "dedós" viselkedés...10-12 évesen még elmegy,bár már akkor is cikinek számít...mondanám,hogy sz@rd le,de tudom,hogy én is felhúznám magam,ha velem történne hasonló. :evil: :evil: :evil:

A friss tepertőt pedig nagyon megkívántam,pedig annyira nem is szeretem. :? :shock: :roll: :oops:

piki

Na, közben félbemaradtam, mert megjött Nénikém és megyünk a Mikuláshoz(bácsikámhoz, aki játéknagykeres :lol: :lol: :lol: )
Na du. írok még!

Pusssssssssssssssz
Vendég

Sehol senki? :( :( :(
Úgy látszik,csak én unatkozom ennyire a jegyzeteim meg a félkész dolgozatom fölött... :oops: :shock: :roll: :lol:

piki

Én vagyok, csak vasaltam.

Mondanom sem kell, hogy sajna ma reggelig tartott a nagy munkanéküliségem, de holnap nem megyek sehova,izolálom magam. A héten még 1 nap, aztán jövő héten 2. Csak eljön már az az évvége...

Óóóó, ma megint azt álmodtam, már 2-odjára, hogy Esztike március 28-án fog születni, most annyival több infóhoz jutottam, hogy vmikor a reggeli órákban, mert álmomban 9:45-kor kezdtem el az sms-eket küldözgetni:))) Hát mostmár erre nagyon kiváncsi vagyok. Ja, és én járatom magamnak a Harmonet Harmónia kártyát és ma egy "csecsemő"-t kaptam. :) Úgyhogy mondtam Apának, hogy arra a napra ne tervezzen semmit, aminek nem nagyon örült, mert épp akkor lesz az évadnyitó Eger Rally. Hát nem hiába anyja lánya ez a gyerek, már most tudja, hogyan tartsa itthon az apját:))))
Ja, és március 28-án kell majd órát állítani, remélem, ez nem fog bezavarni abba, hogy pontosan tudjam a születése percét.

Na megyek, beülök egy forró kádba...
... aztán engedek bele vizet is :mrgreen:

Kép
ire81

Hát a legfontosabb: holnap délután 4-re megyünk 4 D UH-ra!!! :lol:

Majd mindenképpen jelentkezem!

Kép
ire81

Sziasztok

csak bejelentkezem, hogy minden oké, de semmi különös nem történik velünk - legalábbis babaügyileg-, de látom, itt is nagy a pangás..

Bibunak Nagyon Boldog ELSŐ Szülinapot utólag!!

Funky
milyen lett a mézeskalácsod? Mert az enyém nem lett egészen tuti, ha neked jó lett, elkérném a receptet.

Jóéjt mindenkinek!
Vendég

Nagyon döglődik a topik,lányok... :( :?

Rena,remélem,legalább majd te jelentkezel,ha hazaértetek a 4D-ről...
Mondjuk annyira én sem vagyok topon ebben a sz@r időben.
Jól el is áztam,amíg hazaértünk a bevásárlásból,remélem,nem szedtem össze egy jó kis náthát... :? :roll:

piki

Sziasztok!

Hát a Kisasszony sem volt topon a 4d uh-on, olyan makacs, mint a szülei. Az első negyedórában folyton azzal szórakozott, hogy a kezét az arca elé tette, alig tudtunk 4 képet készíteni a kis pofijáról és mondanom sem kell, hogy sehol sem mosolyog. Aztán fogta magát és teljesen befordult és elaludt, hiába rázogattuk, nem kelt fel. :cry:

Na nem baj, azért beszúrok ide egy képet, nem olyan mosolygós, mint a Pankáé, inkább alvós-bosszús, de legalább láttuk végre és ennek nagyon örülök. :lol: Nekem az első pillantásra anyósom-féle :?

Szóval akkor itt a kép, aztán megyek megnézem a DVD-t is még egyszer :lol: Kép

Kép
ire81

Na,végre!
Rena,attól függetlenül,hogy álmos,Esztike is gyönyörű! :lol: :lol: :lol:
Nálunk Pankócra mindenki azt mondja,tiszta apja,csak az apja van kibukva rajta,hogy egy ekkora baba még senkire sem hasonlít...
Vagyis minden más magzatra hasonlít,amelyiknek 2 szeme,1 orra és 1szája van... :lol:
Hát,neki is van némi igazsága...
A lényeg,hogy szépen fejlődik és semmi baja! :lol: :lol: :lol: :lol:

piki

Sziasztok!!!!!

Marcsi igazad van! Én ma egész nap a Neten voltam, mert Apának rendelgettem/kerestem kari ajit. Hát nekem már csak ez jutott, mert nem nagyon könnyű kimozdulni. A Camponát már bejártam, de az nem a mi világunk... :? Ez meg legalább meleg, kényelmes, egyszerű. Megrendelem és ki is hozzák. hihi lusti vagyok... :D Szóval bocsi!!!!!!!!!!!!

Reni, tündérke Esztike. 4kép?! Az nagyon jó!!!!!!Nálunk Bibu egyet sem engedett, Lillus is csak 1-et! Ilyenek ezek a csajok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcsi! Gratuláltam már neked is Pankához? Nem emlékszem, de azt hiszem csak akartam, de elmaradt. Pedig iwiwen is megkuksiztam.... :lol: :lol: :lol:

Borsó, köszi! Ari vagy! Nálunk Bibut 1hétig ünnepeljük. mi vasárnap, Nénikémek tegnap, Szülők, tesók szombaton. :lol: :lol: :lol: Jó kis dolga van, mi?!

Én holnap cukrozom....BRRRRRRRRRRR! :evil:

Tényleg, hol vannak az újak??????????
Vendég

És egy kis szösszenet Koffer Giziről! Kép Kép Kép
Vendég

Tényleg ki megy még 4D-re? Tessék föltenni ide a képeket jó?
Vendég

Sziasztok
most volt itt a barátnőm, szóbakerült a varrás, és kiderült, hogy a MoNa mama netes kismamaruhabolt, amit valamelyikőtök fel is tett ide pár hete, az ő sógornőjének a boltja! :D Kicsi a világ! Meg is üzentem, hogy kevés a piros ruci így karácsony előtt :lol:
Na csak ezért jöttem, a kisasszony eléggé fárasztó volt ma, mivel egész nap itthon voltunk :D

Jóéjt!
Vendég

Eszti,Bibut poggyászként akarjátok feladni valahová? :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes,ahogy abban a kofferben ücsörög! :lol: :lol: :lol: :lol:
És az a vigyor... :lol: :lol: :lol: :lol: Meg kell zabálni! :lol: :lol: :lol:
Ja és tök jó a sérója! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Írj majd,hogy zajlott a cukrozás,nekem jövő héten kell mennem...
Nem várom egyáltalán. :? :oops:

Többiek?
Szilvi,Fanni? Adrienn? :?: :?: :?: Akit nem hiányolok szó szerint,azt is hiányolom,csak terhességi szenilitásban szenvedek. :oops: :lol: :oops:

Amit eddig nem sikerült elintéznem karácsonyra,azt már én is innen a fotelből veszem meg.Éljen az internet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ebben a dzsuvás időben elég volt a tegnapi kimozdulás,meg különben se merem kísérteni a sorsot influenza-ügyben...

piki

Szombatra 2 beadandót kell megcsinálnom,szerintetek mennyi van kész belőle? :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

Most sokkal inkább az foglalkoztat,mi a csudát kéne főznöm,mire este Andris megjön...ráadásul ő vega,én nem...kezdek kifogyni az ötletekből,így,hogy mostanában többet főzőcskézek...

piki

Sziasztok!

na megjöttem! Hát ismét sikerült alakítanom: most röhögni fogtok, de a doki aszisztense behúzta, hogy nem vagyok terhes a lapomon...Erre a nő fölse néz és megkérdezi, hogy maga nem is terhes?! Erre én már röhögtem, hogy ez most új, én azt hittem. Na akkor Ő is fölnézett és úgy röhögött!!!!Mondta lehet csak a cseresznyemag...mondom neki, jó lenne, de sajna az már nem látszik meg rajtam! De nagyon vicces volt....Remélem így is lejött!
Ha nem, hát bocsi... :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy ki volt írva, hogy nem lehet látogatni és még a ctg is lent volt. Remélem febr.vége-márc. elejére elmúlik, mert én nem fogom kibírni egymagam!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Fanni, Apud mit jósol?Mikor tetőzik?

Marcsi, én annyira lusti vagyok, hogy csak tegnap este tettem el a bőröndöt! De sokan örülnének neki, mint csominak... :lol: :lol: :lol:
Köszi a dícséretet!!!! A séró,khm, igen, nem túl csajos! Apja haját örökölte, nekem túl dús éd göndör van!Na majd ha lesz egy fiunk annak bizti bírka haja lesz... :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert ma jön a korlátos szerelni, aztán figyelnem kell rá! Olyan boldog vagyok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak nem sok minden történik..
Többnyire otthon ülök, már edzeni se járok, pedig jan 7-ig még van bérletem.. :? :(
De teljesen beparáztattak az infuenzával, inkább otthon maradok..

Borsó, még nem sütöttem meg a mézeskalácsot. Terveim szerint szombat lesz a napja, akkor a párom anyukája Bécsben lesz, birtokba vehetem a konyháját :)
De találtam több receptet is a neten, az egyik különösen jónak tűnik.. elég elszánt az oldal szerkesztője mézeskalács ügyben.. nézd meg:
http://www.noioldalak.hu/mezeskalacs/me ... ecept.html
Ez sem tűnik rossznak, ez egy cukrász oldal. Innen sütöttem a moszakuert, ami nagyon jó lett :) :)
http://www.desszert.eu/mezeskalacs_haziko_keszites

Marcsi én is vega vagyok és ma rizottót főzök :) :wink:

Eszti, tündéri a kislányod! El vagyok ájulva a szemeitől.. :P :P :P

Reni, ne bánkódj a 4D miatt. Majd ha március 28-án megszületik, tudsz róla elég képet készíteni!!! :)
Tényleg arról még nem álmodtál, hogy melyikünk fog először szülni?? :) :)
Vendég

Szerintem átjött.. :D :D :D :D :D
Elég vicces lehetett :P :P :P :P :P
Örülök, hogy boldog vagy!! :D :D :D

Ezt nem lehet pontosan megjósolni mikor tetőzik.. mindenki mindig mást mond.. De az utolsó infóim azok hogy december végén...
Egyébként apumnál nincs olyan sok influenzás.. itt a környéken most inkább egy hányós, hasmenős, lázas vírus és egy hurutos torokgyulladásos terjed..
Vendég

Eszti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyjából elképzeltem a jelenetet! :lol: :lol: :lol:
Így legalább én is röhögtem egy jót,kösz a sztorit! :lol: :lol: :lol:
A zárlattól én is be vagyok sz..va kicsit,remélem,mire mi szülünk,addigra lezajlik ez az egész járvány-mizéria! :? :shock: :(

Fanni,kösz az ötletet,de 2 napig hasonlót ettünk.Úgy döntöttem,hogy zöldséges lasagne lesz a mai menü...
Mézeskalács recepteket kérem letesztelni és a legtutibbat megosztani velem is! :lol: :lol: :lol:
Én minden éven másikat próbálok ki,egy se jött be annyira,hogy meghonosítsam-eddig legalábbis.

Rena,én március 18-át álmodtam magamnak a szülésre,kíváncsi vagyok,bejön-e valamelyikünk álma!?
Sőt,én már egy csomószor álmodtam,hogy szoptatok,meg fejek és baromira boldog voltam,hogy van tejem! :lol: :lol: :lol:
Mivel sokan hangoztatják,hogy a dolgok nagy része agyban dől el,én mostantól erre trenírozom magam. :lol:
Ártani nem árt,ha nem is használ...

Eszti,glükóz-oldatot kellett inni,vagy tej-zsömi kombó volt?
Remélem,az utóbbi...

piki

Marcsi, a mi dokink nagyon humánus! Zsömle-tej! Bár nekem az is nehezen megy...Nem szeretem a zsömit...Csak frissen, ezért ma vettük meg reggel/hajnalban és míg beértünk megettem a kis bögrés tejemmel. :lol: :lol: :lol:

Fanni, köszi az infót!!!! Akkor van esély a februárra lemegy? De jó lenne!!!!!

Én is kiváncsi vagyok ki lesz az első!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma találtam rá erre az oldalra:)

Mi 20-án megyünk a 4D ultrahangra. Ma mondta a dokim, hogy lehet később jön a kislány. Látom Reni te is március 28-a vagy kiírva, én is akkorra várom elméletileg. Bár eredetileg hamarabb kellene jönnie. Az ultrahang szerint kitolta az orvos.

Üdv. Anna :lol:
Vendég

Szia Anna!

Üdv itt közöttünk, mindig örülünk, ha gyarapszik a kis családunk :lol:

Én elvileg április 6-ra vagyok kiírva, a március 28-át csak álmodtam, immár kétszer is, úgyhogy meglátjuk.

Arról még nem álmodtam, hogy ki fog először szülni közülünk, de majd ma este ráhangolom magam erre a témára, hátha megálmodom ezt is. :D

Kép
ire81

Szia Reni.

Akkor még van időd. Nekem a mensim szerint március 13-a a szülés várható ideje, de ma az orvosom március 28-a tette át az időpontot. Megnézte a szívhangot és átrakta. Én azért a 13-át számolom:):) sztem ez kicsit pontosabb, hiszen a baba méretei alapján nem hinném, hogy meg lehet állapítani, mikor szülök. Kicsit csalókás. :shock:

Hogy érzed magad? Nekem néha keményedik a pocakom ennyi. A csajom nagyon aktív:) várom a karácsonyi ajándéknak szánt 4D-s képeket.

Kép[/url] :P
Vendég

Ma voltam védőnőnél.. újra megkérdezte, hogy Tudjuk már hogy fiúk leszünk vagy lányok?? Mondtam neki, hogy mi már lányok vagyunk.. de ha a babára gondol ő fiú..
Nagyon vicces hogy állandóan többes szám első személyben beszél..
Hány kilók vagyunk?? Hány hetesek vagyunk?? Hogy vagyunk???
Kész vagyok tőle.. :shock: :)
Pedig biztos csak kedves akar lenni.. :roll:

Anna! Üdv. a csapatban! Első babád lesz?

Eszti, neked nem úgy volt hogy 2x vettek vért és az első után kellett enni? Ahogy leírtad úgy hangzott mintha, már a vérvétel előtt ettél volna.
Vendég

Anna, üdv közöttünk! Már kezdünk egész "soken" lenni. :lol: Még a végén nem fogjuk tudni észben tartani a neveket... :lol: bár ez nálam akkor is előfordulhat, ha nem leszünk többen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni, én szurkolók, hogy meglásd a "jövőt". Várjuk a beszámolót, ki kezdi a sort... :lol: :lol: :lol: :lol:

Fanni, nekem olyan humánus cukrom van, hogy előtte megeszem a zsömit(1db) és 2dl tejet és 1óra múlva csapolnak. Szóval ez így isteni. Nekem azt mondta a doki, hogy a másikat csak nagyon indokolt esetben csinálja(vagy nem Ő mondta?Vagy vmi hasonlót mondott?Olyan szenilis vagyok!!!!!! :? :? :? :? :? Mondom, ha a vége fele nem jövök, az azért lesz, mert elfelejtelek titeket és már nem tudok írni... :? :? ). Na szóval, Ő erre küldött engem, és én nem bántam. De igazából legutóbb sem volt semmi bajom és nem is vszínű, hogy most az lennék. De azért f---ok...Annyira jól el vagyok akis össze-vissza evésemmel, majd fogyizok utólag. :shock: Az is épp elég lesz.....
Vendég

Eszti,akkor ezek szerint nem csak én szenvedek a terhességi szenilitástól? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez kissé megnyugtat! :lol: :lol: :lol:

Szia,Anna!
Látom,sikerült vonalzót felraknod-tök jó! :lol: :lol: :lol:
A Jázmin név pedig olyan szép,nekem nagyon tetszik,csak apja szavazta le az elején...

Bár most már cseppet se bánom,mert Panka annyira "pankás"-ha értitek,mire gondolok... :lol: :lol: :lol:

piki

Anna, nekem is szokott keményedni a pocim, ami szerintem azért van egyrészt mert igyekszem a Magne B6-ot elbliccelni, hogy ne legyek kajás nagyon és ha már több napon keresztül nem veszem be, akkor bekeményedik. Ilyenkor persze megint szedem rendesen pár napig, aztán megint nem. Hát ez az én hülyeségem.

Eszti! Jó Neked ezzel a humánus cukorral, még ilyenről nem is hallottam, csak a hagyományos vérvétel+cukroslötty+újabb vérvétel. :shock:

Fanni! Én is maximálisan egyet értek Veled, úgy utálom a többes számot használókat, ezzel akarnak belsőséges viszonyt, de legszívesebben én is fejbe b....m azt, aki így beszél. :lol:

Marcsi! Én értem miről beszélsz, amikor pankásnak ítéled Pankát, nekem esztis Eszti, Anyám mindig előáll újabb és újabb névötletekkel, már csak azért is ( ha értitek mire gondolok ), és néha én is megingok, pl. a Lili-n, de majd a következő... :lol:

Jó éjt, pussz

Kép
ire81

A MagneB6-ról én is átállok most már a "sima" magnéziumra,B6 nélkül,mert ez így nagyon nem okés. :oops: :( :roll:

Itt örvendeztem eddig,milyen keveset híztam-szinte semmit,de szerintem ennek vége... :oops:
Ha ekkora étvágyam lesz,mint az utóbbi pár napban,akkor 100 kilósan megyek szülni,minimum... :oops: :(

piki

Fanni. Első babámat várom:)

A Panka név nekem is nagyon tetszik:) szép név.

Huuuuuu ne tudjátok meg mi volt a név választásánál. Nem semmi. Ami a férjemnek tetszett az nekem nem és így fordítva. Persze, ha kisfiú lenne, akkor nem lennénk gondba. Ádámot választottunk. Édesanyám mondta, hogy a megállóban egy anyuka odaszólt a kislányához, hogy Jázmin leejtetted a babád nem kellene felvenni? És, így megtetszett ez a név.:) Ha anya nem mondja ezt a nevet, hogy milyen szép, akkor még mindig válogatnánk:)

Bár mostanában mindenki szinte Jázmint ad a kislányának. Úgy hallottam, hogy Kecskeméten minden második csajszi Jázmin. De, ha ez tetszik ám legyen:)

Nekem a vércukorszint mérés nem volt valami kellemes. Éh gyomorra vettek vért tőlem. Mihelyt kijöttem a vérvételről meg kellett innom 2 dl vízben 75 g szőlőcukrot és 2 citrom levét összekutyulva:S
Másfél óra múlva úgy éreztem magam mint aki be van rúgva:)

:roll:

Kép
Vendég

Hello Csajok!

Uhh, mennyit írtatok. :)

Eszti nagyon édi Bibus! :lol: :lol: :lol:

Uhh basszus a védőnő!!! Jó hogy írtad Fanni. Elsejére lett volna hozzá időpontom, de elfelejtettem. :oops: Aztán most keddre, de azt is elfelejtettem. :oops: :oops: Tök ciki!!! Úgy látszik nálam is jelentkezik a szenilitás! :lol:

Anna üdv köztünk, remélem te nem tűnsz el mint a többi "új" csajszi! :D :D

Én pénteken megyek erre a cukros terheléses bigyóra. Nálunk is a cukros lötty lesz, én mondjuk jobban örültem volna a tej + zsöminek. :?

A 4D-t januárra tervezem/terveztük.

Valamiért nálam nem jelennek meg a vonalzók. :?

Marcsi én a magne B6-ból az ivóoldatot "szedem" vagyis iszom, és nem vettem észre hogy éhesebb lennék. Plusz 4 kilónál járok eddig.
A kapszulából mondott a doki 4x1-et, de nem tudok semmilyen gyógyszert lenyelni, mert sajna visszajön, és én úgy döntöttem inkább legyen az ivóoldat. Mondjuk abból napi 2x1 kellene, de én csak egyet iszok, mert hiába van karamell ízesítése, nagyon sz@r... :? :D

Mostanában én is egyre többször álmodom Barnussal, valamelyik nap pl azt álmodtam, h néger baba volt. Hát elég érdekes lenne. :lol: :lol: :lol:
Jah, a másik álmom meg amikor szültem kiderült, hogy lányom lett és nem is fiam, mi meg Apával csak néztünk hogy ez hogy lehet, mert végig fiút mondtak. :roll: :lol:

Egyik ismerősünk épp ma szült, 3820gr és 57 cm lett a babája. Képet sajnos még nem láttam róla, de mondtam Apának, hogy megbeszélem Barnival, hogy ne akarjon nagy baba lenni, ne szenved tettesen meg még jobban, mert jön ő még az én utcámba. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugyanis mostanában nappal egész nap alszik, éjjel meg tombol a hasamban, mert van hogy nem bírok tőle aludni. De olyan cuki mikor egyik oldalról a másik oldalra úszik, azt szoktam nézni ilyenkor hogy dudorodik a hasam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem érthetően írtam, kicsit már álmos vagyok.
Na majd holnap jövök.

Vigyázzatok magatokra! :D :D :D :D

Kép
Kép
szilvancska

Szilvi,nem csodálom,hogy álmos voltál éjjel negyed 2kor! :shock: :shock: :lol:
Tényleg nem utánozni akarlak,de azt én is álmodtam már,hogy megszületett a bébi és néger lett...egyfolytában azon agyaltam,hogy a csudába fogom ezt a hófehér bőrű Andrisnak beadagolni... :lol: :lol: :lol: :lol:

Panka-manka mostanában jó kislány és hagy éjszaka aludni,nagyon ritkán ébredek a mocorgására.Inkább én ébresztem fel őt,amikor kibotladozok pisilni-csukott szemmel,robotpilótával...

Nekem az első hónapokban minden UH-n fejjel lefelé volt a csajszi,de most a 2.genetikai UH óta farfekvéses...mondjuk még van ideje bőven befordulni,de semmi hajlandóságot nem mutat rá egyelőre. :roll: :roll:
Nem is nagyon forgolódik mostanában,csak lefelé rugdal a kis tappancsaival,fent meg a fejét tekergeti-néha olyan érzésem van,hogy mindjárt kidugja a köldökömön... :shock: :roll:

piki

Marcsi az jó, akkor nem vagyok egyedül, szerintem mi lepődnénk meg a legjobban ha néger baba lenne! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk én örülnék neki (olyan kis cukik), de ez persze lehetetlen. :shock: :D
Nekem össze-vissza fekszik, ahogy épp kedve van. Egyszer az egyik oldalon rúg, utána a másikon, vagy a gyomromnál rugdos, vagy nagyon lent a hasamnál, és olyan mintha ki akarna jönni.
Éjszaka mindig azt hiszem azért kalimpál, mert pisilnem kell,csak általában lusta vagyok kimenni,és nyomja a hólyagom, akkor rászánom magam, kimegyek, de visszafekszek és mégjobban nekikezd. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem értem én ezt a gyereket, hogy működik?!?! :roll: :D

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztokj!!!

fekete baba?! Akkorát nevettem!!!! :lol: :lol: :lol: Már ne haragudjatok, csak elképzeltem, ahogy Marcsi írta, hogy megpróbálta elmagyarázni Bandinak, hogy ez az Ő lánya!!!!Hihi, nagyon jó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Bocsi :oops: )
Én csak olyanokat álmodtam, hogy fiú lett és csak álltunk apával, hogy most mi legyen a lányos cuccokkal, ággyal, garnitúrával...De lány lett!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Állítólag erre több esély van, mint fiút monsottra lány legyen. a mellettem levő csajszi is lányra várt és fiúk lett... :shock: :shock:

Képzeljétek, rendeltem apának Amerikából egy órát és ma esett le, hogy rákérdezzek mikorra ér ide és azt mondták 10-14 MUNKA NAP!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Reggel úgy sírtam!!!!!!Szegény Apa rögtön kitalált mindnent!!!!De tetszett neki(egy kis győzködés után!!! :D ).Nem tudom meséltem e, hogy neki vásárolni egy kész rémálom!!!!!! Minden ajándék 90%-át cseréljük. Ezt nem lehet, így járt!!!!HiHi!!!!!!

Na Bibu felkelt, lépek!!!!!
Vendég

Végre kész vagyok egy nyomorult dolgozattal! :lol:
Olyan büszke vagyok magamra... :oops: :oops: :lol:
Igaz,hogy még kell egy szombatra,meg amúgy is lenne még vagy 3 ezeken kívül,de annyira nem érdekel...
Elkezdtük varrni anyósommal Panka falvédőjét-érdekes,ehhez sokkal több kedvem meg lelkesedésem van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vajon miért? :lol: :lol: :lol: Érthetetlen...

Eszti,ajándékos sztori: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asszem,nem is te lennél,ha nem így történt volna... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

piki

Sziasztok.

Egyszerűen nem tudok elaludni:( holnap meg jön a mester :S az előszobát varázsoljuk át. Mire jön a baba minden szép legyen a fogadására:)

Ma úgy felhúztam magam dolgokon:S lehet, mert fáradt vagyok. Ti is könnyebben felhúzzátok magatokat terhesség alatt, mint előtte? Én tudok sírni dolgokon is, annyira megbántódom. Ez árthat a babának szerintetek? Ha kicsit idegesebb az ember. Remélem a fejlődésben nem lesz baja a lurkónak.

Puszi

:P

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nem hiszem, hogy árt a babának.. legalábbis remélem.. :)
Én is sokszor felhúzom magam, főleg vezetés közben.. múlt héten bementem a városba és befelé végig káromkodtam az utat..
Aztán hazafelé már egész nyugis volt, azt leszámítva, hogy megbüntettek... Ki gondolta, hogy a Király utcából nem lehet rákanyarodni a körútra?? Kötelező haladási irány egyenesen tovább... :? :?

Eszti, e-bay-en vetted?? Én is kintről rendeltem, izgulok hogy megjöjjön.. de nekem egy ismerősöm adja fel.. Egy Ipod nano-t, arra gondoltam, hogy majd futás közben tudja hallgatni. Meg esetleg később pl névnapjára.. mert az 30-án van, veszek hozzá való futócipőt.. meg pulzusmérőt amit össze lehet kötni a nanoval... Hát azóta folyton futócipőt akar venni.. :? Nem érti hogy miért nem vehet.. Mondta hogy semmiképp ne vegyek neki cipőt, mert azt fel kell próbálnia előtte.. mondtam hogy nem cipőt kap.. így aztán végképp nem érti, hogy miért nem vehet magának karácsony előtt futócipőt.. :wink: :) :)

Marcsi, ti varrjátok a falvédőt? De ügyesek vagytok!!! :) Majd tegyél fel róla egy képet ha kész van! Megértelek hogy több kedved van hozzá.. :)
Én tegnap kavicsokat ragasztottam a színes kaspókra, amiket nem tudtam hová tenni.. nem illenek semmihez... és kifugáztam őket.. :)
Meg csináltam egy fogmosópoharat az új fürdőszobánkba.. :) A megmaradt díszcsíkokat szétvágtam, ráragasztottam egy pohárra és azt is kifugáztam.. :)
Hát elvagyok otthon.. Csak lehet az emberek néznek hülyének mikor azt látják, hogy egy terhes nő lapos kavicsokat gyűjtöget a zsebébe...
:roll: :roll: :) :)
Vendég

Fanni,kavicsok gyűjtögetése megnyugtató elfoglaltság és nem zavarja az embertársakat,szerintem... :lol: :lol: :lol:

Én tegnap este azt gondoltam,keresnem kéne egy barlangot,magamra zárni és ott várni meg a szülést. :?
Én is mindenen felhúzom magam,olyan dolgokon is,amiket eddig abszolút nem vettem magamra.... :( :?
És a legjobb,hogy azonnal elbőgöm magam,minden piszlicsáré semmiségen...elég,ha valaki csúnyán rám néz és már folynak a könnyeim.Néha meg sem tudom mondani,miért bőgök,csak úgy jön...és amilyen gyorsan jön,olyan hirtelen el is múlik szerencsére...

Na,jól kipanaszkodtam magam...hülye hormonok... :evil: :evil: :evil:
Azért szép napot mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja,egész véletlenül nincs kedve valakinek megcsinálni a pedagógiai kutatásmetodika portfóliómat? :lol: :lol: :lol: :lol:

piki

Marcsi, de jól hangzik már a neve is! "tiszta izgi"!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: De én most nem szeretném, mert túlzottan is izgatott lettem már a címtőlk is.... :lol: :lol: :lol: És hát árt a babaának nem?
Ja, képzeld bnőm volt tegnap a dokinknál és megkérdezte az oltást, mostanra átgondolta és javasolja, de azt találtuk ki, hogy keddig Ő sem oltat és majd én megpróbálom kihúzni b3előle, hogy mi legyen.(legutóbb azt mondták, hogy így meg úgy járhatnak azok a dokik akk lebeszélik a kismamikat!!! :? ) Mi meg f---nk bnőmmel még... :shock: (jaj, én szószerint!!!!!Képzeljétek emiatt max.4órét aludtam...totál kivagyok!!!!, de most kéne mennem a védőnőhöz, most min.2kg-ot leadtam :lol: )
Bibu tiszta göthös, de csak a slejmet köhögi úgy néz ki(távgyógyításban mondta a dokinéni :lol: :lol: ). nem tudom ma elvinni, mert a mienk de.-ös, István meg vidéken.Én meg nem tudom, hogy ebben a "szép, száraz" időben van e értelme egy ilyen miatt kivinnem és kockáztatni, hogy szarabbul lesz. :shock:
Ja! Marcsi, had kérdezzek már vmit.Jól emlékszem, hogy azt írtad, hogy tavaly neked vmilyen húgyúti fertőzés miatt vesztetted el a kicsid?Ne haragudj, hogy felhozom....Jöhet priviben is, ha gondolod!

Fanni, igen e-bay! Nagy fan vagyok, ott szoktam venni a cipőket magunknak.(most avatott be a bnőm palija!Hála neki érte) Most vettem nyárra meg tavaszra magamnak mokaszint és papucsot (EREDETIEKET!!!!!!) az 1/10-éért. No meg Apának az órát, de azt Amerikából. Én a ptkg. miatt inkább Angliából rendelek!!! :lol: Te is e-bayezel? Én cipőt úgy szoktam venni, hogy leméretem a belső talphosszt vagy ha ugyanaz a márka, akkor a méret ált. ugyanaz.

Anna, én szószerint IDEGBETEG vagyok mostanában!!!!Bibuval halál nyugodt, derűs és kiegyensúlyozott voltam, most meg...VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ilyen!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Ezért hitte nálam mindenki azt, hogy fiú lesz, mondván tombolnak a tesztoszteronok!!!Hihi, de NEM!!!!!!
Vendég

Eszti,sajnálom,hogy felizgattalak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerencsére sikerült összecsapnom,már csak nyomtatni kell...
Meg a holnapi napot kibírni a suliban...vvvvvávááááááhhhhh :evil:

Igazából nem bizonyította semmi a fertőzést anno,csak minden doki azt mondta,hogy nagy valószínűséggel az okozta a burokrepedést,mivel semmi egyéb rendellenesség nem volt.Utána magas lázam is lett,azt is arra vezették vissza,mivel azt sem indokolta semmi más...
Remélem,nincs semmi komolyabb apropója annak,hogy megkérdezted!!!
Bibut meg tényleg jól teszed,ha nem viszed ki ebben a szutyok időben,ha annyira nincs rosszul,hogy muszáj orvoshoz vinni...
Szegény...jobbulást neki!

Én is úgy terveztem,hogy kedden meginterjúvolom a dokit oltás-ügyben,mert még hosszú lesz a szezon,főleg,ha az ember végigparázza az egészet...akkor lefárasztjuk megint... :lol: :lol: :lol:
Fél4-re megyek,te? Megint utánam van időpontod? :lol:

piki

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?